cold day, cold sun

Today, Me by Johan
 

Hoppas ni har haft en bra lördag i kyliga Sverige. Vet inte hur det är hos er men här skiner solen utan att värma, riktigt riktigt kallt! Även fast det inte finns ett moln på himlen? Väldigt fin dag för att fota iallafall. 
Åkte med mamma i morse till Loftet som hon öppnat nu igen efter hennes rygg operation. Så jag passade på att åka med och gå över till Johan. Herregud inte träffat han sen, jul typ!? Alldeles för länge sedan! Så vi kom fram till att träffas idag så vi kan skratta av oss lite, lika kul som alltid att träffa honom. Och idag hade vi ju väldigt mycket att prata om. Så vi tog en promenad med kameran med oss så vi gick och pratade samtidigt som vi fotade lite här och var. Det var skönt att få komma ut! Även om kylan kändes. Och fina kort blev det ju också!

Nu sitter jag hemma framför tven med massor av kläder och väntar på att vi ska få äta. Räkor och mys står på menyn, något att se fram emot en lördags kväll! 
Efter räkmyset vet jag inte vad som händer, ser ut som en hemma kväll. Hoppas den blir längre än igår iallafall! Somnade väll vid åtta i soffan och vaknade igen vid ett... Fin kväll! 
 
Ha en fortsatt bra lördag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
slide show
RSS 2.0