Kvällens projekt - önskelista

Ja detta är vad jag pyslat med ikväll. Mycket roligare att göra en sånhär önskelista än en rak och vanlig lista men tjugo punkter efter varandra. Och kul att göga en sånhär är det med! Får hoppas att några av mina önskningar kommer gå i verklighet med. Systemkameran är den högsta! 

Det är farsdag idag med. Och de har firats med släkt middag på Röe Gård. Med hela mammas släkt med morfar som urfadern. Väldigt gott och mysigt var det! Jag åt kalkon och till efterätt en himla god kladdkaka, väldigt gott! Så det ver en utmärkt farsdag. Och nu på kvällen kom farfar hem till oss och åt tårta. mums mums! 

Men nu ska jag sova. Ska bara lyssna klart på en eller två Markus Krunegård låter. Var evigheter sen jag lyssnade på honom, men nu när jag börjat lyssna på han igen så kan jag redan alla låterna utantill och jag förstår inte varför jag slutade? Kan väll bli för mycket även av det godaste antar jag. Underbara låtar iallafall. Kan redan många av dom nyaste från hans senats album också, det är dom enda jag inte lyssnat på innan.

Ni får sova så gott. Imorgon är det en ny vecka och nya tag. Vet inte om jag ska stratta eller gråta?

Kommentarer
Postat av: Anna Sörlin

älskar din header! super snygg

Svar: Taack så mycket :D
fanny älgemon

2012-11-11 @ 21:42:44
URL: http://www.annasorliin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
slide show
RSS 2.0