plugga plugga

2014-05-30 / 12:35:21
En bild på mina "nya" Levi's shorts
 
Då var det fredag men det känns som söndag, hur skönt är inte det!? Jag ska ägna dagen åt att plugga, massor!!! För nu måste jag verkligen göra det, får mer och mer panik och ångest för varje timme som går nu. Uuuusch!!! 
Få se om jag kanske får lite paus ikväll, kanske åker bort till Johan för att tänka på annat!
 

outside

2014-05-29 / 15:10:15
 
spenderat denna torsdag utomhus, så härligt! Var på marknad i förmiddags med mamma och lillebror och nu på eftermiddagen har jag gassat i solstolen. Nu tänkte jag plugga lite, hoppas det fiúnkar också haha... 
Har ju typ 5 arbeten kvar som måste vara inne nästa vecka så det är väll bara att starta... Vill verkligen inte!!

old levi's

2014-05-28 / 22:48:54
 
Igår åkte mamma iväg för att hämta endal kläder hos en som hon känner. Hon mamma åkte till har en son i 40 års åldern som ville kasta alla hans gamla jeans men tänkte om dom kanske passade oss barn här hemma.
Iallafall! Sen när mamma kommer hem så är det en helt proppad påse full med gamla jeans! Alla var märkes jeans och dom flesta var Levi's, så jag gick ju bananas haha!! Nästan alla var för små i midjan men jag hittade två par som passade perfekt! Så dessa på bilden behåller jag för mig själv, behäller dom även långa! Sen var det ett par till som jag klippt av till shorts nu.
 
Asså så jääkla snyggt!? Vi har vart i exstas hela dan över alla dessa snygga jeans, tur vi fick tag på dom så att inte den förra ägaren bara skulle kasta bort såhär snygga och moderna jeans haha! 

Wednesday

2014-05-28 / 13:25:13
Två bilder på hur jag ser ut denna soliga onsdag
 

Godmorgon! Tog en super-sovmorgon och det var skönt! Är hemma i Bullaren nu under långhelgen. Min blev även lite längre eftersom jag inte har några lektioner på onsdagar längre så jag åkte hem redan igår. Skönt!!
Idag står en tur till Nordby för shopping på schemat. Så vi ska snart åka iväg, blir nog en bra onsdag :)

dream henna

2014-05-26 / 23:12:06
bilder från Tumblr
 

Ligger vaken och sömnlös, eller a klockan är väll inte så mycket men jag brukar sova vid den här tiden! Vart en lång dag så är skönt att bara ta det lugnt. Och mer lugnt kommer jag att få! Imorgon har jag bara en lektion vid ett och sen åker jag hem för att inte ådervända till uddevalla fören på söndag, såå skönt med lång helg! Dock måste jag plugga en massa men det finns med roliga saker på schemat också :) 
 
Har kollat runt på massor av henna tatueringar hela dagen, såå fint! Drömmen är väll att tatuera någon slags cirkelformad henna liknande tatuering mellan skuldebladen (liknande några av dom oven) Riktigt fint! Åh att man inte är 18 redan nu...Jaja, får nöja mig med att drömma tills vidare, men vem vet, om ett år kanske jag sitter här men en super fin tatuering på ryggen? *hoppas*

grill-välkomnande

2014-05-24 / 19:07:17
 
Kom hem för några timmar sen och blev välkomnad med grillning, så gott! Första grillningen för iår och det var precis så gott som ja hade hoppats på :)
Hade en så jäkla bra dag på Liseberg igår! Drog med mina kill-kompisar från skolan och Saga, vi hade en så värld dag! Vi hade fixat express-pass så vi fick gå förbli kön, det var ju riktigt värt på Helix när det var 1-2 timmas kö!! Och Helix var det bästa jag åkt tror jag, rekomenderar verkligen! Såå underbar var den!
Sen fick vi ju se Den Svenska Björnstammen live på stora scenen också. Dom var jätte bra! Synd bara att jag helt missat deras nya platta :/ men dom spelade några från förra plattan också så jag var glad ändå :D

fina teaterfolk ♥

2014-05-23 / 10:59:00
 
Hade precis den allra sista teater lektionen med detta fantastiska gäng, såå sjukt sorgligt :( Haft teater med dessa fina människor i ett år och nu är det bara slut? Hoppas verkligen jag får träffa alla igen! (några går ju på min skola så dom kommer jag ju se men) ÅH jätte sorgligt! 
MEN, vi hade ju fåran teater uppvisning igår, den teateruppsättningen där jag är med på scen. Jag var skit nervös och det var alla andra också men guuud va bra det gick! Jag är typ chokad asså! Så hiiimla stolt över alla, och över mig själv också för att jag faktiskt klarade detta mycket bättre än vad jag trodde!! Så underbart :) 
 
Nej nu måste jag sluta här, har lite att göra för åker till liseberg med lite folk om typ två timmar :) 

efter 17 timmars sömn blev det bättre, men inte bra

2014-05-20 / 23:28:00
tumblr
 

Är det inte typiskt att man ska bli sjuk tre veckor och massa arbeten innan skolavslutningen!? 
Fick typ en förkylnings-explotion igår eller något. Vaknade på morgonen, tät i näsan, ont i halsen och ett dunkade huvud. Men som tur var så försvann det nästan helt när jag kom till skolan. Dock började jag må väldigt mycket sämre vid 2-3 tiden så gick hem och kände mig jätte febrig verkligen så deckade i sängen och sov i 4 timmar, sen mådde jag halvt bra så gick och la mig igen vid halv 9 och sov 12 timmar till. SEN när jag vaknade i morse så mådde jag faktiskt bra igen! Tyvärr har jag fått tillbaka feberkänslorna nu igen när jag kom hem från skolan... Fan också!! Har veeerkligen inte tid med detta nu! 
Men ja, jag är ledig imorgon för jag har inge lektioner så får helt enkelt ägna dagen till att göra så lite som möjligt och försöka bli frisk! För kan ju verkligen inte vara sjuk på torsdag då det är teater uppvsining...
 
Hoppas inte ni har drabbats av sjuka ni med, för isåfall sörger (stavas det så!?) jag med er. 

Kram!
 

äntligen sommar känslor

2014-05-18 / 18:32:05
 
 
Två bilder jag tog i gårdagens solnedgång på alltanen, gud vad jag älskar att det börjar bli sommar nu! Solen skiner, varma kvällar och bara ben. Underbart♥
Dagen har jag faktiskt spenderat i solen, låg och göttade mig i solstolen under 3 timmar. Fy så skönt och färg fick jag faktiskt! Sen vid tre åkte jag bort till Loftet för där hade vi en liten mini släktträff. Några av mammas kusiner och mina tremänningar kom förbi på fika under några timmar, mycket trevligt! 

Men nu hinner inte sitta här längre för maten står på bordet och jag måste åka om 20 min för att hinna med tåget till Uddevalla. Kram!
 

inomhus när solen skiner

2014-05-17 / 16:47:28
 
Hej på er igen. Var några dagar sen jag skrev men det har liksom inte hänt något av intresse på hela veckan. Åkte spontant på en fest i Hällevadsholm igår och ja det är väll det som hänt! 
 
Hoppas ni har fint väder och en fin helg ♥

Världens sämsta morgon någonsin!

2014-05-12 / 15:02:38


Sitter hemma i soffan med tacos, för det är jag värld denna måndag! Måndagar suger, det vet alla. Men min, var den sämsta någonsin idag..
Vi hade nationella prov i engelska idag, läs och hörflrståelse. Och ja det gick rent sagt åt pipan. Jag tror inte jag svarade säkert på en enda fråga på läsförståelsen (som var först). Satt med världens panik och en tickande klocka. Och sen, en halvtimme efter så var det bara att gå tillbaka för att göra hörförståelsen. Jag hatar verkligen nationella prov, och idag kunde det inte gått värre än vad det gjorde. För det gick inte alls. Och det värsta av allt är ju att jag nu vet att jag har F i engelska. För jag är 100% säker på att jag inte klarade iallafall läsförståelsen. Bra jobbat Fanny. Ännu ett år, icke godkänd i engelska som slutbetyg. 

Världens. Sämsta. Måndag. Någonsin.
 
Förlåt för dystert inlägg. Ville bara skriva av mig lite.

några timmars jobb

2014-05-11 / 15:56:21
Tänkte egentligen ta ett stort inlägg om Berlinmuren men hittar inte minneskortet så ni får denna bilden sålänge :) Även den från Berlin, inne i det judiska monumentet. 
 

Kom hem från Loftet för en stund sen, fick bli en jobb-söndag :) Men det har jag inget ont av. Det är ju bara 4 timmar :) 
Annars har väll helgen vart ok. Kom nästan utanför huset igår kväll, men bara nästan... Blev inställt så jag fick gå tillbaka till att sova. Men jaja.
Åker in till stan om några timmar och imorgon är det första som väntar mig nationella prov i engelska, FUCK! Åh vad jag hatar nationella prov... Egentligen så kvittar det ju vad man gjort under året för får man F på en enda del i nationella, så får man ju F i hela kursen? Hatar detta.
 

lördag

2014-05-10 / 14:32:14
 
Hej på er. Spenderar min lördag i soffan framför Hart Of Dixie med lite nudlar, heelt okej för mig!
Annars har jag inga planer alls för idag, såå skönt!! Det enda jag vet är att vi ska ha räkor här hemma ikväll, min reaktion till det var YES!! 

teaterdag

2014-05-08 / 21:20:22
bild av mig
 

godkväll från sängen, kom hem för en stund sen och har nu bäddat ner mig med en bra serie!
Spenderat typ halva dagen i teatersalen på skolan för gengret och premiär. Om ni inte visste så går jag teater på individuella valet och vi har som uppgift just nu att framställa en teater föreställning. Bye bye baby heter den och vi spelar upp den i två grupper så att alla får en bra roll :) Idag var det premiären (och den enda föreställningen för allmänheten) för den första gruppen. Jag var inte med på scen idag utan hade hand om allt ljus, men jag lovar, det är lika svårt att få allting rätt där som på scen! Det gick förvånansvärt bra iallafall! Så frutansvärt stolt över alla ♥ Vi har knappt haft tid att öva så inte ens idag satt manus för alla på scen, men gud vad bra dom klarade det ändå!! 
Om två veckor är det min tur att stå i rampljuset och kunna alla mina repliker, herregud!! Får öva, öva, öva!!
 
Nej nu ska jag kolla vidare på min serie här, vill ni se en bra serie? Kolla på Hart of Dixie, bara kollat 5 avsnitt men den verkar sjukt bra! 

Godnatt ♥

gatornas konst

2014-05-07 / 13:54:17
 
Bjuder på ett gäng bilder av graffiti från Berlin! I många och stora delar av Berlin är det graffiti överallt, gatorna långa. Kollar man nog kan man se många så häftiga figurer överallt (detta är bara ett LITET urval). Jag tycker det är så snyggt och häftigt! Jag älskar just konst som graffiti, den är ju direkt från folket, mitt i verkligheten.
 
Tillbaka till nutiden och verkligheten här: Det är onsdag och jag mår skit, typ, haha... Nejdå men grejen är väll att jag börjar bli sjuk, uggen, snuvid och hostar. Kom ju så lägligt liksom när man har teater imorgon kväll plus ett naturprov imorgon som pluggandet inte gått allt för bra med... Vill helst mysa ner mig under täcket och sova men får nog ta tag i den här naturboken nu om jag ens ska få godkänt på provet. Största tanken i mitt huvud just nu är: SOMMARLOV SNART


en vecka senare

2014-05-05 / 11:33:19
Hela stora gruppen innan vi skulle åka hem.
Judiska monumentet i solnedgången första kvällen.
Inne i riksdagshuset, så coolt! Mer bilder på det kommer.
En av de kändaste graffiti målningarna i Berlin, kan lägga upp ett helt inlägg med graffiti!
Det sovjetiska minnesmärket
En av kvällarna stötte vi på dessa killar i en park, as trevliga! Spelade uno i timmar och fick nya friends ;)
Den nästsista dagen på statsimuseet, lyssnade på en jätte lång föreläsning i ett rum med knappt någon luft. Som tur var fanns coola!
 
Ber så hemkt mycket om ursäkt för att jag inte updaterat ett dugg på mer än en vecka! Sen jag kom hem i torsdags har jag vart helt död typ, plus att min bror hade konfirmation i lördag och träffade vänner på natten och sånt. Annars har jag bara sovit sen jag kom hem. Men nu, nu jäklar ska vi få uppdateringen igen!

Resan var toppen! Hade verkligen jätte kul och fick se så himla mycket. Berlin är en så himla fin stad, det enda dåliga med resan var väll bara skoskav, kramp i ben och fötter efter allt vad vi gick och en del vätskebrist i den strålande solen och värmen som var där. Tur med vädret hade vi ju verkligen!! 20-25 grader och strålande sol varje dag, det ska man ju inte klaga på hur som helst.
 
Ovan är några utvalada bilder, tänkte göra fler inlägg med fler bilder. Tänkte iallafall ett med tema graffiti och Berlin-muren! Sen kommer jag nog sticka in massa andra bilder med :) 

slide show
RSS 2.0