ny läsning

2013-09-30 / 09:14:04
 
 
Godmorgon måndag. Är helt slut, försov mig tillomed nästan 45 min.. Bra Fanny! 
Ovan ser ni mina bok-inköp från bok och biblioteks mässan i helgen. Blev en liten blandad pott. Vill helst bara börja läsa nuuu! Tyvärr så är det ju så att jag har två böcker jag måste läsa för svenska och engelska vilket suger! För jag har ingen tid och ork då att läsa det jag faktiskt vill... 
 
Nu ska jag försöka överleva dagen, vill helst bara hem och dra täcker över huvudet och aldrig dyka upp igen.

bok och biblioteks mässan dag 2 lördag

2013-09-29 / 22:37:25
 
Dag två på bokmässan i Göteborg och det är för första gåmgen jag går runt en heldag på mässan utan att stå i en monter. Har ju dom tidigare två åren bara befunnit mig i Ung Berättares monter och jobbat. Kanske kunnat gå runt högst en timme och kollat lite varje år. Men iår tog jag mig friheten att boka in en heldag då jag bara kunde gå runt och ta in hela mässan. Vilket var himla kul och spännande! Hann se en massa seminarium och även att få gå runt och bara ta in. Och det var en himla massa att ta in kan jag ju säga! Och en himla massa folk! Och jag som redan var bra trött efter fredagens jobb i montern kände att min kropp skrek trötthet, samtidigt som mitt huvud skrek, vill se mer! Vill utforska mer! Haha. 

Och mycket fick jag ju se! En himla massa faktiskt. Endel kändisar också som ni ser här ovan. Massa intressanta seminarier och möten. Några fina bilder också! Gillar ju då fremförallt den med mig och Ernst Kirchsteiger och den med mig och P3 Christer. Väldigt kul! Bokmässan är ju full av kändisar man vill fota.

Så att ta en dag till att bara ta del av mässan var helt rätt! Väldigt intressant dag. Och snacka om att jag var trött när jag äntligen kom hem till min familj i Bullaren igår kväll! Stöp i säng väldigt kvickt. Helt utmattad, jag klarade verkligen inte mer. 
Idag har jag egnat dagen till att ta det väldigt lugnt. Legat i soffan i massor av timmar och inte gjort nått. Gick även ut i trädgården och kände på höst vädret. Man ju får inte se så mycket av den här i stan. Så det var skönt att få komma hem och andas in lite natur. Ville helst inte åka tillbaka hit alls.

Jag återkommer imorgon, ska visa upp dom fyra böckerna jag köpte på massan bland annat! Kramar.

bok och biblioteks mässan dag 1 fredag

2013-09-29 / 22:16:22
 
I fredags befann jag mig på bokmässan i Göteborg hela dagen i Ung Berättares monter. Var alltså där och jobbade. Som ni kanske vet så skrev jag en bok för tre är sen, när jag gick i åttan. Det var ett skolarbete med Ung Berättare vi gjorde i den årskursen. Efter att boken var skriven så fick jag bra kontakt med förlaget. Var med på massa olika mässor, möten och andra uppdrag. Vilket har vart så himla roligt! Jag tycker det är så spännande och roligt. 
Jag har deltagit på bokmässan i tre år nu och jobbat med Ung Berättare. Detta blev det tredje året. Det jag gör i montern är att försöka få folk intresserade och ge ut så mycket information som möjligt till så många som möjligt. Jag säljer även min bok även fast det inte är i största fokus för mig. Första året var det kul att få sålt böcker men nu tre år senare så tycker jag att bara delta räcker. Nu säljer jag hellre andras böcker för det finns så många barn som skrivit helt fantastiska böcker för Ung Berättare! 

Iår på bokmässan deltog jag bara i montern en dag. Dom tidigare åren har det vart mer men jag drar ner på det nu. Och en dag räcker verkligen för jag var totalt helt slut efter dom nästan nio timmarna jag stod där. När jag skulle åka hem så var jag rädd att somna medans jag gick. Men blir helt slut i huvudet av att stå där, med allt oväsen och alla människor. Samtidigt som man ska vara rakt fram, man ska se glad ut och vara trevlig mot alla samtidigt som man ska få fram så mycket information på så kort tid som möjligt. Men, kul är det!! 

Fick även se några kändisar även fast jag bara befann mig vid Ung Berättares monter. Vi hade turen att i montern bredvid så befann sig både Petter och Jonas Gardell faktiskt. Och vi fick även med oss Petter över till våran monter där han sa några ord och köpte några av barnens böcker. Fick även en signering i ev av mina egna! ;) Riktigt kul! 

Heelt slut i heela mig

2013-09-28 / 21:57:49



Jag är nu heeeelt totalt slut efter dessa två dagar på bokmässan! Så jag har tyvärr inte ork till att visa och berätta om dom för er just nu idag. Utan kommar imorgon göra inlägg om mina två dagar, om igår då jag stod och jobbade hela dagen i Ungberättares monter och om idag då jag bara gått runt och försökt att få se och höra så mycket av mässan jag bara kunnat! 
Så kika in imorgon för att få se hur mina två otroligt roliga dagar har sett ut, många spännande möten har det blivit. 

Godnatt från en totalt utmattad Fanny 

laddar inför bokmässan

2013-09-26 / 21:51:00
Två bilder tagna idag

Inte långt kvar tills jag står på bokmässan nu. Imorgon vid nio åker jag! Skulle egentligen åka så jag var där nio, men ja nu blir det lite senare iallafall. Ska ju stå där till klockan 19 så blir ju några timmar. Kommer vara helt slut efter alla dom timmarna haha! Det vet jag ju efter tidigare erfarenheter. Så det gäller att verkligen ladda baterina nu. Ska alltså strax sova. 

För er som vill kolla och kolla på mig imorgon så står jag i hall C monter C03:22 I TellUs/ Ungberättares monter. Ska stå där från ca 11 till 19 och ska även stå på våran scen och prata vid klockan 12 :) Ni är super välkomna! 

Godnatt på er allihopa och hoppas vi ses imorgon, själv sitter jag här och laddar :) 

Late breakfast in bed

2013-09-26 / 12:47:00

Torsdag och studiedag. Vilket innebär en efterlängtad sovmorgon och frukost i sängen framför tven. Underbart! Så jag började min dag med en tur till affären för att köpa färskt bröd, mumms! Också har jag gjort en mummsig mango smoothie. Skriver nedan hur jag gör den.

Dagen ska bestå av film, plugg (måste plugga!), kanske en promenad, och sen en tur till Torp efter fyra för att införskaffa nya jeans i panik! Mina svarta gick sönder igår :( Hur många byxor kan jag göra sönder är ju frågan!? Blir galen!! 

Smoothie: 
-2 1/2 dl vanilj yogurt
-En halv banan 
-Sen kan man ta något man gillar. Tex, en kiwi (utan skal) En mango eller en persika (sistnämnda utan skal och kärna) Eller tex bär. Som blåbär, hallon eller jordgubbar. 
-Mixa allting i en mixer tills smoothien är jämn - Klar! 
Själv har jag bara testat kiwi, mango och persika. Alla super goda! Och enkla att göra, super duper! 

Ha en fortsatt bra dag


beautiful water

2013-09-24 / 22:00:30
En bild jag tog i Norska fjällen i sommras. Älskar foto efekten som får vattnet att se så snyggt ut. Så mjukt och levande. Älskar vattenfall! När vi var där uppe i fjällen så var det ju vattenfall precis överallt! Det ena mer vackert än det andra och jag vet inte hur många gånger vi var tvungna att stanna bilen för att jag skulle fota vattenfall.. Haha ;) 

Hej på er! Hur har veckan börjat? Jag känner mig helt slutkörd haha... Ändå har jag slutet flera timmar tidigare både igår och idag. Het slut hela tiden... Så trött på allt! Ingenting som liksom spelar någon roll, orkar inte engagera mig i nånting. Vill bara ligga är i sängen och skita i allt. Vet inte vad det är med mig... Nån skol deprition  kanske. Jag är så himla trött, på allt! Det är, väldigt tråkigt, men jag orkar ju inte bry mig om att göra något åt det heller...

Imorgon är det onsdag och min sista skoldag för veckan. För på torsdag är det stuiedag här och på fredag ska jag ju bege mig mot bokmässan i Göteborg för jobb! Spännandeee. Ska bli kul att göra nånging jag faktiskt tycker är roligt är intressant. Tror jag behöver det. 

dom snyggaste sidorna

2013-09-22 / 16:48:31
Ja men varför inte bjuda lite på sig själv?! Kör på det 

Då var helgen slut. Återgå till vardagen, yeey! Eller? Har iallafall jobbat hela helgen och var duktig :) Så kommer få in lite pengar och det känns bra! 
Annars då? Nä inget nytt. Gud vilket roligt liv jag lever!! ;) Nåväl, snart mat och efter det åker jag till tåget med Johan för att instalera mig i lägenheten inför en ny vecka. Vi hörs

hemma nu

2013-09-20 / 21:18:38
 
Sitter nu hemma i bullaren. I soffan mellan mamma och pappa och bara, trivs. Känns bra att få prata med mamma, känns skönt att få slappna av framför tven och den varma kaminen och det är skönt att få bara komma ifrån vardagen lite. 
Imorgon väntar jobb. Ska hjälpa mamma några timmar. Vilket innebär, ingen sovmorgon för mig och mer pengar till mig. 

Ska krypa till kojs nu snart, helt slut! 
 

autumn

2013-09-19 / 21:18:26
En östg bild jag tog förra året på Baldersnäs herrgård.

Den riktigta hösten stätter verkligen fart mot oss nu. Det börjar li mycket kallare och dom tjockare kläderna börjar man mysa ner sig i nu. Och jag tycker det är mysigt! För min del skulle det gärna kunnat vart endans sommar och höst. För jag älskar hur man går från sommar till höst. Däremot inte till vinter och vår... Hösten är min grej. Älskar när man kan få ta på sig tjockare kläder, när det börjar bli mörk om kvällarna och man kan mysa till det. Uderbart. Och nu börjar ju alla fantastiska färger komma också ♥
 
Håller på här och packar inför hemresa till Bullaren imorgon. Fy som jag hatar att packa.. För jag kan verkligen inte packa lätt. Har även dragit ut på det ikväll för vart ute med Alice och Felix i några timmar, men ja tillslut fick jag dra mig hemmåt.. Men ska, som vanligt, bli skönt att komma hem. Vila upp sig och få träffa familjen. Framför allt mamma som kom hem i tisdags, ska kramar om henne massor!  

skolfoto hehe

2013-09-19 / 09:48:43

Godmorgon. Idag väntar skolfoto och här ser ni hur jag tänkte se ut. Kör på enkelt! Så enkelt som munktröja! Känner att det kommer bli bra. Provade kläder i timmar igårkväll och det slutade med detta? Haha. Men ja, jag känner mig bekväm så det får bli såhär ;) 
Igår var jag i Göteborg på möte inför bok mässan nästa vecka. Mötet var ca två timmar så jag var hemma vid femtiden. Fy som jag kände mig som en landsbo när jag skulle åka spårvagnar och hitta dit jag skulle HAHA! Men, men lär sig väll. 
Igår kväll var jag ute på en powerwalk med Johan, andra dan i rad för mig (duktig), i tisdags var jag ute med Emma också. Får väll ta tag i detta med mortion nu kanske ;) 

Nej nu får jag nog bege mig. Ha en bra dag

ingen vila

2013-09-17 / 18:15:00
Bild från norka fjällan i sommras. 
 

Godkväll. Två dagar av veckan har gått och jag är redan helt slut! Fick stanna hemma från första lektionen idag pga utmattning och migrän, fyfy :( Men sen mådde jag bättre och tog mig till skolan och var där till halv fem. Då jag typ gick i sömnen hem haha... Så nu har jag ätit och sovit en stund. Även städat och diskat (så jävla duktig!!) Och nu ska jag ut på en powerwalk med Emma (ännu mer duktig!!), sen stupar jag förmodligen i säng ;) 
Imorgon ska jag iväg till Göteborg på möte inför bokmässan nästa vecka. Ska delta även iår. Så taggad! Tror detta blir tredje året irad! :D Och imorgon ska jag vara med på mötet och lära upp nya ungdommar som ska delta, såå spännande! 


Nej nu ska jag sluta här för Emma kommer nog vilken minut som helst. Kramar! 

hetsig helg

2013-09-16 / 13:52:00
en bra bild jag hittade någonstans. får bli dagens visa ord! 

Hej på er!! Inte blivit så mycket uppdatering här under helgen visst, eller ja ingen alls faktiskt.  Men har haft fullt upp kan man säga. Eftersom att mamma fortfarande inte kommit hem så har jag fått jobba hela helgen i butiken. Så det har inte blivit någon sovmorgon för mig inte! Så är helt slut haha. Men det var faktiskt vart lite kul att ta hand om butiken heelt själv! Känner mig vuxen ;) Och i lördags så var jag på tjejkväll med Elin, Maria och Emma. Dom har vart så saknade och det var verkligen jätte mysigt att få träffa dom igen nu :) 
Nu är det en ny vecka, nya tag.. Men jag är bara helt totlat slut och skulle kunnat sova i tre dygn tror jag. Så när jag kommer hem idag blir det soffläge heeela kvällen! 
Kramar.

tired as hell

2013-09-13 / 17:26:21
Solnedgång på Älgemon. 

Det var längesen jag var såhär trött. Känns som jag inte ens sov fem minuter inatt.. Kom hem till lägenheten vid tio och då behävde jag packa och duscha. Städa fick jag hoppas över... 
Var en lååång dag igår! Började med idrott (när man redan var trött efter orienteringen i förrgår), sen efter lunch var det raka vägen till Region teatern för att kolla på en teater. Efter det satte jag ig på en buss mot Näl där jag hälsade på mamma. Vill inte alls ta upp här vad som försegår eller varför hon är där. Jag vill inte att hela världen ska veta. Men, svårt och jobbigt är det... Men att få komma dit och träffa henne var jätte skönt. 
Efter allt åkande i buss så kom jag tillabaka till Uddevalla och åkte strax efter med Alice till Ljungkile för att trycka på tygkassar. Lisa hade bjudit oss till deras fritidsgård på en "tjejkväll" Mysigt!
Stannade där till halv tio då. 

Och nu är jag äääääntligen hemma i Bullaren efter även denna långa skoldag! Nu tänker jag endast njuta av lugnet och att få känna att jag är hemma. Känns ju dock lite konstigt när inte hela familjen är hemma såklart... 

just tired

2013-09-11 / 21:49:30

Herregud vilken dag! Vart lång och krävande, så är helt slut nu haha.. 
Började med en föreläsning om tobaks odling, efter det till nästa skola där alla elerver på uddevalla gymnasieskolerna (inte friskolor) alltså mååånga elever! Lyssnade på några personer och avslutade med en show med komikern Özz Nujen, haha en jätte bra show var det! 
Sen spenderades eftermiddagen med orienterings prov :( Fick ihop 9 stycken tillslut så är ändå nöjd! Kom hem med ett C. 
Sen dess har jag vart typ död? Haha. Åt och sov typ samtidigt.. Men känner mig lite mer utvilad nu iallafall, Tagit en kvälls promenad med Alice också :) Och nu ska det bli sååå skönt att sova!!

håll hoppet uppe i mörkret

2013-09-10 / 20:42:03
Bild tagen av mig i Norska fjällen, vill tillbaka nu. 
 

Hej på er.Hoppas ni alla mår bra. För min egen del vet jag inte vad svaret är just nu. Fått dåliga nyheter som Knäckte mig just nu... Men, jag vill se det ljusa i det. Hoppas det kommer med lite hopp detta... För jag vill få hopp om en ljusare framtid i detta djupa mörker.

Under tidigare delarna av dagen har det gått bra, vart en stressig och tung dag. Som alla tisdagar :( Kom hem vid fem tiden och och proppade jag i mig resterna av tacosen jag och Anna åt igår kväll. Sen tog jag en behövlig promenad med Johan efter det. Skönt att prata med någon som verkligen förstår! Han är den enda

Ja jag ska nog snart sova, har ingen lust till annat.. Imorgon väntar tema dag och sen orienterings prov mitt i ingenstans, önska mig lycka till...!! 
 


Älskar dig mamma.
 

ny vecka

2013-09-09 / 13:30:41
Bild tagen i Lördags på mig. 
 

Min vecka började ju inte suuper bra...Vaknade i morse med migrän eller något :( Helt förstörd! Så gick och la mig igen i några timmar innan jag begav mig till skolan nu för nån timme sen. Sitter nu framför datorn på historian och FÖRSÖKER få ner något vettigt.. Men icke.. Har fortfarande huvudvärk :( FY! 

Har en lektion kvar efter denna sen får jag gå hem och sova tror jag, ha en fortsatt bra måndag.
 

last night was fun

2013-09-08 / 13:27:20
Några bilder knäppta igår på förfesten hos fina Jenny. 

Men tjenare söndags ångesten! Den är fan total idag haha.. Ångest inför kommande vecka och ångest över gårkvällen, men det är ju så det ska vara, tror jag.. ;) 
Kvällen igår var iallafall rolig! Började med en mysig förfest hos Jenny, vi var bara några stycken så det var skönt och kul. Sen gick vi upp till Crusaders vid nio tiden. Kan ha vart den dåligaste Crusaders festen någonsin :( Jag var inne i lokalen EN gång, och där inne satt det bara några vuxna. ALLA var utanför hela kvällen, så det var ju lite konstigt... Antar att dansbands kväll inte är alla ungdommars grej ;) 
Men vi gjorde det allt kul! Eller jag hade kul iallafall. Sen vid kanske två tiden så stck vi på efterfest och så med, trevligt trevligt :) 
Och idag mår man precis som man förtjänar såklart... skit rättare sagt :( Kom hem från Jenny nu precis så ska kolla på film och inte göra nått nu innan jag beger mig till Uddevalla. 

face look for the day

2013-09-07 / 15:11:08
Dagens facelook på jobbet, rufsigt hår och niutral i svart från topp till tå. Behövdes inget mer.

Hej på er alla denna lördag. Precis duschat och så och ska snart peta bort mot Jenny och inte komma hem fören imorgon någon gång. 
Jobbade även några timmar nu på dan. Mamma skulle gå på handledarkurs så jag få övningsköra även med henne. Hon har fått så ont i sitt högra bin så hon har svårt att gasa, men då kan ju jag bli en privat förare för henne ;) 
Nästa bli nu då att åka till Jenny, sen kommer det lite folk dot och inpå kvällen beger vi oss till Crusaders för festligheter :) Hoppas på en braaa kväll för det behöver jag! 

Tar även med kameran till Jenny så kanske blir några knäpp med den under kvällen. 

fredag !

2013-09-06 / 17:56:26

Äntligen fredag och jag är hemma i Bullaren! Vart en halv seg och lång dag så är skönt att nu få slappna av här i skogens lugn :) 
Ikväll väntar bara massor av mys med familjen! Och imorgon ska jag jobba för mamam några timmar och sen på kvällen blir det festligheter här i Bullaren :D Ser ut att bli en braa helg :)

kan dee

2013-09-05 / 12:45:15
Läste om en rolig tävling på Kan Dees blogg, man kan vinna ett av innena ovan. Självklart fick jag delta :) Älskar Kan Dee! Även om jag tyvärr inte äger något plagg :( Men gud vad jag suktar efter dom! Följt den här tjejen i några år, otroligt fin och så himla duktig på att rita!! Helt otroligt! Sutit många gånger hemma och ritat av hennes konstvärk för att sedan kunna göra nånting likande själv. Riktigt fina motiv. 

Direkt länk till hennes nätshop www.kandeeshop.se

Onsdag - sovmorgon

2013-09-04 / 13:56:54
En bild tagen i våras på mig och fina Lisa. 

Onsdag likamed sovmorgon delux. Så skönt!! Började 11.50 så fick sova ut. Nu har jag slutat för dagen men hänger kvar i skolan lite för det sociala, lägenheten känns ju väldigt tom. 
Var med min saknade lilla Johan igår i massa timmar. Åh som jag saknat honom juuu :) Vi fikade hemma hos mig, åt lite på McDonalds, skrattade ihäls oss för gamla minnen och gjorde det vi brukar: Larrvade oss och hade sjukt kul! Haha :) Det behövdes att skratta av sig ordenkligt :) 

Hoppas eran onsdag ser bra ut

en lugn ensam kväll

2013-09-02 / 18:44:10

Godkväll. Gud vad skönt att ha kommit hem till soffan och myskläderna nu. Vill inte röra mig en meter mer idag! 
Har just ätit en smarrig soppa och lyssnar på Melissa Horn i min lilla etta och mins alla mina problem dessa sånger har deltagit i och satt ord på alla känslor och sorger genom tiderna. Hennes texter är dom finaste, hon sätter ord på allt. 
Ska fortsätta med mitt musiklyssnade nu innan tven slås på. Kramar.

måndag morgon

2013-09-02 / 10:33:57
Bild tagen av mig, på mig. 

Godmorgon måndag. Så otaggad på en ny vecka... Sov hemma hos Emma inatt och vi la oss sent, sotar för det idag ;) Men hade en trevlig kväll med henne iallafall! :) Längesen jag träffade henne och umgicks så. 
Helgen har vart helt ok, var ju ute i fredags och drog hem mot Bullaren på lördag eftermiddag. Fick krama om mamma, äta super god mat (räkor, åh BÄSTA som finns ♥) Och bara tatt det super lugnt heela dagen igår. 

Men nu väntar en ny vecka. Massor av lektioner men ska försöka sova bra, gå ut oh gå och äta nyttigt!! Kör på detta. 

Ha en fin start på veckan.


slide show
RSS 2.0