weekend

2013-08-31 / 12:50:53
Bilderna tagna av mig förre helgen. Så mysigt med solnedgångar!


Då har halva helgen gått, nästan iallafall. Kom hit till min lägenhet för en stund sen, sov hos Alice inatt så knallade hem hit idag, trött och överkörd.. Tyder väll på en bra natt iallafall ;) 
Var på Tureborgs Borgen här i uddevalla igår ett tag efter att vi tagit det lugnt med goda drinkar hos Alice. Tureborgs borgen ligger inne i skogen, en gammal stenborg med även ett högt torn, riktigt fin utsikt ut över fina uddevalla var det. Och trevligt sällskap också. Kom endel folk så det var trevligt :) Drog nog där ifrån vid ett tiden, gick ner mot centrum och var väll hemma i Alices lägenhet vid.. halv tre kanske. 

Nu har jag duschat, guud vad skönt! Och ska kolla på film nu innan jag åker hem till Bullaren vid fyra. Blir mys middag och avkoppling hela kvällen. 

Kramar

hoping for a good night

2013-08-30 / 17:39:19
Bild på mig, av mig.

Fredaaaag välkommen! Så skönt med lite helg. Och det ska firas med lite kul ikväll här i Uddevalla :) Får se vad det blir, hoppas på något bra. 
Åker hem till Bullaren imorgon eftermiddag och myser där i ett dygn med familjen. 

Hoppas ni alla har det bra!

ensam torsdags eftermiddag

2013-08-29 / 19:05:30
Gud vad jag älskar solnedgångar. Speciellt den i lördags då jag satt nere på bryggan och bara njöt av det absoluta lugnet.. 

Godkväll på er. Sitter här i min ensamhet, vilket jag även gjort sen klockan två. Ingen som vill träffa lilla mig :( Så har fördrivit tiden med serier, städning och allmänt latande! 
Men nu ska jag FAKTISKT ut på en promenad med Anna! :D Äntligen får jag röra på mig den här dan! 

Ha det bra.

Godmorgon

2013-08-29 / 07:41:32
Morgon blid från i söndags. 
 

Godmorgon torsdag. Dagen ska börja med idrott nu om tre kvart, ska snart ta på mig lite idrotts kläder och bege mig. Inte jätte sugen på idrott kanske men vad ska man göra åt det? 

Sen väntar några långa jobbiga lektioner, och ikväll ska det stor städas här i lägenheten! 

Mysigt att det är lite kallt ute idag, så man kan ta på sig någon tjockare tröja och längre byxor. Mysa till det!

varma strålar

2013-08-28 / 20:10:19
Några bilder från i helgen då jag tillbringade dagen på Älgemon i solen med en bra bok, lugn och ro tillsammas med sensommaren.


Halva veckan har gått, halva kvar. Hade bara en lektion idag, vid 11.50. Så fick en fiin sovmorgon att njuta av. Och eftermiddagen tillbringade jag hemma i Alices nya snygga lägenhet. 
Igår var också en helt okej dag, eller egentligen väldigt lång och jobbig haha. Hade långa och jobbiga lektioner även en extra efter skolans slut med extra engelska. Men det känna bra! Äntligen lite hjälp.  
Sen på kvällen kom Anna över hit till mig, vi fikade med bullar och pratade massor, så skönt att prata! Anna och jag är bra på det :) Känns så kul att komma henne närmare nu när hon flyttat hit! 

Nu är det The Vampire Diaries som gäller, förmodligen kvällen lång. Imorgon väntar en ny dag, en lång sådan. Men ska nog gå bra! Kram

sommar morgon

2013-08-27 / 09:41:12
Bild tagen av mig. Sommarmorgon 
 

Godmorgon allihopa. Ny dag, nya möjligheter. Och en massa lektioner :( Började med Engelska, men fick gå rätt snabbt för vi skulle bara presentera en artikel. Nu ska vi snart ha ljud = YES! Hade min första ljud lektion igår och jag är såå peppad! Detta är ju mitt ämne! Radio är ju det jag vill jobba med. 
Senare idag är det även naturkunskap plus två film lektioner på schemat. Det är väll ändå rätt okej. 

Annars händer inte så mycket. Igår var en vanlig dag, var i skolan, gick hem, handlade mat och somnade på soffan i massa timmar. Japp, som vanligt! 

Ska redigera massa bilder som jag tog på Älgemon i helgen också, men det får bli ikväll. 
Kramar,

skogs äventyr i naturreservatet paradiset

2013-08-25 / 14:03:00
 
 
 Var ute på lite foto äventyr i skogen nu i förmiddags. Sov på Älgemon inatt och åkte hem med mamma vid nio i morse. Och jag blev så sugen på att gå och fota. 
I våras gick jag med mamma och pappa till ett naturreservat område en bit från där jag bor, stället kallas paradiset. Men det var tidigt på våren då träden var bladlösa och det var mest grått.. Men jag såg ju hur fin naturen var! Eftersom att det är naturreservat så lever ju skogen som den vill. Ingen rör den. Och det tycker jag är så vackert! När olika slags träd växer på samma ställe, och vissa träd är jätte gamla och stora. Eftersom inte hugger ner dom och inte heller planterar nya i prydliga rader. Nej här lever naturen fritt. Det är den absolut finaste naturen. 
Så ända sen vi var där i våras så har jag velat gå dit när det är sommar, grönt ocg fint. Så idag tog jag mig friheten och gick dit och njöt några timmar! Helt underbart. 
Ska även gå hit i höst också när alla fina höst färger kommer, kommer nog vara magiskt fint så ♥

saturday

2013-08-24 / 12:46:06
Me by me 
 

Godmorgon säger jag efter dena här fina sovmorgonen. Inga planer för dagen och det känns ju bra. Mer än att vi ska sova på Älgemon inatt. Ska bli skönt att komma dit och känna lugnet på riktigt. 

Ha en bra lördag.

three in black

2013-08-23 / 19:55:05
Detta har jag gått runt med i dag. En enkel och fin klänning från Cubus, min fina kappa från H&M och skor från Din sko. 

Äntligen hemma och parkerad i soffan. Men det känns inte som det gått en hel skolvecka sen jag var hemma sist, veckan har gått så fort. Vilket är skönt! Hoppas dom kommande veckorna fortsätter så. 
Degen har vart helt okej. Haft två lektioner och där emelan massa rast. Och då umgicks vi med söta ettor. 

I helgen händer nog ingenting anmärkningsvärt. Vill fota lite iallafall :) 

school for us

2013-08-23 / 11:18:44
Två snygga bilder tagna nu på denna roliga engelska lektion. 


Godmorgon, eller nått... Hade sovmrgon till klockan nio idag vilket var skönt! Sitter nu på första lektionen av två. Sen är det hem till Bullaren :) 
Hade en bra dag igår! Först skola, sen var jag med Evelina några timmar, vi fikade hemma hos mig, pratade och sen gick vi till hennes tandläkare och så. När hon åkt hem så gjorde jag mat, stadade hela lägenheten och sen så mötte jag upp Anna för att kolla in hennes fina lägenhet, super fint var det! :) Var där några timmar och vi bara pratade, inte så ofta man pratar så mycket med någon men det var skönt att prata en massa! Riktigt kul att träffa henne :) Tycker det är så kul att det kommit in nya människor i stan nu som man kan umgås med. Tummen upp! 

Nu ska jag fortsätta med den har engelska lektionen. Sen lunch. Ha det bäst 
 

lugnt

2013-08-21 / 16:22:47

Redan onsdag, redan trött. Haha vill bara lägga mig och dö :( Ändå hade jag sovmorgon, skolan är här och det känns. Imorgon börjar vi gå efter schemat. 
Men dagen har vart helt okej. Visat filmer för ettorna, sen bara gått runt och strosat i skolan. 
Nu ska jag göra ev fet sallad, sätta på något bra på tven och ta det lugnt restan av dagen! Ha det bäst
 

känn ingen sorg

2013-08-19 / 22:42:18
Detta har jag traskat runt i denna måndag. Skor från Din sko, klocka från ur&penn, tröja från Cubus och halsduk från Gina Tricot. 

Vilken fin dag det blev! Haft mycket för mig och ska snart somna gott efter denna dag :) Först fick jag se alla underbart fina människor igen! ÅH VAD JAG SAKNAT ALLA!!! Och bara efter en liten stund så var det precis som vi aldrig vart ifrån varandra mer än någon dag, alla är helt underbara ♥
Ja det som hände sen var att vi fick träffa mentorerna, få schema och sånt. Slutade vid elva typ. Efter det var jag med Lisa det mesta av dan, träffade massor av hennes kompisar som börjar ettan idag, super kul att få se några nya nervösa ettor. Välkommna är ni alla! 
Drog sen till Ljungkile med Lisa, Alice och massa ljungkile-bor. Hamnade hos Kewin jag, Lisa Och Alice och hade det trevligt några timmar. Sen drog jag hem och åt lite, och så ringde Johan och fråga om jag hade sett filmen Känn Ingen Sorg, vilket jag inte hade så vi gick och kollade på den nu vid sex. HERREGUD vilken underbar film!!! Åh helt totlat kär ♥ Så himla fin och bra var den! Bästa filme på länge, om ens någonsin haha :) Och att se den med Johan var så mysigt! Som jag saknat min fina släktning, min så fina vän :) 
Efter filmen så gick vi hem till mig och prata om allt och inget i några timmar, nu har han dragit. Så jag ska sova nu så jag är redo för morgon dagen :) 

Hoppas eran dag också vart bra, pussar och kramar 

då var man här

2013-08-18 / 20:43:00

Då var jag inne i lägenheten igen efter en hel sommar. Känna bra! Jag har packat upp alla kläder och instalerat mig på nytt i denna lilla lya i Uddevalla. Och nu är jag redo för ett nytt läsår. 
Hade även en mysig stund med mamma på Torp, vi åt mat och så. Gillar verkligen mamma, dotter stunderna. Blir inte så många sånna utanför hemmet så det uppskattas! Införskaffade även mineral smink. Dyrt men det ska ju vara det bästa, och det tror jag verkligen på! Vi testade att sminka lite i butiken och skillnaden mellan resultatet med vanligt smink och mineral smink var verkligen stor! Det ser så nartuligt ut, och det täcker verkligen. Så, jag satsar på detta! Känns bra. 
Vi skulle även in på Ikea, men det hann vi ej med innan stängning :/ Så får bli en annan dag. 

Nu ska jag ta det lugnt framför tven innan jag går och lägger mig. 
 

back to the city

2013-08-18 / 15:03:38

Och det firar vi med en bild från skogen här. Back to the city now! 

Hej på er! Nu har jag packat allting, hela hallen full med saker, Herregud vad mycket grejer det är? Haha. Nu inväntar jag bara mamma för att kunna åka mot Uddevalla med stopp på Torp för Ikea, mat inhandling och lite annat. Sen in mot stan för att göra lägenheten bebolig för ännu ett läsår! Taggd faktiskt, ska bli kul att komma in igen! Gått en lång tid nu sen jag var där sist och det har fått mig att längta, lite iallafall ;) 

Ha en fortsatt bra dag!

lite piff

2013-08-17 / 14:19:43
Kanske inte min stil att lägga upp bilder på naglar men ja, det fick bli ett undantag för dessa! Piffa upp enfärgade naglar med lite glittar var inte så dumt, blev nöjd :) Glittret är från Gina Tricot och det rosa från Vecko Revyns Juli (rllrt augusti?) nummer. Vet ej om glittret finns kvar på Gina Tricot dock, köpte det före jul. 

Hej lördag! Jobbade min stsia dag för sommaren igår, så idag sitter jag hemma i soffan och nördar The Vampire Diaries, inte så oväntat ;) snart på tredje säsongen, för andra gången då. Får inte nog! Längtar verkligen efter den femte säsongen nu! 
Dagens framtida planer är att packa inför flytten imorgon, allting ska ju tillbaka till stan, inklusive mig själv! På mändag börjar skolan. Kan inte bärja mig fårn att träffa alla igen!! ÅH vad jag saknar dom :( Jag är taggad för en ny termin. 

Nu ska jag återvända till mina favorit vampyrer, börjar ju bli spännade! Eller, det är det ju alltid. 

Kramar

går mot förändringen

2013-08-15 / 21:03:54
 
Återbesökt hos läkaren idag gick bra. Hade en ny läkare denna gång, en kvinna. Kände verkligen att hon förstod mig mer än den manliga läkaren jag träffade förra gången. Vilket var bra! Hon medled för mina åtta veckor och förstod att jag ändå ville ha mer hjälp. Så hon tipsade om olika saker smat skrev ut en kräm som jag ska använda varje kväll i fyra vecor för att se om det blir något resultat och sedan ha återbesök om en månad. Så jag hoppas på det bästa nu! Ska köpa bra mineral smink också för bättre resultat. 
Så det känns bra. Men jag tycker det är så tråkigt att allting ska kosta så jäkla mycket pengar bara! Dessa krämer som dom skrivit ut koster mellan 400 och 700 kronor, plus detta smink som kostar massor! Plus rengörings géler, skrubbar, återfuktande krämer och mer med det. Det är inte bara jobbigt att ha, det koster pengar också! Ibland orkar jag verkligen inte... 


Nej nu ska det bli film. Imorgn väntar min sista dag på jobbet för den här sommaren. Herregud vad det gått fort!? 

återbesök imorgon

2013-08-14 / 21:13:00

Me by me.

Imorgon ska jag på återbesök hos läkare angående mina finnar. Som ni vet så besökte jag ju läkare för åtta veckor sedan för att få hjälp med mina finn-problem. Beskedet jag fick var att gå utan smink i åtta veckor. Nu när jag gjort det så ska jag uppsöka läkare igen. Problemen har blivit mycket bättre! Men mina problem finns kvar och jag vill veta om det finns mer hjälp att få. Så jag hoppas på det bästa imorgon! 

Läs mitt inlägg om mina finn-problem, om hur det har påverkat mitt liv och hur dessa åtta veckor vart för mig HÄR.


Nu ska jag försöka kurera min förkylning med film, och sömn om en stund. Godnatt
 

teddy Bears

2013-08-14 / 11:33:55
Två bilder på två oerhört fina nalle björnar som finns på Loftet, älskar även gungfåret! Svensk hantverk dessutom :) 


God morgon! Ja blev allt sovmorgon idag med, men var väll inte så happy när jag vaknade med den tjockaste halsen och kunde typ inte svälja :( ÅH vill inte vara förkyld nu!! Skolan börjar på måndag? Vafan :( Men, här sitter jag med yogurt, hals ont, nack ont och huvudvärk. Orkar inte :( Tur för mig att mitt jobb är stillasittande! Igår kom tillomed Jenny upp till mig i min ensamhet med coola och galss, fick mig på bättre humör :D 
Sen igår kväll träffade jag en vän till mig, vi åkte en spontantur till Torp och käka på Mcdonalds haha ;) Trevligt vare. 

Nu ska jag sätta på en film och tycka synd om mig själv några timmar innan jag åker till jobbet. 

Ha en fortsatt bra dag.

good morning

2013-08-13 / 12:21:19
Dagens frukost spenderas i sängen. 

Hej på er. Tog mig en fin sovmorgon idag, så skönt! Men borde väll tagga ner med sådana inför måndag.. Då blir det ingen vila inte! :( Men gud så jag längtar efter mina fina vänner, åh saknar dom något ENORMT!! :( 

Idag väntar jobb, tre timmar standard. Får försöka få med mig datorn på något sätt så jag har något att göra ;) Lär inte vara smockat med folk nu sista hel-öppna veckan. 

Och mitt nu innan skolan så har jag åkt på förkylning! Tror jag.. Sitter iallafall här med en ömm hals :( INTE OKEJ! 

Ha en bra dag ♥

camera love

2013-08-13 / 00:05:45
Första bilderna tagna med den nyinskaffade kameran, tagna ikväll.
klädder: shorta/munk - BikBok // linne - Gina Tricot // byxor - BikBok 

Godkväll, eller ja godnatt... Inlägget skulle vara uppe för flera timmar sedan men bilderna har vägrat att laddas upp :( inget vidare bra internet här inte. 
Blev en dag i stan idag! Först några timmar på Torp, införskaffade lite fina kläder, bland annat det på bilderna, älskar munken/shortan, super skön och snygg! Men höjdpungten av det som följde med hem var en SYSTEMKAMERA! Åh som jag längtat efter den!! Äntligen har jag den :) Såå, självklart fick det bli lite fotografering nu inan det blev helt mörkt ute. Ska bli så kul att kunna börja fota nu med min alladeles egna kamera! Muuumms!! 

Kom hem från stan vid sex, var heeelt slut, huvudvärk och trött som bara den. Så fick bli tre timmar sömn på det! Nu är jag trött igen så ska nog sova snart. 

Imorgon är det jobb igen. Fyra dagar kvar nu av sommarens jobb, känns skönt, men tråkigt :( 

Sov gott ♥
 

Bullingrutten 2013

2013-08-11 / 21:05:24

Ja herregud en sånn dag det blev! Trots allt regn som öste ner, så var det super kul! Som vanligt ;) Iår var rundan ca 3 mil lång, med det kändes allt mer när det regnade så mycket :( Tråkigt! Tog oss nästan fem timmar att ta oss runt haha ;D Men gud den här dagen är så rolig! Årets stora höjdpungt, hoppas verkligen inte att bullingrutten dör ut, för det skulle vara SÅ tråkigt! 
Efter vi kommit i mål så for jag till Farmor för att duscha och göra mig iorning och bli lite VARM fy så kallt och blött det var haha. Tråkigt nog hade farmor glömt lägga ut nykeln så fick cykla tillbaka till Crusaders och hämta pappas för att äntligen få komma in i värmen! Sen var det lite för fest hos Andrea innan vi åkte till Crusades för räkor. Efter de var vi i någras husvagn några timmar för att dricka innan vi gick in och festade som aldrig förr! Det känner jag ju idag, fyyy vad dåligt jag mått :( Men nu har jag äntligen börjat känna mig som en människa igen haha ;) En människa med kroppsvärk! Det är ju inte helt smärtfritt detdär med cykling ;) Känns lite här och var. Speciellt att jag lykats att bränna upp hela benen med brännslor :( fy gör ju så ont! Klantigt gjort detdär. 

Nej nu ska jag dö i sängen framför film, imorgon ska det bli in till stan för shopping, YES ;) 

Kramar på er!!

ni gör mig starkare

2013-08-11 / 19:36:49
Hej på er allihopa! Vill tacka för alla fina och stöttande ord jag fått efter mitt inlägg i fredags. Jätte glad att ni stöttar mig så i detta! Man blir så mycket starkare när man vet att folk tror på en. Så fina är ni allihoppa!! :') Gud vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, ni är super fina och jag är så glad att ha alla erat stöd! Verkligen! 
Många har även kommit till mig och delat med sig av deras problem med finnar, vilket är så himla bra tycker jag, att ni pratar om det! Och delar med er utan era svaga sidor. Ni ska veta att jag är här och stöttar er! För ni är så starka allihoppa! 

Massor av kärlekskramar till er alla ♥ ni är bäst!!


Ska ta och göra ett inlägg nu om gårdagens bullingrutt, så det kommer förmodligen upp hör senare ikväll!

8 veckor utan smink, dom har lärt mig, och skrämt mig

2013-08-09 / 11:59:10
Idag har det gått 8 veckor sedan jag var hos en läkare för att få hjälp med mitt hy problem. Jag lider av finnar, och jag lider verkligen!! Dom invaderade mitt ansikte redan i 12 års åldern och har gått från sämre till lite bättre hela tiden. Men aldrig blivit så bra att jag velat visa mig utan ett tackande lager smink inför andra. Jag hatar dom!! Och jag hatar hur jag ser ut, hur dom försör mig. jag vill helst inte ens visa mig inför min egen familj, mina bästa kompisar, utan smink. För finnarna visar någon jag inte vill vara. Men, dessa 8 veckor har gjort mig så mycket starkare. 
När jag skulle besöka läkaren så hoppades jag på att få någon medicin, jag har testat alla möjliga krämer men inget hjälper. Jag ville få något så dom bara försvann! På kort tid. Men beskedet jag fick var att gå utan smink, utan andra återfukdande krämer, gå utan nånting i ansiktet i 8 veckor. 8 VECKOR! Jag tog det som min dödsdom. Det skulle bli en sommar innomhus, inlåst i mitt rum där ingen kunde se på mig. Det var vad jag tänkte. Och jag kunde inte hålla inne tårarna inför läkaren, ännu mindre när jag kom hem... Han hade gett mig en dödsdom instället för att hjälpa mig. 8 veckor utan någon kontakt med omvärlden.. 


8 veckor sedan:
 
Jag var så försörd, jag hatade mitt utseende, gick till en läkare för hjälp men fick ett dödsbud. Bilden ovan är tagen precis innan skolavslutningen. Jag ville ha med mig den till läkaren för att visa. jag ville inte ens gå utan smink dit, bara att ta mig till Tanum och tillbaka utan smink var hemskt!! Ni förstår nog hur ledsen jag blev efter beskedet. Han sa även att mina hudproblem kommer bli värre under dessa veckor, efter tre veckor skulle det bli ännu värre, för att sedan bli bättre. Jag kunde inte sluta gråta... 
Som jag skrev så ville jag inte jobba först. Men jag bestämde mig ändå för att ta mig till jobbet. Trösten var att det aldrig brukar komma kunder som jag känner, alltså vet dom inte vem jag är. Och jag fick snabbt lära mig att visa mig utan smink för min familj, och mig själv. Jag ville helst inte ens titta mig i spegeln själv. 
Dagarna och veckorna gick. Jag åkte endast till jobbet, men träffade inga andra. Som man egentligen brukar på sommaren.. Själv satt jag mest bara hemma, såg hur mitt ansikte förvandlades till något värre än vad det redan var innan. Jag blev väldigt torr, eftersom jag inte fick använda några krämer. Jag var så torr, kunde inte ens klia mig i ögonen. Mitt ansikte var en katastrof. 
Jag stängde in mig, tappade mycket kontakt med komisar, eftersom att om jag skulle tråffa dom skulle det bli utan smink, så nej. Hellre ensam hemma! 
Men jag har ändå använt smink ett fåtal gånger. Som på midsommar, den stoa brännbolls turneringen, håkan konserten, och en-två fester på Älgemon. För jag ville så gärna vara med! Och jag ville så gärna känna mig fin! 
Jag hade även nu slutat bry mig om kläder, om vad jag hade på mig. Jag kunde inte se att det jag hade på mig var fint, när jag aldrig kände mig fin... 
Nu, tillslut! Har det börjat bli bättre. Jag får inte längre så mycket nya finnar, nu är det mest ärr, fula ärr.. Kvar. Men jag visar mig gärna inte ute för folk jag känner. Men det har blivit bättre! Jag har blivit starkare. Förr ville jag inte ens gå till affären utan smink, nu klarar jag av det galat. Utan att ibland ens tänka på mitt ansikte. Förr kunde jag inte ens gå i stan när det var mörkt, eller gå ut och springa här hemma i skogen, utifall att någon skulle se mig. Ja, nu är jag väldigt mycket starkare! Idag kan jag tillomed visa mig för enstaka nära vänner utan smink, och hela min släkt, något jag tyckte var en omöjlighet för 8 veckor sedan. 


Nu, 8 veckor senare:
 
Jag ska uppsöka läkare igen nu. För detta räcker inte för mig. Mitt ansikte är inget jag helst visar upp. Och när skolan börjar så är det smink på igen. Annars vet jag inte vad jag gör. Jag vill ju helst få bort allting! Känna mig som en fin människa och faktiskt känna mig så!
 
Dessa 8 veckor har verkligen gjort mig så mycket starkare! 
Även fast jag inte haft det så roligt alls denna sommaren. 
Jag har tappat mycket kontakt med många vänner. 
Men dom har stärkt mitt självförtroende, min självkänsla. 
Jag kan se på mig själv i spegeln nu, och jag kan låta andra 
göra det också. Utan att vilja springa där ifrån. 
Jag har kommit långt! längre än vad jag någonsin trodde jag kunde komma!
Även ifall resultatet av mitt utseende inte är som jag vill se ut. 
 

waterfall

2013-08-08 / 20:38:00
Bild tagen av mig i Norge
 

Regn regn och regn. Bara öst ner hela dagen. Men, inget mig emot! Tycker det behövdes en regnig dag. är ju mysigt trots allt. 
Vart på jobbet idag med, vart typ tre kunder, yeeey :( börjar bli långtråkigt vaa! Haha ;) men nu är det bara en dag kvar denna veckan sen en rolig helg att se fram emot :D Bullingrutten på lördag, en kanske inte så rolig söndag och sen en tur till Uddevalla på åndag för att införskaffa lite kläder och en smarig systemkamera :D tjohoo! 

Nu blir det film tills jag slocknar om några timmar, ha det bra :)
 

just want it a little easy

2013-08-07 / 22:08:00
Gamal bild från i våras. 

Godkväll. Nu kryper snart vardagen in i livet. bara 1,5 vecka kvar!? Känns både roligt och skönt samtidigt som det känns jobbigt. Roligt att tråffa alla igen, saknar alla i skolan och klassen så otroligt mycket! Skönt att komma in i några bättre rutiner än att sova till tolv varje dag. Men även jobbigt att flytta in till den ensamna lägenheten, sköta vadags livet är jobbigt. Vardags stressen och ångesten inför skolan skrämmer mig redan nu! 
Men som sagt, saknaden är otrolig och jag längtar verkligen efter alla!! Sinclair den lilla underbara skolan. 


Dagen har vart som dom flesta, vart några timmar på jobbigt och haft det tråkigt! Långtråkigt när det börjar bli mindre kunder :/ Sen blev det en middag hos käraste farmor och nu på kvälls-kvisten har jag tagit en låång och go power walk. Nu ska jag mysa ner mig under täcket och kolla några avsnitt av the vampire diaries, ja, i väntan på sesong 5 så kör jag igenom hela serien igen! Haha ;) 

Sov gott ♥
 

Fuck this! Varför ska allt vara så jävla svårt och krongligt och obekvämt och bara sååå svårt? :(
 

weekend

2013-08-04 / 19:35:45
Bilder tagna med mobil-linsen från helgen.

Hej på er alla!!! Nu är jag hemma efter helgens äventyr. Skrattat mycket, träffat härliga människor, och njutit ordentkligen! Och tillomed kanske fått en förkylning på köpet :( 
Åkte till Grebbestad efter jobbet i fredags, till Kerstin, hon fylle i torsdags så det skulle firas! Det kom lite folk på kvällen, vi lyssna på bra mysig, pratade, skrattade och hade det bra trevligt! Sen på natten åkte vi en sväng till Grebbestad också. 
På lördag morgon, eller ja vid halv elva så åkte jag mot Liseberg med Kajsa och födelsedags barnet Ida :D Hade en toppen dag! Trots lite regn. Men gud vad kul med Liseberg! Var ju en del folk, men vi hade så trevligt ändå :) 
Inatt sov jag hos mormor och morfar så kom hem nu för några timmar sen och har sen dess sovit lite och bara degat! Vilket jag ska fortsätta med heeela kvällen lång :) 

Tackar iallafall för en himla trevlig helg! Borde ju spendera fler helger såhär..! 

Ha en fin kväll där ute.
 

slide show
RSS 2.0