jägarna

2013-06-29 / 01:16:00
bild brist. Gammal bild tagen av Johan. 

Hej på er. Sutit framför tven hela kvällen och kollar på filmen Jägarna. Hade inte sett den första av dom två filmerna. Men ikväll gick den på tv så jag passade på! Och liksom 2,an var även 1,an väldigt bra! Sark och hemsk.. och väldigt bra,

Imorgon tror jag inte att det väntar något jobb, om jag inte åker dit någon timme bara. Annars blir det nog en heldag framför film, man vågar liksom inte riktigt tro på blå himel och några varma timmar i solstolen en regnig vecka som denna. 

Godnatt
 

Drar nog ner på bloggandet lite nu på sommaren. Det händer nästan ingenting och det känns tråkigt att nämna samma dagliga rutin i varje inlägg. Jag kommer göra några inlägg i veckan och uppdatera när det finns något intressant att förmedla. Är inte så social av mig just nu. Är endast här hemma och på jobbet. Känner inte för att umgås med folk när jag har dessa problem med ansiktet, det drar ner hela mig och intresset för att hitta på saker och träffa människor. Tyvärr. Just nu sitter jag helst bara hemma. inget intressant liv direkt. Ingen rolig sommar heller. Ingenting är roligt just nu.

lillebror hela 12 år gammal

2013-06-27 / 16:19:01
Ett litet kollage jag gjort till lillebror Davis idag på hans 12,årsdag. Litet blandade bilder från några år tillbaka. En sån söt liten bror jag har! 

Grattis lillebror börjar jag med! 12 år idag den 27 juni. Det ska firas nu ikväll med massor av räkor, presentöppning och tårta. Så som en födelsedag bör firas. 
Just nu sitter jag fortfarande på jobbet, inga kunder just nu så jag passade på att ta upp datorn. Men annars har det fart fullt upp här hela dagen! Var fullt med folk när jag kom hit vid ett och så har det fortsatt, först nu som det är tomt. Men det är ju kul med kunder! Vart mest norskar idag, norskar och åter norskar haha ;) Fick även besök av Bohuslänningen (en tidning) Som tog kort och intejuvade lite. Haha det var jag inte berädd på! Super kul :) 

Nu kommer mamma strax och då åker jag hemåt, hoppas verkligen jag slipper regnet nu.. 

Ha en bra kväll!
 

händer väl egentligen inte så mycket i livet just nu

2013-06-26 / 23:58:00
Midsommar bild

Godkväll, eller godnatt? Klockan visar snart på midnatt och det är snart dax att sova. Men första tyckte jag att jag kunde komma med ett litet inlägg :) 
Händer egentligen inte så mycket, sover tolv timmar per dygn, jobbar 3-4 timmar om dagen. Resterande tid ägnas med film, promenader, övningskörning och sådant som man kan ägna sig åt på sommarlovet. Men egentligen händer det inte så mycket. 
Idag har vädret vart helt kasst, iallafall för mopedkörning till jobbet.. Blev på fem minuter ett skakande blöt-djur! Hoppas på uppehåll imorgon! 

Och ja som jag sagt går ju numera om dagarna utan smink. Med undantag från några få tillfällen. Men annars har jag klarat det förvånansvärt bra. Men nu, eftersom jag inte får använda några krämer alls i ansiktet så är jag fruktansvärt torr! Huden svider och jag fäller hud. Vet inte om det är ett gott täcken eller inte men, ont gör det! Vill bara att dessa 8 veckor ska vara över nu.. 

latest insta

2013-06-24 / 23:54:13
1, ett roligt reklam inlägg i en tidning vi hittade på Loftet från 50-talet. 2, jag och mitt numera väldigt korta hår... 3, dagens gigantiska middag i hungersnöden. 4, jag och dom fina tjejerna igår kväll, denna bild är från Maria instragram. Min instagram - @golikemee 
 

Godkväll på er. Gud vilket härligt väder det är på kvällarna nu! Ljust, stilla, svalt men ändå inte kallt. Var precis ute på en PW och det var perfekt! 
Vaknade ju då hemma hos Maria i morse efter gårkvällens tjejmys. Vi har haft jätte trevligt! Ätit god mat, skrattat mycket, pratat mycket, skämtat mycket och vart mycket rädda! haha så det ska vara! Borde göras oftare sånt här. 
Åkte från Maria vid tolv idag, kom hem och var ensam hemma för familjen hade tydligen åkt iväg utan mig på någon mysig tur :( Ätit ute och sånt. Men sen nu ikväll så skulle Albin på match i Grebbestad så jag förljde med pappa till Tanum under tiden och köpte en gooo pizza som hämd mot familjen ;) Och fy farao vad hungrig jag var!! Hela jag slutade typ fungera av hungersnöd. Men när jag väl fick min pizza så var det underbart, tror aldrig jag ätit en pizza med så mycket kärlek förut haha!
 
Nu ligger jag nyduschad i sängen efter min promenad och ska nog kolla på någon film att somna till. Imorgon är det nog jobb som gäller. Godnatt.
 

tillbaka efter midsommar firande och avkoppling

2013-06-23 / 16:25:00
Bilder från midsommar afton. Sista bilden från midsommardagen. 
 
Nu är jag tillbaka efter några dagar i tystnad. Vart några dagar nu utan dator, några dagar av avkoppling och ja, jag har njutit av livet kan man säga. Familjen åkte till Älgemon i torsdags. Jag stannade hemma själv under natten för lite egentid sen åkte jag till Älgemon på midsommar afton på eftermiddagen. Hjälpte till med all mat, dukning och massa piff i huset innan våra gäster skulle komma. Familjens bästa vänner. Mina två tremenningar Johan (han har synts till här på bloggen ett antal gånger, en av mina bästa vänner!) och Emma, mammas kusin Rolf, vilket är också pappas äldsa vän och hans fru Fia. Och även deras fosterbarn Josef och Victor. Vi är goda vänner med hela familjen och brukar fira midsommar, nyårsafton och liknade med dom. Och ja johan känner ni ju här på bloggen säkert!
Vi hade iallafall en himla mysig kväll! Med super god mat, ständiga stratt, monopol spelande och kvällsbad.
Midsommar dagen bestod av sovmorgon. Sedan åkte jag och mamma iväg på en mysig tur hon och jag. Målet var en inredningsaffär i mammas smak med vi åkte mest runt på massor av småvägar. Så mysigt att skippa dom stora tråkiga vägarna och ta små slirkiga vägar där man ser så mycket fint!

Nu har jag kommit hem igen på mellan landning. Har duschat och packat en liten väska. Ska nu strax åka iväg till Maria min fina vän med fler fina vänner och ha en riktigt tjej-myskväll!  
 
 

lite förändring på gott och ont

2013-06-18 / 23:46:23
 
Haha ja ni ser ju bilderna! Åkte till jobbet, kom hem med bara hälften av mitt hår kvar på huvudet? Tog mig en liten spontan tur till frissan idag, har tjatat om att få klippa mig i flefa månader! Fy det har verkligen vart ett skatbo där uppe. Väldigt slitet! Så jag bad helt enkelt frisören att fräscha upp det lite och få bort slitet hår. När hon var klar var halva håret borta haha. Men nu är det ju väldigt fräscht och fruktansvärt lent! Och vilken tur att längden kan växa ut igen iallafall ;) 

Annars under denna dag förutom att säga hejdå till mitt hår så har jag sovit, jobbat och nu ikväll har jag vart en stund hos Jenny, tagit ett dopp i sjön och sen kollat film :) 
Nu ska jag borra ner mig under täcket och sova så sött. Imorgon ringer klockan och det bär av till Uddevalla för att hämta restan av alla kläder jag vill ha här hemma och efter det jobb till stägning. 

Sov gott! Kram
 

sommarlovet har börjat

2013-06-17 / 20:24:53
Bilder från hela helgen.1, Jenny och hennes fina mamma i fredags kväll. 2, Jag och Ida i lördags kväll. 3, Jag och Anton i lördags kväll. 4, PG i Lördags när han var som snyggast! ;) 5, Två super fina norsta tjejer i lördags! Ingvild och Madeleine. 6, Födelsedags barnet Andrea i krona brevid Johanna och Ellen. 7, Resultatet från dagens solning! 8, Felix och Madeleine i lördags. 
 

Hej säger jag efter den här helgen utan bloggning! Haft det riktigt bra :) I fredags begav jag mig till Jenny, vi tog en tur till Grebbestad och kollade lite, var inte alls mycket folk och det blåste super kallt så vi begav oss hem och kollade på tv istället :) Åkte direkt till Loftet i lördags från Tanum och jobbade. Sen gjorde jag mig iordning och drog på födelsedags kalas på Crusaders för Ted och Andrea. Var egentligen inte jätte sugen men ja jag drog dit ändå! Var mycket härligt folk och alla var glada! Bjöds på tårta och glada miner. Så ja, det blev allt en kul kväll ändå :) Lyckat! Sov hos farmor på natten där och åt lite frukost där igår innan jag åkte till Loftet och jobbade även igår. 
Idag har jag tagit en fin sovmorgon! Var behövligt. Sen har jag vart i Tanum på vårdcentralen en sväng också och tagit blodprover. Var första gången jag tog i arm-väcket faktiskt och det var inte lätt! Hon fick sticka mig i båda arbarna för hon hittade ingen blodådra. Inte jätte rolig första upplevelse av det kanske... Men vi fick allt ur en del blod tillslut. 
Väl hemma igen så har jag solat i några timmar, blivigt lite brunare och finare ;) 

Hoppas eran helg har vart toppen bra!! 
 

läkarens besked knäckte mig.

2013-06-14 / 18:42:00
Bilder från mina två tumblr's. Ni hittar dom HÄR och HÄR

Hej. Vart en lite jobbig dag idag. Var på Vårdcentralen i förmiddags för att träffa en doktor. Han skulle få kolla på mitt knä som krånglat väldigt länge, men det skulle förmodligen gå över av sig självt så det var bra nyheter. Sen kollade han även på min akne och mina finnar. Vilket bidrog med dåligare nyheter kan man säga. Hans besked var att jag ska gå utan smink i åtta veckor. Det är totalt omöjligt kan jag säga.. Isåfall kommer det bli åtta veckor, instängd på mitt rum. För jag vill inte visa mig för någon utan smink. Jag mår dåligt när jag ens ser mig själv i spegeln utan smink och vill helst inte ens visa mig för min egen familj och mina närmsta vänner utan smink. Ni fårstår nog hur svårt jag tycker att detta är.. 
Hans besked krossade mig kan man säga. Jag kommer aldrig kunna gå utan smink i åtta veckor. Jag kan försöka dra ner på det, aldrig ha smink hemma och försöka leva med att i vissa situationer gå utan smink. Men jag kommer aldrig att klara en vardag helt utan smink! Jag vill ju kunna gå utanför dörren och känna att jag vill möta människor. För utan smink så vill jag inte det. Det ända jag tänker på det är folks blickar mot mitt ansikte. Och det är ingen vardag jag vill leva i. Jag vill leva i en vardag då jag kan möta folk med ett leende. Utan att tänka på att mitt ansikte är fullt med ärr och finnar. 

Ni kanske tycker att jag låter så sjukt löjlig. Löjlig att jag inte kan gå utan smink. Men, hade jag inte haft dessa problem så hade jag nog aldrig haft smink. För jag använder inte smink för att jag tycker det är roligt. Jag anväder det för jag ser ingen annan utväg. 

Nej nu ska jag inte skriva mer om detta idag. Ska nog snart åka till Grebbestad med Jenny, känner mig egentligen inte helt på topp men det vär längesen jag träffade Jenny och skulle nog behöva träffa henne min kära vän ♥

totalt. död.

2013-06-13 / 19:52:32
Några mobil-bilder från dom senaste dagarna. 1, jag och Alice inatt på fest. 2, från tipspromenaden i skolan igår. 3, min fina mentor Dan igår innan vi sa farväl för detta skolår med klassen. 4, två snygga tjejer i Mellerud igår. 5, hade pannkaksmys med Alice och Lisa i tisdag, mumms mumms! 7, ännu en bild från inatt på mig en och en finfin tjej. 
 
Godkväll! Ligger nu äntligen i min säng, ny duschad och med nya sängkläder som luktar så gott. Vart helt totalt död idag verkligen.
Var ju i Mellerud igår med Alice. Fick se Mellerud och det var kul! Men väldigt tråkigt att det regnade nästan hela kvällen... Vi skulle egentligen till en strand med det var inte så poppularät i regnet så det blev att göra annat. Hamnade på en hemma fest vid kanske tio tiden. Hade iallafall en bra kväll och natt! Fick träffa många söta och snälla människor där i Mellerud :) 
Åkte tillbaka till Uddevalla vid sju i morse. Alices pappa skulle till jobbet så jag åkte med honom. Och då stöp jag i säng till tolv. Sen tog jag mig till affären för lite mat som jag ändå knappt åt av iallafall men.. Fy så dåligt jag mått, blää! Fick ihop min packning och lyckades ändå dammsuga lägenheten lite slött innan jag begav mig till tåget vid två så det var ju bra det.. 
Kom hit hem vid fem och då åt jag massa mat!! Mår bättre nu men är otroligt trött, inte så konstigt.
Så nu blir det film och så somnar jag nog snart.
 
Ha en bra kväll.
 

end of school

2013-06-12 / 15:48:36
Tre på mig och vad jag strosade runt i igår. 

Hej på er och hej sommarlov!! Så skönt att veta att man har sommarlov. Nu kan jag äntligen slappna av. Men fy bubblan vad tråkigt det kommer bli utan alla underbara människor man sett varenda dag nu. Usch usch!! Men jag får allt ta mig tid att besöka min fina vänner :) 
Nu Ska det firas. Sitter hemma hos mig nu med Alice och vi gör oss iordnng för en kväll i Mellerud! Får hoppas på en bra kväll med nya människor. Åker hem till mitt Bullarn imorgon eftermiddag till familjen och då vankas sommarlovet. 

Hoppas ni mår super bra och har det fantastisk. 

so hot

2013-06-10 / 19:19:21
Några bilder från dagen. Strosat runt i den otrligt goa blå dräkten tillsammans med en tunn kofta och svarta kängor. 

Hej på er. Gud så varmt det är! Sitter här i en lägenhet som kokar! En fläkt skulle sitta på sin plats här haha... 
Har haft en helt okej dag, med en lektion och knappt det. Men det är kul att vara i skolan ändå! Skänt att få ta det lugt nu. Har absolut inget plugg kvar alls nu!! Lämnade in den sista uppsatsen igår kväll och det är SÅ SKÖNT!!! Så ikväll njuter jag bara av att inte ha något att göra. Funderar på att ta en liten PW nu innan det börjar bra program på tven. 

Ha en bra kväll.

från nationaldagen

2013-06-09 / 17:06:07
Två bilder från nationaldagen jag inte visat er. 

Hej på er. Har ni haft en bra dag? Det hoppas jag ni har. Vädret har vart bra idag med, dock har jag inte vart ute och njutit av det speciellt. Åt frukost på alltanan men sen har jag suttit inne och pluggat. Gjort en uppgift i photoshop som jag precis skickat in och så håller jag på med min sista uppstats som jag ska  skicka in snarast, gör nog klart det sista när jag kommit till stan. 

Nu ska jag börja packa lite för dom kommande sista tre dagarna i Uddevalla för detta skolår. Känns skönt att få bo hemma nu under sommaren. 

Ha en bra kväll.

bröllop i landet

2013-06-08 / 18:36:30
Tagen av mig. 
 

Godkväll från tvsoffan. Ja jag sitter framför tven, som säkert så många andra Svenska idag och följer det fina prinsess-bröllopet. Tycker det är så fint! Vigseln var jätte fin och det är så kul att följa allt tycker jag. Jag var ju faktiskt i Stockholm och kollade in bröloppet för tre år sedan då kronprinsessan Viktoria och prins Daniel gifte sig. Det var jätte roligt verkligen och super fint. En upplevelse! 

Dagen har bara bestått av solning i några sköna timmar! Fått riktigt med färg och det känns skönt, tillomed fått årets första bränna. blev lite bränt på ryggen och bak på låren. Men det hör ju till. 

Ha en fortsatt bra kväll.

breakfast outside

2013-06-08 / 13:06:33
 
Godmorgon, eller snarare goddag. Vaknade för en stund sen, hade en lite konstig natt och kom inte i säng förens halv fyra eller något.. Så behövde sömn. Men! När jag vaknade ser jag att himmlen är helt blå! Då skulle man ju velat vakna tidigare och sola... Men jag ska skynda mig ut i solstolen nu och stanna där resten av dagen! 

Ha en bra dag.

forest

2013-06-07 / 18:24:53
Några naturnära bilder från skogen bakom huset. Så fint nu när allt är grönt och sommrigt. Gud så mycket vi var här och lekte förr! Körde fyrhjuling som galningar gjorde vi!! Men, den tiden tycks vara förbi nu.. Nu finns bara dom inkörde spåren kvar, lite igenväxta men dom finns där. 

Godkväll. Hoppas ni haft fint väder idag. Själv har jag inte kommit ut nästan nånting idag... Vart inne och städad och kollat på tv, dumma val! Men, nu tänkte jag bege mig ut i den varma solen för en promenad innan fredagsmyset drar igång. Ha en bra kväll.

the past few days in my phone

2013-06-06 / 22:19:46
Några bilder från dom senaste dagarna i min iphone.
 
Godkväll. Börjar med att bjuda på några bilder från dom senaste dagarna. Lite stutent, power walk och solning! 
Var då alltså student i hela stan igår! Jag uppvaktade min kusin Klara som gått klart sina tre år på naturlinjen. Riktigt kul att se henne igår! Och alla andra super glada studenter. Hala stan var smockad med folk och stämningen var på topp. Efter flak-fotografering och allt möjligt så var det släkt middag med god mat. Efter det så somnade jag direkt jag kom hem! 

Idag har dagen bara bestått av sömn och solning på gräsmattan i massor av timmar. Såå skönt! Och nu har jag äntligen fått lite färg. Hoppas det är bra väder imorgon också. Kan ligga och svettas i solen i timtal. 
Nu på kvälls-kvisten har familjen åkt på en liten biltur med glass-stopp. Mysigt! Åkte runt lite vid Ed, över till Norge en sväng och runt lite. 

Nu tänkte jag ta en kvällspromenad faktiskt! Kännar att jag skule velat kolla film men nää haha. 

Krmarar.

äntligen hemma

2013-06-05 / 22:26:47
Hej på er! är egentligen helt slut men kan ju inte vara utan att uppdatera i två dagar, det håller ju inte! 
Tyvärr får ni nog ingen bild. Inernetet är segare än en fjortis på morgonen eller något... Men imorgon lovar jag er bilder! Har vart på student hela dengen degen idag så har ett litet gäng med bilder. Tyvärr mest mobild bilder men. 

Nu är jag iallafall äntligen hemma i Bullaren och i min säng, orkar snart inte hålla ögonen öppna så ska nog sova. Vet inte vad det är med mig? Så himla trött konstant! 

Sov gott.

skoldag ett av två

2013-06-03 / 13:13:00
Tumblr. 
 

Hej på er. Skoldag ett av två denna veckan idag, solen skiner, jag har haft sovmorgon, gjort mitt allra sista prov för skolåret, och jag är så trött så jag kan somna här och nu på fläcken! Ögonen vill inte riktigt hålla sig öppna idag. Så ska snart gå hem och sova några timmar och sen ta en promenad eller något. 

Imorgon är det skpödag två av två. Vet inte ens om jag har några lektioner? Haha. Men förmodligen! 

Ha en bra dag.

sommar och sol

2013-06-02 / 17:20:19
Några bilder ifrån igår när jag tog mitt första dopp faktiskt! Och det var varmare än jag trodde faktiskt, var i ett bra tag och plaskade runt :) 
Dom sista två bilderna är på min minsta bror David, han skelar (som ni ser) Såhär ser han ut utan glasögon! Jag tycker det är charmigt :) Han kan ju bara kolla med ett öga åt gången, och han kan även välja vilket öga han vill kolla med. Lite coolt faktiskt! Men lite svårt att veta vart han kollar när man pratar med honom ;)

Ska snart in till stan igen. Skänt att åka tillbaka hem på onsdag igen! Vill verkligen bara vara hemma här i Bullaren nu. Det är här jag känner mig lugn. I stan är det fullt av stress och ensamhet. Det är ju jobbigt när det är jobbigt, men ännu jobbigare och svårare om man är själv i allting. Ska bli så skönt att få vara hemma hela sommaren! 

Sov hemma inatt, så fick sova ut. Eller ja de var folk som ringde och grejer men ja jag är utvilad iallafall :) 

Ha de bra! Så hörs vi.

en blick på mitt hem och en sumering av gårdagen och natten

2013-06-01 / 11:47:43
Några bilder på mitt fina hem, mitt lilla timmerhus omringat av skog och grönt.
 
Hej på er! Sitter typ halft död framför tven haha! Blev inte jätte mycket sömn inatt... Sov från typ halv tolv till två inatt, sen ringde Jocke och Anders och vill ha med mig på efterfest, väldigt tveksamt till det liksom...!! Men ja på nått vänster så kom jag med ändå vid halv tre. Men det var faktiskt bra trevligt! Satt Hemma hos Anders, tog nån grogg och prata några timmar innan vi alla la oss vid fem tiden. 
Så stod vi upp vid nio i morse... Vi skulle anmäla oss alla till Bullingrutten och det började man göra nio. Så jag ringde som en dåre i 40 min innan jag kom fram. 

Sen har vi bara päst idag, trötta som vi vart... 

Ska åka till Älgemon om några timmar nu, ska bli härligt! Men åker nog hem igen ikväll och sover hemma så jag verkligen får sova. Och kanske åker tillbaka imorgon igen. Ska iallafall ta bilder och så till er! 

Kramar.

slide show
RSS 2.0