dag 2 - detta ångrar jag

2012-10-30 / 23:00:00

Ja då var vi på dag två! Ska börja med att säga att imorgon skriver jag nog inget. Ska till Norde hela dan till ett badhus och sen på kvällen ska jag på fest i Tanum och sova hos jenny, så kommer hem nån gång på torsdag! Så nu vet ni de! ;D över till ämnet. 

Något jag ångrar... Svår fråga! Väldigt svår. De är ju mycket man ångrar! Stora och små saker. Svårt att välja något speciellt.
Men något jag ångrar är alla gånger jag satt mig själv i underläge. Gör de hela tiden.. Genom att sätta sig själv i underläge och erkänna att den andra är bättre, hålla med om vad den andra säger och gå med på allting och aldrig stå upp för vad man egentligen tycker, känner och vill. Jag ångrar att jag inte vart tvärt om väldigt många gånger! Jag ångrar att jag inte stått på mig. Sagt vad jag tycker, blivigt arg! Gud vad jag ångrar många gånger då jag inte blivigt rasande arg och skrikigt nån rakt i ansiktet! Jag tänker allid tanken.. Men jag går aldrig till att faktiskt göra de. Jag sväljer min ilska, min tårar jag skulle vilja visa och andra saker jag såå gärna skulle vilja kasta på personer jag inte gillar och som gjort så sjukt elaka saker mot mig!! Jag sväljer allt och allt samlas inne i mig. Det blir som en stor packad boll i mig med massor av aggressioner, ord jag menar men aldrig sagt, ilska mot personer som jag inte kunna skälla ut, tårar jag velat fälla  framför någon för och visa hur dåligt jag mår och hur personen har behandlat mig! Jag samlar allting i mig själv! För jag vågar inte visa de av rädslan att dom ska lämna mig, vilket jag kanske ibland vill. Men i vissa fall vill jag inte förora personen. Jag vill inte förlora någon! Jag är för rädd att visa hur jag egentligen känner av rädsla för personens reaktioner mot mig... Jag klarar inte av när någon hatar mig eller inte tycker om mig. Så jag ger mig innan ens konfliten börjat och jag sätter mig alltid i underläge. Jag är inte stolt över det. Men det är så det är...

Jag ångrar alla gånger jag inte visat vad jag egentligen känner! Och jag ångrar redan nu alla framtida gånger jag kommer göra samma misstag... 
Det är svårt att ändra på sig själv. 

Godnatt!

tisdag

2012-10-30 / 12:53:44
 
Godmorgon på er. Eller ja...Jag vakna vid elva så har ju vart vaken en stund iallafall. 
Idag kommer jag iallafal komma utanför huset. Jag och mamma ska åka till Tanum nu om tre-kvart. Jag ska först till ngdommsmotagningen och sen till tandläkaren. Ska ta hand om min kropp idag med andra ord. På ungdommotagningen ska jag ta gardasil spruta och hos tandläkaren är de bara rutin undersökning. Och jag hoppas att de inte är några fel! Har ju haft väldig tur än så länge så jag vill att de fortsätter så :) 

Nu ska jag göra mig iornong också. Ha en bra tisdag! 

Dag 1 - en bild på mig + tio saker om mig

2012-10-29 / 23:32:08
Ja där har ni en bild! Tagen av Lisa för kanske en månad sen? Bilden är tagen utanför skolan jag går på som är på högra sidan om mig.
 
1. - Mitt efternamn (Älgemon) är namnet på min pappas släktgård. Jag älskar mitt efternamn för det är så unikt. Min familj äger öven Älgemon nu. Och de r verkligen ett paradis där. Helt fantastiskt fint!
 
2. - Jag är otroligt skol-trött just nu! Obeskrivligt. Blev det när alla nationerlla började i nian. och trodde det skulle gå över nu efter sommarlovet med ny skola och grejer! Men nej... Jag är så skol-trött så de finns inte. Riktigt, riktigt jobbigt är det... 
 
3. - jag har nästan helt slutat skriva, och då menar jag texter, dikter eller delar till böcker. Tror de är pga skol-tröttheten. Väldigt tråkigt. Har även nästan slutat rita. Och även ta kort. 

4. - Jag går Media på Gymnasiet (vilket ni nog inte missat) Och som inriktning i tvåan och trean vill jag välja ljud. Som radio och sånt. En av alla mina drömmar. Att jobba som radio pratare. Men jag återkommer mer med det i dag 7 som handlar om det! 

5. - Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte alls om mitt liv just nu. Jag drar mig bort ifrån folk, sitter hemma och kollar in i en vägg typ, med väldigt mörka tankar i mitt huvud. Jag kanske är depprimerad? Gillar inte att prata om sånt men! Jag är verkligen inte alls som jag vart. Vet inte riktigt vad som händer..

6. - Jag har ett salgs krav på mig själv att jag måste göra som folk säger åt mig hela tiden. Jag gör allt i min makt för att alla ska tycka om mig. Och ibland gör jag alldeles för mycket och de går överstyr rätt riält. Man ska inte alltid föra som folk säger åt en... Men jag klarar inte av om nån är sur på mig. Inte ens om de bara är i några minuter. 

7.- Jag gillar house musik! Bland annat, gillar massa annat men house är något av de. Jag gillar dunk, energi och galen musik! House tycker jag stämmer in rätt så bra. Rebecca och Fiona in my heart.

8. - Jag vill sååååå mycket ha en egen lägenhet. Har alltid velat bo själv (om inte med en kärleks partner men det räknar jag inte med just nu..) i en stad. Vill sköta mig själv! Ta hand om nånting eget. Hela grejen med det!

9. - Jag är inte rädd för att prata med främmande människor! Att bara känna kanske en i ett helt gäng eller liknande. Vissa blir ju helt tysta då och känner sig jätte obekväma! Men inte jag. Och så har jag aldrig vart heller. När de gäller främmande människor är jag inte rädd. Inte heller att klara mig själv. De brukar min mamma ofta säga. 

10. -  Jag är usel på att hålla mig kortfattad. Haha

just for fun

2012-10-29 / 22:41:25

Fotot är taget av mig på min underbart fina lilla kusin i påskas. Åh vad jag saknar henne! ♥

Tänkte göra en sånhär 10 dagars grej nu. Har ju inte så mycket att skriva om, nu är de dessutom lov! Så jag tänkte, ja varför inte? Hittade den på Jennys blogg, så hoppas hon inte blir jätta förbannad på mig nu och slår mig... Hoppas! 
Återkommer iallafall snart med första inlägget :) 

 

Dag 01 -

En bild på mig + 10 fakta om mig

 

 Dag 02 -

Detta ångrar jag

 

 Dag 03 -

Ett dröm förhållande

 

 Dag 04 -

Mitt liv som mindre

 

 Dag 05 -

Detta saknar jag

 

 Dag 06 -

Mitt rum

 

 Dag 07 -

Mitt drömyrke

 

 Dag 08 -

Bästa filmen

 

 Dag 09 -

Dagens facelook & outfit

 

 Dag 10 -

En person som alltid gör mig glad


absolut segaste dagen!

2012-10-29 / 16:37:51
Har inte gjort nånting idag. Vaknade vid halv elva tror jag. Sen har jag bara suttit i soffan och kollat på serier... Seriöst! På tre dar har jag snart kollat igenom den senaste säsongen av Scrubs OCH den senaste säsongen av How I Met Your Mother, sjukt om ni frågar mig... Men dom är ju så bra! Lite för bra ser de ut som...
Men ja jag har faktiskt försökt ta mig i kragen heela dan och försökt börja plugga! Har gått sådär.. Men nu tvingade jag faktiskt ut mig till köket med alla böcker så nu har jag börjat lite iallafall.. Men fy så tråkigt de är! Just nu läser jag om antiken och medeltiden, inte de jag tycker är roligast direkt... Sen ska jag läsa två romaner också, plus träna på en läxa jag har i IDH, åååh vilket roligt lov! :D 
Imorgon ska jag iallafall ut lite. Ska till Tanum på lite saker. Ska ta sånndär gardasil spruta (den första då) sen ska jag till tandläkaren också. 
Men ja då kommer jag utanför huset iallafall. Annars trivs jag rätt bra här inne...
 
Nu ska jag fortsätta med mitt ur tråkiga plugg! Så ni får ha de bra. 
Bilden kommer härifrån.

vintern som smyger sig på denna kalla söndag

2012-10-28 / 13:30:36
Kom precis hem från en tipspromenad jag gick nu. Dev var faktiskt alldeles lagom lång och de var skönt att få komma ut lite! De var ju lite kallt men de var bara skönt, och fint var de också! Men frosten på träden och på marken, de började faktiskt snöa lite också! För min del kunde ju snön väntat nån månad till. Men jaja, fint är de ju allafall :) 
Nu ska jag kolla på nån film och mysa ner mig under en filt. Har inget mer planert idag så ska bara ta de väldigt lugnt :) 

do you mind?

2012-10-27 / 21:40:00
Photo by me on Baldersnäs last week.
 
Godkväll på er. Vet att jag inte uppdaterade igår, och har ju inte gjort de idag heller fören nu. Men ja igår hade jag ingen tid alls till de! Var i skolan hela dan, vi hade skräckdag på Sinclair så vi sprang runt i våra blodiga ansikten och kollade på alla riktigt läskiga personer! Ni ska få lite bilder också ska jag berätta mer men en annan dag :)
Och när jag kom hem så åt jag middag och sen åkte jag bort i frosten och kylan till Jenny för att inte sitta hemma hela kvällen. Haha men jag sten somnade i hennes säng! Rolig jag är.. Men fy så trött jag var! Så när jag kom hem vid elva så dök jag ner i sängen direkt..! 
Så idag har jag sovit. Och bara degat i soffan.. Men kom ut lite iallafall för farfar sköt en älg idag så vi skulle såklart bort och grattulera honom och kolla när dom flådde den. Men fyy så kallt de var! Har typ precis fått upp värmen i tårna NU, haha! Åkte fyrhjuling dit och hem också så de fläktade ju en aning.. 
Men nu sitter jag iallafall hemma framför teven mad massor av mjuka kläder och tända ljus! Ska kolla på film nu och sen går jag och lägger mig. 
Hoppas ni har de bra!

an education

2012-10-25 / 18:11:56
Åh vill inte ha plugg!! Vill bara gå till skolan och ha roliga lektioner!! Och träffa fina människor! Inte få tusen hemuppgifter, arbeten man ska göra hemma! Orkar inte!! Orkar inteeeee!! Och ju mer vi får, desto mindre lust får jag att göra nånting alls... Vill bara, ååååh!!!! :@ Blir så jävla trött!!! De har gått två månader av dessa tre år och jag pallar redan inte grundämnena!! 
Och nu har vi massor av grejer som lärarna tycker de är utmärkt att vi kan göra på lovet när vi ändå är lediga! ELLER!?!?!? Är jag den enda som inte vill plugga på lovet!? Trodde väl inte de...! ÅÅÅÅH :( 

Riktigt dålig dag som ni kanske märker, brukar inte klaga såhär mycket.. Men blääää på allt just nu. 
Men ska väl plugga nudå... Hade så bra

fast bara lite läskigt...

2012-10-24 / 21:24:00
Hej på er. Tänkte skriva lite kort :) Kom precis hem från Jenny och ska strax krypa ner i sängen och få några allt för djupa timmars sömn! 
Dan har vart bra. Haft två lektioner och kollar på två projek-arbeten! En dans uppvisning och sen en uppvisning där en tjej spelande klassik musik på piano. Sjukt bra gjort båda två! Så imponerad över hur duktiga folk är som går på skolan! Imorgon hoppas jag på att få se två teatrar också :) Spännande! 
Och nu när jag kom hem så åkte jag till Jenny på moppen vid sex också åkte jag hem nu precis. Fy var jätte läskigt när jag kom hem!! Jag ställer ju mopeden i garaget. Och när jag kom hem så var porten inte helt stängd. Jag är inte helt säker på att jag stängde den helt när jag åkte men jag tror att jag gjorde de asså! Och sen när jag ska tända i garaget så funkar inte de!? Ingen kontakt alls och jag får köra in mopenden i mörkret. Men så helt plötsligt tänds dom..!? Haha de gör ju inte saken bättre att de regnar utanför rätt mycke och vårt garage är faktiskt lite läskigt mitt på dan också... Och sen ser jag helt plötsligt att lampan UTANFÖR garaget också tändas! DE var ännu läskigare! Eftersom att jag inte ens är utanför garaget, för den har en såndär rörelse grej så den tänds när man är nära. Och såklart inbillade jag mig att de skulle hoppa fram nån och knivhugga mig eller nåt.. Så jag typ sprang in också. Och nu är jag rädd för att nån ska hoppa fram framför mitt fönster, aaaaaah!!
Hahaha, kanske ska säga också att jag egentligen inte är så jätte lättskrämd, eller är jahg de? Kanske blivigt de på äldre dar! 

Nu måste jag sova iallafall! Eller försöka kanske... Godnatt 
 
Första bilden är på Lisa, William och Joel idag! Och den andra är en liten vinkel på hur jag såg ut idag. Lite trasiga jeans, en gosig shorta från Grangården en stor halsduk, även den gosig! En svart väska och mina fina röda kängor!

Jag återkommer

2012-10-23 / 17:56:00
Bild på mig, av mig.

Är helt totalt slut! Mitt huvud är en stor gegga och kroppen skriker TRÖTT, UTMATTAD! Är de sjukdom eller bara... Totalt utmattning? Orkar iallafall inte uppdatera denna dag. En bild och några förklarande ord får räcka. 
Ha de bra.

I want to leave without them. I want to see how life can be without them.

2012-10-22 / 18:16:00
Alla bilder tagna av mig.

Då var de måndag igen. Yeeey... Bara en sjukt seg dag. Känns som alla har vart sura hela dan! Världen fick PMS denna djävulens måndag. Okej djävulens var väll å ta i men... Dan började iallafall med försenat tåg, sen på tåget satt jag med Lisa, Maria och Stefan. Och jag, Maria och Lisa tjafsa som fan!! Alla var trötta och de slutade med typ att Lisa sitter och kaxar mot Maria om att Maria ska slå henne och grejer... Orkar inte! Jag var sjukt trött jag med...! Sen så fortsatte alla vara sura i skolan med. Orkar inte! Haha. Hade iallafall bara två lektioner så slutade kvart över ett. Ännu mer yeey!... Fick ta två tåget hem. Segt som fan. Usch hatar att bo så långt bort!! Tog  två och en halv timme innan jag var hemma. Orkar inte. Och jag slutar även tidigt imorgon och på torsdag med. Yeeey.......

Nu är jag iallafall hemma! Och har precis kollat klart på LOL och ätit. Men blir mest bara depprimerad av LOL (filmen) För de är så romantisk... Och jag pallar inte mer romantiska saker så jag ska nog sluta kolla på sånt!
Haha fuck my life right now! 
 
Nöjd med bilderna iallafall :D kommer fler. Men vill inte lägga upp alla i samma inlägg. Ni får lite här och där!

Baldersnäs herrgård

2012-10-21 / 21:04:00

Alla bilder har jag tagit
 

Var på Baldersnäs herrgård idag med mamma på en julmarknad där. Var super duper mysigt! Och så oerhört fint ute! De var riktigt mysigt och fint inne också! Men tyvärr så vågade jag inte fota inne. Allt var ju hantverks grejer och dom är väldigt noga med att man inte fotograferar.. Så tyvärr. Men jag fick många foton ändå! För utomhus var de ju helt fantastiskt fint. Blev helt målös när jag såg alla färger, den stora herrgården, allting som var så stort och så fint! Skulle kunnat gå runt där i timmar med kameran. Men de blev många foton ändå på den tiden vi gick runt där jag och mamma. Ovan ser ni några jag valt ut. (de har krånglat med storlekarna på bilderna, så egntligen har jag många mycket bättre foton! Men dom kommer förmodligen imorgon.)  Jag tyckte vädret var perfekt idag med! Tyckte de var mysigt att gå runt där i lite lätt duggande bland blöta löv. Mysigt! 
Och ja ni skulle vart där! För bilderna visar inte full rättvisa. De var mycket finare i verkligheten!
 
Nu ska jag gå och göra mig redo för natten. Imorgon är de måndag igen och väckarklockan ringar lika grymt tidigt som vanligt. Men jag får se fram emot höstlovet som är nästa vecka! 
Sov gott.

I just want to scream out how I feel on your face

2012-10-21 / 01:16:00
Bild fån Tumblr.
 
 
But I can't scream out what I feel. Because when you're standing there in front of me,
I forget everything. There is inside me, but I can't get a word out of my mouth...
I hate this. I hate this world.

And I hate myself.

inte riktigt som jag tänkte mig..

2012-10-20 / 19:57:00
Godkväll på er. Hoppas ni mår bra och har en bra helg! Min är väl okej iallafall. Gick inte riktigt som jag hade planerat igår.. Låg ju hemma och mest ville sova. Men så hörde några av sig som var ute och åkte så jag hängde på. Blev så att vi åkte hem till två norska tjejer som bor här inte långt från mig. Och sen så åkte vi till Östad sen senare på natten, ingen koll alls på vad klockan var men! Sen sov jag iallafall på Östad så fick mamma hämta mig vid halv åtte när hon vaknade. Stort misstag att sova på östad för övrigt!! Sen har jag sovit hela dan nu när jag kom hem. Mamma fick tvångs väcka mig när klockan var fyra.. 
Och nu har mamma och pappa åkt iväg på fest så jag och småbröderna är ensamna hemma. Så vi har ätit mysmiddag och nu sitter alla på varsitt rum (haha) Social femilj halloo! 
Men ikväll blir de lugnt iallafall. Kanske träffar några komisar sen men de blir inte så vilt direkt. 

Hoppas som sagt att eran helg är bra! 

Fotot från Tumblr

and then, i lost control

2012-10-19 / 22:14:07
Alla bilder är från Tumblr.
 

Gud va skönt med fredag! Är så jäkla trött! Skulle kunna lägga mig ner i sängen och sova nu med en gång, men då kommer jag vakna super tidigt imorgon och de orkar inte jag... Så jag liksom bara håller mig vaken just nu. Men jag har super tråkigt...! Haha bra fredag! Skulle inte orkat att gå ut oh göra nånting heller men ;) 
Dan har vart bra iallafall. Var med om min första mattelektion som jag jobbat mer än tre tal! (applåd på de) sen kört vollyboll på idrotten, de var faktiskt första gången sen jag stukade tummen sjuukt riält på en idrotts lektion i våras. Men de gick fint idag! Inga skadade tummar eller andra fingrar! Har för övrigt fortfarade cp ont i tummen ibland. Creepy! Sen hade vi estetisk kummunikation sista också, och vi ska ju testa på alla estet ämnen så idag hade jag bild igen! Vi målade på varandera idag :) Riktigt kul var de. 

Imorgon blir de sooooovmorgon!!!! Sen ska jag baaara ta de lugnt! Och på kvällen vet jag inte vad som sker.
Nu ska jag fortsätta med att.. kolla på film eller nåt, ha en fortsatt bra kväll. 

in school, but i'm not awake yet

2012-10-18 / 11:10:34
Sitter på en media kommunikatiom, information, samhälls lektion. (långt ord för bara en lektion) Och vet inte riktigt vad jag ska göra. Vi ska gå ut på stan och interjuva 20 personer. 20 personer är väldigt många eftersom att Uddevalla city är väldigt dött! Speciellt klockan tio en torstadgs morgon.. Men! Jag och en till från klassen gick ut ändå och fick inget annat än bekräftat att de bara i några små barn, några pansionärer och några fylle gubbar ute i Uddevalla den här tiden.. Men jag ville inte interjuva någon eftersom jag helst vill ha personer över 25 men även under 70... Omöjligt med andra ord. Så! Här sitter jag nu i klassrummet igen och vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. Får väll interjuva familjen och andra typ..
För övrigt en väldigt seg dag.. Har nog inte ens vaknat riktigt än. Fy. Har bara en lektion kvar efter denna och lunchen, sen åker jag hem vid två och kommer hem vid halv fem, yeeeeyy! Nej.... 
Sen ska jag sova. 

förklaringen till min bloggpaus.

2012-10-17 / 19:26:00
Fotot har jag tagit på Älgemon i vintras.
 

Hej, nu var de några dagar sen senast. Och ja.. Jag har inte mått bra.. Som ni kanske förstod i de förra inlägget jag skrev i söndags. Har mått dåligt och sämre än de nu dom har senaste dagarna. Går inte riktigt att förklara.. Och ska inte förklara varför de vart såhär för er här på bloggen heller. Men. Ibland bara allt rasar. Och de gjorde de för mig nu. Både utsida och insida rasade, väldigt oväntat. De är väl de hemskaste med att ha de såhär. Att man aldrig vet när de blir nästa gång..  
Detta kan hända ibland, att jag hamnar i en svacka. En hemsk svacka. Oftast pga att nånting hänt eller att jag vart med om en händelse som påminner mig om andra händelser bakåt i tiden jag aldrig bearbetat. Men dessa svackor är aldrig så långa så jag hinner inte bearbeta dom heller.. Utan jag bara reser mig upp och går när jag hittat ett leende jag kan klista på ett tag till. Men innanför är mina läppar finns inget annat än ett svart mörker jag gärna inte befinner mig i allt för länge. Så jag fortsätter blicka framåt och håller ögonen öppna.
När jag måste välja ellan två vägar där den ena är att stå upp och kämpa varje dag mot en förändring, en kamp mot de som är innanför! Eller att gömma mig i mig själv och glömma vrför jag gör de för ett tag, gömma broblemen och ta från ett leende, så väljer jag alltid de andra. De har sina fördelar, de har sina hemska nackdelar. Men de är den jag väljer. Dels för att den är lättast och dles för att jag vill ha roligt. Jag vill inte må dåligt?Jag vill må bra! Och även om inte hela jag mår bra, så gör en anna  liten del de, Den delen jag delar med mig av på skolan och bland mina kompisar. Jag vill inte sluta med de!  

Nu idag är de lite bättre iallafall. Är väldigt väldigt trött. Både fysiskt och psykiskt. Men det är bättre nu iallafall. Var väldigt osäker på om jag skulle gå till skolan i morse. Men efter många om och med så bev de så. Och de har kännts bra. inte helt som vanligt. Men bättre än ensamheten hemma. Även fast den också är skön. 

Tyckte ni ville veta något litet om hur jag mår, nån slags känsloladdad förklaring till att bloggen legat nere sen i söndags. 
Men jag återkommer. Förmodligen redan imorgon. 

De känns ännu sämre nu. De känns hemskt nu.

2012-10-14 / 20:37:00
Hej. Inte uppdaterat så mycket. Har hänt lite saker som.. Ja de har hänt lite saker. Jag har gjort nånting dumt, igen. För jag är, vad kallar man de? En idiot.  Och nu är allt kaos, jag är kaos. Allt är upp och ner och jag vet inte vad jag gör, vad jag tänker eller vart jag har mig själv. Jag vet inte vad som händer nu.. Allt bara kommer, alla minnen, allting. Och jag klarar inte av de.Jag vet inte längre vad jag har vart med om, inte fören allting kommer som en bomb över mig. Jag har bilder innanför ögonen som inte vill försvinna..
Vill inte skriva mer om detta här. Om ni känner mig och vill veta, så får ni fråga..

Jag orkar inte detta.. Vad är de som händer? Vad är de som hänt? 
 
Bilderna är från tipspromenaden jag var på idag. De var grått, kallt och genomblött. Men jag kom utanför huset iallafall. Mer än jag hade hoppats på.
 

Får se när jag uppdaterar. Behöver, som ni kanske märker. Tänka lite just nu. Får se om jag ens kommer ut ur huset imorgon. 
Godnatt på er.

Lördag

2012-10-13 / 17:34:15
Bild: På min bror David, fotad av mig.
 
Kom inte på nån bättre rubrik så de fick bli Lördag ;) Och idag denna lördag har jag fått min efterlängtade sovmorgon! Till 11 sov jag. Skulle upp för hade tänkt åka och vara med jaktlaget på deras lunch. Och så blev de. Sen åkte jag en sväng till Hagen innan jag åkte hem och värmde upp mig med en rykande dusch! De är ju inte direkt varmt nu..
Nu ska jag och mamma äta här strax. Vi är ensamna hemma ikväll så de blir middags mys och sen kanske nån film som vi båda gillar :) Och förmodligen massa mamma - dotter prat. Inte ofta de bara är vi ensamna utan resten av familjen! 
Vad ska ni göra ikväll? Nånting kul hoppas jag :) Hade jätte bra iallafall! Ni får även en bild på David från förut när han kom inspringandes med pappas jagar hatt! Stiligt värre, nu är de älgjakt i Sverige.

hypnotisören

2012-10-12 / 22:53:56
Nu är jag hemkommen från kvällens biomys med fina treänningen Johan och min fin mamma :) Vi har haft de jätte mysig! Filmen var hemskt bra. Och då stundtals bokstavligt hemsk! Och bra ;) Jag och mamma har båda läst boken Hypnotisören innan som är skriven av Lars Kepler. Men vi tyckte ändå filmen var bra! Såklart är de myycket dom som inte är med från boken och de är många missar. Men man hinner ju såklart inte med hela boken på två timmar. Vilket är tråkigt för de var ungifär halva boken som kom med i filmen, andra halvan stannar kvar i böckernas värld. Men! Jag tycker ändå dom gjorde de väldigt bra! Och skådespelarna var riktigt fantastiska! Så jag ger den ett riktigt bra betyg :) Trost missar, brist på information och lite förvirrande stundtals.Men ja, riktigt bra var den och jag tycker den är riktigr värld att se! Bästa på länge. 
Och de var nog de bästa avslut den här veckan kunde få skulle jag velat säga. Så nu sitter jag här i sängen, invirad i täcket och datorn i knät och är redo att slummra många sköna timmar! Imorgon är de lördag, och den hade jag tänkt spendera fört i sängen! Sovmorgon ♥ Sen ska jag kanske åka och hjälpa till med mat åt dom som är ute och jagar. Min pappa och bror bland annat. Och alla andra i deras lag såklart. Men får se hur de blir. Får se när jag vaknar först ;) Sen imorgon kväll är de inget planerat. Tänkte för en gångs skull ta de lugnt en helg! Fick mer än nog förra helgen... 

Haha nu babblar jag på här känner jag... Önskar er alla en god natts sömn iallafall :) Sov gott!

those shoes!

2012-10-11 / 19:27:35
Foto: Av mig, på mig. Outfit: kofta - H&M || topp - JC || jeans - H&M || ringar - JC/Indiska || skor - Skopiraten
 

Sådär! Där kom dom :) Första bilderna ni får på mina fina skor dessutom när dom är på mina fötter! Älskar dom! Så sköna och så snygga :) 
Blev inget planerat ikväll ser du ut som. Så jag ska sitta hemma, i min säng, och kolla på Svensson Svensson istället! Men imorgon, då har jag planer :) Ska till Grebbestad imorgon kväll och kolla på filmen Hypnotisören med mamma och Johan. Så de ser jag fram emot :) 
Hoppas ni har en bra kväll.

får väll göra de till nått kul!

2012-10-11 / 17:32:00
Haha ja, nu var de dax för pannkakor igen! Och här står jag.. Hoppar mellan datorn och stekpannan! Med stakspaden i högsta hugg och sjunger med i musiken och skrattar åt programet Carpe Fucking Diem som går på radion just nu. Så har jag de! 
Dan har vart bra i skolan. Började med att åka ersättningsbuss från Hällevadsholm (bussen var väääldigt bekväm och go! Så inget fel med de) Sen när jag kom till skolan var de engelska, vilket inte gick ett dugg bra. Jag är värdelös, och jag vågar knappt försöka bli bättre av rädslan av att misslyckas. Vilket jag alltid gör. Att vara livrädd för varje engelska lektion gör inte att jag har nån energi eller mod till att försöka. Jag har ingen pepp alls. Bara rädsla för att vara sämst , dåligast, värdelös. Lektionen idag visade de rätt starkt. 
Men ja.. Sen blev de bättre. Efter lunch har jag faktiskt vart på bra humör. Åkte två tåget hem med Standler och Björkström så kom hem nu halv fem. 
Men nu är pannkakorna snart klara! Får se vad som händer ikväll, kanske har nått plannerat :) 

Dagens outfit får ni senare också som jag var ute och fota förut! :) Så då har ni nåt att kolla in ikväll :D 


with you, right now

2012-10-10 / 20:39:00
 
Jag har aldrig känt såhär med dig förut? Har väll bara vart inne i mig själv. Så långt in att jag inte fått känna nånting alls. 
Men jag är förvånad. Trodde inte detta, aldrig nånsin. Vad är de som händer? 
Hände de nåt med oss? Eller vill jag bara hoppas? 

Hur som helst, ska jag nu njuta av känslan. Även fast den kanske inte finns kvar efter imorgon.
Men jag vill tro, att de hände nåt med oss nu. Nånting bra, nånting som inte synts förut.

Eller har jag alldeles för fel? 

delar med mig av mitt nolife. eller nått i den stilen

2012-10-10 / 19:26:00
Två bilder jag tog på Historia lektionen, jag och Lisa ♥
 

Kom hem för typ en timme sen. Har ätit och lite så, gott med mat! Tänkte gå ut och gå med men de blev ändrade planer :) Träffade en saknad vän istället och nu är de ju sent och mörkt.. Men kanske går ut ändå? Eller inte.. Haha.
Da har vart bra, gjorde bland annat en frozen mob på estetisk komunikation med alla estet ettor. För er som inte vet vad de är så är de att man är en grupp som sprider ut sig på tex en gata eller ett ställa där de är mycket folk. Också vid en viss tidpugnt så ställer sig all i gruppen helt stilla i några minuter. Och reaktionen av dom runt omkring blir ju då lite rolig! Men ja vi skulle då göra detta idag på kungsgaten i Uddevalla. De slutade med att några (jag en av dom) ställde sig på övergångsstället, kanske lite idiotisk gjort.. Men de var roliga reaktioner! Sen sluta de med att två tanter ringde tre ambulanser till kungsgatan för att dom trodde att två killar som låg hela stilla på en bänk (dom skulle ju vara helt blixt stilla) var drogade och medvetslösa.. Men dom låg ju bara så i tre minuter liksom. Och tanterna frågade dom inte ens om dom var vid medvetande? Så ja, de blev dagen lite roliga snackis i skolan idag! 

Tror jag skiter i att gå ut och springa. Tar en lång dusch och lägger mig och sover istället! Godnatt

more of spell & gypsy collective

2012-10-10 / 09:19:03
Alla fina bilder är från spell & gypsy collective. Underbara ♥
 
Godmorgon på er. Hoppas ni sovit gott och att ni är på bra humör. Du är ju faktiskt halva veckan avklarad och de är bara halva kvar! Så njut av den känslan :) 
Jag sitter här i skolan och väntar på att min första lektion ska börja, estetisk komunikation står på schemat. Men den börjar inte fören om nästan en timme, så de är lite segt faktiskt.. Men har man trevligt sällskap som jag har nu så går de ju bra :) 
Slutar sent idag också, så när jag kommer hem så blir de väl typ sängen direkt.. Om jag inte går ut och går eller springer typ. Skulle faktiskt vart skönt de med. 
Får se! Hoppas på ett vädret erbjuder sol iallafall. Imorse var de minus grader hemma.. Och frost på bilrutan. Vintern tar sin plats nu känner jag. 

Ha en bra dag

det glada, de man ser fram emot. förvandlas till utmattning och en stor suck.

2012-10-09 / 21:27:58
Billder från förra hösten. Av mig, på mig.
 

Och nu var denna dagen över. Ska strax gå och lägga mig så jag orkar stå upp imorgon iallafall. Fy vad jag hatar att pendla.. De tar verkligen kol på mig! Pendlingen gör att jag får en negativ syn på skolan. För egentligen har jag ingen negativ syn alls på skolan! Jag älskar skolan jag går på, min klass och alla andra på skolan. Men att pendla gör att de dras ner.. Att stå upp 05.20 och veta att man är på skolan 08.10, nästan tre timmar senare. Och nästan två timmar av dom tre timmarna ska man sitta i bil, vänta och sitta på bus, sen vänta och sitta på tåg, eller bara stå och vänta för att tåget kan vara försenat eller inställt, DET drar ner humöret starkt! Och de ska inte va så. Det blir så att man inte vill gå till skolan, bara för att de tar sån jävla tid att ens komma dit. Och detta 5 dagar i veckan kommer jag aldrig klara av.
Men jaja.
Nu ska jag sova iallafall. Så godnatt från mig 

spell & the gypsy collective.

2012-10-09 / 14:54:03
Har egnat dom senaste timmarna till att kolla på massa insperations bilder. Gilar de! Bilderna ovan kommer från sidan spell & the gypsy collective. De är ju lite annorlunda bilder, men de är ju just de jag gillar med dom. Som ni ser så är de ju bilder på två olika personer. Och bilderna på den sista av dom (hon med lite lila/vitt hår) gillar jag skarpt! Ni hittar hennes tumblr/blogg här
Sitter då hemma idag. Vaknade i morse och hade jätte ont i huvet! Och hade verkligen noll motivation till att gå upp, åka hela långa vägen till skolan, sen åka en ännu längre väg hem för jag skulle slutat ett. Så nej. Jag låg kvar i sängen och sov typ 7 timmar till. Så inatt har jag sovit mer än 15 timmar, vilket var de absolut bästa på väldigt länge! Så jävla skönt. Och sen när jag vakna fick jag reda på att den lektionen som var den viktigaste idag (av tre lktioner) ändå var inställd... Så jag ser ingentign annat än bra saker med att jag stannade hemma idag! Och nu är även huvudvärken borta så jag tror jag går ut och går senare. 
Hoppas ni har en bra dag. 

you don't care, but i do

2012-10-08 / 18:07:28
har ni överleft måndagen? För mig var de iallafall väldigt svårt att komme upp ur sängen kan jag ju säga... Fy för de! 
Annars har min måndag faktiskt vart bra! Inga störra konstigheter så :) Är ju Bullarens nationaldag idag med! (Bullarn är här jag bor. nationaldag och de är nån som hittat på) och de är ju även första dan på älg jakten, passande dag för nationaldag ;) Och de ska vi fira med after älg nu om dryga timmen i Bullargården. (och nej, vi backar inte bullar där) dit alla bullingar och annat folk runt omkring kommer för att dricka grönsaks-soppa, äta älg-bakelse, ta lite lotter kanske, prata om dagen i skogen och belöna dom som kanske till och med skjutit nåt. Så de ska jag åka på nu snart. Jagar nån av mina läsare? Eller kanske nån bor i en familj där ni jagar?
Sen när jag kommer hem blir de väl sängen direkt antar jag. Såå trött. 

Men ni får ha de bra.

vi hade kul på vägen mot kaos

2012-10-07 / 16:46:34
 
Hej värden, hej huvudvärk och illamående.. Hej dåliga dag.. 
De var roligare igår! Haha mår väll som förtjänat förmodar jag. Kul hade vi iallafall :) Tills polisen kom och allt balla ur helt totalt.. Tråkigt att de alltid ska bli så! Men men. Dom hade väll andledning till att komma. De var säkert 80 pers i dedär huset! När vi kom vid åtta från en liten förfest så var de typ säkert 50 pers där, och 50 pers är mycke i ett litet hus! Sen vid kanske nio kommer de huuur mycket folk som helst med tåget! Helt sjukt vare. 
Men jag fick hälsat och pratat med många nya trevliga människor iallafall! :)
Men som sagt. Mådde iiiinte så bra när jag vaknade hos Evelina i morse! Fyy vilken huvudvärk jag haft, och jag har mått riktigt illa.Men mamma kom iallafall vid ett tiden så då åkte hon, jag och Albin till Strömstad. Albin skulle ha nån mössa och skor, och jag skulle också ha skor. De blev dom på bilden ovan, såå snygga!! Skulle ju köpt Dr Martens har jag ju sagt hela tiden, men dom hade inte dom som jag egentligen ville ha.. Men så fick jag se dom här och slog till direkt! Riktigt snygga och skönare än Dr Martens, också är de en dragkedja på sidan så man slipper knyta hel tiden. Och dom var ju bra mycket billigare! 700 kr gav jag för dessa, Dr Martens går ju på 1400, så de var ju en bonus faktiskt! ;)

Nu ska jag bädda ner mig lite djupare under täcket här och sätta på en bra film. Ha de bra!

and you never really wanted to have me at all

2012-10-06 / 00:35:30

Kom precis hem, igen. åkte bort till mini vid tio för de var några vänner där. Satt mest och prata, gjorde inte så mycket. Vi åkt nu vid tolv igen iallafall. Så nu kollade jag klart på filmen "älska mig" såg hälften förut innan jag åkte. Stark jälvla film dedär. 
Nu ska jag sova, varken orkar eller vill vara vaken. fuck my life, fuck you. fuck all. allt kan bara ta sig. 
Jag betydde absolut ingenting för dig. Och du hade aldrig på tanke att jag skulle göra de heller. 
Jag hatar dig för hur du var, och hur du fortfarande håller dig till att vara.
Du bekräftade att jag inte har nåt att kämpa för. Så nu lovar jag dig att jag ska sluta kämpa. 
Hoppas du förstörde allt du ville förstöra. Du förstör mig fortfarande hela tiden. Så fort jag hör ditt namn, så fort jag ser en bild av dig. Och när jag ser dig köra förbi. Då krossas allt glatt jag samlat ihop i tusen bitar. 

I just want to see you. it's just so lonely here

2012-10-05 / 18:23:45
 
Bilderna har jag tagit, i Uddevalla på media lektioner. 
 
Äntligen fredag, äntligen hemma! SÅ skönt. Ska ha världens sovmorgon imorgon!! Sova tills jag verkligen inte kan somna om igen, mmm så skönt. Haha. 
Kom ju då typ precis hem. har bara ätit och nu satt på datorn. Och hälsat på alla dom fyra tjejerna som min lillebror Albin hade med sig hem! Känns lite knas.. Speciellt när ingen av om är hans tjej? Men men! De är väl kul att han är så omtyckt antar jag...? 
Annars? Hur är de? Vad händer där ute? Själv i min lilla värld händer de inte så mycket nytt. Idag hade jag prov i matte, algebra närmare bestämt. bläää! Fy,fy. Hoppas på ett E iallafall. Sen har de inte hänt mycket. Har pluggat till de provet nu i några dar, därför jag vart så dålig på att blogga när jg väl har kommit hem :/ Men nu är skiten gjord! Och jag ska njuta av helgen utan läxor!! Imorgon blir de ju då som sagt en fet sovmorgon. Sen ska jag till Hällevadsholm på party, partyy! Taggad som fasen på de! Ska sova i Hällevadsholm med hos fina Evelina :) Och sen på söndag SKA jag åka och köpa skor! Blev ju inte förra söndan.. Men nu jäklar! 

Ja, jag hoppas ni har de bra! Nu kan jag inte skriva mer för ska ut och springa innan solen går ner. 

when you just want to be somewhere else

2012-10-03 / 15:30:40
Halloj! Sitter i korridoren på skolan och väntar på att tåget ska komma.. bara typ en halvtimme kvar nu! Tur att Anna och Jenny finns så jag har nån att vänta med :) 
Vi har haft tema dag idag. Vilket innebar att vi diskutarade diskriminering, trakasserier och mobbning. Sen kollade i på en film jag inte mins vad den hette med massa andra gymnasie-elever om typ demokrati. De var en lärare som startade ett nytt projekt i sin klass. Läraren gjorde sig själv som ledare och införde massa disiplin i klassen. De slutade med att dom skapade en grupp, eleverna blev hjärntvättade typ och lydde bara order från läraren. Vilket slutade med att två elever till och med dog.. 
Så de handlade om lite hur fort man kan bli påvärkad av andra och sånt. men jag blir bara förbannad och arg av filmen! För hur dom behandlar andra och hur jävla fel de kan bli, och hur dom kan gå med på de! 
Usch för sånt!! 
Och ja sen har vi diskuterat massor runt de och så. 

Men NU ska jag hem! Och rå plugga matte... Prov på fredag och jag kan inte mycket alls! Panik... Åh. 

Bloggar nog senare ikväll. 

me, today

2012-10-02 / 17:50:26
Hej på er. Kom nästan precis hem nu, har vart hos mamma i affären nu efter skolan och hjälpt henne packa upp en gigantisk beställning! Hela jul-beställningen kom igår. Och de var såå mycket fint :) 
Annars har dan också vart bra, förutom att jag försov mig 40 min i morse och hade bara 20 min på mig... Måste sluta stänga av väckarklockan i sömnen!! Jag har ju dessutom två så jag fattar inte hur jag lyckas..? Haha. 
Och i skolan har vi inte gjort mycket, hade en väldigt lång matte lektion direkt på morgonen, fyy vi har prov på fredag och jag fattar nada! Usch usch uuusch! Men ja sen var vi ute och fota på media produktionen så de var ju kul iallafall! 

Nu ska jag äta, sen vid sju ska jag, pappa och lillebror Albin vara borta på Bullargården så ska vi, tillsammans med massa andra gubbar i Bullarn ge oss ut på vasalopps träning i form av löpning. Gött! 

Idag hade jag på mig en klänning jag köpt i London, en kofta från Bik Bok och Converse på fötterna. Sen även en halsduk mormor stickat, en ring från Indiska och min fina jacka från H&M utepå detta. 

it's raining and raining

2012-10-01 / 09:28:27
Börjar inte fören 10.10 så sitter i en soffa här i skolan och har absolut inget att göra, då tar man ego bilder! Haha så de får jag bjuda på! I övrigt har väl morgonen inte var den bästa, försov mig en halvtimme sp fick stessa en massa! Sen spö-regnar de ute och vi fick ett gamal tåg idag.. Men jag hoppas på en bättre dag! 
Hoppas ni alla mår bra. Kram från mig

Outfit: Kofta - Sport shoppen // Linne - Vero Moda // Shorts - H&M // Skor - Converse

slide show
RSS 2.0