hahahah

2011-11-30 / 20:54:41

Haha nackdelen med att åka till Torp eller något annat köpcentrum... ;) Kulkul!

Musikhistoria.

2011-11-30 / 20:36:04
Haha min kamera dog så jag orkar inte föra över nån bild från mobilen och jag orkar inte leta upp mågon på datan ;D eller jag hinner inte.. Måste läsa musikhistorian! Fuck va de inte är min grej och fuck vad nervös jag blir när dom som haft de säger att de var sjuuukt svårt!! Okar inte :'( Så ni får ingen bild... 
Har packat upp alla köp iallafall och de blev super! :)) Nöjd! 
Ja nu ska jag plugga!! och sen om jag hinner och känner för de kanske jag kan kolla på nåt program på svtplay eller tv6play eller nåt :) Får se! Först plugga iallafall! 

Pöss

Tjaa på er lovers! Nu är jag på glatt humö...

2011-11-30 / 19:20:56

dsc00636 (MMS)

Tjaa på er lovers! Nu är jag på glatt humör för jag sitter här i bilen men en milksheik, bra musik och kläder med mera bak i bilen :) super duper :d Jag har haft en bra dag :) bra i skolan och en shopping tur på de försämrar ingenting ;) Hehe orkar inte skriva mer nu för jag ska söva lite tänkte jag ;D Dagens: halsduk // har mormor gjort. Tröja // london, marknad. Jacka // london, marknad. Byxor // Bik Bok.


Tjaa på er lovers! Nu är jag på glatt humö...

2011-11-30 / 19:17:26

dsc00636 (MMS)

Tjaa på er lovers! Nu är jag på glatt humör för jag sitter här i bilen men en milksheik, bra musik och kläder med mera bak i bilen :) super duper :d Jag har haft en bra dag :) bra i skolan och en shopping tur på de försämrar ingenting ;) Hehe orkar inte skriva mer nu för jag ska söva lite tänkte jag ;D Dagens: halsduk // har mormor gjort. Tröja // london, marknad. Jacka // london, marknad. Byxor // Bik Bok.


the day is end

2011-11-29 / 21:41:00

Yes nu ska jag starx sova :) Har krypit ner under täcket med datan och ska kolla på något program på 6Play tänkte jag :) Sen ska jag lägga mig tidigt ikväll! Imorse var jag bra trött... 
Imorgon blir de att vara i skolan till 13.20, vanliga lektioner och ja.. Vanligt! Sen direkt efetr skolan åker jag och familjen till Torp för lite handling och ja sen är den dagan också slut ;) Och på torsdag är de 1 december och de beyder, JULKALENDER :D längtar! :)) 

Men nu ska jag kolla på dedär programet så jag hinner de innan jag ska sova ;D puss och kram och godnatt ♥

Skulle jag gjort som du bad mig direkt skulle de vara bra, när jag gjorde tvärt emot så blev jag mer intressant. Jag förstår inte vad jag gör för fel? Allt blir fel..


bild källa

korv-stoppning

2011-11-29 / 19:22:32
Ja korv-stoppning kallar min hemkunskaps lärare de när hon står och ger oss massa information under en hel lektion. Dagen idag med massa gymnasium som kom till skolan och skulle informera har varit oändlig korv-stoppning från klockan nio till halv fyra med en lunch på en halvtimma. Endel hade bara tio min. Asså de är faktiskt rätt sjukt! Är väligt trött i huvudet kan jag ju säga! Dom allra flästa av gymnasiumen var jag inte ens intresserad av. Dom flästa var små skolor med antingen IT saker eller typ bygg och sånt.. Dom jag såg mest intresse av var Plusgymnasiet, John Bauer och Polisen. på Plus och John Bauer hade dom media inrikning och på Plus även skådespelare :) Fast skådespelare var bara i Stockholm :( Och a polisen intresserade ju lite också :) Fast de är inget jag ska välja nu. Ska jag bli de får de bli när jag är 25 eller nåt :)
Men jag blir så förvirrad!! Jag hade liksom nästan bestämt mig, så kommer de massa andra gymnasium och rör till de!? Det blev bara jobbigare efter idag.. Det blir liksom att, ja men de var ju kul! Det skulle vara intressant! Ska jag tänka mer på de eller bara släppa de? 
Men jag ska fasen försöka med Teater! Det var ju de jag först ville liskom. Men dom rörde bara till de idag, jag menar de var ju mycket som värkade intressant! Många gymnasium som värkade bra.. 

Aja nu är jag hemma iallafall och är helt slut! Ingen träning för mig idag heller.. dels för att jag inte orkar och dels för att de regnar och blåsr.. Får bli nästa vecka :)

Men nu ska jag duscha och så :) uppdarerar sen :)

på min önskelista

2011-11-28 / 22:37:00



Haha säkert helt hopplöst att önska sig skor för 1.700 typ.. Men jag älskar dom. 
Åh blir galen! 

Sov gott :)

ny vecka, precis som förra veckan, precis som nästa vecka

2011-11-28 / 20:44:00

Haha asså var ända gång jag ska göra ett inlägg så skriver jag rubriken, lägger in en bild och sen dröjer de typ två timmar tills jag kommer på att jag ska skriva och publicera också xD var ända gång typ!! Stört.. 

Men ja bilden åvan visar då mig idag! Och ja idag har jag bara vartit i skolan som vanligt. Hade fyre lektioner, första idh och jag hade glömt byxorna... så jag fick låna av Rolf läraren.. shortsen var ej dom snyggaste jag burit med färgen var rätt cool ändå så de funka :D sen hade jag SO, NO och engelska, kolla på film delar av alla tre ;D fast olika filmer.. ;) Gött! 
Och när jag kom hem så satte jag mig lite vid teven, hade serious talk med mamma också! Fast de var ett bra samtal! :) Sen satte jag mig vid datan och spela poker med Isack samtidigt som jag snacka i skype som han, haha vi körde typ all in hela tiden! Bara de att han vann hela tiden och jag förlorade hela tiden.. han hade typ 100 tusen och jag hade typ 3? -.- A vi spela på facebbok då så de är ju inte riktiga pengar men ;D jag suger på de iallafall... Typ no life.. A sen kom Amanda in så splade och prata lite med henne :) 

Nu ska jag fortsätta med ingenting ;D kolla garderober på IKEA ska jag göra tänkte jag! :) Som sagt så är de nödvändigt med ny garderob!! Kläderna får inte platts...

Örhängen // H&M. Halsband // H&M, det lilla fick jag i dop-present. Topp // Hemköp Munkedal. Linne // Vero Moda. Byxor // JC

seg söndag

2011-11-27 / 22:07:13

Ja om ni inte märkt de så är de ju storm i landet Sverige idag! Själv har ag inte blivigt så drabbad, altanen har blåst sönder och de ser ju inte så bra ut.. Man vi har haft ström hela dagen iallafall! Bara typ en kvart här för en stund sen som vi inte hade de. Men på andra platser i komunen så är de väldiga översvämmningar! I Grebbestad är hela bryggor under vatten och långt upp på land. Många översvämmnings bilder på Facebook. Bilden åven är tagen från aftonbladet.se. Vet inte exakt vart i Sverige den är tagen men. 
Men ja annars idag, vaknade två. Åt och sen såg jag och mamma på Harry Potter den allra sista, Det var, utan tvivel den bästa av dom! Enligt mig! Fast den kanske är dåligare andra gången man ser den?.. Blir en senare fråga! Bar var den iallafall :) 
Men nu ska jag se på vampire diaries innan jag ska sova :) Blev ju inte så tidigt inatt... Typ fem eller nåt när jag la mig xD gaaalet!
Sov gott och så önskar jag er en bra måndag imorgon och hoppas ni har haft en bra första advent :)

halv fyra är inget sunt

2011-11-27 / 03:32:57

Haha ja jag är kvar här!? Pratar fortfarande med Amanda, och nu även Isack igen som vi inte haft med oss sen kl ett typ, haha no life så de stinker om de!! Jag och Amanda har typ.. Spelat poker och chattat med smått påverkade killar, eller ike påvärkade ;D hahaha vad fan håller vi på med!? xD 
Men ja det ända rätta är väl sängen nu... Men nu kom ju Isack in i samtalet och var social så då får man ju liksom ställa upp då ;) A jag och Amanda då ;P 
Imorgon blir de sova hela dagen! Och se på harry potter :) Gött! 

Men nu ska jag nog fundera på att gå strax :) De skulle Amanda också tydligen :) 
godnatt på er alla! Även fast ni redan sover....

halva helgen is gone

2011-11-27 / 00:16:51

Ja nu är de lördag kväll! Halva helgen har passerat och jag är väl nöjd? Igår blev de partyyy! Go hemma fest i Tanum men goa människor :) Kom dit vid nio och åkte vid tolv igen :) Var döds trött när jag kom hem så jag somna DIREKT! Och åtta i morse väckte David mig för att han inte ville vara vaken ensam.. Så jag skulle få sova med öppen dörr men nej då kunde jag inte somna om -.- Gött! 
A jag gick upp ur sängen vid halv tio typ och då skulle jag fixa så jag skulle sälja kakor för klassen idag 14-16. För den som skulle stå då blev sjuk.. Och jag skulle egentligen stå nästa helg men nej de blev den här helgen istället, men de funka jätte bra och dom blev glada att jag kom :) Så jag åkte dit med Veronica :) Men när vi stått där en timme så började de regna så vi plockde ihop och åkte hem lite tidigare :) 
Sen har jag kollat på tv och ätit tacos :) Nu sitter jag och pratar med Amanda och Isack i skype vilket jag gjort rätt länge! Haha har skrattat som jag inte gjort på vääldigt!! Haha dom gjorde min dag ♥
Btw, bilden är tagen in i min ramlösa-flaska, bara för att den var så god! hahah ;)

Skriver snart igen :)puss


Adevent♥

2011-11-25 / 19:32:58

Åh mamma är så duktigt :) Och här hemma är de så mysigt! Översta bilden är på mitt rum :) Mysigt som fasen! 
Fast de känns inte som förta advent.. Fast vilket år har de gjort de!? Haha inte som senaste iallafall ;D 
Skulle ju kunna kommer lite snö iallafall :) Till lucia skulle de vart mysigt! 

Ska åka mot Tanum vid halv nio-nio :)skulle åkt åtta men skulle komma lite senare ;D hoppas fortfarande på en bra kväll :) 
Kanske slänger upp en bild sen, vem vet? 
Hoppas ni har de så bra som ni förtjänar en fredags kväll! Alltså de absolut bästa! :) Puss


Btw, gjorde precis en ny kategor :) "mysiga höhtider" som jul, påsk, födelsedag, midsommar, ja ni fattar :))

fredag!!

2011-11-25 / 18:37:47

Åh vad skönt! Ännu en vecka avklarad! Även fast jag knappt märkt att den funnits.. 
Men nu är de fredag och jag har precis ätit mat :D Skolan vart päs! Ingen idh utan hjärt-och-lungräddning, sen en SO lektion med världs krig, mitt favorit ämne typ, de är de intresantaste jag vet! Ingen ironi i de. Sen var de Engelska prov och de gick bra :p
Efter engelskan så slutar vi ju, a vid tolv. Och ingen av mig, Maria eller Elin kommer hem förens efter ett. Och idag var de gröt i skolan, vi tre HATAR gröt, eller Elin tycker iallafall att de är de äckligaste man kan äta.. Så vi gick och delade på två pizzaor :) Mys! Sen åkte jag till jobbet strax efter ett :) Och på jobbet satte vi upp advents-ljusstakar :) Vilket mamma har gjort här hemma också, fast hon har ju gjort mer än de!! Hela huset är pyntat :D eller a mer pyntat än vanligt ;) Mamma är fantastisk ♥ Lägger upp nån bild sen :) 
Ja nu ikväll blir de ingen Mackan för min del :P första gången på as länge xD ikväll ska jag till Tanum på äventyr :) Hoppas på en lyckad kväll :D pappa ska köra upp mig vid åtta iallafall :p så nu ska jag göra mig iordning :) Har god tid på mig :) 

Dagens: örhängen // H&M. Halsband // En precent. Tröja // Hemköp i Munkedal.. jeans // H&M

inte trött?

2011-11-24 / 22:19:10
Klockan är tio och jag är inte trött? Jag brukar vara döds trött vid nio!? Haha okej detta är inte farligt men de är inte likt mig direkt ;D jag är den som är sjukt trött på kvällarna helt enkelt! Fast bara på vardagar.. 
Imorgon är de skolan, balnd annat engelska prov, jippi!? Hoppas på ett bre resultat iallafall :) Sen är de jobb och efter de får jag se hur de blir, var någon fest jag kunde komma till. Om jag fixar skjuts, får fråga pappa vid ett väldigt bra tillfälle! Vilket inte är nu när de bara är vi vakna och han bara kan säga nej och gå upp och lägga sig.. Bättre imorgon vid frukosten eller nåt :P Tror jag?.. Ja om de inte funkar med skjuts så får jag åkte till Mackan :) Men de är liksom de varje vecka och de händer typ ingenting där heller.. Bara klagar på att de är lite folk liksom!? 
Ja jag bestämmer ingenting nu men :) 
Får väl borsta tänderna, lägga mig i sängen och föröka sova åt minståne ;) Hoppas jag somnar! 


Inte för att jag kan få dig. 
Men jag blir bara glad när jag ser din ord.

lite lugnt och skönt

2011-11-24 / 19:21:44

Ja lite lugnt och skönt skulle inte vart fel, hoppas på somvmorgon och lite att göra till helgen! Annars kommer jag vara grinig hela nästa vecka.. Usch har typ haft PMS dom sista timmarna nu.. Blev lätt irriterad i busse hem på en viss person som jag verkligen inte förstår mig på!! Och ja nu precis så typ grälade jag på mamma och pappa, fan orkar inte! Känns som att jag kan skita i hela livet för ingenting kommer fungera!! 
Och nej, jag är inte mens! Bara.. Allmänt grinig, depp och trött på ALLT! 
Men asså övriga delen av dagen har varit bra! Gått på mine lektioner gjort de jag ska och ja inte så mycket mer.. 

Som ni ser på bilden så körde jag på väldigt långa strumpor idag! :) Tyckte faktist de var rätt snyggt :p Jag trivdes i dagens outfit idag! :) 

Linne // ingen aning. Topp // hemköp Munkedal. Jeans shorts // Bik Bok. strumpor // Lindex.

jag är helt såld

2011-11-23 / 22:21:32



Ja, jag är såld! Det var sista avsnittet idag av den absolut bästa kriminalserien alla katigorier som jag någonsin sett! Även fast den slutet innehöll smärtsamma tårar så fick dom ändå in ett leénde precis innan eftertexterna. 
Det var spänning, det var klurigt, det var hemskt, grymt och annorlunda. Det var kärlek, hat, svek, hämnd. Det var ALLT! Det var danska och det var svenska. Det var grått och de var en männsikas hemskaste sida. Och jag fårstår inte hur en människa kan hata så mycket för att han har förlorat allt som just han hade! Jag har aldrig sett en hämnd råare, hmskare och ja mer underhållande teve mässigt sen denna serien visade. Det var bomber i händerna på oskyldiga människor det var panik och de var blod. Kännslan av att KUNNA döda en människa men låta bli att göra de. Det kallas spänning. 

Jag går och lägger mig med intro låten Hallow Talk i mitt huvud. Jag är såld. Och jag är nog inte den ända som är de efter att ha följt denna serie. 

kan man annat än att ÄLSKA?

2011-11-23 / 20:17:13



Jag bara älskar hennes nya stil! Jag älskar hela henne! Och ska jag var helt ärlig så har jag nog gjort de ända sen jag upptäcke henne typ 2006. Men shit! Nu är de mer än någonsin! Vet inte hur många gånger jag sett på hennes video till "we found love" för många.. Jag tror jag aldrig sett en cigarett passat så bra hos någon som hos Rihanna!
Vet inte hur jag ska beskriva de men hon har infört en helt ny hippie stil! Hon är den coolaste jag vet. Jag älskar henne, ja jag har inte mycket mer att tillägga, tor ni fattat poängen nu liskom.. 

Rihana is the girl with style.

lay all your love on me

2011-11-23 / 19:21:13

Får bli en bild på dagens outfit igår ;D den idag var så tråkig.. Eller den här var bättre ;) 
Dagen har vart bra! Slapp konditions-test för jag har ju ont i hälsenan, men de blev inget sämre betyg iallafall :) Mycket bra! :D 
Sen körde jag ju också, de gick bra! Eller ja jag gjorde några fel.. Men jag är medveten om dom och ja. Jag har blivigt godkänd med körningen iallafall! :) Bara teori provet kvar! 
Sen så gick jag på läxläsning på skolan för Jenny var där :) Sen gick jag och Jenny till trafikskolan där Anna och Erica satt och plugga teori :) Ja vi  typ bara sa hej sen gick jag och Jenny till pizzerian och käka :p satt där en stund, sen gick vi tillbaka till Anna och Erica och sen åkte jag och Jenny hem till henne :) Pästa bara en stund sen hämta pappa mig :)

Nu tänkte jag faktiskt skriva en NO hemuppgift på datan som ska vara klar på måndag, lika bra att börja så de blir klart! :) 
Sen är de Bron! Sista avsnittet och jag kan inte bärja mig!!!!! Gaah! 

Haha skriver snart pöss

Halsband // Lindex. shorta // H&M. Leggings // Vero Moda

då man somnar som skönast

2011-11-22 / 21:56:27

Kom hem för typ en halvtimme sen :p Vilken träning! När jag kom dit så var de jätte många där! Asså vissa gånger kan de vara tre pers som springer, idag var de 15! De är bra! Riktigt kul att så många har börjar komma med nu :)
Och ja själva springturen ikväll var bra. Tog de rätt lugnt men de blev ju en lång tur ändå. De var bland annat en backe ner till Paradiset som de heter, och den backan är den brantaste backan jag vet!! Iallafall som väg. Och där skulle man köra idioten uppför!! Själv gick jag bara ner en bit och sen upp, men dom som körde idioten hörde man hur dom skrek nere i backen för att komma upp, sjukt!! 
Ja sen så sprang hälften av alla tillbaka till Bullargården men jag och några till tog en till vända. Haha jag fick springa vid pappa för min pannlampa lyste typ ingenting och de är ju så svart i skogen så man ser ju verkligen ingenting! Och då också en dålig väg där man inte riktigt vet hur de ser ut på marken.. Och på den vägen var de också en brant back, inte lika brant som den andra men! När jag gick upp för den så pajade min hälsena totalt! De gjorde så fruktansvärt ont så jag fick halta/små springa tillbaka. Först kunde jag knappt gå med foten normalt.. Men nu känns de bättre iallafall! 

Och imorgon har jag konditions test också! Hoppas jag inte har ont i foten då..! 
Och så har jag övningsköra moped-kurs imorgon med! Sista körningen och jag hoppas de kommer gå bra :) 

Men nu ska jag gå och lägga mig, och jag kommer sova så himla skönt! Älskar de efter träning :) 
Godnatt


det står kvar

2011-11-22 / 18:37:59
Från sen-sommar till vintter :) dom två första bilderna i tagna nu i vår, den sista vinter bilden är tagen för jag vet inte hur längesen ;D älskar de trädet iallafall!

Hahah höll på att skriva att de var måndag och att de var en ny vecka idag xD men sen så kom jag på att de ju faktiskt är tisdag.. Bra där! Haha! 

Ja klockan sju är de vasalopps-träning! Så jag ska strax börja byta om och packa dusch grejer :) Richard och Felix tvingar mig att komma.. ;) Bara de att jag är sjukt trött och skulle bara vela vara hemma och ta de lugnt men jag offrar mig så snäll som jag är.. ;)
Nej men klockan går :) Uppdaterar förmodligen när jag är hemma igen :) Annars imorgon, pöss

dejt med kudden

2011-11-21 / 22:38:05
Nu har jag suttit här på tok för länge! Hur kan tiden gå så fort!? 
Nu blir de som sagt dejt med kudden efter att jag stängt ner datan för idag. Har iallafall fixat massor med musik ikväll! Alltid något ;) Och jag är kär. I Rihanna, på nytt, igen!! Fantastisk är hon, och hennes nya stil, damn!! Har ni inte kollar videon till we foud love så är de höööög tid att göra de nu med en gång! Älskar hele henne!
Nu får ni sova så gott :)  Och ha en bra tisdag imorgon :) Godnatt♥ Haha min rumpa har domnat bort xD ingen bekväm stol detta.. 

Du kom
du såg
du segrade.
Jag förlorade,
dig.

21112011

2011-11-21 / 20:11:24

Ny vecka och nya tag eller? 22 skoldagar kvar till jullov nu!! Ska blir så fruktansvärt skönt!! Men ja de är ju 22 dagar, 4 och en halv vecka, med prov och inlämningar högt och lågt. Vilket inte är lika kul! Usch känns som att man inte får missa en ändaste minut av skoltiden! Blir jag sjuk nu är de kris! Man ska ha så bra betyg som möjligt inför gymnasium nu liksom, ingen tid att spilla! Men de är klart utmattande.. 
Men ja jag får väl likna en soffpotatis på kvällarna helt änkelt! Har inte rört mig en centimeter sen typ halv sex, nu är klockan över åtta.. Jag behöver de! Behöver ju plugga också men.. Starx!! 

Ja dagen har vart som vanligt annars :) Inget mer att tillägga, uppdaterar strax :D pöss

färglöst grått

2011-11-20 / 22:02:56

Nu är jag en tired woman och ska snart bryta mig loss från datorn och inta en fruktansvärt behövlig platts där jag kan få sova ut! Ja sängen då.. 
Imorgon väntar vardagen vilket innebär irriterande lärare, prov med närvositet inklämt, elever som bara vill hem, svättiga gympasalar och helt vanlig skolmat. Allt precis som vanligt. Det är mörkt till skolan, mört från skolan och där imellan är de inte upplysande solsken heller. 
En vanlig dag, i en vanlig värld där allt är som dagen innan och dagen efter. De är grått, trist. smaklöst, förglöst grått och fult.
Man är alltid trött och de känns som det ända jag gör den tiden jag är hemma är just de jag ska göra nu.
Godnatt


du såg bara de rätta. och jag tvivlade.

2011-11-20 / 20:39:44





Hej på er! Äntligen blev de ett inlägg ikväll ;D ville redigera bilderna jag tog idag och när jag hade gjort de så ringde de en på skype och sen glömnde jag visst bort detta med blogg-inlägg-måste-jag-göra haha ;) Men nuu så :D 
Idag väckte pappa mig vid halv tio.. Döds trött.. -.- men de gick ändå! Så sen åkte vi till Tegen, där vi åker skidor. Ja alla som kan som är aktiva med att åka skidor på vintern fick komma dit idag och hjälpa till att göra iordning inför vinter-säsongen. Då ska man göra fint i skid-stugan, göra fint utanför stugan och sen även kratta bort sten från vägen där spåren ska gå. Jag hjälpte till med att kratta bort stenar, de var segt men de gick! De var jag och tre tjejer till, eller a kvinnor eller vad ska man kalla dom? Inte tanter iallafall ;) Men ja de var ju lite kul/trevligt :) 
Sen när vi äntligen kom hem så åkte jag, pappa och Albin till Älgemon, ja jag tog kort och sen kolla jag på lite läxor :p

Imorgon är de skola igen, jippi! Usch -.- Känner mig så jäkla slö och de förvånar mig inte alls om jag snart ligger här med feber.. :( 

Ni får ha de toppen! Hejdååå :)

Godkväll :) ni har haft en bra dag hoppas ...

2011-11-19 / 22:24:26

dsc00622 (MMS)

Godkväll :) ni har haft en bra dag hoppas jag? :) Själv är jag helt slut! Shit.. Ja jag orkar inte sätta på datan så ni får nöja er med detta.. ;) dagen har vart bra iallafall! Har suttit mer än sju timmar på buss eller tåg.. Men de har gått ändå! Var ju ändå på mässan mer än sex timmar :) fick sålt två böcker, låter inte mycket men de var helt fel mål-grupp så jag är nöje ändå! :) det var jag och tre till i montern. En författare och två anställda. Den ena anställda heter då linda och hon har jag träffat rätt många gånger innan så henne känner jag ju :) jätte snäll och trevlig är hon! den andra anställda var en kille (som jag inte mins vad han hetter!) Som jag inte träffat förr :p men han var jätte trevlig! Vi gick faktiskt iväg och åt tillsammans så jag fick ju lära känna han lite iallafall :) sen var de då en författare med som är med i gruppen världs-berättare. (Jag är med i unga-berättare) hon är ju lite känd, men jag minst inte vad hon heter heller.. Men hennes bok väskar fantastiskt intressant! Hela hon är fantastisk! Fantastiskaste kvinnan jag träffat tror jag!:) Men ja jag är helt slut! Och ska sova nu, som ni ser på bilden ;) Imorgon ska vi till dit som ni åker skidor på vintern och göra de fint inför snön :) ville inte med men pappa tvingade mig typ.. Så jaja! Sov underbart! För de ska jag göra nu!


Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra :) själ...

2011-11-19 / 09:21:10

dsc00612 (MMS)

Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra :) själv mår jag bra iallafall :) sitter nu på tåget, som ni kanske ser ;) har åkt buss i en timme och en kvart precis så jag är inte trött på kollektivtrafik ;D nejdå men jag tycker om att åka buss och tåg! :) de är avslappnande liksom. Ja nu väntar en spännande dag på mässa i Karlstad! Jag är framme ca tio och då kommer en tjej och hämtar mig :) Kommer säkert att vara jätte kul! Och ni får ha en underbar dag allihopa :) jag är hemma vi kanske nio ikväll så jag går säkert in på datan då och skriver nånting :) Puss och kram


jag blir så förvirrad. varför se på mig, när jag inte ens är fin?

2011-11-18 / 22:04:00

Hej på er, nu var de fredag igen. Skönt! Och denna fredagen var inte mer eller minder lik alla andra fredagar, den var som vanligt. Eller jag och mamma var inne i en affär och kolla på mat servis som jag ska börja spara på. Men jag kunde inte bestämma vilken, så vi ska kolla på fler ställen. 
Ja jag har gått i skolan, jobbat och åkt hem, gjort mig iordning, ätit och sedan åkt till Mackan. (ungdomsgården) Där var de nästan ingen, men de kom lite folk, sen när en del kommit åkte vi till Backa skola för att spela bandy i gympa-salen. Men de blev ingen bandy! Eftersom nästan ingen förutom några killar hade kläder och klubba. Så vi körde bänk-fotboll, tills alla tröttnade... Sen stanna vi en stund till och åkte till Mackan igen vid nio. Och då skulle pappa tvunget köra hem mig eftersom han skulle hämnta Albin då, blev smått sur och irritarad.. 
Usch jag är jätte trött.. Bara allmänt depp! Uach orkar inte.. Orkan ingenting! 

Imorgon står jag upp tidigt, typ sex..... Gör mig iordning och åker till Ed där jag tar buss till Åmål osv.. Ja jag ska till Karlstad iallafall! På bok mässa som sagt :) Kommer nog bli jätte kul! Hörde nu att de hade vart drag där idag iallafall :) Mässan är från fredag till söndag.

Men ni får ha de så jätte bra!! Hoppas ni har en toppen fredag. Jag skriver säkert sms-inlägg imorgon på bussen :) Hejdå! 

Jag förstår inte varför.. Jag är så förvirrad, jag är inte alls fin, varför inte ta någon som är snygg? Tycker ni om mig så hemsk mycket så visa de.. Jag förstår inte..


om jag bara visste vad du tänker

2011-11-17 / 21:34:00
Nu har jag äntligen skrivit klart min krönika!! :) Hoppas Cecilia svenska läraren blir nöjd! 
Nu ska jag duscha och sen söva! 
Har fortfarande ont i huvet och nacken.. Eller ja mest nackan men! 
Haha sov så gott nu allihopa! :) Och ha en toppen dag omrgon! De är ju fasen fredag!? Känns som om de var måndag igår.. Gaah! 

Har jag nånting att hoppas på?

111711

2011-11-17 / 19:59:53


Hejhej :) Usch har en hemsk huvudverk och as ont i nackan! Värsta huvudevärken på länge!! Om ni undrar hur jag mår just nu! ;) 
Dagen har varit bra! Bortsätt från huvudvärken då :p har haft Showbiz träning halva dan :) Har gått as bra! Nu börjar de lika en show asså!! :) 
Ja när jag kom hem somna jag i soffan direkt.. -.- 
Nu ska jag skriva klart krönikan, åh får panik! Och sen ska jag duscha också, och gå och lägga mig tidigt! 

Dagens: HALSDUK // MORMOR HAR GJORT. TRÖJA // GINA TRICOT. KOFTA // BIK BOK. JEANS // H&M.

varför kan jag bara inte få slippa?

2011-11-16 / 22:28:44

Nu är de läggdags för mig! Skönt.. Orkar inte vara vaken!! Usch.. Alldeles för många tankar. 
-Asså ni måste tycka att jag är västa emot!? Att jag inte gör annat än att tycka synd om mig själv, och de behöver jag väl inte skriva om 24/7!? Och ja.. Jag mår dåligt nu! Och ni får tycka de är hur jävla fel ni vill! Men de är sånt jag skriver om.. Och jag gillara att skriva, och tyvärr! Så har jag inte ett solstrålande liv i glans och glädje. Därför utgår jag inte från de heller.. Därför blir de att jag skriver om hur jag mår, jag skriver ju ändå i en blogg om mig själv? Kan ju inte skriva om hur jag inte är då? Då är de liksom inte om mig själv längre.. Så gillar ni inte dystra deppiga bloggar, så behöver ni faktiskt inte läsa.. Men jag tycker om att läsa andras depp texter. De är en stil liksom, asså jag skriver ju inte depp texter för att de är en stil! Eller för att jag bara vill få de att låta som att jag är depprimerad! Jag skriver 100% om hur jag mår!! Eller har mått. Och JA! Jag har de svårt, förlåt mig. Och ni vet ju inte allt jag mår dåligt av!? Men jag kan faktiskt må bra också. Jag har blivigt bättre på de nu faktiskt..
För er som träffat mig och klanske tillochmed känner mig, vet att jag är en gld tjej utåt! Och de vet jag! Jag är gld på utsdan. Men tyvärr har jag den sidan för att dölja dom inte alls lika roliga sidorna..
Jag har en lite depprimerd blogg just nu. Bara så ni vet liksom.. Haha..
Vill också tacka alla nya läsare!! För jag har fått mer läsare :) Tack för att ni kikar in här! Detta är min blogg och ja.. Ni är mycket välkomna :)!-
Haha till de jag skrev om igen.. Ö ja! Jag ska gå och lägga mig nu, för att jag har en massa hemska tankar i mitt huvud som jag inte orkar tänka på. Du skrämmer mig, och har alltid gjort.. ska jag skrika och gråta? Böna och be? Haha, de hjälper inte. Du är hemsk!.. Imorgon ska jag vara uppvilad! Showbiz halv-dag! :D Tagga!! 

Sov så sött :) Bjuder på bilden åvan också! Haha de var i morse, de hade blivit lite is i den pytte lilla backen, så man kunde glida ner för den på skorna ;D haha de var kö bland barnen för att få åka! Vad lite de behövs för att ha kul när man är liten!? Saknart! Gör inte ni?


we dancing!

2011-11-16 / 19:49:16
Hej lovers! Haha lät som att komma från en mäster bloggare! Men vem bryr sig? :) 
Har haft en bra dag faktiskt! Hänt mycket, och de gillar jag! Ja först var de advents-kören som träna direkt på morgonen :) Så jag slapp hela matten! Sen på språkverkstaden var de film :) Tusen gånger starkare var de som visades, jag har redan sett filmen och läst boken men :p Ja sen så var de kamratstödjar träff med alla sjuor :) Alla kamratstödjarna har varje år en träff med dom nya sjuorna. Om vad kamratstödjare är och sånt, och även hur man ska bete sig som vän och allt runt de! (detta har jag skrivit förut men!) Ja så vi hade denna träff ideg i B-hellen :) De gick bra! Men ja sjuor är ju lite små jobbiga (vissa) haha niorna är sääkert inte bättre! Men de var jobbigt imellanåt att få tyst på dom ;D 
Direkt efter skolan begav sig jag, Sonja, Rebecka och Lisa, hem till Lisa för att träna vårt dans-nummer i Showbiz! Vi ska ha halvdag med Showbiz imorgon och måååste kunna de!! Haha Och shit va vi tränat!! Och jag tror de sitter nu! :D grym dans vi har!! Men ska träna ännu lite till nu själv :) 

Ja sen åkte jag med älskade farmor hem! :D mysigt att träffa henne när hon blir så gald av att se en :) 

Haha nu ska jag inte skriva mer! ;D ska övaaa! :) 
Puss skriver mer snart :)

kort-are

2011-11-15 / 21:58:17
Ja nu är de KORT! ;) Men de är bätte nu faktiskt :) Nu är de lika kort på hela sidorna och de är så kort så de inte blir vågot ;) Tycker de är kul med en fyesyr som inte alla har! :) 

Sen sist har jag inte gjort mycket, rengjort min fondation pensel ;) Vet inte ens om de blev bra!? Hur rengör ni erapenslar till smink? Hahah är så dålig på sånt här! ;) 
Nu ska jag ta fram och plugga på en dialog till showbiz! :D imorgon stannar jag kvar i Tanum och tränar dans + dialog/teater :) Kulkul! Allt SKA sitta!! 

Och imorgon blir de även kamratstödjar instruktions-möte för alla sjuor :) Varje år har kamratstödjarna ett möte med sjuorna och informerar dom om kamratstödjarna, vilka vi är och vad vi är till för. Och sen också hur man ska vara mot varandra på skolan, att alla ska vara lika mycket världa och att man ska ta hand om varandra! Hur man ska vara som komis helt enkelt :P Ja sen ska vi visa upp en teater + lekar med mera :)  Kommer att bli as bra! 

Nu ska jag läsa på och sen söva! 


kan man få krama någon som inte utnyttjar den?

2011-11-15 / 20:43:08
Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag. Jag förstår inte varför jag ens gick till skolan? Har haft ont i huvet och magen hela dagen.. :( Men de har gått ändå!
Tog en lång springtur också när jag kom hem. De var ju skönt att komma ut, men jag fick ett inte lika skönt panik-anfall på vägen. Fyfan att allt ska rasa precis när man börjar få lite ordning och känna att de går mot rätt håll. -vill bara krama någon, någon JAG känner mig trygg med. Någon som inte utnyttjar min närvaro. Säger nånting som inte menas så som jag uppfattade de. Jag tycker inte om er. Men de är väl mitt fel? Jag duger inte till något annat. Är jag så klen, så feg. Att jag inte kan utsätta mig för detta? De är ju mitt fel, och jag är inte värld mer! Jag skulle bara lagt mig ner och.. Tagit de jag förtjänar. Jag är inte väld nånting annat!-
Och sen klippte mamma ännu kortade med trimmern! Nu är håret på sidorna CA 19 mm.. ;) Haha, men de känns bättre nu när de är jätta kort :p Lägger upp bild sen. 

Nu ska jag skriva på en krönika om praoen som vi har i uppgift i Svenskan, åh de går trögt! :(

ingenting betyder nånting

2011-11-14 / 20:21:18
Åh vilken bra kväll -.- Ligger i sängen, har huvudverk och ont i magen. Vill bara somna! Men kan inte somna. Kollar runt lite på datan men blir bara deprimerad när jag ser för mycket. Haha du tycker inte ens om mig, jag vet vad du tycker om. Men de betyder absolut ingenting för mig. Vad ska jag tro?.. Åh blev en deppar kväll..
Men men nu ska vi inte bry oss om mig! Imrgon är de tisdag! Och jag somnar nästan så fort jag tänker på de.. Inte peppad alls.. Usch. 
Men nånting jag kan glädjas över är ju att jag ska på bok-mässa i Karlstad på lördag! :D Kommer bli jätte kul!! Ska ju då visa upp min bok för ung berättare :) En som jobbar med ung berättare har idag bokat biljetter så jag åker från Ed på lördag 07.35 :) Tidigt men värt de!! Kommer bli as kul :) 

Nej nu ska jag göra nånting annat ;D sen ska jag sova :) Usch inatt drömmnde jag as mycket.. Jobbiga drömmar! Hoppas natten nu blir bättre :) 

Jag fäller tårar när jag tänker på dig. Du som var min vän. Jag klarara inte av de..

oj vilken fin start!

2011-11-14 / 18:16:48

Yes! Vakna i morse med en himla huvudverk, kved till mamma om att jag ville stanna hemma.. Fick i mig frukost sen sa mamma att jag kunde gå och lägga mig igen, haha som sex timmar och vakna tolv-halv ett.. Yeah! Huvudverken var inte lika kraftig. Och de bästa var ju att jag möttes av solen när jag gick upp! Först gången på månader men fick se den!! Härligt. Så jag fick ju ta en promenad va klart :) Haha fick bara ondare i huvudet -.- Solen sken i ögonen och de ble bara jobbigt.. Så när jag kom hem satte jag på en film Gangster haha mamma gillar den inte.. Hon bara: Har du sett den förr? Jag: ja? Mamma: vadå tycker du den är bra? Jag: Ö ja? 
Haha inte hennes favorit.. Men  jag tycker den är bra! :) Lite väl mycket pistoler med de hör filmen till! 

Ja och nu återfick jag huvudvärken igen, jippiiiiii!! Åh dör -.- Nu är de illa!! 





Igår skrev jag ett väldigt långt inlägg. Där jag utalade mig om de privataste jag har. Nånting väldigt svårt som har vart mitt liv sen jag var ca nio år gammal. Tyvärr tog jag bort inlägget. Jag fick en väldig ångest bara några minuter efter jag hade publicerat de.. Men texten är sparad iallafall. Vet inte om jag kommer lägga ut den igen, de är ju trots allt nånting oerhört privat! De var ju några som hann se det iallafall. En av dom Sanna , som höde av sig till mig igår kväll och sa många fantasktisgt fina ord! Tack Sanna!
Som ett "smakprov" om man kan kalla de så.. Om de jag skrev igår kan jag ju länka denna länk igen. Och säga att, det är jag. Fanny 15 år, som skrivit texten.
Inlägget kanske kommer att publiceras igen. Vad tycker ni? Ska man gå ut med vad som helst i en blogg som man vet många vänner läser? Eller ska man hålla de för sig själv? Är man modig eller idiotisk om man lägger ut de?


Kram

Gina Tricot.

2011-11-13 / 18:55:38




Några små favoriter just nu! :) Börjar gilla Gina mer ån någonsin. 
Synd bara att de är typ 12 dar tills lönen.. Men jag har ju en födelsedag att vänta strax efter också! :)

alla pappors dag

2011-11-13 / 17:30:07


Hej på er :) Hoppas ni grattat era pappor ordenkligt idag! De är dom världa. Haha själv har jag inte sett min pappa på hela dagen.. Så vi gav han presenter till middagen nu :) Han tog sin pappa dag till att jaga älg.. ;) De var väl de han ville.. ;D 
Men ja mamma väckte mig 07.45 och 08.30 så åkte jag för att jobba ;) De gick bra! Var klar vid typ elva och då körde Anita mig till Hällevadsholm till mormor och morfar där jag dusch och gjorde mig iordning :) Sen åkte jag med dom till Röe Gård (bilden) och träffade hela släkten :) Eller ja iallafall från mammas sida :) Vi åt fars-dag buffe och hade allmänt trevligt och mysigt :) Nästa gång vi ses allihop är när jag fyller år :) 
Ja sen åkte vi hem vid tre och efter de har jag inte gjort så mycket.. 

Tänkte ta ett varmt bad, men de är ingen som vill tänka sig att elda -.- Och jag får tydligen inte!? Fattar inte?

Hahah igår kväll när jag skulle kolla på filmen så.. Tro de eller ej! Så somnade jag.. Älskar att somna i soffan framför tven! Bara de att jag inte vakna ien fören halv fyra.. ;) Då gick jag till sängen, haha onödig info!?

Ha en bra kväll :)

ett sånt där, bara för att

2011-11-12 / 21:24:23
Haha ja jag har ingen meningn med att göra ett inlägg! Egentligen.. ;) Kollar på Så Mycket Bättre, men de är ju fan reklam hela tiden!?!?! 5 reklam-avbrott på ett program!? Blir galen -.-
Ja sen är de tydligen nån feilm på fyran som jag tänkte se :) 

btw, haha borde inte aaalls skriva detta men, kolla denna länk. Vet att ni är få följare här, så de är nog rätt lugnt. Och hon som skriver heter inte alls lisa, och är inte alls 19 år. ni kan inte ana.... Men ni kan gissa. länk
Nånting jag bör skriva om här i bloggen?

krånglade mig upp ur soffan

2011-11-12 / 19:31:33

Haha yes! Kom upp ur soffan lite dramatiskt när pappa satte på nyheter och sport..! Gick hit till datan istället.. ;) 
Men ja de ser ju ut som en fantastiskt skön hemma-kväll ikväll! :) Behövligt som tusan! Men ja man vet ju aldrig.. Kanske händer nånting sen? Ska iallafall försöka lägga mig runt tolv åt minstone för mamma väcker mig 08.45 imorgon för så ska jag jobba! Efter jobbet sabbt hem till mormor och morfar och dusch och göra mig iordning sen ska släkten åka till Röe Gård och äta middag klockan ett :) Ja de är släkten på mammas sida då :) Momor och morfar, mostrar, kusiner och pojkvänner :) Super mysigt kort sagt! :) 

Åh minus denna kväll är ju grinighet, värk, trötthet och bara blää! Som man kan uppleva en gång i månaden, allt på samma gång! Jippi? -.-

Nej nu ska jag.. Packa lite saker som jag ska ha till mormor imorgon! Ombyte, smink med mera :) Ju snabbare gjort desto bättre, eller hur? :) 

Skriver kanskeeee sen

Hatar att man inte kan skriva någon rubrik...

2011-11-12 / 17:46:22

dsc00592 (MMS)

Hatar att man inte kan skriva någon rubrik, men de får funka ändå! :) Ja jag tänkte att jag gör ett sms-inlägg här i soffläge! ;) precis smäckt i mig middag och ligger nu i soffan under en filt, med lite godis och väntar på att reklamen ska ta slut så jag kan kolla vidare på filmen som jag nu missat jätte mycket av eftersom jag ätit middag :( Går in på datan senare! Orkar inte gå dit nu när jag ligger så bra här ;D För övrigt ser de ut som en fruktansvärt lugn hemma-kväll :) gött de med! Men nu är reklamen slut :d ha en bra kväll så hörs vi sen! :)


en ny dag enligt timmarna

2011-11-12 / 01:39:41


Åh sommar på Älgemon :') Just där, just då, känner jag lycka! 

Haha jag är typ trött men ändå inte.. Inte så trött så jag bara vill stänga ögonlockan av utmattning men mer att jag är små slö likosm. 
Pappa kom och hämna mig 10, dålig taiming eftersom de typ kom folk då -.- Men de var skönt å komma hem! :) Och efter de har jag bara legat i sängen med datan, pratat i telefon precis och ja.. Inte mycket mer! :) Ska väl SNART lägga mig :)


Har ikväll okså kollat runt lite på ungdomssidor, mest för tjejer, som behöver stöd och hjälp. Blend annat inte till salu och tjejjouren riktigt bra sidor tycker jag!! Är du en tonårs tjej som tex har broblem med sexuella tjänster över internett eller genom att sälja sex, blir du utnyttjad eller kränkt?Det är inte ovanligt! Men man behöver prata med någon. Gör man inte de är risken att allt bara blir värre eftersom man inte vet hur farligt och hemskt det faktiskt är. inte till salu en sida för dig! Har du andra problem? Stora som små! De kan vara att du har ångest över din kropp, problem med dina syskon, bråk med pojkvännen, arga föräldrar eller fakta om massa olika saker som rör tonåringars liv, tjejjouren är en sida för dig, eller nej! Tjejjouren är en sida för alla. För all tonåringar! 

Nej nu ska jag kanske föröka avsluta datorn och sova? Mamma väcker mig 12 så de är ju ingen bråska, men ja de är skönt att få sova! Klockan är ju liksom 2..

Godnatt! :) Ses imorgon

i skymningen

2011-11-11 / 22:34:49


Jag bär ditt smycke, går runt och och bara bär de. Det påminner mig om dig. Din gåva, de ända jag har kvar från dig.. De och minnet. Du förstår inte. Hur jag känner de, inte alls. 
Jag låssas att du är här. Men du är, så himla långt borta. Jag är så rädd att glömma dig.. Men du vet bäl inte ens vem jag är. Vad jag heter. Var jag befinner mig. Att du, en gånge. Kände mig, MIG! 

Ingenting betyder nånting. Ingenting har en mening. Dom kommer och dom går. De bildas mer och mer sår. 
Vad försöker jag åstakomma? 
Ingenting betyder nånting!! Varken för dig eller för mig. Det betyder ingenting. Det ska bara.. Hända.

Mackan nu då.

2011-11-11 / 20:22:49
Hej sitter på mackan med typ Jenny, Jakob, Ida, Malin, Jossan, de suger totalt! Inget drag alls för typ alla är på bandy coh vi som är kvar fick inte plats i bilen.. KUL! Usch :(
Haha var jätte hyper förut! Men nu är jag helt plötsligt trött som ett as :(

Haha bra kväll dettaaaaa :D!?
Haha men jag är bland vänner iallafall? :) Vad mer kan man bigära!? På mackan en död kväll..

Hoppas ni alla har de toppen! :) Talas!

my best frend.

2011-11-11 / 15:47:57



Heej! Sitter helt avslappnad inne på mitt rum med Jenny, Jenny ligger i min säng och sover (tror jag) aja vilar iallafall! Och vi lyssnar på jätte lugn musik ♥ så ska en skol-vecka avslutas tycker jag! 
Vi ska snart ut och fotta också :) Lite taggad! 
Skolen idag har vart päs väl. Haft idh, so, engelska. Tre lektioner och sen slutade jag kl 12 :) Riiktigt päs! Och idag är ju typ första eller andra gången på ett ÅR som jag åker hem efter skolan på en fredag!! Haha jobbar ju alltid på fredagar.. :/ 
Me  jag och Jenny best frenden har de bra! Hon ska få vila en stund till :) Sen ska vi även till Mackan vid sex :) 

Degens: 
Jacka// Ullred, halsduk// Gina Tricot, vantar// Cubus, tröja// H&M, örhängen// Vero Moda, strumpbyxor// H&M, sockar// Cubus, skor// London, väska// Lodon.

de är snyggt.

2011-11-10 / 21:39:49




Tänkte faktiskt tipsa om en tävling, typ första gången jag gör de? Men ja iallafall! Tjejen som har tävlingen heter Emma och driver en fantastisk blogg! Och hela den här tavlingen är fantistisk! Man tävlar om 500 kronor på Tiarasmycken. Tiarasmycken är en internett butik med märkes smycken. Av min syn att döma ootroligt snygga smycken! Jag är träffad! Det är riktigt snygga grejer! 

Var med och tävla genom att göra de som krävs på denna länk. Du har chansen. 

Kolla även in resten av bloggen!

ingen rast ingen ro!

2011-11-10 / 20:46:54

tjaaa! Åh jag orkar typ inte blogga :$ första gången ever? Nejdå men nästan :) Känner mig så trött! Eller inte trött så jag vill sova, mer sjukt slö! Näst inpå lat.. Kan ju bero på min dag också? 
hade för exempel fysik prov -.- Som jag sagt så är fysik inte mitt starkaste ämne! Speciellt inte protoner och allt runt de! Usch :( Men jag hoppas på ett G! För mer än de blir de nog tyvärr inte den här gången :/ 
Ja sen stressade jag som en jag vet inte vad på showbizen! Först skulle jag få tag på en dator att skriva ut ifrån! tog en haltimma bara de.. Åh fick panik! Sen var den massa saker jag skulle göra där uppe! Jag skulle dansa, spela teater, sjunga och prata dialog. Typ allt som finns? Men de är ju kul att ha mycket att göra förståss :) 
Ja sen gick jag till Futura och hämnta en bok av Lågor som jag är med i! Jag bidrog med min Prata Om De :) 
Och appropå den!! Jag ska på bokmässa i Kalstad i Värmland närsta helg!! :D så himla kul!! :D åker runt i hela landet med min bok typ.. ;) Super kul är de iallafall! :)
Ja sen efter jag hämtat den åkte jag och Jenny hem med hennes pappa till Bullaren, hem till henne då ;) Åt och hade mysigt! :) Hjälpte Jenny med pluggandet och så :) Hon kommer även hem till mig imorgon efter skolan ;) Kul kul! :) 

Men nuuu ska jag.. Haha bara kolla runt och päsa framför datan! 

Pöss

då blir man trött..

2011-11-09 / 22:35:54

Åh har typ skrivit 4 A4 till showbiz så ska jag skriva ut de och så FUNKAR INTE SKRIVAREN! Ååååh! panik!! Blir så trött -.- 
Men ja jag fick över de på ett USB så jag får skriva ut imorgon i skolan.. (y) aja, nu blev jag bra trött iallafall! Ska borta tänderna, ta på finn saken och sen krypa ner i sängen. 
Hur mycket sover jag egentligen!? Typ så fort jag får chansen!? Och sen är jag trött heeeela tiden ändå!? Jag är så TRÖTT på de, med :( 

Men godnatt på er solstrålar! 


De är väl mitt fel att jag får ett problem imorgon? De är ju antagligen ingan annans. Skulle jag sagt rakt ut nej nu, skulle jag sluppit göra de imorgon. Men.. jag är väl, snäll? Mot alla andra förutom mig.

onsdag kväll

2011-11-09 / 20:02:25

Åh jag skrev äntligen klart scenen jag skulle skrivit igår! :D *stolt* Men ja nu är den klar iallafall :) Nu är de bara att se hur den blir på scenen också ;) Ska nu också börja med den andra scenen jag skulle göra, och den är MYCKET svårare! De är en scen där man ska rabbla en massa meningar så snabbt man kan typ.. Korta, men många! Meningar! 
Kommer bli bra resultat till sist tror jag iallafall :) 

Ja av bilden att dömma blev de middag vid teven! ;) Hehe mamma är inte hemma..... 

Åh jag hade körövningar idag på trafikskolan!! Höll på att dö av närvoditet..! Men de gick bra! :) Bättre än jag trodde till och med! Jag klarade allt jag skulle plus lite till dess utom :) Super! 
Och när jag kom hem slängde jag på mig träningskläderna och gav mig ut på en springtur/promenad :) Hinner ju inte ens ut innan de blir svart längre! Usch :(

Skriver mer sen, kanske ;) Ska skriva klart och sen klockan nio är de bron! Får se vad jag hinner..

imorgon är en ny jävla dag

2011-11-08 / 21:49:04

Åh gick inge bra med mitt skrivande av den där scenen :( Mamma kom upp och skulle sova.. Vi har nämligen en tv på mammas och pappas rum. Så ja jag får fortsätta imorgon! 
Och imorgon ska jag på körlektion för mopeden! Åh jag är lite små nervös!! Men hoppas de går bra :) Jag vet ju att jag kan köra. 
Men ja nu ska jag sova, som om jag gör något annat än att tänka på de!? Alltid så trött.. 

Vi ses imorgon! :) Godnatt 
bildkälla

någon tänkte fel när de blev jag.

2011-11-08 / 21:42:00


Varför ska den preson som inte kan leva med att ha gjort en annan männsika arg, besviken eller något som helst ogillade på sig själv tvingas göra de dagligen!? JAG KLARAR INTE AV ATT NÅGON HATAR MIG! Inte ens de minsa lilla, inte ens om de är för mitt eget bästa. 
Jag säger nej, för att jag ska? För att de är de som är de bästa, för mig själv. Jag vet de! Men detta gör ju också ont? Jag gillar inte dehär heller! Vad gör ondast, de vet jag..  
Jag vet att ni är svin. Att ni inte bryr er egentligen, jag vet att jag ska hälla mig borta från er. Jag vat att jag helst bara ska bli förbannad. Men jag vet också att jag inte kan bli förbannad, för då blir ni också de. Ni kommer hata mig. Inte älska mig! För att jag gör de som är viktigast för mig.
Från den sidan är de ingen som ser. 

Ska jag hata mig själv eller skada mig själv? 
Ska jag göra som ni säger så alla blir glada eller göra det som är bäst för mig själv?
Inget av dom är ju bra, men något av dom är ju bäst. 

Jag hatar att jag hatar mig själv. Jag hatar att jag inte kan försvara mig själv. 

Jag är rädd för att dom ska hata mig. 
Men de är ju klart jag inte heller vill skada mig själv! 

De gör ont att veta att dom är svin mot mig. Men att jag vet att dom inte är svin mot andra tjejer.

Men jag betyder ingenting

i hate my face!

2011-11-08 / 20:28:07


Hejhej! Hur har de i höstens lite tråkigade klimat? Åh var finare när de var färgglada löv på träden kvar :( Nu har inte ens bokskogen fina färger.. Allt hopp är förbi liksom!? 
A min dag har inte var den bästa! Vaknade med huvudverk, tog på glasögonen men de hjälpte inte -.- Och sen gick jag med denna huvudverk! Plus en trötthet som gjorde att jag fick hela tiden överväga att lägga mig mitt på golvet! Usch.. Så jag sjukanmälde mig vid tolv och åkte hem med bussen 13.25. Kom hem och satte på Calle och chokladfabriken, såg typ halva sen somnade jag i svå timmar.. Vaknar med ångest över att jag har fysikprov på torsdag och fattar nästan ingenting!? Inte mitt starkaste ämne.. :( Så ja jag fick skippa träningen och har nu pluggat fysik i två och en helv timme.. (y) 
Nu går jag över till att skriva dom där teatersakerna som jag skulle gjort IGÅR!? Men jag somnade ju va klart.. -.- 
Så bänka mig vid teven uppe nu och skriva av en scen ur Bullar-revyn! Och så ska jag låte bli att kolla mig i en spegel för jag hatar mitt antikte just nu. FYFAN FÖR FINNAR!
Puss och kram

orden är mina favoriter. dom beskriver, mycket.

2011-11-07 / 21:10:26

Ja tänkt om jag ångrar mig, ångrar mig ifrån dig. Och sen ångrar mig, vill ha tillbaka dig. 
Tänk om jag ångrara mig och sen ångrar mig igen?.. 
Världen är svår, och jag måste stå på två. För att skymta paradiset ovenför molnen. 

Ska man leva livet fullt ut, eller leva som alla andra vill att man ska leva? Ska jag publicera och ta imot kärlek, eller sja jag bara hålla de inne? 

Säg vad orden egenligen betyder som du säger till mig. Jag vill tyda dom, förstå dom rätt. DÅ kan jag förstå dig.

café värdinna för en dag

2011-11-07 / 17:21:12

Hej på er! :) Sitter och päser bra här på rummet! Snart är de mat också, fiskpinnar och pommes! :D åh älskar fiskpinnar!! ♥
Idag har stått i fiket på skolan! Var inte planerat men ;D jag och Maria skulle egentligen stått på onsdag. Men dom som skulle stått idag var inte i skolan så då passade jag och Maria på! :) Var väl inte roligare än vanligt, vi har bara stått där.. sålt sånt som säljs och gjort muffins ;) Och sen städat.. 
Men ja just nu gör jag inte så mycket! smsar gör jag! ;D haha :) Men ska typ äta nu, och sen duscha! Och så måste jag skriva en teater sak till showbiz också! Eller egentligen två men.. Haha ska göra mitt bästa! :) 

Talas

jag låter orden omfamna mig

2011-11-06 / 23:05:34

Nu är klockan elva och jag ska ta och slappna av och ta upp ett vitt dokument och skriva om allt och ingenting. Sätta all tyngd på enstaka ord. Så att de blir bra, det jag gillar. Jag ska låta orden, bokstäverna, meningarna formas av mina fingertoppar. 
Haha okej nu blir de lite väl poetiskt här! Jag ska skriva lite innan jag ska sova iallafall ;) En lite änklare version. 

Har iallafall packat väskan och valt ut kläder tills imorgon :) Ska vara med på gympan, lite gann iallafall! Vet att jag inte ska ta ut mig efter borelian. Tar de lugnt denna veckan också sen kör jag gärnet! Eller a som vanligt iallafall :) 
Nu ska jag avsluta min sms-konversation, skriva lite på datorn och sen sova! 
Puss och kram och godnatt

november 2010

2011-11-06 / 21:26:02
Nu kör jag en återblick av månadens händelser och vardag från förra året denna tid :)


Det tråkiga gråa träde fram.. 

Denna bild förklarade hur min vardag oftaste såg ut.. Med en torterande huvuvärk! 

Sen fick jag mina glasögon till slut! och jag kunde äntlign leva ordenkligt :) De underlättade såå mycket! Nästan precis ett år sedan nu :) 

Jag var ute på många länge promenader

Jag och min älskade Jenny! :) ♥

Jag vande mig vid mina gjösögon snabbt! 


Var på tjej-kväll hos Sara med dom underbaraste tjejerna! Malin, Evelina och Sara :) Mins att vi skrattade så sjuuukt mycket! Hahahha! 

Frosten kom på riktigt! 

Haha ja.. 

Jag kände att skol-böckrna tog kol på mig! Man hann inget annat.. 

Den här bilden får avsluta! Nämligen min advens-stjärna :) Advent är ju snart!! De går så snabbt.. 


Nu ska jag sbart lägga mig och sov, igen.. ;) 
Ha de bra! :)

jag bad inte om de.

2011-11-06 / 20:29:59

Hejhej! Vilken fin dag... Vakna klockan tre! Mamma och pappa var på nån slags hantverks-mässa i Trolhettan hela dan så jag var hemma med Albin och David. Och ja, de var ju ingen som väckte mig vid tolv så jag slumrade sött till tre! Men gött vare, känns väldigt längesen jag sov så bra så länge! 
Och ja.. Kvällen igår? Helt plötsligt stod de en bil utanför som skulle ta mig till Crusaders, jag hade likosm precis intalat mig en hemma kväll, så jag hade lagt mig i sängen för att kolla på program på svtplay liskom. Så kommer de en bil och ja jag åker ju med! Dom åkt ju hit för att hämta mig. Och när jag kommer dit vill jag helst bara hem igen! Jag kände några, men långt ifrån alla som var där! Och de var inte många där. Kändes så fel allting! Men ja jag fick ju vara kvar där.. Usch vilken kväll. Föreställde mig liksom en as stor fest med massa folk där de inte skulle kännas fel att jag kom!? visst inte ens att de var bjud-fest!? De förstod jag först när jag kommit dit. 
Usch, har haft de roligare. Är så förvirrad.. Blev inte klokare nu! 

Haha har nu pratat med Amanda i skype nu i en timme också, haha våra meningslösa konversationer som jag älskar ;D de är jag och Amande de!  

Och imorgon är de skola igen.. Får bara bita ihop och göra de bästa av de ;) Fram tills jul!


jag bad inte om er närhet, men skulle jag springa hem genom mörkret? vart skulle jag ta vägen? jag kan tyvärr inte slåss för min frihet. jag kan bara be om den.




mobbas inte ?

2011-11-05 / 18:50:22

Okej jag vet att jag ser förjävlig ut! YES! De är min lördagskväll på mitt rum med stängd dörr.. Jag ser hur förjävlig ut som jag vill :) 

Hehe åt precis middag och på bordet stod bland annat älg-tunga och hjärta. Jag var smått skeptisk över hur de skulle smaka asså! För hur äkligt låter de inte..? Men jag fick i min lite grann iallafall, så nu har jag testat de med! Hjärtat smaka faktiskt som rökt skinka, så de var ju gott! :) Tunga smaka lite konstigare.. De var segt.. Men jag har testat :D *stolt*

Åh jag blir mer och mer sugen på crusaders asså!! Men pappa drack ju såklart till maten, vilket mamma gjorde också -.- Så ska jag dit så får jag fixa de på annat håll. Om jag ens ska dit! För hur tråkigt är de inte att gå dit själv!? Jo förjävla tråkigt.. :( Får se hur de blir! Prata med en nu som skulle dit, man han skulle dit vid 8-9 så de är ju lugnt på ett tag :) 

Hoppas ni har en super duper bra lördags kväll! :) För de är ni världa!!

och så var de lördag igen

2011-11-05 / 16:06:25

Hej på er! Vart en slö dag idag asså! Vakan vid nio!? Fattar inte hur.. Men ja jag kolla på en film iallafall. Sen fika jag och efter de tog jag en låång promenad! Skönt. 
Ja sen duscha jag och nu sitter jag här utan liv! Ikväll, eller ja snart. Blir de Helg middag med familjen :) Är ju allahelgona så vi ska äta helg skinka (samma som jul skinka..) så ska vi är älg-tunga också!? De låter bra motbjudande! Men alla jag frågat som smakat tycker de smakar väldigt gott.. Så får hoppas de smakar bättre än de låter ;) Så ska vi såklart äta en massa annat :) En super mysig middag helt enkelt.
Sen var de nån fest på crusaders också, skulle vart kul å dra dit, om jag hittar nån mer som ska dit så.. ;) Annars är de ovärt! Men men, egentligen är jag väl inte så taggad för nån fest så men.. Taggad kan man bli! :) 

Nu ska jag.. Inte göra nånting :D 
Pöss

Bjuder på en bild från igår innan mackan igår också :)

Fredag

2011-11-04 / 18:04:20


Hej! Då var de fredag, men de är skit samma för mig som haft fredag hela veckan.. ;) Haha men för er som jobbar och/eller inte är lediga så är de ju gött med fredag! :)
Jag sitter på Mackan och förstår inte alls varför jag åkte hit! De är jag, Jonatan, Joakom och Ante i min ålder här -.- och de ska tydligen vara spök promenad, kul med såhär få!? Nä..
Var och fotades med kusinerna idag ju :) De blev nog rätt bra faktiskt! :) Hoppas jag iallafall.. ;) unkedal, sen TE bättre av att jobba!! -.-

Men ska ut och kolla på Antes traktor, värka som om alla gick ut helt plötsligt xD
Pöss
Sen var jag, mamma, Albin och David och handla i M

hoppas ni klarar er

2011-11-03 / 22:25:43

Hoppas ni klarar er ned en oredigerad bild! För mina ögonlock är vääldigt tunga nu och jag klarar snart inte hålla mig vid medvetande. 
Stack till Mackan från halv åtta till halv tio. Haha var inte planerat! Låg och kolla på film så ringer Ante och stör mig och frågar, eller a mer säger! Att jag ska komma till Mackan, så jag fick ju övertala pappa så han körde bort ;) Men ja! Mackan har alltid en dag extra öppet när de är lov, brukar vara på måndagar då men i måndags var lokalen upptagen. Men ja på dom extra dagarna brukar de inte vara många liv! Ikväll var inget undantag. De var jag, Ante, Jasper, Fredde, Frida och Joel, Kristoffer, Erik, Samuel och Albin :) Inte alls många ändå! Men de funkade :) Jag var och är skadat trött!!

Imogon väcker mamma mig vid åtta, så ska jag göra mig iordning så åker jag, mamma, Albin och David till Dingle och tar kusin-foto! Vi och alla kusiner jag har på mammas sida :) Kul kul! Sen ska vi en snabbis i Munkedal och sen lämna mig på jobbet. Sen till Mackan IGEN! Haha ;) 

Nej GODNATT på er!!

26 timmar i vaket tillstånd. Nattöppet är krävande kul

2011-11-03 / 17:46:56

Haha Amande typ.. fem eller nåt på morgonen? Såhär piggar var vi! 


"Jag vaknar klocken fem, såg solen gå ner igen" Jag har nog aldrig vart såhär trött..Känns som jag kan somna med haken på bröstet.. De blev en lång natt. 
Först stod jag upp halv sju igår och åkte till farmor och praoa hela dan, de var en doktor där så de var EXTRA mycket barn! På förmiddagen var de 11 bebisar! På fyra/fem timmar... Fick mat när klocan var två typ :s Då var jag seg! Sen var de lite lugnare på eftermiddagen sen iallafall! Sen gick jag till tarfikskolan med Jenny och Anna för Anna skulle börja på en kurs, så jag och Jenny vänta :) Sen hem till Jenny och så och göra sig iordning :) Även Ida och Emma kom förbi! Sen stack vi bort till B-hallen vid sex kanske. Kollade vilka som var där, vilket bara var lan killar typ! A vi gick iallafall och käka pizza då också vid typ sju-åtte.  Sen gick jag, Anna och Amanda hem till Kevin för Amanda skulle lämna nån tröja. Och asså vi tre tjejer tillsammans är vääldigt kul! Hahaha våra munnar går i ett och vi babblar! Och skrattar!! Hahah Kevin blev nest intill galen på oss!! Kommer ham till han och bara står och kakklar som några kykklingar liksom!? Haha! 
Sen drov vi till B-hallen, där de var en del folk! Men man gick mest runt och prata med folk och päste! Kolla lite på film osv. Ja de var de man gjorde? Klockan blev elva, tolv, ett och två. Tillslut hamna jag i caféterian och var väl där resetn av natten och morgonen typ! Satt och prata och skratta och så :) Sen drog de rätt många där runt fem och de var inte mycket kvar.. Dom körde fifa tunering i sju timmar också.. Från tolv till sju på morgonen! De luktade pyyyyton inne i de rummet!! När man öppna dörren möttes man att ett svett-moln asså! Sjuk.. 
Ja sen päste jag vidare, och vidare.. Haha vad ska man säga? Vadfan gjorde jag!?
La mig på golvet i köket med Berntsson, och så kom Alexander som jobbar där och spruta ketchup på min rygg!!?? Så typ kom de på min kofta som jag låg på så kom de på nåt konstigt sett fram på hela mig och hela mitt linne!? Ååh vad jag inte blev glad! 

Ja sen så drog jag hem till Jenny klockan nio då de slutade, Jenny hade gått hem vid sju så hon sov som en stock! Och jag somna rätt platasck jag också! Sen ringde mamma och väckte mig vid två för hon skulle hämta mig.. Sen har jag legat i soffan bara :) 

Nu ska jag se på fiiiilm! Och kanske sovaaa... :$ 
Haha ja de var mina 26 timmar i vaket tillstånd plus lite till.. ;) 

Gör nog ett inlägg sen innan jag går och läggar mig :) Ska upp imorgon också...

en sån där bra tag

2011-11-01 / 22:25:33








Riktigt bra dag! Men nuuu är de stressigt! Måste göra dehär inlägget och packa som jag inte ens börjat med!? Ska vara i Tanum imorgon tills på torsdag, de är nattöppet imorgon på ungdommsgården i Tanum (B-hallen) Och jag och Janny ska dit! Och maaaassa mer! :) Och så ska jag praoa hos farmor på dagen också, har ju en dag kvar! ;) Sen hem till Jenny :) Och så ska vi gymma också! Första gången i mitt liv isåfall... Efter? Har bara inte blitt så.. :( 
Och ja sen nattöppet :D och så ska jag väl hem nån gång på torsdag :) Får se hur de blir med bloggandet.. ;D 

Och till dagen idag! Var som sagt i Norge på Østfoldbadet! :) De var kul och mysigt som vanligt :) 
Vi åkte vid kanske halv nio och var där vid kanske tio-halv elva :) Och åkte igen vi halv två typ :P mamma hade ont i ryggen och kunde inta vara kvar mer.. 
Men de var mysigt där iallafall! :) 
Sen på vägen hem så stanna vi på Nordby och åt på Max :D tummen upp för de! 
Och när vi kom hem vid kanske fem så slappa jag lite innan vasaloppsträningen klockan sju! Idag har jag iallafall rört på mig!! Men sprang fartiskt inte på träningen.. Jag gick eftersom jag haft/har borelia och a.. Men gud jag var sugen på att springa!! 

Nu måååååste jag skunda mig! Vill sova också! Ska upp halv sju. 

Sov gooott alla underbara :)

slide show
RSS 2.0