en ovanligt lång fredag

2013-03-29 / 14:03:00
teckning gjord av mig
 

Hej på er! Hoppas verkligen ni mår bättre än mig idag... Katastrof! Kroppen ropar illamående. Död. Men ja, jag hade väll kul igår, antar jag. Eller?
 
Ska snart börja packa lite. Ta tag i min dag på nått sätt, haha.

Ha det bra.

I meant absolutely nothing to you. ever.

2013-03-28 / 18:12:10
 
Nu är jag äntligen hemma. Har tagit på mig mjukis kläderna och borrat ner mig under täcket nu efter maten. Avslappning. Ska ligga kvar här ett tag. Sen ska jag duscha och göra mig iordning inför kvällen. Ska bort och umgås men lite folk och inviga påsken. 
Känner mig sen en någon timme tillbaka inte jätte sugen på att inte veta vilka som ska dit, kanske lite rädd inför vad som KAN hända. Men, jag är stark! Och även fast jag inte är det så kan jag låssas. 
Känns som att precis hela världen precis rasade. Som om hela jag och allting bara rasade. 

it feels good

2013-03-28 / 08:55:13
Inte vart så mycket tid för uppdateringen denna veckan tyvärr. Men! Idag klockan ett så tar jag mitt efterlängtade påsklov! Åh underbart ♥ Åker hem vid fyra och imorgon ska familjen till Älgemon där vi stannar över hela helgen, ännu mer underbart! Ska bara ta det såå lugnt! 

Så, vad har hänt sen i måndags? Ja jag har ju haft dasse prov, och det har gått skapligt! Matteprovet kändes som en kattastrof, men jag hoppas på det bästa. Men annars har det vart en bra vecka! :) Gårdagen var jätte mysig och rolig :) Hade bara en lektion vid 13.45, vilket inte var någon ansträngande lektion direkt! Vi åt godis och lekte lekar för att vår lärare ska gå på mamma ledighet. Men annars under dagen gick vi runt på skolan, hjälpte Simon att köpa rosor till sin tjej Lisa, så otroligt fint var det! Hur gulligt som helst! :)
Sen efter skolan åkte jag, Lisa, Patrik och Matthew hem till Matthews lägenhet där vi spenderade eftermiddagen och kvällen. Vi hade det trevligt! Kom upp många svåra och djupa samtalsämnen, men det kändes väldigt skönt! En bra kväll helt enkelt. Sen åkte jag och Lisa hem till mig så hon sov här :) 
Nu är Lisa i skolan men jag har sovmorgon idag så jag håller på att packa och göra iordning här hemma till att jag åker hem sen. Åh det ska bli såå skönt att komma hem!
 

Ha en bra dag så uppdaterar jag nog när jag kommer hem. Kramar.

panik

2013-03-25 / 23:07:22
 
Ja här är ett urklipp från min måndags kväll. Matte plugg i panik. Men nu känner jag bara att det får gå som det går! Förmodligen inte så bra, men då blir det så! Jag ger upp om funktioner nu, inte mig grej, alls! 

Nu ska jag sova, hjärnan är borta på andra tankar än plugg just nu. Ett under att jag inte somnat i soffan än. Inte heller värt att göra det. Ska greja med diska, sen klättre upp i sängen.

Sov gott. kramar

shine

2013-03-25 / 15:04:00
Jag idag iklädd brillor och en go shorta från grangården, vart ifrån annars? Bilderna tog Lisa.
 

Åh vädret är underbart!! Solen skiner och det är varmt! Men kunde gå utan jacka och känna varmen mot huden, är det inte hur underbart som helst? Äntligen!!! Ätligen värma och vår! Åh underbara dag! 
Nu ska jag strax kila hem, den har dagen har gått väldigt fort! Gick till Cactuz innan skolan, ett ställa här i Uddevalla där man köper sallad. Jag var där och lämnade CV inför sommarjobb, hoppas dom gillar mig! :) Kanske blir en sommar i Uddevalla? 
Efter de gick jag till svenska lektionen och sen över till digitalt skapande. Vi fick en ny fin uppgift idag! Uppgiften är att göra en gif, så roligt! Så vi fixade kameror och gick ut direkt och filmade. Så nu är det bara att börja klista i photoshop :) 

Nu ska jag strax gå hem, vill helst gå ut och gå i evigheter med solen i ögonen! Men, hemma ligger högar med plugg vilket betyder en eftermiddag och kväll innomhus... 

Hoppas ni mår bra!
 

20130325

2013-03-25 / 11:06:50
 
Då var det måndag igen. Ingen ansträngande början för mig iallafall. Börjar inte fören tolv så jag fick en ordenklig sovmorgon! Nu är jag utvilad och glad! :) 
Helgen har också vart bra! Har ju inte bloggat, vet inte riktigt varför för jag har inte gjort speciellt mycket? Mest sovit, vart ute och springit och tagit det lugnt. Igår åkte vi till Älgemon över dagen och åt smarriga vofflor, var längesen vi var där! Märktes ju när jul grejerna fortfarande var framme, haha! Men vi ska nog spendera hela påsk helgen där så då får vi väll byta ut allt mot påsk saker istället ;) 
Sen åkte jag in med sju tåget igår, gick och handla med en Filip och sen när jag kom hem kom en annan vän förbi, jätte roligt! :) 

Nu ska jag göra mig iordning sen iväg på en svenska lektion och därefter digitalt skapnde och sen ska jag hem, iväg och hadla lite mer mat och sen borra in mig i böckerna. Två prov imorgon och en uppsats som ska vara inne IKVÄLL! Herregud.. Paniken svämmar verkligen över mig. 

trötta hjärnceller

2013-03-22 / 22:54:00
Bild tagen nyligen av Johan 
 
Hej på er igen. Var visst några dagar sedan jag uppdaterade! Kom jag på nu i stunden. Är verkligen inne i någon slags koma just nu eller något, så fruktansvärt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen? Så fort jag sätter mig ner så slocknar jag. Lite jobbigt när jag somnade på studieverstan igår med huvudet i handen och en hög med plugg framför mig.. Så jag var mer eller mindre tvungen att gå hem, det där funkade ju inte... Och i bakuvudet vet jag ju hur mycket plugg jag har just nu! Jag får ju inte ligga efter bara för att jag är TRÖTT!? Nästa vecka börjar med en historia inlämning senast måndag, sen två prov på tisdag varav ett är matte och inte nog med det så är det förbaskat svårt! Det svårsate jag vart med om. Detta plus lite andra grejer som foto uppgifer och annat. Ja ni märker ju själva, min helg ser inte så lovande ut... Blä är allt jag har att säga. VARFÖR ska lärarna lägga ALLT samtidigt!? Obegripligt. 
Och igår tänkte jag ju plugga hela eftermiddagen, hur gick det egentligen? Inget vidare.. För jag bjöd hem två hemlösa och utsvultna pojkar på pannkakor och trevligheter hela eftermiddagen, trevligt var det! Men inte mycket plugg gjort inte... 
 
Nog med plugg prat!
 
Nu är det iallafall skönt att få vara hemma i skogen igen. Missade även tåget idag... Värsta på länge! Man känner sig ju aldrig mer dissad som när tåget man ska med åker förbi rakt framför näsan på en... Förbaskat! Men, jag kom hem ändå. Tog bara lite längre tid... 
 
Nu ska jag stänga ner här och sova i hundra år tänkte jag! Ett under att jag höll mig vaken längre än till sju! Trodde jag verkligen inte. Var nära att jag slockna där men nejnej. Men nu, nu är det dags att SOVA. Godnatt på er.

vardag

2013-03-20 / 11:44:17
 
Här är två bilder på vad jag skutta runt i, orkar inte riktigt bry mig om att ha uppklädda kläder och smycken och sånt längre. Älskar min munk kofta, bär den jämt och ständigt! Visst bryr jag mig om vad jag har på mig, det har väll alltid vart min grej typ! När alla andra går i mjukis byxor så går jag i högklackat och en mycket planerat outfit. Så har det alltid vart, jag har inte brukat gå i mjukiskläder bland folk. Men! Nu har det börjat avta! Nu går det faktiskt dagar då jag bara tar på mig något. Skönt! Skönt och inte behöva bry sig. Och jag går ju på en sån skola också. Här går folk i mjukisbyxor och det är fullt normalt, till skilland från andra gymnasie skolor i Uddevalla som är HELT tvärt om! 
Jag lämnar nog fortfarande mjukisbyxorna hemma, men en slapp outfit har börjat uppkomma mer ofta, gött! 

Nu ska jag gå och käka, sen blir det historia och svenska i två evigheter.. Blä!! Men efter det slutar jag för dagen och tänkte jag gå ut och fråga runt efter sommarjobb, aldrig gjort sånt förr så jag är nervös! Men, det är ju bara en fråga :) Inget farligt alls.
 
Kram.

london

2013-03-19 / 11:33:30
Bild från London 2011
 

Hej tisdag. Saknat dig så! Vill bara hem och sova... Haft ett långt matte pass nu och fått reda på att jag har prov om en vecka. alltid lika trevligt! Detta kapitlet är verkligen det svåraste jag vart med om! 
Nu längtar vi alla efter lunch, sen har vi ha en lektion till innan jag får komma hem. Tror jag ska ta en promenad, även fast vinden viner. Och ikväll kanske man ska träffa någon? Får se om någon har tid :) 
Hoppas eran dag har börjat bra, och att den fortsätter bra :) Vi hörs. 

Och gud vad jag längtar tillbaka till London! Åh underbara stad ♥

Holy Moley

2013-03-18 / 20:49:21
Instagram foton. Följ mig! golikemee
 

Hej på er. Sitter och myser i soffan framför Familjen Annorluna med ett glas juce, fin avslutning av en ledig måndag! För övrigt har denna dagen vart rktigt bra! Jag och mamma har forit runt lite överallt och haft en mysig mamma-och-dotter-dag. Vart en sväng på Torp, åkt runt i stan och gått runt lite, ätit gott, vart på second hand och fyndat lite, gjort iordning lite nya saker i lägenheten, blivigt så fint! :) Och tillsist tog vi en shopping runda på ICA, som jag förövrigt inte alls visste att jag hade typ fem min bort bara runt hörnet nästan!? :O jag har saknat ett ICA faktiskt, just nu haldlar jag på Willys, men nu blir det ändring! :)

När mamma och jag hade kramat varandra hejdå och hon gett sig av hemmåt så tog jag mig ut på en springtur, jag och mamma har disskuterat idag vart jag kan springa någonstans. Vill ju ha bra rundor att välja mellan! Så nu fick jag ju såklart ge mig ut och utforska vad vi kommit fram till, och den jag tog idag var alldels lagom :) Vi kom även fram till en annan längrerunda som jag får testa en annan dag. 
Har även laddat ner några riktigt bra workout appar som jag rekomenderar! Med bra tränings grejer man kan göra hemma utan maskiner och annat. Jag är nöjd! Så dom är rekomenderade till alla som vill träna lite hemma. Räcker ju men bara några minuter varje dag och du kan välja vilken koppsdel du vill pina.
 
Ha det fortsatt bra!

in the woods

2013-03-17 / 18:19:46
Mobil bilder från helgen
 

Godmiddag på er. Hoppas eran helg har vart bra :) Min har varit väldigt lyckad måste jag säga! Även fast den inte blev som jag tänkt mig med min tjejkväll och det. Åkte hem vid två från stan igår, mormor och morfar hämtade upp mig i Hällevadsholm och körde mig hem, Inga bilturer som är så trevliga som med dom :) 
Sen några timmer efter jag kommit hem så for jag till Jenny, vi ville ut å ha kul men igår var nog törraste kvällen på länge! Inte en kotte som hade något kul för sig... Men så hörde tillslut Viktor och pojk gänget av sig till oss och sa att dom hängde hemma hos Felix under kvällen. Så vi åkte dit några timmar och det var så himla mysigt! :) Har inte träffat dom sen... Typ nyår! Så vi hade en riktigt trevlig kväll där mitt ute i den djupa skogen. :) 

Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade hos Jenny och sen när jag kom hem tog jag en efterlängtad springtur i det fina vädret. Så underbart var det! Njöt verkligen! Har längtat efter den där springturen hela veckan!! Sen efter springturen körde jag lite styrkeövningar och en dusch på de :) Nu väntar bara middag!  

home sweet home

2013-03-16 / 11:55:28
Bild tagen på Älgemon förra vintern 
 
Godmorgon där ute. Idag blev planerna för mig ändrade. Istället för att stanna en natt till och ha tjejkväll ikväll så åker jag hem nu med buss klockan två och lämnar Uddevalla. Tråkigt men ja, det är väll så det blir ibland. Hälften kunde inte komma och sen var andra hälften inte sugna? Får helt enkelt bli en annan gång. Känns åtminstone onödigt när jag kunde åkt hem igår istället och sluppit sitta här i lägenheten själv hela dagen och kvällen igår. 
Ska iallafall bli skönt att komma hem tycker jag, sova i min säng och duscha i min dusch, haha. Och gå ut och springa eller något i skogen. Inte alls lika kul att gå ut och springa här i stan som det är hemma! 
 
Nu är jag också helt bra känns det som, hade ju väldigt ont i magen igår men till och med det är borta nu känns det som! Väldigt skönt :) Så nu kan jag njuta av helgen. Känns bra. 

Hoppas ni får en bra lördag, kram.

återblick, one year

2013-03-15 / 13:47:00
Alla bilder från förra våren.
 

Tittar igenom massor av bilder! Enda från femta klass och fram tills nu, kollar även igenom min gamla blogg som jag hade under 2010 0ch 2011. Ni hittar den här. Det är riktigt roligt faktiskt! Se vad man gjorde om dagarna, hur man mådde, vilka man var med, hur man tänkte, hur man såg ut. Man kommer ju ihåg så himla mycket när man ser bilder och läser bloggen, till vissa saker längtar man tillbaka, till andra inte :) 
Ovan ser ni iallafall lite olika bilder från förra våren som jag letat fram. Lite outfit bilder och annat. Nu vill jag ha våren här på riktigt! Det var ju så soligt, varmt och fint här nu. Men i onsdags så ville det passa på att snö igen och bli full vinter... Snön ligger fortfarande kvar men solen skiner iallafall, fick jag se förut när jag begav mig till affären 500 meter bort på gatan, men det var riktigt kallt! 
 
Sitter fortfarande i soffan med datorn i kvät, huvudvärken är bättre nu men har fruktansvärt ont i magen! Försökt äta lite pasta sallad här i nästan fyra timmar, men så fort jag äter lite så får jag ont i magen igen, även fast jag känner mig hungrig.. Mystiskt detta! Får hoppas de går över snart. 
Usch känner verkligen att jag måste städa här! Ser ut som jag vet inte vad! Och diskhon svämmar snart över med disk! Men jag orkar verkligen inte... Svårt detta! 

det kommer aldrig vara över för mig

2013-03-15 / 09:11:53
Förra våren.
 

Sitter klarvaken framför datorn sen några timmar tillbaka, vaknade vid sju med huvudvärk och ont i magen och kunde inte somna om... Känner mig åtminstone mycket, mycket bättre idag! Febern är helt borta nu. Men min mage gör lite ont, åt ingenting nästan på hela dagen igår. Sen vid tio på kvällen blev jag vrålhungrig! Så jag åt och sen gjorde magen ännu ondare :( Sen är jag är fortfarande slö och trött och har huvudvärk med. Men annars känner jag mig frisk! Vilket betyder att jag kan ha min tjejkväll imorgon trots allt. Det trodde jag ju verkligen inte i onsdags. Men det verkar ju som att det var en kortvarig feber som kom fort och gav sig av lika fort igen. Skönt! Är iallafall hemma från skolan idag, skulle nog inte klarat av lektionerna idag heller. Först världens längsta matte pass, sen idrott som jag inte skulle kunnat vart med på alls och sen två timmar senare estetisk kommunikation där jag ändå inte hade kunnat göra någonting idag i princip.  Jag gör bättre i att stanna hemma och vila, äta ibumetin och hoppas på att megen slutar göra ont. 
 
Nu ska jag sätta på tven och kanske en film och försöka sova lite till.
 
Hoppas eran fredag fortsätter bra. kram

kass

2013-03-14 / 10:07:11
Me by me, last summer.
 

Hej, hoppas ni mår bra! Kan ju säga att jag absolut inte gör det. Ligger hemma med världens feber, illamående och grejer.. Det började igår, fick världens huvudvärk på morgon som inte släppte, vilket övergick i världens migrän, fyfan värsta på länge! Så jag bäddade ner mig i sängen med solgalsögon och dom tjockaste kläderna. Fy mådde jätte dåligt! Hatar att vara så sjuk.. Fast vem gör inte det? 
Idag är det iallafall lite bättre än igår. Men febern är allt kvar, liksom huvudvärken. Och idag är även magen helt kass. Fyfy. 
Hoppas detta går över snart! Jag som ska ha tjejkväll här hemma på lördag och grejer.. Detta kom ju lägligt! 
Ska iallafall ut sen, måste köpa mer värktabletter och grejer. 

Hoppas ni får en bra dag.

saknaden

2013-03-12 / 11:37:00
Tumblr



Började dagen med en försovning och stress, ingen bra start! Men dagen kommer bli bättre, nu har jag min sista lektion när nästa lektionen är inställd. Men ska en sväng till studieverkstaden efter lunsch och sen ska jag möta upp Maria, Lisa och Evelina. Vi ska ha en super duber mysig kväll hos mig! Alltid för längesen nu. Vi ska väll äta gott, kolla på film kanske, och ta igen all tid vi inte haft. Efter att jag flyttat in så träffar jag dom högst en dag i veckan, knappt det... När jag pendlade träffade jag dom VARJE dag. Förändringen är stor och jag saknar om varje dag :( Livet är inte desamma! 
Så idag ska vi njuta riktigt ordenkligt! 

Hoppas ni mår bra.

och en dag kommer du och jag verkligen bli gamla

2013-03-11 / 13:23:00
Me by Johan. 

Då var de måndag igen och en helt ny vecka i mars. Solen skiner men det är kallt som satan. Men vad gör det? Bara solen skiner så är allting lite bättre. 
Kom in till stan igår kväll vid åtta och somnade väll i soffan efter en timme, i vanlig ordning kan jag säga. Somna i soffan har blivit som ett fritids sysselsättning typ? Har det då gått för långt? Nej det tycker jag inte. 
Idag hade jag en fin sovmorgon och sen en historia lektion att börja med, och sluta med. För det var den enda lektionen idag. Men jag har stannat här i skolan, ätit mat och tagit det lugnt. Nu sitter jag på en media lektion som jag egentligen inte behöver idag. Men ska ta några bilder jag saknar och sen ska kanske phoptshoppa lite innan jag går hem. Blir nog en springtur eller PW innan jag gör mat, planerat god potatis gratäng med kyckling. Inte fel alls! Sen står pluggning på shemat. Uppsatser, böcker som ska läsas ut och inlämningar som SKA in. 

Hoppas eran måndag har vart possetiv och att den kommer fortsätta så. Vi hörs här snart. 

questions

2013-03-09 / 20:14:34
FÖR ETT ÅR SEDAN:

Hur gammal var du? - 15
Vilken klass gick du i? - nionde klass
Vad hade du för hårfärg? - brun
Hur lång var du? - 1.62
Vem var du kär i?- jag vet vem det var men vill inte skriva det här
Hade du någon pojk/flickvän? Nej
Vad brukade du göra på fritiden? - vara ute och springa, skriva, rita, vara med kompisar
Vilka umgicks du med? - väldigt många! Bullingar, folk från Tanum och Grebbestad. Och även Hällevadsholm
Hur såg du ut? - Jag hade extensions och började bry mig om stilen, haha.
Var allt bättre då? -Jag vet faktiskt inte.. Tror faktiskt inte det, vissa saker var kanske det men. 
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - nä
Har du förändrats? - Ja, det har jag verkligen

NU:

Hur gammal är du? - 16 
Vilken klass går du i? - klass ES12K, första året på gymnasiet
Vad har du för hårfärg? - brunt
Hur lång är du? - fortfarande 1.62 :(
Har du någon pojk/flickvän? - nej
Vad brukar du göra på fritiden? - sova, kolla på tv och plugga, träffa kompisar ibland också
Vilka umgås du med? -det är väldigt olika! många olika
Hur ser du ut? - som jag gjorde för ett år sen ungifär

HAR DU..

Slagit ner någon? - nej
Svikit någon? - det har jag nog
Fuskat på prov/läxförhör? - nej inte något seriöst
Blivit kallad Bögjävel? - inte vad jag mins
Kallat någon Bögjävel? - kanske, vet inte
Druckit alkohol? - ja
 
VEM:

Skrev du senast till på msn? - hahaha ingen aning
Kramade du senast? - det var nog en tant som kom till Loftet idag som jag inte träffas på länge
Är den finaste personen som finns? - min farmor
Vill du vara med just nu? - en viss person kanske

Ringde dig senast? - pappa
Skickade ett sms till dig senast? - Johan
Skickade du ett sms till senast? - Johan

VAD:

Drack du senast? - coola
Köpte du senast? - en godis

Gjorde du igår? - sprang runt som en galning i Uddevalla, sen åkte jag hem och sov
Ska du göra imorgon? - ingenting tror jag, ha sovmorgon och kanske gå ut och springa
Vill du göra just nu? - ha kul
Åt du senast? - en av godisarna som läg i min godis skål här framför mig
Är närmast dig som är rosa? - en dvd film tror jag

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN

Du är kär nu - nej
Du har sårat nån så den börjat gråta - tror inte det?
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ja 
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej

ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smygit ut utan lov - Nä
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Neh det tror jag inte
Jag har en hemlighet som ingen vet - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Ja
Jag har struntat i ett prov - Vet inte

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - Ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej det göt jag nog inte nej
Jag kan inte svälja piller - Ja
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Ja!
Jag har vaknat gråtande - Ja
jag har somnat gråtande - Ja

cold day, cold sun

2013-03-09 / 17:02:51
Today, Me by Johan
 

Hoppas ni har haft en bra lördag i kyliga Sverige. Vet inte hur det är hos er men här skiner solen utan att värma, riktigt riktigt kallt! Även fast det inte finns ett moln på himlen? Väldigt fin dag för att fota iallafall. 
Åkte med mamma i morse till Loftet som hon öppnat nu igen efter hennes rygg operation. Så jag passade på att åka med och gå över till Johan. Herregud inte träffat han sen, jul typ!? Alldeles för länge sedan! Så vi kom fram till att träffas idag så vi kan skratta av oss lite, lika kul som alltid att träffa honom. Och idag hade vi ju väldigt mycket att prata om. Så vi tog en promenad med kameran med oss så vi gick och pratade samtidigt som vi fotade lite här och var. Det var skönt att få komma ut! Även om kylan kändes. Och fina kort blev det ju också!

Nu sitter jag hemma framför tven med massor av kläder och väntar på att vi ska få äta. Räkor och mys står på menyn, något att se fram emot en lördags kväll! 
Efter räkmyset vet jag inte vad som händer, ser ut som en hemma kväll. Hoppas den blir längre än igår iallafall! Somnade väll vid åtta i soffan och vaknade igen vid ett... Fin kväll! 
 
Ha en fortsatt bra lördag.

I have the world, in my hands

2013-03-07 / 19:10:40
old pic
 

Då var det torsdag, igen. Gud det går snabbt. 
Idag har det vart en kort och lagom skoldag. Kom hem vid halv två och störtade i soffan och sov nån timme. Vaknade hungrig och, hata mig inta nu haha! Hatar redan mig själv.. Men jag gick faktiskt och köpte en pizza... Här på min gata finns det två pizzerior. En som är som dom flesta andra, där jag ätit några gånger nu, väldigt gott! Och sen finns det en till lite längre ner på gatan som jag inte hade provat innan, men dom har väldigt billiga pizzor! 40 kr st, ett mirakel om ni frågar mig som bara lever på studiebidraget på 1000 kr i månaden. Så jag betämmde mig för att prova, mumms var det. Tror dat kan ha vart det låga priset också som gjorde den extra god! Plus var också att den inte var lika stor som en vanlig, denna var mer, lagom. 
Så nästa gång det blir pizza till middag, så blir det där! Så ja, nu vet ni det! ;) 

Efter maten så storstädade jag faktiskt, imponerad! Så nu är det rent och fint och jag är trött. Vilket innebär en tupplur till framför film. Just nu mer jag även sjukt dåligt! Ont i ryggen och huvudet. Fy fy.
Hoppas ni mår bra!

som det är, eller hur är det?

2013-03-06 / 13:14:00
Old pic
 

Sitter på en historia lektion med magvärlk, huvudvärk, och ont överallt. Försöker förstå och sätta mig in i vad hon där framme säger men orden går inte in i mina öron alls. När klockan slår rätt så går jag hem till mig och min soffa, drar ner rullgardinen och sätter på en film som jag kan somna till några timmar.
Klockan slår snart rätt. 
 
Hoppas ni mår bra.
 

ensam och ensammast

2013-03-05 / 18:06:00
 
 
Sitter och lyssnar på känslosamma toner och blickar ut genom fönstret och möts av kyla. Sitter invirad i min filt och bara, tittar. Utan meninng, utan slut. Vill inte röra mig mer idag. Känns som aldrig. Det hände nått, oklart vad. 
Känns som perioden kommer, känns som den är här. Jag har känt mig ensam förr, och nu igen. Ensam och ensammanast. Enammast nu, alltid. Allting jag förträngt, kommer på samma gång. Allt det jag förträngt, som jag aldrig någonsin vill mötas av igen, aldrig någonsin vill bli påmmind om igen, aldrig någonsin vill få i min kropp igen. Allt det kommer nu, nu igen. Jag vill inte. JAG VILL INTE! Det är som panik blandat med rädsla och, stillhet. Jag vågar knappt röra mig. Vill stänga av allt som är känslor. För då kanske minnena försvinner?
Jag känner mig blind, som om synen har försvunnit för att jag ska kastas in i mig själv, fängslas i mitt inre, med mitt förfluta, men mina minnen. Jag vill stänga av. Det är svårt att kvävas i sig själv och inte kunna ropa på hjälp.

Jag vill inte.

lev

2013-03-05 / 12:40:15
 
Skoldagen är snart slut, ute är det grått, men humöret förljer ändå med. Har bara en engelska lektion snart och sen ger jag mig hem. Jävla engelska.. Vill helst tänka så lite som möjligt på den! Jävla engelska. 
Annars rullar det på, var ute på en lite kylig men uppfriskande joggingtur igår efter skolan och sen på kvällen gick jag över stan till en vän och tog några öl med några andra vänner, inte helt fel! Sen gick jag hem och sov som en så skönt! Kanske lite för skönt för det var väldigt svårt att gå upp i morse faktiskt. Men, det gick. 

Ni får ha en fortsatt fin tisdag. 
 

Space

2013-03-04 / 14:15:40
Mitt nya fräna mobilskal i 3D, älskar det verkligen!
 
Vad tycker ni om mitt nya skal, själv älskar jag det! Älskar att det är rymd och att det är 3D gör det ännu fränare, mumms i vardagen. 
Just nu sitter jag på en digitald skapande lektion och pysslar med photoshop. Uppgiften är att göra ett djur eller liknande som en robot, svårt att förklara, svårt att göra! Men satsar på ett coolt och bra resultat! Men just nu vill jag helst bara sluta, gå hem, ta på mig joggingskorna och ta mig ut på en joggingtur i det soliga Uddevalla! Underbart ♥
Hoppas eran start på veckan har vart bra och att den fortsätter i samma bra spår. 

weekend

2013-03-03 / 17:08:04
Foton från helgen. 
 

Halloj halloj! Ja nu är det söndag och helgen är snart över. Det har vart en bra helg! Super fint väder och kvällen igår var väldigt lyckad! Satt i husvagnen med härliga människor, kanske inte de fräschaste eller finaste stället i världen! Men helt okej. Blev också några turer upp till Kevins pappa som gjorde pannkakor, värmde köttbullar och gjorde varma mackor med kantareller. Kan ju inte bli bättre! Haha. 
Hade iallafall väldigt roligt, det var längesen och det behövdes verkligen känner jag. Och det bästa av allt! Jag mår inte pyton idag!! Har faktiskt vart ute på en PW och städat här hemma också, super duper. 

Nu börjar det kurre i min mage och maten är snart klar. Sen åker jag till stan vid sju tror jag och imorgon är vardagen tillbaka igen. 

let's have a good night

2013-03-02 / 19:22:25
Gamal bild 
 

Godkväll. Sitter på mitt rum i Bullarn och gör mig iordning inför kvällen, ska bort på en liten fest här inte långt ifrån. Hoppas på en bra kväll! Blir väll inget så jätte stort partaj, bara kul å få träffa folk. 
Sen jag kom hem från stan har jag inte gjort så mycket, tog en jogging tur och sen har jag ätit good mat! Så det ska vara.

Hoppas ni får en fin och bra lördags kväll, jag önskar mig själv desamma. Kramar.

good morning Saturday

2013-03-02 / 13:05:00
 
Hej på er. Ja  nu är jag vaken och snart klar för att åka hem. Tar en buss vid två, trodde jag skulle behöva ta 4-tåget för att jag inte skulle hinna städa. Men det gick fortare än jag trodde. Nu är lägenheten ren och fin och jag kan åka hem med gott samvete och komma tillbaka imorgon till en städad lägenhet. 
Ikväll händer nog ingenting tror jag, inte planerat något. Så blir nog en degar kväll hemma om inget kommer upp. 

Jag uppdaterar när jag kommer hem. Ha en fortsatt bra lördag! Kram

fly away

2013-03-02 / 01:47:22
 
 
Godkväll, eller godnatt..? Klockn är ju ändå snart två. Somnade ju såklart framför tven vid tio tiden och vaknade hav ett.. Nu sitter jag bara uppe och väntar på sömnen. Men ska nog snart försöka sova. 
Strömstad blev även instället imorgon med, hon jag skulle åka med har fått feber. Men, det kommer fler gånger. Åker iallafall hem med tåget imorgon under eftermiddagen. Ska bli gott med hemmalagad god mat! Som inte är nudlar... Haha jag har vart RIKTIGT lat denna veckan vad gäller maten. Får bättre mig. 

Fick en fin eftermiddag iallafall. Efter sista lektionen åkte jag, Lisa och 5 grabbar till Torp för shopping. Var faktiskt riktigt mysigt och trevligt! Strosade runt där, killarna köpte de dom skulle, jag och Lisa fick hjälpa till med smak av kläder och sånt, vi åt lite och sen for vi tillbaka till stan. Det jag fick med mig hem var ett mobilskal, ett riktigt snyggt sådant som jag kollat på länge! Hittade även lite saker på Torp som jag blev bra sugen på, kanske blir en till tur snart. 

Nu ska jag försöka sova tror jag. Imorgon är det städning på schemat innan jag åker hem, och mys i soffan såklart
Sov gott.
 

är det sant att den har hämtats av sparvarna, förts hit över ängar, godkänts av änglarna

2013-03-01 / 10:52:04
 
Nu är våren här på riktigt! Och jag hoppas verkligen jag har rätt om det. Underbart ute. Solen skiner, mitt ansikte skiner och allt känns så lätt! Gud va jag gar längtat efter detta! Ljus! 
Just nu sitter jag i lägenheten och väntar på ett dom andra i klssen ska bli klara i simhallen. Jag kan tyvärr inte vara med eftersom jag har vart sjuk hela veckan och tror inte det blir bättre av ett dopp i vattnet idag. Men nästa vecka kommer jag delta, det måste jag! Annars får jag nämligen F, inget vidare. 
Hade ju matte prov och här för två timmar sedan. Det gick väll half bra halft dåligt. Känns som att antingen har jag rätt på allt, eller så har jag fel på allt, haha.. Hoppas på det sista! 
 
När dom är klara i simhallen ska vi äta, vet inte om det blir ute eller om vi går upp till skolan, återstår att se! 

Vi kanske hörs ikväll, kram på er. 

igår, 27 februari

2013-03-01 / 00:02:00
 
Ni får två bilder på hur jag såg ut igår :) Bilder på min Garderob/säng kommer snart. 
Tar en liten paus från pluggandet, ska snart sova också. Klockan är tolv och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Det kom öven en vän här förut, somnade nästan när vi satte på en film! Så han gick hem för han tyckte jag såg för trött ut... Antar att jag behöver sömn? Kanske behövligt om jag ska ha dedär matte provet imorgon... Satt fyra timmar och räknade matte på skolan och sen fortsatte jag 1-2 timmar till när jag kom hem. Hoppas allt sitte rnu... Blir väll förmodligen lite panik pluggning imorgon också antar jag. Prov är inte min starkaste sida, men vill vara bra förberedd när dagen väl kommer! 

Hoppas ni alla mår bra, nu ska jag nog göra mig klar för att sova. Vilket ni nog också ska om ni inte redan gjort det. 
Godnatt, sov gott ♥

slide show
RSS 2.0