summer

2014-06-30 / 19:38:47
Bild från Skåne 
 
Vet att det inte blir så himla mycket bloggande nu för tiden, men har väll inte så mycket att uppdatera om ;) Jobbar 6 dagar i veckan, är bara ledig på måndagar och ja, det är väll bara det om händer nu för tiden. Har iallafall liite roliga saker inplanerat i den snaraste framtiden. Till helgen är det brönnbollsturnering här i Bullaren vilket kommer bli kul! Sen på måndag ska jag kanske in till Uddevalla och träffa några saknade vänner och sen nästa helg är det karnevalen! 
Så ja iallafall lite att se fram emot :) 
 
Hoppas ni har en himla bra sommar!!

snart står jag helt själv

2014-06-24 / 18:10:35
 
Tisdag och första dagen av sommar säsongen. Så från och med idag är det öppet tidag-söndag på Loftet så det blir nog bra. Även om jag kommer dö av uttråkning ;)  
 
Vart en lite kontig dag idag, känner mig trött och vill helst bara vara för mig själv typ.. Fattar inte varför jag känner så så ofta som jag gör. Vill vara själv så mycket att jag inte har några vänner kvar längre. Men jag är alltid så trött så jag har ingen ork till att göra nånting åt det längre. Eller så vågar jag inte längre försöka bara... 

skåne 2014

2014-06-23 / 16:42:00
 Dom två första bilderna är på vårt sjukt mysika vandrarhem, ser ut som nangijala tycker jag! Tredje, fjärde och femte bilden är från Glimmingehus som är den bäst bevarade medeltidsborgon i Sverige, vi fick en rundtur genom borgen och det var faktiskt himla häftigt! Dom andra bilderna är på små bröderna, mig och sista bilden på massor av vallmo blommer som Skåne är helt fullt av har jag kommit fram till ;)
 
Ja här fick ni lite mer bilder från skåne, det är faktiskt himla fint i Skåne! Det enda jag inte gillar är väll dialekten haha ;) Inget ont mot er skåningar!! Men ja nu är semestern klar och imorgon borjar vi med sommar-öppet i butiken. Vilket innebär att det är öppet alla dagar i veckan förutom måndag. Så idag hade jag min ledia dag. Så jag, mamma och lillebror David åkte en tur till Grebbestad. Vi köpte glass och kollade i lite affärer :)
 
Hoppas eran sommar ser bra ut än så länge!

massor med sommar

2014-06-21 / 10:27:58
Bild tagen igår
 

Godmorgon midsommardagen och SOVMORGON! Har stängt på Loftet idag så jag fick lite midsommar ledigt skönt! Så idag ska jag endast göra, absolu ingenting! Kolla på serier och ligga i sängen hela dagen lång ♥
Igår firades midsommar, vi fick ju tillomed nästan bra väder! Inget regn iallafall och det är ju alltid nått ;) Vi var hemma hos Johan och hans familj, med vår familj. Åt sill och potöter, tårta med jorgubbar och allt sånt, en riktig midsommar :) Tyvärr blev det inget festande för mig men jaja, det får bli nästa år :) 
 
Massor av bilder från semestern KOMMER att komma upp jag lovar!! Tog jätte myckett bilder som jag ska dela med mig av :) Vänta bara!
 

framme i landet skåne

2014-06-16 / 21:13:00
 
Och nu var semestern igång! Vi kom fram hit till Österlen i Skåne runt fyra tiden till vårt sjukt mysiga vandrarhem. Det är en jätte fin gamal skånsk gård, gjord av lera och vass på taket. Ska ta lite bilder så ni får se.
Super nära havet också så vi tog en liten promenad förut, super fin sand och vi spenderade tiden med att kasta macka och hitta dom finaste stenarna :) Sen åkte vi även in till ett litet samhälle några kilometer bort och unnade oss riktigt fin pizza! 
 
Tycker nästan Skåne är som ett annat land, fast ändå inte.. Skånska är lite som norska för mig tror jag, jag fårstår vad dom säger men det låter konstigt! Haha...

rastlöt blod

2014-06-14 / 22:44:41
Me by me

Godkväll, inne på min andra dag på mitt sita sommarlov och det känns bra! Har jobbat både idag och igår så har redan kommit igång och det känns bra, mer än att jobba så har jag rensat ur min garderob och lyssnat en hel del på Markus Krunegårds nya skiva. Min markus, lika underbara låtar som alltid ♥
Ska jobba imorgon också så får nog slummra lite nu, men sen är jag ledig tills på fredag med hela familjen. Så skönt!

sommarlov

2014-06-12 / 18:53:30
 
ÄNTLIGEN är andra året av gymnasiet gjort! Vart ett så himla jobbigt år och det är såå skönt att det är över. Men fy vad jag kommer sakna alla från Sinclair över sommaren.. Hur ska jag klara detta är frågan?
Kom hem till Bullaren idag efter "skolavslutningen". Vet inte riktigt om man kan kalla det för nån vidare skolavslutningen för det ända som hände var att rektorn sa hejdå och vi fick en liten bit tårta, tog väll typ 20 minuter haha... Men jaja! Det är skönt att vara hemma nu med familjen ♥
 

i de svåraste av tider är hoppat det viktigaste man har

2014-06-06 / 21:29:00
Naturen klädd i regn. Foton av mig.
 

Vart en lite konstig vecka och bloggen har lagts åt sidan lite. Men med lite uppdateringen så blev det skola måndag-tisdag, fått gjort en del arbeten och hoooppas vekligen inte jag fått F i något ämne.. Btw är jag så JÄVLA glas över mitt E i engelska så det finns inte! Sååå skönt!!! 
Annat som hänt då? Var på Landbadet i Uddevalla i tisdags och firade med studenterna, blev väll en helt OK kväll och mamma hämtade mig i stan i onsdags. Fick till o med köra motorväg äntligen. Mamma har fasat över det men gick ju galant! 
Sen blev det en liten tur med mamma igår, tyvärr ingen rolig sådan.. Vill inte gå in på detaljer men jag får ta över butiken nu under helgen pga sjukdommar och svåra tider just nu.. Men, jag får försöka hålla fast vid hoppet. Hoppet om att någon gång kommer det bli bättre.

sista maj

2014-06-01 / 20:06:51
 
Två bilder från igår kväll då jag befann mig på majfesten på Crusaders. Blev faktiskt en riktigt bra kväll och natt! Massor av dans, goa folk och ja, en riktigt bra kväll helt enkelt! 
Har mått som tur är iallafall rätt så bra idag så vart och jobbat några timmar och sen åkte vi en sväng till Älgemon och jag tog itu med årets första dopp! Så det blev en rätt bra dag idag ockå :) Och blir även hemma inatt också får jag skjuts av pappa till skolan imorgon. 

slide show
RSS 2.0