and i see how you smile

2012-03-31 / 23:01:00
Jag och minsta lillebrodern David ute på äventyr :) Var faktiskt väldigt skönt ute. Kyligt men behagligt :) Och ja! Jag kunde faktiskt cykla, även iår! Jag kan fortfarande ;) 

Sitter fortfarande hemma och tråkar ut mig själv. Äter gidis gör jag med, FY! :( Haha. 
Ha de så bra!

jag ska inte lära mig att hata andra, jag ska lära mig att älska mig själv.

2012-03-31 / 20:52:30

Detta beskriver väll min dag rätt så bra. Baaaara njutit av sånna här bilder från meow, mikaelakjell, tuesdayaffairs. Rena guldskatter måste jag säga. Ni kan vänta er månge fler såna här fantastiska bilder här på bloggen fram över. Vänta bara! 
Just nu för övrigt händer de inte allt för mycket kan jag ju säga... Kollat på Notting Hill, ätit räkor (som blev min frukost.. Bra med frukost kl 6!?), och sen har jag vart ute och cyklat med David med. Jag cykla en-hjuling och han cykel, bilder kommer senare. Kallt underbart väder var de med! 
Nu väntar en händelselös kväll, händer de ingenting eller!?!?!?!? :( 

P.S: Rubriken beskriver en del av mitt liv rätt bra just nu.

borde ställa väckarklockan även på helgen fram över... detta ballar ur

2012-03-31 / 14:09:40

Godmorgon på er! Har ni sovit gott!? Det har jag.. Alldeles för bra och alldeles för länge... Ingen hemma förutom minsa lillebrodern och han ville tydligen inte väcka mig idag! Och då vakna jag inte heller... Så halv två öppnades ögonen och jag flög (kanske inte flöm men a) upp ur sängen! Så nu är jag iallafall på fötter :) Mamma kommer väl hem snart så ska jag åka till Älgemon med moppen så att jag sen kan åka hem med moppen efter vi har ätit på Älgemon :) Så jag kan sova hemma. Skönt!
Och a nu väntar jag bara på mamma. 

Vad ska ni göra denna fina lördag?

kyss mig så nånting händer, slå mig så nånting blöder

2012-03-30 / 23:39:42
Hejhej. Ja den här rubriken är också ur en låt! Den här gången ut låten "isarna" med säkert. Ska jag skriva i varje inlägg då jag har en rubrik med ett citat ur en låt vilken låt det är? Låter de som en bra idé? Haha mycket låt där.. ;)
Kom iallafall hem från Mackan nu. Var fört på Skolan med massa folk och drog runt. Sen har vi vart på Mackan och inte gjort sådär jätte mycket, det vanliga.
Imorgon är det sovmorgon och sen en sväng till Älgemon :) Ska äta där men åker nog en bra stund före. Sen åker jag hem efter maten och sover här hemma ensam, gött! 

Ni får ha de underbart 


ge min nånting å tro på när ljuset är släckt

2012-03-30 / 17:48:36
Haha vet inte om ni märkt de på nått sätt men mina rubriker brukar, väldigt ofta. Vara citat ut låttexter, oftast Svenska då.. ;) Men det får ni leva med! Och rubrikaren som ni kanske också märkt brukar nästan aldrig ha med innehållet i inlägget att göra! Men jag älskar låttexter, texter överlag! Jag kan tycka när jag läst en riktgt bra text eller ett citat att det faktiskt inte kan finnas något finare och vackrare i hela världen! 
Så knäpp är jag..
Citatet i rubriken är från Säkert's låt "fredrik"


Men ja! Då vart de slut på den hä veckan också! En vecka kvar och sen Påsk lov :D Och en heel helg i Sundsvall, någon längtar här asså! :) 
Kom för övrigt hem här för en timme sen typ, ska strax hoppa in i duschen. Och när jag kom hem så var jag ensam hemma!? Och är fortfarande men.. Haha gött men jag var inte informerad om detta ;) Pappa och David kommer väll hem snart skulle jag tro. 
Dagen har rullat på fint. Eller a jag har ju haft en fruktansvärd träningsverk i magen men annars så! Haha gött att ha styrka/kondition på gympan i morse kan jag ju medela.. Trodde jag skulle dö vad ont de gjorde! xD Men jag överlevde nätt och jämnt..! 
Jobbade efter skolan med och de kändes ju där med ja.. ;) 

Nej men nu ska jag röra på mig här va. Drar väll bort till Mackan sen skulle jag tro. Får se på't :) 
Hade!

Dagens:
Skjorta: Granngården
Linne: H&M
Jeans: Gina Tricot
Halsduk: Hemma gjord av mormor 
Solglasögon: Nån marknad

gött slutkörd

2012-03-29 / 21:21:24
Hej på er! Mår ni bra eller!? Jag är heelt slut men älskar känslan! Kom hem nu för en stund sen från gymmet. Jag och Maria körde först ett 30 min pass core, det är styrketräning med kroppen och jag som hade en fruktansvärd träningsverk i magen dog typ.. Gjorde så ont!! A och direkt efter de så fortsatte vi på ett super bra pass badycombat, det var skit kul!! Var en blandning mellan karate, boxning, teakwondo och något mer. Massa kickar, sparkar och boxningsslag! Ur jobbigt men sjukt kul vare!! Dett var inte sista gången kan jag ju säga. 

Nu har jag duschat och ätit en apelsin, sängen HERE I COME!!!

lite hjälp såhär på morgonkvisten kanske?....

2012-03-29 / 07:38:30

Hellojsan! Då var de torsdag :) Ska till skolan på massa lektioner och sen till gymmet!

Jo jag skulle velat ha hjälp med storlekarna på topshop.. Dom är ju inte samma som här i europa.. Där är storlekarna typ 6-16. Och jag är usel på hur man ska räkna för att få rätt storlek!! Hehe vet vad jag har för storlek på converse men har aldrig lärt mig detta -.- 
Snälla hjälp mig!! Peas.. :(


Ha de bäst

ja till och med jag skulle hamna i svetten på gymmet!

2012-03-28 / 21:29:23
Phota, jag utav Jenny

Shit dagen har vart full-proppad...! Först skola och allt vad de innebär, bla redovisning i svenska litteratur historia, som jag nämnt att jag ska ha. Det gick bra :) Efter skolan var de bandning av radio program med ungdommspanelen, gick bra de med! :) Prata om lite olika så. Sen snabbt in på ett möte om avslutingsmiddagen! Fick spika ett möte men annars bestämmde vi inte riktigt något.. 
Efter de skynda jag mig smidigt till gymmet för Lisa var så gullig och väntade där på mig :) Första gången ever jag var på ett gym över huve taget! Så ja jag var lite nervös över att gå dit helt jävla själv! Tack Lisa för att du finns där när jag behöver dig som mest ♥ Hon visa mig lite saker och sen gick hon hem :) Jag stannade ett tag, som blev ett långt tag.. till. För farmor skulle hämta mig men hon hade tydligen åkte akut till tandläkaren för hon hade tandverk! Så blev lite senare än jag trodde.. Men jag kom hem! :) 

Imorgon ska jag nog dit igen! :D SATSAR! Ska på gruppträning med Maria tror jag :) Spännade värre! Så dröjer kanske imorgon med innan jag bloggar..

Nu ska jag dyka ner i sängen, hareeeee

du har orden som tar på mig du har makten att bränna mig. tills de ända jag har kvar, är modet att ge mig av.

2012-03-27 / 22:00:58

men ska jag falla, ja då ska de finnas tid att falla fritt

2012-03-27 / 20:46:26
Usch jag orkar inte, massor av tankar bara svävar omkring just nu. Vem i helvete är jag!? Vad vill jag? Vad gör jag för fel och varför gör jag aldrig rätt? 
Kommer jag någonsing bli fri? Någonsing komma ur och ifrån detta. 
Överkörd och meningslös var så jag beskrev att jag kände mig "vissa stunder". Ju mer jag kämpar för att ingen ska bli sur/må dåligt/hata mig, pga mig, destå mer förstör jag, desto mer gör dom de. Ju mer jag kämpar desto längre ifrån mitt mål kommer jag. 
Jag har left såhär så länge nu. Jag vet inget annat. Jag kan inget annat! Mer än att förstöra för mig själv. 
Förnuftet säger en sak, magen en annan. 
Magen vinner och förnuftet försvinner.

det gäller att använda hjärnan!!

2012-03-27 / 19:49:41
Hej på er. Hoppas ni haft en bra dag. Haha min har vart.. Katastrofal i vissa lägen!! Skulle ju till Strömstad idag. Börjar med att klockan i klassrummet inte hade ställts om (tror jag) för jag gick för att åka med bussen en timme tidigare än jag skulle! Den skulle komma 12.25 och jag var där fem i halv 12! Lite fel.. Och ja sen missa jag bussen när jag skulle hem från Strömstad med!! Med nästan en halvtimma, bra Fanny!? Vette fan hur jag tänkte där.. Ingen vidare dag alltså. 
Det gick bra när jag var i Strömstad iallafall. Var som sagt på ett "möte" på sjukhuset. Om 4 veckor ska jag dit igen. Visst är de skönt att få hjälp. Men de är så jävla tufft. Tuffare och jobbigare än allt.
A jag fick ta en senare buss från Strömstad till Tanum och åka med farmor hem, kul att träffa henne iallafall! :) 

När jag kom hem åt jag snabbt och sen gick jag en promenad på 8 km, ni kan inte fatta hur jävla skönt de var!! Fantastigt verkligen. 

Nu ska jag unna min att kolla på film faktiskt! Slänger upp ett inlägg sen. Pöss

Dagens:
Linne - Gina Tricot.
Shorta - Lindex.
Byxor - H&M.
Ring (höger hand) - Indiska.
Ring (vänster hand) - Glitter.
Klocka - Ur & Penn

vi skall, tillsammans möta morgondagen. med en schysst morgonfrilla kanske?

2012-03-26 / 22:06:45

Nu är det även dax för mig att få mig lite sömn. Kollat på Maria Wern, och en stund på The Last Song, grym film för övrigt! 
Imorgon är det tisdagen den 27, lika med möte på Strömstad sjukhus. Önska mig lycka till. 
Nu ska ni, liksom jag. Sova en god natts sömn så att vi alla tillsammans kan möta morgondagen!

underbart med stort U!

2012-03-26 / 18:43:07
Får väll börja med att säga att de inte bara är min statistik för igår som är andledningen till mitt Underbart ;) Väderat är de ju förståss också..! Som ni kanske fattat gillar jag de ;) Lika mycket som jag gillar siffran jag kom upp i igår då ;D 
Dagen har vart braa, eller a inte engelskan sista lektionen då men.. Allt annat denna strålande dag! :D När jag kom hem tog jag är powerwalk också i de fina vädret, super gött! 

Nu ska jag sätta på en film, götta mig i sängen och ta de så sjukt lugnt! Vi hörs :)

asså filmen var ju bra! det var bara därför..

2012-03-25 / 21:36:21
Sitter och jobbar med ett skolarbete i litratur! Mums. Jag och en som heter Johan ska rdovisa om ett verk, det blev Skönheten Och Odjuret, eller Den sköna och Djuret som den egentligen heter. Jag älskar disneys varsion av den starkt!! Var dock liiite jobbigare än jag trodde att redovisa om verket... Johan tycker inte alls om mig för att jag valde de.. :( Vi har nätan inte fått någon fakta alls! Lite från Wikipedia och orginal sagen i den stora feta boken på bilden! Som för övrigt är typ omöjlig att läsa.. Språket är från 1700-talet och jag är inte direkt van vid de språket.. Hahaha men jag är nu STOLT eftersom jag läst (nästan) HELA sagan i den boken!! En applåd tack!!!

Projektet ska vara klart nu i veckan och vi ska redovisa.. Undre hur detta skall gå!

Nu ska jag iallafall söva!! Trött är man.

mumma

2012-03-25 / 19:23:16

Hahah nya ordet eller? ;) Mumma! Men de är verkligen mumma på musiken!! Hahah försöker göra en ny spellista, ser lite en-formog ut än så länge dock.. ;) Go musik iallfall ♥ Surt bara att man inte har premium utan vanlig spotify -.- Kan ju int lyssna på en låt mer än fem gånger.. Spellistorna blir snabbt väldigt ur-plockade när man inte längre kan lyssna på så många låtar :(

 

haha har inte kommit på något bra namn på sellistan heller än.. ;)


vi leker sommar, men jag fryser

2012-03-25 / 18:51:14
Jenny kom hit en stund förut, som jag nämde att hon skulle göra i förre inlägget :) Vi fotade massoooor! Dock är typ alla bilder på jennys kamera och dom har jag inte tillgång till.. Men dom ska väll förmodligen hamna på fejjan ;) 
Men vi tog ett par bilder med min kamera med :) Ovan ser ni några av dom. 

Ja hon åkte hemåt vid fyra och efter de har jag inte gjort så mycket ;) Ätit bara typ. Ska sätta igång med ett skolarbete nu också tänkte jag! Så de blir klart någon gång... 
Ha de bra 


sometimes i got a good feeling

2012-03-25 / 12:56:12
Hej världen! Klockan är snart ett och jag har faktiskt vart vaken i flera timmar! Bravo Fanny :D 
Mamma väckte mig kvart över åtta...... Eller a kvart över nio! Man ställde ju fram klockkan så snyggt idag och fick en timmes mindre sömn.. Mumma -.- Fick en sovmorgon med hela sex timmar! Toppen pigg är jag ju verkligen!! :D 
Aja mamma väckte mig iallafall för att jag skulle med på tips-promenad som började halv elva. Så jag åt lite frukost och sen åkte jag, pappa och bröderna till Klageröd. Var en jätte fin runda! :) Oslagbar utsikt och underbart väder. Hahaha själva frågorna gick la sådär.. 6 av 15 rätt..... :$ hehe så går de när man antyder att man är vuxen och vill ha vuxenfrågor! Kunde inte en ända xD heheh.. 
När vi kom hem vare voffel time också :D muuuums! voffeldagen är underbar ♥

Nu kommer strax Jenny hit :D vi ska fotta tror jag så de blir super! He de bäst

hahaha kul lördags kväll..

2012-03-24 / 22:59:35

Hahaha när man klickar upp spelo.se och börja spela massa random tjejspel, då är de kris på riktigt..! Haha orkar inte.. 
Var bara de jag skulle medela! xD godnatt :)

new in

2012-03-24 / 21:40:06
Kofta H&M, 199 :- (rea 100 :-)
Linne Gina Tricot, 149 :-
Ring Gina Tricot, 79 :-
Solglasögon H&M, 59.50 :-

Ja de var dee :) Jag är nöjd! 
Sitter fortfarande och lyssna på musik och äter götta, de sistnämnda bör jag INTE göra! Men vem fan bryr sig? ;) 
Kom precis in i ett skype samtal med nu ;D 

Nu får ni hade bra så hörs vi! :) Kanske nu ikväll eller imorgon eller a nåt!

nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dag

2012-03-24 / 20:21:16

//Photo\\
Precis vad man kunde vänta sig..

Hallojsan, haft en bra dag allihop? Som jag sagt så älskar jag vädret! Hoppas ni har lika mycket tur med de som jag har nu! Mums. 
Kom hem för mindre än en timme sen, åkte bort till Jenny vid tre också åkte vi direkt till Nordby shoppingcenter :) Blev en lagom stund tycker jag! Riktigt nöjd :) Hahaha älskar Jenny och hennes pappa! Hahaha shit, man har då aldrig tråkigt ;) 
Tar ett inlägg om en stund med de jag köpte :) Blev inte så jätte mycket men jag är nöjder. 
Nu så ska jag väll inte göra nånting tror jag, lyssnar på musik och päser på i vanlig ordning ;) 

Talas

jag och mitt vardagliga... jag

2012-03-24 / 14:34:55

Hejhej denna strålande värld! Älskar solen ♥ Vakna vid tolv och då åt jag med bröderna, sen gick jag ut och tog en powerwalk! Shit va varmt de var.. Svettades så jag vet inte vad!! Men gud va skönt de var :) 
Ja sen har jag duschat och ja inte mycket mer ;) Ska förmodligen åka med Jenny till Nordby sen också! :D kulkul ^^ Roligt att träffa henne utanför skolan igen :) 

Ni får ha de underbart! Puss

avslutningsmiddags klänningar

2012-03-24 / 00:54:28


På Tanumskolan är de varje år en avslutningsmiddag för niorna. På andra skolor kan man ju ha bal men ikke vi! Vi har bara en middag i Grebbestad på avslutnings veckan. Man kan gå med någon om man vill men de är inte nödvändigt :) Jag ska gå med en som heter Matthew :) 
På bal kan man ju ha en klänning för precis hur mycket pengar som helst! Så är de inta vara på våran avslutningsmiddag, man kan bara ha på sig en söt liten sommar klänning liksom! Men jag vill ända ha något lite speciellt.. Men VAD är frågan...? 
Har lite förslag fån Nelly och Topshop ovan :) Nelly är dom tre längst ner och Topshop är restan ;) 
Tycker alla är jätte fina!! Den dyraste kostar ca 800 kr. 

Vill ha lite hjälp här nu är ju tanken dåå ;) Skriv vilken ni skulle föredra! 

för en hudradels sekund så trodde jag faktiskt på något annorlunda..

2012-03-23 / 23:27:11


Fast sen visade sig att du var precis som vanligt, precis som alltid. 
Att låssas nånting annat gör ingenting bättre. 
Så jag kan ju iallafall börja med att vara ärlig!
På mitt sätt. 




Hejhej, hoppas eran kväll vart/är bra! Min har vart proppad med skratt! Hahaha hallå, bullingar? Vart borta på Backa med 6 bulling killar och en tjej, spelat fotboll och kuzi (?), a jag suger iallafall på båda xD hur värdelös får man bli på en skala tycker ni!? Jag ligger under de ni tycker kan jag ju säga! 
Bulling killar är sköna men kan vara jobbiga med måste ju nämnas med! Till alla er killar i Bullaren vill jag bara medela: Käft!, tack för de. 

Nu ska jag sitta uppe och uggla ett tag innan jag är så trött så att sova är de ända rätta! Och sova så länge jag kan imorgon ♥
Ps: vad vill patetiska, löjliga, omogna människor på facebook egentligen!? Orkar inte..

the end of the weeeeeek

2012-03-23 / 18:24:51
Hallojsan! nu var de THE END OF WEEK! Mumsigt värre. Jag kom precis innanför dörren här i princip, vart å jobbat och efter jobbet åkte jag och Anita till Dingle och käka på kiosken med bröderna, kusinen william om farfar! Dom hade vart på nån traktor mässa eller nåt sånt tråkigt så vi mötte dom där och åt :) Gott vare! 
Och ja övriga dan: Har vart GRYYYYMT väder!! Åh hejhej sommar sol!? Villa bara ha MERMERMER!! Första lektionen gick jag ute i spåret med Maria, var gött men varmt! Sen hade jag två lektioner inne och sen slutade vi vid tolv! :) Var ute en timme med Emma, Maria och några goa killar i klassen, hahah vi ködre gris! Njuta i solen var de enda rätta! Ville gå till konsum och köpa glass men Maria tvinga mig att äta en bulle på skolan istället.. Blev ju bra de med! :P 

Nu ska jag hoppa in i duschan snabbt, göra mig iordning och sen nån gång framöver åka bort till Mackan är de tänkt :) 

Ha de gött

hello the world!

2012-03-23 / 07:33:14

Jajjamensan nu taggar vi för sista rycket den här veckan! Börjar första lektionen med en promenad i spåret :) GÖTT! Dom andra skulle köra volleyboll och jag var inte SÅÅÅ sugen på de efter detta med min tumme.. ;) Btw så är den nästan helt bra nu! Eller den är fortfarande lite blå/grön och gör ont i vissa rörelser men jag kan leva med de :) Framsteg varje dag iallafall! 
Efter skolen blir de städ jobb.. Mumsigt! -.- Och efter de blir de väll Mackan eller något sånt, får se på't! 

PUss på er och ha en bra dag!

slut med löjlirier! Talas..

2012-03-22 / 21:05:00
TJA! Igen.. Haha kan ju ljuga och säga att jag vart en duktig flicka och pluggat, men har hört att de är fult att ljuga.. Så sorry men ni får höra den onda sanningen, jag har inte pluggat alls..
Tänkte vara så lat som man inte får vara med massa läxor i tankarna, jag tänkte nämligen sätta på en film.. Går Gud med på detta tro!? Jag kan gå med på de utan en endaste baktanke. 

Och GUUUUUUUUD jag fick seriöst andnings-problem när jag såg bilden ovan!!! Haha löjligt värre?.. Men HERREGUD vad jag skulle valat befinna mig JUST där, just NU! OMG, avundsjuk så jag vet inte vad på Impashion som var där nu i helgen, avundsjukare än jag vart på länge!! :'( 

Hahah okej slut med löjligheter! Talas

längtar efter nånting bättre än dehär!

2012-03-22 / 19:50:25
OOOHH bara en dag kvar till helg!? Fast vad jag har jag att längta efter, egentligen? Haha SOVA! Och nånting bättre än det här! Jag är så skoltrött så de finns inte.. Orkar ingenting! Imorgon har jag SO förhör, pallar jag plugga? Nej. Nästa vecka är de en ridovisning i Svenska som jag och Johan som jag jobbar med inte ens är halv färdig med! Sen är de en inlämning i NO om droger, Engelska glosor, nästa vecka är det även ett möta på sjukhuset, möte om avslutningens middagen och bandning i Radio Prime. Sen vill jag hinna komma igång med gymmet helst nästa vecka annars kommer de glida jävligt lågnt iväg!
Pallar inte. Vissa saker är ju roligare än andra och dom sakerna VILL jag inte missa. Som tex radio bandningen.. Andra saker skulle man ju kunna köra över med en grävmaskin.. Som förhör, inlämningar, redovisningar..!! 

Hahah jag ÄLSKAR vardagen!!! 

Dagens: 
kofta - Vero Moda
Bluse - Cubus
Jeans - Gina Tricot
Ring - Søstrene grene
Klocka - Ur & Penn
Armband - H&M

hello little baby!

2012-03-21 / 21:05:00
Ja de var teckningen jag skulle visa :) Mamma och bröderna såg den förut och skrattade.. ;) Men dom tycke den var bra! Hahah Albin sa att jag hade bra ögonmått, det var ju en bra sak :) 
Nu ska här kollas film, puss hej

Om du också gillar vår, sol och allt underbart

2012-03-21 / 18:37:16

Haha ja blev ju lite olika storlekar på bilderna.. Två av dom är tagna med en kamera och dom andra med mobilen så.. ;)Fantastiskt väder idag iallafall! Tog en långpromenad på 8 km, otroligt skönt!! Var nästan för varmt.. 
Något mer har jag inte fått gjort idag.. ;) Eller jo! Jag ritde klart en grej som ni ska få se sen :) 

Hare bäst så länge.

vi har iallafall tur med vädret!

2012-03-21 / 13:59:00
MUMMA! Sol varje dag! 
Nu ska jag ut på en lång promenad :) 

Har inget mer att säga mer än, NJUT! 
Hörs :)

den grymma sköna känslan

2012-03-21 / 12:26:46

Alla andra är i skolan idag men JAG sover bort halva dan ♥ Haha tycker om den känslan.. ;) Fast jag har vaknat flera gånger.. Maria har smsat och halv tolv ringde Johan och frågade om ett föredrag han och jag ska göra nästa vecka, efter de kunde jag inte somna om.. ;)
Nu är jag uppe iallafall! Har ätit frukost och tänkte ta mig en promenad. Solen skiner och känns fel att INTE gå ut en sån här dag! Så ut får de bli.

Har inget annat planerat för dagen, hoppas ni alla har de bra!
Pöss

film: adrift

2012-03-20 / 23:50:18
Nu är klokan halv tolv och jag ska göra mig iordning för läggdax! Skulle vela äta nåt för jag är sjukt hungrig.. Vet dock inte om jag orkar de, kanske en skorpa eller nåt sånt litet?
Precis kollat klart på en film, Adrift hette den. Handlade om 5 vänner som tappat kontakten lite och ska ses igen för att en av dom fyller år. Dom åker ut med en lyx båt som en av dom "äger", en segelbåt. Killen som ägde båten hade med sig en tjej och två i gänget hade fått en liten dotter. Tjejen som hade fått barn var väldigt vatten rädd!! Och när alla skulle hoppa i och bada stannade hon på båten med hennes dotter. Men en av killarna skulle skojja lite med henne så han bar upp henne och hoppade i vattnet med henne. Tjejen svimmar då av och hamnar i chock i vattnet. (hon har flytväst så hon drunknar inte) Killen som hoppade med henne ner i vattnet blir helt paff och förstod inte att de vra så farligt.. När dom sen ska få upp tjejen på båten igen så hittar dom ingen stege? Det visar sig att killen som hade båtan inte hade någon koll på de.. Det fanns alltså ingen stege. Sidorna på båten var så höga att man inte kunde hoppa upp.. Man kunde alltså inte ta sig upp på båtan på NÅGOT vis. Dom var då sex personer i vattnet vid en båt men kan inte komma ombord på utan stege.. 
I massa försöka att ta sig upp så lyckas dom inte.. Och till slut är de bara två personer kvar av dom sex som det var från början. 
Filmen är lite seg i början men den är sjukt jävla stark i slutet! Jag började iallafall att gråta..!

En värld film enligt mig.

Godnatt!

kryss frågor.

2012-03-20 / 21:28:57

Tjuvade den från Jennys blogg :)

 

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.

[x] Ibland tycker jag att jag är ful.

[ ] Jag har många ärr.

[ ] Jag blir lätt brun.

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[ ] Jag har en tatuering/ar.

[x] Jag är osäker över mitt utseende.

[ ] Jag har haft/har tandställning.

[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[ ] Jag har mer än två piercingar.

[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[/] Jag har fräknar.

 

FAMILJ

[x]Jag har svurit åt mina föräldrar.

[x] Jag har rymt hemifrån.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn.

 

SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar.

[x] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.

[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[nåt litet?] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[ ] Jag har fått sparken.

 

SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.

[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[ ] Jag har limmat fast min hand i något.

[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

 

HÄLSA

[ ] Mina tonciller har tagits bort.

[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[ ] Jag har haft/har astma.

 

RESANDE

[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland.

[x] Jag har varit i Norge.

[x] Jag har varit i Sverige.

[ ] Jag har varit i Spanien.

[x] Jag har varit i Danmark.

[ ] Jag har varit i USA.

[ ] Jag har varit i Afrika.

 

ERFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[ ] Jag har krockat en bil.-

[x] Jag har medverkat i ett skådespel.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[x] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[ ] Jag har ätit sushi.

[ ] Jag har åkt snowboard.

 

FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.

[ ] Jag har varit på en blind date.

[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.

[x] Jag är rädd för att bli övergiven.

[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

 

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[ ] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.

[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

 

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smugit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[ ] Jag har struntat i ett prov.

 

DÅLIGA TIDER

[x] Jag har druckit alkohol.

[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[ ] Jag kan inte svälja piller.

[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.

[x] Jag har vaknat gråtande.

 

DÖDEN

[ ] Jag är rädd för att dö.

[x] Jag hatar begravningar

[ ] Jag har sett någon dö.

[/] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

 

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.

[x] Jag äger något från H&M.

[ ] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.

[x] Jag äger något från Diesel.

 

RANDOM

[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[x] Jag ser på nyheterna.

[ ] Jag dödar inte insekter.

[x] Jag svär ofta.

[ ] Jag sjunger i duschen.

[ ] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag är en sportfanatiker.

[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[ ] Jag är bra på att baka.

[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. (pyjamasdagen)

[X] Jag vet hur man skjuter.

[ ] Jag är kär i kärleken.

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.

[x] Jag tror på spöken.

[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som ”Borta”.

[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.

[/] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[x] Jag är väldigt kittlig.

[x] Jag älskar mörk choklad.

[x] Jag biter på mina naglar.

[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[ ] Jag är bra på att minnas namn.

[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

[x] Mina svar är ärliga.


ett aprilskämt född i december

2012-03-20 / 20:42:27
Hej allihopa. Ja.. Haha idag var de tisdag! Om någon missade just de.. ;) Dagen har vart som vanligt kan jag väll säga. Inga direkta konstigheter så! :) Imorgon har jag kompledigt, inte heeeeelt fel!! Tänkte att jag skulle kunna ordna med att komma till Tanum och börja gymma, ska skaffa gymkort men har ju fan aldrig tid att börja!? Så tänkte ta första steget imorgon. Dock funka inte de.. Kunde komma TILL Tanum, men inte hem.. Fan. Men då kom pappa med den brillianta idén att åka med bussen på morgonen, sitta på trafikskolan och plugga hela dan, äta mat i skolan och sen gå och gymma, NEJ sa jag. Inte tal om de!! Jag kommer inte stå upp halv sju på min min lediga dag som är väldigt unik! Jag vill sova?.. Ta de som en vilningsdag. Visst jag ville ju till Tanum och träna i och för sig.. Men då skulle jag ju åka dit på eftermiddagen vafan!? 
Aja, det blir väl att vara hemma hela dan istället! Sova ska hinnas med iallafall! ;) Ingen bråska med att komma isäng ikväll heller :) Kolla film står övert på shemat! 

Har inget mer att tillägga, bilden tog jag igår.. Har på mig kofta från Vero Moda, leggings från Bik Bok, skor från Skopunkten, Ring från Glitter.

20120320

2012-03-20 / 07:40:34
Godmorgon godmorgooon! Sverige är pigga och glada!! Eller..?
Fyfan ser inte fram emot denna dag! Lektioner som svenska, engelska, matte, språk, tur att sista lektionen är något bra iallafall! Trä slöjd. 
Ni får en liten bild på mig denna fantskatiska morgon också. Ser väll inte så tydligt vad jag har på mig men de är en vit super skön tröja från Bik Bok och sen har jag ett par jeans från Gina Tricot också ;) Halspandet är konfirmationes present.

Ni får ha en bra tisdag! Jag har inget mer att tillägga så hejhej!

she needs a break

2012-03-19 / 22:29:38
Hallojsan! Ny vecka nya tag, intesant? Började iallafall veckan med hårda tag på gympan! Styrka kondition! Var lite problem i vissa övningar med tummen dom hoppade jag över, gött med god energi på måndags morgon! Men den där styrkan och energin höll sig dock inte i hela dagen.. Fy så trött jag var sista lektionen! Mumsigt med en hör-förståelse i engelska just då.. Fyfan för engelska. Orkar verkligen inte.. Inte alls! Nationella kommer gå åt helvete.
Hade NO nationella idag med, var labben. Det gick iallafall bra! Fick ju en lapp där de stod precis hur man skulle göra så de var ju inte så svårt.. ;) 

Efte rskolan dök jag ner i soffan och kollade lite tv medans den härliga solen bara försvann utanför.. Orkade ingen promenad! 
Och vid sju kom Elin förbi :) Hann fota lite innan de också. Sen kom hon brummandes med sig epa :D vi hade bestämt at tse på Dirty Dancing för hon hade inte HELLER sett den!? Vad är de med folk asså!? Såg den ju med Amanda igår som inte heller sett den, förstår inte..? Aja vi såg den och den var lika bra som vanligt! :) Sen lyssna vi lite på musik och nu vid tio drog hon hemåt. 

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen SOVA! Dödströtta Fanny visar sitt rätta jag en måndags-kväll med en stor gesp.. 
Godnatt!

att förstöra för sig själv är de enklaste som finns.

2012-03-18 / 21:44:34
Gammal bild från Älgemon

Jag orkar inte bry mig. Jag orkar inte bry mig om mig själv. Haha kan ju vara därför allting går åt helvete. 
Jag orkar inte bry mig om mig själv men alla andra kan jag bry mig om. Alldeles för mycket! 
Folk säger att jag ska tänka mer på mig själv. Men jag tänker bara på att ingen annan ska bli sur. Eller inte tycka om mig.. 
Är någon dryg mot mig, så kan jag inte vara dryg tillbaka. Har aldrig kunnat och kommer förmodligen aldrig lära mig heller.
Skriker någon mot mig, slår någon mig, sårar någon mig, så kan jag inte ge igen med samma. För då kommer dom att, gilla mig mindre? För att jag var dryg, för att jag kaxade, stog på mig eller slog någon som hade sårat mig hårt. 
Jag klarar inte av när någon är sur eller inte gillar mig!! Jag klarara de inte!! Jag kämpar ALLT jag kan för att förhindra de!! Men jag är usel på att lyckas.. "jag är känslosam, du är känslokall" Jag mår dåligt som fan när jag gör nånting som gör så att nångn gillar mig mindre. Kille som tjej.
Jag orkar inte bry mig om mig själv. Kan bara förstöra för mig själv. 

Alla kan hata mig, men jag kan aldrig hata tillbaka. Jag kan åtminstonne inte visa de...

Jag orkar inte. Jag anses väll barnslig?

Hej jag skulle vela dö ett tag, bara för att känna hur de är att ta en paus.

durudu du, du vet!

2012-03-18 / 19:45:03
Hej på er. Har ni haft en bra helg nu då!? 
Nu är den iallafall slut..:/

Kom hem vid sex typ så nu har jag ätit, ska börja packa upp min väska strax! Och duscha med. 
Helgen har ändå vart bra! :) jag och Amanda åkte då hem till henne igår vid fem. Vi gjorde inte super mycket, gick och åt pizza, sen såg vi på film och lite så :) Blev aldrig att vi träffade någon annan. Och idag vakna vi vid ett, åt frukost sen va rvi duktiga och gick en liten sväng. Efter de såg vi på Dirty Dancing som Amanda aldrig hade sett?!?!?! Förstår inte.. Så de fick vi ändra på!! Sen gjorde vi inge mer ;D 

Imorgon är de måndag igen då.. Alla är as taggade!? Inte jag.. Fan vill bara dö ett tag, okej med er?

dåligt väder goda vänner

2012-03-17 / 16:05:55

God helg på er! Hoppas allt funkar :) Jag och Amanda päser på! Vi vakna vid tio och kollade igenom ALLA skol-kattaloger, haha! Många söta små människor som förändrats! 
Sen har vi ja.. Haha vi gick ut och skulle åka lite moped, men fick inte igång den.. Så då skulle vi åka fyrhjuling men den starta inte den heller :( Sen kom de två killar vid namn Kasper och Isack lite oväntat som också var väldigt sugna på att köra fyrhjuling så dom försökte få igång den dom med xD utan resultat.. Så vi gick in och päste lite med dom vid teven innan dom åkte hem :) 

Och nu är de så att jag åker hem till Amanda och sover där över natten, får se vart kvällen tar oss! Kul om de händer något ;) Lite roligare än att sitta ensam hemma iallafall..! 
Tar med kameran så kanske blir lite bilder här på bloggen imorgon :) Uppdateringen kanske inte kommer vara så bra, tar en buss imorgon vid sex så vet inte när jag kommer kunna blogga! Men men :) 

Ha du super bra!! Hörs

tjo tjejen

2012-03-17 / 01:37:05
Photo jag och Amanda sist gång hon har här!

Halloj på er! Förlåt så heeeemsk mycket att de inte blev något inlägg igår :'( Eller a före klockan tolv.. Kom hit hem vid typ fem jag och Amanda och a då åt vi, jag duscha och vi hade fullt upp. Sen åkte vi till Mackan och var där till typ tio och en stund efter vi kom hem så somnade jag typ lite halft i sängen xD GÖTT! Men nu är jag på banan igen.. Så jag och Amanda ska snart sova ;)
Vi har haft gött iallafall, haft lite små tråkigt vissa stunder men de har funkat! :D

Imorgon åker väl Amanda hem någon gång och sen skulle tydligen min familj åka till Älgemon och sova, vilket jag inte pallar så jag kanske tar en natt ensam hemma! 

Och ja juste! Fick en anonym kommentar till förra inlägget gällande bilden. Att jag skulle sluta lägga upp sånna bilder. Okej en gång för alla! Vad är farligt med bilden!? en rygg och ett par höga shorts på en röv är de ingen som sett förr eller!? Jag fatta inte vad som var så farligt så jag ska sluta med sånna bilder? :s kolla på andra bloggare, är jag extrem på något sett eller!? Haha.. Hört talas om pohot-konst? Det har iallafall jag.. ;)

Sov sött!

jag vill att du ska se mig, se på mig när jag ger mig av

2012-03-16 / 07:42:53

photo av mig.

Nu dag och nya upplevelser börjar NU. Första lektionen är gympa och jag trorjag tar en promenad i spåret faktiskt! Även fast vädret är lite piss just nu... :/ 
Efter skolan drar jag då till jobbet och städar lite med pappa som hjälper mig! Och direkt efter de hämtar vi fina Amanda i Tanum! :) Och sen ska vi pääääsa hela kvällen lång! Hoppas vi hittar på något att göra bara... 

Ni får ha de så bra denna fredag så hörs vi. Pöss

haha går de att göra annat än fel?

2012-03-15 / 21:30:19
Nej.. För jag gör inget annat än FEL!! För jag lyckas aldrig.

om du hade fattat hade du förstått

2012-03-15 / 21:06:25
photo av mig. 

Hej hej! Ville bara uppdatera snabbt innan de är dax för mig att gå till sängs, är ju en skoldag till denna veckan.. :( Men den är kort så de kommer gå bra! :) Ska försöka jobba imorgon med, får se hur det går men min stukna tumme! Får dammsuga med vänstern helt enkelt ;)Efter jobbet åker jag och pappa och hämtar Amanda :) 
Sov gott!

I don't love you and you don't love me. So what is the meaning of this?

2012-03-15 / 20:06:26
Sitter här i min ensamhet på mitt rum och talar med Amanda på skype, Amanda som dessutom ska övernatta här hemma hos mig imorgon! :) Kuligt!
Sitter också och försöker gör min röst hörd. Vad blir det av de? Bara en till som inte gillar mig. SNÄLLA FÖRSTÅ!! Vad ska jag göra..?

Bilderna tog jag idag, dom blev sådär! Mina miner på bilderna ser as konstiga ut! Men annars blev dom rätt coola tycker jag! Fler finns.


börjar med 14 timmar sömn, sen får vi se!

2012-03-15 / 14:40:47
Godmorgon på er! Haha eller god middag om man kollar på klockan.. ;) Vakna nu vid 2 och guuuud va skönt de var att sova UT!! Bästa på länge ♥ Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska äta upp frukosten och sen kanske fota, får bli inne för jag är inte sugen på att gå ut idag.. Ser kallt ut! Men aja får se vad de bliir :)
Ha de GÖTT

lite oftare?

2012-03-14 / 21:36:00
Ja efter de andra inlägget förut lägger jag in ett litet annat inlägg.. Imorgon är det studiedag! Nånting jag verkligen behövde nu! SOVMORGON! Sova ut under an dag!! Har ingenting planerat bara slappning, sovning, njutning. Skulle vara halv fint väder men jag kanske tar en långpromenad ändå! Såg ut som om solen kunde titta fram lite iallafall :) Shit har verkligen fått in detta med promenader ute nu! Men börjar små tröttna nu... Hade tänkt börja gymma den här veckan men nejnej! Då går man och stukar tummen sitället -.- Får kanske ta tag i de nästa vecka!
Kanske kan toffa imorgon med? Skulle vart lite kul :) Får se på dee! 
Bilden ovan är från igår också kan jag ju säga! 

Ni får hat bra så hörs vi imorgon.


jag är psykiskt störd och har stora problem!

2012-03-14 / 20:22:17
Är jag den ända på hela jordklotet som känner såhär!? Är jag den ända av, alla. 
Det känns hemskt att säga de, egoistiskt men.. Sant. Jag är för, snäll.. Jag tror att alla är människor snälla, att ingen är dum. Men det går inte att leva så!! För det är inte sant. Jag tycker alla är världa det bästa. Men det är inte alla.. Det gör att folk kan behandla mig hur som helst, och jag kan förlåta dom, alldeles för lätt alla gånger. Jag kan inte hata någon och jag kan absolut inte visa de! Då kommer ju personen hata mig? Och jag klarar inte av att någon hatar mig.. Även fast jag egentligen också borde hata personen.. Men bara tanken på att någon annan inte tycker om mig, förmodligen för att JAG har gjort något fel. Den taken kan jag inte ha, jag klarar inte av de!! Därför gör jag alldeles, alldeles för mycket för att undvika de.. Det skadar bara mig själv. Jag kan ge ut hela min kropp, bara inte någon hatar mig för att jag inte gör de!! Jag kämpar alltid för att alla ska gilla mig, för att ingen ska ogilla mig. Och det är sjukt jävla jobbigt!! 
Jag är väldigt lätt att övertala och övertyga. 
Frågan är om jag väljer nånting över huvud taget själv lägre, eller om alla andra styr över mig?

Jag orkar inte!! Jag vet inte hur jag ska utrycka mig men jag vill inte mer!Jag vill sova. Sova så länge att jag glömt verklighetan och det som var då, det som är nu. Detta. 

Borde ju inte utala mig om precis allt i mitt privatliv men jag vill stå för detta, det är jobbig, det är piss!! Jag har i vissa situationer ingen vilja alls. Säger jag nej, är det bara ett nej. Dom, killarna. Kan bara tjata tillräkligt länge så faller jag djubare än marken och har inte längre någon makt alls. För jag är för feg för att stå för mkg själv, mitt liv och min kropp! Jag kan inte stå för mina tårar, mitt samvete. Det styr dom. Och jag kan ju inte sääga dom jävlarna. För jag kan inte hata någon..
Jag har gått hos kurator. Nu går jag hos psykolog. För att jag har utsatt mig för risker, utsätter mig för risker! Skadliga saker för mig själv. Jag ska lära mig att säga nej. Det är målet. Jag har kommit en bar bit påvägen. Byggt upp nånting litet. Men det är inget hållbart, för det rasar. Gång på gång.. 
Svaga, fega jävel är vad jag är!! Som alltid gör fel. 

Allt måste va mitt fel. Det är mitt och bara MITT!! Det är jag och bara jag! Det måste va mitt fel..


Jag har inte skrivit nånting för att få folk att tycka synd om mig, men jag pallar inte ha varända jävla liten ditalj inne i mig. Pallar ingenting och jag sprängs!! Kan inte beskriva riktigt... Hahah varför skriver jag detta!?..
PS. jag är inte psykiskt störd som de står i rubriken, även fast jag känner mig som de. 


ett steg närmare mer känd än ingenting!

2012-03-14 / 14:55:59
Hallo, har ni en bra dag!? Hoppas jag på! Själv har jag haft nationella piss prov i NO.. Haha jag är inge bra på att skriva "naturvetenskapliga argument" och allt vad de nu heter.. Får la hoppas på ett G iallfall! Hoppas  hoppas!
Har precis vart med i en radio interjuv också. Jag är med i en radio panel här i Tanum. Jag och tre pers till, Jag, Linnea Matthew och Jacob. Och sen är de en rario panel i Strömstad med fyra pers. Så kör vi varnnan vacka så på måndag är första programet! Och då är de Strömstads panel som spelade in sitt program igår som sents :) Och måndag om två veckor körs det vi spelade in idag! Så det tycker jag ni ska lyssna på!! Radio Prime sents de i :) region Strömstad då ;) 
Och ja nu sitter jag i ungdommens hus och tart lugnt! :) Ska åka hem med fyra bussen och när jag kommit hem så ska jag ut och GÅ i det fantastiska vädret!!!

Ses
Photoooo

när stressen hindrar en från att få sova

2012-03-13 / 19:59:01
Orkar egentligen inte uppdatera.. Vill bara lägga mig och sova nu direkt, och kommer nog göra de nu direkt.. Jag har en hemsk huvudverk, riktigt fy! Men jag har en massa grejer jag måste göra och jag känner mig jätte stressad! Har nationella prov i NO imorgon så borde rå plugga, jag borde duscha för mitt hår e fett! Jag borde göra ett bättre inlägg, äta, göra iordning för imorgon, bestämma kläder, packa väska och bla bla bla! Och sist sova... Men jag somnar snart och känner att jag har något migrän liknande. JAG ORKAR SNART INTE MER!! Imorgon ska jag prata i rdio också. Och direkt efter provet i NO ska jag förbereda en labb i NO också imorgon.
Samtigt vill jag prata lite med Amanda kanske eller nåt sånt. Och kanske ta de lite lugnt!? Har ju vart borta hela dan i Vänersborg och suttit på föreläsningar HELA dan. Man känner sig smått överkörd och proppad med massa information som man helst skulle velat sätta sig ner och tänka lite extra på.

Jag orkar inte. Samtidigt som min tumme värker.

Nu dör jag strax av huvudverk.
Mitt liv just nu, hej.

jag älskar vardagen..

2012-03-12 / 20:50:29
Hahah sammanfanning just nu av min kväll.. Sitter i sängen, är döds trött. MASSOR av papper!! Seriöst hur mycket papper kan man ha i ett ämne?..?  A så pratar jag med Amanda samtidigt på skype med! 
Och nu är jag trött och jag måste sova om jag ska vara ens lite levande imorgon 05.30..
Haha sjuk fina finnar jag bjuder på med.. LOVE LIFE!

för mycket snack för lite verkstad

2012-03-12 / 19:50:23
Hej på er! Har inte hunnit blogga fören nu! Eller a jag har gjort massa annat.. När jag kom hem så gick jag ut och gick, otroligt skönt och varmt! Sen duschade jag sen ringre Amanda på skype och ja jag prata med henne, sen fick jag ringa till Elin för tiderna för när vi skall åka imorgon ändrades! Nu ska jag åka här hemmifrån mig halv sju!? Det är då jag i vanliga fall brukar stå upp!? så klockan får ställas på typ halv sex.. MUMSIGT!!!! 
Ska iallfall på en mässa eller vad man ska kalla de i Vänersborg. Jag och Elin ska vara med för att vi gjort en bok. Vet inte så jätte mycket om dagen i allmänhet men jag förväntar mig att de ska vara en intressant dag :) Och att de är värt allt besvär och tid. Kommer vara borta mer än 12 timmar så!
Du ska jag plugga NO Biologi!! Nationella på onsdag är något jag inte ser fram emot..

Dagns outfit:
Kofta: Varo Moda
Tröja: Lindex.
Byxa: Bik Bok.
Sjal: H&M.
Skor: Converse.

Örhänge: Glitter.
Ring: -ll-

new in.

2012-03-11 / 21:08:23

Linne: Bik Bok. | Byxa: Bik Bok. | Blus: H&M.

Maskara: Kicks. | Ring: Glitter.

Sjal: H&M

Örhänge: Glitter. | Leggings: Bik Bok.
Okej blev inte super bra upplagt med bildrrna men hoppas de funkar! 
Det var de som följde med hem idag iallafll, och ett par gympa skor men orka inte ta kort på dom ;) Dom var svarta! 
Jag är nöjd iallafall! :) Super!

Nu sitter jag och pratar med Amanda, men ska nog säga hejdå nu och sova :) Pöss på er


okej fanny! skapa inga förhoppningar nu!!

2012-03-11 / 18:45:52
När allt blir förvirrande.. När jag är förvirrad! Nu är jag förvirrad.. 
Om någon kan hata mig så gjorde ju du de? Så är de annorlunda nu? 
Är vi vänner nu? 

Jag vill inta ha förhoppningar..?

det spelar ingen roll, jag vet vad jag vill!

2012-03-11 / 18:27:13
Hallåj! Då var helgen snart slut.. Vart tog den vägen? En evighet till nästa.. 
Idag åkte iallafall jag, mamma och lillebror Albin till Torp köpcentrum. Var ju där i tisdags men nu bkev de ännu en gång! Fick tag på lite små saker, bland annat ett par skit snygga byxor!! Det var hål i så mamma ville först inte köpa dom.. Men dom kom allt med hem ändå fär Albin fick rätt dyra kläder så då fick jag få dom ändå :) Förste gången mamma köpte trasiga kläder.. Jag tycker de är snyggt!! 
Visar upp allt som kom med hem senare ikväll :) 

Vi åkte vid nio och var hemma vid tre så de blev en lagom dag! När vi kommit hem så tog jag en preomenad i de fina vädret :) Super!

Jacka: H&M
Linne: Carlings
Kofta: Gina Tricot
Kjol: Hemköp Munkedal :3
Skor: Converse
Halsduk: Gina Tricot
Glasögon: Marknad


antalet gör desamma, ni betyder lika mycket hur många ni än är!

2012-03-10 / 23:34:53
Vet ju att jag inte har en miljon besökare varje dag direkt ;) Men för att bo mitt i skogen och inte världens bästa möjligheter att göra en sånn blog som jag skulle velat göra så är jag RIKTIGT nöjd över dom minst 25 pers som kikar in här varje dag :)  Det är inget jämfört med andra bloggare men det gör absolut ingenting!
Ville bara säga att de betyder massor för mig!! :) antalet av er gör faktist desamma! Helt otroligt att någon ens kollar tycker jag :) Blir jätte glad!!

i'm sorry

2012-03-10 / 22:53:14
Kvällen blir inte mycket intressantare än såhär.. Kollat på melodifestivalen, jublat JAAAA när Loreen van sen trodde jag NÄSTAN att jag skulle åka från huset, men nej... Blev inte intressantare än detta nu. 

Imorgon kanske de blir Torp med mamma och köpa ett par byxor, hoppas på de! 
Annars får ni ha de bra allihopa :)

Hur många gången jag än säger de, hur jag än vänder och vrider på sanningen. 
Så finns det alltid folk som aldrig förstår. 
"fråga så många gånger som behövs. Jag ger mig till slut."

Vad är de som förändrats egentligen? Jag är fortfarande lika feg, orkar inte tänka på mig själv.. 
Får jag de överstökat så är de gjort. 

Inte en tanke på att detta inte alls var sista gången. 
Jag är bild för antalet fler jag har skapat.

perfect sense

2012-03-10 / 17:59:10
Hej på er! Kom precis in från en promenad nu, lite små jobbigt när det gjorde ont att ha handen hängende.. Men de gick ändå :)
Tänkte berätta lite kort om filmen Perfect Sense, vet att jag nämnt den förr men jag tycker verkligen den är helt fantastiskt bra! Jag tycker den är riiktigt värld att se.
Filmen handlar först om en forskare som är olyklig, hon hade en kille som var en skitstövel och vill nu hålla sig borta från såna. På hennes jobb så kommer de in en passient som mist sitt luktsinne. Han gjorde de efter att han haft ett väldigt gråt anfall, han började gråta väldigt, väldigt mycket! Sa att han inte hade någon mening med sitt liv, ingen som älskade honom och nåt i form av de. Och sen.. Inget luktsinne, eller smaksinne heller. Men samtidigt under 24 timmar hade massor av människor runt om i världen drabbats av samma sak. Men dom hade ingen koppling med varandra.. Fler och fler drabbas hela tiden! Först ett gråt och sorg anfall, och sen ingen lukt.. Samtidigt får forskaren kontakt med en kock som jobbar på en resturang precis brevid hennes lägenhet. Resturangen har inga gäster längre eftersom att ingen vill gå ut och äta, för ingen känner ju längre någon smak.. Dom två börjar träffas och blir drabbade av sjukdommen även dom två. 
Fler konstiga saker börjar sprida sig bland männiksor i hela världen. Det går så fort att man inte ens hinner ge sjukdommen ett namn eller ta reda på om den smittas bland människor eller vad som är anledningen.. 
Tillslut är hela mänskligheten utan smak och lukt, och sen blir alla även döva efter att ha haft ett agritions anfall.
Och hela världen är liksom.. Förstörd.. 
En väldigt stark film!! Dels om hur mycket våra sinnen betyder för oss, för i filmen förändras hela männskligheten, ingen blir sig lik.. Alla måste börja leva på ett nytt sätt.. Väldigt stark!! Väldigt bra!! Väldigt värld!!

blir ju deprimerad..

2012-03-10 / 13:14:15

Sitter i soffan och kolla 50 km,s loppet i Holmenkollen. Skulle åkt dit med BGoIF idag, (bullarens goif) för alla som åkt ett vasalopp iår i BGoIF gör nånting speciellt varje år. Förra året bowlade vi och året före de så var vi i Holmenkollen, en bild från då ovan. Men iår kunde vi inte åka med för pappa hann inte :'( Så nu sitter jag och kollar på de på teven istället i min ensamhet ;)
Tänkte ta några kort eller nåt idag, nånting tufft eller nåt. Men när jag satte på kameran så hade den inget batteri, så de får vänta!
Hoppas er lördag är bra :)

Länge leve alvedon

2012-03-09 / 23:31:48
Alvedon lindrar smärtan och jag tackar den för de ♥ Fy fan vad jag är tje nu.. Orkar egentligen inte uppdatera men gört ändå :)
Kom hem från Mackan strax efter tio, har inte gjort ett piss sen dess och tänker fortsätta med de också. Var dött på mackan.. Jag och några killar där, polisen kom och grejer, lite spänning ;) Sen åkte vi bort till Backa och killarna spela bandy. Inget mer än så! Små tråkigt..
Imorgon ska jag inte göra något. Slappa står på shemat :) Gött!
Jag önskar bara er alla en bra helg :) På återseende.
Photo

allting går om man bara vill

2012-03-09 / 17:55:06
Duschade precis med EN hand! Vänsterhanden dess utom! Det var jobbigt, svårt man jag klarade de!! Haha David fick hjälpa med att torka håret och öppna diodorenten men andå! :D samma med att ta på sig kläderna, det at sin lilla tid men till slut så ;)
Känner mig sjukt handikappad!! Höger handen liksom!? Förjävligt -.-
Nu kom iallafall pappa hem och står och gör vofflor! Inte varje dag de händer kan jag ju säga.
Sen blir de Mackan om en stund, ungdomsgården alltså. Blir ju ingen slalom i Åmål så får roa mig på annat vis. HELT handikappad är jag ju faktiskt inte.

ibland lyckas man..

2012-03-09 / 15:00:37
Haha okej jag kan inte använda högerhanden för tillfället så kör de lite odetaljerat, fine? 
Ja jag började då dan med volleyboll, toppen.. Körde ett slag med bara höger handen som bara träffade tummen.. Det sa pang och jag fatta liksom inte vad som hände först, men det började göra sådär ont att man inte känner nånting!? Visste inte vad jag skulle göra så jag började typ skratta för att dölja att jag grät, a jag kom av plan och det gjode så där JÄVLA ont!! Visste inte vad jag skulle göra med läraren sa åt mig att gå upp och spola med kallt vatten, jag föll nästan ihop på toalett-golvet och kunde inte få upp handen till hanfatet för de gjorde så ont så jag höll den bara neråt och tryckte, visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen och nej fyfan vilken smärta de var..! Sen kom läraren och han förstod ju att de allvarligt så han bandade in handen och sen tog dom mig där ifrån, Elin och Mari hjälpte mig och vi kom till slut till vårdcentralen.. Pappa kom också och vi fick besked att åka till Uddevalla till röntgen och se om något var brutet, tog ett tag innan vi var framme och jag hadde jätte ont och orkade inte alls!! Men ja det var inte brutet, men läkaren sa att de kunde göra dubbelt så ont med en allvarlig stukning! Vi fick iallafall åka hem igen pappa och jag, men först åkte vi och åt på thairesturang för pappa var sugen på de och jag kände att jag var hungrig. Efter de åkte vi till skolan och jag åkte bussen hem. 
Blev varken jobb eller slalom i Åmål för mig.. Fan för de! Nu sitter jag bara här hemma och har ont som fan. 

Mys pys dag.. 
Nu ska jag lägga mig ner och försöka kolla på nån film.
Hoppas er dag är bra!

ibland blir man fast, tagen och inspirerad som fan!

2012-03-08 / 21:13:10



Om my gaaaard jag hittade min nya favorit number ONE för ett litet tag sen, jag älskar hennes blogg!! Kolla hennes kropp!? Hennes kläder!? HENNES BILDER!?! Hela hon!!
Okej sån himla ekstas kan man ju inte få för en blogg liksom, men okej ni fattar, jag gillar hennes stil STARKT! Och jag önskar mig en egen vit vägg... Nu. 

Men jag tycker hon är helt otroligt grymm tjej som lever med sin kamera typ, gillas! Skulle man kunnat fått ihop de skulle ju en blogg som hennes vara drömmen ♥

Okej nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen, sova och förhoppningsvis inte vela gå upp imorgon och mötas av snön utanför som idag.. Fuck my life! 

PÖss

Ett dubbel inlägg

2012-03-08 / 20:41:13




Ja nu kommer inlägget om VAD jag gjorde i tisdags :) 
Jag var i Uddevalla, på Sinclair skolan där dom har främst estetiska linjer som bild, dans, musik, media och teater. Och jag har ju sökt teater på den skolan som mitt första val, och media som andra. Med andra ord är jag säker på att det är skolan jag vill gå på! Så i tisdags så skulle jag in på antagningstest till teatern. Ni har ju sett texten jag valde av dom 8 utvalda och det gick bra när jag visade upp den. Tappade bort mig helt en gång men de gick bra ändå! :) Sen läste jag dikten om existentiella frågor och den ena av dom två som satt där sa faktiskt att hon blev rörd! Ett bra betyg tycker jag.. ;) Och det var själva "provet" .
Före provet som man gjorde en och en så var vi en grupp på sex niondeklassare som har sökt till teater och var på testet i tisdags. Det var vi sex plus tre elever från ettan och två teater lärare. Vi gjorde massa övningar och de var riktigt kul! :) Först värmde vi upp ett tag, körde nån lek, sträckte ut heela kroppen och sen körde vi följa jhon ;D haha annorlunda men sjukt kul! Är alla teater lektioner så så blir tre år där inga problem ALLS! Efter de så skulle vi göra en övning, tre och tre. En lärare gick till varje grupp och sa ett ord, som vi skulle sedan visa upp i form av en staty, alltså att vi skulle stå helt stilla. Min grupp fick hat! Och vi visa upp de på ett bra sett. 
Det var väl de vi gjorde! :) Var super kul! 
Och jag trivs as bra på själva skolan Sinclair med! På andra skolor i Uddevlla, tex en som heter Agneberg så har dom flesta märkes kläder och man är fin klädd typ, på Sinclar kan man se ut PRECIS hur som helst! Vissa är jätte fjortisar, andra ser ut som skoggs-mullar, alla har en egen stil och det är coolt! Jag gillar det verkligen. En jätte mysig skola som jag kommer trivas super bra i! :) 

Efter vi vart på intagningen så åkte jag, Maria och Lisa till Torp köpcentrum och shoppade i några timmar :) Något som följde med hem var grejerna på bilderna överst. En vår jacka från H&M 399 kr, örgängen från Gina Tricot 59 kr och ett linne från Carlings 149 kr. 

Sista bilden är från google! Kanske är en teater från Sinclair :)

vissa dagar blir värre än andra

2012-03-08 / 19:41:26
Ni mins, det fanstastiska vädret förre veckan? Eller ja i måndags var de ju också super fint! Men ja våren kom och jag blev sådär glad och energi fylld! Så här fantastiskt såg de ut:



Så här såg de ut när jag vaknade i morse:

Min start på dagen var INTE fantastisk. Ville ner under täcket och ja gå i dvala? Som djur gör på vintern, för det är ju VINTER nu. Igen!? Från att vela visla sig fram till skolbussen gick jag idag med venterjacka och vinterskor trampandes i snö med mungiporna en bra bit ner mot knäna asså! Har en besvikelse mot vädret idag! Och till helgen skulle de bli jätte varmt = blött, bött och genomblött överallt! Mys pys? Nämnde jag att jag är tje just nu? 

Dagen i skolan var som vanligt! Vanliga lektioner, vanlig mat och bara, vanligt! 
Och när jag kom hem så var de inga föräldrar hemma, mamma jobba och pappa skulle tydligen komma sent!?Så fick vänta med middagen tills mamma kom hem vid halv sju och då hade jag PRECIS somnat i soffan.. = En trött, grinig, sur, irriterad, behöver inte säga mer.. Ni tröttna vid trött.. 

Ingen rolig dag med andra ord! 
Men ni kan vara lugna, jag ska skriva om sinclair och shopping i nästa inlägg

långa dagar korta nätter

2012-03-07 / 20:26:28


Men tjena på er alla godingar! Mår ni bra ellerr?
Dagen har vart lång.. Men jag fick sovmorgon eftersom jag sov hos Emma i Tanum ;) Stod upp halv åtta istället för halv sju som jag gör här hemma! Sen gick vi till skolan halv nio och det är typ högst 300 meter till skolan så de är ju soft! ;) 
Ja jag hade vanliga lektioner i skolan, inget konstigt alls! Efter skolan åkte jag hem och vi slutar ju tjugo över ett på onsdagar. Sen när jag vart hemma en halvtimme åker vi till Tanum igen.. Vi skulle till Strömstad på ett möte vid halv sex men mamma skulle på ett möta i Tanum före så jag päste på B-hallen så länge :) (den feta, grymma ungdomsgården i Tanum!) Sen åkte vi iallafall till Strömstad på ett möta jag, mamma och pappa. Det gick bra, vill inte gå in på vad de var för möte men de gick bra! :) 

Haha ja sen åkte vi hem och här är jag nu!! Fick njuta av snöandet påväg hem -.- VAD FAN gör den snön här?!?!?! Dra :'( Jag som hade fått sånna vårkänslor.. </3

Skulle ju skriva om hur det var på intagningen igår men känner att jag varken hinner, kan eller orkar de ikväll.. Måste nämligen duscha nu och så är jag väldigt väldigt trött så jag måste sova TIDIGT! Och då menar jag nio och ite halv elva.. :( 
Ska lägga upp bilder på de jag köpte också! men de blir ett senare arbete och inlägg för er att ta del av :) Kan ju säga att på bilden har jag nya örhängen från Gina Tricot, en ny mössa från Carlings, ett halsband (som inte syns..) Från Indiska och ett nytt linne också de från Carlings :) 
Köpte mer än de men! Bland annat en vår jacka!! :D 

Nu ska jag SNABBT in i duschen och sen NER under täcket! Höres

nej men ta en kaka

2012-03-06 / 22:38:56
Haha bild i repris men får gå! ;)
Jag fick iallafall tid att blogga :) Sitter hemma hos Emma nu, blir bara jag som sover här för Elin åkte hem, men de går bra ändåå :) Dagen och kvällen har vart super!! I Uddevalla på intagningsprovet gick de fin fint. Kan berätta mer om de imorgon eller nåt. Sen så åkte jag, Lisa och Maria till Torp och handladeee, en del. Blev dock strul i slutet när jag skulle köpa ett par jeans och hade inte tillräkligt på kortet för de saknades 100 spenn, blev deppig typ, hahah var as trött och blää! Men de gick över och sen dess har jag väl skrattat KONSTANT hemma hos Emma på middagen!! 5 tjejer och 1 kille var vi ju i och för sig xD men guuuuud va vi skrattat!!!!! HAHAHAHAHAHA herre min gud! Repliken som fick oss att gap skratta gång på gång på gång på GÅNG var ju "är du deppig? Men ta en kaka! :DD" Hahahahhahaha!! 

Men nu ska jag sluta här ;) Hare gött!

just nu saknar jag dig mer än någonsin förr.

2012-03-05 / 21:46:43

Nu har jag packat lite smått, lagt fram kläder jag ska ha på mig, övat fråmför spegeln och lästa mina texter (har fortfarande inte bestämmt mig.. tor de blir dikten?), gjort mig redo för snäng-läge, ställt klockan på 05.30, underbart!?
Nu är de bara en god natts sömn kvar.. Nervööös, frågetecken!? Haha kommer säkert gå bra men ändå ;) 
Puss puss i nattmössan, vi hörs när vi hörst och ses när vi ses


Jag får tvinga mig ajälv att inte tänka för länge på dig, nypa mig själv när jag tyst viskar ditt namn. 
Skrika så högt innanför läpparna att tankarna på dig helt enkelt inte hörs, för inte höras! För inte tänkas!! 
Det var så många dagar sen. Men jag mins dig, alldeles för väl. Alldeles för tydligt. Alldeles för mycket.. 
När våren kommer så mins jag. Våren jag lärde känna dig. 
Nu känner jag bara, ensamheten efter dig..


tre texter, två allternativ

2012-03-05 / 20:01:40



Sitter och övar in texterna ovan! Ska på antagningsprov imorgon för att komma in på teater på Sinclair. Antigningsprovet går till så att dom valt ut åtta texter, som jag har fått sett. Och då fick jag välja en av dom texterna, tolka den och sen läsa upp den imrorgon (texten jag valde är den sista texten ovan, "Till Julia") Sen ska man också göra nånting eget. Man kan sjunga, visla, läsa nånting, dansa eller vad man nu är bra på och vill visa upp. Jag har valt att läsa nånting. Allternativen jag har är ett styck ur min bok "Prata Om De " (första texten ovan) Eller en dikt som jag också själv har skrivit. (Andra texten ovan) Har dock inte bestämt vilken av dom två första texterna jag ska läsa!!!! Asså dikten är ju lättare att komma igåg i huvet för att de är rimm i den, men de är ju kul att läsa nånting ur en bok man själv skrivit och tryckt med liksom.. Aja jag kan alla tre texterna iallafall! 

Känner mig lite SMÅTT nervös faktiskt.. Och eftersom jag är bort HELA dan imorgon och HELA kvällen och HELA natten så kommer uppdateringen vara minnimal om ens nånting.. Ber om ursäkt för detta..

Och ja! Appropå inlägget om min kära underbara farmor igår, fick precis ett sms från henne om att hon hade sett på facebook att jag skulle på prov imorgon och önska mig lycka till och hon skulle hålla tummarna, älkar dig farmor ♥ :)

femte mars tjugohundratolv

2012-03-05 / 18:45:24
Haha mitten bilden sår ju förjävlig ut men haha ville visa vad jag hade på mig idag! 

Idag var det måndag, allas favoritdag eller? ;) Kunde väl tro de. Ja jag slapp alla lektioner iallafall! Stod i skol-fiket med Maria och Elin hela dan så de var kul. Vi fick ihop nästan 1000 kr så de var ju fett! 
Efter skolan så tog jag en promenad, tredje dan i rad idag. Går framåt! Fick ont i benet idag med.. CP!? 
Nu ska jag packa en väska, föra över pengar till kortet och öva skiten ur mig på texterna tills imorgon!! Antagningsprov för Teater linjen på Sinclair står på shemat, sen till Torp med goa kompisar och sen middag i Tanum hos en tjej i min klass som fyller 16 :)Och övernattning på de! En bra dag att se fram emot med andra ord! :D Lite små nervös inför antagningsprovet men.. Öva öva öva!
Kan lägga upp texterna jag ska läsa sen :) 

Jag önskar er alla en bra vecka framöver och hoppas eran start vart bra :) Hejhej!

Dagens: Jeans shorta: Lindex | linne: ingen aning.. | Jeans: Gina Tricot | Örhängen: En present | Ringar: Bik Bok, Ur & Penn | Klocka: Ur & Penn

du är coolast, du är bäst!

2012-03-04 / 21:58:43

Nu var denna händelselösa dagen slut :) Och jag avslutar den med en bild på mig och underbara farmor i London förra året ♥ Min farmor betyder OTROLIGT mycket för mig! Hela min släkt betyder otroligt mycket. 
Jag älskar min farmor! Min coola farmor :) Som inte kan leva uta ett leppstift och örhängen, haha jag och farmor är örhänge-freak! Vi älskar shopping! Haha ni kan ju gissa hur de gick med två shopping galningar tillsammans i London!? Vi shoppade i fem dar!
Hon uppmutrar mig så sjukt mycket till så mycket! Hon visar mig alltid glädje och ger mig kärlek när jag behöver. Jag är hennes lilla ängel, det säger hon ofta! Och varje gång man träffar henna så får man massor av kramar! Haha det kan de aldrig bli för mycket av! :) Farmor förstår mig, även fast vi kanske inte pratar om sådär jätte mycket allvarliga saker så vet jag att hon förstår mig och ger mig kärlek. Min farmor är den bäste! Hon är underbar, fantastisk! 
Gör jag framgång och får lite fina ord från andra, så fullkomligt bombaderas jag av snälla ord och uppmuntringar och glädje av henne! :D som med min bok för exempel! Herregud va kul hon tyckde de var :D 
Hon är min underbara farmor ♥ Det är svårt att beskriva hur mycket jag älskar dig. :)

Du vet den där känslan..

2012-03-04 / 19:24:57
Du vet den där käsnlan när man ser ett plagg eller nåt på nätet eller i en affär och tänker att INGENTING skulle passa bättre i min garderob just nu än just DET!! Ja typ den känslan fick jag när jag kikade in på KANDEES nätshop nu och fick se linnet ovan (det fans även andra ur snygga tryck!) och halsbandet som också finns i andra färger och former. 
INGENTING skulle pappa bättre i min garderob just nu än just DET!!

jag sover hellre

2012-03-04 / 18:26:41

Bilden har inget med rubiken att göra, om ni hoppast på de ;) Haha. 
Ja jag har iallafall sovit bort halva dan i vanlig ordning och kom runt två ut på en låång promenad. Blev 8 km och det var skönt! Lite kyligt men de gick :)Fick ont i benet också men -.- Hoppas det försvinner snart för jag tycker de är jobbigt!! 
Mer än de har jag inte gjort.. Haha sjukt händelserik dag! ;) 

Ska lägga mig tidigt ikväll har jag bestämt! Okej vissa tycker väl att elva är tidigt vilket är sent för mig.. nio är tidigt för mig! 
Jag älskar att sova, om ni missat de? 


alla bevis mot en tråkig lördsgskväll

2012-03-03 / 23:13:44

Haha ja.. Jag satte mig och rita! Och eftersom att jag inte kan rita på fri hand, så ritade jag av en av KANDEES alla mästervärkt. Mitt var väl ingen höjdare men aja ;) Var evigheter sen jag ritade och de var kul :) 

Vet att jag lagt upp typ 10 tusen inlägg ikväll!! Tvivlade på om jag skulle lägga upp detta inlägg men sak samm! Då har ni ju nåt att läsa iallafall ;) Kul för er! Påtal om läsa. Nu ska jag läsa lite i min SOLO tidning, eller kolla på Andra Avenyn, hmm... 

Hahaha höres! Men de får bli imorgon, ni har hängt med nog ikväll. Ni har väl egna liv?

Hahaha näsan är as liten?

ska vi tänka på imorgon eller leva för stunden?

2012-03-03 / 21:05:26

Här är två bilder på en av mina side cuts ;) Har ju lika dant på varje sida som ni däkert vet! Nu är dom kortare än någonsin förr ;) 3 millimeter eller nåt, typ ingenting.. Men jag gillart! :) Det piffar upp på nåt vis ;)

tre och tre

2012-03-03 / 19:56:30


Tre underdelar och tre överdelar som är klart snygga vår plagg!! Kan ju ta dom uppifrån från vänster ;)

Nummer 1, Ur snygg!! Såg en av tjejerna på 365 days bära den och den var snyggare på dom bilderna än inne på Zara hemsidan där alla plaggen åvan kommer ifrån. Super snygg! nummer 2, Gillar dom starkt! Tunna, luftiga, snyggt mönster. Kanske inte till vår men sommaren, absolut! Jäkligt coola och snygga. Nummer 3, enkel kjol. Så enkelt och så snyggt! Till allt? En stickad tröja, ett linne, vad som helst! Mycket roligare än ett par byxor. Nummer 4, Fastnade direkt för linnet! Dels för att de var luftigt och slappt liksom, passar både vardag och fest. Men också att de var vitt, riktigt snyggt med vitt nu! Bortsätt från detta linne är stora pösiga enkla linnen på topp för mig just nu! Även de avslappnat med ur snyggt. Nummer 5, En kappa är nånting jag också ska försöka kolla på, en vår kappa! Den är snygg och bra! Kan alltid användas, veckan runt! Och ta fram den på höstan igen går alldeles utmärkt. Nummer 6, En vit kavaj! Som dom skrev i SOLA som jag lästa idag "ska man bara köpa ett plagg i vår, köp en vit kavaj!" Jag håller med till 100 procent! Det är verkligen sjukt snyggt!

Det var lite vår-favoriter de! :) Alla plagg var fån Zara, och det var ju bara NÅGRA favoriter ;) Finns så mycket mer. 
Nu ska jag forsätta lyssna på gå musik och tat lugnt :)


rosor skall ges i ojämnt antal och den röda betyder kärlek

2012-03-03 / 19:05:40
Bildkälla. texten TROR jag är från låten HOME. Min absoluta favoritlåt just nu. Kärlek ♥

Har precis ätit mys middag med räkor nu med familjen, det var super gott! :) Före middagen tog jag då en premenad och jag fick ont i benet igen -.- Stör mig! Sen när jag kom hem så klippte mamma mig, eller a rakade.. Har knappt nåt hår alls på sidorna nu ;D kan ta en bild sen! :)
Nu framåt kvällen vet jag inte vad som händer faktiskt, just nu sitter jag vid datorn med en godis skål som önda sällskap som INTE bode vara här alls... Jaja nåt sällskap ska man väl ha.. ;) 

Vi kom in på rosor förut vid matbordet! Mamma har jobbat i blomsteraffär och sa att buketter med rosor alltid ska vara i ojämnt antal. Så tex 1,3 eller 7. Och dom olika färgerna betyder olika saker, röd betyder kärlek. Så nu vet ni de!

Sol! Sol! skönt.

2012-03-03 / 15:32:28

Hej på er! Nu var de lördag igen! :) Vart med mamma hela dan på Loftet, vart lagom mycket folk så de har vart bra :) Köpte en SOLO tidning i affären så jag satt och läste den ;) Till och med jag fick lön idag! En kille som heter Bosse köpte min bok så jag blev 100 kr rikare ;) Alltid kul! :D 

Nu ska jag ut och ta en promenad i de fina vädret ♥ Men får ta de lugnt för förra gången jag var ute och gick fick jag ont i låret som jag sträckt så jag halta sista biten :/ Hoppas de går bättre idag. 
Sen har jag en familjemiddag att se fram emot! Jag och mamma köpta MASSOR av räkor i affären :D MYS! 

Sköt om er och gå UT och njut av världen och vädret! Hoppas hela Sverige och hela världen har detta väder idag! Underbart. 

Idag drog jag på mig en långtjol från hemköp i Munkedal, en vit lite kort tröja med tryck på från Vero Moda, örhängen från Ur&Penn, halsduk från Gina Tricot, Skinn jacka och converse från London :)
(Solglasögon från nån marknad)

längst inne i mitt huvud.

2012-03-02 / 22:55:06

Kom precis hem från Mackan, blev ingen sen kväll och de var väl bra de för jag ska upp åtta imorgon och hjälpa mamma ;) 
Har vart pa Mackan bara då, jag och några killar och en flkickvän typ. Kollat på epor och sånt typ :p 

Har inte mycket mer att tillägga! Sov gott.


kommer du hata mig? Kommer du få andra att hata mig? Utan att säga varför du gör de. Utan att avslöja.
Jag är väl en skamm. En skamm du vill ha? Men jag vill inte gå till dig.
Jag vet vad du vill ha. Allt de jag inte vill ge, inte till någon!
Jag vill inte ge de du begär. Du visar nånting. 
Men jag vet vad du menar, vad du vill. 
Det lät.. Frestande. Först. 
Men jag ångrade mig. 
Jag vill inte det här?
Det gör jag inte.

en natt är väldigt lång

2012-03-02 / 17:57:49

Tjaaaa folk. Kom precis hem från the jobb. Vill duscha men pappa städar typ toaletten? Blev VÄLDIGT förvånad ;D duktig han är :) 
Dagen har vart bra, visade upp ett träningsprogram på gympan och de gick finfint! Sen hade jag enegelskaprov också och de gick inte dunder bra men ja rätt så bra iallafall. Sen så åkte jag till jobbet typ :p 
Ikväll vet jag ICKE vad som händer, kanske Mackan, kanske nånting annat. Kanske utgår från Mackan och ser vad de blir ;) Låter som en bra idé! Eller? Återstår att se. 

Hoppas eran fredag har vart bra och att era kvällar kommer bli toppen! Puss puss

leker

2012-03-01 / 21:29:05

Har precis skaffat Gimp! Ett redigerings program som photoshop fast gratis ;) Som jag försöker lära mig... Fatta NOLL! Hahah men ja man kan inget annat än att testa sig fram helt enkelt :) Bilden är ett dåligt exempel meeen, ändå!
Nu ska jag bege mig till sängen, ska plugga eneglska också, har ett rolgt prov imorgon :)... 

Sov gott!

finaste dagen på länge

2012-03-01 / 18:46:36



Idag var den STORA dagen! 
Började med att åka till skolan, hade några lektioner, sista hade jag bild en stund innan jag gåck till bussen och åkte till Loftet! Där var de full fart :) Det var blommor överallt som mamma fått som invigning-presenter och de var så fint! Mormor och min moster Mona var där och hjälpe till också. Det var folk där hela tiden! Full fart helt enkelt, kul kul! :D Så ja där har vart dom senaste timmarna :) Suttit och prtatat, fikat och haft de super bra :) Och de har mamma med :D Åh är så glad för hennes skull! Älskar dig mamma ♥
Nu kommer mamma strax hem för jag åkte hem med pappa, så vi ska äta och så :) Sen blir de sängen tidigt! Eller ja ni hör väl av mig innan de men ;) 

Dagens: Klänning | Gina Tricot . Jacka | London. Väska | H&M. Halsduk | mormor har gjort. skor | London.


den som vill få info

2012-03-01 / 12:39:00

Namn: Fanny Älgemon
Födelsedatum: 5 december 1996
Födelseplats: Uddevalla sjukhus
Bor: I den enorma skogen som kallas Bullaren 
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunett

Längd: 1.62 ca
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Skytt

Har du under den senaste månaden
Rökt? Ja
Shoppat? Ja
Skejtat?
Bakat? Nej.. :(
Stulit något? Nej!
Motionerat? Japp
Solat? Nej 
Haft sex? Nej
Tappat bort saker? Förmodligen!

Antal
Människor du skulle ge ditt liv för: Asså min släkt, min familj och nära vänner!
Piercings: Ett hål i varje öra 
Tatueringar: 0
Syskon: 2
Saker jag ångrar: Ska jag ge ut en roman om alla dom?
Skor: Både sommar och vinter? Isåfall ingen aning!
Mascaror: 1, som är typ slut.. 
Personer du kysst: Jaduu 
Förhållanden du haft: Har haft tre och de längsta var 7 dar. Men ett av dom betydde nånting.. 

Gott&Blandat
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola
McDonalds eller Burker King: McDonalds
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller vanilj: Vanilj 
Kärlek eller sex: Kärlek
Tacos eller pizza: Både och..
Läppstift eller läppglans: beror helt på tillfälle!
Buss eller bil: Buss!
Cider eller öl: Både och där med..

Ärligt
Svär du: Oja!
Sjunger du: När jag känner för´t!
Duschar du varje dag: Iblend varje, ibland varannan
Gillar du skolan: Nej.
Kommer du överens med dina föräldrar: Låter inte sant att skriva ja..
Tuggar tuggummi: Inte jätte ofta
Plattar håret: Orkar inte! Ibland gör jag de men de håller sig ju inte platt ändå -.-
Gråter du: Har svårt att gråta, men har jag väl börjat kan jag inte sluta.. Lite jobbigt


I framtiden
Namn på barn? Hehe skriver faktiskt upp fina namn! Men orkar inte ta alla dom nu ;)
Hur vill du dö? Snabbt och smärtfritt!

Hur vill du bli när du blir gammal? Den tuffa tanten!
Hur vill du gifta dig? Drömmer om ett stort brölopp med massa folk, vit lång klänning i en kyrka
Vart vill du bo? I en storstad! Sen kanske jag kommer tillbaka till landet
Drömjobbet? Skådespelare på teater!

Har du någonsin
Blivit kallad hora?
Japp
Blivit nedslagen? Nej
Ångrat ett sex? Ja.
Kissat ner dig? Vi var alla små barn?
Ljugit om din ålder? När jag skapade min facebook..
Bråkat utan anledning? Oja!
Kallat dina föräldrar cp? Cp vet jag inte, nåt i den stilen iallafall.
Varit uppe i 24 h? Ja


Torsdag på pappret

2012-03-01 / 07:36:33

Tänkte att jag gör ett litet morgon inlägg :D hade ändå på datorn så ;) Men snart måste jag skynda mig! Klockan är redan halv... 
Men ja iallafall! Nu drar jag till skolan! Har några lektioner och sen åker jag hem ca halv två :) Tog ledigt efter de för att komma med tidiga bussen och åka till Loftet! :D IDAG ÄR DEN STORA DAAAAAGEN! Mamma är nervös, jag är taggad och alla andra super spenda och glada! Dett kommer gå kanon! :) Det kommer bli så kul! 

Men måste jag kila! En bättre outfit kommer ikväll och förhoppningsvis bilder från loftet :) En prickig känning är vad är på mig idag iallafall! :) 


slide show
RSS 2.0