då for jag inte

2012-06-30 / 16:23:13
Haha uppdatering! Jag kommer vara hemma hela kvällen och natten :) Sa till mamma att jag måste plugga inför måndag! Och imorgon så ska vi ha kalas på Älgemon sen på kvällen så ska vi bort och grilla och grejer, så de passade bättre att jag stannar hemma ikväll och pluggar. Så de fick bli så! 

De är bara borja plugga ;) Hade så länge

då far jag

2012-06-30 / 13:39:26
Vaknade för en timme sen och har än så länge bara duschat.. Så måste snabba mig ;) Mamma kommer om en timme och då ska jag vara färdig-packad, ha ätit och vara helt klar. Så snabbt, snabbt!
Vet inte när jag kommer hem... Mamma nämnde att vi skulle sova imorgon-natt med, men isf skippar jag de för jag MÄSTE plugga på internett frågorna till moppe-provet på måndag!! Så då får jag sova hemma isf. Men de blir en senare fråga! 

Nu måste ag fortsätta packa! Vi hörs när vi hörs :) Puss

Bilderna är på några tatueringar som jag är sjukt sjugen på!! När jag väl får tatuera mig...

godnatt på morgonen

2012-06-30 / 03:59:06
Herregud.. Ja jag var inte ensam hela natten iallafall. Dom två sista eporna åkte precis här ifrån, dom fick se att de var klar morgon ute och pep iväg ;) Skönt för jag måste sova nu! 
Pratade med några killar tidigt på kvällen om att dom kanske skulle komma förbi, eller om jag skulle komma till dom, fattade aldrig.. Men dom hörde inte av sig mer och jag somnade en stund i soffan framför en dålig film som gick på teven. Sen vid halv ett så kom de två epor med fyra killar. PG, Viktor, Jesper och Ante, dom ville kolla film så vi satte på Jägarna Tre och slöa framför den, sen så hörde killarna av sig som jag hade haft kontakt med innan. Dom kom då också förbi någon timme, de var Viktor, Ted och Simon. Så vi trängde oss i mitt vardagsrum framför filmen som ingen ens kollade på... De var inte direkt nån fart här men. A dom killarna drog iallafall vid kanske tre, eller innan tre var de nog. 
Då var de bara jag, PG, Viktor och Jesoer kvar, så vi kollade klart på filmen, drack kaffe och åt en bit kaka som dom fick tjata fram ;D också drack vi äcklig whisky... Eller de var väll mest PG.
Och nu drog även dom för några minuter sedan, Så nu ska jag tvätta bort sminket och krypa till sängs, kan erkänna att jag är lite trött... Frågan är bara hur jag ska kunna somna när de är så ljust ute!? -.- 
Godnatt! Eller godmorgon 

ett långt bad i ett tomt hus

2012-06-29 / 21:35:07
Kom precis upp ur ett skönt bad som jag unnade mig nu på kvällskvisten :) Familjen åkte till Älgemon med för två timmar sen så jag är ensam hemma på de! Kan ju inte bli bättre. 
Nu har jag parkerat mig vid teven med lite chips också :) Kanske ska iväg en sväng men ja, de får vi se på! 

Hoppas eran kväll blir toppen

jobbeli jobb!

2012-06-29 / 12:17:30
Ja nu ska jag åka iväg och jobba några timmar, hoppas jag får hjälp så de går fortare.. Farfar kanske stannar kvar och hjälper mig lite :) De är han som ska köra mig så a.
Så nu är de bara att tagga disk-handskar och dammsugaren i högsta hugg! Ha en bra dag

helt slut

2012-06-28 / 19:25:43
Ja rubriken talar, jag är helt slut! Förstår inte riktigt varför dock, asså plugga pärmar är väll inte såå jobbigt? Har visserligen sutit på trafikskolen i 4 timmar och pluggat konstant men.. Jaja nu när jag kom hem så blev jag iallafall sjukt jävla trött så jag ska kolla på film nu. Mobilen har pajat igen också så humöret är inte på topp direkt. Jag kan vaken ringa eller smsa med den. Vad är meningen då liksom!?!?
Jaja...

plugga plugga

2012-06-28 / 12:34:33
Godmorgon på er solstrålar! Underbart väder idag med och de gör mig såå glad :) 
Pappa ringde mig nu för en timme sen typ och sa att jag skulle vakna och göra mig iordning så ska jag åka med honom till Tanum och sätta mig och plugga på trafikskolan nårgra timmar. Så de blir nog bra! Har gjort mig iordning nu så vi ska bara äta lite och sen åker vi. 
De var de jag hade att bjuda på. Och juste! Min mobil dog igår kväll... Tydligen fick killarna i båten in vatten i den på nåt sätt, så när jag kom hem var den full med vatten och slutat fungelra.. Men den har legat och torkat under natten nu så den funkar faktiskt igen!! Otroligt! 
Ha en bra dag

bättre kväll

2012-06-27 / 22:43:18
Kom precis hem :) Efter vi hade ätit tårta hos farmor (en enorm tårta! Så alla fick äta hur mycket dom ville, mmm så gott de var!) så ringde Viktor och ville få mig till Sundshult, lite långt att gå dit från Östad.. Men jag gick ner till sjön på Östad så hämtade han, Jesper och PG upp mig där med båten, och sen har jag vart med dom nu i typ tre timmar. Vi badade och grejer på Sundshult. Fast jag hade ju inte med mig badkläder... Så fick bli underkläderna! Tur att jag känt dom hela livet, annars skulle jag nog inte gjort de. Sen fiskade vi en heeel del! Men bra som vi är så fick vi upp typ två ev typ fem fiskar för alla slet sig och höll på med oss :( Och dom två vi fick upp i båten dom tappade vi i vattnet igen! Utan mening då.. Braaa jobbat ;)
Men nu så funderar jag faktiskt på en joggingtur! Skulle vart gött :) Är ju lagom varmt och så. Och jag behöver dusha igen med för jag blev görig på båten. Så jag tänkte ta en tur med jogging-skorna och bli lite svettig :) Ha de bra så länge!

blir ju svart av detta

2012-06-27 / 18:14:28
Ja idag så smörjde jag iallafall! Så jag är inte röd ;) Däremot svart... Haha.... Men haha de är ju nästan brunt!
Nu ska jag bara sminka mig super snabbt och sen bege mig mot farmors place för tårta med kusinerna :) Min lillebror David och min kusin Nils fyller nämligen år idag :D Grattis!!
Men nu ska jag skynda!Vi ska åka typ... Nu

när allt är som allra bäst!

2012-06-26 / 22:16:10
Hej på er!! Förlåt för sen uppdatering.. Men kom hem vid sex och efter jag ätit mat kom jag fram till att jag var oerhört trött!! Så jag somnade visst tre timmar i soffan, BRA JOBBAT! Haha 
Men dagen har vart jätte jätte bra! :) Kusinerna kom vid elva tiden, dom kom sent för att dom hade låst in nyklarna i bilen och fick bli körda av farfar, de dåligaste med de var ju att alla badkläder, all mat och alltint låg i bilen! Dom skulle nämligen köpa korv också skulle vi fixa resten, istället fick dom rensa farfars frys på all hans korv plus några torra korvbrön. Men de gick de med! :) 
Men vi hade super trevligt! Vi åt ju då som sagt, sen körde vi fyrhjuling, lekte några lekar bland annat kurra-gömma och sånt. Och till slut så fick dom tag på en som kunde få upp bilen! Så dom åkte och hämtade bilen efter att en kille hade fått den och efter de så badade vi bara :) Och bastade! Gott, gott! Eller basu är inte min favorit med var inne lite iallafall :) Det var faktiskt inte så jätte kallt i vattnet! Bara man var i lite så var de faktiskt riktigt behagligt :) 
Hoppas eran dag också har vart bra!

varför, egentligen?

2012-06-25 / 23:38:07
Tja! Ville mest bara säga godnatt från en människa som tänkt aaaalldeles för mycket denna kväll! På tok för mycket. Det måste vara skadligt! Eller förmodligen är de de? 
Okej jag babblar för mycket. Men jag fattar bara inte varför jag fortfarande har kontakt med dig (haha vad dramatiskt de kändes, dig men de är väl de!) du är en toppen person! Jag har kul med dig, jag tycker jätte mycket om att skriva med dig, och att vara med dig! Jag todde att jag hade förlorat dig och allt de. Men jag fick tillbaka de! Helt otroligt och jag är så glad för de. Men. Vad spelar de för roll egentligen? allting är som förut, lika dant som före de som hände. Det är samma hopp. Förändringen är bara att jag vet att de inte kommer förändras till något annat.  Som du sa när du sa vad du tänkte.
Så vad är meningen med detta? Egentligen. som bilden ovan säger.
Och där var de skrivet! Vad är egentligen medningen med detta? Haha inte för att jag någonson kommer våga säga de... Och läser du detta (som du förmodligen inte gör) är jag körd. Och då kommer jag förlora dig igen. Haha varför gör jag detta!? 

Godnat! 

jag längtar

2012-06-25 / 20:42:46
Imorgon ska jag få träffa mina fina kusiner igen som bor i Sundsvall och är här i Bullaren nu i två veckor (tror de är två veckor) !! Åh vad jag saknar dom!! Som ni kanske mins så var jag ju hos dom på påsk, jag ville verkligen inte åka där ifrån.. Jag tycker de så såå tråkigt att dom bor så långt bort! 12 timmars bilfärd är ingenting man ger sig ut på så ofta som ni förstår.. 
Det ska bli så kul att träffa dom igen! :) Speciellt Linnea, Linnea är den minsta i familjen. De är hon, hennes två storebröder Jakop och Nils, mamma Kristina och pappa Greger. Och Greger är min forbror :) Det som är så bra nu när alla barn har blivigt lite större (Linnea som är minst är fyra tror jag) är att dom mins oss från förra gången vi fräffades och inte är så blyga när vi väl ses. De var dom förr! De tog lång tid innan dedär blyga försvann och man vekligen kunde ha kul! Men nu så är dom inte blyga länge och vad jag har hört så pratar Linnea väldigt mycket om mig, om att hon saknar mig. Hennes ända tjej-kusin. Och jag saknar henne också!! Jätte jätte mycket! Vi är ju trots allt bästisar! Som vi kom fram till i påskas,
Så längtan efter imorgon när vi äntligen ska träffa dom igen är hög! :D 

Detta innebär också att jag inte ska vara uppe halva natten inatt! Utan lägga mig en aning tidigare ;)

Bilden är på Linnea och deras padda som hon kollade Bollibompa på.

sommarsol kom tillbaka

2012-06-24 / 16:07:11
Hej på er. Midsommar helgen leder mot sitt slut, men vi i min familj har helg en dag till. Eller ja mamma har stängt på måndagar så våra helgdagar är söndag och måndag nu för tiden. Så ja vi kanske hittar på något imorgon, vem vet? 

Idag har jag inte gjort så mycket men. Vakna till liv vid tolv och en timme senare åkte jag och mamma bort till affären och sen till Älgemon en snabbis i stört regnet för att hämta rabbarber, mums! Och sen fick jag skjuts av en kompis hem så vi pratade lite och så. Så nu är jag hemma! :) Nu väntar jag bara på maten! 
Hoppas ni alla mår bra

midsommar aftonen 2012

2012-06-23 / 17:37:11
VILKEN KVÄLL! Var riktigt riktigt lyckat allting! :D Först så var de ju planerat att jag skulle bort till mini crusaders vid sju efter att vi hade ätit och så hos mina tremeningar. Men så ringde dom borta från Jockes hönehus och ville ha dit mig. Så jag åkte dit för dom lovade mig att jag skulle komma bort till mini sen senare. Och de var bra där borta! :) Vi satt ute och drack och hade kul. Satte eld på ett säta gjorde dom och grejer.. Galningar! Men ja :) Timmarna gick och vid elva tiden så skulle dom bort till Grebbestad för att fortsätta där. Så vi fixade en skjuts så vi kom ner och dom lovade att köra mig till mini på vägen hem. Men när vi hade släppt av David, Jocke och Simon och börjat åka tillbaka så ringer dom efter typ fem min och vill hem för de regnar och de är inte en kotte ute! Så vi åkte tillbaka och hämtade dom och sen mot Bullarn igen. Och dom körde bort mig som utlovat :)
Och på mini var de braaa drag! Alla dansade för fullt och var galna! Så jag hakade på :D Dansade loss i några timmar innan mamma hämtade mig och jag stupade i säng! 

De var min midsommar kväll! :) Riktigt lyckat blev de! :) 

Vad gjorde ni igår?

blev en lyckad dag även idag!

2012-06-23 / 16:59:49
Hej på er. Hoppas alla mår super bra denna lördag, lördagen efter midsommar afton ;) Jag hör iallafall inte till dom som vaknade upp idag och mådde bra kan jag ju säga.. Mysig huvudvärk existerar inte har jag hört! Min var allt annat än de. Men den har gått över nu iallafall så de är bra! :) Men jag känner mig otroligt seg efter igår asså...
Men jag har iallafall inte legat hemma som en soff-potatis och tagit de lugnt hela dan inte! Mamma fick med mig både till tanum och Fjällbacka nu på dan. Vi hade bestämt att åka till Fjällbacka för att gå en guidetur om Camilla Läckberg. Vilket vi inte gjorde tillslut... Vi sket i guideturen och tog en glass istället! Sen gick vi en sväng och kolla lite :) Bilden ovan är vi påväg upp för att kolla på en bergsklyfta som är känd i Fjällbacka. Varken jag eller mamma hade vart där uppe förut så vi passade på :) 

Ja sen har vi handlat lite mat och så med :) Kollat på en loppis och lite sånna saker. Mysigt! 

Nu tänkte jag dela med mig av min kväll jag hade igår! Så snart kommer de ett till inlägg med hela den historien :)

dagens midsommar look!

2012-06-22 / 14:08:24
Haha oj jag har vara varit vaken i ett par timmar och är inne på tredje inlägget! Eehe.. Men jag gick ut och tog några snabba pix på min klänning nu iallafall :D Åh den är underbar ♥ Jätte skön och jag trivs som fisken i vattnet i den! :) 

Sanart är de dax att inta gräsmatta läge på östad och kanske en liten dans kring midsommar stången? Vem vet :) 
Ha de super bäst nu!!

Jippi....

2012-06-22 / 13:16:00
Åh vilket underbart väder som väntar denna underbara midsommar afton! :( Hoppas väderleken INTE stämmer!
 

det som kom hem med mig igår + GLAD MIDSOMMAR!! ♥

2012-06-22 / 12:53:40
Hej dagen! Hej midsommar afton! Solen skiner och jag är taggad till tusen!
Haha men jag är rätt trött... Vaknade vid fem imorse av att jag hade så sjukt jävla otroligt ont i vadena!! En hemsk träningsvärk! Aldrig vart med om de förr! Inte så att de gör SÅ ont. Så jag kunde inte somna om, låg typ och grina i sängen, haha.. Blev såklart klar-vaken och kände att jag inte hade ätit nägon mat sen typ tre eller fyra igår så jag tog ett äpple i brist på annat. Och efter typ en timme med stretching och massage som inte hjälpte somnade jag på något sätt. 

Men nu när jag vaknade igen så kändes de bättre som tur är! :) Och nu taggar jag en underbar midsommar afton :D Klockan två så åker jag, pappa och bröderna till Östad för att dansa runt midsommar-stången, i vanlig odning. Sen ska vi gå hem till mina tremeningar, Johans familj om ni mins Johan? ;) Dock är inte Johan hemma idag :/ men de blir bra ändå :D Vi ska äta och så. Sen ska jag köras bort till Mini Crusaders där Jakob bor och tillbringa kvällen/natten där med en massa underbart folk :D 
Låter bra vaaaa? 

♥ JAG ÖNSKAR ER ALLA EN FANTSASISK MIDSOMMAR AFTON ♥
 
 
 
Kläderna ovan: 
Blå bluse: 
H&M. REA: 100 kr 
Klänning: 
Indiska, 349 kr 
Svart topp med öppen rygg: 
JC. REA: 99 kr
Jeans shorts (älskar):
 Gina Tricot, 149 kr

tack för dagen

2012-06-21 / 22:26:41

Hej på er. Dgen har vart bra! Först så jobbade jag ju, vilket var sjukt svettigt! Fick städa allt själv för farfar skulle bort. Bra att jag hade några roliga timmar att se fram emot iallafall! Har haft jätte mysigt med Jenny och Ida på Torp :) Har shoppat en del och jag är riktigt nöjd! Köppte bland annat en jätte fin klänning jag ska ha imorgon :) Men tar kort imorgon på den! De andra ska jag också ta kort på. Tog några kort förut men dom blem inte alls bra... Ett nytt försök imorgon! 

Nu har jag borrat ner mig under täcket i sängen med lite chips och en film. Haha sitter och grinar till en film som ska vara rolig.. Vad är de för fel på mig!? 

Vi hörs imorgon!

en vecka passerad

2012-06-21 / 10:13:41
En vecka har passerat utav sommarlovet och jag börjar väll smått fatta att de faktiskt ÄR sommarlov nu. Och att vi inte ska tillbaka till skolan på måndag. Men att vi aldrig mer ska tillbaka till Tanumskolan och jag fortfarande inte smält.. 

Idag vaknade jag tidigt! Eller mamma väckte mig vid kvart över nio, vilket är tidigt!! ;) Så jag har bara klätt på mig och ätit frukost typ. Så kommer farfar strax och hämtar mig så de de jooobb! Och efter de åker jag till Tanum och är där ett tag innan jag, Jenny och Ida beger oss till Torp för shopping, suuuper :D 

Ha en fantastisk torsdag allihopa.

sundown

2012-06-20 / 23:52:30
Nu säger jag godnatt. Imorgon ska jag upp på bestämd tid. Ska iväg och jobba. Så farfar hämtar mig runt halv elva. Och efter jobbet åker jag till Tanum och sen till Torp med Ida och Jenny :D ska bli super kul! Fick precis mitt lönebesked, med sommar ersättningen inräknad! :D fatta om en siffran gjorde mig glad!?!?! 2700 kr var inte heeelt fel! 

Men ja nu ska jag kolla lite film och sen sova, om jag kan... De kliar över hela kroppen!!!! Först så kliade de på armarna så jag blev tokig, sen övergick de till ryggen och nu magen. Och när jag skulle borsta tänderna och fick mer ljus så ser jag att hela armarna och ryggan fulla med röda prickar! Men de är varken knott eller vanliga mygg bett. Sååå vet inte vad de är! Kliar gör de iallafall!!
Godnatt!

jag satsar på solkräm!!

2012-06-20 / 15:00:34

Jag behövde inte ens flytta mig till solen! Solen kom till mig :)
Jag gav upp pluggandet på kortet för idag, dom där internet frågorna funkar ju fan inte!!!! -.- Så nu sitter jag och pratar med Johan och hans syster i skype! Mycket trvligt :) Också kommer väll de hem folk här snart skulle jag tro, alla skulle väll vara hemma innan fyra. 
Nu ska jag fortsätta ta de lugnt i solen!

när alla andra säger nej ska jag säga ja

2012-06-20 / 13:07:14
Godmorgon på er! Eller god middag kanske. 
Jag vakna för en timme sen och upptäkte att jag var ensam hemma, och de är jag fortfarande! Så de är ju gött. 
Ska plugga moppekort idag med, så tog med mig datorn ut på altaanen med frukosten och sitter här och myser. Ska börja plugga nu efter jag skrivit klart här. 
De är ju super fint väder idag med så om några timmar kanske jag sätter mig i sol-stolen :) Men ska nog satsa lite mer på solkrämen idag tror jag!! Ansiktet ser ut som skit... Men magen har faktiskt gått över från röd till mörk brun! :) Såg så ut förut iallafall, så de är ju braaa 

Ha en bra tisdag så hörs vi.

det jag inte ville skulle komma fram. det kom upp och ut

2012-06-20 / 00:02:42
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Var ute på en lång jogging runda/promenad förut. Gick bland annat upp på ett berg där jag aldrig vart förr. Var väldigt fint där ifrån, kolla ut över de underbart fina Bullaren. Ladda batterierna lite. Skulle nog aldrig klarat av att komma hem annars. Skulle nog inte klarat ta ett steg. 
Ja ni hör ju själva. Jag är utmattad och orkar inte med detta. Vill inte gå in på något men det jag haft innom mig som något hårt, tryckande. Kom ut. Och de ville inte sluta.. Jag klarar inte, orkar inte. 
Men du har de väll värre så jag ska inte säga något.

haha oj... Blev 6 timmar i solen...

2012-06-19 / 19:41:55
Okej lägger upp bilder på min nerger-brända kropp för att Amanda tvunget ville se hur sjukt vacker jag är! Haha.... 
Jag spänderade dagen i sol-stolen om de inte syns då iallafall! Men moppe boken. Läste ut nästan hela! Sen gick jag in och fick se mitt nya fina jag ^^ Och efter de blev de inte mer pluggning...

Nu har jag precis ätit mat och ska gå ut och springa. Kan inte vara i det här huset längre. De funkar inte.



bra måndags-kväll

2012-06-19 / 01:31:18
Sitter i sängen med massa pennor, papper och datorn och fördriver tiden på ett bra sätt. Har sutit med den här teckningen i typ tre timmar och nu är den klar! :) Blev inte så jätte nöjd med kroppen gärfört med orginalet. Men de behöver ju inte vara EXAKT likadant. Haha och jag är verkligen USEL på att rita händer och fötter.. Även dessa var svåra att rita. Det blir aldrig bra! 
Nu sitter jag iallafall och pratar med Johan på skype :) Har pratat med han i kanske en timme. Så de är ju roooligt! Men ska nog snart sova, klockan börjar bli mycket. 

vad jag hade på mig

2012-06-18 / 20:31:02

Sitter i sängen med datorn i helt vanlig ordning! Gör ju inget att på kvällarna... Har pluggat lite till moppe provet jag ska göra om två veckor så har vart lite duktig iallafall! Det är de jag ska pyssla med nu konstant i två veckor. Plugga!! Jag vill verkligen klara detta nu. Jag börjar på allvar imorgon. Skulle börjat idag kanske men jag åkte till Hällevadsholm och umgicks med fina Evelina i några timmar :) Film tittande med godis och en underbar vän är aldrig fel!!
Nu ikväll, tänkte jag teckna. För de har jag inte gjort på evigheter! Tänkte bara berätta först vad jag bar på avslutningsmiddagen/balen i torsdags. 

Ni har mig på bilden ovan! Tillsammans med min dejt Matthew :) 
Det jag hade på mig var:
Klänningen är från en affär inne i Uddevalla som heter For Her. (hittar den inte på nätet)
Väskan är från Bik Bok.
Örhängen och armband från Ur&Penn.
Skorna kom inte med på denna bilden. Det var iallafall enkla pumps i brunt skinn från Skopiraten i Strömstad. 
Och jeans jackan tror jag är från Lindex


våldtäkter.

2012-06-17 / 23:16:03

Kollade på en väldigt värld dokumentär nu på svtplay om våldtäkter som jag tycker ni alla ska se. Ni hittar den här .
Dokumentären visar verkligen att de aldrig är den som blir utsatt som gör fel, och de håller jag med om. Dom som säger att de kan vara lite dens fel som blir utsatt kan ju bara gå och dö! Nejdå men jag tycker de är så jävla fel sagt!! Det är några ungdommar i dokumentären som säger vad dom tycker jag jag blir å jävla förbannad på dom!! Dom säger att om en tjej klär sig på ett utmanande sätt, dricker för mycket på en fest eller skickar signalen till en kille kan de vara hennes fel att hon blir våldtagen, FEL!!! OCH SÅ SJUKT FEL!!! Det är aldrig den utsattes fel att han eller hon blir våldtagen. Det är alltid den som gör de.
Dom tar också upp vad folk har för syn på väldtäkter, vilket inte alls är rätt syn. Den syn som folk har på en våldtäkt är att en tjej går ensam hem mitt i natten och blir överfallen av med gammal man som misshandlar henne brutalt medan tjejen skriker och försöker komma där ifrån. Men de är inte alls så en våldtäkt egentligen brukar gå till. Den vanligaste våldtäkten är att en kille i ungifär samma ålder som en själv eller lika gammal tvingar en tjej till sex. Kanske drar och trycker ner henna mot marken eller vad de nu kan vara. Tjejen blir väldigt rädd och kan inte röra sig, vågar varken säga nej eller skrika. Oftast kan hon inte ens göra motstånd alls. Utan bara ligger där och tycker hela situationen är hemsk. Men varken vågar eller kan göra motstånd. 
Och sen efter våldtäkten mår tjejen väldigt dåligt. Vågar inte såga till någon vad som hänt för att hon känner sig äcklig och smuttsig. Säger oftast inte till någon vuxen för hon vågar inte. Och vill kanske inte säga till kompisar för risken att rykten kommer komma ut och hon kommer förlora sina kompisar. 
I dokumentären följer man en tjej som blev utsatt för just detta! Hon blev våldtagen av tre killar som var lika gammal som hon själv på en fest, var av en hon även gillade och som hon hade hånglat med tidigare på kvällen. Killen hade tagit henne till ett rum och sen kom två killar till in. Och hon gjorde inget motstånd utan låg bara där. 
Hon vågade efter händelsen inte berätta för någon pga att hon skämmdes, det var väll hennes fel? Det var hon som hade hållt på med en av killarna och hon hade inte skrikit eller gjort motstånd när dom två andra kom. Hon tyckte bara de var en hemst situation. Och tjejen anmälde inte heller våldtäkten för att hon inte tyckte de var någon våldtäkt. Vilket de var!!

Allt som har med våldtäkter att göra är hemskt! Det spelar ingen roll hur brutal den är. Det är bara hemskt. Tjejen mådde jätte dåligt efter våldtäkten, hon blev utmobbad när rycktet kom ut. Hon blev en hora för att ha vart med tre killar samtidigt. Killaran fick mer status för att ha gjort de. Det är hemskt och så jävla fel!! Tjejen blev moddad från alla håll och mådde bara mer och mer psykist dåligt. Till och med en lärare hade kommit fram till henne och sakt att hon inte skulle säga detta till någon pga skolan ryckte, SÅ JÄVLA LÅGT!! Lärarna får betalt för att jobba med ungdommar, inte bara undervisa dom! Jag blev rasande när jag hörde de.
De är helt sjukt vad en sån händelse kan förstöra en människa. Så länge och så djupt. 
Tjejen i dokumentären började även skada sig själv med sex efter ett tag. Vilket inte heller är alls ovanligt. Man tycker inte att man är värld något mer, att folk får göra vad dom vill med en, man är inte värld mer än de. Det låter kanske konstigt. Men att skada sig med sex inte ovanligt. Men hemskt, de är de. Tänkt dig själv att du inte är värld någonting mer än att killar ska anvanda dig för att njuta, du känner att du inte är värld nånting mer än att killar ska kunna använda dig dom en leksak, en docka. Det är de ända du är värld. 
Det är helt sjukt vad skadad med blir av att leva så, att tanka så.

Det är i snitt en tjej i varje gymnasie-klass som blivigt våldtagen eller tvingad till sex mot sin egen vilja. Det är alldeles för många! 

Felet är ALDRIG hos den som blir våldtagen, utan hos den som utför de. 

Men jag vet. Att man själv tycker att de är ens eget fel. Alltid. Man vet att de killen gjorde mot en var fel. Men man kan aldrig förlåta sig själv för alla fel man själv gjorde.


bjuder på lite frågor.

2012-06-17 / 20:50:01

Har allt för tråkigt också hittade jag dessa frågor på Jennys blogg så då tänkte jag att jag kunde göra dom!


Utseénde
1. Vilken ögonfärg har du:
blå
2. Hur lång är du: 162,5 cm
3.
Vilken hårfärg har du: brunett
4. Långt eller kort hår:
asså jag har inte kort hår! men jag har inte jätte långt heller.. lite långt har jag!
5. Piercingar i ansiktet:
nej
6. Vilken ögonfärg skulle du vilja ha:
ingen aning! jag passar bra i blå
7. Hur lång skulle du vilja vara:
1.70 kanske?

 

8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha: jag passar absolut inte i blånt! så brunt ;) vilket jag har..
9. Vill du ha kort eller långt hår:
förr ville jag ha kort, men nu vill jag har långt!
10. Skulle du vilja ha piercingar, isf vart:
i naveln!

 

Senaste du
11.  Åt: choklad pudding!
12.  Drack:
looka
13. Du fick sms av och vad de stod: haha de vill jag inte säga...
15.  Sa:
asså jag fattar ingenting! sover du mamma!?
16. Kramade:
morfar!
17. Kysste:
D
19. Du spydde:
för några månader sen
20. Du skrattade:
för en liten stund sen när mamma pratatde i sömnen

 

Kärlek
21. Är du singel: Ja
22. När någon säger din första kärlek vad tänker du då:
att om kärlek måste besvars för att kallas kärlek har jag inte uppleft den första kärleken.
23. Gillar du någon just nu ?:
asså jag vet inte.. känns inte som de nu.
24. Är detta ett seriöst förhållande?:

25. Vill du vara singel:
Nej
26. Vill du gifta dig:
Ja
27. Nuvarande Pojk/Flickvänn:

28. Gillar du han?:

29. Vill du ha barn med honom/henne?:

30. Hur länge har ni varit tillsammans?:

31. Någon du tycker är snygg?:
tar bara någon random- Damon i The Vampire Diaries


lördags mys

2012-06-16 / 22:20:48
Min lördag blev väldigt lyckad! :) Vi åkte här ifrån vid halv tre jag, mamma och David. Så först åkte vi till Jilles (vet inte om de stavas så) som är en antik affär/loppis. Mamma skulle ha en bar-stol till jobbet, vilket hon inte fick tag på. Men vi gick inte där ifrån helt tomhänta iallafall. Sen skulle hon ha blommer också men vi fick åka en bit för affären vi skulle till hade hunnit stänga. 
Och efter att ärendena var slutförda stannade vi i Dingle och lyxade till de med pizza. Fast de var bara mamma som åt upp och hon åt sallad. Jag och David tog med oss hälften hem, så de blir ingen dålig frukost imorgon inte. 
Efter att vi gottat oss på pizzerian så stannade vi till hos mormor och morfar, eller ja vi var där i nästan två timmar tror jag. Kom inte där ifrån fören klockan var nästan halv åtta tror jag. Men vi hade de trevligt! Vi fikade, pratade och sköjade, och såklart retades lite med morfar ;) Vi kom bland annat fram till att han har enorma händer gemförelse med mig! Eller med alla kanske? Jag har aldrig tänkt på de men kollar ni på bilderna ser ni ju skillnaden! Inga dåliga händer!

Ja nu efter vi kom hem har vi bara kollat på film iallafall, och jag tänkte nu att jag skulle krypa ner i sängen och kolla på en till. Ville iväg ikväll egentligen med blev inget me't! Får bli en annan gång.

pleas forgive me, i can't stop loving you

2012-06-16 / 14:05:12
Vaknada precis, är fortfarande så sjukt trött sen den lilla somnen jag fick igår. Hjälpte tydligen inte med 14 timmars sömn nu...
Jaja! Jag, mamma och minsta brodern David ska iallafall åka en sväng nu när mamma kommer hem från jobbet vilken sekund som helst. Pappa och Albin är i Skara och då ska vi mysa till de! :) Mamma ska till en antik affär/loppis i Munkedal och sen ska vi äta ute är de tänkt. Mys pys! 

Ha en fortsatt bra lördag.

den finaste kvällen i våra liv, än så länge

2012-06-15 / 19:40:05
Hej på er! Har inte kunnat uppdatera för jag har inte vart hemma sen igår! Kom hem nu för nån timme sen. Såå trött!! 
Kvällen var iallafall fantastisk! Alla var så fina och de var så kul :) Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder som mamma och pappa tog (bilderna oven är från olika på facebook. Mirja, Erica och Elsa har jag hittat dom hos) för pappa tog med kameran till SKARA idag utan att jag fick ladda över dom till datorn först!! Blev lätt irriterad när jag hörde de kan jag ju säga. 
Men iallafall! Jag hade sjukt kul hela kvällen! Först åkte jag till Linnea och där ifrån åkte jag med ett gäng i en limosin ner till Grebbestad (bild 2) As cool limosin vare! Väl framme på konserven i Grebbestad blev vi överfallna av kamror! Så vi fick stå där ett tag och sen väldigt långsamt gå och posa för alla kamror ;) 
Väl inne så var de mingel ett tag innan vi blev insläppta där vi skulle äta. Maten var jätte god! Och underhållningen likaså. Det var en trollkar/komiker, helt underbar var han! Som vi skrattade! Sen var de ju även musik av två killar som hette Andersson & Högdal (?) Grymma var dom! Och när all mat var uppäten så tog alla tjejer av sig klackarna och killarna ruffsade till håret och alla dansade loss! 
Vid kanske halv tolv så åkte jag och Jenny hem till henne för att avsluta natten med massor av underbart folk! Efterfesten blev lyckad må jag säga! Trots att alla var sjukt trötta... Men fest, de blev de. Tillslut drog sig folk hemmåt pö om pö och de blev bara några kvar som skulle sova över, jag var en av dom. Haha och där vid halv sex tiden så dök jag ner i en säng och där stannade jag!  Underbart att sova. Inte lika underbar kännsla att vakna 4 timmar senare kan jag ju erkänna men...  Vi var kanske 7-9 pers som sov över så idag har vi hjälpts åt att städa för Jenny. Och när jag lämnade stället vid halv två såg de ut som nytt! 
Haha och jag fortsatte min dag på jobbet som städare... Gött! Blev rent och fint där med iallafall :) 

Så nu är jag rätt sliten och trött, men de hindrar inte mig ifrån att försöka ta mig till P.G ikväll på fest! Jag vill dit, nununu!! Det ända problemet att den ända personen som har körkort här i huset inte kan köra. Ja de är ju mamma då och hon har för ont i ryggen. Så kampen fortsätter med att skaffa skjuts! Ska slå en signal till farmor och se om jag har turen med mig. 
Ha en underbar fredags-kväll alla.

sorgligaste dagen någonsin är inte ens slut än...

2012-06-14 / 13:29:54
Fy vilken sorglig dag.. Hela skolan har gått runt och gråtit och alla har bara kramats, i kyrkan grät jätte många..  Kommer sakna alla så obeskrivligt mycket :'( Ni kan inte fatta!! Idag var sista gången jag såg så många ansikten som gjort mig så glag så många skoldagar, så många människor jag kanske aldrig någonsin kommer träffa igen. Idag var sista gången jag satt i matsalen med Maria och Elin som jag alltid gör, idag var sista gången jag gick med dom på Tanumskolan!! :'( Idag var sista dagen jag satt i mitt klassrum jag har sett varända skoldag i tre år, idag var sista gången jag såg en lärare stå framme vid den tavlan och prata. Sista gången jag såg killarna larva sig och jag kommer sakna dom!! Jag kommer sakna min klass så sjukt mycket! Idag var sista gången jag gick genom korridorerna i en byggnad jag uppleft så mycket i! Både roliga och tråkiga saker. Det ska bli lite skönt att lämna skolan men att lämna alla människor skär i mig! 
Jag har fortfarande inte fattat... De känns som att ja nu går vi ifrån skolan och kommer snart tillbaka till samma vardag. Men de gör jag ju inte!! Jag kommer inte tillbaka!?!?! Jag kan verkligen inte fatta det!! Det går verkligen inte! 

Det har vart en jätte sorglig dag. Och jag har inte ens gråtit! Ni ser ju vad jag skrivit, jag är jätte ledsen! Men de kommer inga tårar... Jag kan verkligen inte gråta. Jag känner bara att de skulle vara så skönt att gråta! Det är jobbigt att jag inte gör de :S Men jag kan inte få fram tårarna. 

Och den sorgliga dagen är inte ens slut än, slutet har inte ens börjat. Om 3 och en halv timme ska jag vara klar för avslutningsmiddag. Då ska jag vara sminkad och iordning-gjord. Jag har precis duschat nu och ska snart börja med håret tänkte jag. Och sen väntar en förhoppningsvis fantastisk kväll med alla underbara nior! Och sen en party-laddag efterfest hon underbara Jenny! 
Vi ses och hörs alla underbara!
Kortet är på min fina klass jag gått med i tre år och även klassrummet jag haft i tre år, kortet är taget idag.

Det piggar upp!

2012-06-13 / 21:46:19
Sitter och pratar i skype med Johan, Maria, Jenny och Frida! Haha alla har typ clownfish och pratar med roliga röster, vilka liv vi har! :D Kul äre! Börja med att jag ringde Johan med brist på annat ch sen svarade inte en kotte när vi ringde as många... Men tillslut svarade Maria och sen Frida och Jenny :) 

Har iallafall duschat och nogrant tagit på brun-utan-sol på hela kroppen! Hoppas de inte fläckar sig. Men de ser faktiskt inte ut så :) 
Har målat naglarna också och mamma har sytt upp min klänning jag ska ha imorgon kväll! Så nu är allt fixat :D Taggad som fasen! 

Ni får ha de super duper bra så hörs vi! 

Bilden är från igår på soarén! Snyygingar... ;)

den sista skoldagen

2012-06-13 / 15:00:42
Den sista riktiga skoldagen idag. Sista dagen jag går som vanligt på Tanumskolan... Imorgon ska vi till kyrkan och sen till skolan och äta typ torta och få våra betyg och sen åka hem vid elva... Så idag var den sista dagen. Det är både skönt och sjukt jävla sorgligt!!

Men nu taggar jag morgondagen!!! Speciellt avslutningsmiddagen!! Först göra sig fin här hemma med klänning, hår, smink och allt! Sen åka limosin till där vi ska vara i Grebbestad och sen bara ha en super duper kväll där och sen efterfest hos underbara Jenny i Tanum med massor av underbara nior! 
Ska bli en jätte fin dag och jag längtar samtidigt som jag kommer gråta över alla jag kommer sakna så sjukt mycket!! :'( 

Nu ska jag kolla på tv och kanske gå ut och gå i de fina vädret, ha en bra eftermiddag.

du vet 3 minuters inlägget

2012-06-13 / 07:38:59

Hahah ja bussen går STRAX! Men jag hinner ju skriva snabbt!! ;) Eftersom jag inte skrev igår.... Kom hem vid elva och hann bara duscha och lägga mig. Men soarén var bra! :) Vissa delar var dåligare men ja dom var rätt braa :) Men kallt vare att kolla på! Och ont i rumpan fick vi. Men vi överlevde ;) 

Vi hörs senare för nu måste jag GÅ!

Detta ÄR sorgligt!

2012-06-11 / 16:58:46

Känns som de var igår inte ett ända datum var struket... Och nu är de TRE dagar kvar!! :'( Fan.... Idag stängde jag mitt skåp för sista gången också! ÅÅÅH... 
Ska dela min sorg med Elin ikväll kanske, hon kanske skulle komma hit också ska vi se på The Last Song för den hade inte hon sett. 
Och i skolan har vi inte gjort mycket mer än att städa, leka lekar och kollat på film. 
Känns verkligen inte som kom de är är sommarlov om TRE dagar!!

dagens inköp

2012-06-10 / 20:09:28

Var ju på Torp förut och detta linnet fick följa med hem från Bik Bok. Tillsammans med en bikini-underdel, en brun-utan-sol lotion och en kuvertväska jag ska ha på avslutningsmiddagen på torsdag men den får ni se först då! :) 
Blev inte så mycket men jag är nöjd :) 

Nu blir de Taht 70's Show lite otippat! Ha en bra kväll :)


avkoppling.

2012-06-10 / 11:08:58
Hej på er,godmorgon kanske? Idag stod jag upp tidigare än igår iallafall ;) Mamma väckte mig vid nio. 
Jag sov själv nere i stugen inatt på Älgemon, så satt ute på alltanen hela kvällen igår och läste en bok, skrev på datorn och bara njöt av tystnaden och lugnet. Finns de något bättre? 
Idag ska vi då till Torp Köpcentrum, vi ska äta lite här hemma och sen åker vi en sväng :) Blir inte länge för mamma har ont idag. Men En stund iallafall. 

Hoppas ni mår bra.

jag blev rätt nöjd med mitt arbete

2012-06-09 / 14:47:02
Godmorgon säger jag ;) Är de lördag så är de lördag!! Och då sover jag tills jag skö
ämms för hur länge jag sovit... Så stod upp kl 2 ;) Skönt! 
Nu ska jag iallafall packa lite saker och sen åka till Älgemon. Vi ska sova där inatt och grilla och sånt gött! Mums. 
Men jag visste inte att vi skulle dit så de blir lite stressigt nu så måste skynda mig ;D 

Bordet på bilderna har iallafall jag gjort i slöjden! :) Det bäste jag gjort i sjöjden helt klart! Och lång tid tog de... Hela terminen. Men de var de värt! Alla har tyckt de är fint och så. 
Men betyget jag fick i slöjd tar vi en annan gång. 

Imorgon kanske vi drar till Torp-Köpcentrum, så de är oklart när jag bloggar näste gång! Någon gång imorgon iallafall :) 

Ha de super bra!!

Bra avslut på veckan! Och hela högstadiet..... :'(

2012-06-08 / 23:56:16

Kom hem nu för en stund sen från en väldigt mysig tjejkväll hos Emma. Riktigt bra idé att avsluta högstadiet med tjejerna, lite sorgligt klart... Men vi har lovat att göra om de under sommaren! 
Var iallafall väldigt mysigt :) Jag kom dit direkt efter jobbet och då handlade vi och sen började vi med maten :) 
Så vi satt på deras inglasade alltan från 6 till halv tio kanske, haha mycket skratt och myyyycket snack blev de :D 
Vi gjorde en jätte rolig grej! Vi filmade varandra var och en också fick man säga hur ens liv kommer se ut om åtta år, Vad man jobbar med, om man har barn och är gift och blablabla! Och även hur ens drömkille ser ut! Så ska vi visa detta för varandra om åtta år och se hur de blev :D Längtar!!


Sover ensam hemma inatt, as gött :D Så jag ska breda ut mig i soffan och kolla på film nu :) Eller just nu så snackar jag i skype med Matthew, Sebbe och Jacob :) Haha bästa citatet på länge fick Sebbe ur sig! 
Sebbe: Sover du med bh? 
Jag: Nej.... 
Sebbe: INTE JAG HELLER!!!! Vi har så mycket gemensamt!!! :D 

Hahah, kommer sakna dig :''(

steker lite pannkakor!

2012-06-07 / 17:15:59
Haha de är lite tråkigt att steka pannkakor så jag bloggar och pratar med Amanda också ;) 
Kom iallafall precis hem, tar en stund och steka så fick börja direkt ;) Åkte med Richard hem också :D han fick moppe kort i tisdags och idag körde han hem mig! Finaste åket på länge!! Gick ju inte så fort men..... ;) 

Har stått i fiket hela dan med! Bakat bullar och grejar så de har vart en helt okej dag! 

Men nu är pannkakorna klara så ska ätaaaaaa Hare bra :)

bättre onsdags-kväll!

2012-06-06 / 21:56:05

Kom precis hem nu :) vart i Grebbestad för min bror Albin skulle spela en fotbolls-match, och vi hade så tråkigt hemma så vi åkte med och åt glass på bryggan, min första mjukglass för iår blev de :D Sen åkte vi runt bara en liten stund. Och ja efter de åkte vi och kollade på matchen :) 
En bättre onsdags-kväll! 

Nu ska jag kolla på That 70's Show och skratta så som Jackie gör på bilden över!! -Det är därför jag älskar That 70's Show.

Hade bra!

jag gillar ledigt mitt i veckan!

2012-06-06 / 12:23:33
Godmorgon på er! Hoppas  ni njuter av den röda dagen :) Sveriges nationaldag! Så jag unnade mig sovmorgon! 
Så idag ska jag bara ta de lugnt :) Kolla på film och så. 

Ha en bra dag

vi gråter floder i stor fet sorg!!

2012-06-05 / 22:28:23

Åh fy va sorgligt detta är!! :'( Ni anara inte hur mycet alla gråtit idag! Fy alla stod i en stor klunga och bara stor-böla i kör! Så jävla sorgligt!! :'( Jag kommer ALDRIG mer ha showbiz!! Aldrig någonsin mer igen :'( De är så sjukt sorgligt. 
Men vi avslutade de bra med världens bästa show, åh alla är så sjukt duktiga och proffsiga!! ♥ Ni är bäst! 

Åhh jag kan inte släppa att detta är den sista showen! Helt jävla sjukt! Vissa av dessa personer, som jag känner så bra, vi är ju som en egen liten familj! Vissa av dessa personer kommer jag aldrig att träffa någonsin igen efter att skolan slutar för terminen, aldrig någonsin!! Det är en väldigt lång tid... 
ÅÅÅÅÅHHHHH :'( 

Men ni är iallafall BÄST! Ni är så sjukt jävla grymma allihopa!! De är helt sjukt vad proffsigt bra vi är på scen! 


Bilderna: 1, jag och min nya snygga frilla!! Är jag inte sjukr lik Björn Gustavsson i Kontoret!? Ja för de är de som är meningen. 2, på för-tagget innan kvälls-showenm snygga människor! 3, Finaste Lisa och Maria ♥. 4, Finaste Maria sjöng en ny egenskriven låt i vanlig ordning, denna var de bästa jag hört nåonsin!! Du är bäst ♥. 5&6, Lisa och Maria stor-bölar före kvälls-showen... 7, Jag igen i min snygga frilla!! 


go kväll

2012-06-04 / 23:05:09
Hej på er, ska gå och lägga mig med tänkta lägga upp dom här bilderna :) Var nera och åkte lite båt med dom tre killarna Viktor, P.G och Felix en sväng :) Mysigt! 
Haha var inte lika mysigt att cykla hem uppför alla backarna... Haha. 
A idag har vi haft showbiz föreställningar :) Har gått rätt bra. Men de kommer gå ÄNNU bättre imorgon!! Tagga! 
Men nu ska jag sova så jag orkar alla föreställningar som väntar :) Kommer ta lite kort så ni blir uppdaterade imorgon kväll :) Då kommer ni bland annat se mig i rött kort hår! Så ni har nånting att vänta ;)

Puss och kram  och godnatt!

underbart.

2012-06-03 / 22:42:34
Bilderna tog jag i fredags kväll när jag sov på Älgemon. De var helt magiskt ute den kvällen! Det var aldelles stilla, like kyligt och dimma som rörde sig över vattnet på ett nästan spökligt sätt. Så jag gick ner till bryggan och bara stod där, jag vet inte hur länge. Och bara va, kända den kalla dimman åka igenom mig och bara njuta av tystnaden och de finaste i världen. 
Jag älskar verkligen att vara på Älgemon, särskilt på sommar-kvällarna. Det finaste stället på hela jorden är Älgemon. Ett paradis helt enkelt, det finns nästan inte ord! 
Helt fantastiskt.
När man åker dit kan man verkligen koppla av och koppla bort. Koppla bort allt! Man har inte bråtton eller massa saker man måste göra. Dom sakerna man ska göra är man inte stressad med, man tar allt i sin egen tackt. När man är där så bara... är man, och de är så himla skönt. Jag önskar att ni alla skulle kunna få ha ett sånt ställa och få uppleva de! 


hejhej och förlåt mig

2012-06-03 / 12:33:33
HEJ! Gud inte bloggat på hela helgen ju... Förlåt mig! Har inte haft tid verkligen. Åkte ju till Älgemon och sov där i fredags, och i lördags så åkte jag med mamma till Östad och va med Johan i några timmar :) A sen så åkte jag till Älgemon och åt mysmiddag med familjen innan jag sen åkte hit hem och sov här :) Skönt att vara ensam hemma!

Och nu ligger jag här i soffan och tar de lugnt :) Mamma kommer nu vilken sekund som helst så ska vi åka till Strömstad och kolla på skor. 

Men skriver mer sen! :)

Photo: Älgemon

jag hoppas på oss jag tror att vi kan göra allting bättre

2012-06-01 / 14:59:59
Haha varför gick jag ens till skolan idag....? Mår ju dåligare än i morse kan jag ju säga. 
A jag gjorde iallafall geografi provet! Sista provet på heeela högstadiet!! Sista provet i hela grundskolan!! (För gymnasiet är inte grundskola eller?) Känns otroligt skönt! Men jag vet inte riktigt hur de gick på provet... Hade väldigt ont i hevet och skit... Kännde mig lite febrig och inte alls bra! Så jag var inte på topp.. Men de har jag inte vart på hela dan. Blev lite bättre efter jag hade ätit iallafall, men jag fick skippa och jobba, de funka bara inte. 

Så nu har jag helg! Vi i familjen ska åka till Älgemon nu om några timmar och sova där :) Så kanske tar några kort! Om inte så ska jag förmodligen till Johan imorgon och de brukar ju bli några kort innan man kommer där ifrån ;D Så vi får seeee! 
Nu ska jag i vilket fall duscha och packa lite saker :) 
Vi hörs när vi hörs!

slide show
RSS 2.0