det är inte så mycket kraft kvar

2012-11-14 / 18:45:50
Detta blir ju mer och mer en klageblogg tycker jag... Jag bara klagar och klagar... Det är verkligen inte meningen! Meningen med en blogg tycker jag inte är att skriva om alla sina problem. Eller det kan det ju vara men jag tror inte ni tycker det är så intressant. Och det är inte det jag vill att min blogg ska vara. Jag vill driva en bra blogg som jag kan vara stolt över! Och fremst ha tid att driva. Ingenting av det finns just nu faktiskt. Jag har skrivit på min blogg nästan varje dag sen jag gick i 7.an-8-an och jag har vart riktigt nöjd! Men just nu har det dalat väldigt kraftigt. Jag mår inte bra, jag är oerhört skoltrött, har fruktansvärt mycket att göra och en massa med väldigt svåra problem även utanför skolan som trycker ner mig enormt. Och då kan jag inte prestera bra på den här bloggen! Jag måste säga förlåt men jag måste ta en litan paus nu. Det är nånting jag nästan aldrig gjort! Men nu känner jag att det behövs. Min blogg har sjunkit väldigt den senaste tiden och det förstår jag. För jag presterar helt enkelt inte bra! Och jag vill ta en paus tills att jag vet hur jag ska få tillbaka min blogg. För jag tycker det är oerhört kul att blogga! Bloggen har vart den enda tiden på dagen då jag faktiskt fått skriva om vad jag vill! Och ingenting nån lärare bestämt. Men just nu känner jag att jag bara inte kan. Och jag vill återkomma när jag kan göra nånting riktigt bra istället!
Och fram tills dess får ni ha de underbart! Kram på er alla. Hälsningar Fanny på GoLikeMe. 

Ps. Finns ju alltid kvar på Instagram för er som vill se en glimt iallafall av vad jag gör på dagarna. Instagram - golikeme.
 

hörs imorgon

2012-11-13 / 20:15:55
Är jätte, jätte trött just nu, eller jag har vart det hela dagen. Fryst hela tiden och vart super trött! På vägen hem visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Har även massor med läxor egentligen, men kan jag knappt hålla ögonen öppna så kommer jag aldrig kunna göra något vettigt. Försökte lite nu förut men de går ju inte... Blir så arg på alla läxor! Och alla lärare som inte kan utnyttja sina långa lektioner!! Men inte ens det orkar jag bry mig om just nu. Godnatt!

godnatt

2012-11-12 / 20:58:49

måndag, igen

2012-11-12 / 15:14:43
Sitter just nu på min sista lektion för idag, skönt! Också skönt att de bara är digitalt skapande. Dock är den ju typ 2,5 timmar så lite segt! Vi har iallafall kollat på massa film om photoshop och nu ska vi försöka mixa ihop en bild på ett djur och en bild på en frukt. Det är lättre sagt än gjort kan man säga. Och jag har inte ens tagit bilder än så nu sitter jag med fvå bilder från nätet. 
Men nu är det bara typ en halvtimme kvar och sen sitter jag på tåget mot bussen mot bilen som tar mig hem! Och hemma väntar förmodligen plugg. Men först mat! Är redan hungrig..! Var ingen god mat i skolan idag, om det någonsin är det? 

Ha en fortsatt bra dag :) Outfit kanske kommer sen :D ni får se mitt nya halsband från Gina Tricot nu iallafall. Älskart!

Kvällens projekt - önskelista

2012-11-11 / 21:34:00
Ja detta är vad jag pyslat med ikväll. Mycket roligare att göra en sånhär önskelista än en rak och vanlig lista men tjugo punkter efter varandra. Och kul att göga en sånhär är det med! Får hoppas att några av mina önskningar kommer gå i verklighet med. Systemkameran är den högsta! 

Det är farsdag idag med. Och de har firats med släkt middag på Röe Gård. Med hela mammas släkt med morfar som urfadern. Väldigt gott och mysigt var det! Jag åt kalkon och till efterätt en himla god kladdkaka, väldigt gott! Så det ver en utmärkt farsdag. Och nu på kvällen kom farfar hem till oss och åt tårta. mums mums! 

Men nu ska jag sova. Ska bara lyssna klart på en eller två Markus Krunegård låter. Var evigheter sen jag lyssnade på honom, men nu när jag börjat lyssna på han igen så kan jag redan alla låterna utantill och jag förstår inte varför jag slutade? Kan väll bli för mycket även av det godaste antar jag. Underbara låtar iallafall. Kan redan många av dom nyaste från hans senats album också, det är dom enda jag inte lyssnat på innan.

Ni får sova så gott. Imorgon är det en ny vecka och nya tag. Vet inte om jag ska stratta eller gråta?

dag 4 - mitt liv som mindre

2012-11-10 / 19:54:09
Börjar med att visa några bilder ur gamla album på mig. Där var jag, liten! Åh vad jag saknar det! Men vem gör inte?
Ja hur var mit liv som mindre? De beror ju på vilken tid man man pratar om. Jag har ju alltid varit så som jag är, i vissa delar. Jag har alltid kunnat prata med främmande människor och sällan vart rädd! Jag var inte barnet som sprang och gömde mig bakom mamma ben, nej absolut inte. Mamma berättade faktiskt en väldigt rolig sak här om dagen för mig från när jag var liten och vi gick i någon affär och jag säger till en total främling, som kanppt mamma kände! Att de sov en man i mammas säng för att pappa inte var hemma, haha! Grejen var att de sov en man i vårt gäst rum, där mammas gamla säng stod, vi sa alltid att de var mammas säng och mammas saker i det rummet. Och de sov då en man där över helgen som kände pappa. Men pappa var inte hemma för han var iväg och jobbade. Min lilla förvridning! Men sant var de ju faktiskt haha. Så mamma sa de att man fick alltid tänka på vad man sa till mig, för jag gick och sa allting till alla andra direkt! Just det kanske jag har vuxit ifrån.. Men det med att jag pratade med en främmande man som jag inte riktigt kände har hållt i sig. 
Jag var ett glatt barn tror jag! Inte rädd för nånting. Och full av kärlek. Och jag kommer ihåg att jag ville framstå som äldre än vad jag var. Kommer ju så väl ihåg när man avgudade dom äldre som gick på högstadiet! Och här är jag nu, på gymnasiet!? Vart tog tiden vägen!? Nyss gick jag ju i trean? Det är sju år sen.. sju år sen!! Sjukt... 
Och som jag nämnde har jag aldrig vart blyg, stå på scen, prata inför grupp eller visa upp mig har aldrig vart några problem! Redan i tredje klass så stod jag och sjöng inför hela skolan och alla föräldrar, utan att vara nerväs alls. Om jag sjöng så bra vet jag inte, troligen inte! Men jag vågade iallafall. 
Man kan också säga att mitt liv förändrades i trean. Innan hade jag haft en bästa vän! Men i trean och framåt flera år hade jag ingen alls. Jag blev utmobbad och utstött. Jag blev väldigt ensam i skolan. Och när jag fylde år när jag gick i trean bjudde jag bara dom jag ansåg vara min riktigt vänner på kalas. Vilket var tre tjejer i Hällevadsholm. 
I trean blev jag som sagt väldigt ensam. Att vara utstött var så oerhört hemskt för mig!! Jag mins det så väl. Det är även från den tiden som jag fick in att inte kunna vara taskig mot någon. Alla var taskiga mot mig då, och jag kunde då inte vara taskig mot någon anna när jag visste hur hemskt de var att ta emot det!! Och sen gjorde jag ju ääven allt för att få vara med dom andra, att vara tasik mot dom tillbaka tog mig ingen vart direkt. Så det är från den tiden jag fått att jag inte kan vara taskig mot någon människa. Och det håller fortfarande i sig. Det är.. Både bra och dåligt vill jag säga. Visst är det bra att alltis vara snäll mot andra! Men att inte kunna försvara sig och vara taskig mot någon som sårat en är inte alltid bra! Jag kan aldrig ge igen, utan jag går med på vad som helst. För att inte vara taskig mot någon.. Men jag talar inte ofta om att jag blev mobbad dom åren. För dom som mobbade mig ute då, är några av mina nära vänner nu. Allt förändras ju.. Jag kan inte klandra någon längre! Det ligger i det förflutna. Men jag glömmer aldrig dom svåra åren mellan trean och sexan. Och hur otroligt dåligt jag mådde! Och hur det hänger sig kvar. Det blev en del av mig liksom. 

Nu ska jag inte skriva mer. Nu har jag skrivigt nog långt om mitt liv som mindre! Om ens ngon orkade läsa, haha! Nästa dag blir dag 5 - detta saknar jag. Får se vad jag skriver om då.

i can't make you love me

2012-11-10 / 19:11:54
Bild tagen av min, på mig. För ett år sedan. 

Ja de blir inte mycket mer lördag än såhär. Vaknade vid halv elva kanske. Kollade på några filmer och tog de väldigt lugnt i soffan! Sen gick jag ut och sprang/powerwalkade i nån timme vid tre, gud va skönt de var! Och sen så hade vi mys/farsdag middag. Vi är inte hemma imorgon för vi ska bort med släkten så vi gjorde en extra fin middag ikväll :) Riktigt gott var det! Sen blev det jordgubbs tårta till efterätt också, kunde inte blivigt bättre än så! 
Och nu händer det inte så mycket, har inte planerat något infär kvällen så jag ska kolla på tv och mysa, funkar bra det! Också ska jag tänka på alla min kompisar som är i en stuga i Färgelanda och festar loss :'( Ååh vad jag skulle velat vara med!!! Men men, de får bli nästa gång! 

Ha en fortsatt bra lörsads kväll. 


happy Friday

2012-11-09 / 23:40:24

Hej på er! Skriver mobil-inlägg så därför texten är över bilden, om ni undrade det ;)
Ja idag är det fredag! Eller den är ju strax över men.. ;) har vart en bra dag iallafall! Började dan med att få tillbaka min mobil! :D åh va glad jag blev! Lycka <3 och sen har dan rullat på. Hade matte och sen idrotts teori. Sen efter de hade jag dock tre timmars rast innan estetisk kommunikation.
Men jag kom hem tillslut iallafall! Åt middag och sen somna jag typ.. Direkt i soffan. Somnade vid sju och vid tio typ på ställde jag mig motvilligt upp ur soffan! Har vart totalt borta! Har väl uppfattat att alla försökt prata med mig om olika saker jag vet inte allt som de vart.. Haha. Vart helt totalt okontakt bar dom senaste timmarna iallafall. Och nu då efter jag borstat tänderna och tvättat bort sminket och nu också lagt mig i sängen, så är jag såklart inte ett dugg trött längre.. TYPISKT! Och nu kommer jag säker vakna tidigt imorgon också och jag skulle velat sova bort dan för det händer ändå inget speciellt, lika bra att sova bort den då? Men nejnej... Kommer väll vakna tidigt nu ;) men sak saaam. Ska ändå försöka sova nu, för jag kan ju alltid somna! Nåt som är bra med mig de.
Och imorgon så får jag göra 'dag 4' med! Lovar!!
Godnatt på er :)

Bjuder på en bild med som jag tog i skolan på hur jag såg ut idag. Tröjan jag har på mig är 30 år gamla och stickades 1981/82 av min mormor till min mamma när mamma gick i 6.an. Men inte använt den så jätte mycket. Också hade mormor hittat den nu och så passade den mig :D älskar den verkligen!!


lyckan!!!

2012-11-08 / 20:09:47
Var med om den sjukaste grejen idag! Tappade bort min mobiltelefon på tåget när jag åkte hem... Och de var så typiskt och sån otur! För vi hade kollat på sätena så vi inte glömt nåt. Så höll jag i min mobil och skulle lägga den i jackficken tror jag. Men missar väl då ficken och mobilen landar på ett av sätena. Och vi upptäcker i bussen att den inte är i min ficke! Och ni förstår ju paniken när nånting så värdefullt försvinner!! Jag fatta inte riktigt vad som hänt och hade toootal panik verkligen!! Men som tur va så var jag med bästa Lisa. Så hon hjälpe mig som den ängel hon är ♥ Vi ringde till västrafik och grejer. Men ingen kunde hjälpa oss.. Inte fören imorgon efter typ tio... Och då var chansen att få tillbaka mobilen minimal. Jag jag var helt säker på att min mobil var borta för evigt. Fyfan... Men så smsade vi från Lisas mobil också till min och skrev mitt hem nummer och att om någon skulle hitta mobilen då skulle ringa nummret. Och ja.. Jag hann inte ens komma innanför dörren hemma innan jag hörde att de ringde! Och gissa vem de var!? Jo de var killen som jobbade på tåget som hade hittat mobilen och sett smset! Och han skulle lämna mobilen in på Uddevalla Centralen så jag kan hämta den imorgon när jag åker till skolan!!! 
En sån sjuuuuuk lycka!!! Kunde ju inte haft mer tur i läget asså!! Helt otroligt!! Så ja, slutet gott allting gott ♥ Vart jätte glad sen dess! Se bara bilderna liksom! ;) När jag står och gör pannkakor. Översta bilder visar att sådäääär glad är jag! Hahah! 

Nu ska jag duscha iallafall och sen blir de sängen för mig :) Bara en dag kvar av veckan nu! Sen blir det sooovmorgon :) 

Wednesday

2012-11-07 / 19:33:06
Sitter här och har precis skrivigt massor av reflektioner (det är väl ordet man anväder) över en undersökninge jag gjorde för två veckor sen på min media kummunikation, information, samälls lektion om folks media vanor. Skulle gjort den före lovet men så hann jag inte på lektionen. Sen kom det massor i vägen men nu kom jag på de lite lagom i tid innan lektionen jag har imogon. Hoppas inte läraren blir allt för arg på mig... 
Men nu då när jag skrivigt klart de så har jag ju halva historian kvar framför mig... Sitter nu och läser lite om medeltiden. Andra frågan är om medeltiden. Och jag vet inte riktigt hur jag ska skriva.. Tentan ska egentligen vara inne nu ikväll. Men jag har pratat med min lärare om de och jag behöver inte lämna in den ikväll. Så jag tror jag bara ska läsa om medeltiden idag och skriva ner grejer imorgon istället. Ska strax gå och lägga mig också. Klockan är ju halv åtta redan. 

Ja jag hoppas ni har det bra. Jag skriver nog imorgon igen. Och ja jag förstår om ni väntar på "dag 4" och den kommer! Har bara inte tid just nu... 
Ha det bra

mer sant än någonsin.

2012-11-06 / 19:10:00
Förlåt för att jag inte skrivigt här. Men är så sjukt trött hela tiden nu.. De är sjukt. Har inte energi till nånting! Känner mig jätte slö hela tiden och inte alls fokuserad i nånting. Men jag känner mig ju inte sjuk..? Bara.. Slö och nerstämd som fasen. Jätte jobbigt är det verkligen. Det är precis som orden på bilden säger just nu. Men tyvärr kan man ju inte ligga hemma.. Även fast jag bra gärna hade velat! Blir spy färdig så fort jag tänker på alla läxor och kommande lektioner när de bara kommer mer. Har FORTFARADE inte gjort den förbannade hemtentan i historian!! Är jätte arg på mig själv men så fort jag bestämt mig för att plugga, så slutar de med att jag somnar typ.. Energin är på noll och jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Skulle vara så himla skönt att ha den klar just nu. Och de är de enda jag tänker på! Men de hjälper tydligen inte...
Och just nu är jag extra trött, men tror det kan vara för att jag tog min fösta av tre Gardasil sprutor nu förut. Skulle ju gjort de förra veckan men blev inte så. Men ja jag är helt slut just nu, kan ju kanske beror på de? Haha också känns de som att jag har träningsvärk i hela armen! Men de har gått över imorgon hoppas jag. 
Har även fått världens finnar i ansiktet typ igår eftermiddag och inatt. Eller asså jag har alltid massor av finnar, mitt ansikte är kaos. Jag har ärr i hela ansiktet av finnar och nya kommer hela tiden, har försökt med massor av salvor och allt annat man kan köpa. Men inget funkar ju. Och igår fick jag typ fem finnar på samma ställe, på kinden brevid munnen. Så de är som en svullen jätte stor och öm kula eller kudde typ. Har inte kunnat le på hela dan, det gör ont att äta och hela skinden är jätte öm. 
Livet levererar!! Inte ett dugg.

Men nu vet ni varför jag inte skrivit iallafall, och om jag inte uppdaterar fören typ på torsdag så vet ni varför. Puss och kram. 

och sen så var de borta. allt som en gång var mitt.

2012-11-04 / 13:24:59
Godmorgon. Idag måste jag plugga, fattar inte hur jag kunnat vara så idiotiskt och inte tagit tag i detta innan!? Jävla idiot mig. Helst av alls skulle jag bara velat kolla på en film, eller somna om idag... 
Jag orkar inte. Inte alls! 
Blev sent inatt också. Var inte hemma fören typ halv tre. Och somna inte fören kanske halv fyra. Så jag är trött och slutkörd just nu. Men ja, de är bara mitt eget fel och jag får skylla mig själv!! 
 

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, och jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig, och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig. 
Men du om nån borde förstå, att man inte gör såhär mot mig..

om jag frågar snällt, vill du försöka?

2012-11-03 / 19:55:46
Ja då var de lördag. Bar en dag kvar av lovet och jag får panik över att jag inte pluggat... FAN!! :'( Har skjutit på det precis hela lovet och nu funkar de inte längre. Får ta tag i detta... Men ja just nu sitter jag bara i sängen och lyssnar på min spellista "för en regning eftermiddag" och äter godis. Så duktig är jag!
Var en rätt bra kväll och natt igår iallafall :) Jag och Jenny åkte neer till Grebbestad med några killar här från Bullarn. Åkte hem till en tjej och päste där. Drack lite öl, prtata, skratta, kolla på tv, lyssna på musik och tog de rätt så lugnt. Sen kom jag och Jenny hem vid typ halv tre eller nåt. Tog ett tag att komma hem för vi hittade inte från där vi var! Vi hitta knappt dit heller men... ;D Hahah vi är världelösa.....! 
Vakna iallafall hos Jenny imorse och gick bort till Mamma på jobbet vid halv elva. 
Sen har de inte hänt mycket mer. Ätit en god middag med familjen har jag också gjort! Mums på det. 

Ni får ha en super bra lördags kväll. Får se om jag tar "dag 4 - mitt liv som mindre" idag eller imorgon, jag tror jag måste plugga nu innan jag dör av ångest...!

you know how it is

2012-11-02 / 18:41:54
Me right now. ny (!!! super skön) tröja.
Sitter och surfar runt, som vanligt... Allt annat än att plugga gör jag!! Och jag gjort hela dan -.- Sov 15 timmar först, somnade vid nio igår, bra fanny! Och vakna vid tolv idag. Sen så började jag faktiskt plugga! I typ 30 min sen ville jag ut och springa. Efter de vet jag inte vad jag har gjort haha! 
Jenny kommer iallafall strax hit. Så ska vi försöka ta oss iväg med några kompisar till en kåta i skogen. Får hoppas på de bästa, orkar inte med nåt kaos iallafall, de fick vi nog av i onsdags! 

Ha en bra kväll allihopa :)

dag 3 - ett dröm förhållande

2012-11-01 / 20:25:11
Ja nu är det dax för dag 3! Hur ser mitt dröm förhållande ut? Inte så lätt att svara på faktisk.. För jag vet inte riktigt. Ändå tänker jag på de ständigt! Men jag vet inte riktigt vad jag vill.. Jag vill ha ett förhållande iallafall. Så mycket är säkert. Även fast jag börjar anse de som en ren omöjlighet! Men, drömma går ju alltid.. Och de gör jag, alltid! 
Men de jag tror att jag drömmer om är en kille som verkligen, verkligen gillar mig!! En kille som respekterar mig. Någon som jag inte behöver vara rädd för att säga vad jag tycker till. Ett förhållande där man känner sig trygg. En famn som alltid fins där för att krama om en.. Någon som stöttar en i allt! Och som gillar de man gör. 
Ett förhållande som bygger på äkta kärlek! 
Sen har jag alltid drömt om att få ha en kille att ha med på släkt kalas och annat. Nån man kan visa upp, någon som inte skämms över att vara med en.. En kille som är stolt över att ha mig vid sin sida.. Haha börjar typ gråta! Haha löjlig jag är! Men jag sitter ju här och rabblar upp omöjligheter. 
Men jag drömmer iallafall om ett förhållande där man känner sig trygg. Där killen är som en bästa vän, en bästa vän man säger allt till! Och som man känner sig trygg med i alla lägen. Någon som gillar en för den man är! Den man verkligen är. Sen ska man ha roligt ihop! Hitta på roliga saker, som att åka till ställen och på utflykter. 
Jag drömmer om att ha någon som jag vet älskar mig! 
Skulle kunna hålla på i evigheter! Men ni skulle aldrig orkat lysna. Så jag rundar av här. Och avslutar med att vad jag än drömmer om, mina högsta drömmar! Så skulle de kunna räcka med en kille som bara älskar mig lite.. Men som iallafall skulle kunna visa upp mig för andra.. Någon som bara skulle bry sig lite grann om en.. Nån man skulle kunna vara lite kär i, någon som kanske skulle kunna vara lite kär tillbaka? Skulle vilja veta hur de känns att vara älskad av någon man själv älskar. 
Haha jag babblar... I skriven form! Men ja! Jag har snart slutat tro på kärleken överhuvetaget. Jag vet att jag bara är 16 år och kommer visst hitta någon! Men jag tvivlar. Verkligen. Jag tvivlar på att jag någonsin kommer hitta någon som jag gillar, som också gillar mig tillbaka.

Men ja. Det var lite om mitt dröm förhållande.

yesterday

2012-11-01 / 15:09:50
Ja vilken dag de blev, och vilken natt de blev! Först åkte ju jag och hela familjen till ett badhus i Norge. Kom dit vid kanske 10-halv 11 och åkte vid halv 2. Jag passade på att simma 1.5 km så de kändes bra! Men annars var de inget större kul att vara där. Var roligare förr.. 
Efter vi åkt där ifrån så åkte vi till Nordby shopping center, både jag och Albin behövde lite grejer så de fick bli lite stress shoppning! Fick tag på en hel del iallafall. Gött! Men ska ändå åka till Torp nån dag för de är fortfarande lite grejer jag vill ha men som vi inte hann med igår. Nåt som bland annat hamnade i kassarna var blusen och halsbandet jag har på mig på dom två sista bilderna! Riktigt snyggt :D Funkade utmärkt för gårkvällens och nattens äventyr. Vilket var skojj! Familjen körde mig till Jenny också gick jag och Jenny till hemma festen som var en bit bort. Var väldigt dåligt drag till att börja med... Lite för länge var de dåligt drag... Men! Där nångång i mitten av natten tycker jag faktiskt de kom igång! Vilket jag får sota för idag... Vaknade hemma hos jenny och åkte hem nu vid halv två. Nu är jag sjukt trött och vil bara duscha med desamma!!! Så ska bannemig göra de nu! 
Återkommer senare med dag 3 också! Kram

slide show
RSS 2.0