18 års partaj

2014-03-29 / 18:13:50
Alla bilder tagna av mig. 
 

Bjuder på massor av bilder från gårkvällen, Då vi firade bästa Anja som fyller 18 bast idag!! Var en riktigt bra kväll med massa goa tjejer, himla trevligt blev det! :) Så massa grattis till fina Anja idag ♥
Idag har jag dock inte gjort allt för mycket! Vaknade i lägenheten och åkte mot Tanum vid två, så hämtade mamma upp mig också käkade vi middag :) Mysigt! 

Nu har jag bäddat ner mig i soffan och börjar plöja lite serier, och ja det är så jag tror min lördagskväll kommer se ut :) Ha en bra kväll!
 

likes to cozy up at home

2014-03-27 / 16:43:38
Me by me, right now
 

Hej på er denna torsdags eftermiddag. Kom hem för en liten stund sen och nu har jag myst ner mig i soffan. 
Vart i Vänersborg hela dagen på en UF mässa, gud vad duktiga ungdomar är!!! Så himla många bra företag jag sett idag. Tråkigt att man inte är lika duktig själv haha... 
Vart en helt ok dag iallafall, när vi kom tillbaka till Uddevalla så gick jag, Maria och Bill till Espresso House också och drack en vit varm choklad också, såå god! 

Ja det var min dag. Nu tänker jag inte lämna soffan i första taget!
Kramar till er ♥

gjort allt som är tråkigt

2014-03-26 / 23:04:29
 
Ikväll har jag gjort allt som är tråkigt! Har tvättat i 4 timmar, vilket är så jobbigt när tvättstugen är i andra delan av huset :( Jag har även städat toaletten, damsugit hela lägenheten, vikt alla mina kläder och röjt överallt. Jag har tillomed bäddat sängen! Vilket var allra första gången i den sängen! Eftersom att den är uppe i taket och ingen kollar där ändå.. 
Men jag känner mig väldigt duktig :) 
Och nu ligger jag trött och hungrig framför datorn. Orkar inte äta nånting för då måste jag borsta tänderna igen.. Vilket ilandsproblem eller!? Har iallall förberätt en fin frukost till imorgon :) 

Nu ska jag kolla på nått avsnitt av Friends och sen sova, godnatt ♥
 

våren 2013

2014-03-25 / 23:12:52
Tre bilder tagna i mars förra året av Johan på mig, Herragud det var snå då! Känner att vi är lyckligt lottade iår..
 

God kväll. Sitter och halvsover framför tven, vill sova länge imorgon så försöker hålla mig uppe haha.. Går inge vidare. 
Haft en så jäkla jobbig dag!! Vart så fruktansvärt trött! Värre än vanligt liksom. Riktigt jobbigt.. Speciellt när man har två engelsa lektioner och sen en film lektion på nästan tre timmar :( Och efter skolan så gick jag till Alice med Lisa och käkade pizza innan vi gick tillbaka till skolan för att se tvåornas teater, dom hade premiär och var så duktiga! Stolt :D  
 
Har ju iallafall sovmorgon imorgon vilket är fruktansvärt skönt. Ja, har inte så mycket mer att skriva :) Sköt om er 

två från helgen

2014-03-24 / 10:56:21
Två bilder från helgen, min lördags frukost och den nyinköpta mopeden!
 

Hejsan hatade måndag.. Så sjuuukt trött idag! Inte fått sova ut riktigt inatt för har vaknat hela tiden :( Så vill helst bara hem och dö i soffan i några timmar! 
Helgen har vart helt ok, i lördags var vi på en tack fest på Bullaregården, var väll inte suuper kul men fick träffa en saknad Elin iallafall :D och se massa fulla gubbar och tanter haha.. Och igår så var jag hos Johan i några timmar innan jag åkte och hämtade min nya moped! Den jag har funkar inte och jag mååste ha en moped i sommar så jag kommer fram och tillbax från jobbet. Annars är det ju egentligen jävligt onödigt att köpa en ny moped när man fyller 18 i december.. Men så är det att fylla sent :(

Nu ber jag om en bra vecka, vilket det ser ut att bli! Ska på teater imorgon och på fredag vankas det tjejkväll :) Ha det bra!

vill bara bort

2014-03-21 / 10:52:07
 
Sitter och kollar igenom bilder från när vi var i Norge i sommras, längtar verkligen tillbaka. Har tänkt mycket på att flytta till Norge under kanske ett år efter gymnasiet. Bara komma bort och göra nånting heelt annat! Lära känna mig själv, leva i den otroligt fina naturen och bara njuta. Skulle vara underbart. 

Har rast på fyra timmar nu så jag gick hem för att äta och ta det lugnt. Börjar inte nästa lektion förens kl 2. Och har ingen dator just nu för råkade få lite vatten på den, inte alls så mycket med mac datorer är tydligt väldigt känsliga för just vatten... Så har den avstängd tills nästa vecka för säkerhets skull. Men ja, att sitta i skolan i 4 timmar utan dator gör jag inte! 
Åker hem till Bullarn efter skolan sen också, ska bli skönt.

Ha en fin fredag!

dåligare dag

2014-03-19 / 12:53:00
from my tumblr, ursäktar alla tumblr bilder hela tiden.. Det är bara för att jag inte har tagit några egna bilder på väldigt länge.
 

Sitter på min första och enda lektion, Gillar onsdagar för det! Börjar 11.50 och slutar 12.40 så ja typ nu slutar jag. Fick väldens sämsta start på min dag. Så inte vart så himla bra.. När man ser den enda personen man aldrig mer vill se för man bara kommer ihåg all smärta.. Men, ska gå och fika med Alice snart och sen hoppas jag att jag kan träffa Jenny ikväll för inte träffat henne på flera veckor!? 

Var ledig hela degen igår, låg och kollade film typ hela dan.. Sen vid sju på kvällen så gick jag ut på en låång och regning promenad, blev rätt kallt men det var väldigt skönt att bara gå och gå. Ska verkligen försöka att komma in i träningen igen, vilket är att gå ut och gå (eller power walk. Kan ju inte springa pga mina onda knän. Så jag går snabbt och med "styrka" eller vad man ska säga..) Men vill tycka att det är kul igen. Går la inte så himla bra men försöker! Det är ju den enda träning jag kan få liksom. Då jag inte kan gymma. 

Hoppas ni haft en bättre dag än jag haft och att den fortsätter bra för er. Kramar till er alla,

monday moring

2014-03-17 / 09:55:58
Såhär ser jag ut idag! 
 

Godmorgon måndag och ny vecka. Inte särskillt pepp men fick en sovmorgon iallafall! Alltid nått :) 
Ska strax bege mig mot skolan, börjar om drygt en halvtimme så. 
jag hoppas att dagen blir någorlunda bra, Solen skiner ute iallafall! 

Ha en bra måndag!

så jävla trött, på allt

2014-03-16 / 16:51:29
Photo right now, oplattat hår efter duschen sittandes i sängen i brist på annat.
 

Vill börja med att tacka för all fin respons jag fick på förra inlägget. SKÖNT att jag inte är den enda med dessa tankar och åsikter! 

Skulle ha gjort inlägg som vanligt i veckan men nej, vet inte vad som hände men jag har verkligen inte vela blogga. Har inte velat göra nånting annat heller men... Sen jag kom hem i fredags så har jag inte gått utanför ytterdörren, och knappt dörren till mitt rum heller. och jag vill inte göra det heller. Vill bara sova, hela tiden!
Ska tillbaka till stan ikväll och sen får jag väll försöka överleva en skolvecka till. 

Okej inget roligt inlägg ALLS, beklagar... 

ett långt jävla inlägg om stress-bantning och träning

2014-03-11 / 20:11:00
 
Jag är så JÄVLA TRÖTT på all stress över mat, vikt och träning! Vad man än äter så är det fel, hur man än tränar så finns det ett bättre sätt och om man är nöjd med sig kropp så är det något allvarligt fel på en. Ska vi leva i ett sånt här samhälle? 
Jag har gått upp i vikt efter att jag flyttade hemifrån för lite mer än ett år sen nu. Jag hade helt plötsligt 200 meter till affären istället för 5 km. Jag kunde äta VAD jag ville! Det har ju lagt sig nu efter ett år. Men som ni vet så mår jag rätt så dåligt också. Vilket har gjort att jag tror att jag tröst äter endel också. För att få mig själv på bra humör helt enkelt typ.. Det syns ju att jag har gått upp i vikt nu, jag ser inte likadan ut som jag gjorde för ett år sen, men det jag stör mig på är ett folk börjar påvepa det nu, eller så är det bara jag som tänker på det konstant... 

Men jag är så trött på all denna stress om att man ska banta. ALLT är ju onyttigt idag. Man ska helst bara äta soppa utan någon näring alls och svälta sig till det yttersta. Och jag förstår inte!! När fan blev fibrer, pasta, potatis och frukt onyttigt!? Jag förstår inte!! Man ska tänka över precis allt man äter hela tiden. Man ska veta hur många kalorier, hur mycket protein, kolhydrater och bla,bla det finns i portionen man ska äta. Och detta ska alla orka med att räkna ut föra verje gång man ska äta!? Jag förstår verkligen inte.. Jag trodde att mörkt bröd med fibrer till frukost var nånting bra eller ett äpple som mellanmål. Men nej det får man tydligen inte äta om man ska följa alla normer och alltid kämpa efter att gå ner i vikt vad som än händer. Om man då inte är smal, för då får man äta precis vad man vill och hur mycket man vill av det. Men så fort man är lite mullig eller ja inte är pinnsmal så ska man inte äta, nånting helst och man få inte säga att man äter mycket och man får inte visa det. Medans någon som är smal får frossa i all mat.. Och om någon som är smal säger att hon/han räknar kalorier så hör man alla säga "Nej men sluuta dus ka inte banta!" medans om en person som inte är pinnsmal säger smamma sak så får man som svar "ja men det är ju duktigt!".  Jag skulle också vilja kunna äta vad jag vill och hur mycket jag vill av det utan att bli dömd för det. Jag gillar mat! Jag älskar mat, men jag får inte göra det för jag är inte tillräkligt smal.

Och vart man än kollar så ser man träning, träning, träning. I alla tidningar, över allt på nätet och på tven och jag känner bara åååh!! Jag vill träna för att jag vill det, inte för att jag känner mig tvingad av media... Och tränar man inte, jag då är det ju något fel då också såklart. Och då ska man såklart gymma, flera dagar i veckan. Och man ska inte tröttna! 
Jag gillar att träna! Jag gillar att röra på mig och har alltid gjort det. Jag började gå ut och springa när jag var kanske 10 och har nog alltid, och så länge jag minns har jag åkt längdskidor. Jag gillar att träna! Men det var roligare när det bara handlade om att jag tyckte det var roligt. Inte att man skulle för att man måste. Jag saknar tiden då jag gick ut och sprang för att jag var sugen på att springa, för jag ville! Nu är det mer att jag måste, för att jag måste röra på mig, för att alla andra säger att jag måste. Och nej, jag längtar inte ut för att röra på mig längre... 
Och detta med gym, alla ska ju gymma! För mig går det inte.. För det är för dyrt! Jag kan inte lägga 4000 kr varje år på ett gymkort, hur gärna jag än vill. Och jag vill verkligen! Det vill jag. För jag älskar att gymma. Speciellt gruppträningar. Men man ska inte skaffa ett gymkort bara för att alla säger att man måste. Om man vill så gör man det. Men man måste själv vilja, för det är DÅ träning är kul! 

Ja nu fick jag skriva av mig lite om sånt som jag blir upprörd av. Alla dessa krav.. Inte konstigt att folk får depprisioner och annat när alla dessa krav ligger över oss som stenblock. Helt sjukt!! I denna värld ska man inte få leva, här ska man bara kämpa och kämpa tills man dör. 

en lugn helg

2014-03-09 / 16:18:35
min Tumblr
 
Och då var helgen slut igen. Inte gjort nånting speciellt alls. Jobbade några timmar igår det var väll allt. Annars har jag endast sovit, kollat på serier och umgåtts med familjen. Det har vart skönt! Inga måsten eller nånting.

Jag har egentligen ingenting att säga alls... Haha. Åker in till stan ikväll och imorgon är det en ny vecka jag inte vill inleda! 

Ha en bra söndag ♥

när det bara öser ner

2014-03-07 / 14:24:55
Precis kommit hem till Bullaren. Två av mina tre lektioner idag var inställda så hann med både en fika på espreso house och ett tidigt tåg hem :D Super duper! Så kom hem tre timmar tidigare än vad jag gjort annars. Så nu ligger jag under en tjock filt och med mjukis kläder, så kall! Bara ÖTS ner regn precis hela dagen! Ingen höjdare när man ska stå och vänta på tåg och bussar :( Men nu är jag hemma iallafall och det känns bra, redan satt på Friends (blivit beroende av det serien typ..) och kommer bara ligga här och njuta av helgen nu. 

Jag önskar er en fin helg! ♥

en natt hemma

2014-03-05 / 10:21:00
 
 
Godmorgon! Vaknade hemma i Bullaren i min säng idag och det kändes väldigt bra :) Tog med frukost till sängen och kollade på Friends. 
Kom hem igårkväll och då bjöds det på god middag och semla (såklart), jammi!! Sen slocknade jag i soffan vid sju... Haha så trött hela tiden! 
Vi ska snart bege oss mot Uddevalla igen, jag har bara en föreläsning i skolan idag och den börjar inte förens tolv så det är skönt! 

Ha en bra onsdag :)

åker hem

2014-03-04 / 08:44:58
 
Godmorgon på er! Kom till skolan typ 1.5 timme för tidigt.. Behövde tyligen inte gå på min första lektion. Men ja då kan man ju sitte i ett hörn och kolla på serier istället :) Så jag klagar inte. 
Ska åka hem idag efter skolan, var ju inte hemma alls i helgen och känns så långt till nästa :( Så det blir en liten hemfärd idag och så åker jag hit imorgon igen. 
Annars då? Rätt dött faktiskt... Fruktansvärt trött på livet just nu faktiskt... Tur att våren är påväg iallafall!!
Ha en bra tisdag.

dålig måndag blev till bra måndag

2014-03-03 / 16:54:18
 
Började som en dålig måndag, fick världen mensvärk efter första lektionen och sen efter en till lektion och lunch så fick jag helt enkelt gå hem.. TUR FÖR MIG att jag har en underbar mamma som ordnade allt på listan ovan när jag var iväg i skolan! Hon hade inte sagt något om det, ändå hade vi pratat i telefon innan jag kom hem så jag blev super glad och överraskad! :D PS, cigaretterna som ligger uppe i hörnet är INT MINA, så det blev mamma glad över ;)
Nu har jag sovit i typ två timmar och har precis värmt lite mat, mumms :D Och mensvärken har lagt sig också, så skönt! 

toppen helg helt enkelt!

2014-03-02 / 13:08:06
Lite bilder från igår, alla förutom en är från förfesten hos mig. 

Godmorgon söndag och bakis mående... Lisa sov här och åkte för en stund sen, men efter det har jag faktiskt hunnit med att städa hela lägenheten, känns riktigt skönt! Känner mig inte lika bakis längre heller :) 
Gårkvällen och natten var GRYM! Hade ju förfest här och det var så himla kul, riktigt kul när folk sköter sig och man faktiskt kan koncentrera sig på att ha kul och inte vara orolig för att saker går sönder och så. Alla som var här tvekade tillomed på att själva festen vi skulle till skulle bli roligare en förfesten, bra betyg! ;) 
Vi drog från mig vid nio och tog en buss som vi sedan fick gå från för att komma till festen. Men väl där så var det party, party, partyy :D Två killar som heter The Master Boys spelade och det var grymt! Dansade mig svettig i lycka! Massa roliga folk, bra musik och ja, toppen! 
Vi drog typ vid halv två till bussen och innan det hann en kille bli nerslagen... Var väll det ända dåliga på kvällen och det sög! Hatar bråk verkligen...! 

Ja jag hoppas eran helg har vart lika bra som min! Nu ska jag inte lämna soffan på hela dan ;) 

last night was fun

2014-03-01 / 13:35:05
 
Olika instagram-bilder.
 

Godmorgon lördag! Blev lite spontan utgång igår här i Uddevalla och nu mår man inte toppen, men! Snart får jag rycka upp mig för om några timmar kommer det fok hit på förfest innan en stor 18års fest! Ska bli så himla kul! Här längtat hela veckan! Massor med folk från skolan ska dit. Så nu får jag bannemig piggna till snart!
Känns bra att komma ut lite med vänner nu iallafall efter förra helgen...Tänka på något annat och släppa den där tjejvasan. 
Nu kör vi igen!!
 

slide show
RSS 2.0