Jag tipsar

2012-08-31 / 19:29:00

helg!

2012-08-31 / 17:43:23

bilden är från tumblr.
Jag är så trött! Vart jätte jätte trött hela dan.. Har bara gått två veckor av veckan liksom? Hur kommer detta gå? Haha. 
Har bara haft tre lektioner iofs så de har vart rätt päs. Och nu är de heeelg! Ska börja den med räkor till middag! Muuuuums :)) Så ska gå och duscha nu så jag hinner de innan :) 
Ha de bra!

from my phone.

2012-08-30 / 20:46:38



Haha min dag har vart smått galen faktiskt.. Men vädligt bra! På engelskan sprang jag omkring med min halsduk på huvet i brist på annat, på bensträckaren vi fick på en av media lektionerna la jag och Lisa oss lite spontant bekvämt/snyggt på en bänk och pästa syggt med ben åt alla håll! Och sen somnade jag på den andra media lektionen under en genomgång... Fränt! 
Sluta iallafall tidigt idag! Så hängde med Evelina hem ett tag och käga götta, haha! Vi såg på farvorit filmen Lol också ♥ Och nu när jag kom hem så tog jag en liten powerwalk med Tarzan, körde slut på han som vanligt... ;) 

Så min dag har vart braaa! Och de är redan torsdag!? Sjukt va veckan gått fort!? Den är redan slut imorgon liksom? 
Älskar känslan av att faktiskt VILJA åka till skolan för att de vänatr nåt roligt! Älskar de. Älskar min skola, min klass och allt som har med de att göra. Förutom tidiga mornar och många timmar på tåg och buss varje vecka... Men nästa vecka får vi våra datorer (macbook air!) så då kan man ju se på film och sånt med, blir bra. 

Nu tänkte faktiskt jag göra mig iordning för sängen..! Så jäkla trött.. 
Känner att tiden för bloggandet försvinner lite, och när jag väl bloggar är de ju inte så intressanta inlägg kan jag tycka. Skriver ju nästan bara om vad jag gör om dagarna, och de är ju de kan skriva bäst om iofs. Eftersom att de är de jag gör liksom, haha logiskt! Men jag förstår om ni tycker de är väldigt tråkigt att läsa! Kanske? Säg va ni tycker! 

I love those heels

2012-08-29 / 17:47:29
Haha kom precis på, precis när jag tagit av mig alla kläder och tatt på min mjukis kläder och lagt mig under täcket i sängen ATT jag har glömt att ta outfit bilder... Fuck. Men jag har inte haft nåt särkillt märkvärdit förutom mina höga klackar! Typ jeans från H&M och ett litte från Gina med en kofta till. Men klackarna gör de ju liksom, kännt bra att vara lång :D för en gångs skull liksom. Mums ♥ Dom är förrestan från Skopunkten :)
Den har vart braa, hela förmiddagen lärde jag känna några goa killar, kul! Sen har jag haft tre lektioner innan jag slutade. Estetiskkommunikation, historia och svenska. Var bra trött på svenkan asså!! Men fick pigga upp mig med en liten bik kladdkaka efteråt följt av en mysig tåg-tur :) Och NU är jag hemma en liten stund. Ska bara äta och sen åker jag bort till Jenny för att päsa styggt! Göttgött. 

Vi höörs, nu ska jag göra en svårlagad middag, nudlar ;) 

You treat me like shit

2012-08-29 / 07:55:41

Godmorgon. Sitter just nu på tåget och halv sover med Maria. Så trött! Vill bara sova några timmar. Men nu är de ingen återvändo. Börjar som sagt 10.20 idag så får se vad jag gör fram tills dess.
Hoppas eran morgon fortsätter bra och att ni får en lyckad dag. De var de jag ville säga :) en bild på mig när jag väntade på bussen med. Vad jag har på mig får ni se sen, kan ju säga så mycket som att jag är lång idag!


feel the energy deep inside your system

2012-08-28 / 21:32:31
 
Dagens: linne - Gina Tricot || kofta - Bik Bok || shorts - Bik Bok || jacka - Marknar i London || skor - Converse || skärp - hittat hemma || ring vänster hand - Indiska || ring höger hand - JC || örhängen - Ur&Penn || klocka - Ur&Penn

Hej på er. Klockan är mycket, redan... Har ju bara 4 timmars fritid om dan numera, mellan typ halv sex och tills jag går och lägger mig som är, strax... Haha. Men jag hinner med att blogga iallafal! :)
Slutade som sagt tidigt idag! Så tog tidiga tåget med några vänner till Tanum också hälsade vi på våra gamla och saknade lärare från högstadiet! Så kul :) Sen åkte vi med skolbussarna hem så jag var hemma vid helv fem idag. Och här hemma har jag bara slappat i soffan, skönt! 
Imorgon börjar jag sent och slutar tidigt, haha. Börjar 10.20 och slutar 14.55. Men ja jag måste fortfarande ta tidigaste tåget till skolan och sen de senaate tåget hem. Så de är rätt ovärt allting egentligen! Men jaja. 

Nu har jag precis flätat mitt ny-duschade och ny-inpackade hår för att de ska va lite fint imorgon (min hår är kaos just nu hela tiden. Är snyggt när jag går ut på morgonen, men då tar jag på mig hjälmen och allt är förstört.. Sen får jag ingen ordning under hela dan. Surt! ). Så nu ska jag bara bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, skulle vara lite halv bra väder imorgon så får väll se vad de blir! 
Sov så gott :)

jag har tänkt men aldrig fått tala

2012-08-27 / 21:02:00
Dagens: Linne - BikBok || kjol - Hemköp Munkedal || skor - Converse || ringar - JC / Indiska || klocka - Ur&Penn
 
Några finfina bilder ser ni ovanför från min lilla roliga digitalt-skapande lektion idag! Hela två och en halv timme var den, ingen kortis direkt. Men den var rolig! De bästa med att jag hade den idag är att samma tid imorgon får jag ledigt två och en halv timme! Vilket betyder att jag slutar två och en halv timme tidigare imorgon och alla andra tisdagar framöver. Så jag slutar 13.10, låter väll helt ok tycker jag. 

Annars då? Jo jag är hungrig typ hela tiden, hoppas man vänjer sig vid de! Äter ju halv sex på morgonen, är hungrig igen under första lektionen runt halv tio sen efter lunchen är jag hungrig igen vid två-tre och fram tills jag äter middag vid sex! Haha... Måste vänja mig vid hunger känslan. Och tröttheten! De håller ju inte dehär

Bortsätt från de är allt bara prima! Är riktigt gald för en gångs skull! All rullar på, jag har en underbar klass och jag skrattar hela tiden, skuttar runt på Sinclair som en ängel bland massor av snälla underbara människor. Livet levererar och jag kan bara glömma bort och inte tänka på allt som är jobbigt, känslorna kan väll vänta? kommer de känslor är dom så välkomna så, jag kommer ta emot dom med öppna armar. Men jag orkar inte kämpa för känslor som aldrig blir besvrade och svin som inte vet hur mycket dom sårar. Så jag fortsätter att skutta omkring i min lilla värld där alla snälla männiksor är välkomman. Peace, puss & kram och allt dedär!

Kylig morgon

2012-08-27 / 08:03:24

Nu står vi på Uddevalla centralen och väntar på att få åka vidare till östra stationen och börja skoldagen. Den här morgonen är extremt kall! Tycker jag... Och alla andra som stått ute och väntat på bussen. Köra moped med jeansjacka och en tunn kjol var ingen höjdare kan jag ju säga... Men ska man va fin får man lida pin eller hur var de? Fick på mig ett par vantar iallafall. Men ja man vaknar ju till liv av kylan iallafall så nu är jag redo för en ny skolvecka! Ha en bra måndag allihopa! :)
En morgon bild på mig och Maria nu på tåget bjuds de på med :)


vi är dom som förlorar men jublar ändå

2012-08-26 / 19:03:26
Då var den här helgen snart över. Och imorgon är de dax för en tidig morgon men sen, en förhoppningsvis rolig skoldag! Men innan jag lägger mig ikväll tänkte jag hinna springa en slinga på 7 km eller mer, vika alla mina tröjor i garderoben och få över lite musik till mobilen. 
Så jag tänkte börja nu! 
Annars har dagen i bjutit på något mer än en film.. Väldigt meningsfull dag! 

Bjuder som ni ser på två bilder också på allt som mamma åstakommit i köket idag. De är kräm, sylt, mos, inkokta plommon, marmelad och säkert nåt mer! Rikitgt gott!! ♥

Nej nu ska jag ta på min träningskläder och ge mig ut och få något gjort. Ha de bra 

Way am i so stupid?

2012-08-26 / 12:33:19

Vaknade lite tidigare idag! Så tidigt som halv elva faktiskt, riktigt duktigt gjort av mig ;) Inte för att jag har något att göra bara för att jag är vaken... Får väll ta en lång springtur sen eller nåt i vanlig ordning när jag har tråkigt.
Hoppas ni alla får en bra söndag!
Bild från tumblr. Och för tillfället stämmer texten in bättre än någonsin.


Om du vill ha mig så säg till. För själv vet jag inte vad jag vill.

2012-08-25 / 23:49:56
men jag tror inte du vill de. jag tror seriöst inte de. 
men ändå fortsätter jag att hoppas, som den idiot jag är. 
Jag fortsätter hoppas på dig, den idiot som du är. 
Herr och fru idiot. Som aldrig blev herr och fru. 

I love my dog, even if it's a little crazy..

2012-08-25 / 20:37:00
Bilden är tagen från min mobil förut med instagram. Följ: golikeme
Var ute och gick med min hund Tarzan förut, eller ja familjens hund. Han har precis oprerat 15 cm utav svansen nu för två veckor sen, de är därför han har bandage på svansen och en såndär skärm rund huvet. Han hade fått ett sår längst ut på svansen som inte ville eller fick läka eftersom han slår i svansen överallt hela tiden. Så såret blev jätte infkterat och inflamerat. Så vettrenären besltade att operera annars skulle de i värsta fall sluta med att hela hunden kunde dött... 
De bästa med operationen är att Tarzan blivigt lite lugnare! I vanliga vall är han helt galen.. Väldigt jobbigt! Han springer som en galning inne och blir helt till sig när de kommer besök, som en valp typ.. Bara de att han är 6 år gammal! Men efter att han har opererats nu, har den här tratten på huvet och så. Så har han faktiskt blivigt mycket lugnare! Vet inte precis vad som orsakar de men de har skett en förändring! Vilket är bra tycker jag. Men de är ju aldrig roligt med operationer såklart... 

Jag var iallafall ute och gick en långtur med honom förut. Vi brukar inte gå ut och gå med honom i vanligt fall för han har en hundgård där han går ut. Men de gör han genom ett hål i väggen, och då hålet är på tok för litet nu när han har tratten! Så vi får gå ut med honom istället. 
 
Nu har jag duschat för andra gången idag och ska NU krypa ner i sängen framför nån film och käka lite plommon ♥ Hoppas ni alla har de bra med! 

Som ni ser så blir inläggen jag gör med mobilen så att texten hamnar över bilden. Och när jag skriver på datorn gör jag tvärt om. Vet inte om ni gillar de eller inte? Ska jag börja göra så att jag har bilden längst ner på alla inlägg eller är de bra att se skillnad? Själv vet jag inte vad som är bäst?

Godmorgon/godmiddag

2012-08-25 / 15:14:00

Godmorgon på er! Eller a jag vaknade nu iallafall... Tänkte unna mig en sovmorgon! Men som vanligt så spårade de totalt och nu när jag vaknade och kollade på klockan visade den kvart i tre... Lyckat!! Hela dan förstörd :( Haha jag gjorde ett jätte inlägg igår kväll btw! Men nej de ville absolut inte publiceras! Så de blev inget :( hoppas detta inlägget göt lite mer som jag vill. Idag händer ingenting tror jag, jag har inget planerat så får helt enkelt se! Ha en underbar kväll allihopa :) nu ska jag äta en liten frukost före middagen...


Nu är de slut på veckan, de är dax för:

2012-08-25 / 00:40:00

Fredags mys, nu är de dax för fredags mys! Jag har ju trots allt sprungit/gått 7 km ikväll! Får väll säga att jag är värld lite onyttigt. Fick dock väldigt ont i magen efter att ha sprungit ett tag så jag powerwalkade de mesta. Men magen är lite bättre nu iallafall ☺ imorgon har jag inget planerat, eller den här helgen har jag inget planerat, får helt enkelt se vad som händer! Sovmorgon är på schemat iallafall!! Men nu ska jag kolla på Thats 70'se Show! Kan inte skriva och gap-flabba samtidigt ;D sov gott


plommon ♥

2012-08-24 / 19:55:51
Kom hem förut och fick rasskt agera plononnom-plockare från makren under vårt plommon träd! Underbart med plommon! Min absoluta favorit frukt. Och nu ligger de cirka 1000 stycken ute på alltanen, muuums. De värsta är ju bara att man inte kan äta hur många som helst för då får man ont i magen... :( 
Precis som plommonen så har dagen vart lyckad. Började med att ha min första matte lektion på Sinclair, de gick bara bra. Sa mest bara hej till läraren, fick en bok, såg till så han lärde sig namnen och sen slutade vi. Var uppe på Angeberg och hämtade lånekort också! Första gången på Angeberg faktiskt, stor skola!! Har även haft en gympa lektion där idag i deras gympa-sal. Där sa vi också bara hej till läraren, kollade runt i salen och dom andra små-rummen och såg till så läraren lärde sig våra namn. 
Efter dom två lektionerna skulle vi ha lunch och sen ett studiepass. Men vi börjar inte ha studiepass fören vecka 36. Så alla dom är inställda. Så ja.. Jag hade en liten rast där på tre timmar... Så jag passade på att gå på stan i två omgångar, äta en smarrig glass, gå till Östrabo för första gången i mitt liv och prata ed folk och sen, vipps! Så började jag sista lektionen. Och den var rolig så den var värld att vänta på. De var estetiskkomunikation (långt ord..) Där testar man iallafall på alla estetiska änmnen, så dans, teater, bild, musik och media. Super kul!! Så vi startade igång där nu idag :) 

Nu är jag egentligen väldigt trött! Men de hindrar inte mig från att ta på mig löparskorna och jobba en runda, så ha de bra!

love what you do

2012-08-23 / 20:08:34
Bluse - Gina Tricot || byxor - H&M || mobil-fick - Telia || skor - Converse || örhängenen - okänt || armband - Marknad || ring - H&M || klocka - Ur&Penn


Gokväll på er. Mår ni bra såhär i höst starterna? Själv är jag ju då trött, såklart... Vilket ni kanske kan hålla med om att man är? Fy... Men idag kom jag iallafall hem lite tidigare! Haha hela EN timme... Åkte två timmar tidigare från Uddevalla än jag brukar men kom hem en timme innan jag brukar, haha. Men får va glad för de lilla. Slutar för tillfället kvart i två på torsdagar så gör väll om detta nästa vecka förmodligen. Om de inte är ändringar i shemat innan dess, ska få ett nytt shema på måndag? Fick ett idag, men ska komma ett till. 
Idag har vi förövrigt haft en väldigt rolig dag! Tycker jag. Hela förmiddagen så var alla ettor med i en "lek" med elevkåren på skolan. Leken var att alla blev uppdelade i typ 10 lag, också fick varje grupp en ruta på golvet. Sen fick vi ett pappaer som de stod massa saker på som vi skulle ställa i den här rutan, så vi skulle hitta så många saker som möjligt, eller få tag på så många saker som möjligt. På listan stod allt möjligt från spade till en elev på Angeberg , en kille i brudklänning och en tjej i kostym. Haha min grupp fick faktiskt ihop de allra mesta! Men vi nådde tyvvär ändå inte prispallen på 3-1.a plats :/ Men de var rätt kul på vägen! :) 
Sen nu innan vi slutade kvart i två hade vi vår första riktigt lektion!! Och de var mediaproduktion (tror jag), så vi kollade in mörkrummet och lite så, coolt! Haha. 

Nu har jag skrivit nog! Som ni kanske förstått så skaffade jag mig en liten iphone igår! Så ja nu tänkte jag leka lite med den. Känner mig verkligen inte som nån iphone-tjej!! Haha, känner sig typ snobbig med den i handen när man går i skolan.. Antar att jag forfarande känner mig ovan att äga den ;) 

Ha de super bra

Bästa Johan!

2012-08-22 / 20:51:58

Hej, detta är det första inlägget, jag gör via min nya iPhone! Så vi får se om det funkar, som det ska.

Fin bild på mej och Johan!


-

2012-08-21 / 21:13:37
Ni kanske ser den nya snygga och sjukt bra gjorde headern!? De är Johans förtjänst med fotografering och photoshop, så duktig! Tack till dig :) 
Ja jag ska snart sova, klarade att holla mig vaken under hela filmen! Haha. Kollade på Step Up 2, så sjukt bra film! Älskar dom :) Så nu ska jag bara kolla på trean så har jag sett alla. För de finns bara tre eller?
Imorgon väntar långa färder till och från skolan, ytterligare information i skolan, lite lekar dyker säkert upp och sen skulle vi på nån "fest" som tvåorna höll i. Ska bli spännande! Så ja jag får helt enkelt sova nu snart och sen vakna upp och se vart dagen för mig. 
Sov gott!

äta, sova

2012-08-21 / 18:29:00
Haha så trött så jag tror jag somnar vilket sekund som helst... Klockan är halv 7!? Katastrof... Har fått stilla hungern iallafall, var så hungrig när jag kom hem så jag kunde inte stå rakt! Är lite bättre nu iallafall. Även fast de inte fanns nån mat typ så jag fick ta en paj. Vilken var full med massor av oliver! Hela 24 stycken!!! När jag väl hade fått bort dom var de inte mycket till paj kvar asså... Får väll lära mig tycka om oliver antar jag. 
Annars har dan vart bra. Vi har haft lite lekar för att lära känna varandra i klassen, fått information och en rundvandring på Sinclair. Äntligen! Idag fick vi äntligen vara på Sinclair! Vilket vi inte vart innan... Sinclair var skolan jag sökte till men vi var fram tills idag när vi skulle äta lunch vart på Margaretegärde. Men jag hoppas vi har de allra mesta på Sinclair för jag älskar ju den skolan, därför jag valde den liksom. Men jag gillar ju Margaretegärde med. Även fast skillnaden mellan dom två skolorna är rätt kraftig! På Margeretegärde är de jätte tyst och alla är jätte tysta och jobboar flitigt även i korridorerna. Medeans i Sinclairs korridorer hör man pianon, folks som sjunger och spelar från olika salar, radio i högtalarna och de är inte alls tyst! Vilket är mer min stil eller vad man ska säga ;) 

Nu ska jag sätta på en film, luta mig tillbaka i sängen och ja kanske rent utav somna en stund.. Ha de bra!
 
Bilden är på en teckning jag ritade för ett tag sen.

bara för att jag hinner

2012-08-21 / 05:52:29
Haha meningslöst inlägg men jag har fått några minuter över så får passa på ;) Klockan ringde 05.20..... men jag är vaken! Och inte påväg att somna ;) Och de är väl tur de för snart ska jag hoppa på mopeden också... Yeeey...  Usch! 

Men ja jag önskar er en fin och bra dag. Puss 

allra högst

2012-08-20 / 21:27:17
Dessa skor står högst upp på min önskelista just nu! Vissa tycker dom är fula, jag tycker dom är de coolaste man kan bära! Jag är helt förälskad och skulle så hemsk gärna vela ha ett par!  Tyckte väll först att dom inte var så fina jag heller, men ju fler gånger jag ser dom desto mer kär blir jag! 
De är mina absoluta drömskor för tillfället

first impression

2012-08-20 / 19:27:15
Nu är jag hemkommen :) Dagen har gått mycket bra! Fått reda på vad för klass jag går i och så. Också fått reda på att jag går på två skolor. Sinclair men även lite på Margaretegärde. Har endel lektioner där och de är även där vi har vart idag. Så de var en förvåning! Men vi börjar inte med lektioner fören på torsdag då vi också får schemat, så vet ju inte när och vilka lektioner jag har där än men.
Efter vi hade slutat så gick jag till second hand butiken i Uddevalla och mötte upp mamma, hon skulle ha lite grejer där innan vi åkte till Torp en snabbis. Jag skulle byta ett par byxor, köpa smink och vi skulle kolla på iphone till mig :D dock hade dom inte några hemma :( Så vi ska åka tillbaka en annan dag denna veckan och köpa! Supeeeer! 
Nu ska jag DUSCHA! Vart kokande varmt inne i stan idag!! Fyfy! Så nu vill jag känna mig fräsch. Sen får jag väll nästan fundera på att lägga mig och sova, imorgon bitti ringer klockan halv sex och inte tidigare... Gött liv. 

Dagens: jeans - H&M, linne - Monki, ring med pärlor - H&M, ring - Indiska, armband - marknad, klocka - Ur&Penn

pågång

2012-08-20 / 10:03:56
Nu är jag vaken och iordning och nu är jag snart påväg mot min nya skola och min nya värld :) Jag och mamma ska åka nu strax och hämta upp Maria. 
Konstigt nog är de inte så pirrigt just nu. Så de är ju bra! 

Bjuder på en bild av mig idag, hela outfiten kommer ikväll. 
Puss!

sommarens sista dag

2012-08-19 / 19:13:00
Sommarens sista dag på nåt vis blev de idag. Sista dan för min sommar iallafall. Och den var varmare och fina än vad jag trodde den skulle bli när jag vaknade för 8 timmar sen. Helt fel dag för långa jeans helt klart. Såklart var de de jag tog på mig innan jag åkte!... Känner mig fortfarande typ påväg att bli sjuk, vilket inte är en välkomnande känsla när jag har mitt första möte med skolan jag ska gå på i tre år framåt imorgon. Lagom pirrigt!   Men jag kommer inte helt själv iallafall. Jag och mamma ska hämta upp Maria en av mina bästa kompisar från Tanum påvägen till Uddevalla och Sinclair så går vi in genom dörrarna i skolen tillsammans. Sen splittras vi till musik och media. Ska bli pirrigt men också skönt att omges med bara totala främlingar! Kunna visa nånting jag vill visa för folk, dom vet ingenting om mig och jag vet inget om dom. Skaffa nya vänner från gruden. Ska bli sjukt kul! 

Så ikväll blir de att förbereda för imorgon, vad man ska ha på sig osv. De är fan svårare än vad man tror! De är ju de första intrycket imorgon. 
Som tur är frå jag sovmorgon imorgon iallafall. Uppropet börjar kl 12 och slutar kl 15. Men på onsdag ställs klockan på halv sex.. Fint! 

Nu ska jag fortsätta kolla på Heartbeats ett tag som är en ny serie på TV6 Play som handlar om house musiker, med andra ord nåt jag kan kolla på i timmar! 
 
 
Alla bilder är tagna på Älgemon idag.

den sista dagen.

2012-08-19 / 11:26:37
Har precis öppnat ögoen nu , vaknade av att Albin ringde.. Typiskt. Men de räcker med sömn för mig ändå tror jag. Även fast jag var vaken mellan tre och halv fem inatt bara för att smsa.. Till vilken mening? 
Ska duscha nu och göra mig lite iordning sen ska jag åka upp till Älgemon och hjälpa till för min Albin ska ha en liten träff med alla hans gamla klass-kompisar. Han ska börja högstadiet nu i Tanum och då kommer dom att splittras lite. Så ja jag ska hjälpa mamma med allt. 

Var en lugn kväll igår med, somnade väll första gången i soffan vid tio-halv elva... Sen gick de bara utför. Men vid tolv eller nåt tog jag mig i kragen och gick till sängs.

Men nu ska jag förbereda mig för den sita dan på mitt sommarlov! Herregud... Imorgon gäller de. 

 
 
Jag börjar om varenda dag. 
Försöker vara det dom vill att jag ska va.
Nen när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.
 
 

en lång dag avslutas på ett lugnt sätt

2012-08-18 / 21:43:11
Alla andra är på marknadsdansen ikväll och dansar men jag trotsar alla andra och stannar hemma och njuter av ensamheten i den mysigaste koftan jag någonsin bärt, med lite godis framför mig på bordet och framför de en bra film. Skulle vart jätte kul att testa marknadsdansen ikväll, verkligen! Men jag fick trllräkligt förre helgen känner jag och jag känner mig dess utom lite krasslig :/ Tråkigt tråkigt! Men jag har ju aldrig vart på marknadsdansen förut så jag vet ju egentligen inte vad jag missar, de är väll de possetiva med detta. 

Har vart en riktigt lång dag också! Klockan ringde halv åtta och klockan nio var jag på jobbet och städade med pappa i två timmar innan jag åkte till marknaden. Gick där med Evelina och Amanda till ett då jag och Evelina skulle till Hällevadsholm för att kolla på en fotbolls match. Sen var jag lite med henne innan familjen hemtade mig och vi åkte till sportshoppen för att köpa lite grejer. Fick med mig koftan jag har på bilden ovan hem :) Såååå skön och mysig! Älskar den. 
Sen åt vi i Grebbestad innan vi åkte hem med :) Så himla mätt haha! Men nu är jag hemma iallafall :) Får sovmorgon imorgon iallafall, skönd de!! :) 
Ni får ha de så bra.

i shuld not be with you

2012-08-17 / 22:39:00
 
Actually i don't want someone like you. I should not be with someone like you.
I should forget you. Forget you och turn around, 
But.. I can't. Because I'm stupid enough to think of you all the time. 
But you don't care. You don't care at all. 

And I just want to be nice, try to bi kind.
But you don't see me. You've never seen me. And you will never do. 
I think. 

Why am I so stupid?
 
 

allt på samma gång

2012-08-17 / 20:08:59
Hej på er! Har haft ett super gött dygn med mina fina vänner :D Vi har pratat en massa, skrattat så vi har haft ont i magen, eller var de för all mat vi åt? För vi tryckte i oss så mycket tacos som fick plats! Och vi har badat och bastat tills klockan var midnatt, sutit uppe i sängarna till fem i morse utan att känna oss ett dugg trötta! Sen idag har vi sovit länge och sen när vi väl kom utanför stugan så har vi fottat i timmar! blev väll 1000 kort tror jag innan vi gav oss för att packa ihop allt och åka hemåt. 
Saknar er redan!! :( Kommer ju bara se Maria varje dag, Elin och Johan blir mycket mer sällan :( Ååh! Men vi har haft jätta mysigt och kul iallafall och de är huvudsaken :)

Och vad händer nu då? Jo jag sover själv hemma inatt, skönt! Ensam är bäst :) Men de känns inte så bäst just nu dock :( Börja känna mig konstig i halsen i morse, eller ja kanske lite igår med! Så de känns som en förkylning, faan! Var taken som kom då, förkyld nu när skolan precis ska börja? Kul.. Och nu när jag kom hem så började jag känna mig nästan febrig.. Riktigt ont i huvet och hela kroppen ropar feber fara! Ännu mer faaan... Feber till skol-starten, kunde ju inte komma mer passande!? :( 
Ska ta en varm dusch nu iallafall, ta på mig varma kläder, lägga mig i soffan, sätta på en film och vila! Imorgon blir de ingen vila... Ska först jobba på städ jobbet för sista gången i mitt liv och efter de ska jag till Rabbaldshede (stavning) marknaden med Evlina och Amanda i några timmar. Så får se när jag kommer hem!  

Hoppas ni alla mår bra! Kram



mina kära vänner

2012-08-16 / 14:32:42
Vart en slapp dag idag med måste jag erkänna... vart vaken i fyra timmar och sitter fortfarande i soffan! Skärpning skärpning! 
Om tre timmar kommer då Elin, Johan och Maria hit :) Och då åker vi med mamma till Älgemon. Åh så mysigt och roligt de ska bli!! Längtar efter dom! :) 
Och uppdateringen här kommer ju inte vara så bra, kommer förmodligen skriva imorgon kväll när jag kommit hem, dom skulle åka imorgon vid sex tiden allihopa tror jag. 

Ha de så bra nu! Njut av sommaren och solen :) 

you were in my dream last night. and the night before that...

2012-08-15 / 23:27:00
Då var kalasandet över för ikväll :) Blev middag och god glass-tårta men lite prat innan jag gick bort till Jenny en sväng :) Sen gick jag tillbaka och då hade Johan kommit hem :D så prata lite med han innan vi åkte hem :) 
Imorgan ska nämligen Johan, Elin, Maria och jag till Älgemon och sova där :D såå roligt! Har inte träffat Elin och Maria på hela sommarn! Och nu ska Elin flytta till Alingsås med :'( För hon ska gå i skola i Göteborg, så de är väldigt nödvändigt att träffas!! Och på köpet ska Johan med också :) Kommer bli jätte bra! 

Nu ska jag kolla på serier och götta mig! Ha de så bra :)

Bilderna är på hur kag såg ut ikväll :) förutom den första då ;) Men jag hade på mig en tunika från H&M som jag tycker mycket om. Och ser ni! Fläskläppen börjar försvinna ännu mer nu, bra! För övrigt ser jag as konstid ut på ansiktsbilden på mig... Men jaja!!

äntligen

2012-08-15 / 17:23:33
Idag har jag haft en såndär "inte göra nånting alls" dag. Jag hasade mig upp ur sängen när klockan var så mycket som nästan två, kollade ut genom fönstret och såg med förvåning att de var blå himel och strålande sol! Då ångrade jag att jag inte stog upp några timmar tidigare... Min första tanke var att skynda mig ut med solstolen i högsta hugg för att hinna sola några timmar! Sagt och gjort. Jag gick ut och satte mig och kom in nu för en stund sen. Var nästan skönt att ligga i den gassande solen och svettas! Har inte gjort de sen den fösta veckan på sommarlovet typ. Fick iallafall se huden bli lite brunare, och när jag kom in så ser jag att jag som vanligt... Är näst intill svart på magen! Varför bli de så!? Nån annan som har så? Haha jag bli inte så brun på ben och lår, men på magen! från bekini-linjen och upp en bit blir jag nästan svart! Eller ja väldigt väldigt mörkbrun! Idag var de inte lika illa som de brukar. Men de kan vara brutalt ibland efter några timmar i solen! Konsigt detta... 
Jag var iallafall tvungen att gå in nu för om en timme ska vi åka till några släktingar och fira en 40.åring :) Ska bli kul! Vi ska äta middag där så jag har inte ätit annat än frukost när jag vakna, börjar känne mig hungrig snart...

Bilen är från midsommar på vårt fina plomon-träd :) Då var de funnt av massa blommor, nu är de fullt av massa gröna omogna plomon! De är helt tätt så nu väntar vi på att dom ska mogna och vi kan gå ut och äta :) Mums♥

jag är förvirrande

2012-08-15 / 01:25:10
De sket sig med skjutsen så de blev en lugn tisdags kväll hemma istället. Funkar ju de med faktiskt! Bara tråkigt att inte få träffa folket som skulle till festen, många av dom kommer jag inte se på väldigt, väldigt länge säkert! Men, men! Får bli nästa gång. 

Asså herregud va jag inte kan tänka klart! De är bara massa tankar som trasslar ihop sig och till slut vet jag ingenting.. Vart fan står jag!? Förr kunde jag prata om så mycket med så många, känns som jag var mer öppen förut. Nu känner jag mig bara inbunden i mig själv.. De är ingen som bryr sig och varför ska jag då berätta liksom?  Och även fast jag bra gärna skulle velat prata, prata ut och bara släppa taget och få ut allting för någon! Så kan jag inte.. De går inte? Ska jag prata med någon är de som att jag nästan viskar fram de på nåt sätt, jag vet inte vad jag ska säga? För de jag säger kommer låta så fel. De är nästan så jag glömmer allt? Som om min hjärna väljer ut små delar jag kan säga, men de andra glömmer jag bort för stunden så de allra svåraste inte får sägas. De är som att jag blivigt en inbunden person som har massor av problem men som inte visar för någon. Nån som sitter hemma och funderar och tar fram problemen endast för en själv. 
De är som om jag har en massa tankar och känslor inne i mig som en stor boll som inte vill komma ut, jag vet att jag känner saker, men ja kan inte känna de fullt ut. Men jag känner ju den här bollen.
De är som att de är så mycker känslor som kommer mot mig, så mycket som händer runt omkring mig som jag ska ta in och känna att jag inte kan ta de. De bara samlas på utan att bli uträtt. När de kommer till hur jag känner om svåra saker, känslo saker, saker om kärlek, eller rättare sagt de som aldrig är någon kärlek. Så är de bara ett stor VET INTE som jag känner. Jag vet inte? 
Jag glömmer och förtränger saker jag borde komma ihåg och ha med mig. Jag förtränger de för jag vill inte tänka på de, men förtränger jag så glömmer jag, och glömmer jag kan jag göra om de jag inte ville tänka på igen. 
De är förvirrande. 

Förstår ni nåt av de jag skrivit? För jag försår inte... 

hoppas på en bättre kväll

2012-08-14 / 19:57:51
Halloj! Mår ni de bra såhär i sen-sommaren? Väldigt skönt ute så gå ut och njut nu! :) 
Jobbade idag, förmodligen sista dan den här sommaren. Mamma fick en jätte, jätte leverans igår som hon behövde hjälp med idag så då hoppade jag in. Var kartonger precis öööverallt! Vi hade en luten gång där vi gick och sen var de kartonger upp till midjan nästan! Men nu är nästan allt upp-plockat och prismärkt.Skönt :) Sååå mycket fint som var med! Helt sjukt va mycket fint :) 
Och nu förut så ringde två fina tjejer och ville hemsk gärna få mig till Grebbestad! Problemet med de är bara att ingen kan köra... Pappa är inte hemma och mamma har ont efter att ha hållt på så mycket idag.. :/ Men! Jag kanske löste de nu, KANSKE! Isåfallåker jag till Grebbestad nån gång under kvällen och hänger med fina vänner :) 

Haha borde ju inte ta kort när jag ser ut sähär egentligen! Haha Underläppen är ju lite väl stor och fin... Syns som tur är inte så jätte bra på bilden som i verkligheten :) Men den är bättre idag, och förmodligen ännu bättre imorgon och sen är den snart borta :) Men den är ju nu stor, blå och gör ont.. ;)

love me.

2012-08-13 / 19:57:44
 

 
 
 

nytt, snyggt

2012-08-13 / 19:12:21
Kan ju inte påstå att bilderna är sådär super bra men...! Haha får väll ta outfit bilder så ni får se hur allt ser ut lite bättre, så de kommer nog fram över :) De som syns på bilderna är även några smycken jag köpte i fredags :)
Fick tag på lite snyggt idag iallafall! Ville haft nån lite enkel t-shirt eller nån tröja med men de blev inget med de. Får väll se om jag får tag på de en annan gång, ska ju vara i stan nu varje dag så ;) 
Haha och på Torp kände jag att alla kollade liiite extra länge på mig och min finfina läpp... Haha ser ju ut som att jag har vart i ett väldigt stort slagsmål, blivigt våldtagen eller nåt annat väldigt hemskt! Haha fy! 
Nu är jag helt slut iallafall, kläder överallt på mitt rum... Lyckades ju få ur en stor del av hela garderoben på golvet i morse innan vi skulle åka hem.. Trevligt! Orkar inte riktigt titta på de... ;) 
Men får väll ta tag i de nu iallafall... 
ha de jätte bra! :)
 

detta funkar ju inte.

2012-08-12 / 20:18:25
sitter och tycker synd om min läpp och försöker få de till en andledning att inte plocka upp allt från golvet och badda rent sängen... Haha. Sör mig att de måste göras nu, kan ju inte lagga mig i en säng utan sängkläder och jag vill inte snubbla så fort jag ställer mig upp heller, jobbigt detta! 
Imorgon ska jag och familej  till Torp, inte pappa då men. Ska köpa nya kläder inför skolstarten som är om en fucking vecka! Blir mer och mer nervöst...! Ska bli skönt med nya kläder iallafall, jeans är i panik behov bland annat!!! Så får bli att lägga sig tidigt ikväll så man orkar komma upp klockan åtta imorgon. 

Fuck this shit. Jag är rädd för er, för allt detta. Jag vet inte vem jag är, vad jag vill och om jag ens vågar. Hur klarar folk av detta? Hur vågar dom? Denna jäkla kärleken... Jag är väll bara rädd för att förlora allt, så jag vågar inte satsa. 

go dag och en kanske lite för vild natt...

2012-08-12 / 17:41:58
Hej på er. Ja då var cyklingen klar för i år! Bara att vänta på nästa ;)  
Var riktigt kul faktiskt! Cyklade med väldigt goa tjejer. Haha men vi var bra sega! Kom i mål så sent som halv fem! Haha de ska inte ta 6 och en halv timme att cykla 3 mil..... Men huvudsaken var att vi hade kul på vägen :D så här såg dagen ut: Cykla med 1500 andra, dricka öl, svettas som en gris, skratta, mista batteriet till mobil så den inte funkar mer,  äta och stanna hundrafemtielva gånger, gå upp för femtielva backar (de var seriöst bara uppförsbackar hela tiden!!), duschat den goaste duschen på länge, förfestat med massa trevliga människor, druckit lite mer öl, vart på crusaders och dansat, träffat ännu mer trevliga människor, snubblat över en fot ovenför en järntrappa och slått en stor jävla fläskläpp, blödit rätt bra och fick då hjälp vilket ledde till att jag fick åka hem till farmor, gick ut och träffade en vän jag trodde inte ens ville veta av mig, gjorde bort mig och gjort fel som vanligt, träffat några andra vänner och talat med dom där vi femtiden i morse, och äntligen somnat!!!! och vaknat inte lika go...
Hahah de var min dag och kväll igår! Tycker ju min läpp är frukansvärt fin... Väldig tur att jag inte slog tänderna med. Men fläskläpp är aldrig kul... Fick ett par blåa knän på de med.... 

Nu ska jag gråta lite för att Sverige inte lyckades i finalen i handboll... FASEN!  :(

cykla cykla!

2012-08-11 / 08:09:40
Blir ett snabbt inlägg, bara för att jag kan och hinner! ;) Klockan ringde så tidigt som sju och de första jag tänkte var "varför la jag mig inte tidigare?..." Haha som alltid.... ;) Nu har jag vaknat till liv iallafall! Allt är packat och klart, klart för en dag på cykel men massa kul! För kul ska de va och bli! 
Som sagt så har jag med kameran och tar nog några kort iallafall! 
Ha't bäst

tagga tagga

2012-08-10 / 22:10:45
Äntligen hemma! Och är äntligen klar med packningen och förberedelser för imorgon! Så NU ska jag kolla på film. 
Har vart en lång och bra dag. Vart som sagt på Torp med snyggingarna Jenny och Anna! Fick tag på de jag ville, en  topp tills imorgon kväll och smycken! :) Visar de på söbdag eller nåt för just nu orkar jag verkligen inte, haha lat!

Ska bli så sjuuukt kul imorgon! :D tagga tagga! Ser verkligen fram emot en riktigt rolig dag på cykel med över 1000 andra cyklister runt Bullaren! 
Men för att orka ha så kul, behöver man sova ;) Så nu ska jag kolla lite på film och sen ta en good sömn! Vet inte om jag hinner blogga imorgon innan vi åker bort för att ställa oss i kön, förmodligen inte... Så ni får sova gott inatt och ha de bra imorgon :) Så skriver jag antingen imorgon eller söndag när jag kommer hem. Kameran är givetvis med hela dan och kanske kvällen med :D 

i'm the king of the world

2012-08-10 / 11:18:00
Godmorgon! Ja idag är de fredag, vilket betyder att jag, Jenny och Anna ska iväg till Torp en sväng. Ja så blev de :) Jag ska dit på måndag med men med mamma då. Och då ska vi köpa nya kläder och så nu innan skolan. Så egentligen behövde jag inte alls åka idag. Men jag vill verkligen ha nåt nytt att ha på mig imorgon på festan efter Bullingrutten! Så så får de bli. Jag är idag på jakt efter nånting snyggt att bära på fest. Resten av alla kläder som står på min liste över behövligt får jag införskaffa på måndag! 
Ska bli kul att vara med tjejerna med :) 
Ska åka bort och ställa moppen hos jenny nu, lämna lite grejer hos henne tills imorgon och sen tar jag bussen till Tanum där Anna och Jenny är, sen vidare med buss till Torp Köpcentrum. Men nu får jag nästan stänga ner här så jag hinner allt, ska in till mamma på Loftet med.  Men först! Lyssna klart på låten: King of the world - first aid kit

Ha en bra dag. 

Bild på mig för nån vecka sen.

i love it

2012-08-09 / 23:40:23
Här ovanför ser ni vad jag gör en stor del av den tiden jag är vid datorn, jag kollar på tumblr! Tumblr är en del av mitt liv! Jag älskar tumblr! Haha jag nästan förstör min tumblr sida för jag uppdaterar så mycket, men kan ju inte låta bli!? bilder är nåt av de bästa jag vet, nåt av de bästa av allt i hela världen! En bild säger tusen ord eller hur var de? Bilder är fantastiska. Och oven ser ni några av min favoriter, fast jag har ju hur många mappar som helst på datorn med huuur mycket bilder såm helst från tumblr! Jag älskar bilder på människor! Jag är även helt galen i citat!! Får göra nåt inlägg med massa citat snarast. 
 
Älskar ni också bilder? Skaffa tumblr! Min hittar ni HÄR. Jag uppdaterar den praktiskt taget varje dag med bilder jag hittat och reblogar. Testa du med! Jag blev helt fast efter första minuten!


Sorry för att inte alla bilder passar in och de blir lite små kontisgt här och där! Var lite klistrigt
 

You're far away, i wish you disappear.

2012-08-09 / 18:15:30
Nu är dagen avklarad och de har gått riktigt bra faktiskt! :) Jobbade ju i affären idag utan mamma. Men farmor var ju med och hjälpte till med kaffe, disk och sånt. Och jag hade kassan och kunderna. Lite pirrigt att inte ha mamma som kan hjälpa när de blir stressigt vid betalning och så, de blir lätt fel då! Jag gjode även fel, men vi ordnade de när mamma kom tillbaka så de gick ju bra ändå. Och de var även väldigt kul att jobba med farmor! :) Har ju inte träffat henne på fem veckor. Så hon har berättat om hennes undebara Europa resa för mig idag, åååh vill också resa runt :( Men de får bli om några år! 
Sen har de inte hänt mycket, lagat mat för hela femiljen har jag gjort! Så duktig är jag ;) Ska försöka gå ut och springa sen med, är ju super fint väder! Synd bara att man inte kan gå ut och sola nu såhär sent... Får ju liksom ingen färg :( Trist att man jobbat på dan! 

Hoppas er dag har vart bra.

you make me wanne love you. but I know it would never gonna work

2012-08-08 / 22:32:15
Gud va är de med denna sommaren!? Idag har de regnat, vart soligt, vart varmt och kallt, de har blåst och de har vart vindstilla. Typ alla väder man kan ha!? Blir galen... 
Har iallafall vart i Tanum idag. Skulle ju på fest nu ikväll, men den blev dessvärre inställd :/ Så de får bli en annan gång! Var med Jenny några timmar iallafall, vi käka och hade de gött. 
Sen blev jag medtvingad till Älgemon nu när jag kom hem för att tvångsbada med David... Att han kan tycka att de är skönt i vattnet!? För idag var de verkligen INTE de! Uuuch så kallt :( Men jag doppade mig iallafall för jag är en sånn bra syster! ;) 
Imorgon ska jag jobba, ensam....!! Eller farmor ska vara där en stund, och sen pappa. Men jag ska vara själv utan mamma liksom, vilket jag aldrig vart förr! Så de är lite pirrigt att jag ska stå själv och ta betalt och så. Men de kommer säkert gå bra! Och jag ska ju få träffa farmor igen med!! Hon har vart på semester en månad så de var längesen jag såg henne! Åh längtar efter en kram av henne :) 

Nu ska jag krypa ner under täcket för jag fryyyyser! Och muntra upp mig med That 70's Show. 
Sov gott.

jag vet att du ser bra ut, men tittar jag närmare ser jag att inget annat har du

2012-08-07 / 23:00:57
Riktigt seg dag. Sov till ett, kollat på film, kollat på OS, ätit, sprungit ca 8 km, duschat, haha ja de var de.... Tur att de händer saker resten av veckan iallafall! Får inte bli för mycket av såna här dagar. Och snart börjar skolan, och då blir de ju att gå upp halv sex varje morgon... Haha så vänja sig vid dagar som denna är ju baaara dumt! Får ju ångest så fort jag tänker på dom tidiga mornarna som liggar framför mig, bara 2 ynka veckor framför mig! Usch. De är väll nästan de ända jag inte ser fram emot med att börja gymnasiet faktisk! Dumma pendling :( 
Vad ska ni göra till höst? Plugga, jobba eller ja nånting annat spännande?

Nu ska jag få nåt i magen, sen ska jag försöka att inte somna allt för sen inatt. De blev fyra igår/inatt och de är inte acceptabelt!! Haha. 
Sköt om er.
 

vill vara älskad av alla med lämnad ifred.

2012-08-07 / 19:41:31
 
 

Mitt humör är verkligen upp och ner, haha jag vet inte riktigt var jag har mig själv. Har så mycket att tänka på om mig själv. Vart jag står, vem jag faktiskt är och vem jag inte vill vara. Vad jag vill ändra på hos mig själv och hur fan jag ska göra de, de tar upp såå mycket tid! Jag försöker att lägga alla tankar åt sidan, försöka att inte bli en sånn som bara ligger hemma och tänker hela tiden. Men ju längre jag lägger de bredvid och försöker lägga de bakom mig så kommer de tillbaka. Ibland i väldigt hårda slag. För nån vecka sen så blev jag praktiskt taget nerslagen av mig själv bara för att jag försöker lägga allt jobbigt vid sidan, för de funkar inte!! De funkar verkligen verkligen inte. Men jag vill inte bli någon som bara mår dåligt hela tiden. Även fast jag skulle kunna, ja jag vet inte vad... De är så mycket som är fel. Jag kan varken gråta eller ta tag i mina problem. men när jag väl gråter, och när jag förstår att jag har problem, problem som verkligen hugger ner mig! När de bara kommer över mig med olika långa mellanrum. Då, då gråter jag forsar, de kan hända precis när som helst, precis vart som helst! Och då gräver jag in mig i mig själv, då stänger jag mig inne och vågar inte tro på en ljusare framtid. Då förstår jag att jag har problem och att jag psykiskt inte kan hålla mig kvar stående. Sen, sen när de gått några dagar. Är allt som vanligt igen. Och jag har stoppat bort mina problem och mina tårar. Då lever jag med mina problem utan att tänka på dom, jag bara lever. Tills nästa gång allt kommer över mig. och perioderna mellan dessa överfall av hur allting egentligen är blir längre. Vilket betyder att när "anfallen" kommer blir de så mäktigt och så stora att jag knappt klarar av dom. När jag förstår vem jag är, hur jag är och vad fan jag håller på med.
Jag har glömt bort allting jag har gjort, allting som hände förr, jag glömmer och förtränger ALLT! Vilket är så jävla fel och dåligt. Eftersom att jag då kan göra om alla mina misstag, för jag kommer inte ihåg att jag gjort dom. För jag har förträngt de. Jag lär mig aldrig av mina misstag och fel jag gjort.
De suger, kort sagt. De suger!
Jag försöker vara bra mot allt och alla, vara ”snäll” och bra. Och folk tycker jag är snäll. För snäll. Alla tar de för givet och jag förlorar mig själv. Jag förstör mig själv, så djup. Så djupt att jag inte förstår nånting. Jag lever i en trans. Jag vill inte att de ska vara något fel, så jag tränger bort att de är fel för att kunna leva.
Men de håller inte.


I want to decorate my body

2012-08-06 / 23:56:37


Åååh jag är helt såld på såna här tatueringar! med mönster och grejer. Skulle lätt vela tauera nåt liknande redan nu idag! Riktigt riktigt snyggt med nåt sånt där på handen eller foten! 
Vet inte riktigt vad såna här tatueringar heter, har hört ett namn men har helt glömt de. Jag är helt kär iallafall :) 
Bilderna är hittade lite överallt. Nästan alla från Tumblr. 

Hoppas ni haft en bra kväll. Min har faktiskt vart bra :) Fick trevligt besök av en tjej vid namn Emma här förut. Vi har mest bara pratat om huur mycket som helst! Tog en lång och härlig promenad i mörkret med. Riktigt skönt var de ute :) 
Skulle ju till Torp imorgon med Jenny, men vi skippar de imorgon och tart på fredag eller nåt istället :) Sååå jag får sovmorgon :)

so listen to the word i say

2012-08-06 / 17:29:48
Kom hem nu för en stund sen efter två nätter hos Jenny, men idag ska jag sova hemma! Haha. 
Vi har haft de bra iallafall, typ bara kollat på tv? Bra gött! Finns ju inte mycket annat att hitta på, idag regnar de dessutom! Mysigt är de ju men. 
Imorgon kanske de blir Torp, får hoppas på de iallafall för jag vill ha nya kläder! Ska bland annat på två fester denna veckan och jag vill ha nånting nytt och snyggt att bära dessa kvällar! Nånting jag INTE haft förut, allt är så utkötat. Så jag hoppas på en sväng i affärer imogon! Sen är de ju skol start snart, kul med nya kläder då med.

Nu ska jag kolla på film, haha för ovanlighetens skull! Ska duscha med, eller ta ett bad. Får se! 


päs söndag

2012-08-05 / 17:30:15
Hej på er. Sitter hemma hos Jenny och tar de fruktansvärt lugnt. Gött! Sov här inatt efter att vi var hos Ida igår kväll och kollade på film, mysigt! Så ja vi kom väll hit igen vid ett och somnade tre. Och idag har vi sovit länge och faktiskt begett oss ner och tatt ett dopp! Jennys första för iår, skandal!!! Hahah. Men de var faktiskt riktigt lagom varmt i vattnet. 
Ska åka hem ikväll och sova hemma, men stannar nog här ett par timmar till. 

Haha bilden hittade jag på Jennys dator, skolavslutningen i åttan! Tider de 

Hällevadsholms bilder

2012-08-04 / 17:30:22
Blev typ inga bra bilder för ser ut som linsen var jätte suddig... Men men! Ni får tre bilder. 
Ska strax käka tacos här, sen ska jag bege mig mot Östad igen och ha filmkväll med Ida och Jenny :) Dom prata på skräck film, haha herregud.... Men de väll bra de med ;) 
Ska sova hos Jenny sen också de blir nog jätte braa detta! :) 
Och imorgon är de ingenting planerat, får helt enkelt se vad dagen bjuder på. Nu ska jag käka som sagt var! 

Ha't bra!
 

lyckat

2012-08-04 / 13:42:15
Kom precis hem nu från Hällevadsholm. Momor hade fixat frukost till mig i kylen så jag kunde ta en sovmorgon medans dom är i Tanum på marknad. Riktigt snällt! :) Så jag vaknade vid halv tolv och kom där ifrån ca en timme senare. 
Kvällen igår var riiktigt lyckad! Jag var på överraskningskalas för en kompis till mig som heter Sara :) Kunde ju inte skriva de på bloggen igår ifall hon skulle läst de ;) Men de var riktigt kul iallafall! :) Hennes reaktion när hon kom hem efter att ha vart på Torp hela dan, går in till vardagsrummet och får se en bunt vänner som skriker ÖVERRASKNING! Haha den reaktionen var de bäst på länge :D 
Och de var kul att träffa alla som var där. Vet ju vilka alla är men jag har inte pratat med nästan nån på ett år. Så de var riktigt kul att träffa alla! :)  

Nu ska jag åka bort till Jenny och va med henne och Ida :) Vet inte vad vi ska göra men de får vi see :) 
Ha en bra söndag! Bilder från igår kommer i ett senare inlägg! 

Bilden ovan är på mig nu idag.

it feels good

2012-08-03 / 16:45:32
Kom precis hem nu och ska strax fara igen, ser ju inte fram emot 40 min på moped, men! Jag gillar känslan av att kunna ta mig dit jag vill utan att vara beroende av nån med bil. 
Jag var inte med Jenny förresten :/ hon mådde inte bra så jag tog intiativet (stavning osäker) och ringde till min käre vän och släkting Johan! Och han kunde ses :) Se vå cyklade ner och spelade tennis i nåra timmar, tror jag ska satsa på en tennis kariär seriöst!! Hahah eller inte... Mina survar funkar ju bra iallafall :) 

Nu ska jag äta nåt litet, duscha och packa de sista. Sen åker jag. 
Ni får ha de så bra! :)

Bild från tumbler.

you stole my heart, and now I can never love anyone again.

2012-08-03 / 11:46:45
Godmorgon, Jag ska snart pysa iväg mot Östa men först ska jag skiva lite här för er :) Ska ju vara med Jenny idag, ska bli kul och skönt att träffa henne! Men först ska jag jobba lite, så mamma får äta och så. 
Och sen ska jag hem vid halv fem tiden och packa ner de sista och sen åka hela långa vägen till Hällevadsholm. 

Så ser dagen ut!
vad ska ni göra idag?

Nu ska jag röra på mig. Ha de super bra!
 
Jag förstörde mig själv, när jag gav bort mig till dig, utan att du tog emot mig. 

detta förvånar mig

2012-08-03 / 00:50:10
Nu ska jag gå och lägga mig känner jag! Ögonen har svårt att hålla sig öppna ;) 
Har vart en bra kväll iallafall, eller jag har väll inte gjort så mycket men. Var ute och sprang vid tio tiden, hälsade på en vän som jag träffade på med. De var behövligt! Och bra. Så de finns nånting man kan ha en god tanke över iallafall. Eller om de går att ha en god tanke om de ens.  När jag kom hem var jag typ en timme på badrummet haha, rakade benen vilket tog hundra år för jag var så trött. Sen skulle jag tvunget göra hårinpackning och grejer med! Tar sin lilla tid. Men nu känns hela kroppen och håret väldigt bra iallafall! Ska bara borsta tänderna nu sen ska jag slumra lite. 
Uppdaterar imorgon nån gång, puss och kram. Sov gott!

what a surprise

2012-08-02 / 18:41:47
Nu kan jag äntligen blogga haha. Har haft fullt upp med matlagning sen jag kom hem från Loftet, men! Som tur var så blev mina pannkakor lite mycket godkända som vanligt :) 
Har jobbat i 4 timmar idag, har inte vart så mycket folk men ja tillräkligt för att de ska behövas svå personer som jabbar. 
Imorgon ska jag jobba väldigt lite. Jag och Jenny har planerat att ses, så vi tänkte äka till torp. Men nu blev de inte så för jag var tydligen tvungen att jobba enligt mamma. Så... Fan! Men jag kommer träffa Jenny i vilket fall som helst! 
På kvällen imorgon ska jag till Hällevadsholm med och sova hos mormor och morfar, ska bli mysigt och roligat att träffa dom! :) 

Så ser de ut! Nu ska jag kolla på nån serie, tända ljus och njuta av att jag är inne och att de regnar ute. Sluter de regna senare ska jag nog ut och springa. Men ja regnar de skiter jag nog i de helt. För ja , vilken överaskning att de regnar! De är ju så ovanligt för denna väldigt Svenska sommaren!?!?

You try to fake it but you're breaking every rule

2012-08-01 / 23:20:51
Ligger i sängen ny tränad och nyduschad men ett äpple i handen och ska sätta på en film nu innan jag ska sova, så himla trött! I hela kroppen. 
Ska jobba lite imorgon, eller ska  åka dit iallafall så får jag och mamma se om jag behövs eller inte, de är inte så mycket sommargäster kvar nämligen så de är inte lite mycket folk. Så får se hur de blir, ska jag inte jobba kanske jag gör något annat. Om jag inte bara åker hem. Idag var jag med Johan ett tag för exempel. Jag, han och hans lillasyster cyklade ner till sjön och spelade tennis på tennis banan, har aldrig spelat tennis på en sånn bana förr men de gick rätt bra! Jag var grym på att surva! Men usel på att spela annars, haha ;) Övning ger färdighet.  Bilden är dessutom nere från sjön idag!

Nu ska jag sätta på den där filmen. Ni får sova gott! 

de är inte ofta jag är arg och sur, men nu är jag verkligen de

2012-08-01 / 19:15:48
Hej. Ja som rubriken säger, jag är arg, sur och väldigt irriterad. Vilket är väldigt ovanligt men jag måste tillåta mig de för en gångs skull. Inte för att jag kan visa de för personen jag är arg på men... Jag är arg för mig själv. 
De var iallafall en kille som tog min mobil när jag inte märkte eller såg igår kväll på Haaks. Så jag trodde att jag hade tappat den och letade sem en galning där på en grusväg. Och en av dom jag var med sa att denna killen hade mobilen, men när jag frågade tömde han fickorna och sa nej. Så de förstörde verkligen min kväll, min natt, min morgon och hela den här dan. Men jag fick reda på inatt när jag och Amanda hade åkt från Haaks att killen hade mobilen iallafall. För han ringde till Amandas mobil, blev väldigt arg och besviken! Men.. Ja de var ju tur att den inte låg i nåt dike nånstans iofs. 
Fick tillbaka mobilen nu för nån timme sen. Och när jag öppnar den är de massa olästa sms från personer som frågar varför jag ringt dom inatt och när jag kollar samtals listan står hur många namn som helst som "jag" ringt under natten, de var hur många som helst! Så nu var de några som var sura på mig och säkert folk jag inte kommer våga prata med igen för jag vet ju inte vad han sagt när han ringt alla och de är endel personer som absolut inte fick bli uppringda. De är så jävla pinsamt och jag fattar verkligen inte nöjet han haft!!

Typ en roman om bara detta känner jag... Jag är väldigt sur och arg iallafall. Så ni vet! 

Kvällen innan detta var ju bra iallafall! Var ju då med Amanda och vi var på Haaks :) Stod typ inte alls inne och lyssna på musiken dock för jag hade fullt upp med allt detta med mobilen, vilket var tråkigt. Men de lilla jag såg och de jag hörde så var de bra!! :) Träffade massa goda vänner från Tanum och Grebbestad med som jag var mest med under kvällen. Riktigt trevligt att träffa alla dom! 

Haha nog snackat om min kväll som inte blev så bra som planerat... Hoppas ni har haft de bra och att ni alla mår bra! 
 

Bild 1: Amanda i bussen mot Grebbestad där vi skulle möta upp Sara. Bild 2: Kerstin, Louise och jag igår på haaks, riktigt fina tjejer! :) 

slide show
RSS 2.0