mardrömmar

2012-12-30 / 13:17:23
jag i studion på skolan för ca 2 vekor sedan.
 
Godmorgon på er. Hoppas ni sovit lugnt och skönt, för de har absolut inte jag... Somnade halv fem i morse för hade somnat i soffan mellan åtta och ett igår kväll. Och hela den tiden mellan halv fem i morse och nu till ett då jag vakna så vet jag inte hur mycket jag drömt... Hatar att drömma. Har nte alls drömt mycket på väldigt länge, men inatt kändes det som att alla hemska drömmar kom på samma natt. 
Vaknade vid åtta i morse och stor grät och typ skrek, hoppas ingen hörde mig! Haha. Men fy vad jag hatar den känslan.. Då hade jag drömt att en kille börjat hata mig och jag fick ett pappaer an en annan kille och han sa att där var andledningen. Och att jag aldrig någonsin skulle ta kontakt med killen igen. Jag kommer inte ihåg vad som stod på papparet. Men sen började alla runt omkring mig hata mig också. Jag hade en liten fest hemma hos mig och alla vände mig ryggen och var sjukt taskiga och dumma mot mig. Och nånstans där vaknade jag och stor böla! 
Närsta dröm var om att jag missade tåget hem från skolan, och jag ringde till pappa och han var jätte jätte arg för att jag missat det. Och jag tror jag fick vänta 4 timmar på nästa tåg. även då tror jag att jag vaknade och grät. 
Sen drömade jag någon annan dröm om tåg igen också innan jag vaknade och gick upp för jag klarade inte mer, haha.
 
Nu ska jag fortsätta med min frukost här vid kvart över ett tiden. Hoppas ni får en bra dag. Så dyker jag upp här snart igen. Kramar

lägenhets panik.

2012-12-28 / 11:02:32
 
Ja hej och godmorgon på er. Jag är faktiskt uppe tidigt idag! Något jag börjat med nu dom senaste dagarna... Vill egentligen sova bort hela dan om jag skulle få välja men nu har jag börjat somna atingen i soffan framför tven eller i sängen framför en film vid sju på kvällen och vaknar igen vid tolv på natten. Och då försöker jag somna om men vaknar ju då typ vid 8-9 på morgonen. Får sluta med detta...! Men ja det är väll skönt att vara uppe. Och idag är det äve väldigt fint väder ute ser jag så jag tror jag ska gå ut och ta en liten promenad. En försiktig! Är gals halt ute... 
Annars idag så ska jag åka till Hällevadsholm faktiskt. Ska för första gången detta jullov träffa lite vänner och ha en trevlig kväll. Skulle egentligen inte först men jag ångrade mig nu i sista minuten. Så jag hoppas på en trevlig kväll. 

Och vad ska jag göra annars på lovet? Skulle egentligen flytta hemmifrån var tanken under lovet. Jag har skaffat en lägenhet som skulle vara min den 1a januari. Men företaget som hyr ut lägenheterna har ju gjort bort sig rätt totalt... Dom har väntat en hel månad på att tjejen som tidigare hade lägenheten jag ska ha skulle höra av sig till dom, och hon väntade på att dom skulle ringa henne tydligen... Så JAG fick ringa till tjejen som haft lägenheten och be henne ringa till uthyrarna. Inte riktigt så de ska vara va!? Och nu hade vi hoppats på att dom hade öppet nu torsdag fredag på företaget eller iallafall nästa vecka för den enda dagen vi skulle kunnat komma in och greja var nästa onsdag. ENDA DAGEN. Iallafall när mamma skulle kunnat vara med.. För nästa söndag ska hon in på sjukhus och operera hennes ryggrad. Och kommer inte kunna röra sig nånting i princip på upp till 4 månader. Vilket innebär att hon inte ens kommer kunna komma in och kolla på hela den tiden. Och nu kommer hon inte ens få se hur den SER UT på kanske 4 månader!!! Bara pga uthyrar företaget. Fruktansvärt besviken är jag och lägenheten kommer inte bli klar på jätte länge. Vi kommer ju vara tvungna att göra allt på helgerna för på veckorna går jag ju i skolan och alla jobbar. Och det kommer inte alls bli samma sak när inte mamma kan vara med. Inte alls samma sak... Meningen var ju att jag och mamma skulle göra klart allt nu innan hon ska opereras. Vilket inte kommer kunna ske. Så jag har för tillfället väldig panik... 
Och det svåraste av allt just nu är ju just att mamma ska opereras. Hon kommer inte kunna röra sig på upp till 4 månader. Hon kommer inte ens kunna sitta i soffan eller knappt ta sig upp ur sängen själv. Hon kommer inte kunna ta på sig ett par byxor eller kunna gå normalt... Det är som att veta att ens mamma ska gå bort, man vet vilken dag och vilken tid hon ska försvinna. Som tur är så kommer hon ju inte försvinna. Hon kommer vara kvar. Men inte som sig själv, väldigt långt ifrån sig själv... 
Vill ni att jag ska skriva mer om min mammas operation? För jag skulle kunna göra det. Om jag orkar.. Jag har ju ingen aningen om hur jag kommer må, hur vår familj kommer må och hur det kommer vara. Jag vet att det kommer vara hemskt. Jag vet bara inte hur hemskt... Det gör en galen. 

Ha en bra dag.

hello, again.

2012-12-26 / 18:34:14
Tagna av mig under alla juldagarna på Älgemon. 

Ja, hej igen. Börjar som ni ser med några bilder. En så himla fin vinter-jul det vart! Helt magiskt fin med all snö. Och eftersom att vi varit på Älgemon under hela julen så har man kunnat njuta ännu lite extra av det. Var längesen jag kände ett sånt lugn i fridfullhet i mig som jag gjort dessa dagar. Kanske därför jag beslöt mig för att skriva nu? Nu när jag kommit hem igen. 
Ja jag har haft några tuffa månader. Sist jag skrev här var för cirka en och en halv månad sen och som ni förstod då så var det mycket i mitt liv och min vardag. Oerhört mycket i skolan och väldigt lite ork till nånting alls förutom att sova och det ända jag tänkte på precis hela tiden var att jag vill sova. 
Och så har det forsatt... Jag har inte haft någon ork på livet alls dom senaste månaderna. Jag har vart så trött och blivigt liksom instängd i mig själv... Jag har blivigt mycket mer tyst och kan sitta hur länge som helst och bara stirra in i en vägg och inte känna någonting alls i evigheter. Inget vidare roligt liv att blogga om eller hur. Jag har liksom förendrats... Jag brukade inte vara såhär!? Visst hade jag kvällar ibland då jag satt och tänkte utan att komma någonstans och mådde skit. Men såhär!? Nej... Jag kunde vara inbunden i mig själv men jag tog alla chanser jag såg att leva livet. Nu är det i princip tvärt om. Jag tänker tanken att gå ut och göra något roligt, men sen kommer jag på alla hinder, hur besviken jag kommer bli om det blir inställt och allt annat som kan hända så att det inte blir dedär roliga jag ville ha. Så jag skriter i allting och ligger hemma i min säg och kollar på en film och väntar på att timmarna ska gå. Jag har ingen lust till att ha roligt längre, men å andra sidan blir jag galev av att sitta hemma dagar i sträck utan att öppna ytterdörren. Det är som om jag sitter och väntar på att någon underbar peron ska komma hem till mig och tvinga ut mig, för att den personen verkligen vill ha med mig ut! Hemsk tanke jag vet... Vad är det me mig? Det är inte de att jag slutat gilla mina vänner, nej inte alls! Jag älskar mina vänner!! Mer än allt! Men det är något i mig som rivits bort på något sätt? Det är nånting i mig som saknas.

Jag känner mig bara så enormt trött och ensam just nu. Den senaste månaden nu innan jullovet ville jag bara ta långledigt eller sjukanmäla mig i evigheter och bara ligga hemma och sova. Men det gick såklart inte... Men det är svårt att gå till skolan varje dag när man aldrig har lust att ens ställa sig upp ur sängen. Aldrig riktigt har någon lust till någonting alls... 

Som ni förstår så är allting inte som det vart. Jag är inte som jag varit. Och inte nog med att jag känner mig ensam allmänt, nu den senaste tiden har det varit någon form av kärleks månad för alla mina vänner som jag umgås mest med. Dom har (näst intill) alla hittat sin stora kärlek och lever i lyckliga förhållanden. Det är i princip jag och kanske två till av mina närmaste vänner som inte har någon pojk eller flikvän. Och den tomma ensamheten man känner när alla samtals ämnen om vilka eller vilken kille man kanske är lite intresserad av byts till att alla pratar om hur mycket dom älskar sin partner och vad dom gjorde senatse, när dom ska ses igen och hur mycket dom saknar sin älskade älskling får lätt tendensen till att man som ensam singel känner sig ännu mer ensam och omöjlig att älska. Dom sitter där och anting gulligullar, håller om och pussas med sin partner och säger hur mycket dom älskar varandra  eller sitter och pratar om sin partner och hur mycket dom älskar varandra. Och om man kommer att tala på hur ensam man själv känner sig så kommer ju alltid dom tröstande orden som; Nämen gumman, du kommer hinna den rätte! Han finns där ute! Alla har någon. Ja det är otroligt lätt att säga för någon som hittat just denna rätte. Men för någon som inte ens fått en kyss från någon som ens gillar en pytte pytte lite för den man är så är det svårt att föreställa sig att det finnt någon över huvud taget som ens kommer kuna låssas lite att den älskar en, även fast man aldrig någonsin kommer hitta någon som en gör det. 

Visst borde jag inte klaga. Den rätte finns säkert! Men jag har ingen kraft att hoppas eller tro på det. 
Jag har aldrig uppleft att en kille som jag gillar, gillar mig tillbaka. Jag hade ett förhållande i 8an, det varade i fem dagar och på den femte dagen sa killen att det hade gått för fort och att han inte alls gillade mig. Vad jag fick utav det förhållandet var min första kyss och ett krossat hjärta. Och det var inte första gången det krasade ihop kan jag säga! 
Nu för tiden förväntar jag mig ingenting av någonting i den sitlen. Alltså kärlek. Drömmer om den gör jag ofta, men jag brukar snabbt sluta när jag kommer på hur meningsläst det är. 
Killarna jag träffar är så långt ifrån kärlksfulla man kan komma. Och jag vart med en kille så brukar jag faktiskt ljuga för mina vänner om vad vi gjorde. Skulle jag säga sanningen skulle jag börjat gråta. Bättre att få dom att tro att killar är snälla mot mig och att jag mår bra. Visst kan jag ljuga för mig själv också och tänka att dom var söta mot mig. Att vi hade en bra stund. Det får mig ju att må bättre! Så jag brukar även göra det. Skulle jag inte ljuga för mig själv skulle jag antagligen må ännu sämre.

Jag antar att jag bara är olycklig, och jag antar att jag är patetisk som mår såhär. Bara patatisk. Jävligt patetisk. 

 
Jag ska börja blogga lite grann igen. Har många bilder jag inte kunnat visa upp för exempel. Men jag kommer inte bligga varje dag. Då blir bloggandet som ett måste och inte något jag vill för jag gillar det. Jag vill inte känna något måste alls med detta! 
Men jag tror jag kommer köra mer bilder och lite text. Jag kan skriva när jag har något intresant att förmedla. Allt jag skrivit i detta inlägg var för att jag ville skriva ut lite, många av orden jag skrivit för er sitter långt inne i mig och det är känsliga saker. Så jag hoppas inte ni smutts kastar dom mot mig. 

Med allt detta sagt vill jag välkomna mig till bloggvärlden igen och hoppas ni kommer förja med mig på vägen jag börjar nu, en ny väg, en ny start på GO LIKE ME. Kramar från mig till er.

slide show
RSS 2.0