mådde bättre igår

2013-11-30 / 12:21:38

Bilden är från min instagram. Följ mig: golikemee

Igår var det en överrasknings fest här i Bullaren till en komis till mig som fyllde 17 igår. Det blev en jädra fest och det var fruktansvärt kul!! Massa folk här ifrån Bullaren, Hedekas och några från Tanum. Super kul var det! Dansade loss som bara den så idag kan jag knappt röra mig haha... Men det var det värt! 
Vaknade hemma hos Jenny idag för sov där, vi vaknade tidigt och mådde skit båda två haha..! Skulle egentligen jobbat hade jag tänkt men fick skippa det så mamma kom och körde hem mig :) Nu har jag duschat och ätit så känner mig mer som en människa igen ;D 

Resten av dagen kommer gå åt till att kolla serier och inte röra mig en meter! Kram
 

fredag

2013-11-29 / 14:51:00
Två bilder från skolveckan som gått

Nu är det äntligen fredag och jag ska snart sätta mig på tåget hem. Håller just nu till på min sista lektion för denna veckan - mediaproduktion. Och har precis börjat spåna på vad jag ska skriva för krönika till tidningen Uddevalla 7dagar. Mitt ämne kommer att vara skolmat, så längt vet jag iallafall. Kommer nog komma på en massa åsikter om det! 
Ska bli skönt att komma hem nu idag. Är jätte trött och känner att jag antingen håller på att bli förkyld eller få feber när som helst. Inte roligt alls. 
Få se vad som händer under helgen, inget inplanerat än så länge.

Kramar

mysigaste

2013-11-28 / 19:40:03
Älskar min morgonrock! Eller badrock, vilket man nu säger. Det är det mysigaste jag kan ha på mig. Speciellt nu när det blir kallare och man bara vill gosa ner sig i någor riktigt varmt! Hur skönt som helst ♥ 

Haft en super mysig kväll med Johan idag. Gick till donken och träffade honom och två av hans komisar efter skolan, vi käkade lite innan dom skulle dra. Sen gick vi till Kicks och Johan fick vara med när jag skulle testa ut smink och grejer, riktigt bra servis har dom på Kicks verkligen! Fick sitta i lugn och ro medans en tjej testade en nyans på puder för att se om den passade, blev helt omsminkad. Super bra ju! Sen gick vi till Espresso House där vi satt i två timmar och bara pratade. Så skönt att bara få prata med någon som verkligen förstår! Och få lyssna på någon när man verkligen förstår den andres problem. Och vi hade mycket att prata om! 

Nu har jag kommit hem, diskat och städat lite så nu kan jag lugnt kolla på en film och mysa i min morgonrock! Vi hörs imorgon.

jag är stolt över mig själv

2013-11-27 / 21:43:00
Blir ett inlägg utan bild då mitt internet inte fungerar fullt ut. Idag har jag gått en hel dag utan smink. Jag har träffat massor av människor och vänner. Jag är stolt över framsteget! Tog sats imorse och klev ut utan smink till skolan. Vilket jag aldrig hade trott att jag skulle klara av. Det har vart som ett dröm mål som legat långt bak i mitt huvud. Som nånting som aldrig skulle ske!  Det har såklart vart en lite jobbig dag pga detta, men jag trodde att jag skulle tänka mer på det än vad jag gjort. Jag är stolt! Och jag tror att jag kan göra om det, låter helt otroligt när jag skriver detta eftersom jag har sett det som att det är något jag ALDRIG någonsin kunde tro att jag kunde genomföra.
Mer än att ha gått utan smink hela dagen har jag även gått på bio och kollat på The Hunger Games 2 med två fina vänner Lisa och Anja, den var grymt bra! Satt och ryste nästan hela filmen igenom. Så den tycker jag ni verkligen ska se! 

Nu har jag tagit en lång dusch och ska göra mig iordning för morgondagen och för att sova. Sov gott.


harry potter

2013-11-26 / 15:21:47
 
Bilder från tumblr
 

Då var det tisdag och jag sitter på min näst sista lektion-Film. Är så frutansvärt trött!! Knappt kunnat hålla mig vaken under denna två och en halv timmes lektionen. Vi sitter just nu och ska skriva var sitt film manus, går sådär kan jag ju säga. Och inte nog med detta så ska jag snart gå på en till lektion, min extra engelska lektion som jag är extremt otaggad att gå på. Men, jag vill ju klara engelska 5 någon gång... Sjukt segt. 

Jag bara älskar Harry Potter. Förra veckan kollade jag på alla åtta filmerna. Och det var längesen jag såg dom så i ordning, fick tillbaka mina kärleks känslor för dessa filmer. Älskar dom! 

Ja det var väll det jag hade att bjuda på denna tisdags eftermiddag. När jag kommer hem ska lägga mig i soffan och stanna där resten av kvällen! 

julen knackar på

2013-11-25 / 19:08:58
 

Börjar veckan med att ge er lite mer jul bilder från Loftet. Väntar verkligen på julen nu! Så mysigt och fint. Den har verkligen knackat på nu. Hela Uddevalla är klätt med ljus och jul känsla, alla affärer är fyllda till brädden med allt som har med jul att göra, allt som saknas är lite snö. Men den kan gladerligen vänta tycker jag. Gillar när frosten kommer, luften blir kall och torr och man får ta på sig tjocka vantar. Visst är snön mysig, speciellt på jul! Men den kan allt vänta liiiite till :) 

Haft en bra måndag, även fast den vart seg. Som alla måndagar... :( Men nu är den snart över. Ligger framför tven insvept i ett täcke och mysr med ljus, så som en måndags kväll ska vara! 

lördag hemma

2013-11-23 / 22:35:00
En bild på dagens middag, muuuuuumms!!

Sitter på mitt rum och känner mig ensam när andra festar loss. Var ju bjuden till en fest i Uddevalla ikväll med massa roligt folk och jag MISSAR den. Är fast i Bullaren och ingen kunde köra... Jaja, jag har iallafall fått spendera tid med familjen, ätit massor av räkor och tagit det alldeles för lugnt för jag så så rastlös nu :( förmodligen för att jag precis pratade med Lisa som är på festen... Åååh :(
Får bli nästa gång! 

Hoppas eran lördag vart toppen. Kram


vad är det för fel?

2013-11-21 / 19:40:31
Tumblr

Stannade hemms från skolan idag med. Är verkligen inte på topp... Haft ont i magen och huvudet hela dagen :( I eftermiddags kom jag iallafall ut på en promenad och det kändes skönt med frisk luft! Mådde rätt bra när jag kom hem så stor städade lägenheten, vilket var skönt att få gjort! Men sen när jag skulle diska så började jag må dåligt igen... Slog till mig i magen bara sådär! Ville typ kräkas och svimmade.. Sjukt läskigt... Låg på golvet och kunde inte röra mig. Tillslut kom jag upp i soffan och nu har jag legat här ett bra tag och mår bättre. Iallafall om jag ligger ner, blir alldeles skakig när jag reser mig.. Vet fan inte vad som händer med mig?

Hoppas verkligen jag kan gå till skolan imorgon, men är rädd att jag får nått anfall igen iskolan :( Ska åtminstone hem imorgon eftermiddag. Vill veeerkligen hem nu! 

Hoppas ni alla mår bra, kramar.
 

nature

2013-11-20 / 18:21:09
Tumblr. 

Kom iväg till skolan idag. Hade ju bara en lektion. Mådde rätt bra gemfört med igår faktiskt. Sen gick Lisa med mig hem en stund efter att vi hade slutat. När hon hade gått kollade jag på film och började må skit igen... Förslkte göra lite mat men kunde inte riktigt äta så nu ligger jag med något migrän liknande. Blääää. Vill bara åka här ifrån och hem. 
Får se imorgon om jag pallar gå till skolan. 

Ha en fortsatt bra kväll.

sängliggande

2013-11-19 / 18:46:22

Tumblr
 
Vart sängliggande hela dagen med magont. Inte alls mått bra och det suger. Bara legat under täcket och tänkt på allting som måste göras. Sitter nu och försöker plugga på mitt idrotts prov som är på torsdag. Har ingen lust eller energi till det alls. Vill bara gå upp i sängen och sova igen. 
Ska iallafall till skolan imorgon, har ju bara en lektion så det lär ju funka. Också ska jag plugga klart imorgon också, efter att jag ska plugga vidare massa nu. 
Måste diska, städa och duscha också. Orkar ingenting av det...
 
 

massor av fint

2013-11-18 / 09:38:27

Godmorgon måndag och extrem trötthet!! Sitter på en svenska lektion och vill bara sova, ååååh! Hata måndagar... 

Igår så åkte jag iväg till Loftet och fotade en massa! Såå mycket fint det har kommit! Julen är verkligen här och jag älskar det. Oven ser ni några detalj bilder, allting är uppe i butiken nu :) Ni kan gärna gå in på facebook och gilla Loftets sida Loftet i BullarenDär jag lägger upp bilder och uppdaterar med olika nyheter. 

Nej nu ska jag sätta igång med det här svenska arbetet. Mer bilder från julen på Loftet kommer upp både här och på facebooks sidan :)

girls night

2013-11-16 / 23:21:05

Bild från Annas Instagram. 
 

Hade en riktigt bra kväll igår med riktigt goa tjejer! Hahah även om den tog slut rätt fort så hann vi ha väldigt kul under tiden ;) Så tack tjejer! Och Rasmus enda killen ;) 

Idag åkte jag hem till Bullaren, så skönt att vara hemma. Hinner knappt känna längre att jag är hemma innan jag måste åka igen eftersom jag stannat i stan på fredag natt den senaste månaden typ. Men framöver ser det ut som att jag kommer vara hemma hela helger, oom det inte dyker upp något ;) 
Har iallafall ätit massor av god tacos så jag haft ont i magen nu ikväll haha!! Älskar att komma hem och äta massa mat ♥ Ja och sen har jag bara legat i soffan med mamma och pappa framför tven :) 
Imorgon ska jag sova länge! Sen ska jag iväg till Loftet och fota all jul som mamma har fått upp i typ hela butiken :D såååå mycket fint! Helt underbart!

Sov gott så kanske jag lägger upp bilder från Loftet imorgon om jag hinner redigera dom och så :) Kramar!

vardags vimmel

2013-11-14 / 16:28:23
En lite gammal bild på mig, tagen av mig.

Hej på er. Hoppas ni mår bra i noverberg rusket där ute. Längtar redan till näst sommar :( Inte alls sugen på vinter, kallt och snö just nu. Men snart kommer ju julen iallafall med lite kärlek som tur är! 
Kom hem från skolan för en liten stund sen så ska snart sätta igång med mat, blir pannkakor faktiskt. Muuumms! 
Vart en rätt seg dag idag men som tur är så slutade den med teater, var inte alls peppad men det blev faktiskt bra :) Vi hade skrivit ihop små berättelser av en mörkare karaktär som vi skulle berätta, och man skulle komma på allting, inget verklighets baserat alltså. Några berättade förra veckan men idag var det min tur. Var lite nerväs men det gick bra. Häftigt hur man lever sig in i sin påhittade berättelser. Många som hade riktigt läskiga och man fick verkligen påminna sig om att det bara var påhitt! 

Imorgon väntar det fest min fina männskor. Ska bli så kul att få träffa dom! Blir ju så sällan. Och grattis till finaste Anna som fyller år idag! Som vi då ska vira ordenkligt imorgon! :) 

ensamt och sjukt trist

2013-11-12 / 20:35:37
Bild tagen av mig i norska fjällen. Vill bara tillbaka, känna på den mäktiga naturen och världen, den friska luften och lugnet.

Godkväll. Visst inte bloggat på två dagar! Har haft fullt upp. Men helst vill jag bara dra täcket över huvudet och inte komma fram mer. Verkligen ingenting känns kul, roligt eller spännade längre. Har tappat intresset för allting. Inget känns någonsin toppen bra längre. Framgångar känns inte roliga och motgångar orkar jag inte bry mig om heller. Och allt känns som motgångar. Allt är bara så sjukt trist och ensamt hela tiden. 
Förlåt för att det inte kommer fram så roliga saker här men ingenting är så roligt heller. Ska iallafall träffa massa fina tjejer på fredag som jag knappt träffar längre och fira fina Anna. Nånting att se fram emot illafall. Dom brukar göra mig lite lyckligare för stunden. 

Frågor

2013-11-11 / 09:41:21

Hittade dessa på en vänd blogg, lite tidsfördriv ;)

1. Är du singel? Ja det har jag väll vart hela mitt liv.
2. Är du lycklig? Vet faktiskt inte
3. Är du uttråkad? Ja har svenska lektion ;)
4. Är du ledsen? För vissa saker ja.
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej absolut inte!
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Haha ja men klart jag är!
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja det är dom

Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vet faktiskt inte..? Vill tro på kärlek först
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja väldigt många gånger.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Kanske det
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja :)
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det vet jag ju inte om den är hemlig? ;)
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja det skulle vara roligt, men man vet ju inte 

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Båda
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund!
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Gud den är svår! Jag vill ha många vänner :)
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola :)
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Har aldrig haft någon "romantisk hemmakväll" så får väll ta det förstnämnda.
8. Pengar eller lycka? Lycka, men en stabil ekonomi :)
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil? 

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Har inte riktigt "smitit hemmifrån" ;)
2. Brutit ett ben? Ja
3. Gjort nåt du ångrar? Ja verkligen!
4. Hoppat Bungee Jump? Haha NEJ!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja men det är ju det dummaste man kan göra!
6. Ätit en hel tårta? Nej aldrig
7. Gjort bort dig offentligt? HAHA ja!!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Asså mitt längsta förhållande var på typ 5 dagar, har jag något ex?
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jag mins faktiskt inte, var väldigt liten.
10. Velat försvinna? Ja

Annat

Vad såg du på tv sist? Nyhetsmorgon, (vuxen)
Vems blogg läste du sist? Någon modeblogg
Vad åt du sist? Frukost, flickor och en grov macka 
Vem pratade du med sist? Bernt, svenska läraren
Vem ringde du sist? Mamma 
Vem messade du sist? Alice
Vad läste du sist ”bok”? Läster just nu "femtio nyanser av honom"
Vem pussade du sist? En kille med ett namn som inte nämns här :)
Vem kramde du sist? Mamma 
Vem bjöd du sist på något? 
köpte du sist?
 Mat :)


friday night

2013-11-09 / 22:20:00
 
Hej på er! Bjuder på två bilder från gårkvällens bravader! Blev lite Tuqila, förfest i en liten lägenhet med mycket roligt folk, sen en liten utgång till krogen på det. Sen vidare till en döende efterfest! Tyckte det blev en riktigt bra kväll och natt faktiskt! Var dock inte den piggaste idag. Men efter massa sömn, sen hemgång till Bullaren, god middag med familjen plus tv så mår jag prima nu! :) 

Imorgon ska jag sova så länge jag orkar! Sen bär det av till mormor och morfar på fars dag firande med släkten innan det är dax att bege sig in till stan igen... 

Hoppas ni har det bra! Kramar


fredag!

2013-11-08 / 12:09:09

Äääätnligen fredag! Ska stanna kvar i stan inatt och hänga med Alice, så åker jag hem imorgon! :) Hoppas på en bra kväll! 
Nu sitter jag på min typ två timmar långa rast och tar det jävligt lugnt med Lisa! Som vanligt! Vad skulle alla dessa skoldagar vara utan henne!? Inget roligt iallafall :( 

Hoppas att ni mår bra och att ni tar hand om er. Jag önskar er alla en bra helg :)

this is the world

2013-11-05 / 09:46:15
Två bilder från igår. 

Godmorgon. Idag är jag så sjukt trött! Ville nästan med mening försova mig, vilket jag gjorde med en kvart men kom ändå till skolan tio min innan jag började. Bra jobbat tycker jag. Vaknade även inatt av en jätte hemsk mardröm, fy vad jag hatar mardrömmar. Var längesen jag drömmde en så hemsk dröm faktiskt.
Sitter just nu på en lång jobbig engelska lektion, vill bara hem och sova! Men nej, slutar halv fem idag så ingen vila här inte. Och när jag väl kommer att komma hem så måste jag städa (dammsuka och tvätta golv), handla och sånt eftersom att jag inte gjorde det igår, fan skulle inte vart så lat igår :( 

Hoppas eran tisdag är bra. Kram

we going on again

2013-11-04 / 14:19:00

Då var det måndag igen och skola efter årets höstlov. Känner mig iallafall pigg och har mer energi än vad jag brukar ha på måndagar! Vilket är bra :) 
Avslutade lovet bra igår med pizza med Lisa och sen sov hon hos mig så jag var på bra humör så fort jag vaknade imorse :) 

Snart öppnas dörrarna till min sista lektion och efter det  så beger jag mig hem för middag och tv. 

Massa måndags kramar till er!

sjukt päs

2013-11-03 / 12:38:41
Bild me by me.

Godmorgon söndag. Vaknade för en timme sen och började min söndag på bästa sätt, men nyaste avsnittet av The Vampire Diaries! 
Ska nig snart göra mig lite frukost och sätte på nån film. Sen bör det av till Uddevalla, tror jag åker vid fem och käkar i stan med en sjukt saknad vän! 

Ha en bra söndag!

Alla helgon

2013-11-02 / 16:00:46
En liten bild på mig. Vet inte vad det är med blogg.se men när jag lägger upp bilder så blir dom oredigerade? Någon som vet varför det blir såhär? 
 

Hej på er allihopa! Hoppas ni har en bra kväll och tänker på dom som inte längre finns på jorden denna alla helgons helg. 
Jag kom hem för bara en liten stund sen så nu sitter jag och lyssnar på Far Och Son och är glad över mitt betyg på svenska inlämningen! :)
Var nu i Uddevalla nu inatt, hade några över till lägenheten igår och det var väldigt trevligt! Så kul att få träffa dessa fina tjejer man knappt hinner träffa i all skol stress och annat. Så det var lyckat :) 

Ikväll är det helg buffé här hemma efter som det är alla helgons helg. Så det blir massor av smaskit och mys med familjen, för jag tror jag är hemma hela kvällen, inte hittat något annat :) 

Ha en fortsatt bra lördag!


slide show
RSS 2.0