klar blå glaciär

2013-07-31 / 22:06:54
Bild tagen av mig i norska fjällen, bilden föreställer glaciä. Och ja, den är så klart på, den liksom lyser, riktigt coolt. 

Godkväll på er! Hoppas ni alla har det bra, även ifall sommaren snart är slut :( 
Ja eftersom att min moped inte vill köra som jag vill så cyklade jag till jobbet. Skulle väll velat stanna hemma men ja, det var bra väder så jag cyklade ändå. Gör nog samma imorgon. 7-8 km på cykel kan väll inte skada tycker jag? 
Sen på fredag så ska jag jobba själv hela dagen när mamma ska iväg, men senare på kvällen bär det av mot Grebbestad på festligheter med vänner vilket ska bli riktigt roligt!! Och på lördag har jag blivit bjuden till Liseberg, får se om jag tar mig dit eller ej, skulle ju vara kul :) 

Ha det fortsatt bra! Godnatt!

förbannat, jävlar åååhh

2013-07-30 / 18:12:48
Bild på mig från i lördags, klänning från sportshoppen. 

Förbannade jävla moped! Bilr galen!! Nu funkar den knappt längre, kommer en liten bit på vägen och sen bara, dör den!? Idag kunde jag knappt komma iväg på den så jag vägrade jag köra till jobbet om den skulle stanna mitt på vägen. Pappa körde mig tillslut men frågan är hur det kommer gå framöver? Utan moped så kommer jag inte till jobbet. Fan också att den ska börja krongla! Orkar inte... 
Är iallafall ledig imorgon i brist på lösningar till problemet. På Torsdag med förmodar jag. Sen på fredag jobbar jag hela dagen. 

Nu; vara med min granne Martina, och komma på bättre tankar en stund. Ha det bra!
 

inspirations outfit by me

2013-07-29 / 19:14:00
 
Allt från Nelly.
Ja det blir ju inte så mycket klädes inlägg här, förr la jag ju upp dagens outfit nästan varje dag! Men, här har ni i allafalla lite kläder och accessoarer i två olika kombination jag gillar! 
Är väll inte så mycket för att klä upp mig så häftigt, gillar mer det enkla, fina men min stil kan variera VÄLDIGT! Från söta klänningar till svart och hårt, elegant till slarvigt.
Är inte så mycket för klackar, tycker det är sjukt snyggt! Men jag känner mig oftast alldeles för uppklädd och i en sits som inte riktigt är "jag" trivs mer med hela fötterna mot jorden haha. Men där emot så älskar jag accessoarer! Kan ha en väldigt enkel outfit och bygga på med större smycken, använder alltid smycken! Gillar stora halsband, örhängen och har alltid iallafall en ring på mig. Därför är outfitarna ovanför väldigt mycket jag. 
Den till höger passar perfekt när som helst i vardagen. Både skola och på stan för exempel. Gilla den enkla klänningen som passar både på dagen och kvällen. Till höger är en annan outfit till klänning till fest eller liknade, Inte för att jag tillbringar så mycket tid på fina fester. Så skulle jag gärna bärt dessa ting till en sådan. Och, om jag hade använt mer klackskor så är ju dom på bilden helt perfekta! 

Oj blev visst lite text där som vanligt ja, haha. Fick skriva av mig lite av mitt kläd-intresse, även om det inte lever det liv jag hede velat.. Taskig ekonomi = lite påfyllning i garderoben, Tyvärr! 

Ha en bra kväll!
 

helgens fina stunder

2013-07-29 / 00:08:18
Bilder från i lördags 

Vilken fin helg! Började lördagen med att jobba från 10 till halv fyra, var marknad i Bullaren och det innebär fullt ös i butiken! Från öppning till stängning. Var kul! Och när vi jobbade både jag och mamma så gick det smidigt och bra. 
När jobbet var avklarat begav vi oss till Älgemon för släktträff på logen! Inledde med bad i det 23 gradiga vattnet och sen var det grillning och trevligheter hela kvällen. Så himla kul att träffa alla igen! Släktträffen har blivit som en års-tradition vilket är så mysigt. Och även mina kusiner från Sundsvall kom hit till Bullaren i onsdags, GUD vad jag saknat dom! Speciellt min bedårande söta lillkusin Linnéa! Gud vad glad jag är att fått träffa dom nu i ett  helt dygn! Dom övernattade hos oss på Älgemon och vart där med oss hela dagen. Sen avslutade vi idag med middag hos farfar. Så efter ett dygn med min lilla Linnéa så har det blivit myycket kramar och pussar och mys, helt underbart! Saknar dom alla redan... 

Ikväll sover jag hemma, föredrar att sova här istället för i Älgemon. Men imorgon åker jag tillbaka för att plocka hinkar med vinbär! Här ska göras saft för hela året. 

Sov gott! 

den bästa tiden på året

2013-07-26 / 23:41:10
Bild på mig från förra helgen.
 

Åh vad jag älskar juli månad. Det är nu det är riktigt sommar! Folk har semester, man ses med vänner och släkt, veckorna är fullbokade av roliga saker, solen har vart ostörd av moln i flera veckor (iallafall den här sommaren), men har blivit brun, det är alltid varmt, dygnet runt! Även vattnet. Åh man njuter verkligen under denna månad! Tråkigt bara att den snart är slut.. Men! Än har vi tid kvar av sommaren! Även fast jag aldrig skulle velat att den tog slut. Känns som det är så mycket kvar jag inte har gjort som jag vill! Och så lite tid... Skolböckerna kommer snart att ligga över en, paniken smyger sig redan på... Men njuter av sommaren, det gör jag! 

Nu; 
Ta moppen över till en vän. För att jag kan, för att jag inte kommer frysa på vägen dit och för att jag vill!
 

listen to your heart

2013-07-26 / 00:06:47
Bild tagen av mig i Norge. 

Hej på er! Inte blivit så myclet uppdateringen dom senaste dagarna, har egentligen inte hänt något speciellt mer än att det vart väldigt mycket folk i butiken! Vilket både är kul och en smula jobbigt när man jobbar själv. Men mest kul! 
Annars händer inget, åskade som fan inatt! Vaknade av värsta smällarna precis vid huset, aldrig hört sånna kraftika och höga smällar tror jag, hela sängen skakade typ. Gud vad mäktig naturen är. Min kompis fick, blixten i sig i natt också. Fyfan vad äckligt...! Tur att han överlevde! Kan inte ens föreställa mig. 

I helgen vankas det kalas på Älgemon igen, denna helg är det släkt-kalas på pappas sida. En av sommarens höjdpunkter! Kommer nog bli kul :) 

Ha det bra! Krmara 
 
 

håkan häng

2013-07-23 / 22:28:15
Några härliga bilder innan Håkan i fredags! Åh underbara dag ♥

Hallojsan! Kom typ precis hem från Älgemon, vart där några timmar och badat lite, sååå underbart i vattnet! idag visade termometern 23 grader, fy så bortskämda vi är! Så jag njuten verkligen så länge det varar! Skulle ju bli sämre väder nu i veckan, fy så trist :( 
Vart och jobbat idag med, som vanligt. Vart så himla mycket folk idag! Viket är kul såklart, roligare att ha mycket att göra än inget alls. Men det blir bra stressigt att vara där sjäklv med så mycket kunder, kö till kassan samtidigt som både kaffe, kakor, mjölk tar slut och folk som behöver hjälp, haha. Idag har det vart så himla vart också! 29 gradeer var det där uppe på loftet, ångat hela dagen ;) 

Nej, nu blir det film i sängen dom närmaste timmarna. Krma på er.

sommar fest

2013-07-22 / 23:26:46
 
Bilder från i lördags kväll då det blev mysig fest. 


Godkväll på er. Inte kunnat uppdatera eftersom jag vart på Älgemon sen i lördags. Haft några fina dagar i sommar värmen, älskar det! 
I lördags eftermiddag kom det gäster till oss. Mamma hade bjudit dit hennes närmaste tjej-kompisar. Så dom, deras män och barn kom för att bada, grilla, skratta och njuta av sommaren. Vilket var precis vad vi alla gjorde! Himla fin kväll blev det. 
Igår så stack jag till stranden efter frukost för att möta upp Jenny för några timmar i hettan! Hade det väldigt trevligt, sola och badade om vartannat. Himla gött i vattnet också! På Älgemon visade tempen på 26 grader, då klagar man inte. Fick även massa mer färg vilket jag tackat och tagit emot. tyvärr fick jag med ett tomat rött ansikte på köpet också.. Men men! Rött é sött eller har jag missat något? ;) 

Och dagen idag har bestått av biltur med familjen, det bar av till Norge för att åka på mysiga vägar, sov väll kanske mest haha men jaja ;) Nu ikväll har jag vart med grann tjejen som jag precis fått kontakt med! Mötte henne när jag var ute och gick förra veckan, vi skapade kontakt på fejjan och ivkäll blev det en promenad i solnedgången för att lära känna varandra lite. Hilma trevligt!! 

Nu ska jag se om jag lägger mig snart eller träffar en kompis till, återstår att se. Sov gott där ute! 
 

håkan fantastisk hellström 19 juli 2013

2013-07-20 / 10:28:55

ÅH HERREGUD EN SÅNN FANTASTISK FIN KVÄLL! Finaste på lääänge! Första gången jag fick se Håkan live och det var helt underbart fint och roligt! En sånn upplevelse asså ♥ 
Jag är väll en av dom jag omgås med som inte lyssnar suuuper mycket på Håkan Hellström, men, efter den här kvällen så kommer det absolut bli ändringar. Fick en sån himla upplevelse i alla låtar där framför honom, halft mosat, svettig, hes och döv. Fanstastisk! 

Hela dagen var toppen bra! Åkte ju först till Grebbestad vid ett tiden, var med Sebastian i två timmar där. Gick runt, jag åt langos osv. Riktigt kul att träffa honom! :) Sen åkte jag bort till tanumstrand vid tre. Fick ett nummer på handen så jag kunde komma in snabbare, jag var btw den sista som fick nummer, kallar jag tur! ;) Fick även TRÄFFA Håkan där i vantan på insläppet!! Vi såg en buss glida in och begav oss bort fär att se om han KANSKE var med omborg, och ja! Det var han! Vi var en liten grupp med tjejer som hoppade på honom när han visade sig. Vi fick krama honom och höra fina ord om att han tyckte vi var fina. Herregud vad mäktigt det var att få krama honom. 

Tack alla som var där, speciellt Håkan! För en fantastiskt lyckad och bra kväll, kommer aldrig glömma den ♥

avkoppling i kvällssolen

2013-07-18 / 22:26:29
Bilder från gårkvällen. 

Godkväll på er! Herregud det är redan torsdag? Känns som det är måndag eller något. Imorgn väntar ett besök på Tanumstrand för att kolla in Håkan fantastiska Hellström! Åh vad jag längtar! Vart till och från om jag ska dit eller ej, massor av problem osv. Men! Nu ser det possetivt ut! :D Hoppas på super bra dag! Och sen på lördag ska vi ha gäster till Älgemon, även det ser jag fram emot. Blir nog en bra helg detta. 

Bilderna ovan är från gårkvällen. Vi åkte upp till Älgemon några timmar och njöt av kvälls-solen och gav oss lite avkoppling. Underbart! 

trip in paradise

2013-07-17 / 23:11:36
 
 

Nu är jag hemma igen! Kom hem igår kväll men hann då tyvärr inte uppdatera eftersom att jag åkte till en vän och sov över efter all packning var uppe osv. Men ja, skönt att vara hemma är det. Även fast resan var heelt magisk!! 
Vi bodde i en liten timmer-stuga med gräs på tacket och helt inredd i massivt trä, hela stugan luktade timmer. ni ser kvällsutsikten från stugan på bild 5.
Hela resan har vart helt fantastisk! Jag har aldrig känt mig så nära naturen, så nära jorden, som dessa dagar. På bilderna ovan ser ni lite av allt det så mäktiga landskapet. Men tro mig, det är inget jämfört med att vara där på riktigt, att se alla höga berg, känna på den svnilande utsikten och nästan tappa andan när man åker omkring i djupa dalar, höga berg, åka i sick-sack ner och sedan samma slingriga väg upp, skymta mäktiga vattenfall tusen meter ofanför, de turkosa sjöarna, känner på tio tusentals år gamal glaciär, åka rakt igenom berg i tunnlar på 5 km och känna en liten oro över att ha ett helt berg över sig, tro att man ska frysa ihjäl nästan 2000 meter ovanför havet med en skinnjacka och ballerina och föreställa sig vintrarna, åka omkring på fjäll där snö-stolparna är tre meter höga och veta att snö-täcket på vintern är tjockare än så,  känslan av att vara så liten och begravas i världen och av naturen är enorm! Helt sjukt. 
Jag visste inte att världen kunde vara SÅ fantastisk. Man har ju sett bilder, kollat på filmer, men det var inget jämfört med att vara där och slukas av den ofattbara naturen. Helt jävla obeskrivligt! Om ni inte märker det, så är jag helt totalt såld. Och det är riktigt värt att ta sig dit själv och uppleva, ni kommer absolut inte ångra er. Det kan jag garantera. 

Fler bilder kommer komma upp här från resan, har tagit så fruktansvärt mycket bilder!
Kommer även börja uppdatera tätare nu, så då kan även ni börja kicka in oftare :) Ha det Bra tills dess, kramar.

last summer

2013-07-12 / 23:16:00
 
 
Några bilder från Förra sommaren, en riktigt rolig sommar var det! 


Godkväll. Precis packat klart inför helgen i Norge nu. Imorgon klockan sju är det väckning och sen en dag i bil. Tråkigt nog ser det inte ut att bjudas på toppen väder under dom kommande dagarna där vi ska hålla till... 13 grader och regn är väll inget som lockar direkt.. Men håller alla tummar för att väder prognosen har HELT fel! 
Vi kommer tillbaka på tisdag igen. Sen väntar jobb på veckorna och lite roligt inplanerat på helgerna. Hoppas att det händer mer nu i andra dalen av sommaren är i den första! 

Kramar.

lite kul som hänt och som väntar

2013-07-09 / 22:19:00
 
Senaste instagram - 1: Från brännbolls-turneringen i lördags, sitter och kollar på finalen. // 2: Väldigt fint väder här om kvällen för en promenad. // 3: Mitt tidsfördriv för tillfället, boken hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, roligaste boken jag lyssnat på! Rekommenderas. // 4: En bild innan jobbet förra veckan, Röda Converse och amerikansk skol unniforms-kjol.
 

Hej på er igen. Ja jag tar lite uppheåll som vi förstår. Dagar då det inte händer så mycket är det inte roligt att blogga om. Men nu dom senaste dagarna har det faktiskt hänt lite. I lördags var det brännbolls-turnering här i Bullaren. 18 olika lag deltog från olika platser i Bullaren. Jag deltig i lag Botten (som det heter en bit bort fårn här jag bor) Och vi kom till kvarts-final. Vi var allt nöjda med det! Var en riktigt rolig dag! Sen avtog dagen till kväll och Örjan spelade hela kvällen lång till tolv tiden. Alla hade kul, dansade och sjöng. Små bran till till mycket gamla. Själv åkte jag vidare vid elva på efterfest med ett gäng. Hade det trevlig till 4-5 då jag slocknade där. 
Och igår måndag så åkte vi i familjen ut på en liten tur. Ut på Orust blev det till små samhällen och gulliga butiker. En sväng in till lägenheten för att hämta lite saker hann vi också med. Samt en shoppning tur på Torp där jag fick med mig lite fina plagg och skor hem! 
Skulle även köpt en systemkamera var det tänkt. Men, det var slutsålt.. Så bättre lycka nästa gång. 

Dom kommande dagarna väntar det jobb i butiken och på lördag åker jag, pappa och lillebröderna till norska fjällen över helgen! Vi hyr en super mysig stuga i underbar natur. Ska bli skönt att komma bort lite. 

Hoppas ni har det bra, kramar.
 

när det är som värst, kan det även bli värre

2013-07-05 / 23:04:00
Ett foto taget av Lisa nu i våras på en foto-promenad i Uddevalla.
 

Godkväll. Vart tyst här i några dagar nu ja. Inte vart på topp alls faktiskt, allting just nu är motgångar, ingenting går bra :( Gått och fått massa munsår nu också runt praktiskt taget hela munnen. Första gången jag får detta och jag HATAR det! Är det inte nog med att ha ett skadat ansikte av finnar som man inte får sminka över? Nej man ska få massa stora fula skorpor och äckliga sår runt hela munnen också, YES!!
Låter kanske lite löjligt allting detta. Men jag är så fruktansvärt trött på allt detta nu. 

Imorgon är det Brännboll här i Bullaren. Olika lag beroende på vart i Bullarn man bor samlas på Bullargården och spelar brännboll hela dagen, må bästa lag vinna! Och sen avslutas dagen med After Brännboll tills in på kvällen. 
Kommer nog bli en rolig dag! Den var väldigt lyckad förra året. 

Nu ska jag sova, väldigt ovanligt att behöva stå upp före klockan ett imorgon? Det har jag inte behövt på flera veckor haha...

dåliga dagar.

2013-07-01 / 20:56:00
Hej på er igen. Sommarlovet rullar på, händer fortfarande lika lite, ligger mest hemma och gömmer mig framför filmer, om jag inte är på jobbet. Igår var jag förresten på Bullargården mesta tiden utav dagen, hjälpte till med att sälja korv på en Rocka Billy konsert som var där igår kväll. Det var roligt att träffa lite folk, även fast jag helst inte visar mig ute numera. 
Idag har jag legat inne på mitt rum under täcket hela dagen, kollat på film och sovit. Så himla trött på allting! Mitt ansikte ser förjävligt ut, det gör ont som satan, nu har jag även en svullen käke som värker och gär ont, jag kan inte äta ordenkligt heller för jag har stora sår i båda mungiperna som svider så jag snart blir galen. ingenting fungerar!! Jag hittar ingenting att vara glad för? Ingenting att se fram emot. Orkar inte ta tag i ett skit och vill bara låsa in mig här och aldrig behöva komma ut igen! Ingenting går med framsteg. Jag ser ingen mening i nånting just nu faktiskt. 
Orkar inte med detta!!!! FAN. Fan ta allt. 

slide show
RSS 2.0