Torsdag

2013-10-31 / 11:41:01
Bilderna tagna i tisdag.

Godmorgon torsdag. Vaknade för ca en timme sen och sitter nu framför tven. Tänkte göra klart det där J*vla svenska arbetet och sen vid två åker jag och klipper mig. Hoppas bara det inte blir för kort!! För vill behålla min längd.
Kanske lägger upp en bild senare idag med resultater. 
Kramar

nothing to do

2013-10-30 / 18:59:00

Bjuder på en liten gif som jag knåpade ihop lite lätt.


Hej på er och hej händelselös torsdag. Nej det har inte hänt nånting på hela dagen. Har sovit och tagit en promenad när solen äntligen kikade fram. 
Så mycket har jag fått gjort idag! Sitter just nu och pluggar och det är ju duktigt iallafall. 
Har inte så mycket mer att tilläga, uppdaterar imorgon igen :) Ska även klippa mig imorgon så kanske kommer upp någon bil på det! 
Ha det bra sålänge. 

Nytt

2013-10-29 / 16:35:09
Jacka - HM 699:- Skor - Skopunkten 349:-

Var ju iväg med familjen till Nordby idag för lite shopping. Fick faktiskt med mig lite hem! Skorna och Jackan som ni ser ovan, plus några tröjor, blusar och mössa. Blev himla nöjd faktiskt. Så roligt med lite nytt i min fattiga garderob! 
Annars idag häner ingenting. Ska försöka plugga, vilket inte går! Har ingen motivation alls, sämsta lovet någonsin på den punkten. Halloween festen jag skulle på i Hällevadsholm är inställd också, så surt!! Hade ju köpt kläder och allt :( Men ska förmodligen ha en liten tjejkväll inne i stan istället på fredag. Vill verligen inte sitta hemma!!...
Hoppas ni som har lov har det bra! Och för er som inte har det hoppas jag också har det bra. Kramar

börja om från noll

2013-10-28 / 20:52:00
Två höstbilder

Gokväll! Idag kom jag äntligen utanför huset, åkte med Elin till Torp under dagen och hade några roliga timmar! Så kul att träffa henne och få prata lite, blir ju så sällan... :( Var riktigt skönt att få komma utanför för huset idag.
Och ska faktiskt iväg imorgon också! För familje ska till Nordby (shoppa i två dagar, yes!) så förljer såklart med. Bättre än att ligga här hemma, även ifall jag måste plugga... Och nu behöver jag plugga ännu mer än vad jag egentligen skulle... 

Hade skrivit tre A4 uder lördag och söndag på den här stora svenska inlämningen, och igår eftermiddag så ringde farfar och frågade om jag vill öningsköra med honom, så jag sprang bara ut snabbt för han var utanför, och lämnade bara datorn som den var. Och när jag kommer hem så upptäcker jag att datorn har stängt av sig.Jag startar upp den och att nästen HELA arbetet är borta.... Då har min lillebror vart där och grejat och inte trott att han stängde av daotn, vilket han gjorde. Så nu måste jag börja om från början. Blev så sjukt jävla ledsen.... För jag orkar verkligen inte!! Jag har verkligen inte ork till detta!!! Mår ju fan dåligare av skolan på mitt lov än vad jag gör när jag går i skolan. Vill verkligen inte mer nu...

en lång dag

2013-10-27 / 12:46:00
en liten bild, strosar runt i pyjamas och inget smink.
Herregud känns som den här dagen aldrig kommer ta slut! När jag vaknade var klockan nio istället för tio eftersom man ställde tillbaka klockan inatt. Och ända sen jag vaknade har jag försökt att fördriva tiden och jag är så himla rastlös! Jag är rastlös samtidit som jag inte orkar göra nånting. Har sutit ända sen jag vaknade och försökt att plugga, men det går ju inte!? Jag är så himla ointresserad av det jag ska skriva om så det finns inte! Och det känns som jag vart helt borta alla svenska lektioner vi haft för jag vet inte ett skit om det jag försöker skriva om! Ååååh jag blir galen! Vet inte vad jag ska göra asså... Vill bara göra nånting annat, åka någonstans och göra nånting! Men det finns ingenstans att åka och ingenting att göra, förutom att försöka plugga. 

Gud vilket roligt lov!!....

skolfoto

2013-10-26 / 14:39:22
Årets skolfoto
 

Hej lördag, hej lov och hej sovmorgon! Vaknade inte förens halv två idag vilket var riktigt skönt! Men man känner sig ju så seg när man sover så länge asså.. Men ja regnet öser ner ute så man har inte riktigt lust med att göra något annat än att slöa i sängen en sånn här dag! 
Tänkte börja plugga lite nu, har en super stor inlämning i Svenska som jag redan är sen med... Åh :( 
Sen ikväll ska jag bort till Bullaregården och hjälpa till med lite saker. 

Ha en bra lördag!

känns bra!

2013-10-24 / 18:48:49
Bilden tagen i Norska fjällen, helt magiskt fint var det!
 
Sitter i soffan med ett gott samvete och en nystädad lägenhet. Vart en bra dag idag. Och det känns bra!
1,  Visat upp en dialog på teater lektionen idag, jag och Caroline skulle visa upp imorgon men vi körde idag istället, och vi körde verkligen på! Super nöjd med vårt resultat och alla andra gillade det också! :D
2, Jag skickade precis in en powerpoint som jag också är nöjd med. Det är en grupp uppgift men jag är nöjd med min del :D
3, jag städade precis hela lägenheten och det känns så skönt! Har även packat och diskat, känns bra när det är gjort!
4, Imorgon är det Sinclair Halloween och hela skolan kommer vara spöklik och det ska bli riktigt kul!
5, Imorgon åker jag hem och ska njuta av en hel vecka med looov! UNDERBERT!  

Så ja, det känns rätt bra nu :) Förutom att jag sitter helt ensam i min lägenhet och det är sjukt ensamt, haha... Och att jag fick reda på idag att jag har en enorm läxa i Svenska som ska vara klar om högs tre dagar... Fuck! 

Men annars är ju det mesta helt OK just nu! :D

halloween is coming

2013-10-23 / 17:32:37
En bild från förra året när halloween firades för fullt på Sinclair. Detta är jag och minlite läskiga vän Jenny ;) 
 

Lilllördagen är här och jag sitter framför Twilight med lite choklad. Vart en kort och okej skoldag idag. Fick sovmorgon till nio sen har jag och min lilla film-grupp fixat grejer på stan till en musik video vi ska göra! Jag fick även tag på min halloween utklädnad! Ni får se bilder på fredag när vi har den årliga halloweenen på uddevallas egna estet skola Sinclair :) Ovan ser ni en bild från förra året av mig och Jenny. Jag var ju inte så utkläd så jag kör lite bättre iår! Ska även ha samma utklädnad när Halloween äger rum nästa vecka, spännandee! ;)
 
Nu ska jag fortsätta med ingenting, filmtittande hela kvällen för mig själv i vanlig ordning. Ha en bra kväll.
 

färger och ännu mera färger!

2013-10-22 / 22:36:00
 
Och äääännu lite mer höstnära naturbilder för er! Säg till om ni tröttnar ;)

Spenderat det mesta av kvällen med att sova, hatar att somna på soffan! Men gör det så ofta... Tur att Alice ringde och väckte mig och fick ut mig i den friska luften i några minuter! 
Nu har jag precis gjort klart en powerpoint och det känns såå skönt! Äntligen klar. 

Mår bättre idag som tur är, men förkylningen och allt. Tatt värktabletter så har klarat mig genom dan. Klara nog tre till med! Sen är det ett efterlängtat looov! :D Gud så skönt det kommer bli! 
Nej nu tror jag att jag ska lägga mig och sova på riktigt, om jag ens kommer somna nu :( läsa tråkig svenska bok kanske hjälper? 

Godnatt på er.

snuvig i höstrusket

2013-10-21 / 16:35:42
Det har tagit två timmar att ladda upp denna bild med vårat usla internet, skulle lagt upp fler men dom får ni se imorgon :)
 
Ja idag har jag legat sjuk i soffan hela dagen. Hunnit kolla på 10 avsnitt av How I Meet Your Mother, och ja det var väll det jag hunnit med... ;) 
Nu mår jag iallafall bättre än jag gjorde igår! Så jag åker in till stan ikväll och hoppas på att jag kommer till skolan imorgon, mår jag inte bättre får jag väll stanna hemma och snuva en dag till antar jag... :( Fått världens mensvärk nu också, ja men TACK! Allt på en gång som vanlligt!

Hoppas ni har klarat er från förkylnigar och andra sjukdommar här i höstrusket iallfall!

dom senaste 24 timmarna

2013-10-20 / 18:31:00
 
 
Då var det söndag igen och veckan börjar imorgn. Själv tänker jag inte lämna sängen förens imorgon kväll (kanske). För jag är helt död av den här förkylningen! Fan vill inte vara sjuk nuuu! Massor i skolan och grejer. Men ja om jag stannar hemma imorgon och tar det lugnt så kanske jag mår lite bättre sen, hoppas på det! 

Kvällen igår var lyckad! Verkligen! Vi var några tjejer hemma hos Ida, skrattade och pratade om allt möjligt, precis som tjtjkvällar ska vara :) Riktigt kul att få träffa dom! 
Sov ju hos mormor så hon körde hem mig idag, sen åkte jag med min lillebror till en loppis och hjälpte han och hans klasskompisar med att sälja kaffe för att få in pengar till klassresa. Var svin kallt så jag höll på och döö! Så fick bli en varmt bad när jag kom hem :) 

Ha en bra söndags kväll nu!



höstens färger

2013-10-19 / 16:18:56
 
Ni får några bilder på höstmyset på Loftet, super fina färger tycker jag! Hann ta några kort för jag jobbade idag, Gått runt där i fyra timmar och frusit och fördrivit tiden med en SOLO tidning. Är ju så sjuuukt förkyld! Näsan är helt kass men nu äntligen har jag fått nässpry så jag kan leva igen haha!
Nu är jag hemma iallafall. Ska snart fräscha upp mig med en dusch innan maten, sen åker jag till Hällevadsholm för att spendera kvällen och natten där. Vi ska hem några stycken till Ida och ha en bra kväll! Ska bli kul att träffa dom igen, blir ju inte så ofta...! 

Massa kramar på er denna kalla lördag!

mycket nu

2013-10-17 / 12:24:40
En höst bild tiiiill! 

Hej på er! Hoppas ni har en bra torsdag! Min är helt okej, börjar dock känna mig förkyld :( Fasen! Men ja annars är det bra! Har två lektioner kvar, varav en är teater så det är ju helt OK! 
Ikväll står städning, sortering av kläder och massa PLUGG på schemat! Inte roligt, men behövligt... Har en redovisning imorgon om en bok som jag för det första inte läst ut och för det andra inte har skrivit nånting om! Så ja, yeeeey!!.... 

Hos Johan

2013-10-16 / 18:53:22


Sitter hemma hos Johan och har det trevligt :) vi har gjort och ätit mat, duktiga vi är! Så nu sitter vi bara här och fjantar oss, i vanlig ordning ;) 
Annars har dagen vart bra, inte hänt allt för mycket! 
Ska flumma vidare här med Johan nu :) 
Ha en bra kväll allihopa! 

andra måndagen i oktober

2013-10-14 / 10:32:55
Två skogs bilder från i lördags, älskar skogen! 
 
Den andra måndagen i oktober och det betyder älgjaktens start! Och även världens segaste måndag. Fick reda på när jag kom hit halv nio att första lektionen är inställd och vi börjar inte förens 10.40, ååååh!! Skulle kunnat sova till typ tio!? Fuck :( Men jaja, nu är det bara 10 minuter kvar iallafall tills naturen, yeey! 

Missar after-älg ikväll för första gången i mitt liv. tråkigt, tråkigt! Är ju verkligen en tradition att komma dit varje år. Men ja, jag har ju vart där dom senaste 15-16 åren så jag får väll missa en :/ 

Ha en bra måndag alla där ute. 

söndags lathet

2013-10-13 / 11:50:26
Några fler höst bilder som jag tog igår
 

Godmorgon söndag. Sovit gott och länge och nu sitter jag med frukost på sängen tilsammans med That 70's Sho, bra söndags morgon! 
Dagens planer är att ta det lugnt och även gå ut på en lång promenad senare. Egentligen skulle jag gå på tips-promenad, men lillebror vägrade och jag vill inte gå själv :/ så får ta mig en egen promenad istället! 
Ikväll åker jag in till stan igen, och imorgon börjar en ny skol-vecka, men skulle hellre bara legat kvar här i sängen hela veckan! 

promenad i skogen

2013-10-12 / 16:58:00
 
 
 
 
 
Hej lördag och fantastisk väder! Efter att ha tatt en fin sovmorgon så gick jag ut på en promenad i skogen. Var på samma ställe i sommaras och fotade om ni mmins det. Platsen kallas Paradiset och är ett naturreservat, alltså lever naturen presis som naturen vill, underbart fint att gå runt där! Även finare än vad bilderna visar. Det är ju såå svårt att få stora helhets bilder av den så fina naturen. För det är så underbart fint att gå runt där. En väldigt fin höstpromenad, lämnade tillomed hörlurarna hemma så jag fått njuta ännu mer! 
Glad att jag fick till att jag kunde gå dit och fota idag för på måndag börjar ju älgjakten, och då är det ju inte det säkraste som finns att knalla ut i skogen ;)

Har fler bilder att visa och dom kommer dyka upp här :)

fredag

2013-10-11 / 10:45:00
Bilden tagen för några veckor sen. 
 

Godmorgon fredag och brutal trötthet! Började dagen med teater, vilket var en bra start så nu har jag iallafall fått upp humöret! Teater lektionen gick åt till att försöka printa in en dialog som ska sitta som en smäck om en vecka. Och ja det gick bra! Den sitter snart :) 
Just nu sitter jag på en engelska lektion och förbereder en redovisning till nästa vecka, hejja mig! 

I eftermiddag åker jag hem till Bullaren igen, ska umgås med familjen. Under helgen ska jag försöka fota massor av höst! Vädret ska bli fint också så jag har goda förutsättningar :) Kam på er som kanske jag kikar in senare.
 

long time

2013-10-10 / 17:35:32
Några höstbilder jag tagit tidigare år. den första är tagen för två eller tre år sedan, dom två andra är från förra året. 

Hej på er. Ja det har gått en vecka.. Har inte orkat skriva. Det har hänt endel kan man säga och jag har mått riktigt, riktigt dåligt. I helgen gjorde jag någonting riktigt dumt, kan inte ens beskriva hur jävla dumt det var. Och skulden ligger på mig. Och jag har nog inte mått såhär dåligt på väldigt många år. Det har vart hemskt. Jag vill inte skriva ut här vad som hände, vad jag gjorde. Det räcker med att jag skriver att jag har mått fruktansvärt dåligt. Vill inte säga mer än så.
Men efter att ha pratat med personen det gällde så släppte lite. Även ifall jag inte vill låta mig gå vidare, jag gjorde fel och förkänar att må dåligt över det också. Men, efter att ha pratat med den personen så kunde jag iallafall tänka på nånting annat, jag kan tänka på annat nu. För tankarna tog kol på mig! Verkligen! Och efter att ha fått stöd och fått prata med mina föräldrar och mina närmaste vänner så kan jag känna mig bättre nu iallafall. Men skulkänslorna kommer inte försvinna! Och det vill jag inte heller. Känns iallafall som en lättnad att kunna leva lite som vanligt igen nu...

Men jag har nog inte vart helt på topp på ett tag heller. Även innan detta hände. Känner mig lite avtrubbad typ. Bryr mig inte så mycket om nånting, tar inte tag i nånting längre. Glider ifrån vänner och gör inget åt det även fast jag vill?.. Sitter mest hemma och vill inte gå ut. Orkar inte. 
Men jag tror bara det är en period! Alla har sånna. Kanske har att göra med att mörkret kommer nu? Jag vet inte riktigt..
 
Jag ska iallafall uppdatera igen nu! Så mycket jag orkar och hinner med. Kramar till er allihopa! 
 

beautiful autumn

2013-10-03 / 10:33:07
Två bilder jag tog i söndags då jag var hemma i Bullaren. Gick ut i trädgården och bara njöt av luften, naturen och hösten. Vilket jag inte kan göra på samma sätt här i stan, hösten känns inte på samma sätt här som hemma. 
 
Vart en jobbig vecka såhär långt, så uppdateringen har liksom inte fått så mycket tid. Mådde jätte dåligt i måndags, var svimfärdig, varm och hade världens huvudvärk hela eftermiddagen och kvällen. Jätte konstigt... Är rädd för att det har med mitt fästingbett jag fick för några veckor sedan. Haft borelia förr och haft mycket problem med fästingar. Så kan ju vara något sånt.. Eller så var det bara nått annat konstigt. Nu mår jag bättre iallafall, känner mig fortfarande väldigt trött. Men inte som i måndags. Så hoppas det försvinner! 

Annars då? Vad har hänt so far den här veckan? Ja jag har försökt ta det lugnt, men inte för lugnt. Vart ute och gått på kvällarna och igår efter skolan var jag hemma hos Alice några timmar med Lisa också. Vi gjorde en misslyckat kladdkaka bland annat! Haha. Sen igår kväll tog jag och Alice en promenad ner till havet. Satt och pratade jätte länge och massor, skönt. Sen hade jag tvätt-tid igår med, blir bara vuxnare och vuxnare! ;) 

Nu ska jag börja skriva och källkretik här på historian, yeeeey..... Hata. 

slide show
RSS 2.0