önskas↓

2012-02-29 / 18:35:40

Bland annat!! Min önskeliste just nu är låång.. Våren kommer och jag blir galen på alla tjocka svarta vinterkläder! Våran vill in i min garderob... Jag är redo att välkomna den med!

• Uppe från vänster: H&M | Monki | H&M | Weekday | H&M | H&M | Bik Bok | H&M | H&M •

vårtecken

2012-02-29 / 16:27:10

De sprattlar i benen! Nu ska jag ut, tyvärr bara på en promenad för jag vångar inte springa med de sträckte låret än.. Men jag ska ut iallafall!! Tunna jogging byxor, en tunn munkkofta och solgalsögon, vår ♥

det är dig jag syftar på när jag säger glädje

2012-02-29 / 15:06:51


De är nästan läskigt så mycket energi, och vad possetiv man blir av den här solen och värmen som kommit! Riktigt skön kännsla. Iadg var de kort dag också, så jag kom hem för en stund sen och kan njuta här hemma av solen i flera timmar till! Har redan planerat en promenad som jag ska ta efter jag dammsugit här inne för att hälpa mamma lite :) Men efter DE så går jag ut och njuter av den varma solen som förgyller den alldeleas blåa himelen. ♥

Hoppas att eran dag har vart bra! 

Dagens: Linne // Bik Bok. Svart linne & kjol // H&M. Jacka // London. Skor // skopunkten. Väska // H&M. Halsduk // Gina Tricot

älska mig men kom inte för nära

2012-02-28 / 21:26:15

IBLAND FÅR JAG TILL DE!! HAHAHAHAH

2012-02-28 / 20:36:25

Hahahahahaha skrattar ihjäl mig!!! När man åker kortvasan så är de fotografer i mål som tar kort på alla som åker i mål, så även på mig. Hahaha men jag kunde ju inte få till ett litet leende åt minstone!?!? Hahahahahah bästa bilden på LÄNGE! 
Ser jag en aning trött ut eller?
Okej ni får inte mobba mig nu eller något sånt, okej? ;) Tänk på att jag just då var förbannad och utmattad och hade ont! Minen var väl de ända rätta..?

en stråle av vår

2012-02-28 / 18:53:08



Tja tja tjena! Har ni haft lika underbart väder som jag idag? Shit var typ 13 grader, haha typ ingenting jämförst med en sommar dag men ;) Vinterjackan var alldeles för tjock idag! Är de lika fint imrgon blir de skinnjackan! :) 
Njöt iallafall av den varma solen! Vill se och känna mer av den :) 
Kläderna jag hade på mig idag var en lång bluse från Bik Bok, en ljus lång kofta också från Bik Bok, blå strumpbyxor och converse. Känndes sommrigt! 

Nu sitter jag inne vid teven och kollar på 112 på liv och död med mamma och pappa. Har hjälp mamma med ett mail och så. Shit två dagar kvar tills hon öppnar affären!! :D 

Ska duscha nu strax och sen gå in på mitt rum igen :) 
Ja juste! Jag och mamma har kollat på vad de kostar med gym! Det låter fakiskt possetivt :D hoppas! Vill verkligen börja gymma. 

Ha de så bra, skriver nåt sen :)

& i ♥ you

2012-02-27 / 21:37:41




Ja detta blev kvällsfördrivet ;) Skrev ut lite bilder, rev ner de gamla som var på innersidan av garderobsdörren som hade vart där sen jag ick typ i sexan? Haha hänger där hela tiden men ser de ändå inte.. Hängde massa saker där som jag inte visste om.. Haha som att plocka upp saker ur en låda som legat gömd i massa år typ :p Och när jag tagit ner allt de så satte upp dom typ bilderna ;) Plus några gamla. 
Nu ska jag sova, imorgon är det tisdag så får se vad den dan bjuder på :) Puss och godnatt

if you didn't fuck it up, they do that. every time!

2012-02-27 / 18:57:27


Bild från KANDEE
Tjena, hur mår ni? Ny vecka, nya tag! Gött. 
Haha har haltat runt i skolan hela dan.. Börjar iallafall bli bättre nu :) Skulle stått i fiket idag med, men skolvärlden Vigdis var sjuk idag :/ Får bli en annan gång.
Ja nu ska jag bara, ta de lugnt! Kanske kolla lite Andra Avenyn? Får se! Lyssnar på massa gammal Rihanna musik just nu ;) Hennes album Rated R från 2009, mycket bra låtar. 

Ni får ha't bra! See you



när alla mänskliga problem glömms för en stund

2012-02-26 / 20:48:48


Imorgon är de skola och nya tag, skulle velat ha en vecka till med utvilning asså! Inte direkt uppvilnings helg de har blivit.. ;) Men jag har inget annat val än att gå till skolan, även om jag inte alls vill. 

Kollade på ett inlägg från den här om människor som skrivit när dom upplever att som känner sig som "mest levande" 

En som skrivit skrev bland annat såhär: När jag går hem på kvällen och tittar upp på en stjärnklar himmel.
Det pirrar till i hela kroppen och jag vet att alla mina nära och kära finns under samma fantastiska himmel.

Jag kan ju säga när jag känner mig som mest levande. Det är när jag är på Älgemon, en sommar kväll. Älgemon med de ensamna huset, den gröna skogen och sjön som är alldeles stilla och spegelblank. Man sitter på de lilla tvätt berget och ser hur solen sakta försvinner ner bland gran-topparna och förgar hela himelen och vattnet i en alldeles varm gul, röd, orange färg. Man sitter och bara är. Man bara är där! Kanske tar av sig kläderna och sakta går ner i vattnet och nästan ljudlöst doppar sig, simmar runt i de tysta vattnet och bara hör ens egna simtag lätt gluckande mot vattenytan. 
Då! Då förfinner alla problem i hela världen, det är som om hela varlden försvinner och jag befinner mig i något helt annat! Något fantastiskt.  
Jag kan ju säga när jag känner mig som mest levande. Det är när jag är på Älgemon, en sommar kväll. Älgemon med de ensamna huset, dom gröna skogen och sjön som är alldeles stilla och spegelblank. Man sitter på de lilla tvätt berget och ser hur solen sakta försvinner ner bland gran-topparna och förgar hela himelen och vattnet i en alldeles varm gul, röd, orange färg. Man sitter och bara är. Man bara är där! Kanske tar av sig kläderna och sakta går ser i vattnet och nästan ljudlöst doppar sig, simmar runt i de tysta vattnet och bara hör ens egna simtag lätt gluckande mot vattenytan.
Då! Då förfinner alla problem i hela världen, det är som om hela varlden försvinner och jag befinner mig i något helt annat! Något fantastiskt.

Den här helgen bjöd på mycket! Kul och mindre roligt.

2012-02-26 / 19:39:47
På Kina resturangen påväg mot Moa

Sista biten till Mora åkte jag med Richard och hans bror Robert 

När vi var i Långberget så ringde en kille till pappa från Mora Tidning och hade sett att de var ett antal personer med efternamn Älgemon som var anmälda till kortvasan. Jag, Albin, pappa och farfar då. Och vi är ju tre generationer! Så Mora Tidning ville skriva om oss i deras tidningen nu när kortvasan var, så när vi var på Långberget tog vi ett kort på oss och skickade in :) Och här är tidingen! ↓

Här är starten för start-led 7 som jag startade i! Jag själv kom inte med på kortet, för Anita såg mig inte men farfar, Albin och pappa fick hon med ;) 

Detta är precis innan kontrollen Hökbert där Anita stod brevid spåret som en egen liten kontroll, hon står där varje år och de är skönt! Får lite coola och sånt. Där har jag åkt ca en mil och är helt slut!! Första milen var den
absolut västa milen jag någonsin åkt på skidor!! 

Haha på kvällen efter, ser ju riktigt pigg ut....?

Här kommer 1.an och 2.an i årets tjejvasa! jag, Albin och pappa åkte in till Mora och fick se när dom kom in i mål. Dom åkte ju VÄLDIGT fort så fick inget vidare kort men. 

Haha ja här sitter jag på läktaren och fryser häcken av mig.. Orkade inte stå på mina ben, hade riktigt jävla ont!!

Här ser ni pris-pallen! Brons, silver och guld i mitten


Åh ja nu är jag äntligen hemma!! Helgen har ju vart rolig, emellanåt! Men fyfan för fredagen och värken efter den.. 
Åkte ju kortvasan då i fredags och det gick förjävligt! Kort sagt. Ser inget mer possetivt med den dan mer än att jag faktiskt kom i mål! Haha.. Asså jag var sjukt trött redan innan, mest pga att jag hade min "tjej-period-en-gång-i-månaden" haha om ni fattar ;) Och då blir jag alltid sjukt trött och inte minst grinig! jag var inte LITE grinig den dan kan jag ju säga!! Förbannad typ hela tiden.. Gjorde ingenting bättre! A också var jag väldigt trött delas av de. Och ja när jag började åka hade jag fantastiskt glid! gled förbi väldigt många där i början! Men ja de var ju is i spåren också, dom var jätte isiga! Ja de gick ju bättre nerför än uppför om man säger så.. Jag kom ju knappt uppför! Det var nog där jag fick sträckningen i låret tror jag.. Bland alla bakglid i uppförs-backarna.. Sen så försvann spåren?! Det fanns inge spår!? Men gick fram med skidorna för några spår fanns inte att åka i. Det var sjukt jävla jobbigt och jag som inte hadde något fästa gav upp direkt och fick tag på en vallar-kille som fick ta på fäst-valla. Och då hade jag inte glid alls.. Jag hackade mig fram i spåren och var sjukr förbannad! Det gick ju inte!? Såg alla höga nummer passera, liksom pappa och Albin också gjorde.. Hatar min bror rätt ofta för att han ska vara bättre än mig på allt som sporter heter! Speciellt skidor.. FAN! Men jag till slut så kom jag till Hökberg där Anita väntade, jag var sjukt trött och sjukt förbannad. Men efter Hökberg blev de faktiskt bättre. Spåren blev bättre men jag hade tappat så mycket tid och var så trött så dom två sista milen blev ju inte direkt njutnings fulla.. Jag hade sjukt ont i ena låret och och klämda tår och skoskav.. Vilken höjadre!? Fyfan..

Till slut kom jag i mål! Vill inte ens nämna tiden.... Var väldigt trött och hade väldigt ont! Kom till slut till bilen och vi åkte till stugan. Asså jag hade väldigt ont i benen, men de brukar man ju ha? Det man inte brukar ha är lika ont om inte värre under dagen därpå!? För hela lördagen haltade jag omkring i Mora och visste ibland inta vart jag skulle ta vägen! Hade sjukt ont! Speciellt i vänstra låret, så jag har förmodligen en sträckning. Men det var ju inte bara smärta i låret jag upplevde i lördags! Såg ju även eliten åka i mål Vilket var väldigt kul :) Susanne Nyström kom ju etta :) hennes femte guld i tjejvasan iår! Såg även prisutdelningen senare under dagen. 
Anita, min farfars fru åkte ju också tjejvasan i lördags, så vi åkte hem till stugan när hon hade kommit i mål :)
Sen senare på kvällen blev de pizza i resturangen med några andra Bullingar :) 

Och idag! Så har jag bara luggit i bilen och tagit de sjukt lugnt! Kom hem vid typ tre :) 


Nu sitter jag, på mitt rum, i min fotölj och tar de jäkligt lugnt och pratar i skype med Amanda! ska lägga mig tidigt ikväll så jag orkar morgondagen över huvud tagat, väldigt trött och förkylningen håller på att blomma ut väldigt nu.. Super!

mot Mora bär det

2012-02-23 / 07:31:09


Ja nu är klockan redan halv åtta! Om en halvtimma går skjutsen (pappa) Så måste skynda mig nu ;) Vi åker iallafall mot Mora! Ska äta på vaägen med och sånt så vi kanske är framme vid 3-4. Efter de åker vi in till Mora, hämtar våra grejer tills imorgon, GAAAH det är redan imorgon!!! DÖR!! Kommer jag klara detta!? Gör jag de är jag fan stolt!! 
Jag SKA komma hem med ett diplom som visar att jag klarade kortvasan!!

Nu mååste jag gå! Vi ses på söndag kväll för vi åker nämligen på söndag eftersom Antia ska åka tjejvasan på lördag :) 
Så en blogg paus tills dess! 

HA DE BÄST

I'm here, are you happy to see me?

2012-02-22 / 21:36:06
Fotade med Johan förut, i regnet! Lite resultat bilder som jag lekt lite med:



Hej på er! Tänkt skriva länge nu men dagen har vart full proppad! Var först hos Johan då, vi fixa headern som jag är sjukt glad för! Sen så gjorde vi typ inget mer.. Sen Åkte vi hit hem, åt lite och sen greja vi med hemsidan till mamma nya affär (Loftet) Men de gick inge vidare så vi gav upp.. (haha jag fixa den sen när Johan hade åkt hem.. Men de var krongligt!) Efter de gick vi ut och fota! :) I regnat. Det var svin kallt!! Men korten blev bra! :) Duktiga Johan. Fick hjälp av båda mina bröder också för att hålla paraply över Johan och kameran ;D haha såg lite kul ut.. 
Nu efter han åkt hem så har jag pratat med Amanda i skype, haha försökt lappat ihop ett samtal iallafall!! Typ bryts hela tiden också har strömmen gått här hemma typ 78 gånger!?!? Eller iallafall fyra... Och varje avbrott har vart såpass länge att jag precis tänt ljus, och då kommer den tillbacka -.- 
Haha fick besök av PG och Viktor också i några få minuter xD haha PG bara stampa in och sa att han ville se hur jag hade de här hemma för han hade aldrig vart här, Hej på dig med PG! ;) 

Nu MÅSTE jag packa!!! Ska upp sju imorgon och åka åtta! Och jag har inte packat klart! Paniik...

Ska verkligen försöka uppdatera imorgon innan jag åker! Verkligen! 
Och om inte.. Så syns vi på söndag kväll för jag kommer inte kunna blogga i Mora :/ 

PUSS

WOW

2012-02-22 / 11:15:55

Tjaa, nu sitter jag hemma hos Johan och han har hjälp mig kodat bloggen! :D som vi kanske ser!! Jag blev riktigt nöjd! :D Vi ska kanske fota lite när vi kommit hem till mig sen också. Mamma kommer nog snart skulle jag tro.
Men ja den här dagen rullar på! Mamma väckte mig vid åtta och jag känner mig faktiskt pigg :) Tror jag hoppar natt-öppet ikväll också! Pappa sa att vi skulle packa och grejer så ja :) 
Men nu ska jag gå! 

Btw, Johan har tagit bilden! Grym ;) 


För att se ny design tryck F5

oj de var nåt nytt

2012-02-21 / 22:37:32

Ska strax gå och lägga mig, haha ovanligt de känns eftersom jag gått och lagt mig vi tre tidean varje natt de senaste dagarana.. ;) Men imorgon har jag klockan på ringning vid åtta! kvart över nio åker jag bort till Johan :) Mamma och vror min ska till tandläkaren så då åker jag till Johan! Sen åker han med hem till oss! ;) Super bra :) 
Imorgon är de nattöppet i B-hallen också, vill åka dit! En stund iallafall. Ska ju upp tidigt på torsdag och vill packa meed! Så kan ju inte stanna mer än några timmar på kvällen isåfall, men skulle vart kul att kolla läget lite iallafall :) Får se! Har isåfall två stycken att sammåka med.. Hoppas de kan funka för båda! Blir väldigt knivigt och jobbigt annars.. HOPPAS! 

Haha en ful bild med men vafan, jag ligger och halv-sover ;)

det kommer med stormsteg

2012-02-21 / 19:45:40



Tre smak-provs bilder från Loftet! :) Inga profs bilder direkt! Men åh de blir så fiiint!! Stolt över dig mamma ♥ Ja de är ju bara typ 8 dagar kvar tills premiär öppning :D Guud!! De har går super fort allting verkligen! Men bra, de blir de! 
Fler bilder kommer, vill inte lägga upp för mycket innan de öppnat och hemsidan som kommer är klar, det är ju faktiskt mammas och inte mitt :) Men jag kan inte låta bli!! 

Nu har jag faktiskt börjat packa lite smått tills torsdag då de bär av till Mora. Vet inte hur mycket jag hinner imorgon så ja, jag börjar lite nu! Shit va jag är otaggad för kortvasa!!!! Så sjukt otränad och därav är jag inte pepp alls på detta. Konditionen är ju inte vad den bör vara.. Fan, men hoppas detta kommer gå ända! 

Nu ska jag fortsätta med min packning och sen kolla lite på andra avenyn :) Pusshej

du vet, jag ville bli din

2012-02-21 / 16:32:47

Tjena! Kom precis hem från Östad. Mamma skulle väcka mig halv tolv för att jag skulle med till Loftet för att Johan skulle komma dit och fotta, men jag vaknade av mig själv vid tolv och då hade hon ju inte ringt! Men hon kom hem några minuter efter och då var även hennes bästa kompias Petra med :) Hon hade tydligen kommit bort till Loftet och var med mamma en stund :) Så vi fikade med henne och så :D sen åkte vi bort till Loftet också kom Johan :) Han fottadee lite överallt, blev mer än 100 kort så de gick ju bra ;D Sen gick jag med hem till Johan i typ en timma, grejade lite med datorn osv, johan passade på att facerapa mig på facebook så jag fick ett förhållande!?!?! Jävla Johan asså -.- Aja sen åkte vi hem nu vid fyra :) 
Ska bort till Johan imorgon igen och greje med bilder och såå :)) Super! 

Nu ska jag steka vofflor :D och mamma ska göra semlor, fet tisdagen idag ju!!! Mums. 

Älskar bilden!! Anders som redigerat och han är GRYM!

never love a wild thing.

2012-02-20 / 21:56:24

Hej på er, mår ni bra? 
Själv är jag.. Utråkad. Det negativa med lov och att man ligger hemma och gör absolut ingenting är bland annat att, iallafall jag. Börjar tänka! Massor. Och ingenting blir bra med de? Bara massa tankar och inte en ända är god nog att få mig på bra humör. Helt tvärt om! Jag blir vara nerstämd och nertrubbad och vill bara försvinna bort från alla antar och elände!! Bort härifrån!! Det ända jag tänker på är ensamhet och att ingenting någonsin kommer blir bra inom de. Jag är ful och världelös? Ja sådana tankar är de! 
Vet inte vad jag vill?

Hoppas eran dag vart bra, men har vart händelselös! Konstigt nog? Imorgon ska jag iallafall bort till Lftet en sväng, komma utanför huset. 
Det är inte som förra gången, förra lovet. Då var jag rädd för att gå ut. Ville stänga inne mig och försvinna helt. Nu har jag friheten, jag kan gå ut om jag vill. Ingenting som trycker mig tillbaka. 
Men med ensamheten kommer minnena tillbaka. Dom jag trodde hade flagnat bort återgår.


tiden sätter sina spår

2012-02-20 / 13:55:27

en glad klas! :) (jag är den i vitt)

Haha en gympa lektion! Jag, Jenny och sonja. Jenny måste sett nånting kul! ;) Härlig bild

Hahaha jag och Jenny är ju bara FÖR gulliga med våra egen-gjorde fågelholkar

Jag är tjejen i mitten med kort hår


Typiskt exempel på alla alla killar, och jag.

Hahahahah den här bilden skrattade jag LÄNGE till!! Kan ni gissa vad dom gör eller!?!?

idrotts lektion!

Hahaha ännu ett exempel.. Alla killar i bubbelpoolen och.. Jag

Klassen på hagtjärn. Mitt fina hår mot kameran.. ;)

Ja jag kollade igenom alla bilder från mellanstadiet inatt! För när vi slutade sexan så hade våran frökan Annika som vi hade 4-6 samlat ihop alla bilder hon tagit på en cd skiva och gjorde ett ex till alla i hela klassen! Och självklart så är den ju sparad! :D åh vilka underbara minnen!! Hahaha var så kul att kolla på!! Satt och verklogen GAP skrattade i TIMMAR inatt!!! Hahaha jag la upp några på facebook och jag och Jenny typ dog i chatten så mycket som vi skrattade!! Haha vadå natt humor!? xD sen kollade vi på klipp från youtube på massa blöd-feta människor som skulle hoppa i pooler och dansa och ahahahahhahahahahah vilken natt!!! 

Men gud va många minnen bilderna har med sig ♥ Både roliga och mindre roliga. Nu i efterhand mins man nästan bara hur KUL och underbrt vi hade de på Backa skola! Men visst mins jag att de även var svårt. 
Behöver ju inte ta de så detaljerat men jag hade en allra bästa kompis fram till jag gick i trean. Hon hette Malin och de var verkligen vi mot världen! Några av dom andra tjejerna i klassen var våra fiender till och med. Det var bara vi två! Men. Innan vi sjkulle börja trean så flyttade hon. Hennes föräldrar skilde sig och hon kunde inte bo kvar.. Min ända kompis var borta och jaag gick från att ha en till att ha INGEN. I min klass var vi 7 tjejer efter att Malin flyttat. Dom övriga 6 tjejerna var indelade i två grupper med tre i varje. Jag var den sjunde och den udda. Jag gick till den ena gruppen och fråga om jag fick vara med, men gick alltid därifrån med ett nej. Då gick jag till den andra gruppen och gick sedan där ifrån med samma svar. Och så höll de på! Hela tiden varje dag. Jag gick från grupp till grupp och frågade om jag fick vara med, men nej. 
Till slut orkade jag inte längre! Och så kom jag in i killarnas gäng. Och dom var så snälla och in-bjudande. Jag fick ALLTID vara med! Behövde ALDRIG fråga om jag fick eller inte, dom bara släppte in mig. Och jag blev en del av dom. Tjejerna intresserade mig inte längre och jag blev en i kill gänget. Jag var en av dom! Alltid en av dom! Och jag gjorde VAD SOM HELST för att få stanna kvar hos dom. Vilket ibland var mycket mer än vad en tjej på 10-12 år ska behöva göra.  Men jag såg aldrig de som skadade mig! Jag såg bara att jag tillhörde dom. Jag hade inget annat val än att göra de dom ville att jag skulle göra. 
Jag är fortfarande "en av dom". På Mackan och så så är jag ju oftaste med dom, men även med andra killar, inte bara dom i min ålder från den galma klassen. Jag trivs i kill gäng. Och är ofta med killar. Och då är jag också oftast ensam tjej. Men jag ser de inte som konstigt för ja.. De har bara blivigt så. Och de är ju inte så så att jag får mer uppmärksamhet för att jag är ensam tjej och jag tänker inte så mycket på de heller. Men jag trivs med killar! Det gör jag! Det är mindre problem med killar. Men jag tror mig inte för att jag är med dom. Jag är precis som vilken annan som helst med killar.

Oj nu skrev jag rätt mycket! Men de var lite om min mellanstadietid och ja lite om hur den satt sina spår även nu. 
Men bilderna visar olika ögonblick från dom tre åren i melanstadiet! Och jag saknar Backa skola!!! 


BTW. Kolla mitt hår på dom flesta bilderna! Mitt KORTA hår!!! Shit de var gulligt! Haha :)


de är nästan så jag vill höra det igen

2012-02-19 / 23:41:17

Satte på en till film och kröp ner i sängen! Haha massor av meningslösa inlägg blir de ja! ;) Nej men ja de har inte hänt nånting ;) Vad har ni gjort i helgen?
Funderar på att gå igenom massa gamla bilder nu! Kommer inte kunna somna på att tag så ;) Får se om jag gör de :) Bilden har Anders photoshopat :D grund bilderna har Jenny tatta :) Gillar den sjuuukt mycket! :D
Men vi ses imrogon guys! sov gott

- Du sa förlåt, bad om ursäkt. Men en rymlig usäkt som jag inte riktigt vill få in i mig! Like lite som jag vet att jag vill fölåta dig. 
De var dig jag aldrig ville se igen! Din kropp och din röst jag alldrig ville uppleva runt mig! 
Men som alltid kan man aldrig komma undan. 
Om du får mig att förlåta dig kanske jag inte kan förlåta mig själv. Du förstörde en del av mig! Det är du som blev grunden och startade allt detta lidande den senaste månaden! 
Är du värld en förlåtelse? Ett leende? Ett hjälpand handtag? 
Du är en människa, en människa som vill förlåta, men göra det ogjort är omöjligt. 
För de som hände visste inte jag var möjligt! Att du? Att de då? Att de kunde gå så.. 

Det är nästan så jag vill höra dig be om ursäkt och be om förlåtelse igen! Med lite vett i huvet skulle jag kanske tro dig lite mer. Om du inte menade de som hände, kanske du inte menade när de bad om ursäkt heller? 
Jag hade bara hoppats på att slippa se dig igen. Och du gjorde allting väldigt väldigt förvirrande! 
Även fast du log, även fast du skrattade, och ville ha min hjälp. Min hand.
Fast du menade de kanske lika lite som du gjorde förra gången.   

Inte omöjligt!! Eller hur? 
Vad vill du?.. jag vill höra en ursäkt igen. -

Livet är kärlek eller ensamhet

2012-02-19 / 20:19:26

Då har ännu en meningslös dag paserat utan att ha fått nånting gjort!Men de är faktiskt skönt att inte bry sig om nånting! har kollat på två filmer och ätit mat. Den ena filmen jag såg var Perfect Sense. En djup och stark film. Riktigt bra var den! Den handlar om att hela männsloigheten först förlorar lutsinnet och smaken. Och sedan hörseln. Som en sjukdom.. Väldigt stark film! Den bästa filmen på väldigt länge. Och jag tycker ni ska se den. 

Det finns mörker, och det finns ljus. 
Det finns män och kvinnor. 
Det finns mat. 
Det finns resuranger. 
Sjukdomar. 
Det finns arbete, trafik. 
Daganrna som vi känner dom. 
Världen som vi föreställer oss världen.



haha ni märker vilken rolig dag de är!

2012-02-19 / 15:12:00

Hihi tjuva den här fårn Jenny ^^

vad heter du? – Fanny Elin Älgemon
hur gammal är du? - 15 år
hårfärg ? – brunt ;D
lång / kort ? - alldeles för kort..
skostorlek? - 38
är du kille?-  hihi
är du tjej? – ja de lutar åt de hållet kanskee ;)
är du singel? - yes
skulle du kunna starta ett förhållande nu? asså jag vet inte? jag är inte på G med någon om de är de som menas!
är du intresserad av nån tjej/kille? nej inte nu

har du ett förhållande? - nope
är du tjock? - ja smal är jag då inte!
kan dina föräldrar lita på dig? ja de kan dom göra
har du glasögon? - i skolan mest, eller a jag tar på dom när jag får ont i huvet
har du bra självförtroende? - beror på men jag ska nog säga nej
har du blivit sviken nån gång? - ja det har jag.
.hur är ditt humör just nu? - just nu rätt bra
har du testat på knark? - nej och kommer aldrig göra!
.tycker du om jordgubbar? - nästan för mycke ;)
.har du druckit dig full nån gång? - ja de har jag gjort
.har du testa snusa? - nej de har jag inte
.har du rökt någon gång? - haha har väl hänt!
har du några syskon? -  två små-bröder
.vad har du för mobil? – en ful sony ericsson
.tycker du om att sola? - ja de är gött men kan bli jobbigt!
.gillar du grillat? - oja!!
.favorit film? – Dirty Dancing alla gånger!
.hur mår du? - det är väldigt blandat! försöker vara glad
lunarstorm eller bilddagboken? – bilddagboken
är du snygg? - nej de tycker jag inte, alla andra är snyggare!
.vad är de bästa me dig - hmm, att jag bry mig om andra! ibland nästan för mycket
.vad är de sämsta me dig? - att jag kan förlåta personer som inte förkänar de kanske?
.kan du cykla utan händer? - på vanlig cykel nej, men jag kan ju cykla enhjuling.. ;)
.har du moppe? – yes!
.har du körkort? - nej….. hehe snart!!
.har du magrutor - nej :((
.vart bor du ? - i skogen
.trivs du där? - ja de gör jag!
.favorit stad? -  Stockholm/London :D
.är du bisexuell? - killar ♥
.vad tycker du om bögar? - att dom är precis som alla andra, nästan! inget fel med dom!
.ska din tjej/kille helst va lång eller kort - haha är killen kortare än mig är han fasen kort!!
.vad tycker du om fotbolls-vm? - massa program på tven som inte säts -.-
.vilket lag i allsvenskan håller du på? - de som är bäst! :D = inget alls
.om du fick välja vart du skulle bo vad skulle du välja? - Hmm.. Stockolm, eller något varmt land!
.dricker du? – det händer!
.har du tröttnat på frågorna? - nej jag har ändå så tråkigt ^^
.bra då fortsätter vi - kör på bara!
.har du egen dator? - ja
.egen tv? - nej
.har du dvd? - nej, inte egen
.har du boxer? - nej
.har du stor säng ? - nej..
.har du stort rum?  - nej!
.hur många kuddar sover du med? - 3 eller 4
.har du bra kontakt med dina föräldrar – ja de har jag! och den har till och med blitt bättre
.sova ensam eller med någon? - med någon, eller a beror på vem!
.vem sov du senast med? - det var amanda :D
.när la du dig inatt? - efter tre nån gång ;)
.när vakna du imorse? - kl 12
.vad heter du på msn? – fanny.algemon@hotmail.com
.vet du någon som äger en blogg? – ja
.vad har du för mobil nummer? - 0707654321
.vem hade du senaste msn konversationen med?- haha jag vet inte! filip kanske de var?
. Vem skulle du göra vad som helst för? vet inte

solen skiner in genom fönstret

2012-02-19 / 13:17:33

Hej på er alla sju sovare! Eller klockan är ju ett men.. ;) Hoppas ni har sovit gott allihop! Det har då jag :) Blev ju sent igår så var skönt att sova! Skulle kunnat sova längre men mamma väckte mig tolv. Annars skulle jag sovit bort totalt hela dan! Inte för att jag har något att göra men.. ;) Blir väl nån film!
Ja ni fick ju inlägget om kvällen igår! Fick nu reda på att killen som faceplantade inte knäckte näsan! Men han fick en hjärnskakning.. Mindre kul för honom den där kvällen sluta! 

Ja idag har jag inte mycket på schemat! Skulle vala gå ut och gå en sväng, de är fint väder! Får se på de sen :) Nu ska jag kolla på något :p Puss

ingenting e vettigt 03.30!

2012-02-19 / 03:04:41
Kvällen ballade ur och inget mer med de!! Herregud.. Börjar med en tur till Tanum men Ante och Viktor, vidare till en som heter David med några folk och slutar med en bil i diket, sura killar och sen en full kille som faceplantar i isen och slår till nästan! Tuppar först nästan av och sen när han får se näsan får han VÄRLDENS panik! Näsan sägs vara knäckt och de är mest han själv som påstår de! En full kille i panik är svår att övertala. Snack om en sväng till akuten och massor av övertalning innan han ens förjer med till bilen. Sen tillslut sätter han sig i bilen, dom kör först hem mig och sen har jag ingen aning om vad som händer med honom eller bilen i diket! 

Ur ballad kväll och de är skönt att vara hemma..

favorit bloggarna som inspirerar mig och min vardag:

2012-02-18 / 19:16:09




Jag tänkte dela med mig av några bloggar som inspirerar mig, både i livet allmänt och mode, kläder och mycket annat!


Vi börjar med den här bloggen som drivs av två tjejer, jag har följt dom ett bra tag och jag älskar dom! Deras stil är så fantastisk och att byta garderob med dom skulle vara en sago dröm typ? Deras skor framför allt får mig att drömma mig bort! Jag älskar deras bilder och hur dom lever! Jag får mycket inspiration av dom här :) Deras blogg heter 365 DAYS



Näst ut är en väldigt begåvad och framgångsrik tjej! Hon är konstnär och driver även en nätshop med olika kläder med schysta tryck på som hon tecknat själv! Jag älsar henne och hennes stil! Jag har lagt upp några av hennes teckningar här på bloggen, vissa kan faktiskt beskriva kännslor! Hon är bra på känslo-samma teckningar och målningar. Jag tycker hon är grym på att både rita och måla, och att var sig själv alla dar! Hon har en annorlunda och unik stil! Hennas blogg heter KANDEE



Emma på 27 år och driver en blogg från Umeå där hon bor, hon skriver inte så mycket om hennes liv. Den här tjejen skriver om mode! Jag gillar hennes sjukt fina smycken som kan piffa upp vilken outfit som helst! Hon är grym på små detaljer i hennes look, vilket jag gillar starkt! Som jag fattat de som så jobbar hon lite som DJ ibland och är ute dom allra felsta helgerna och dansar loss!! 
Jag gillar den här blogen starkt och har följt den ett bra tag! Bloggen heter EMMASAYS



Nästa tjej har en blogg som jag kanske inte läser för att jag vill klä mig som henne, man jag älskar hennes blogg ändå! Särskillt hennes spårk i bloggen, haha jag gillar´t! Hennes stil är cool och hon tar världen med ett stort FETT! Bloggen jag pratar om är BRUTAL WEAPONS-



Jag älskar ju London! Jag var ju där i maj och jag blev ju SÅKLRT kär :) Ett tag efter jag vart där så börjarde jag läsa en blogg, en tjej som precis skulle flytta från Sverige till London för att bo där. Hon hade redan bott där en gång men skulle bo där igen. Mitt inne i Londons centrum! Så hon packade väskan och bosatte sig. Åh jag är så avis!! Hon bor där nu och har ju gjort de ett tag! Jag gillar hennes blogg mycket dels för att jag älskar London, men hon är en sjukt bra tjej! :) Bloggen heter HAUSOFJUSTICE-


Sista bloggen jag delar med mig av bli den här. Jag har precis börjar följ den lite smått, hon som driver bloggen skriver inte så mycket, jag kollar mest in den för alla fantastiska bilder! De är både inspiration, av njutning för bilderna är fantastiska! Det är en sånn bligg jag sjäv sjuklle velat ha! Jag är ju rätt bra på att tjuvla lite bilder hit till min egen blogg.. ;) Men de visar väl bara hur mycket jag faktiskt gillar dom! Den här bloggen är WILDFOX





denna fantastiska årstid

2012-02-18 / 15:07:56

Sitter och kollar ut på regnet ♥ Som faller över snön.. Underbart fint! Det är bättre med snö än med regn. Skulle de inte vart sånt här skit vädr skulle jag kunat gå ut och röra på mig kanske. 
Har precis kollar klart på en film, L.A Gigolo ake Spred hette den, faktiskt en bra film! Borde inte vara en sån film man gråter till men jojo! Jag klarade de allt.. Slutet var dock uselt.. Men de var bra ändå!

Nu ska jag ta en frukt, luta mig tillbaka och kanske unna mig så mycket att jag kollar på en film till!

Jag förstår att du hatar mig. Jag hatar mig själv och skulle jag vara i din sits skulle jag göra samma sak. 
Men jag saknar dig ändå, du kan inte ana..
Jag hoppas du älskar henne, och att hon älskar dig. För du är värld kärlek.


det här är vad dom säger

2012-02-18 / 12:54:04

OH shit va skönt de var att sova!! Börja lovet med tolv underbara timmar i sängen är inte fel! Och idag ska jag inte göra nånting! Mamma, pappa är inte hemma och Albin är ute nånstans. Så det är bara jag och David inne och då tänker jag kolla på film! Vet inte vilken de blir men bestämmer snart :) 
Ja lovet har börjat iallafalll. Har inte så mycket planer mer än Mora och kort-vasan nästa helg. Fram tills dess, tat lugnt som fan! 

Ni får ha en bra lördag och ta hand om er! Vi talas ♥

foto

jag ska dansa fastän hjärtat brister

2012-02-17 / 23:51:02


Halloj! Idag är det fredag, men de har nästan känts som måndag.. Haha har vart nära på att fråga några vad dom gjort i helagen xD men så kom jag på att de var fredag idag.. Men jag har ju vart borta från skolan i två dar, lika länge som en helg ;) 
Har iallafall vart en bra dag! Först gympa och lite SO, och efter de en tidig lunch och sen var de discoo! I ungdomens hus! Det sög faktiskt lite.. Först var de inte EN ända på golvet och dansa, vad var vi? Kanske 80 pers!? Men sen så gick iallafall några ut, men dom allra flästa gick faktiskt aldrig ut på golvet.. Vilket var väldigt tråkigt.. Jag var iallafall ute och dansa den största delan av tiden! Bilderna är därifårn! :) 

Sen vidare till jobbet och jag var så sjuuukt trött!! Men ja jag blev klar till slut och en timme efter jag kommit hem for jag till Mackan. Var där i någre minuter sen åkte jag och några killar till Backa skolan och spelade bandy. Jag var den enda tjejen i min egen ålder där idag. Men det är så de är och vart väldigt länge! Det är jag och killaran typ. När vi gick på Backa var jag i stort sett inräknad i killaran, för jag var inte med tjejerna alls! Så de känns inte konstigt att vara själv med dom alls! Även fast man kan störa sig något enormt på dom omogna killarna som aldrig tycks växa upp.. Men men! 
Vi åkte väl tillbaka vid nio kanske, kolla på tv och ja gjorde inte mycket! Sen åkte jag Viktor och Ante iväg i epan för dom lovade att kör hem mig. Vi tog två rundor runt sjön, två varv runt Östa och lite så innan jag kom hem ;) Men de är päs! Dom är väldigt schysta och bra killar båda två! Även fast Ante har en tendans att vara så sjukt barnslig och omogen den större delan av tiden man ser honom men.. AJA! 

Nu är de iallafall LOV i en vecka!! Skönt!! Även fast jag ska åka kort-vasan på fredag.. Taggad! Not..

Nu är jag så trött så jag kan stupa rakt i datan.. Så sängen får de bli ;) Godnatt :)


jag undrar om gudarna jag inte tror på hör

2012-02-16 / 15:21:40


Idag var de ju dagsvärke till Haiti för högstadiet på Tanumskolan :) Alla skulle stanna hemma och tjäna in 100 kr på något sätt. Jag följde med Mamma till Loftet och de var ju inget tråkigt och jobbit precis så de var bra! :) Även fast jag var väldigt trött.. Man blir ju inte jätte pigg när man vaknar om man har fått massa samtal mellan 3 och 4 mitt i natten! Haha knas dedär! Men ja upp ur sängen kom jag ju.. Och ivag till Loftet med! Har sorterat en massa saker i några skrubbar, dragit ur spik i MÄNGDER ur väggarna och lite andra små saker :) Jag och mamma åkte hem nu vid två så de var gött. 
Nu ska jag sätta på en film! Lägga mig i sängen och bara njuta av att ta de lugnt! 

Känner att jag börjar bli sjuk.. Har känt de från och till nu i jätte många månader!? Men jag har aldrig blivigt riktigt sjuk liksom, masigt att bara känna att man blir de snart hela tiden -.- 

Ha de så bra!

vi blir aldrig som dom från stan

2012-02-15 / 22:16:38

Haha ja förra inlägget kanske säger vart jag varit ikväll :) Mamma skulle till Loftet och greja så jag åkte med och gick över till Johen och lekte lite med datorerna ;D ska hem till honom någon mer dag och göra grejer till bloggen :) Han har redan förberätt och gett förslag så duktig som han är :D 

Och innan jag kom hem idag så har jag vart i stor-stan ;) Eller a Uddevalla, hela dagen. Jag åkte först till skolan och väntade där tills 09.40 då bussen först gick till Torp där jag bytte mot Uddevalla :) Var i Uddevalla strax före 11, och jag skulle vara på Äsperödsskolan klockan 2 så de var ju lite egen tid om man säger så.. Jag gick lite på stan sen satte jag mig på donken och åt en sallad sen var klockan nästan ett så jag hörde av mig till läreren jag haft kontakt med och då kom han och hämtade mig vid Kampenof (stavning). Så jag kom till den skolan en timma för tidigt så jag satt och vänta i lärarrummet med en bok. sen vid två så skulle de var info möte med alla sjuorna som skulle göra detta då. Vilket var andledningen till att jag åkte till Uddevalla. Dom ska alltiså skriva en bok så som jag gjorde när jag gick i åttan :) Så jag stod och berättade om vad jag skrev och hur de var, och om andra saker man kan skriva om och hela prossesen :) Så de var kul! 
Sen körde en lärare mig till tågstationen så jag var där i god tid och åkte sedan hem till Bullaren! 

Imorgon är det dagsvärke för Haiti i vår skola, vilket innebär att alla i hela skolan ska stanna hemma hela dan och arbeta någonstans och tjäna in 100 kr. Jag ska jobba med mamma på loftet :) 
Så, see you tomorrow guys!

johan! <3 x40

2012-02-15 / 19:11:51


Hej, sitter hemma hos Johan nu osv. Hejdå

kärleks snack på alla hjärtans dag

2012-02-14 / 21:16:22

Kärleken är ju underbar! När den fungerar.. Jag vet ju inte så mycket! Jag har aldrig haft ett förhållande (7 dar räknas inte) jag fick min första riktigt kyss när jag gick i åttan av en kille jag älskade! Men som nobbade mig efter fem dar och sen kom de fram att han sagt att han bara var tsm med mig för min bröst.  Sen var jag "kär" i en kille i sommras, eller han bettydde vädligt mycket för mig! Men jag kom fram till att jag älskade honom, när allting var försent. Jag sabbade allting med min blindhet. Och nu upplevde jag också nån form av kärlek till en kille jag nu vet inte alls var värld de!!
Så ja min erfarenhat av kärlek är inge bra. Jag har aldrig uppleft ett fint romantiskt förhållande när man är nykär och helt förtrollad av den andra partnens fina ord och att han är hela ens värld! 
Nej de har jag aldrig uppleft. Jag har bara uppleft tragisk kärlek som antingen inte är besvard, är en bluff eller att man är å dum i huvet så man själv sabbade allt. Underbara kärlekan säger jag bara!!! 
Jag och kärlek är en illa mix.. Även fast jag hela tiden drömmer om att förhållande. 

Men nu är de faktiskt alla hjärtans dag. Och då ska man älska varandra! Är det inte en partner så är de familj, vänner och saker som betyder någonting.

För kärleken ÄR ju underbar, det tycker alla! Det är en trend som aldrig dör ut. 



Jag önsker er alla de bästa!

jag lyssnar på alla andra

2012-02-14 / 18:21:56


Ja nu var även denna dagen över! Alla hjärtans dag till och med! :) Ska försöka få upp ett inlägg om kärlek sen. Passande just idag :)) 
Dagen har vart som alla andra tisdagar NÄSTAN. Sista lektionen som skulle vart slöjd blev istället en dansuppvisning i A-hallen. Det kom en tjej och kille på 14/15 år som är svänska mästare i dans i deras ålder. Ja som ni förstår var dom skult grymma!! Det var nästan som att dom inte riktigt passade in i våren enkla skola, haha nejdå! Men de var kul att se på :) 

Själva alla hjärtan dag har väl inte vart mer kärleksfull än andra, jag är ju forever alone! Haha gör inte saken bättre att jag sitter bredvid en som heter Johen i klass rummet och vi har tjatat hela dagen om att vi älskar varandra! Var super gulliga verkligen ♥... ;) Kanske kan diskuteras.. 

Jaja, just nu har jag tusen tankar i mitt huvud och jag kan inte få ordning på någon av dom! Det snurrar väldigt mycket och kärlek för mig känns just nu bara jobbig, konstig, och o-existerande där jag bor. Orkar inte.. 

tja boys!

2012-02-14 / 07:24:04


Haha ja idag är tvärt om dagen, eller könsbytardagen ;D så ni inte trodde någon gäst blogga eller något.. ;) Haha, om jag ens liknar en kille? xD haha jaja de får jag väl reda på under dagen skulle jag tro ;) Haha! 
Ja bussen går typ om 25 min så jag har inget att göra tills dess.. ;) Därför päser jag vid datan :)

Shit får typ panik för imorgon!! Jag ska till Uddevalla och prata om min bok för en en skol klass. Och där ska jag vara senast två. Men så skulle jag behöva gå på ett "möte" till också, men hon kommer till Uddevalla klockan 10. Och det går INGA andra bussar eller tåg senare än typ sju på moronen fram till tio!?Jag blir så arg och jag får snart panik!!!! Vet inte vad jag ska göra!!?!?!?!?!?! 

Och ja idag måste jag ju åprata med läraren, och försöka fixa pengar på busskortet, som jag inte hann fråga mamma om innan hon åkte!?!?!?! FFFFAAN!!!



man kan inte förlora något man aldrig haft

2012-02-13 / 20:08:37

Hej på er! Nu är dagen förbi och vad har jag gjort alla timmar jag vart hemma? Jo, jag har sutit vid datorn, enbart! Att jag orkar!? Kollat på en film, how to lose a guy in ten days riktigt bra var den! Men tror jag sett den förr.. En typisk sån film som går på fyran på lördags-kvällerna ;) Men den var bra! Rubriken är ett citat från filmen! Som passar väldigt bra in på mitt liv just nu! 
Nu tänkte jag kolla en film till :) Inte bestämt vilken än men.. 
Harräven kollat på vad jag ska ha på mig imorgon! :D de är tvärt om dagen, så jag ska vara kille alltså (så ni inte trodde något annat...) Så jag fick låna lite kläder av lill brorsan Albin. Ett par chinos, haha nästan alla hans chinos var för långa och för tighta över låren... Inte riktigt samma kropp... ;) Men tröjor passar iallafall! :) En tjock tröja och en keps med rockstar märket på ;D 
Får akta mig för tjejer som kommer springa efter mig imorgon tror jag.... ;) HELT SERIÖST! 

Nog om de :) Dröm så sött nu! Även fast klockan är typ åtta mig aja! ;)

toppen dag.

2012-02-13 / 15:55:17

Haha ja.. Jag vakna med huvudvärk men gick till skolan ändå mådde skit men! första lektionen var gympa i en halvtimma, som jag skippa. Sen var de föreläsning i två timmar, det var den absolut BÄSTA föreläsningen jag vart på helt seriöst!!! Den var så sjukt bra!! Det var en killa som berättade om sitt liv, han brev mobbad sen han var 7 år och började med droger när han var 12 år gammal. Jag tror hela publiken blev tagen av hans historia, men han var en grym föreläsare och skojjade nästan hela tiden!! Men var även väldigt allvarlig, men på ett kul.. sätt om man kan säga så! Ena sekunden var man nära på att gråta, och andra gap-flabbade man! Det var verkligen så! Väldigt, väldigt bra!! Han avslutade med något i form av: varför ska vi droga knark och annat? när vi kan droga människor? Det är både bra och inte skadligt för kroppen!! 
Haha han sa nog inte alls så men något liknande! ;)
Efter föreläsningen gick jag och åt och tjugo över ett åkte jag med bussen hem för jag hade en sån himla huvudvärk! Så nu är jag hemma och ska sätta på en film nu tänkte jag, är väldigt trött..

Bjuder på en fin bild också! Hade på mig mitt pyjamas linne idag för de var ju pyjamas dagen :) Vet att de är väldigt urungat, man det är så! :) Imorgon ska jag klä mig som en kille!! ;)
pöss

sova?

2012-02-12 / 21:32:17

Hejhej. Ja nu är helgen totalt över! Och den avrundades med att Viktor och Ante svängde förbi mig och ville ha med mig på en tur i epen, de sägr man ju inte nej till? Vi åkte runt lite i Bullarn bara, sen åkt vi hem till mig och satt lite vid datan. Sen åkte dom igen, kul å träffa dom iallafall :) 

Annars sen sist har de inte hänt mycket. Jag har mått rätt dåligt.. Faktiskt. Var ute på en joggingtur iallafall, det var skönt! Och efter maten åkte vi i familjen bort till Loftet (affären mamma håller på att köpa och ska driva. som hon nu är i hela tiden och gör iordning) Hon behövde hjälp med att flytta några tunga möbler, jag fick chans att se hur de ser ut där för tillfället också! mycket rörigt blev intrycket.. Men fint kommer de att bli! 

Nu ska jag sova, väldigt trött är jag.Ni får ha de. 

Hoppas du fått de du vill ha av mig! För de jag gav tyckte jag bettyde nånting. Det jag gav dig! 
jag kan ju fan inte ens visa att jag mår piss och är arg utan att få skulkänslor efteråt!? För ingen får ju vara sur på mig, må dåligt pga mig. Jag spricker snart.

all alone

2012-02-12 / 13:08:08

Amanda åka PRECIS hem. Så nu är jag ensam igen :) Idag har vi inte gjort mer än att vakna, äta och gå ut och gå en pytte liten bit. Men jag blev så himla sugen på att gå ut och springa asså! Så jag tror jag ska göra de :) Termometern visar faktiskt spår av plus grader :) De kändes att de var varmt ute! Inte ett ända moln på himlen heller :) 

Som avnligt avslutar jag med ett: ha de så bra allihoppa! :)

i bagagen

2012-02-12 / 02:30:31

Nu är jag och Amanda äntligen hemma!! Känns som om vi åkt bil hela kvällen... Haha! 
Först så kom Jon, Ted, Elias och David hit till mig en stund. Sen så skulle dom till Strömstad och på nåt vänster så kom vi med i bilen... Haha ;) Och det var Viktor som körde :) Ja de blev ju ett ANTAL stopp, lite tjafs för att ingen viste vilken adress det var till festan dom/vi skulle till. Lite mer tjaft och lite mer stopp där efter så hamnar vi TILL SLUT på en fest i Strömstad..! Och jag kan ju säga att jag inte skulle vela vara ägaren till den festen asså!! Det var knökat med folk och dom gjorde sönder saker överallt! Haha och vi Bullingar var as mobbade.. Ingen ville typ ha oss där xD vi stanna ett tag, och efter vi blivigt tillsagda att åka några gånger så åkte vi till slut hemmåt.. ;) Eller a först en sväng till Nordby för alla ville ha mat! Men det var stängt överallt så vi blev tvungna åka hem mot Bullaren. Jag, Amanda och Elias fick hederas platsen i bagagen! För bak i bilen satt de två av-däckade killar... ;) Och det var ju inte de bekvämaste jag vart med om kan jag ju säga! Men men man ska väl vara med om de med.. ;) 

Herregud de var väl hela kvällen i detalj.. Nu ska jag och Amanda sova iallafall!! Godnatt :)

vad gör vi? nu kör vi!!

2012-02-11 / 19:26:37

Haha överdrivet smile? :O Haha ;) 
Jag och Amanda har iallafall gjort oss iordning precis :) Och strax kommer de fölk hit, haha hur kommer detta sluta.... Ingen som vet! Hoppas på en rolig kväll med skratt iallafall :) Och inget ur ballat helst...! 

jag har inte så mycket mer att tillägga är jag rädd.. ;) Det har inte hänt så jycket sen sist om man säger så! Vi har i stort sett bara ätit mat.. ;) 

Ha de toppen! :)

trivs här

2012-02-11 / 16:38:10

Amanda älskar Bullarn och trivs så bra här att hon stannar en natt till! ;D haha och de gör inte mig nånting alls! ;)

Dagen idag har bara försvunnit... Vi vakna typ tio så de var ju inte så sent ändå! Vi satte på en film och pästa på! Sen åt vi frukost vid tolv typ. Mamma kom hem en snabbis också för hon var på Loftet och grejade :) Sen åka hon och David så jag och Aamnda blev ensamna hemma :) Så vi gick ut på en liten promenad! Haha finfint! 
Nu har vi kollat på en film till och helt plötsligt är klockan typ fem!? 
Ikväll hoppas vi de händer nånting! :) Annars är Amandas dröjande i Bullarn helt onödigt! Haha nejdå! Bara kul att ha henne här :) Bullarn är ju som ni vet, inte den plats på jorden där de händer mest saker.... ;) 

Men nu sitter Amanda och pluggar! Man kommer aldrig ifrån skolan... ;) 
Ni får ha de super duper :) hade

galet !

2012-02-11 / 01:16:16

Tja på er! Hoppas eran fredags kväll vart bra! Det har iallafall min :D Hämtade ju Amanda efter jobbet så åkte vi hem och ja, gjorde inte så mycket ;) Sen åkte vi bort till Backa och kolla lite på när killarna spelade bandy och ja lite sånt :) Och sen åkte vi till Crusaders där de var typ 5 pers högst... Vi spelade lite kort och sen drog vi hem! Men vi hann inte ens gå in utan vi gick direkt ut på en promenad, sen vidare in i en bil och lite farande på de sen ett avslut hemma hos en kille med lite folk, en rolig kväll! :) Tack Amanda! :D 
Amanda är för tillfället och rengör ansiktet och snart är de min tur :) Och efter de blir de en film :) 
Imorgon ska vi höra om Amanda skulle kunna sova över en natt till, tjejen tycks gilla ödemarken Bullarbyggden! Haha ;) 

Ni får ha de så bra! Pöss

you forgot me and i care

2012-02-09 / 20:52:13




Skulle du bry dig skulle jag märkt de. Skulle du vart de minsta annorlunda skulle jag uppskatta de. 
Skulle du vart som jag drömmer om, skulle du vart annorlunda. 
Men du är precis som alla andra, och då kan jag ju gå till vem som helst. Och det var inte det jag drömmer om.

nej men vet ni vad?!

2012-02-09 / 18:18:49

JA VET NI VAD?! Idag är det min namnsdag!! OCH min dop dag!! Ja så nu vet ni de..
Haha ja..... 

Idag var det uppsats i nationella! I 2 timmar och 40 minuter. Jag skrev 14 sidor, och de är väl rätt bra? Andra skerv ju typ 4 så jag hoppas min insats var nog.. Haha skrev tills de hahe gått 2 timmar och 30 min, då SLUTADE jag skriva. Så hann inte ens läsa igenom hela.... Men hoppas det går bra ändå!! Skerv om min första kyss och första kärlek. För er som gjorde provet så var de uppgift 2, När tiden stannar.

Nu har jag precis ätit egen-gjorde pannkakor :) Mamma är inte hemma så då fick jag göra maten.. Och det jag är bäst på är pannkakor! ;) Så de fick de bli :) Restan av familjen blev iallafall nöjd och tyckte de var gott :) 

Nu ska jag ta de otoligt lugnt! Träna lite på min låt jag ska sjunga på showbiz också. Ska sjunga Dancing on my own med Robyn. Sjöng den för första gången på scen idag och guuuud va fint de lät! :) NOT. Men men. Träning ger färdighet! Man måste ju börja nåntans? 

Ni får ha de super bra så uppdaterar jag säkert sen :)

klockren!

2012-02-08 / 20:38:10


tattoos

2012-02-08 / 18:31:10





ÅÅH jag vill tatuera mig, tycker de är så sjukt snyggt! Och dom ovan är ju ett par riktiga godingar, fastnade väldigt för för den sista bilden på kompassen! Ur snygg. Och Btw, vet någon vad märket på den andra bilden betyder? För jag har sett många tatueringar med den men vet inte riktigt vad den betyder...? Vet någon av er kanske? 

Bilderna hittade jag på http://rodeo.net/tattoologist/

ajjamen!

2012-02-08 / 16:46:07


Kom inte på någon bra rubrik om ni undrar... ;) Haha. 
Dagen har vart som en vanlig tisdag brukar vara :) Vanliga lektioner och så :) Och efter skolan stannade jag kvar i bild salen för att förbereda saker inför kärleksveckan nästa vecka! :) Klippte hjärtan och skrev raggningsrepliker på papper som ska hänga på väggarna i hela skolan! :) Åh gillar den veckan!! ♥ så de var ju kuul :) Något mer som var kul var att jag smsade med en! :) Blev genast lite gladare!! 
Sen skulle jag gå till B-hallen, men på vägen dit stötte jag på Sara! :) Som jag inte träffat på as länge för hon går i ettan på gymnasiet ;) Men de var kul att se henne! :) Och hon var påväg till vårdcentralen så hon bad mig gå med så jag gjorde de och satt med henne i väntrummet innana jag var tvungen att gå :) 

Nu kom jag precis hem och ska bara päsa, ska prata med Amada på skype också för ovnlighetens skull också!! ;D 
Höres!


Halsduk -  Gina tricot 
Mag tröja - Gina Tricot 
Kofta - Vero Moda 
Kjol - Hemköp Munkedal 
Örhängen - Vet inte 
Klocka - Ur & Penn 
Ring (höger hand) - Søstrene Grenes 
Ring (vänster hand) - H&M




i looks like this:

2012-02-07 / 21:45:36
Ja detta är min kropp, och det är såhär jag ser ut! Jag har dålig självkänsla och ser inte min kropp som något perfekt, eller fint alls. Om jag tänker efter finns de ingenting på min kropp som jag är stolt över eller som jag tycker och speciellt mycket. Men det är såhär jag ser ut! 
Detta är inget skrytande, haha snarare ett rop på hjälp! xD  otränad kropp, tjaaaa!!

min kropp i sommras: 


Ja det var min kropp! Just nu och de senaste året. Visst är de fint med kurvor! Men en smal och fin kropp skylle jag aldrig säga nej till!! Jag skulle kunna göra mycket för att ha den där smala kroppen, lilla magen. Att kunna äta hur mycket som helst, och hur mycket onyttigt som helst! Utan att de syns NÅNTING. Visst har jag försökt att äta mindre, för när jag äter onyttigt syns de på mig. Direkt. Men jag kan inte sluta äta? Visst godsaker och sånt skulle jag kunna sluta med, men att äta mindre totalt skulle aldrig funka! Jag älskar mat?!Och jag älskar godias. Och alla andra godsaker? Det är väl en del av livet? Haha jag är helt omöjlig.. Jag vill gå ner i vikt och bli smalare, men inte äta mindre.. YES det ser lovande ut för mig.. 
Och ja jag tränar ju, även fast de just nu står rätt still på den punkten.. På sommaren försöker jag vara ute och jogga så mycket de går och på vintern åka skidor. Men jag är välsigt trött på att jogga och åka skidor.. Alltid samma sak.. Så efter kortvasan ska jag försöka sakffa gymkort Tanum! Vill få igång träningen, på ett roligt och annorlunda sett. 
Men jag älskar den smala kroppen.. Skulle vela ha den smala kroppen! Skulle göra mycket för att få synligare nyckelben och smalare lår! 
Det ända posetiva med min kropp är väl mina bröst. Enligt killarna iallafall, för mig skulle jag gärna kunnat haft mindre. Jag har ju aldrig valt att ha en D kupa? Det är väl bara killaran som gillar dom? Jag skulle kunnat sluppit dom! 

Mitt ansikte och hår: 
Jag gillar inte mitt ansikte. Absolut inte!! Jag hatar de fler dagar än jag gillar de, jag kan aldrig kolla mig i spegeln och tycka att mitt ansikte är fint? Jag har stora synliga finnar i hela ansiktet, dom förstör så sjukt mycket! Jag har ett ärrat ansitke som hela tiden påminner mig om att jag ser förjävlig ut! Bilden nedan är en bild mig när jag sminkat hela ansiktet föruom pannan, så ser hela mitt ansikte ut, ibland värre, ibland lite bättre. Men alltid en massa finnar. HATAR DOM!

Ja och nu till mitt hår! det är väl de jag är mest nöjd med med min kropp, även fast jag ofta klagar på att de är vågigt och krulligt... Men nu när jag börjar få lite längd på de så blir de tyngre och plattare :) Det är jobbigare när de är kortare! Då ser de ut såhär:         (jag när jag var...liten)

Nu när de är längre ser de ut som nåt sånt här:




Ja det var lite om mitt utseende! Men också om avd jag jag tycker om mig själv och mitt utseende. Tycker du att detta inlägget var fel av mig att lägga upp? Då kan du kommentera eller ta kontakt med mig. Vill gärna höra era åsikter om att lägga upp såna här bilder och texter. 
Hade bra! :)

måste va på liv och död

2012-02-07 / 20:20:49

Jag ser ju helt totalt förstörd ut på den bilden! Haha just därför jag la upp den såklart... ;) Och ja jag var helt skadat trött! För bilden är från i fredags när jag kommit hem från Mackan, så trött är man efter en hel skolvecka. Haha ;) 
Men ja iallafall! Idag är de tisdag, den 7 februari. Vilket betyder ATT det var de första nationella provet idag för min del, och alla andra niondeklassare i Sveriges land! Det var i svenska, jag satt i matsalen och gjorde de, det var på 80 min, det var strikta reglar, jag var nervös, MEN det gick bra! Jag kunde texterna vi gått igenom och jag svarade så gott jag kunde på alla frågor. Så jag hoppas på ett bra resultat! Men det käns skönt att ha gjort klart det första provet, den förste nervositeten liksom, nu vet man hur det är! 
Efter vi gjort nationella så hade vi två timmars rast! Så jag, Maria och Elin gick och käka pizza. Och jag år en kebab-rulle, den värsta i hela mitt liv!! Det bara trasa sönder och de var skit kladigt! :( 

Just nu pratar jag med Amanda på skype :) Vi planerar en dejt på fredag hemma hos mig! Hoppas de funkar! :) 
Nu ska jag skriva ett till inlägg, om min KROPP! Ni såg rätt, jag ska göra ett inlägg om min kropp. TÄNKTE jag, men jag vet EJ, haha ;) 
Nu ska jag fortsätta talka med Amanda! PÖss

what is music? they are my music!

2012-02-06 / 19:34:20






Ja ni ser alldeles rätt! Detta är Rebecca och Fiona! Dom två tjejerna som bokstavligen rockade min värld! Dom ändrade hela min musik, hela mitt sätt att vara med musiken, lyssna på musiken, ta del av musiken! Hela min fucking musik smak! Dom visade mig vägen till den fantastiska house musiken, deras musik! Deras sätt att leva, deras sätt att vara, som människa coh vara mot världen! Att inte bry sig om någon annan och säga fett i var och varannan mening. Friheten att kunna ta på sig VAD som helst, med ett stort FETT som attityd. Gör att jag inspierars och längtar efter lust DE livet. 
Jag hittade deras dokumentär i SVT när den kom 2010 och kunde inte sluta kolla på dom 12 avsnitten. Och när jag hade kollat igenom dom alla, kollade jag igenom dom igen! Och igen! Jag följde deras blogg, jag la till alla låter jag kunde hitta som var med i serien och på deras blogg, och sen alla andra låtar som påminde om dom! Och sen var den house stilen även i min värld! Och den levar kvar, de kommer nya låtar och dom gamla spelas fortfaranade om och om igen.

Rebecca & Fiona inspirerar mig fortfarande! Och jag älskar fortfarande house musiken! Jag lyssnar hellre på remixarna gjorda av tex Adrian Lyx än att lyssna på orginalet och låterna som alltid går hem är låtarna av tex Dada Life, Maskinen, Marcus Price & Carli, CFCF, Kleerup, Ladytron, Klaas OCH SÅ VIDAREEEE! 

Ni förändrade min syn till musiken! Rebecca och Fiona


det drar ihop sig

2012-02-06 / 17:44:49

Ja imorgon är det nationella prov.. Det första av dom.... 7 eler något.. Jag är lite smått nervös även om man ska se de som ett helt vanligt prov, men allt är ju väldigt seriöst och det är många regler och det är nästan som att de inte går annat än att bli nervös för de.. 
Haha fick typ en energi kick efter maten.. Sjukt? Jag är sjukt trött och det vet jag! Sjukt sleten. Sista lektionen och bussen hem var som en dimma.. Och nu efter maten blev jag typ hyper!? Herregud....!? 
Haha vette fan vad som händer.. Tror jag ska tagga ner med lite vampire diaries nu asså! Ska prata med Amanda sen i skype också :) 
Hoppas att eran början på veckan vart bra :) Vi hörs!



Jag borde klart som fan inte bry mig! Men jag vill bara vara i ditt/ert ställe. För det var jag en gång. Men men. Alla förändras väll. Även du. 




andnings rum

2012-02-05 / 20:58:24


Ja detta med att åka iväg utan förvarning var ju inte planerat! Skulle skrivit här men så blev de inte så, hann inte innan vi åkte till Älgemon igår, ja för de är där jag vart sen igår! Vi åkte dit precis efter jag vaknat så vid 12 typ. Har inte gjort så mycket, var ute igår och åkte lite skridskor men de var så sjukt jävla kallt så de gick inte så länge.. Sen har vi (jag och mina bröder) kollat på gamla VHS filmer för det kan man göra på tven vi har på vårt rum. Mysigt! Gud kollade på Skönheten och odjuret igår, älskar den filmen, den ska jag visa för mina barn! Älskar själva meningen och handlingen i filmen. Kan inte förklara hela den handlingen och meningen nu för då blir detta inlägget ÄNNU mycket mer längre men.. Ni har säker sett den ändå!
Och igår kväll kollade vi på melodifestivelen, eller ja jag hann inte kolla klart på hela innan jag somnade.. Och sen väckte pappa mig vid 12 igen när han skulle sova..  Då sprang jag upp i den inskalla trappan och raka vägen in på vårt rum och kröp ner under de kalla täcket.. I hallen i huset är de inte isolerat så de är minus-grader där.. Så de ryker ur munnen och de är frost på insidan fönstren.. Som ni ser på en av bilderna så at de frost på låset och dörrlisten på dörren, på insidan då! Så ni förstår ju hur kallt de är i den hallen... Så de de krävs ju att man eldar så de är varmt i restan av huset, där de är isolerat. 

Idag så vakna jag vid tio och sen åkte vi hem vid ett eller nåt. Och efter de har jag STOR städat hela mitt rum!! Herregud va jag är städat.. Slängt massor av saker! Skönt. Så nu kan jag lägga mig i ett alldeles rent rum :) 

Hoppas ni haft en toppen helg. Nu ska jag strax sova!

dödens trött

2012-02-03 / 22:55:06








Hej jag heter Fanny och jag är för tillfället väldigt trött och utrokat. Resultatet av det blev det ni ser här ovenför. pugnt. 
Hahaha ååh jag ockar inte!! xD 
kom hem från Mackan för mer än en timma sen. Dom stängde tidigare och de kan jag ju förstå. För efter halv nio var de bara 4 pers där. KUL. Jag åkte dit vid åtta, eller först åkte jag till Backa för där var killarna och spela bandy, men dom var klara när jag kom så dom bytte om och PG isolerade mig med ett fett lager kill-parfym, muuuuums va jag älskade de!! ELLER!? PG asså -.- A sen åkte jag med Jesper och Ante till Crusaders. Satt och spela lite kort och sen åkte typ alla -.- till slut var de bara jag, Fille, PG kvar typ xD sen kom Joakim också. Och jävla PG kasta mig i snön och sparkade massa snö över mig!?!?!? Och Fille hjälpte till... :'( Jävla PG!!! -.- Sen åkte jag hem halv tio. 
Nu sitter jag och leker oseriösa leken med min cam! Haha och pratar med party pinglan Amanda på telefon ;D 
Men ska strax lägga mig för jag är DÖDENS trött! Eller döds trött som de heter på svenska.. ;) 

Hahah ni behöver inte kolla mer på mitt flummiga trötta jag nu! Pöss

bara slappna av!

2012-02-03 / 18:26:12

Det är fredag, jag är äntligen hemme efter jobbet och en jobbig vecka, jag är ny duschad och har ätiti en mys middag med familjen och nu slappnar jag AV för första gången denna veckan! Jag njuter av att den är slut och nu inleds en otroligt slapp och återhämtande helg!! Funderar på när jag ska åka till Macken eller ja Crusaders om jag ens tar mig dit, får bli efter åtta isåfall! Nu vill jag slappa och ta de alldeles för lugnt. 
Hoppas ni har haft en bra vecka med många framgånger! Tänk inte på dåliga saker en freddags kväll, tänk bara på allt roligt och bra! Det är de ända som betyder något. 
Ja dagen just idag har vart lite små jobbig, först gympa och träning inför en dans, första gången vi gjorde några framsteg över huvud taget i vår grupp idag! xD och sen var det de fruktade historia provet.. Men de gick bra!! De var nästan 25 frågor och jag svarade på alla, det blev nästen fem nerklottrade sidor totalt! Jag är änå nöjd med provet! :) Hoppas för en gångs skull på ett bra betyg.. Det är i vanliga fall inte min starkaste sida dedär med bra rasultat på prov. Jag blir så sjukt nervös inför prov.. Inge kul! Sen var de en kort engelska och sen slutade vi :) Efter de åkte jag och jobba och nu är jag hemma ;D haha de var deee! 
Nu ska jag lyssna på musiiiik och slappa i överdrift känner jag, bye bye!

det var kärlek vid sista ögonkastet.

2012-02-02 / 18:22:53

Hej, hej på er. Vad händeeer? Det är torsdag, jag är döds trött, imorgon är de fredag och jag vill bara sova. nu! Men jag har ett väldigt viktigt prov imorgon på andra världskriget och jag måste fick en dans till i kiss a girl som ska visas upp på gympan. Det är jag, Elin, Maria, Dannis, Stefan och Gustav i en grupp, haha inte den absolut bästa sammansättningen om man säger såå! Haha, så jag ska försöka fixa en dans har jag sagt. Vilket inte är de enklaste.. 
Och ja jag måste plugga! Och sen vill jag göra ett inlägg om boken jag lysnat klart på också vill jag lägga mig tidigt. Känner att allt inte funkar.. 

Hoppas er dag vart bra! Jag har inte så mycket mer att säga så mi får ha de fotsatt bra :) 

När jag såg dig för sista gången så såg jag kärlek. En kärlek som aldrig kommer bli posetift besvarad. Men en gång var den de. En gång fanns de kärlek från ditt håll. Mot mig.

mina biblar

2012-02-01 / 19:58:06

Shit rotade fram dessa två häften nu! Det är häftena som jag skrev ner ALLT i! Alla dikter, poetiska ord och ALLT sånt! Det är som en bibel! Riktigt slitna är dom också.. Den till höger är riktigt sliten.. Den är till och med trasig. Men shit vad de stod mycket i dom! Riktigt bra grejer mycket av de också! Väl utvalda meningar och mycket poetiska ord! 
Riktigt kul att hitta faktiskt!

Nu till SO läxan som inte är lika rolig..

helt slut

2012-02-01 / 18:37:58

Hej på er hoppas ni haft en bra onsdag! Haha höll på att skriva torsdag men.. ;)
Ja min onsdag har inte vart så händelserik. Gått igenom text-häftet till svenska nationelle, och haft kamratstöjarmöte bland annat. Sen efter skolan så gick jag till bildsalen för att förbereda saker inför kärleks veckan vecka 7. Det är kamratstödjarna som håller i hela veckan och den är ju då runt alla hjärtans dag. Vi har tema dagar i skolan som pyjamas dagen då alla ska ha pyjamas eller mjukis kläder, eller crazy hair day då man ska ha en galen fresyr och ja de är olika varje år! :) Och en av veckodagarna är alla hemma och ska arbeta ihop 100 kr som skolan sedan ger till Haiti. Fint gjort tycker jag! Och på fredagen är det disco eller film tittande! :) I år ska vi även ha en föreläsning under veckan och sen kommer även ett par som är svenska mästare tror jag eller vad de var i dans, spännande! 
Sen är även heela skolan full av pappers hjärten, lappar med kärleksfulla ord och upplysningar om att pussas/ kramas. Det finns också puss och kram rutor i hela skolan! :) Underbar vecka!! ♥

Det var lite om deee! Nu sitter jag i sängen och päser. har lysnat lite på en ljudbok som jag har lysnat klart på imorgon så jag kanske skrivr lite om den imorgon! :) Det är Camilla Läckbergs senaste bok Änglamakerskan. Sjukt bra bok!! Precis som alla dom andra hon gjort :) Camilla kommer ju härifrån eller ja från Fjällbacka vilket är typ 45 min från mig eller nåt. Så de är ju lite coolt att hon blivigt så känd! :) 

Åh borde plugga!! Men jag har ingen ork alls. Just nu känner jag mig nästan sjuk. Eller när jag blir sjuk får jag typ ont i ögonen eller vad man ska säga, och så har jag nu! FÅR INTE BLI SJUK!!

Ha de så GÖTT

slide show
RSS 2.0