avslutar dagen med ett citat ur fantastiska That 70's show!

2012-05-31 / 21:43:08


Okej nu är de strax läggdax och min hälsa känns iallafall någorluna bra för att gå till skolan imorgon, dock är jag nervös över att jobba, asså att jag fortfarande är väldigt trött! Men det klarar jag nog, ska ända inte göra så mycket i helgen, planen jag hade blev instäld :/ Väldigt tråkigt! Skulle till Jenny i Tanum men de får helt enkelt bli en annan helg att se fram emot! :)
Har iallafall kollat på massa That 70's Show och använt skratt musklerna ett tag :) Det piggar alltid upp så fruktansvärt! 

Nu ska jag krypa till sängs, det borde ni alla göra, en ny dag imorgon! 
Hoppas ni alla mår bra :) Godnatt

Fotot är ur ett avsnitt av That 70's Show där Jackie har använt Michael som sin smink-docka i stort sett, och Michel är dum i huvudet så han går med på allt! Från böjda ögonfransar till läppstift och klänning! Jackie tycker han är en jätte bra smink-docka och pojkvän ända tills citatet på bilden kommer..... Och tills Jacies pappa kommer in i rummet.....

lever ju livet

2012-05-31 / 14:42:31
Haha eeeller? Nej men ska man gemföra hur jag mår idag och hur jag mådde igår kan man ju faktiskt säga att jag lever de galtta livet idag! Med en ordenklig huvudverk och en näsa som rinner som en trasig vattenkran! 
Utan en dödlig feber iallafall... 

Ja jag har iallafall sovit lite bättre inatt än igår natt, även fast jag vaknade en gång i timmen typ... Masade mig upp ur sägen vid tio så sen dess har jag bara tagit de lugnt framför tven, kollat på en jätte bra film som jag verkligen vill tipsa om! Den heter Julie And Julia, fantastisk film verkligen!!
Ja de är väll de jag gjort, och snytit mig! Högar av papper runt mig! Näsan ryker nog snart av

Nu ska jag börja plugga geografi ;), hade bra!

Photo: Jennifer Pugh

mindre rolig dag....

2012-05-30 / 21:11:05
Hej på er, haha blir inget roligt inlägg idag känner jag! Har en mysig feber!! Börjar lugna ner sig nu men dagen har verkligen inte vart rolig!! Kände av de lite igår kväll när jag precis skulle lägga mig, och de blev ju inte bättre under natten! Kännts som jag seriöst skulle dö!! En såndär mysig känsla ni vet..... Och min näsa rinner så jag vet inte vad! Det är helt sinnes sjukt vad den rinner! Aldrig vart med om något liknande. 
Ja jag har prektiskt taget sovit hela dan, vaknade till liv vid fem och mådde lite bättre, nu ska jag duscha för de är mer än behövligt!

Och de absolut värsta är ju att jag missar orienteringsprovet imorgon, vilket är ett väldigt väldigt viktigt prov! Jag siktar mot ett MVG i gympa, och gör jag inte origenteringsprovet kan de bli så att jag inte får de betyget. Och att jag ska ut i skogen och springa imorgon de är en omöjlighet. Det går bara inte så som jag mått idag.. Fan. Och på fredag har jag det absolut sista provet och de är i geografi, gör jag inte de på fredag så får jag ett klart IG i geografi. Så de är också väldigt viktigt. 
Fan va perfekt den är febern kom asså!! 

Vet inte hur de blir imorgon men jag är ju inte direkt jätte pigg så får se om jag stannar hemma eller inte.. Har swowbiz genrep imorgon också. Men jag känner att jag inte alls är i form för de.

de sa pang en massa rök som ur en vesten film

2012-05-29 / 19:14:53
Eller ja nästan iallafall... Drabbades av världens förkylning inatt!! Bara pang. Vakna vid fyra av att jag hade så otroligt ont i halsen och kunde inte använda näsan till att andas. Så låg vaken jätte länge.. Och de hade då inte försvunnit när jag vakna! De har tvärt om bara blivit värre under dagen. Och de absolut versta är ju att jag inte kunde guýmma idag bara för förkylningen!!
Så nu ligger jag i sängen med en kopp varm mjölk med halstabletter i som är skönt mot halsen, en toarulle för näsan och en näs-spray. Åh vad jag hatar livet just nu. Får muntra upp mig med That 70' Show!

Hoppas jag blir frisk till helgen!! Och orgenteringsprovet på torsdag!! Fan.... 

Hur har eran dag varit? :)

Ojojoj!

2012-05-28 / 22:16:47

Haha klockan blev visst mycket.... Kvällen har försvunnit så fort!
När jag kom hem och vi hade ätit så somnade jag så himla skönt i soffan ♥ Men nänä! Där fick jag inte ligga och ta en tupplur för efter en timme ska mamma envisas med att väcka mig! Jag skrek och hade mig och ville inte alls stå upp!! Men efter en kvart eller nåt satte jag mig upp iallafall.. Och då ville hon är jag skulle gå ut och gå! Eller hon tyckte att jag skulle de iallafall. Men de pallade ju inte jag, eller jo. För en timme senare så var ju spring-skorna på och jag tog en promenad med massa tuga regnmoln över mig men inte en ända droppe regn! Tur. Och ja sen tog de typ 100 år innan jag kom in i duschan, 
haha undrade ni varför jag bloggade så sent? Hm, nu vet ni iallafall... 

Och dagen har var bra antar jag, trött som jag vet inte vad! Tror aldrig jag har vart så trött som idag!! 

Och imorgon är de heldags träning med showbiz :) Showen är nästa vecka!! Haha kommer dö....!!! :( Så måste öva öva öva!

godnatt är de absolut ända rätta.

2012-05-27 / 22:17:44
Somnade framför The Vampire Diaries i sängen, så otroligt skönt vare! Det västa är ju alltid att man måste gå och tvätta bort smink och borsta tänderna, och bli pigg... Attans. 
A blev ingen badning tyvärr, får bli en annan dag. Sommaren är lång. 
Öm... Imorgon är de måndag, fan. Börjar med värdelös orgentering på gympan skulle jag gissa på. Orgenteringen är inte min grej. Inte alls! 
Blir inget gym imorgon heller, måste vara hemma med lillbrorsan efter skolan så hinner inte, får försöka på tisdag eller nåt. 

Nu ska jag sova, orkar fan inte. Haha helvete.. Fuck this shit!


började med middag slutade med en lång kustsväng

2012-05-27 / 18:36:46
Kom precis hem :) Haha blev borta i 6 timmar... Hade jag inte räknat med! Vi åt iallfall på Röe Gård, var super gott! :) Jag tog lax, mums! Sen var de ju efterrätt och så :) Också gick vi lite i butiken som är där :) Sen så skulle alla åka hem vid halv tre eller vad nu klockan var, men vi tog en kustsväng istället! Åkte lite här och var :) Var jätte fint! Grönt och sommrigt överallt. De slutade med att vi svängde in på nya sportshoppen i Grebbestad och var där ett tag :) Shit va stort de var! Fick med mig ett linne hem :) Kanske visar de senare! 

Ja nu vet jag inte vad som händer, kanske dra och badar, vem vet! 
Ni får ha de bra

vi har vart i farten....

2012-05-27 / 11:29:16
Godmorgon!! Amanda åkte precis hem och jag ska åka nu om en liten liten stund :) Ska på morsdag middag på Röe Gård :) Eller a frukost för mig... Ska bli gott och mysigt! 
Kvällen igår var lyckad som fasen iallafall! :) Vi drog på förfest vid åtta och satt där med trevligt folk till tio då drog vidare till Crusaders :) Var mest utanför och prtade med massa folk och päste, var inte inne och dansade EN enda gång!! Ända gången jag ens var på dansgolvet var när jag skulle leta efter Amanda, för jag tappade bort henne och fick inte tag på henne på flera timmar.... Inte förens vi skulle åka hemåt... Men de var la kul ändå :D både gräft i känslomässiga saker och skaffat nya vänner! Som de kan gå ;) Vi somnade gott när vi kom hem jag och Amanda iallafall :) Tills vi vakna vid sex tiden... Låg och diskuterade igenom hela kvällen och sen prata vi med en kille på telefon för han kunde inte sova...  A vi somna om iallafall och krålade oss upp ur sägen vid tio igen.

Men nu ska jag röja lite här, ni ser ju hur de ser ut på mitt rum!! Typ hela högen var Amandas packning så nu är ju den borta så man kan röra sig ;) Men de är ju en hel del kläder och saker överallt ändå! 

Ha en bra söndag.

första doppet

2012-05-26 / 15:58:12
Jag och Amanda kom precis hem från Sundshult :) Eller först var vi på tegelbruket och kollade (jag doppade mig också) Sen drog vi ner till Sundshult till stranden och bada lite där. Päste på stranden sen åkte vi hem. Och ja! Nu gör vi inte mkt. 
Vi ska ju till maj-festen ikväll, ska bli kul! Bara de att vi måste åka hem tolv och inte har hittat någon förfest. Så är lite deppig just nu. Men aja. 

Höres

godmorgon solstråle!

2012-05-26 / 10:18:47
Får bli ett inlägg uten bild idag ;) Det gick tydligen inte att ladda upp bilder idag... 
Vaknade iallafall precis. Amanda kommer nu om en timme, tror hon får åka :) Så jag vill iallafall bada innan kvällen!! 
Men nu ska jag äta frukost och duscha för mitt hår ser hemskt ut.. 

Vi höres senare :) Hde bra

OM hon kommer

2012-05-25 / 22:13:45
Kom precis in från en spontan joggingrunda på fem km, känns gött. Annars har jag bara degar i sägen framför Taht 70's Show hela kvällen! Ska fortsätta med de efter duschen. 
Imorgon kommer Amanda hit (hoppas jag) var lite strul med hennes päron. Iallafall OM hon kommer så vill iallafall jag att vi ska försöka ta oss någonstans och bada, de är akut! jag vill bada!! Haha... Och sen på kvällen OM hon kommer så ska vi till maj-festen, om hon INTE kommer, går jag själv.
Photo are from tumblr.

keep calm and sing a song

2012-05-25 / 18:22:51
Har precis ätit grillad korv på alltanen och invigt utemöblerna för säsongen :) 
Gud de är helt prefekt ute nu! Här hemma är de lite moln på himelen och de blåser lite lätta varma vindar, precis lagom varmt och skönt! :) Underbart.
Dagen har vart bra! Körde igång dan med en svettig bränboll och allt! Bättre de än orgentering...... 
Ja inget spreciellt så :) Jobbade efter skolan och de var ju grisit där som vanligt! Men de är ju inte sten-damms fritt när jag går heller... Men de är myyyycket bättre än när jag kommer dit! Haha onödig info där! ;)

Skulle så sjukt gärna velat bada! Hörde några som skulle göra de idag, men eftersom ingen hört av sig antar jag att jag inte ska med. 



Dagens:
Tunika (?) - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot
Jenas shorts - Bik Bok
Skor - Converse


hej, ville bara säga att jag saknar dig.

2012-05-24 / 18:10:50
Hej på er, mår ni bra i värmen? Själv mår jag iallafall bra :) Var ett stort vattenkrig på skolan idag så alla kände sig nog svalkade ;) Men lärarna blev lite gala såklart.
Annars har jag inte så mycket att säga om mitt liv! Kalendern är ständigt uppbokad och de är bara någon enstaka dag jag är ledig efter skolan, detta var en. Och då skulle jag laga mat när jag kom hem, så vi åt precis :) Men ja de är fullt upp! Är väll två prov kvar bara så där är de ju lugnt, men det är mycket att göra ändå! Och dedär moppe provet med... Har börjat plugga nu igen på allvar! Men ja jag har ju verkligen haft fullt upp hela terminen! Vill få klart de innan skolan slutar helst, men de går kanske inte att få exakt då, men jag vill inte få de för långt in på sommaren... :(

Nu ska jag ta en funderare över om jag ska gå ut och gå/springa, eller springa kanske är för varmt... Aja de eller lata sig här inne. Hmmmm

onsdag-kvälls göra

2012-05-23 / 19:56:54
Precis nitat klart mina innan så tråkiga jeans-shorts! I och med att nitarna är väldigt små så blev de ingn riktig WOW efekt, meeen jag är nöjd :) Bättre än innan absolut! Inviger dom säkert imorgon :) 
Och dagen idag har vart, VARM!! 30 + är ju inte ens gött... Gått runt och svettats som jag vet inte vad hela dan! Fy! Men man ska väll kanske inte klaga, nu är ju solen äntligen här!! Inget mer regn nu tack! Hahah fast vädret kan väll aldrig vara perfekt? 
Var med Amanda efter skolan idag med, jag gick och gymma en stund innan med för hennes buss kom vid tre. Men fy de var ju så varmt på gymmet så de droppade kring mig! Nästan omöjligt att jogga på bandet... Det bäste med gymbesöket var ju att jag fick duscha ;) 
Och sen åt jag och Amanda och så :) Så de är göööött! 

Nu ska jag kolla på That 70's Show! Hade bra :)

helt slut!

2012-05-22 / 21:17:00
Hej på er, orkar inte skriva så mycket men... Helt totalt slut! Jag och mamma åkte kvart över sju och kom hem nu kvart över sju, och har vart igång heeela dan! Vilket var rätt utmattande... 
Först var vi iallafall i Göteborg, eller en bit utanför Göteborg rättare sagt. Där är iallafall en fabrik som heter Nyblem Kollén som vi var på idag :) Så de var liksom en special dag idag för att visa nästa jul och höst kollektion för deras butiks-kunder. Och rea ut delar av deras lager :) Eller typ hela lagret.. Så jag och mamma gick där i några timmar och shoppade loss på hela lagret! Så himla mycket fint :) Dom tillverkar bukar, kuddfodral, gardiner, dynor och en massa sånt :) Så allt i tyg! Eller jag vet inte om dom tillverkar de, som kommer på alla kollektioner iallafall :) Och de var verkligen ett fantastiskt ställe! Allt var inrett in i minsta ditalj och allt hade en tanke. Allt var gjort med stil! Också fick vi frukost och lunch med  som dom bjöd på, suuuper god mat! 

När vi var klara på Nyblom så åkte vi in till Uddevalla för jakt på avslutingsklänning! Och HITTADE en! I första affären! Så äntligen är den köpt!! 
Efter Uddevalla så åkte vi även till Torp och sprang runt där som två idiooter i några timmar... Inte konstigt man blir trött! Fick tag på några plagg kläder men inte skor.... Som jag skulle ha -.- Är väll alltid så. Ska man ha något hittar man de inte, ska man inte ha något hittar man massor! Var även ingen bra shoppingdag idag... Tyckte att ingenting passade mig eller min kropp idag, allt var fult och inte snyggt på mig :( Gillar inte såna dagar! Får väll skylle på "tjejperioden"

Vi kom hem till slut iallafall! Och nu pallar jag inte skriva mer... Kunde och borde skrivit mycket mer om Nyblom Kollén men jag orkar verkligen inte. Blev ett nog långt inlägg.. 

Har ni hittat störande atavfel så är de för att jag är så trött i huvet idag....
Bilderna är fårn Nyblom Kollén.

det börjar hända saker

2012-05-21 / 22:28:22
Sent inlägg jag veet! Men har inte hunnit... Stannade i Tanum efter skolan och var på trafikskolan och plugga pärmar med Linnea, sen en snabbis på ungdommens hus och sen till gymmet vi sex för att träna Bodypamp.
Det gick bra! Men jag har fortfarande svårt för att veta vilka vikter jag ska ha. Detta var ju andra gången jag körde och idag hade jag nog för få och lätta vikter. Iallafall för rygg och ben. Jag har starka ben men svaga armar, haha.. Men de beror mycket på dagsform med! Och jag har vart väldigt trött hela dan så ja de kändes ju ändå! Har väldigt ont i benet för jag snubblade på en spetsig sten på orgenteringen, jävla orgentering! :( Varmt var de med!!
Har ni också haft en super varm dag? I tanum har de vart väldigt varmt! Ångrar inte att jag tog shorts i morse för den sakens skull. Men jag gillar att sommaren är påvag :) Fast helst skulle jag nästan velat vira in mig i tjocka vinterkläder igen... Min kropp har svårare än någonsin att visa upp sig. Inte alls sugen på shorts, kändes väldigt fel och inte alls bra stundtals idag..
Hoppas den känslan försvinner!! För jag vill tycka om min kropp, haha borde inte skriva sånt här.......

Nånting som är kul och bra är ju att skolan snart är slut!! Alla delar av de kanske inte är så kul men... :/ Lämna alla liksom. Men att lämna alla tråkiga rutiner som börjar ta kol på mig på riktigt nu och skapa en helt ny vardag är något jag ser fram emot!! Nytt nytt och nytt! 
Men de är fortfarande helt ofattbart att vi slutar om 3-4 veckor... HELT OFATTBART!



Och imorgon ska jag faktiskt inte till skolan :) Ska påka med mamma till Göteborg och se på lite grejer för hennes affär, föreläsningar och lite så tror jag de är :) Så vi blir nog borta hela dan. Men skriver igen förmodligen imoron kväll :) Godnatt

åka båååååååd!

2012-05-20 / 22:41:06
haha vad är de för min jag får till så fint!?

Bättre söndags kväll! Jesper och Viktor hörde av sig vid sju och fråga om jag ville med ut på en sväng med båten, så jag begav mig ner till sjön. Så dom plocka upp mig och vi har bara tagit de lugnt och roat oss i några timmar :) Ante och Jesper fiska lite och så :) Så vi satt mest stilla med båten och köta om massor och ingenting. 
Så de funka braa! :) 

Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon är de måndag och allt...


jag känner hur sommaren hoppar på

2012-05-20 / 15:02:57
Före:

Efter:
Jag och mamma gjorde iordning nere i stugan på Älgemon idag :) Blev riktigt bra och sommrigt! Längtar efter att sitta där på dom varma sommarkvällarna och kolla ut över de helt stilla vattnet och solnedgången. Undrbart ♥
Ja de var iallafall lite skitet sen vi tog in alla saker i höstas, fågelskit och grejer. Så de har skurats och dammats! Så nu är de som nytt :) Eller a... 

Ser framemot en sommar där nere iallafall! :) 
Nu ska jag kolla på That 70's Show och sen ta en låång promenad :)

en ny dag vare ja!

2012-05-20 / 11:23:48

Detta får gå fort men hej världen! ;) Mamma väckte mig för en halvtimme sen för vi ska till Älgemon nu och fika sen ska jag hjälpa mamma med några grejer. Så jag ska skynda mig och ta på mig :) 

Jag skriver nog sen när jag kommer hem, så ni får ha de bra tills dess! 

Bils tagen på Älgemon förra påsken

trött på era budskap, vet ändå inte vad jag vill

2012-05-19 / 17:30:11
En oredigerad bild var väll vad ni alla ville ha just nu? ;) 
Haha sitter här lite halvdöd... Hur kan man vara så trött efter att ha sovit så länge!? Vaknade upp vid två tiden där idag ;) Ingen som väckte mig och de är ju inget fel på de! Men varför är jag så trött nu liksom? Blir nog en tidig kväll ikväll skulle jag förmoda. 
Och de ända lilla jag har gjort idag är att jag har duschat och hjälpt mamma på Loftet. Så vi kom hem nu för några minuter sen. Var ett buss lass med folk som kom som jag skulle hjälpa mamma med. Som tur var så var busslasset idag MYCKET trevligare än dom i tisdags! Och mycke förre. Dom som kom idag var bara 16 pers och de var alldeles lagom! Alla kunde sitta ner och fika osv. Så de gick bra :) Bortsett från att jag var halft död... 

Nu ska jag äta lite här, höres.

unbra

2012-05-19 / 00:15:10
Tänkte att jag gör ett eget inlägg ;) 
Köpte iallafall en sånhär på marknaden igår :) Den kommer från märket UnBra. På nätet kostar dom ca 230 men vi fick den för 50 kr, det kallar jag kap!!! 
Den är ju bra när man har ett plagg med öppen rygg eller ja något plagg där bh.n inte ska synas. Kup storlekarna är A, B, C eller D. 
Man ska kunna använda den upp till 100 ggr om man är förstiktig och förvararden bra på rätt sätt. 
Jag har ju inte använt den än, jag testade den förut och den värkade ju hålla de den lovar. Men den passade inte just nu jätta jätte bra... Den känns för liten men jag vet inte om den kanske ska vara sån? Det funkar iallafall.

Jag tror iallafall att jag ska ha den på avslutningsmiddagen :)

när jag såg dig, rasade allt av att "komma över dig" ner.

2012-05-18 / 23:07:47
Sitter och snackar om natten med Amanda, hon var på marknadsdansen och jag var i Hällevadsholm. Mycket att berätta ;) 
Hittar inte kameran... Så kan inte ta kort på de jag köpte :( Kan visa BH.n jag köpte senare kanske. 

Imorgon vet jag inte vad som händer, sovmorgon och sen vid fyra ska jag hjälpa mamma på jobbet. 
Ha de bra alla. 



Jag vill ha dig så som jag drömde om, men nu har jag dig inte alls. Ingen gång, inte mer. Aldrig mer. 


snabbt inlägg you knooooowe!

2012-05-18 / 19:24:16
Halloj! Snabbt och småtråkigt men de får gå ;) Sitter på Mackan nu. Var inte meningen jag skulle hit, hade inte en tanke på de! Men så kom jag på att de var Mackan idag så jag pyste hit :) Kommer åka hem om en stund, stendött...

Har haft de bra sen igår iallafall :) Marknaden var bra. Vi hade de bra jag, Sara, Evlina och Amanda :) Fick köpt lite smått, kan visa sen eller nåt.
Sen senare var jag med Evelina, Sara och Natali den största delan av kvällen. Vi hade de bra och kul :) Som vanligt ;)
Mormor har födat mig som vanligt, herregud kommer väll inte vara hungrig på 3 dar! Mat precis hela tiden där... Men de är väll inget fel i de ;)

Och ja.... Idag har jag legat ute i solen hos mormor och morfar. Löst 6 sudukon och grejer ;) Använt hjärnan OCH tagit de lugnt! Känns helt okej! Sen åkte jag hem med buss vid fem och gik till mamma och Loftet till hon stängde.

Hahah detta känns ondigt men oooo så intressant..... ;)
Jag uppdaterar senare när jag kommit hem frmodar jag.

here i come!

2012-05-17 / 09:21:04

Ja nu är väskan packad och jag är påklädd :) Vi åker nu halv tio. Så jag åker till marknaden med mormor, morfar, Sara och Evelina :) Sen är även Amanda på markanden! Och Amanda fyller även år idag! :D STOOOOOOORT GRATTIS TILL HENNE!! ♥ :D 
Nu måste jag skynda mig för de är bara tio min kvar..... Har inte med mig kameran så blir inga bilder :((( Tråkigt men sant... 
Sköt om mer så skriver jag imorgon :)

Photo: By me.


blev en bättre kväll iallafall

2012-05-16 / 20:00:13
Har fortfarande huvudvärk men inte lika illa som i morse. Tog en springtur förut när jag tyckte de räckte med filmtittande i sängen. Dock regnade de ute och gör de fortfarande. Så de var ju inte så mysigt... Fick en skön dusch när jag kom hem. Sen var de tacomys med galss som efterrätt :) Så de blev ett rätt bra slut på dagen!
Nu packar jag lite för imorgon. Ska ju sova hos mormor och morfar :) Ska bli mysigt! 

Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs!

fick visst helg i förväg...

2012-05-16 / 10:57:44
Vaknade med en inte så mysig huvudverk... Så åt lite frukost och sen gick jag och la mig igen. otroligt skönt! Mamma väkte mig nu för en liten stund sen. Skulle till sjukhuset vid ett men så måste jag ringa och avboka, men såklart så är de ju upptaget hela tiden.... 
Nu ska jag kolla på film och kanske sova lite till så huvudvärken försvinner! Sen ska jag packa också för imorgon sover jag hos mormor och morfar i Hällevadsholm :) Ska bli mysigt!

klocklös = handikappad och naken...

2012-05-15 / 21:03:52
Haha ja rubriken lyder rätt! Glömde ta på mig klocka i morse och har lidit hela dan... Haft på min klocka varje dag sen sjuan men inte idag. Första gången! Känt mig så jävla naken! usch va jobbigt... 
Till intressantare saker... Hjälpte mamma idag i affären för hon hade en buss bokad som skulle komma och fika vid halv sex, fast dom blev en timme försenade. Det var ca 50 pers så vi hade att göra jag och mamma! As hetsigt var de och alla skulle ha fika på exakt samma gång! Alla bara kasta sig över och de blev kaos.. Alla som kom klagade bara över att dom inte fick plats att sitta. Vilket alla redan visste att alla inte skulle kunna göra. 
Men de kom ju iallafall endel pengar och de är ju kul! :) Nästa buss kommer på lördag. 

Hade ju också det absolut sista nationella provet idag med! Helt obegripligt va skönt de är!! Äntligen klar med all stress och panik och massa ångest över dessa naionella prov, så otroligt skönt att ha de gjort och bakom sig! 

Nu ska jag sätta på en film eller nåt, kommer förmodligen somna så ska tvätta bort smink och de med. Fy vad trött jag är.. Helt utmattad. 

Ni får sova så skönt!

och de blir bara bättre....

2012-05-14 / 22:18:25

0

Guuuud va fantiatiskt väder de bjuds på tycker jag!! :'(


varför kan de inte bara funka!?

2012-05-14 / 21:26:06

Hej hej. Sitter och är lite smått irriterad, förbannad och stressad över avslutningsklänning.. Skulle beställa en super fin från asos. Men mamma ville absolut inte betala med kort! Såklart var de det enda alternativet fick vi se nu. Så klänningen jag vart hela inne på bilr inte ens av nu. HELVETE! Ursäkta mig men gud va surt allt är. 
Så nu har jag sutit här och panik kollat på klänningar på andra sidor. Tror jag har hittat nån på bubbleroom, men jag hatar dom lite för så fort man ser en fin klänning fins den bara i typ 42 eller L. VARFÖR!?!?!?!? 

Nu ska jag duscha. Har inte gjort de efter bodypumpen jag var med på på gymmet och jag kom hem för en och en halv timme sen.. Blev inte så svettig men ska duscha ändå. Orkar inte.... 

Imorgon är de matte nationella del C också. Känner på mig att de kommer gå rent utav helvete dåligt!! Inte min grej med sånna där svinsvåra tal... Får hoppas att de kommer "rätt" uppgifter. 

Hahah vilket roligt inlägg.... Det går bra nuuuuuu


det mest pinsammaste jag någonsin vart med om!

2012-05-13 / 21:37:26
Jag har gort något så fruktansvärt pinsamt. Det är nästan så jag inte vill skriva de asså... Ni kommer ju skratta och jag sitter här med ett blossande ansikte... Usch! :(
Men ja... Såhär var de! Jag hade beställt biljetter till en fest som är här nu snart. Också skulle jag åka och hämta dom hos en kille som har hand om dom. Och jag var helt säker på vem han var som jag skulle hämta dom hos var. Trodde jag..... Men nej. När jag kommer till den jag trodde de var så kommer missförståndet upp. Det var ju inte alls han? jnej han hade inga biljetter. Inte heller hans bror som han själv trodde att jag hade pratat med kanske. Jag visste bara en i Bullarn som hette så, klart jag tog för givet att de var han!? Pappa idiotförklarade mig för att jag inte hört i telefon att de inte var han jag trodde, jag hörde ila inte så himla noga!? Kille som kille liksom. Haha.. Men ja då stod jag och pappa där, jag röd som en tomat ända ner till tårna och upp till hårfestet och pappa tyckte också de var pinsamt... Det tröstade iallafall att han vi hade åkt till sa att vi inte var dom första som tagit fel. Killen vi åkte till och den som de egentligen skulle va har nämligen både samma förnamn och efternamn. Inte så svårt att ta fel då kan jag tycka... Men guuuud så pinsamt!!! Vi kom iallafall till slut till den vi skulle åkt till från början och fick tag på biljetterna. 
Det pinsamaste någonsin, verkligen någonsin!! Men gjort är gjort... 


PS. Kollade precis på en dokumentär på SVTPLAY som hette "ingen riktig våldtäkt." Tycker ni ska se den. Tycker dock att eleverna som kommenterar och säger vad dom tycker är helt rubbade och dumma i huvet. Dom har så sjukt jävla fel och jag fattar inte vissa av dom, hur dom kan tänka så!!??
Ni borde se den. Klicka HÄR för att komma till programmet.





du tar ett kliv fram, ett till mot dit nya liv. Jag har aldrig vart så stolt

2012-05-13 / 11:18:25
Godmorgon solstrålar. Ja jag är uppe! Men de var svårt att komma upp... Trött tjej, tja! 
Johan och hans familj kommer iallafall nu kl tiov, så ska skynda mig lite... ;) Vi ska äta tårta och lite sånt mysigt :) 
Hoppas ni sovit gott och att ni får en bra söndag! 

Rubriken är från Linnea Hendrikssons låt Alice.
Bild: Me by Johan

underbar dag!

2012-05-13 / 00:40:41
Haha detta inlägget skulle jag skrivit vid typ sex, men ooooj de kom något emellan.... Frida hörde av sig vid ja vad kan den vart, sju eller nåt för hon villa göra nåt :) Så hon kom hit och vi har baaara pratat i ja fem timmar, det blev en lördagskväll de med! Och nu innan hon åkte kom de några killar förbi och sa hej :) Roligt! Och Frida åkte hem precis nu :)

Iallafall! Dagen har vart underbar! Framförallt vädret! Otroligt! Blåste ju dock lite och min klänning var lite kort och ville blåsa upp som en ballång hela tiden... Kul! 
Men var ju då på konfirmation, dom var alla jätte bra och de var jätta fint :) Det gjorde dom bra! Och efter konfirmationen så gick jag till mamma på Loftet i de fina vädret. 

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag. Nu ska jag sova tänkte jag. Johan Och deras familj kommer hit på "kalas" imorgon kl 12. Eller ja de är väll inget kalas, men typ! 

Ha de bra och sov gott

de går bättre nu!

2012-05-12 / 11:40:43

Godmorgon på er! Vädret gör mig glaaad! SOL utanför fönstret!! Och jag ska på konfirmation :) Min moster kommer kvart över tolv och hämtar upp mig :) Dom ska kolla på en på konfiramtionen, riktigt snällt av dom att ta vägen om mig! :) 
Masade mig upp ur sängen vid halv elva så jag har duschat, ätiti, sminkat mig och gjort håret, bara kläderna kvar och de kan jag ta senare :) Så jag är i princip klar. Gött! 

Jag skriver säkert när jag kommer hem :) Skulle velat sola men de blådes ute så får la hoppa de idag då... 

Ha en bra lördag!


du står stadigare än alla vi som ser

2012-05-12 / 00:39:32

Photo: Me by Johan


nothing is going well and everything can just fuck off

2012-05-12 / 00:29:48

 

Ligger i sängen och göra absolut ingenting, alltså lika mycket som jag gjort på hela kvällen. Ingenting! Åh :( Ville också till Tanum men nejnej. Så snälla föräldrar hade man visst inte! Så jag får sitta här hemma och prata med dom som är där, skojigt...... 
Ska iallafall lägga mig nu typ. Vill ha en lååång natts sömn! Imorgon ska jag försöka ta mig till kyrkan och se på konfirmationen, vet fortfarande inte hur. Pappa ska ju tvunget vara i skogen som vanligt hela degen och mamma jobbar... Men jag, SKA fixa de. 
Haha allt går otroligt bra för mig! Känner att jag behöver den där sömnen nu innan jag får ett rejält utbrott på någon eller något! 
Sov sött


ett fel närmare rätt!

2012-05-11 / 20:10:24


Bjuder på två bilder Johan tog på mig förra veckan :) 
Dagen är snart slut, eller jag vill inte att den ska vara helt slut, vill till Tanum. Men min envisa fader ska tvunget säga nej till att köra... Dumma människa.. Surt! 
Har la inte gjort något särkilt annat idag. Skola och sen jobbat med pappa. Ja ;D de jag hunnit med! Och stekt gööött goda pannkakor! Mums ♥ Och tagit ett bad också! Somnade som vanligt.... 

Nu ska jag köta hål i huvet på min fader, haha.. Ha de bra!

du förtjänar allt

2012-05-10 / 22:07:39


ÄNTLIGEN HEMMA! Vart en lång dag kan jag ju säga, börjar med att en kille smsar mig, skriver med han och så, inge konstigheter! Tills han säger att han är någon annan, och inte bara en annan utan byter mellan typ 5 pers, sen kan han inte erkänna VEM han är!? Blir lite irriterad.... Så masat en del med de idag. 
Sen hade jag ju elektrokemi-provet också, hahaaaa haft bättre prov kan jag ju säga. Inget vidare bra gick de.. 
Ja och på showbizen sjöng jag, gick inte heller bra.. Orkar inte! Vill sjunga men ja.. Allt blir tydligen bara fel när jag vill något? 

Efter skolan var jag med Amanda, vi åt och pratade. Sen åkte hon vid halv sex och jag till gymmet på en slags cirkelträning i tre-kvart kanske. Var gött! Mamma var på en föreläsning i samma hus så då sulle jag gymma under tiden, grejen var bara att hon var där i mer än två och en halv timme! En lång träning alltiså.. Men de var gött. Sprang i en halvtimme, solade en kvart och gjorde sitaps och massa sånt med. Plus en lååång dusch! Så nu känns kroppen Riiktigt bra :) Ska bli underbart att sova! 

Dagens idag var: Linne från Gina Tricot. Byxor från H&M och skor från Skopunkten.

ur godispåsarna

2012-05-09 / 21:14:37
Skor - Skopunkten
Converse
Bh & Tröja - Gina Tricot
Linne & shorts - Gina Tricot
Byxor & linne - H&M
Linne - Bik Bok. Bikini & skärp - H&M

Helt slut efter typ fem timmar på Nordby Shoppingcenter! Men bra grejer följde med hem! :) ÄÄÄÄÄÄLSKAR dom första skorna!!!! Shit vad jag dog när jag såg dom! Och hem kom dom med! :D 
Ja inget mer att säga, måste åka en gång till innan skolavslutningen och handla skor och smyckan till avslutningsmiddagen :) Klänning ska beställas snarast möjligt! Imorgon kväll eller något. 

Nu ska jag plugga kemi, åååh :'( Kommer vara skörd imorgon! Mer än skörd! Så bäst jag pluggar som satan nu!! 
Ni får ha de så bra! :)

I miss you so much. if you would come back, I would probably hug you hard.

2012-05-08 / 21:30:01

Har knappt rört elektrokemi papprena... Och nu vill jag bara sova. Hatar detta!! Och jag saknar dig.

Med dig var jag alltid lugn, jag behövde inte känna mig dum eller osäker på om jag skulle höra av mig eller inte. hörde jag inte av mig, så gjorde du de. Jag behövde aldrig vara rädd för att tappa kontakten och att du skulle tröttna på mig. Med dig var jag de jag var och inget annat. Jag behövde inte anstränga mig för att vara som någon du skulle tycka mer om, jag kunde ju lika gärna vara som jag var? Du kom till mig ändå. Varför fattar jag inte men. 
Men nu är de slut med de. Slut med dig och slut med allt DE. Du är borta. Det är ingen du där längre, inget att få bra humör av, ingen att skriva med, bara för att skriva med? Ingen att krama, bara för att få glömma allt annat. Ingen du mer. Och ingen kan ersätta det du är heller. Det kan komma många andra, men aldrig du. Jag visste att jag riskrade vänskapen, det var ju den som var värld allra mest. Jag riskerade den och förlorade den. Och dig.
Men skulle du kommit till mig en gång till, skulle jag inte backat för de du sagt. Jag skulle tvärt om gått fram och kramat dig. En vänskaplig kram eller inte, jag skulle kramat dig.

gör min dag!

2012-05-08 / 18:58:24

Borde plugga skiten ur mig själv just nu! Jävla elektrokemi säger jag bara... Fattar ca 5% av hela provet vi ska ha på torsdag, och jag är inte ensam om den låga procenten kan jag ju säga!! Ingen fattar nånting om elektrokemi, vill bara sluta med alla prov nuuu! Inte för att de är många prov kvar innan sommarlovet, typ två eller tre... Men ändå! 
Hade iallafall muntliga i matte idag, funka bra. Var väll lite svårt några saker men man fick bara tänka till så. Hoppas på VG kanske? 
Såg på en bra konsert idag med på futura! Dom som sjöng var från Iran, as bra musik och de!! Svängde rätt bra asså! Dom fick verkligen med sig publiken :)

Nu ska jag plugga då är tanken. Göttat mig alldeles för länge framför film.. Inge bra Fanny!! 

Photo: Different tumblr

du får tro vad du vill

2012-05-07 / 20:23:44
Då var måndagen avklarad, en av dom få som är kvar nu innan sommarlovet!! 25 fucking skoldar kvar!! Jäklar vad tiden bara försvinner.... Går sjukt fort. Men ska bli skönt med ledighet! Dock inte kul att lämna alla på Tanumskolan... :'(
Idag har allt vart bra iallafall. Årets första orgentering! Fick ihop alla kontroller och blev nöjd :) Sen har de vart mycket plugg, och sista hade jag sista delen i engelska nationella, muntliga. Gick bra :) Några små saker bara som jag missa på. 
Och ja... Efter skolan gick jag till gymmet, hade bokat tid med en tjej som visade mig olika redskap man kan använda. Är så sjukt dålig på redskap! Kan springa och allt sånt men själva styrketräning är jag väldigt dålig på... Nu fick jag lite info iallafall så jag kan träna lite själv. Gött! 

Mer har jag inte gjort idag. Ska plugga för jag har tre prov denna veckan, var av två imorgon! Matte muntliga och ett prov i slöjd på alla verktyg, eller några iallafall. Så ska träna lite på de! Och på torsdag är de det skrämmande no provet i elektrokemi.... Ett stort IG i ansiktet på mig så fort jag tänker på de!! Shit... 

Haha min blogg är inget vidare intressant just nu men.... Får jag bara tid kommer bloggen flyta på bättre! Kolla in tumblr'n, den är lite igång iallafall! http://fannyyeah.tumblr.com/

dessa söndagar

2012-05-06 / 15:47:20
Haha nu undrar jag faktiskt varför jag tog kort på mig själv!? Inte direkt de snyggaste jag sett....
Kom hem från jobbet vid typ två, åkte och städade, var ju inte hemma i fredags så fick bli en specialare den här helgen. Men de gick bra! Sjukt trött är jag som sagt... 
Borde gå ut och sätta mig och sola eller ta en promenad, men jag fryser när jag sitter inne och jag vill bara sova! Inte gå... Är de tillåtet att vara så lat en sånn här fin dag? Hoppas jag... 

Nu ska jag, kolla på film! Eller nåt.. Ha de bra!

grym gemenskap!

2012-05-05 / 22:59:00
Maria taggar på bussen mot tåget
Jag och Elin i sumodräckter redo för attack! Hahaha!!
Jag, Elin och Maria på våren toalett!
kanin resan ♥
Rasmus, Calle Och jag i en båt i Flumride, dom satt två pers fram och jag ENSAM bak!! 
Blev jag blöt ELLER!? Jag blev totalt genomblöt!!! Skojjar inte!

Tåget!
Nu är jag hemma igen! Vart riiiktigt kul! Känns som vi vart där längre än vi vart! Hunnit med mycket kul :) 
Älskar min klass, jag måste erkänna det! Så otroligt skön klass!! Haha finns ju ingen mer oseriösa, hahahaha sjuka är vad vi är! Haha känner att jag inte bara kan ta ett exempel på de, det är ju konstant liksom! :P igår kväll så var tex Calle och Rasmus inne på vårt rum (jag, Elin, Marias). Dom stod och kaste ner blöta pappersbollar på folk som stod nedanför! Så dom kolla upp på oss och blev träffade och skit! 
Och idag på tåget fes Rasmus så brutalt så till och med hon som grejar med kortan på tåget gick igenom med en grimars och frågade vad de var som luktade så fruktansvärt! Vi hade typ en hel vagn för oss själva.. Tre killar satt där en gång, och då kom Sebbe och raggade på dom, FÖR Emma ;D Haha tyckte så synd om dom som fick sitta i samma vagn som oss... Och vi har tagit MASSOR av fula bilder på varandra! Men jag ska inte lägga upp dom på nätet, hahaha men skit vad man kan skratta åt dom! xD 

Känner att jag inte behöver dra allt vi gjort nu med.... Vi har spelat laserdome, sumobrottning, sånn där tjur man ska hålla kvar sig på, ätit ute, masat på hotellet (gothia towers) hela natten lång! Haha sjukt kul!, åkt paddan båten, vart på liseberg, åkt fram och tillbaka med tåg. Ja de var de :D Kul har de vart!! 
Ännu en gång, gillar våren klass starkt!!  Synd bara att man har en sånn här resa i slutet av högstadiet... Och nte i början!? :/ 

Nu ska jag söva eller nåt, väldigt trött och har ont i halsen efter allt skrikande på Liseberg :(

i relly don't knowe what you mean?

2012-05-04 / 12:07:00
Foto: Mig av mig. Älgemon

bye boy.

2012-05-04 / 12:01:00

Foto: Mig av mig. Älgemon.

släck inte ljuset, lämna lamporna på

2012-05-03 / 21:32:17

Dassa citat som fyller mitt huvud just nu. 

Kom precis hem. Vart och hjälp pappa med grenplantering, så sjukt tråkigt! Får muskler iallafall!! Säger pappa... 
Och nu kliar hela kroppen av de där giftet som är på plantorna! Blir snart tokig så ska hoppa in i duschen! Sen ska jag packa. Åker till Göteborg imorgon på skolresa. Ska blir roligt. Gillar faktiskt min klass! Så vi ska göra lite olika saker. Bara umgås alla tillsammans iallafall :) På lördag tror jag de blir Liseberg, roligt! 

Nu måste jag gå. Ha de så bra, tror inte jag kommer blogga imorgon på morgonen, hinner nog inte. Och sen så kommer jag inte hem fören lördag natt, så uppdetering osärker. Ska försöka göra tisinställda, och jag KANSKE tar med dator! Det är fortfarande oklart. Så ni kan ju kika in om ni har lust och ork. Puss så länge.

right now

2012-05-03 / 16:56:11
Äntligen hemma, äntligen i solen! Och där, försvann den bakom ett träd... Fan. 
Dagen har vart... Haha. Vet faktiskt inte. Ber fortfarande om ursäkt men idag, eller i morse, eller rättare sagt igår. Så hände de en grej, som fick sitt svar i morse. Och nu så... Ja, jag orkar bara inte. Inte alls!! 
Nu ska jag gå in och göra pannkakor, och bara vara deppig! Som jag vart hela fucking dan, och. Man kan skaratta, men gråta innanför. Ja de var de.

Och så var de slut. Haha de hade inte ens börjat. Jag är dum i huvet. Och du är fortafrande fin. 
Kyss mig inte, de leder bara till något ont ändå.




precis vad man kunde vänta sig.

2012-05-02 / 22:04:43

Då var denna dagen avgjord! Kom hem från Johan vid halv nio typ. Åt och sen gick jag ut på en promenad. Kom hem nu så ska in i duschan. 
Jag och Johan gick ut för att fota vid sex och kom aldrig tillbaka innan pappa hämtade oss, då var vi vid kyrkan. Otroligt fint!! Bider kommer så fort jag får dom av Johan, han är ju lite seg av sig! 
Hoppas de blev någon bra bild iallafall!! Asså alla bilder blev ju bra kavalitet för de är ju Johan som fotar men om dom blir bra på själva mig vill säga. 

Förlåt för igår. Och förlåt för detta ointressanta inlägg. Orkar inte med de just nu. Orkar ingenting just nu. Och vill inte ta de här. Vill inte vara öppen om de alls faktiskt. Bara jag ser glad ut mot alla andra så att ingen mår dåligt för att jag gör de. Det är som vanligt. 
Man kan inte göra något åt verkligheten. Och verkligheten är piss.

vårens stora dag

2012-05-02 / 18:19:21

Hej hej. Nu är jag hemma hos Johan. Drog hit med fyra bussen för var tvungen att stanna kvar i tanum och banda radio!
Men vi har inte gjort så mycket! Sutit här vid datorn. Men nu ska vi gå ut på en lten fotopeomenad! Så ja ni får ha de bra, hörs när jag kommer hem, vet inte när än.


if you hurt yourself, I hurt myself too.

2012-05-01 / 19:05:35

Jag orkar inte blogga idag. -orkar ingenting. För hon orkar inte mer. 
det är hemskt och jag gör allt för att inte tänka på de. men jag vill inte att hon ska vara ensam med hennes tankar och hennes smärta. 

Allting leder till sorg och smärta nu. jag vill inte mer!!
jag vet inte vart ska ska ta vägen just nu.

jag orkar inte!!! snälla kan de inte bara sluta!!!

slide show
RSS 2.0