vi är laddade vi är tända

2012-07-31 / 13:26:12
Hej på er. Kom hit till Fjällbacka för två timmar sen eller nåt sånt :) Jag och Amanda tar de lugnt på hennes rum! Vi kanske går ner och äter glass eller nåt sen, får seee :) Ikväll blir de iallafall Haaks! Ska bli riktigt kul! Första året jag är där så förväntningarna är höga! 
Ni får ha de jätte bra. Skriver imorgon igen. 

Bilden har Amanda tagit :)

kan inte alla djur låta mig va ifred!?

2012-07-30 / 23:33:54
Haha ja rubriken får tala över inlägget. Kan verkligen inte bjuren låta mig vara ifred och springa ute på kvällarna ifred?! Var ute nu på en runda och de första jag ser när jag kommer ut på vägen är en grävling, jag kan stå ut med många djur. Men jag gillar verkligen, verkligen inte grävlingar! Så jag fick springa åt andra hållet för att undviga ett otrevligt möte. Sen såg jag ett rådjur som stod och glodde på mig, dom brukar ju liksom springa för livet när dom ser att någon går på vägen! Men icke. De bara stod där och gav mig en mördarblick.. Sen kom det en stor älg över vägen som ställde sig en bit från vägkanten och även den stod och verkligen glodde på mig utan att röra sig ur fläcken, otrevligt! Sen såg jag två redjur till skutta över vägen och sen även två älgar till, dom sprang rakti in i skogen brevid vägen framför mig och jag ville verligen inte gå förbi där och riskera kanske en arg älg-ko springa rakt in i mig, haha :( Men jag tog mig tillslut förbi!! 
Kan dom inte låta mig springa ifred!? Haha. Har inget emot djur i naturen så, men dom är som sagt vilda och är man ensam på en liten väg kan de bli lite otrevligt tycker jag. Jag har verkligen respekt för dom! Vill helst inte ha närkontakt av ett vilt levande djur, dött går väll bra haha. Men levande är jag mer feg för!

Nu ska de bli skönt med en dusch och sen lägga sig i sängen och kolla på en film innan läggdax. 

saknade vänner!

2012-07-30 / 15:49:56
Kom precis hem från Hällevadsholm nu :) Har vart jätte mysigt! Igår kväll så var vi hemma hos Sara ett tag, spela nåt dans spel på wii och hade de väldigt kul :D sen tog vi mopparna ner till sjön och sen lite överallt :) Så jag och Evelina kom hem till henne vid halv ett eller nåt sånt. Så satte vi på filmen Lol, vilken nu är våran absoluta favoritfilm!! Den måste ni alla se! Jag är helt kär ♥
Vi somnade väll vid tre tiden och blev väckte nio imorse, muuums ;) Men de var skönt att komma upp. Och idag har vi i princip bara sutit vid teven! Käkat glass och bara päst. Skönt! 

Nu ska jag kolla lite på tv tror jag, har huset för mig själv en stund så de är skönt. 

tills de ända jag har kvar, är modet att ge mig av.

2012-07-29 / 17:50:46
Hej på er. Herregud vilken seg dag!! Vaknade tolv, gick till soffan och somnade i typ 4 timmar till, lyckat!! Vaknade till liv när mamma kom hem och strax därefter ringre Evelina och vi bestämde att jag så fort jg kan ska bege mig till Hällevadsholm och ha tjej/myskväll med hon och Sara, åh vad jag saknar dom!! Sara har jag inte träffat på alldeles för länge nu! Så de ska bli väldigt mysigt :) Så jag ska packa och göra mig iordning nu är tanken. Hehe konstigt nog sitter jag vid daten men.. Ska äta först nu också :) 
Jag åker väll hem imorgon tror jag, eller tisdag morgon de får jag se :) Ska till Fjällbacka på tisdag vet jag iallafall! Så mycket är bestämt :)

Sköt om er så uppdaterar jag imorgon eller tisdag :) Nu lukat de grillat och pappa ropar mat så jag får väll röra på fläsket ut till köket! Puss på er alla :)

I want to be anywhere else

2012-07-28 / 23:48:54


Gokväll. Ni undrar säker varför jag är uppe nu när jag var så fruktansvärt trött! Ja jag har inte svaret på den frågan. Ska strax gå och lägga mig iallafall. Kollade precis klart på en film jag såg med pappa, de sjätte sinnet tror jag den hette eller nåt sånt. Tyckte faktiskt den var riktigt bra! Den handlade ju om spöken och så, i denna filmen var de en liten kille som såg spöken. Men denna var annorluda gömfört med andra sånna filmer. Om ni sett Ghost som exempel. Denna var mycket mycket bättre! Verkligen värld att se om ni som jag gillar sånna filmer. De ska inte vara nån skräck film med spöken, utan att de är en person som liksom ser spöken och så. 
Haha vilket långt inlägg de blev då -.- Jag som kötar som vanligt!! Sorry. 

NU ska jag sova iallafall! Får se vad som händer imorgon :) Kanske far till Hällevadsholm :) Who knows. 

Sov gott!

we rock the world

2012-07-28 / 21:24:38
Gud kvällen igår var jätte rolig! De behövdes verkligen! Väldigt väldgt kul hade vi! :) Dansade loss, rökte vattenpipa, pratade, lärde känna nytt folk, SKRATTADE, tog hur mycket kort som helst på typ allt, träffade saknade personer och hade de helt bäst alla katigorier. Underbara människor :) Dock känner man ju verkligen att man lever idag! Eller jag känner mig snarare död men... Tror jag somnade vid fem eller nåt i soffan, vilket jag hade tur med för de var två pers som sov på trägolvet! Men jag fick ju ingen vidare sömn på typ 3-4 timmar och sen åka två mil moped till jobbet för att jobba sex timmar, vilket var dom sex mest hetsigaste timmarna någonsin på jobbet! Vi slog rekord idag. De har inte vart en ledig stund, svämat över med folk! Vilket såklart är kul men lite påfrästande för mig som sovit oroliga 3-4 timmar efter att ha festat hela natten och helst bara skulle kunna somna vart som helst! Var de inte lika uppåt och tiptop! Men de gick ju iallafall. Im alive! 
Men nu var de fruktansvärt skönt att komma hem, ta en dusch, ÄTA, lägga sig i sängen med en bra film, lite godis och bara päsa. De ända rätta! 

Imorgon ska jag sova, och endanst sova! Motionera ska jag med, för nu har de gått för många dar sen sist!

Sköt om er :)

fredagen den 27 juli 2012

2012-07-27 / 18:04:40
 
Hej!
Klockan är sex vilket betyder att de är två ynka timmar kvar tills jag ska vara i Tanum och de tar säker 40 min dit också! Jag har varken packat, gjort mig iordning eller ätit middag, Men jag tänkte ta tag i allt detta nu.
Jobbat i typ fyra timmar idag, har vart lagom mycket folk och de har rullat på. Idag fick jag faktiskt fler chanser att gå ut och känna lite på solen också! Skönt. 
Jag åker till Loftet imorgon rätt tidigt från Jenny tror jag. Är ju Marknad/Bullaredagen imorgon så de kommer nog vara mycket folk i farten. De jobbigaste är ju att de ska regna hela dan imorgon... Muuuums på att köra moped då! :( Jaja! 

Ha en bra kväll!

Dagens: Derss (haha glömt helt va de heter!): Gina Ticot // Örhängen: Gina Tricot // Halsband: Indiska 


kvällsdopp och mycket skratt

2012-07-26 / 23:28:26
Kom precis hem från Johan :) Åkte dit vid åtta för vi bestämde att vi skulle bada på Östad! Mycket trevligt :) Nere vid stranden var de även känt folk :) Så vi bada en stund och sen knallade vi hem till honom och åt kex och spelade kort med hans syster Emma :) Vi var oseriösa och hade alla möjliga diskutioner! Kul som alltid :) Satt där ett bra tag! De är ju nått av de roligaste som finns att vara med Johan, har alltid vart och kommer alltid vara! 

Kom hem nu vid elva och har precis vikt dom sista plaggen och lagt in i garderoben, åkte ju ifrån hela städningen av garderoben haha ;) Men nu är de klart och jag tänkte lägga mig i sängen och kolla på nåt serie avsnitt. Anna Phil eller That 70's Show, återstår att se vilket de blir. 

Imorgon blir de jobb och sen på kvällen blir de party party i Tanum :D tagga! Riktigt kul ska de bli! 

Men ja ni hör säkert från mig innan jag åker dit, så hade bra så länge. Och sov gott!



icona pop - i love it

2012-07-26 / 18:18:47
Nu var min arbetsdag slut för idag! Var inte så jätte mycket folk inne, vilket inte är så konstigt med dessa temperaturer! 27 grade i skuggan är lika med att alla som inte jobbar är på stranden och inte i en butik och shoppar ;) Men de var ändå mer folk än vad jag trodde de skulle va, för jag kunde bara gå ut och sätta mig i mindre än fem minuter och de var väll typ den ända stunden utan folk i affären. Så de har ju rullat ändå. Fått prata engelska och grejer, sålt en av mina böcker har jag också gjort till min granne :) Så fick in en hundring i handen så de var ju ett plus för dagen. Ett minus var ju att de blev ett väldigt oväntat ögonblick också som jag inte riktigt ville skulle ske! Ögonkontakt med nån man vill komma över och glömma är aldrig bra. Fasen. 

Blev en till dagens idag ;) De är kul att ta bilder när de är så fint ute :) Så kan inte låta bli... Lite outfit-bilder-feber.... 
Tröja: Gina Tricot // Shorts: Bik Bok // Skor: Converse // Klocka: Ur&Penn

Och på tal om kläder! Nu ska jag sortera, rensa och vika alla mina kläder i min garderob... Så tråkigt att göra! Men de är väldigt skönt när de är klart..
 
Dagens låt: Icona Pop med I love it

en himmel blå

2012-07-26 / 11:37:11
Friktigt fin morgon! Och dagen ser ut att bli otroligt fin! Jag stod ju då upp vid sju och då var himlen lika klarblå som nu, underbart med sommar när de är såhär! 
Har iallafall då hämtat mitt körkort nu, blev faktiskt rätt bra bild :) Ser inte helt ritarded ut iallafall! ;) Sen så storhandlande jag och mamma mat på hedemyrs, vet inte hur många kända ansikten jag sa hej till! Minst tio kompisar till mig såg jag som stod i hyllorna med jobbkläderna på, hedemyrs värkar grymt poppulärt som sommarjobb! Men tråkigt att stå där inne bland hyllorna och inte ens få se att de är sol :/ Då har jag ju ett bättre jobb där jag, om de är lite folk kan gå ut och sätta mig, iallafall några minuter då och då. Men de är klart att jag står mest inne och kollar ut på solen genom fönstret.. Lite deprimerande! Men men! 

Nu ska jag byta om och åka iväg för mina jobb timmar. De jag har haft på mig hitills idag ser ni ju då på bilden ovan. De är en sommarklänning från H&M, kofta från Bik Bok och runda solglasögon jag fyndade i London. 

He en bra dag!

I want to be in a place where everything is nice

2012-07-25 / 22:54:24
Nu ska jag strax krypa ner uder täcket, känns konstigt när klockan bara är elva, haha. Får väll vänja mig vid väldigt mcket mer tidiga gå-och-lägga-sig tider när skolan börjar och jag ska upp halv sex varje morgon. Imorgon ska jag faktiskt bara upp kvart över sju, vilket är väldigt tidigt just nu! Usch kommer aldrig klara alla tidiga mornar halv sex, aldrig! Lägenhet känns redan som ett måste och jag har inte ens börjat än. Bra! 

Imorgon ska jag och mamma in till Tanum och handla met plus hämta mitt körkort, sen ska vi jobba. Ja så ser dagen ut imorgon! 
Så ska jag slummra några timmar nu, godnatt

20120725

2012-07-25 / 17:31:39
Ja idag är de onsdag, en solig sådan! Ätligen lite sommar värme! Vill åka ner och bada, men har inte fått haffat nån som man kan bada med! Den enda som erbjöd sig var min boror men jag var inte så sugen på att bada med honom.... Men jag hoppas de dyker upp något snarast! Haha. 
De har vart en del folk på jobbet iallafall, trots de fina vädret. Trodde folk var ute vid kusten och solade en sånn här dag men nej de var allt många kunder som vågade sig in iallafall.  De tråkigaste med att jobba är ju faktiskt just de att man måste vara inne... Och inte ute en dag som denna. Mamma säger själv att hon aldrig har vart så blek som denna sommaren! För hon är ju konstant inne tisdag till lördag. Jag har iallafall fått lite färg innan jag började jobba på allvar. 

Nu vankas de middag som jag och pappa står för, eller ja han har börjar riält ute i köket så jag ska hjälpa honom. Ha en foltsatt fin dag.


Dagens: Linne: Monki // Shorts: Gina Tricot // Kofta: Bik Bok // Örhängen: Bik Bok // Klocka: Ur&Penn // Skor: Converse


I am powerless to you

2012-07-24 / 22:43:01
Ska strax sova tror jag, ska kanske upp tidigt och åke till Tanum för att hämta ut körkortet om mamma orkar. Om hon inte gör de får jag sovmorgon och vi får åka en annan dag, men jag vill ändå hämta ut de så de är gjort. Men vi får se. 
Ska jobba imorgon också och restan av denna veckan, vet inte hur de blir nästa vecka men. För mamma sa att de kanske inte är så mycket kunder nästa vecka. Så vi får se. 

Hoppas ni alla mår bra iallafall.
 

kortare, lenare, skönare, bättre

2012-07-24 / 18:33:22
Hej. Var och klippte mig idag, gick på en halvtimme och jag skulle bara klippa de slitna i håret, vill ha kvar längden men de var grymt slitet nu! Och guud va skönt de gjorde! Mitt hår är en lent och skönt nu, älskar de. Blev ju dock lite kortare men de blev inte så jätte mycket ändå, jag trivs bra i detta. 

Sen har jag jobbat också. Har vart väldigt väldigt mycket folk, vilket är super kul såklart! Men jag har inte vart på topp alls idag och är allmänt låg. Vart nära på små utbrott hela dan och orkar verkligen inte. Så de är skönt att vara hemma nu. Ska kolla på Anna Phil och äta choklad. 

Dagens: d

every night.

2012-07-23 / 22:02:49
Pjamasen är fortfarande på och jag ligger fortfarande i sängen. Har ätit mat med familjen och kollat en film. Sen har jag ritat lite, som ni ser. 
Ska ligga kvar här i sängen hela kvällen. Om jag inte får för mig att ta en promenad eller nåt, egentligen vågar jag inte gå ut. Men när de har blivigt tillräkligt mörk och chansen att möta någon är mindre kanske jag vågar.
De är för instängt här inne.


Ja de var mest bara tackningen jag vill visa, sov gott.

en dag i sängen och enbart där.

2012-07-23 / 16:17:08
Har inte gjort ett skit idag. Verkligen ingenting. Så skönt! Har sovit bort hela dan och inte behövt tänka på nånting!! Bara sova. Blev väckt vid tolv och då var de fika, så åt några mackor och sen gick jag och la mig i sängen med täcket över huvet igen och somnade tills typ nu vid fyra. Och snart är de middag.  
Orkar inte göra nånting, vill helst inte vakna alls men man kan väll inte sova hur länge som helst, 14 är långt mer än länge nog. Man kan väll vilja gå under jord och inte vilja prata med någon nån gång, så är de nu, idag.
Vill aldrig mer visa mig för alla känslolösa as som är precis överallt. 

för du är äldre och vet allt. jag är yngre och vet ingenting.

2012-07-22 / 23:05:00
Nu ska jag gå och känna mig lite världelös och känna att de är helt hopplöst.
Varför fortsätter jag att försöka? 
Varför försöker jag med mitt bästa, när du inte värkar höra vad jag egentligen försöker säga. 

Du är väll inte min "typ". Även fast du är rätt lik mig. På nåt vis.
 
 
 
När man har letat för länge, blivigt nerkad för många gånger, så slutar man tro. 
jag har helt slutat tro. Jag tror inte på något och jag hoppas inte på nånting. För de finns inget att hoppas eller tro på.
 

svensk sommar är ju underbar!

2012-07-22 / 21:29:09
Nej fy för Svensk sommar!! Sutit ute nu i fyra timmar och frysit häcken av mig! De har blåst och vart isklatt... Mumsigt! :( Men med trevliga personer går väll allt :) Vi har ätit massor av korv och mycket god choklad pudding och rull-tårta :) Gott gott. Roligt att se alla igen, var längesen nu. Sist gång var väll morsdag. Så de var roligt :) 

Nu är jag hemma och tagit på mig den varmaste tröjan jag hittade och sitter nu invirad i en filt i soffan framför teven! Sover själv hemma inatt för jag orkade inte sova en natt till på Älgemon vilket dom andra gör, men jag klara mig bra här :) Ska kanske sätta på en film och kanske hämta en till filt, brrrrr va kallt de är!!

när de är som bäst

2012-07-22 / 16:12:20
Hej på er! Hoppas eran lördag var bra igår och att ni sovit gott och så :) 
Jag var ju då som sagt på Älgemon med några från pappas släckt igår då, men jag åkte dit lite senare för jag var faktiskt borta en sväng på traktor slalomet, hann ju inte så så mycket men.. Var där i mindre än en timme. Men de var väldigt mycket folk och alla hade väldigt kul :) 
Sen var jag på Älgemon hela kvällen, vi satt alla på logen och åt grillad mat och hade de väldigt mysigt och trevligt :) Jag var även borta och badade med N en sväng, var väldigt kallt i vattnet! Så badkrukan bada inte ens när vi skulle bada.... haha typiskt! 

Och ja idag har vi inte gjort mycket, kollade på Hitta Nemo i morse och sen har vi mest bara ätit och suttit ute lite. 

men nu ska jag göra mig iordning för nästa släkt kalas som är om en timme med mamma släkt denna gång, vi ska fiska och ätit tårta :) 
Ni får ha de bra så hörs vi :D

så lyckat som de kan bli

2012-07-21 / 15:34:06
En bild bomb är ju alltid trevligt :) Kvällen igår var riktigt lyckad!! Kom till Tanumstrand vid halv åtta, mötte upp Linnéa, Jacob och Felicia också ställde vi oss framme vid scen och kollade på förbandet. Dom spelade inte alls länge så vi stod ett bra tag och väntade på att Magnus Uggla skulle våga sig fram. Och som tur var gjorde han de till sist! Det var helt kaos med mycket folk framme vid scen, vet inte riktigt hur mycket folk de var bakom mig för de enda jag såg runt omkring mig var långa personer, och hade väll konstant en stor ryggtavla rakt framför ögonen på mig, haha! De vaaar så trångt!! Hade man händerna uppe, ja då fick dom vara uppe! För de gick då inte att få ner dom intill kroppen igen... Förklarar de folkmassan? 
Musiken och draget var väldigt bra iallafall!! Bortsätt från att Magnus mick var väldigt låg så man hörde vissa stunder inte vad han sjöng, men de hjälpte publiken till med! 
Vi åkte hem nästan direkt efter musiken var slut och då var klockan kanske elva, tog väll en halvtimme innan vi hittat mamma och så med. Så släppte jag och mamma av tre pers som skulle av på vägen också. Så vi var hemma vid tolv och då dök jag ner i sängen. 


Idag har jag jobbat hos mamma i fyra timmar och ska nu packa lite saker och bege mig till Älgemon på Släcktträff :) Kommer lite folk från pappas släck så vi ska grilla och ha de väldigt mysigt. Vilket har blivigt tradition att göra en gång varje sommar! Sen får jag se om jag kanske åker bort och kollar på traktor slalom lite senare också. De är en grej som några Bullingar anordnat. De är folk som anmält sig och då kör man slalom med traktor och släp mellen hö-balar och sen backar man tillbaka, var på de förra året och de var riktigt roligt! Men eftersom de är släcktträff på Älgemon vet jag inte om jag åker eller ej, får bli en senare fråga. 

Jag uppdaterar imorgon igen :) Förmodligen med sommriga bilder jag kommer klicka ikväll. Ha de underbart!

magnus uggla next

2012-07-20 / 17:10:35
Nu är jag hemma från jobbet, ensam faktiskt! Mamma är kvar på jobbet och övriga familjen på Älgemon. Så jag sitter i soffan med en energi dricka och kolla på helt hopplöst dåliga program på teven... Vart tog alla bra program vägen egentligen!? Allt som går på tv nu är bara skit verkligen. Värdelöst... 
Ska göra mat till mig själv snart hade jag tänkt och sen börja göra mig iordning så smått. Mamma kör ner mig vid sju så jag är där nere vid halv åtta och möter upp Linnea :) Hoppas Uggla är bra live nu annars blir jag ledsen... Men jag förmodar att han är de! 

Ha en  fortsatt bra fredag. 

Bild är från i morse. Ni ser ju lite vad jag har på mig iallafall. En tröja från Gina Tricot, kofta från H&M och ett halsband från en affär i London jag inte mins vad den heter.. Hehe, och en fläta i håret till detta :)

fredag fredag fredag!

2012-07-20 / 11:46:56
Ja nu är de äntligen fredag :D och de innäbär Magunus Uggla gästar Tanumstrand ikväll där jag ska befinna mig är tanken :D ska bli riktigt fett! 
Men nu, några timmars jobb hos mamma, måste skynda mig för de är förmodligen väldigt mycket folk. Känner mig SÅ pepp på att hoppa på mopeden i ösregnet som förgyller allt utanför fönstret... Mums på de! :( 

Ha en bra dag hörrni!

det underbara med motion

2012-07-20 / 00:06:26
Kom precis ur duschen efter en uppfriskande och urpumppande springtur, bara jag som älskar att gå in i duschen när man är helt dyngsur av svett, när man känner att varje kroppsdel är som spagetti och bara känna att, nu har jag vart duktig!! Nu är jag värld en go dusch och en skön säng? Haha jag älskar känslan! Jag älskar att gå ut och springa häcken av mig och inte pusta ut förens man kommit fram till ytterdörren och ska strecha, köra ur absolut alla krafter man har! De mest underbara är att verkligen kuta dom sista hundra meterna och ha framför sig att efter detta behöver jag inte röra mig alls mer! Efter detta är jag värld att ta de lugnt och känna att jag ÄR värld de. Guud jag älskar den kännslan! Samma när man springer och springer i samma tempo tills man inte tänker på att man springer längre och känner att man kan springa sähär hur långt och länge som helst, underbar känsla. Men jag brukar nästan aldrig springa hela sträckan som jag är ute på. Jag brukar ta en sträcka på fem km eller mer, kanske nån stäcka är fyra. Men de är ytterst få gånger som jag sprungit hela stäckan utan stopp. Jag varierar alltid mellan att gå och springa. Föst går jag en bit, sen springer jag en bit också fortsätter så. Jag känner inget jätte behov av att springa hela sträckan jag är ute på. Variera lite med att gå. Går gör att man kan ta en längre stäcka och jag gillar långa sträckor. Den bästa sträckan eller rundan jag vet är på 8 km lång, jag springer lååångt ifrån hela den när jag ger mig på den. Det är lika mycket promenad som springning eller jogging under tiden. 
Ska kanske tillägga att allt detta inte går att uppleva utan musik, springa utan musik är som att kolla på film utan ljud och undertext typ. De funkar verkligen inte. Utan musik med fart i så går de inte att springa! De går att gå med lugn musik, men inte springa! 
Så! På med spring skorna, sätt på musiken med fart i och UT! Ut och spring och rör på er! Eller ni behöver ju inte springa, bara ni kommer ut och rör på er, en lugn promenad är också nåt at de bästa jag vet! Det allra viktigaste är att man är ute, andas frisk luft och rör på sig lite. När jag inte har fullspäckat shema eller annat som stör så försöker jag alltid komma ut varranan dag i regel, vissa perioder funkar de jätte bra väldigt länge. Andra perioder funkar de verkligen inte alls och jag har inte lust över huvud taget! Dom perioderna kan de bli en - två gånger i veckan. (ibland inte ens de) Men de är alltid nått! Och de känns ju så underbart när man är färdig och man somnar så himla skönt sen :)

Här är en bild på mig från förut men spring kläderna på.

girls ♥

2012-07-19 / 18:25:31
Nu är jag hemma igen :) smällde precis i mig fyra enormt feta pannkakor, jag tror jag snart spricker!! Får bli en springtur ikväll med tror jag, så jag får känna mig lite nyttig efter de här dygnet iallafall! Man får unna sig att feta till de ibland! 
Har haft de jätta bra iallafall :) Vi har ätit gott, skrattat och pratat en heeeel del om väldigt mycket, haha! Sen har vi kollat på film och lekt "jag har aldrig", haha ;) Vi har haft de jätte mysigt! :) Sånt här borde man göra oftare! Tack till er tjejer!

Nu ska jag ligga död i sängen ett tag med min sprängda made och dega... Haha. Imorgon blir de jobb och sen Tanumstrand och kolla på Magnus Uggla :D tagga!

sommardag

2012-07-18 / 12:15:05
Ja nu ska jag strax åka men hinner med ett kort inlägg först :) Vaknade jätte trött idag!! Ville verkligen inte ta tag i morgonen utan bara gå och lägga mig igen, haha... Ska väll tillägga att jag vaknade klockan tio och inte typ klockan sex... Men! Jag tog en dusch och nu är morgonen genomförd, har packat och gjort mig iordning. Och nu är jag redo :) 
Ska bort och jobba nu först några timmar, sen åker jag till Jenny och från henne åker vi till Linnéa på tjejkväll! :) Längtar efter tjejerna! Ska bli jätte kul. 
Vädret är fint idag med! underbart :) De piggar verkligen upp, fint väder piggar alltid upp mig! 

Ni får ha en jätte bra dag, så hör ni av mig säkert imorgon när jag kommer hem :) 

Dagens: 
Klänning - Gina Tricot 
Skärp - H&M
Klocka - Ur&Penn

i'll hope you remember me, because i never gonna forget you.

2012-07-17 / 22:15:48
Hej på er. Sitter här och raderar meddelanden, ska säga att de inte är lätt! Haha feg som jag är så kan jag inte ens ta bort alla meddelanden och gå vidare. Har fortfarande kvar sms från en person jag inte snackat med på ett år, men! Jag har aldrig vågat trycka på radera och gå vidare, haha lite typiskt mig faktiskt! 
Ja dagen har inte bjudit på nåt särskillt, vaknade och åkte bort för att jobba hos mamma några timmar, var inte alls mycket kunder, inte så konstigt, i de fina vädret som vart idag har alla legat som packat kött på stranden! 
Men de var inte helt tomt i affären iallafall :) 
Ja sen har jag bara kollat på tv och latat mig, ska ut och springa nu så jag får något gjort den här kvällen! Blir mest bara ligga-i-sängen-och-kolla-på-film-kvällar numera...Inte bra!! 
Imorgon ska jag jobba igen och sen åka till en kompis på tjejkväll :D Vi ska vara 6-7 tjejer, kolla på film, äta god mat och ha de super bra! Kommer bli jätte mysigt :) Vet inte när jag åker dit imorgon men ska sova där iallafall, så kommer hem igen på torsdag. Men jag gissar på att jag bloggar innan jag åker. 

Topp - Gina Tricot
Långkjol - Hemköp :3
Ballerina skor - Indiska 
Alla smycken (armband, örhängen, klocka) - Ur&Penn


karnevals helgen

2012-07-16 / 19:00:59

Bilderna hittade jag på Annas blogg :) gå in och kika på hennes blogg :D 
 
 
Denna bilden har Jenny tagit :D kolla in hennes blogg på direkten!

Åkte ju då till Tanum i Fredags efter jobbet. Var med Jenny och hennes goa mamma ett tag och sen så åkte jag med dom när Jenny skulle pierca näsan, tyckte de blev skit snyggt :D sen senare kom Anna och Linnea, vi skrattade, pratade och hade de bra. Vi gick och åt pizza och sen kollade vi på film. Haha och var smått galna! 
I lördags åkte Linnea tidigt för hon skulle jobba vilket var tråkigt!! :( Men jag, Anna och Jenny fick klara oss ändå. Vi gjorde ju inte så mycket men, vi gjorde oss mest iordning efter vi hade vaknat och ätit frukost. 
Vi begav oss till regniga Grebbestad vid tre och gick typ bara fram och tillbaka genom Grebbesta om och om igen, haha. Var inte alls så mycket folk och vädret sög. Men vi stannade ändå och kollade på karnevalståget och gick runt ett tag. De sista jag gjorde innan jag tog bussen mot Tanum  var att kolla på finalen av talang-jakten. Två killar från mina parallellklasser var med och sjöng Mother Lover, och dom vann hela skiten! Sjukt kul :D Och efter att ha sett dom kunde jag åka vidare till Tanum och lämna festandet i Grebbestad. Åkte buss med några goa kompisar som alla skulle till samma fest, vilket jag också skulle. Så väl i Tanum så skulle några äta pizza och sen gick vi hem till killen som skulle ha fest och började dricka där. Var riktigt skojj faktiskt! Fick även känna två underbart fina tjejer bland annat. Vi dansade och hade de bra, ett tag iallafall.. Jag flippade totalt ur men de behöver vi ju inte ta här, asså jag drack inte och flippade ur så om ni tror de. Jag flippade ur med känslor och sånt som BARA förstör en fest, fy att de skulle hände just där just då. Åh!!! Men ja jag fick dansat lite till innan jag och Jenny gick hem till henne vid ett tror jag de var. Vi somnade direkt och vaknade inte såå pigga och  hurtiga, haha ;) Men jag överlevde dan och åkte ju då till Älgemon sen när jag kom hem. 

Oooooj jag skulle ta de kortfattat, haha ;) Helgen var jätta bra iallafall :) Tack alla.
 

i relly want this

2012-07-16 / 08:33:05
Hej på er alla igen!! Nu kan jag äntligen blogga som vanligt! Haha. Jag har haft de jätte bra enda sen i fredags, tar allt sen senare i ett annat inlägg lite kortfattat med kanske någon bild :) Men de har vart super bra iallafall!! 
Åkte till Älgemon igår när mamma hämtat mig i Tanum, de visste inte jag att vi skulle men de var riktigt skönt att bara få vara där och ta de lugnt en kväll. Känna på den underbara sommaren på Älgemon som jag sett så lite av iår. 
Men idag så skulle vi i familjen ut på "semester" haha. Mamma är bara ledig på söndag, måndag. Så hon har Semester varje måndag hela sommaren. Och då försöker vi kommer ut på en-dagars semester, haha. Och idag skulle vi till Värmland. Jag är inte så intresserad om jag får säga de själv. Men, jag frågade mamma om jag kunde hoppa över den här gågen och de gick bra. Så jag ska götta mig här hemma själv vilket passade mig mycket bättre! 

De dåliga med allt detta är att jag blev väckt på Älgemon halv sju för att dom skulle kunna komma iväg tidigt. Så dom åker hemmifrån nu. Så nu är jag super trött och ska sätta på en film i vardagsrummet och försöka sova nån timme till. 

Bilden är på mig och lillebrodern David igår efter blåbärs paj :)

idag gäller de

2012-07-14 / 12:52:01
Halloj!! Sitter hemma hos Jenny i Tanum nu med super bruderna Anna och Jenny :)) Vi gör oss smått iordning inför dagen och gottar oss! Vi åker mot Grebbestad nu vid tre och ser på tåget, är väll där ett tag, vet inte hur länge än men de ger sig :) Och sen är de mot Tanum igen på fest! Super duper
Men nu ska jag börja göra mig iordning på riktigt jag med :) Ha de underbart.

Jag säger förlåt, kan inget annat göra. Fan jag är smämst. helt totalt sämst alla katigorier.

I live like I want to live, or am i?

2012-07-13 / 11:48:09
Godmorgon. Solen skiner faktiskt ute! Lite grann iallafall.. Hoppas solen håller i sig!! Vill inte ha regn imorgon :( Vilket de ser ut att bli! Fuck my life. Haha 
Ska nu packa lite smidigt inför helgen och göra mig iordning för jobb nu om en timme, skynda skynda! 
Hade braaaa
 

de ska fullföljas

2012-07-12 / 22:22:40
Godkväll, sitter här i min ensamhet och drömmer mig bort som vanligt! Haha nejdå men så jävla glatt kan jag ju inte påstå att de är, allt suger. Tur att jag har en fullspäckad helg framför mig som bara består av roliga grejer med roliga människor!
Imorgon ska jag fort packa, sen åka och jobba, ska få hjälp av både farfar och pappa, för gulliga är dom! Haha ska tillägga att jag ber ju ingen att hjälpa mig på jobbet! Dom kanske tycker jag är för seg...? Jag tycker jag jobbar på bra! Men de är klart, fler händer desto snabbare går de! Och tanken är väll att de ska gå vääldigt fort imorgon! Varför vet jag inte för jag har då ingen tid att passa så direkt... Ska vara hemma hos Jenny i Tanum vid sex, men vi kommer väll vara klara på jobbet vid senaste fyra! Och då menar jag verkligen senast! Förmodligen är vi klara säkert innan tre... Och då ska jag sitta och uggla i Tanum några timmar, käka nåt smmarigt kanske. Och ja när Jenny kommer till lägenheten  i Tanum såska jag gå dit också ska Linnea och Anna sova där med! så de blir super mysigt :D Och på lördag är de Karnevalen för hela slanten! Beräknar att träffa mycket folk, skratta en del, ha grymt roligt och bara njuta av sommaren! Och sen hem med nån mysig nattbuss till Fjällbacka och sova hos Amanda! 

Ja de är så de är planerat, om ingen skadas allvarligt eller dör så ska planen fullföljas till sista steget som då måste vara upp på bussen på söndag mot Tanum där de sen (hoppas jag) är hämtning av nån gullig förälder!

Nu; kolla film och inte göra nåt annat än att päsa på! Hade bra

inte helt fel alls

2012-07-12 / 16:49:56
Ja nu är jag hemma igen! Blev som ni ser ingen bloggning i Hällevadsholm. Vi hade de så bra utan! 
Åkte ju då till Hällevadsholm igår vid kvart över tio, tog ca 45 min dit, inte så jätte farligt ändå! Åkte en stund till mormor och morfar så morfar skulle undersöka min lilla moped och allt som inte funkar på den.. Eller allt som inte funkade rättare sagt! Han fixade faktiskt tommgången, de pipande hjulet och backspegeln! Dock inte el-starten eller hastighetsmätaren :/ Så jag måste fortfarande kicka igång den, men den är som tur är väldigt lätt startad så jag behöver ju bara kicka en gång typ och de är ju bra de iallafall.
A jag fikade där också innan jag svängde bort till fina Evelina :) Vi päste en del där, kollade på youtube och så. Sen så kom Natali och vi åkte bort alla tre till ICA för att köpa nåt smaskigt. Sen åkte vi bort till kärlekudden och satt där ett tag. 
Sen så skulle vi alla äta så Natali åkte hem till sig. lite senare så kom Natali och Sanna till oss, vi åkte iväg på varsin moppe, bland annat till tappen och hyrde film och köpte godis, åkte hem till Evelina direkt efter och kollade på filmen, uuuusch de var en skräckfilm och haha guuud va vi skrek och hade oss!! Hahah 
Ja efter filmen åkte dom hem så jag och Evelina satte på en bra film! En film som inte var läskig!! Haha ;) Sen somnade vi vid typ ett eller nåt. 
Och ja idag har vi inte gjort nåt större, vaknat, kollat på film och ätit bullar :) Sen åkte jag vid halv 4. 

Men nuu ska jag laga mat! 

fina dagar, fina vänner

2012-07-11 / 10:01:56
Hejhej! Blir ett kort inlägg nuu, ska försöka åka bilken sekund som helst! Men jag har inte ens varken sminkat mig eller blåst  håret...! Haha som vnligt med andra ord! 
De ska iallafall bli skönt att komma till Hällevadsholm, där kan man slappna av med underbara vänner. Så skönt! 
Jag kommer hem imorgon och uppdaterar förmodligen då, om jag inte lådar Evelinas dator vilket inte är omöjligt ;) Så kanske blir uppdateringn innan imorgon, vem vet?
Ha de gott!

jag väntar på bättre tider, bättre människor och bättre väder

2012-07-10 / 23:33:33
Nu ska jag strax sova, eller jag ska åta nåt först, fett hungrig.. Cill och potatis är inte de mest mättande jag vet direkt! 
Imorgon så ska jag ta mopeden till Hällevadsholm och hälsa på min kära mormor och morfar. Morfar har i uppgift att fick grejer på min moped och jag hoppas verkligen han lyckas! För den är seriöst hel-kass just nu. 
Jag ska bli kvar i fina Hällevadsholm också över natten är de tänkt, går bort till Evelina och hänger med henne tills på torsdag nån gång :) Gryyymt kul! Saknar tjejen! Finns få så fantastiskt fina vänner som hon är! 

Så nu ska jag packa lite smått och gott, inte för mycket då. De måste ju få plats på moppen är ju första regeln för  min packning denna gång, haha. Får se hur detta slutar! 
Sov gott

stop love someone that dosn't want you back.

2012-07-10 / 18:21:03
Nu har jag kommit hem! Usch fick köra i regn hem.. Mindre trevligt. Men men! ;) Nu vankas de mat också och de är cill och potatis på menyn. Och eftersom att mamma inte är hemma än så står jag och pappa för matlagningen idag. Eller mest pappa kanske... 
De gick bra på jobbet iallafall! Och de gick bra att köra med :) Trots att den är helt dum i huvet och lär lägga av snart. Javla moppe... Asså de tjuter från bromsarna, hastighets-mätaren funkar inte, den går inte att ha på tom-gång för de stänger den av sig, en av backspeglarna är helt knas och de som är värst av allt är att de inte går att få igång den med el-snart!! Utan de går bara att kicka!! Ser ni ofta folk som klickar igång en skoter!? För de gör då fan inte jag... De är ju ett under att jag kommer fram med den iallafall. Ska till morfar imorgon så han ska kolla på den. Hoppas han kan fixa NÅT av alla felen iallafall... 

Men nu äre mat!!

första dan på jobbet, typ

2012-07-10 / 11:23:45
Godmorgon godmorgon. Mamma ringre och väckte mig vid tio, hon hade tydligen åkt väldigt tidigt till jobbet för att måla något. Men jag ska ju då börja jobba på Loftet lite idag är tänkt, så nu ska jag bara göra mig iordning och köra moppe upp :) Haha nästan nervös för att åka... Först gången på stor väg liksom! Grusväg var lite mindre närvöst liksom ;) Men de går säkert finfint! 
Jag önskar er en bra tisdag.

förnya, förbättra

2012-07-09 / 23:33:50
Dåliga bilder men de får gå.. Köpte iallafall en byrå och en golvlampa till mitt rum på Ikea idag. Och har gjort iordning allt nu ikväll, blev riktigt nöjd :) Ville egentligen ha en låda till på byrån, så den blev fyra lådor hög. Men den kostade dubbelt så mycket och jag lyckades inte övertala mamma... Men de blev bra detta med! 
Vi har vart borta hela dan faktiskt. Först till Nyblom Kollén och hämta varor, sen Ikea och sen även Torp en sanbbis och sist ett stopp i Hällevadsholm hos mormor och morfar. Själv har jag inte vart på topp alls. Fuck it, fuck yor, fuck everything! Kort och gott. Jag har bara en tanke, en person i huvet och jag kan inte tänka på annat, hur jag än försöker. Och jag har försökt. Ingenting funkar och jag vill sjunka under jorden och lägre än de. Dehär är piss. Jag hatar dehär. 

Har Linnea hennrikssons låt Sista Gången i mitt huvud hela tiden. 
:Jag är kvar sen igår. Här har jag vart flera gånger. Och huvet slår av tankar med ånger.
Borde ej va här, det är beslutat för längesen. Måste ge mig av och gå hem.
Men när du ler, du får allt kännas rätt. Jag vill ha mer. Finns det nåt annat sätt?
Sakta ser jag mig vända om
Och jag står redo för å gå, med alla mina känslor utanpå.  Men det förändrar inte saken.

För, fast vi båda vet hur illa det gör mig. Att få din kyss, fast jag inte är nån för dig. Kan jag inte slita mig ifrån. Men det här var sista gången.


Jag hatar dehär.

hur lågt kan man sjunka?

2012-07-09 / 08:08:15
godmorgon. Ursäkta alla inlägg utan bild.. men ja jag har bråttom nuuu! Och ville bara säga godmorgon! Jag ska iväg till Göteborg nu med familjen. Mamma ska till Nyblom Kollén och hämta varor och sen ska vi till IKEA med.
Men måste rusa nu för ska vara klar om 20 min!!!

Ha en bra dag!


Jag fattar inte. Jag förstår vekligen inte. Det går inte att få in.

godmorgon

2012-07-08 / 13:12:26
Sovit gott? Själv sov jag väldigt skönt. När jag väl la mig för att sova, haha... Kvällen och natten var lyckad iallafall!! :) Vi var typ en halvtimme på Crusaders sen drog jag och Jenny för de var väldigt tråkigt där, mest bara vuxna :/ Men vi drogs in i en bil och åkte en otroligt onödig tur till Grebbestad! Sen hamnade vi på en alltan och stannade där resten av kvällen. Var riktigt mysigt ute på den alltanen faktiskt :) Vi var några stycken så vi lyssna på musik och drack och hade oss! Helt okej :)
Ja sen gick Jenny hem vid 4-halv fem och jag gick vid fem tiden tror jag. Och vakna nu hemma hos Jenny vid elva :) Så vi har ätit frukost och så nu! Och päser :)

Haha ja de var la de.. Skriver mer när jag kommer hem och då kan ni få bilder med! Eller a nån bild kanske ;D
Ha de bra! :)

huvudsaken är inte att vinna, utan att delta!

2012-07-07 / 19:35:57
Kom precis ut ur duschen nu! Så ska skynda mig och göra mig iordning men skriver snabbt först ;)
Dagen har vart väldigt bra!! Först hö-vagn efter traktor till Bullargården, jag var med i lag Botten, vi skulle hetet Backen egentligen men.. Men vi börja från botten och jobbade oss uppåt :D vann först två av tre matcher så vi kom till kvarts-final. Sen så åkte vi ut där... Men vi hade kul ändå och vi vann ju faktiskt hälften av alla matcher :D Helt okej! Brännbolls turnering med 300 Bullingar var med än lyckat enligt mig!

Men nu ska jag skynda mig! Som de ser ut så åker jag till Östad till några tjejer och förfestar så smått och sen går vi upp till Crusaders senare och festar loss med alla underbara Bullingar.
Ha en fortsatt bra kväll alla :)

brännboll!!

2012-07-07 / 09:44:55
Nuuu taggas de för fullt här!! 18 lag och 300 Bullingar, kan de bli mycket bättre!? Ja nu är de faktiskt bara vädret som kan överraska och bli super fint! Just nu är de en grå himel och en regnblöt alltan man ser om man kollar ut... Men de är varmt och de ska förmodligen inte regna mera nu! 

Nu ska jag packa en liten väska tänkte jag, ska sova hos Jenny efter festan ikväll men jag vet inte om jag ska hem imellan eller hur detta blir.. Bäst att packa en liten väska ändå :) 

Vi hörs :D om de inte blir idag blir de imorgon :)

vad hände? vad var de som hände?

2012-07-06 / 23:28:20
Nu har kvällen gått förbi, har latat mig lite hemma men åkte iväg ett tag med en kompis också nu för en stund sen så de avbröt lite i allt jag skulle göra på datan ;) Men nu är nog allt klart. Redigerat alla bilder, uppdaterat tumblr, kollat facebook och sett vad alla andra har haft för sig och sen också kollat massa bloggar. Nu ska jag kolla film och tagga för imorgon!! För då är de brännbolls-turnering i Bullaren! Nästan hela Bullaren är medverkande i en brännbolls-turnering och de är 18 vad jag hörde sist. Och ja jag tror nått lag ska vinna. Man har delat upp Bullarn då i massa lag, dom flästa beroende på vart man bor. Så jag är med i lag-Backen som de heter där jag bor :) Första matchen börjar klockan tolv och jag vet inte när allt ä klart. Men när allt väl är klart så ska hela Bullarn festa på Crusaders :D 
Åh jag längtar! :) 


Jag tror jag bara fick för mig nåt. För de hände nog ingenting.

underbart borta, skönt att vara hemma!

2012-07-06 / 21:09:24
Hej på er!! ÄNTLIGEN HEMMA!! Så skönt! Borta bra men hemma bäst stämmar bra ;) 
Har haft 4 underbara dagar iallafall! :) Solat, badat, solat, badat, PÄST i sommar-solen och värmen som fyllt hela kroppen liksom. Nu är de sommar på riktigt! 
I onsdags och igår åkte jag och Amanda ut med hennes mormor till två olika öar, en för varje dag. Vi solade och badade och hade allmänt gött bara :) På kvällarna har vi ätit god mat på alltanen och sen tagit varma kvällsdopp i både skenet från fullmånen och den sista värmen av solen i solnedgången. Underbart. 
Men nu är jag hemma och de är skönt de med. De skönaste var att DUSCHA! Dom hade ingen fräsch dusch där så jag och Amanda duschade inte på hela tiden. Vilket betydde att jag har vart helat full med hafs salt! Såå skönt att tvätta sig i en dusch asså. Och äta. Jag hade inte ätit sen tio i morse så när jag kom till jobbat idag vid halv två så kände jag hur jag började bli hungrig, och efter två timmar av hårt städande så höll jag på att smimma av, flera gånger. Snubblade och hade mig där. Fy. Var trött, arg och förbannad på allt, kunder varkligen inte tänka klart! Och varmt vare! Usch så varmt. Och på vagen hem så sa jag till Antia att jag inte ätit så mycket och då dokstavligen proppade hon in bulle med russin i munnen på mig! Haha.
Så de var underbart att komma hem till familjen nu. Vi har ätit räkort och myst till de ordenkligt! Nu ska jag bara luta mig tillbaka och njuta av min säng.
Hoppas ni gillar alla bilder :)

mot sommar dagar

2012-07-03 / 09:54:03
g
Godmorgon på er :) Jag ska strax ta på mig jackan och åka nu, så jag inte missar bussen... Skulle ju inte vart så kul!! 
Så jag ska skynda mig här ;) Väskan är packad och så iallafall, haha min "lilla" väska.. Den är super stor!! Men den väger inte så mycket för de är typ bara kläder, handduk, byxor och tjocktröja tar upp de mesta av väskan. Att kläder ska vara så stora!? 

Skulle ju berätta om helgen, men jag hinner inte nu.... Jag får ta de när jag kommer hem. Hahah... Har massa sommar bilder och så, de är väll de roligaste :) 

Men nu måste jag rusa! Så inte bussen åker ifrån mig, haha. 

Vet inte när jag kommer hem, skulle gissa på torsdag :) Så de kan bli väldigt tyst här fram tills dess! Har formodligen inte tillgång till internet och dator has Amandas mormor. Men ja med tur så kanske något snabb-inlägg nån gång ;) 

Nu ska jag bara njuta av sommaren och hoppas ni gör desamma :D Kram kram. 

Jag är med körkort!

2012-07-02 / 23:40:18
Heeej :D nu är de gjort och avklarat! Nu har jag eu-moped körkort :D Jag fick 57 rätt av 65 möjliga, de var ju inte alla rätt men jag är riiktigt nöjd ändå :D Super duper glad! Känner mig så fri liksom, haha ;) 
Efter jag hade vart inne och gjort provet skulle vi fira med god mat, men de blev rätt misslyckat när vi hamna på en pizzeria som inte var en vanlig pizzeria! Som vi trodde... De fans inte sallader, inga kebbab-rullar, nej inte ens kebbab! Vad är de för pizzeria liksom?.... !? Jaja vi åt där iallafall och hade de små trevligt. Sen när vi nu kom hem så hittade jag även rosor utanför dörren från farmor, älskar henne :)) ♥

Så jag nu är jag iallafall hemma, vi gick in på Torp en snabbis också på vegen hem.  Så nu sitter jag och pratar med Amanda i skype och packar så smått! Ska åka med henne till hennes mormor i Strömstad imorgon och sova där en-två nättre :D suuuper sommrigt! :D men vet ju fasen inte vad man ska packa men aaaaaa, de löser la förmodar jag ;) Ska åka imorgon vid tio så :)

Ska ju göra ett inlägg om lördags och så med, men de varken orkar eller hinner jag nu ikväll :p Måste sova så, himla trött! Men får göra de imorgon innan jag åker kanskee :) 

Ha de bäst och sov gott!

Idag gäller de

2012-07-02 / 09:52:22
Yes, idag gäller de!! Jag ska åka iväg till Tresta om några timmar för att genomföra teori-testet för eu-moped (moped klass 1) Och jag SKA klara de! Har jag bestämt, hoppas de går att bestäma sånt... Troligen inte. Men JAG ska klara de iallafall!!
Jag är faktiskt inte så nervös! Ska sätta mig och intensiv plugga internet frågor nu när jag skrivit klart här. Skulle ju pluggat i förrgår (lördags) kväll, men jag blev hastigt bortrövad av Ante och Jesper till en kåta uppe i skogen för att grilla korv med vänner, och sen hamnade jag på Östad för att festa hela natten och sen så hamnade jag även i en säng där jag somnade! Och igår åkte jag till Älgemon med Rolf och Fia som skulle till oss dit på kalas. Och ja igår kväll så grillade vi med kusiner hos farfar och sen sov vi på Älgemon, ingen pluggning här inte!! Usch usch! Men helgen har vart väldigt bra och jag får berätta den lite mer specefikt senare ikväll när jag kommer hem. Och även berätta vad jag ska göra nu fram i denna veckan. 

Men nu; Pluggning! 



slide show
RSS 2.0