Gillade detta!

2011-08-31 / 19:00:40

Gillade den här dagens klädsel fartiskt! Fint men avslappnande. Gillas

tröja: Lindex, lång kofta: Bik Bok, jeans: H&M, jacka: London, sjal: Gina Tricot, ring: Marknad, örhänegn: Ur&Penn, väska: H&M, Converse


Skön onsdag

2011-08-31 / 18:55:10
Hej på er! Kom hem för inte såå längesen, var ju som sagt kvar i Tanum efter skolan och åt pizza med bästaste Maria! :) Satt på pizzerian i hela två timmar! Haha tiden går så fort när man har mycket att prata om! :) Efter vi gått ifrån pizzerian så satt vi ute på en bänk och prata ännu lite till och sen begav vi oss till körsklan! Var fler än jag trodde som skulle gå denna kursen! Dom som liksom jag känner bäst som var där var väl Viktor, Jonathan, Rikard, Oskar, Henrik, Linnea och Erika :) De var typ dom jag prata med iallafall! ;D och Maria då!
Ja där fick vi iallafll information om massa saker, vi fick böker och såg lite hur dom såg ut och så :) Ska gå dit till Nu ska jag till tarfikskolan och plugga minst 12 gånger och övningsköra minst 5 gånger! Taggad som fan är jag! Jag SKA klara detta utan problem! 
Nu sitter jag här med några godisar och göttar mig lite för mycket.. Ska nog tvinga ut mig på en joggingtur starx! 
Puss och kram


vit tatuering?

2011-08-30 / 22:00:00
Hiss eller diss? Snyggt eller inte? 

Jag tycker de skulle kunna vara ett allternativ!

död!

2011-08-30 / 21:00:16
Jag har legat precis på samma sett i typ tre timmar snart.. Är så sjukt slö ikväll! Nån joggingtur blev de inte.. Aja får bli imorgon! När jag kommit hem från körsklan, ska dit på kurs imorgon för första gången! Men jo de är ju en bit kvar till själva kortet...... 
Haha känner mig som en säck med potatis just nu! Pöss
Nytagna mongobilder! Mums♥

den svenska björnstammen

2011-08-30 / 18:12:19
Hej från en allt för trött Fanny..Sista lektonen idag (hemkunskap) var jag så borta i huvet så de fanns inte! Haha kände mig som en efterbliven elev som måste få allt förklarat för sig tjugo tusen gånger men ändå inte fatta nånting.. Haha usch! Har vart lite efter hela dagen faktiskt.. Vi skyller på trötthet tycker jag! 
Nu bjuder jag på dagens och sen ska jag kolla på läxor.. Jogga skulle jag ju göra också -.- Om jag seriöst orkar de? 

långklänning: H&M, jecka: London, sjal: Indiska, väska: H&M, Converse, fjäder-örhängen: H&M
Vart jag mig i världen vänder-Den svemska björnstammen
haha jag ser ut som en dvärj! Seriöst :'(

Puss och kram och godnatt

2011-08-29 / 22:11:20
Nu är naglarna nymålade svarta med gått smvete, väskan är upp-packad och jag är nydushad! Redo för en god natts sömn nu faktiskt! 
Får väl slänga ett öga på engelska läxan med starka verb också innan jag slocknar helt! ;) 
Jag och mamma gjorde klart papprena förut som jag ska ge till han på skolan som hjälper till med vad man ska välja för gymnasium. Mamma tycker också de var svåra frågor! Men vi kom fram till att jag inte är blyg för nya idéer, att jag är snäll och bryr mig om andra och att jag kanske skulle gå någon form av media linje. KORTFATTAT! De var även tusen andra saker.. 
Nu ska jag välja kläder för imorgon, de visas sol och 12 grader imorgon, är de byxor, tights eller shorts till de? Knepig årstif vi hamnat i.. 

Godnatt pussar


my hair?

2011-08-29 / 19:53:37
Haha förstår mig inte på min hårfärg.. Den är ljus, mörk och allt på samma gång! Samtidigt som hela håret är slitet, blir fett hur snabbt som helst! Och när fan blev de så lågnt!? :S Förstår ingenting!?
Kanske dax för klippning och en toning/färgning? Mamma lär inte vara på att färga eller tona på mig, göra de själv är bara att glömma! ;D övertala någon underbar människa låter som en lösning för mig :) 
Haha som sagt, mitt hår är kallabalik! (staving!)

Måndag

2011-08-29 / 19:25:21
Tjenare!! Har ni fruktansvär kul eller? Jag kan inte säga desamma.. Hehe!
Dagen har vart seg.. Började med gympa och spåret, sprang på sega 19.40, väldigt glad över att komma under 20 så ont som jag hade i mina vader asså! Jätte skoj! Eller? 
Sen har jag bara haft tråkiga lektoner restev av dagen.. Men nu sitter jag här och försöker få kraft till att packa upp min väska! Går trögt tycker jag? Haha

Byxor: H&M
Converse
Halsduk: Gina Tricot
Svart baströja: Ullared 
Jacka: London (Marknad)
Ringar: Marknad, Glitter 
fläta i pannan, mitt eget hår

trött på allt

2011-08-28 / 21:57:33
Nu ska jag fundera på sängen! Borsta tänderna och sen lägga mig i sängen med en bok tills jag somnar.
Imorgon ska dagen börjas med gympa, underbart att ha de direkt på måndag morgon! Love på de!.. Haha 

Hoppas ni alla mår bra! Och att ni haft en bra helg :) Och så önskar jag er en bra vecka! 


Söndag

2011-08-28 / 19:10:00
Hejsvejs. Hur mår ni? Har ni bra väder? Kan meddela at just nu ser de inte strålande ut här.. Har faktiskt inte regnat på hela dagen! Men.. För kanske en timme sen så började vräka ner! 
Ja vad ska jag skriva? Vad har jag gjort idag? Jag vakna tolv, sega i morgonrock framför teven till två, sen tog jag en jogging-tur och sen satte jag på Arn två (vad nu den heter?) Fin fin dag! Nu ska jag sitta vid datan, packa väskan med gympa kläder tills imorgon och lägga mig tidigt :) 
Fick meddelat nu att de åskar i Bullaren, antar att vi också kommer drabbas snart! Men, Bullaren är stor så vi kanske klrar oss ;)


kanin?

2011-08-27 / 23:26:30
'
Haha David kidnappa kameran nu när vi kollar på Arn, och då blev de såhär... Haha sisa bilden skulle han ta på själv-upplösare på 10 sek, haha han han satt blixt stilla och våga inte ens prata innan kortat hade tagits xD 
Typ världens bätsa ego korts-tagare!

barn passning för killar på 10 och 12..

2011-08-27 / 19:56:44
Sitter i soffan nu och har precis kollat på "huset silverkronas gåta" med Albin och David som jag ska "passa" ikväll för mamma och pappa stack iväg på kräftskiva! Men ja de ör ju mysigt. 
Snart blir de gäster med gester på SVT1 :) 

så ser de ut när man inte orkar platta håret.. ;)

de varma regnet.

2011-08-27 / 17:20:39
Godkväll på er! Sitter här i ett ny-städat rum och ny-duschad kropp och hår. Underbart! De är ju faktsikt mysigt när de regnar utanför, de bli lite mörkare och då också mysigare inne :) Love på de! 
Idag så väckte mamma mig tolv och sa att vi skulle åka till Tanumstand på rea, eller jag var inte tvungen att åka med men vad skulle jag göra hemma? Så jag stod upp och gjorde mig iordning så åkte vi, de var sjukt jobbigt där! Massa folk, som handla och som jobbade där. Jag tänkte kolla på skor men gav snabbt upp! De gick verkligen inte att styra upp vad de fanns för skor eller vad dom kosta, sen gick jag runt och svettades typ! Var as varmt! Haha de bästa var typ när vi skulle åka hem! 
Sen när jag kom hem så dammtorka jag heela rummet! Var sjukt längesen.. Måste göra rutin på de! 

Nu ska jag bara ta de jätte lugnt resten av kvällen :) 

tröja: London, byxor: H&M, halsduk: Ullared.

Puss och kram

lite ont i halsen och trötta ben

2011-08-27 / 01:35:26
Hej! Nu kom jag precis hem! :) Kvällen har varit toooooppen! :D skrikit massor! Skrattat massor! Och haft så jäkla kul! :) Tack alla som bidrig med att förlja med :) 
Åkte atmosfear, jag skrek som aldirg förr! De var helt skult vad jag skrek! Haha och när man sen går där ifrån och stannar, och benen viker sig! Hahah grymt! 
Sen åkte vi nästan allt annat :) De var så sjukt lite kö! Stod 00.00 minuters kö på de mästa, både balder och kanonen. Jätte bra faktiskt! 
Haha när vi skulle in på gasten balla jag ur i sista sekund, verkligen SISTA sekund! För dom andra skulle precis gå in men jag var så otaggad för att bli skrämt, inte veta vad som kommer hända och ja, inte taggad för gasten! Så jag gick ut och fick pengarna tillbaka för min biljett! ;) värt! 

Nu måste jag sova!! Måste vila upp mig på helgerna! 
Puss och kram och godnatt


tidsinställt

2011-08-26 / 20:00:00
Hej på er! Just nu sitter jag nog och åker nån rolig sak, eller står i kö till en.. ;) Tänkte att jag gör ett tidsinställt inlägg till er så de inte blir så tråkigt här.. ;) för de är de ju inte hela dagarna eller så!?

Såhär blev de när jag gick ut genom dörren:


linne: Gina Tricot, shorts: Bik Bok

Liseberg

2011-08-26 / 13:57:53
För er som inte fattat, kanske har varit lite otydlig om att jag ska till Liseberg med ungdomsgårde/Maken idag! ;D Haha men de ska jag iallafall! Så jag ska åka starx! :) Om tre kvart typ ;P 

Måste skyna med lita saker nuuu! :) 

Ha en bra kväll! För de kommer jag att haaaaaa :D

Dagens:

2011-08-26 / 13:53:04

byxor: Bik Bok, Jacka: Kappahl, linne: Gina Tricot, skor: H&M, halsduk: Mormor gjord, väska: H&M

 

 

Nu ska jag bestämma kläder till sen!


Ebaaaa med stort B

2011-08-26 / 13:49:42
Tjena! Kom hem vid halv ett typ :) Åkte ju med Elin i epan! :D haha dom två coolaste tjejerna i byggden? ;) Eller kanske i hela sverige? Vi dunka musik, hade handen utanför rutan och vi körde på som fan! Och alla som vi mötte i bilder glodde på oss! Haha. Och i skolan var de stor uppståndelse när de fanns en grön epa parkerad som en viss Elin i nian ägde! 

Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig för kläder till Liseberg! :D åker till Macken (ungsdomsgården) om en timma och sen därifrån till Liseberg med en maaaassa härliga folk! :D 
men ja vad ska man ha på sig?.... -.- 

Dagens kommer strax!

det går inte.

2011-08-25 / 21:08:42
du var min glädje. du bettyde så mycket! så mycket. du visade mig att de fanns andra typer av människorskor. nu får jag inte ha kvar nånting av de. du hatar mig. och säg inte imot mig. för de gör du. du haratr mig. du hatar den personen som jag är. mig. de finns inget kvar. tårarna ringer och jag svår att ens skriva detta. min kropp vill inte. det går inte. 
jag måste hålla andan för att inte skrika. jag kan inte andas.

du hatar mig. du tycker jag är vidrig och inte värd att känna. du hatar mig verkligen.
det roliga och fina blev ett hälvete med tårara och hat. 

du känner mig inte längre. för du vill inte känna mig.

Röra lite på sig!

2011-08-25 / 18:59:11
Nu ska jag ta och ta en springtur! Lika bra att bara ta på sig kläderna utan att ångra sig! Då är de liksom ingen återvändo.. ;) När jag kommer hem blir de dusch och sen sista delan av Svaleskär! :) 
Nej nu måste jag ut! Innan jag börjar med nåt annat -.- På nåt vis låter de lite likt mig? 


sexigaste på skolan!

prick, prickigt

2011-08-25 / 18:20:27
haha fina vi är...
klänning: Gina Tricot, jeans jacka: Kappahl, ring: Marknad, Converse, klocka: Ur&Penn, väska: H&M, halsduk: Mormor-gjord.

svårt att hålla tyst när man väl börjat babbla..

2011-08-25 / 18:02:59
Hej! Dagen har faktiskt vart rätt så bra! Eller ja de är en rätt så jobbig dag på shemat! Språk, 5 minuters rast. Matte med Lasse, 5 minuters rast. No i en timme och en kvart med Lasse igen! 5 minuters rast. En halvimmes matrast sen en och en halv timme musik med musik-historia! Sen 10 minuters rast och sen SHOWBIZ :D som höjer hela dagen!! Var så taggad för showbizen asså! Gick upp i varv somtidigt som jag var as trött! Vilket ledde till babbel, babbel och Babbel från mitt håll! Slutade såhär:

Haha så kan de gå! ;D 
Fler inlägg är påväg! :D

5 sanningar om mig:

2011-08-24 / 21:15:56
• Jag kan vara ootroligt skoltrött! Jag hatar rutiner.

• Jag kan inte vara dum mot någon, eller jo kan kan jag ju men jag mår så sjukt dåligt när någon blivigt sur eller liksom "oglad" pga mig. Jag får sånna skuldkänslor och nej de går bara inte! Även fast jag gjort de för min egen skull. Jag KAN inte vara dum mot någon.

• När jag gick i 3.an till 6.an hade jag inga tjejkompisar i min klass. Min bäsa vän Malin flytta när jag skulle börja 3.an, efter de så var jag helt ensam. Det fans två grupper med tre i varje av tjejerna i min klass. Jag var den sjunde, som fick pendla från den ena gruppen till den andra och fråga: Får jag vara med? Och höra gång på gång svaret nej.

• Jag tycker inte alltid om min klass jag har nu. Vissa personer i min klass älskar den! Men.. Om man har rätt förutsättningar så är de säkert en underbar klass! Men shit vilken spydig klass! Såfort man gör fel så ska man tryckas ner som fasen! De är sådär.. 

• Jag har aldrig sömn-problem! Lägger jag huvet på kudden så somnar jag direkt! Dom få gångerna jag inte kunnat somna har varit torterande dock.. Tänk att folk kan ha så varje kväll?

Dagens outfit

2011-08-24 / 17:35:31
jeans: Gina tricot, tröja: Mtwtfss Weekday, converse, jacka: London, väska: H&M, halsduk: ullared, halsband: Accessorize.

Onsdag

2011-08-24 / 17:04:54
Hej på er. Nu sitter jag här på mitt rum och fyller i saker om mig själv som jag ska ge till en på skolan som heter Åke som sedan ska hjälpa mig att välja gymnasium lättare, shit va svåra frågor.. Som, jag är bra på: och, mina fem bästa egensaker: Haha var svårare än jag trodde att svara på! 
Kom hem med sena bussen idag, slutar ju som sagt tjugo över ett på onsdagar ;) Men idag så stanna jag kvar! Trodde B-hallen öppna innan skolan sluta men NEJNEJ! Den öppna tre -.- Så ja vi fick gå runt där tills dess jag och Linnéa! Kuligt! ;) Hade även ett möta (säger inte var eller om vad) Sen var jag och kolla lite i B-hallen när den öppnat :) Var inga folk där alls.. Så jag åkte hem med bussen ;) 
Ska väl äta om en stund, sen tror jag att jag går ut och springer faktiskt! :) Puss och kram

dagens kommer i nästa!

de lite speciella mailet

2011-08-23 / 20:49:32
Kolla just inkorgen för mail! Som jag gör väligt ofta runt 20-25 varje månad ;) Kommer ju lödebesked då! Och jajjamensan! Idag hade de trillat in ett litet lönebesked på ca 800 kr! Inte så mycket för jag har inte jobbat alla veckor för att dom haft ledigt och så :) Men de är alltid lika kul! ;) 

Nej nu var de ju duscha! Eller ja nu.. För en stund sen var de också de.. :$ 

Haha PÖSS

ni vet hur de är, kommer bli och kommer vara

2011-08-23 / 20:03:44
Ja.. De är ju skola nu, vilket innebär: Inte lika mycket uppdatering som vanligt.. Räknar med ett-två inlägg per dag ungifär! Där de mest kommer handla om vad jag haft på mig, vad jag gjort, om hur jag känner mig osv. Men jag ska föröka så mycket jag kan! På att lägga in andra intresanta saker, som mode och kläder och sånt? Låtar och musik kanske? Mera texter? Bilder, från naturen kanske? Vad skulle ni vilja se? Släng in en kommentar vettja! För jag älskar att blogga, jag älskar att skriva och jag älskar att dela med mig och ha någonting att göra. Jag gillar att blogga helt änkelt! Men för att göra min blogg liter mer intresant, lite mer matrial att jobba med, skulle lite råd och funderingar vara jätta bra! :) 


Nu sitter jag här och kollar på sol-ned-gången och funderar på en dusch nu! Så kanske håret hinner torka också kanska jag hinner plata de innan jag går och lägger mig? :) Blir nog ingen joggning ikväll iallafall! Får bli imorgon när jag kommer hem trån Tanum :) Och om ni inte hör av mig mer ikväll så säger jag puss och kram och godnatt! :)


bild: http://rodeo.net/tattoologist/

5 minuter

2011-08-23 / 19:00:18
Hejhej på er! Hasa mig precis hit till datan från teven, fint litet gång-avstånd! ;) Haha nejdå så slapp är jag faktiskt inte! 
Dagen har vart lång! Skulle kunna sommanfatta dagen som 5 minuter.. Hade bara 5 minuters raster och lunch rast på en timma. Typ språk, fem minuter. Matte, fem minuter. Engelska, fem minuter. Lunch en timma. Svenska, fem minuter. Hemkunskap, haha vet att ni inte tycker de är intresant att läsa mitt schema! Ville bara utrycka mig om att de vart mycket och långa lektioner idag! ;D haha bra då vet ni de! 
Imorgon slutar vi 13.20 som vanligt på onsdagar, men ska vara kvar i Tanum efter och kolla in nya B-hallen eller Ungdommens hus som de nu heter! Dom öppnar de nu! Åh grymt!! Så himla bra dom fått de där asså! :D De är fasen helt otroligt! :) Riktigt bra jobbat till ALLA dom som vart med och skapat de! Som faktiskt också är alla ungdommar i komunen som besöker de :) 

Dagens:

jeans: H&M, halsduk: Gina Tricot, tröja: Cubus, jacka: London, Converse, väska: H&M.

dagens första:

2011-08-22 / 21:55:55
byxor: H&M, linne: ?, klocka: London, ringar: marknad, armband: glitter, Ur&Penn, halsband: dop-present
Nu, SÄNGEN! Puss och ram och godnatt

det var.. inte kul

2011-08-22 / 19:46:28
Haha värkar jag possetiv till allt eller!? Hahah nej inte direkt! De var ju som att man lämnade skolan i fredags.. Kändes verkligen så!! Vi slapp gympan idag, annars hade vi vanliga, helt vanliga lektioner! 
Kände mig helt slut när jag kom hem.. Och då passa jag på att ta en spring-tur! ;D haha! De var varmt och jobbigt.. ;) Men när jag kom hem så fick jag besök av Elin! (muppen på bilden till höger..) Hon kom brummande i sin nyon-gröna epa! :D hahah cool brud de! 
De är ju tur att jag har dessa två saker som muntrar upp min tillvaro på skolan iallafall.. ;)

Haha såå söta!

död

2011-08-22 / 07:24:56
klockan är nu tjugo över sju, vi har vart vakna sen tjugo i, hjärnan känner sig vaken men ögonlocken håller inte alls med! 
Jag är iallafall helt klar nu typ. Janny gör sig iordning :) 
Såhär otaggad har jag aldrig vart till skolan tror jag.. Sommarlov, eller lov över huvud-taget skulle vara skönt och bra! Men nu är de som sagt skola.. Bara att göra de bästa av situationen då eller?.. :( 
Ja vi ska väl äta frukost nu eller nåt, bussen går vid 08.13 så de ska vi vara klara! När vi kommer till skolan blir de väl lita prat kanske, sen börjar lektionerna nog på en gång -.- som dom alltid gör! 
Dagens kommer ikväll! :) 
puss och kran från en sömngångare!



...

2011-08-21 / 22:44:21
När man bara vill skita i ALLT! Fyfan för de mästa. Alla förjävla fel. Kan man göra nåt annat än fel!? Inte just i denna del av Sverige antagligen, fyfan säger jag bara.. Fyfan för er. Jag gjorde fel som ville lära känna andra människor. Lära känna någon annan.  Några andra människor av denna värld

Jag älskar dog Jenny, nu och föralltid! ♥ Vad skulle jag va utan dina andetag?

underbaraste

2011-08-21 / 20:36:59
Sitter hemma hos Jenny nu! :) Vi provar kläder för fuuullt! :D mys mys :) 
Hade väl egenligen inte så mycket att säga.. ;) Ha en bra kväll! Blöggar kanske senaree!
Det är min fina, underbara syster de♥

Dagens:

2011-08-21 / 17:43:48
linne, kofta: Gina tricot. byxor: Bik Bok. armband: Glitter, Algrens Guld? ringar: marknaden igår
Nu käka, sen Jenny! Imorgon skola :'( 
PÖSS

Att de alltid ska vara likadant?

2011-08-21 / 17:37:56
Hej på er! Kom nyss hem från en super mysig dag i Strömstad hos mina tremeningar! :) Och två kusiner också.. ;) Som alltid lite stelt i början.. Men efter en stund så hade vi barn de bra kul! :) Vi spelade först kubb, precis som vi gjorde förra gången vi var där, då var jag 4 år.. Haha! Vi träffas inte så ofta.. Men efter lite kubb så blev de tråkigt.. ;) Så vi spla pant-gömme/burken. Haha de var jätte kul! :) Men efter några timmar så blev de också lite kötigt.. Så då hamna vi inne igen och lysna på när mammorna pratade ;) Och vid helv fyra åkte vi hemmåt! 
Hoppas att tiden tills nästa gång vi ses inte är på två år.. Så längesen var de sist vi hade en sån här "träff", haha.
Nu ska jag äta mat och sen bege mig till Underbaraste Jenny! :D Ville åka tidigare men pappa vägra köra tidigare :/ Moppe kort, jag behöver dig!! 

Nej ska göra dagens inlägg och sen käka, puss och kram :)


att dom skulle backa, men vara kvar.

2011-08-20 / 23:29:29
Ibland skulle jag bara vela att alla bara VISTE hur jag har de, hur jag tänker. Utan att jag skulle behöva säga de till dom.. Att alla skulle backa, men vara kvar. Antagligen bara jag som fattar vad jag menar med de men.. 
Jag orkar verkligen inte. Ska jag backa? Är de jag som ska gå tillbaka dit jag kom ifrån? Hur långt ska jag gå då? Allt jag ser att jag har passerat har varit..Svårt. VARFÖR ÄR ALLT svårt.? Allt detta. Om detta. 

Jag vill ju vara vara, snäll? Men allt kan bli för mycket. De var, de är och kommer antagligen vara, FÖR mycket.

Och hur vet man om de är äkta? Om de är något mer? 
Det kommer jag aldrig förstå. Jag förstår inte hur andra har de. Hu de är för andra

Vill inte hoppa på någon, vill inte skriva så att alla ser. Men de känns som om jag bara skulle kunna hoppa på någon och bara låta allt rinna ut, alla ord, alla tankar och allting! Men jag vill inte värka klängig, hoppa på någon och prata om hur man mår, som inte har gjort nåt fel? Känns så fel.

inte skola, inte nu, inte sen

2011-08-20 / 22:15:44
Åh inte taggad inför skolan.. Inte för fem öre asså!
Jag vill inte. JAG VILL INTE!
Alla blickar, hela vardagen.. Alla fel som görs och Sanningar som blör. Att se alla man vill träffa är kul, att träffa alla som man klarat sig så utom-mordenkligt bra utan, är inte lika efterlängtat. Att allt ska bli som vanligt, vilket är förjävligt! Man kan inte längre rymma, men MÅSTE medvärka. Förjävligt. Jobbigt.

läskigaste jogging-turen jag vart med om!

2011-08-20 / 21:57:22
Usch! Jag var ute och skulle jogga, när jag sprungit en bit så mötte jag ett stort jävla älg huve!! Asså en stor älgtjur! Med massa taggar, jag tappa nästan andan när jag fick se den! Men den sprang iväg, liksom jag också gjorde! Usch! Då är men inte sugen på att springa samma väg tillbaka igen!! Sen när jag nästan hade kommit dit jag skulle vända, får jag se en grävling i diket!! Trodde först de var en katt, men när jag fick se den frammeifrån (dom har ett vitt sträck över nosen typ) så upptäkte jag att de inte var någon katt utan just en grävling! Och vad jag har hört så är dom inte så roliga att komma i närkontakt med!! Så jag kuuta tillbaka! Sen sprang jag tyst och snabbt i mitten av vägen den biten som jag kunde tro att älgen var kvar, sen fick jag en fluga i ögat som jag fick hålla på att gnugga bort -.- Också trampa jag nästan på en groda! 
Usch vilken jogging-tur!! Den konstigaste jag har vart med om!! 
Visst jag är tuff med att springa själv på kvällen i skogen, jag är inte rädd så för djur så! Men ikväll så var jag faktiskt lite skrajsen! 

Nu ska jag duscha och sen pack upp min väska!

Myskväll

2011-08-20 / 20:22:08

marknads-dagen =ont-i-magen

2011-08-20 / 19:27:30
Hejsan på er! Nu sitter jag här, och har lite ont i magen.. De är ju de negativa med marknader.. ;) Att de är så fasligt mycket gott godis och annat ätbart! :( Haha får ta mig en liten springis senare kanske! ;) Så kanske jag mår lite bättre :P 
Dagen har varit mysig och bra iallfall! :) Åkte till marknaden vid elva med Evelina, vi gick runt lite först, sen träffa vi Kasper (en från Evelinas skola) , sen träffa vi Amanda! Haha efter att jag och hon skulle försöka komma fram till vart vi befann oss.. Slutade med att Amanda skulle komma till en blomma som var på en lastbil xD Haha aja vi hitta henne tillslut iallafall! :) Efter de gick vi runt om och om igen! Vet inte hur många gånger jag gick igenom varje rad idag-.- Ja juste! De var nån som komentera och fråga om de var en sån marknad med karuseller och sånt, och ja de är de! :) En stor marknad på ett gärde med karuseller och hela köret! :)
Evelina och Kasper åkte iallafall inte efter så lång tid :(( Kommer sakna Evelina såå! :'( ♥ Sen gick jag och Amanda runt och träffa folk, åt massa olika saker, skratta och gick runt hela marknaden jag vet inte huuur många gånger -.- Haha men de var kul! Får vara mer med denna fina tjej! :) 
Nu kom jag hem vid fem eller nåt, har precis ätit räkor och kräftor, mums! :D 

Nej nu ska jag prata vidare med Lucas och Sebbe, puss och kram

snabbt iväg!

2011-08-19 / 12:19:52
Hejhej, måste åka NU! Men ville skriva nåt iallafall ;) Åker och jobbar nu och sen hem till mormor och morfar, imorgon blir de marknad och sen hem till familjen! 

Nu mååste jag åka ;D förlåt för as kort inlägg ;) 
Hoppas ni mår bra! Puss och kram

Agnes-Cecilia

2011-08-19 / 00:42:25
Hej! Förlåt för att jag inte skrivit tidigare, har tänkte på de sen jag kom hem! Men.. Ni vet hur jag kan vara ;) 
Var iallafall och måla på Älgemon med pappa, de som jag skulle ha gjort hela sommaren!? Aja.. Fick iallafall mycket gjort! En hel vägg på egen hand! Bra Fanny!
Nu gör jag ingenting.. Packat min väska för imorgon och sen bara luggit i sängen med datan och slappat! Skönt :) 
Idag har jag inte gjort mycket! Mamma väckte mig tolv och blablabla, ni vet allt de nu! 
Såg iallafall en av väldens, eller iallafall Sveriges bästa film med mamma! Agnes Cecilia, har sett på den så länge jag kan minnas! Älskar den så mycket :) Bilder från filmen är åvan. 

Imorgon väcker mamma mig vid tolv, äter lite och gör mig iordning. Sen åker mamma och lämnar mig på jobbet, jobbar några timmar. Alla på sten-huggerit har börjat nu, eller a nästan iallafall! Så de lär vara mycket disk, vart nästan tomt hela sommaren. Sen efter jag städat klart så kör Anita mig till mormor & morfar i Hällevadsholm, jag duschar och äter mat med dom! :) Sen får jag väl gå ut och träffa folk! 
På lördag blir de marknad med Evelina och Amanda! :) Mys,mys! 

Nu ska jag fundeera på att sova, imorgon ÄR de ju faktiskt min sista sovmorgon... :'( Fasen va sommaren gått! 
Om jag inte loggar in imorgon innan jag åker så ska jag försöka med ett mobil-inlägg! Annars är chansen stor att ni inte hör av mig fören på lördag. 
Puss och kram och godnatt

bilder från agnes-cecilia

hela sommarens målning ikväll?

2011-08-18 / 18:19:18
Hej på er! Gjorde ett inlägg förut, men datan dampa så allt försvann -.- Då blir man sur! 
Ska iväg till Älgemon nu med pappa för att måla, har inte gjort de på hela sommaren :S som jag skulle göra!! 

Haha duktiga jag.. 
Skriver när jag kommer hem! Puss

Sista sovmorgonen!? eller kanske

2011-08-18 / 01:34:48
Fick upp en tanka om att min sista sovmorgon kommer vara imorgon! Men sen kom jag på att jag faktiskt inte börjar jobba fören ett på fredag.. Men ändå! Jag har ingen tid att passa imorgon alls! Sista gången denna sommaren juuu! 

Borde vara uppe längre och hedra detta.. Men jag har så otroligt ont i huvudet :( Så jag måste nog gå och lägga mig nu! Desto mer sömn.. Mamma väcker mig antagligen vid tolv då de är fika imorgon.
Kanske ska göra en sammanfattning om vad som komma skall dessa dagar innan måndag!

•imorgon- Måste försöka att måla på Älgemon! Annars inget! Jo kanske bada! Typ sista gången..
•fredag- Jobba klockan ett och efter de åka hem till mormor & morfar :) Äta och sen gå ut med kompisar! Sen sova där också!
•lördag- vakna hos mormor & morfar och göra mig klar till marknad i Rabaldshede. Kanske går till Evelina före och åker dit med henne, eller mötar henne och Amanda på marknaden :) Får se! Sen ska morfar köra hem mig till Bullaren. 
•söndag- ska jag klockan 11 till Strömstad på kusin/tremänings-träff :) Ska vara hemma hos Emma och Anneli tror jag de var! Har sån dålig koll på namnen.. ;) Sen på kvällen ska jag hem till Jenny och sova där! Mysigt :) 

Puss och kram och godnatt ♥


Augusti 2010

2011-08-17 / 23:57:21
Nu ska jag dela med mig av allt som hände I augusti för ett år sedan! :) Kommer göra såhär varje månad nu. 
Arkivet hittar ni på min gamla blogg golikeme :)


tog några dåliga men ändå snygga cam-blider!

var hos Jenny i fem dagar eller nåt när jag hade de lite jobbigt hemma, älskar dig Jenny! Ställer alltid upp! ♥
var hos Johan på kalas, vilket resulterade i lite.. Asså för oss! Normala bilder ;)
fick en "hata spotify" period! Insalerade open iställer för free så allt blev helt knas!  Jag hatade spotify..
åkte bullingrutten med Malin och Emma! :) På kvällev var jag hemma hos Jakob med folk! Tyvärr ingen bild från kvällen :/

var MYCKET hemma hos Jenny! Detta är en bild från hennes vånging-säng som hon hade då! :)
efter mycket grubblande så köpte jag tillslut min HTC Smart, som visade sig vara en skit mobil men.. 

var på torp på handla! Bland annat detta! Min prickiga klänning och mina kängor! :D

Hade äntligen en mobil att ta kort med! :D 

målade för fullt på Älgemon! vilket jag måste göra imorgon..



Älgemon ♥
en snygg outfit! Älskar kängorna!
åkte till ett ställe utanför Åmål med familjen en dag!
Gick på Rabhalshede marknad! Gick med Sanna :) Mycket godis blev de till oss! :D

Sov hos Jenny dagen innan första skoldagen i 8.an :) Detta är vi vid bussen!

Haha! Nästan de första jag blev när skolan börja var SJUK! Kuligt!!

förklarade min kärlek till That 70´s show! 

Haha ser inte speciellt frisk ut när jag kommer tillbaka till skolan?
Det var de jag hade i bilder på bloggen sen augusti 2010!
Puss och kram




vända tröjan ut och in - en text skriven för ett litet tag sedan

2011-08-17 / 23:17:20

Jag torkar snabbt bort tårarna men tanken på de som fått dom att rinna kan inte försvinna. Så fort tanken slår mot näthinnans tunna trådar så slår signalerna till tårkanalen igång, munnen blir blöt och förvrids i en konstig grimas så att mungiporna darrar. Sorgen och tårarna fyller hjärnan och kroppen tills den inte orkar mera. Snart kan man tänka på vad som helst. Som om man vänder de som var glatt och bra förut ut och in som en smutsig tröja och de blir smutsigt, sorgligt och hemskt.
Jorden är inte anpassad för dom som inte kan vara glada inifrån. Är man glad inifrån och ut så kan man klara de mesta! Men vi andra som bara ser glada ut men som när vi kommer hem vänder tröjan ut och in så att den smutsiga, hemska sidan kommer utåt. Vi då? Ett samhälle för oss som ibland bara vill sova. Som bara vill gråta och som bara vill ha närhet. Men som istället för att visa smärta och tårar när vi behöver visar glädje på stan och sorg under täcket.  De är oss världen behöver krama och de är vi som vill ha den rätta att älskas av. Det är oss alla sånger en gång handlar om och oss som alla vill glömma bort. De är vi som är svaga och vi som tar allt fel. De är vi som behöver höras och vi som behöver förstås! De är vi som är många och vi som är ungdomen.
De är vi som tar över och de är vi som måste lära oss leva. De är vi som ska älskas, de är vi som ska älska. Så älska oss då.

Fanny.Älgemon

 


black and white

2011-08-17 / 22:16:52
Haha varför blir jag så hungrig när jag vart ute och sprungit? Antar att jag gjort mig av med den energi jag fick i mig vid middagen? Tar ett äpple! 

Älskar bilden! På nåt sett? Underbar ♥
tattoo

promenad/springtur. dusch.

2011-08-17 / 20:55:28
Nu kom jag precis in! Ska skynda mig in i duschen! Inget vidare trevligt att sitta här som en rinnande kran av svätt! Haha! 
Tar duschan nu och sen hamnar jag väl här igen :) 

Puss och kram

slö som en säck med makaroner.. ;)

2011-08-17 / 19:25:15
Hej på er! Dagen har varit så enormt seg! Vakna tolv och sen har jag sett på tre filmerm fiiinfin dag detta!

Haha pappa gick precis ut på en springtur, och när han stod i hallen så frågade han mig och jag skulle med jag svara njaa inte ikväll och orkar inte och när han vart borta ett par minuter blir jag as sugen på att springa jag med? xD hopplös jag är asså!.. ;) 
Ska ta en springtur nu, en kort en! 5 km kanske? Tror de är så lågnt iallafall! :) 

Ha de prima! Puss och kram

en tisdags-kväll på sommarlovet

2011-08-16 / 22:26:42
precis sett på två novell-film på svtplay funderar på en till! Skulle kunna se på hur många som helst!! Älskar dom! De är något alldeles speciellt med dom!
Ska nog setta på en till nu, borra ner mig ännu mer i sängen med min mysiga kvälls outfit! kofta och sockar! :) 

Puss och kram

lite fint

2011-08-16 / 20:12:39
Hej på er! Jag kom hem vid två tiden kanske, blev lite in-haldlat iallafall! Men mamma mådde inte bra och vi fick skynda oss de sista! 
Var ute på en liten jogging-tur nu förut, och nu precis hade jag ett litet gräl med mamma.. Åh -.- 

Här är de som hamna i påsarna!

jeans H&M 299 kr


boots med klack från H&M 199 kr


två armband, första från vänster Glitter (rea) 29 kr, andra Ur&Penn 149 kr


örhänge Ur&Penn (rea) 20 kr


allt är visat, men tröjan är från Cubus (rea) 49 kr


tyg-påse från, ja ni ser ju själva! sØstrane grenes 9 kr

Det blev de! Plus lite tofsar, sockar och en svart rak, taght kjol som jag missade att fotta, tar de en annan gång! :)
Ska kolla runt lite nu! Puss och kram

dagens:

2011-08-16 / 09:06:46
nu ska jag precis åka till Nordby (shopping center) två snabba bilder på mig!


klänning: Gina tricot

de regnade idag

2011-08-15 / 22:36:44
Hej! Förlåt för min usla uppdatering under dan! Ville inte sitte framför datan, så de blev teven ;) Smart drag! Vakna tolv sen satt jag enbart vid teven till klockan tio! Känner mig slö men uppvilad! De har regnat hela dagen, annars skulle jag nog gått ut och sprungit. 
Nu satte jag på datorn men ska nog snart lägga mig och sova, ska till Nordby imorgon med mamma och bröderna, de som prioriteras (stavning) är jeans. Säkert lite mer men de är de jag ska leta efter! 

Ha de bra! Puss och kram och godnatt


Förlåt. Förlåt för att du såg de du såg, förlåt för att jag sårade dig. Förlåt för att de är mitt fel. Och förlåt för att jag inte berättat HELA sanningen eller åtminståne nånting av den.. tidigare.. Förlåt för de de belv såhär.. Hoppades och trodde att de aldrig skulle bli sähär! Att du inte skulle få reda på de på det här viset.. Du är bra! Och du förkänar bättre! Men du var min vän! En bra vän! En otroligt bra vän! Du kan inte ana vad du har betytt för mig.. Du har hjälpt mig se andra lösningar! Andra salgs människor! En ljus del av världen och livet! 
Och jag sabbade allt genom att tro att allt skulle bli som jag ville. Förlåt, förlåt för att de blev såhär mot dig..



sova bör man

2011-08-14 / 21:16:48
För er som såg inlägget förut vet i vilket stadium jag var i.. Inget vidare. För er andra som inte såg kan jag säga att dedär med panik anfall. Är inte kul och de gör ont! Riktigt ont! 
Förlåt för att de kom ut här, Inte alls meningen! 

Ska kanske försöka sova, som du skrev så behöver jag nog de.. och jag ska lysna! 
Vet inte om jag lägger mig nu eller snart. Sängen är redan upp-bäddad efter mitt försök att somna förut. 

Puss och kram och godnatt

trött frågetecken

2011-08-14 / 19:03:36
Usch de är helt sjukt va trött jag känner mig! Eller liksom inte så jag vill sova, men trött i kroppen! Får se hur tidigt jag hamnar snarkandes i sängen ikväll! Snart blir de revy på teven! mysigt :)
Imorgon händer ingentign.. Slappa framför teven skulle jag gissa! En springtur kanske? 

puss på er!


De där lite längre inlägget som allt ska få plats i

2011-08-14 / 15:14:43
Hej på er! Mår ni bra? De gör jag, eller jag är vääldigt trött men de får gå! 
Skulle kanske ta tag i att berätta allt som hände igår! :) 
Först stod jag i frukost-kön med Emma B, Elin, Maria, Emma K, Jenna, Malin känns som om de var någon mer men jag tror inte de! Sen efter frukosten var upp-äten så bar de iväg! De var mycket backar de första men efter en paus hemma hos Jesper efter några kilometer så gick de bra! Sen så cyklade vi då, de var lite stopp, lite roligt att se på och maaassa roliga folk! :D super! När vi kommit i mål tillslut så satte vi oss i ett tält jag, Emma K, Jenna, Malin, Elin och Maria på aftr cykel, prata lite med folk och tog de lugnt efter cyklingen på 3mil! Sen vid kanske fyra vet inte exakt så böjade dom spela lite, tror att de var Örjan! Men jag stannade inte alls länge för jag skulle hem till Farmor och göra mig iordning. Så jag Cyklade dit och duscha och sånt! Sen så gick jag hem till Niklas M med lite folk, satt mest på hans rum och så, men sen fram på så gick vi ut och satte oss. Vi satt väl där ett bra tag innan vi klockan nio-halv tio gick till Crusaders och festen. Väl där så började man prata med folk och dansa direkt, jäklar vilket ös! Mycket folk som man annars inte alls pratar med pratade man med! Och dansade med ;) Blev kvar där till nästan två då jag gick hemmåt igen, då stöp jag rakt i säng! Sov ett bar timmar innan jag vakna och guud va svårt de var att somna om! Jag vakna hela tiden -.- Usch! Men men! Vid halv ett stod jag upp och åt lite, sen kom mamma och pappa och hämta mig :)
Och igår kväll så blev mina skor as smuttsiga! Mobilen fick repor och jag tappa 100 kronor -.- Men så kan de gå! 

Nu ska jag ta en lååång dusch! Behövligt som fasen! 
Ni får ha de bra så bloggar jag mer sen :) 
Puss och kram

Hej! Nu har jag cyklat klart! Och kommit h...

2011-08-13 / 17:57:36

dsc00349 (MMS)

Hej! Nu har jag cyklat klart! Och kommit hem till farmor :-) gör mig iordning lite nu så får jag se vad som händer här näst! ;-) Ha de så bra nu! Puss! En bild från förut after cykle :-)


Godnatt

2011-08-12 / 22:21:58
Jag uppdaterar imorgon när jag kommer till farmor! :) Annars kanske ett kort mobil-inlägg nån gång :P 
Nu ska jag sova så jag är lite pigg imorgn 07.45.. Puss &kram &godnatt

ville bara..

2011-08-12 / 22:05:14
Ville bara länka den här gulliga tjejens blogg! Har velat de enda sen hon la in ett inlägg och tackade mig för att jag kommenterat på hennes blogg :) Hur gulligte är inte de!? Kände att jag ville länka hennes blogg här! :) Ur gullig tjej från Stockholm! Som jag träffade i Grebbesdag för ett tag sen om ni mins?
Här är kajsabragees blogg! :)♥ (klicka på hennes namn för att komma till bloggen)



solnedgången från mitt fönster.

2011-08-12 / 20:19:33
hejhej! Haha vet ni vad jag kom på!? Att de är fredag idag! Och i min familj så har man fredags mys då vilket innebär chips! :D haha tack lillebror för att du kom på de.. ;) 
Nu blir de soffan, puss



asså är de nåt fel ibland eller? :S

2011-08-12 / 19:25:22
Haha jag skulle packa! Men den tanken liksom försvann... Vad är de med mig? xD igår tänkte jag att jag skulle lägga mig vid tolv, tänkte jag då ja.. Sen kom jag på de vid två igen xD och nu läste jag fel när jag chatta med Jenny, hon undra om jag var påverkad eller något!? :O haha asså njaaaa ;) De är bara ett tilfälligt fel tror jag ;P
Bloggar när jag packat klart! :) Musik måste ja ha också! :D går inte att packa när man inte har musik?! Jag åste ha musik så fort jag ska göra nånting på mitt rum! Om datan är på.. ;) Annars blir de för tråkigt och jag sätter mig bara vid datan ändå liksom.. Ingen som lidar av samma problem eller?

bjuder på en lite seriös bild
och en lite mer oseriös mupp-bild..

finfint!

2011-08-12 / 18:36:18
Ja fint och städat blev de på jobbet! Började smått med fönster-putsning  också :) Måste vart väääldigt längesen någon ens rörde vid dom fönstrena med någon form av putsning-medel asså! ;D haha men nu börjar dom bli fina! :)
Åt precis middag och ska nu börja med packning :) Som jag skrev i mobil-inlägget så ska jag berätta mer om vad som faktiskt kommer hända imorgon! Som hänt i typ.. 16 år eller något sånt ;D

Det är såhär att här i Bullaren så hålls de varje år en cykel-runda som kallas, Bullingrutten. Men de är mer än bara en "cykel-runda" ! de är några tusen som deltar, unga som gamla, från Bullaren och längre ifrån. Först så samlas man på morgonen på Crusaders, Crusaders är en lokal där man grejar med bilar i källaren, men på överväningen så är de en loge typ liksom. Där de hålls fester och annat.  Först står man i kö utanför Crusaders för att få komma in till frukosten som öppnar klockan tio. Innan man går in dit så får man också ett band runt handleden. De brukar vara grönt om man bara ska cykla, och rosa om man ska vara med på festan också. Vet dock inte hur de blir med det iår! Eftersom att de är nya som håller i hela balletten, men så har de varit iallafall :) När man ätit upp och känner sig redo så går man ut och hämtar sin cykel och ger sig av. Dom andra åren har de vart en runda på fyra mil. MEN iår så är banan ändrad, eftersom att de är nya som håller i de. Iår är banan bara tre mil, men de är mycket fler backar på den här banan.. Undrar hur detta skall gå! Haha ;) 
Själva cyklingen gör man i sin egen takt. Det är ingen tävling på nåt vis! Folk bara cyklar, pratar och har de skojj! De är också dom som klär ut sig, dom som byggt stora vagnar och grejer som dom cyklar med. Mycket kul att kolla på! Och antagligen mycket kul att göra! :D 
Det är också mycket stopp på vägen! De är kaffe, frukt, bara vatten, mat, och godis stopp. Sen stannar man och bada och sånt med :) 
När man väl kommit i mål så är man oftaste helt slut! Men hämtar sitt diplom och sen tar man sig där ifrån, iår ska jag cykla hem till farmor på Östad och göra mig iordning för festen på kvällen. Och festen vet jag inte mycket om, har aldrig vart där så detta är min premiär! Men de kommer nog att bli kul! :) De kommer serveras räkor där och sånt :)
Efter festen cyklar jag förmodligen hem till farmor och sover där! :) 

Nu vet ni lite/mycket om vad jag  ska göra imorgon! Om Bullingrutten! :) 

Nu ska jag packa lite :D Puss ohc kram

Mobilblogg Godmorgon! Nu har jag vaknat,...

2011-08-12 / 12:34:04

Mobilblogg Godmorgon! Nu har jag vaknat, ätit frukost och tagit på mig kläder:) nu sitter jag i soffan och lyssnar på radio (som om jag inte ska göra de idag..) Men! Snart ska jag åka till jobbet så jag är där vid ett, ska tvätta fönster idag :( får se hur de går! Hoppas nu att detta hamnar på blogen ;) bloggar mer när jag jag kommer hem! Måste packa också ;) berättar mer om allt som kommer hända imorgon! :) så att ni är med på de. Ha en fortsatt bra dag! Puss jag kram


bättre pigg än trött?

2011-08-12 / 00:42:52
Ja som ni märkte så funka de! Fasen va gött! :D då kan jag ju mobil-blogga! Utan Internett och extra kostnader! :) gött mos! 

Funderar på att sova asså!.. Ska visserligen inte upp fören halv tolv imorgon.. MEN! De är alltid bra att vara pigg och allert när man ska jobba, och inte trött, slö och nyvaken! ;) Som förre veckan.. 
Haha de får bli en kort stund till vid datorn! Måste städa bort alla kläder ur min säng.. Dom måste ju ha flygit dit, eller? 



Hej! Skulle bra testa om de funkar att mob...

2011-08-12 / 00:38:23

Hej! Skulle bra testa om de funkar att mobil-blogga via sms/mms! :-) Nu är de upp till bevis!


liten galge

2011-08-12 / 00:20:45
Hittade denna lila galge förut idag på Hestrands intrigör, frågan är bara var den ska hänga?


en av mina löjliga texter. jag kollade igenom allt jag skrivit på datorn, vill ni så FÅR ni se denna.

2011-08-11 / 23:33:10
bild: rodeo.net
Hej. Jag antar att dom första orden i en text är dom viktigaste. Ska vara dom vackraste. Men om man inte är vacker? Om man inte är viktigt? Betyder de något då? Eller betyder de ingenting. 
kan man tänka så mycket så man dör? Är de möjligt? De är de säkert. Gör man allt på rätt sätt så ja. Men jag menar.. om man tänker så mycket, att inte EN ÄNDA tanker mer får plats. Dör man då? Eller överlever man ändå?
allting man kan tänka på är väl, livet? Är de inte så? För allting är ju livet. Allt men vet ingår i ens liv. Men om ens liv är för litet då? En hjärna, hur stor är den? Är den lika stor som rymden? Man ser bara en liten bit, men egentligen så är den så enormt stor, oändlig. Som rymden. Det kanske är så? Man kanske inte kan dö. Av tankar. Att man poff, död. Klart. Slut. 
nej. De går inte. Man kan bara dö om man dödar sig själv fysiskt. I alla fall om man är helt frisk? 
så jag antar att jag inte har någon återvändo. Jag kommer att överleva. Tack? Eller nej-tack? 

Om man lever för vardagen. Då bör man ju överleva ett helt liv. Om man lever de på rätt sätt, om man startar ett sevnsson-liv, väcker barnen, går till jobbet, jobbar, äter, jobbar, hämtar barnen, åker hem, lagar middag, städar, lägger barnen, går och lägger sig, somnar. 
Om man lever för de, så överlever man. Lever man för något annat, så får man.  De är fritt? 
men man kan aldrig! Gå tillbaka. I alla fall inte så långt så man inte kan förändra sin kropp och hur man är. Man kan inte gå tillbaka till tiden innan man slutade växa, om man är 40 år. 
om man lever för den åldern man är i, så överlever man. Lever man för någon annan ålder, så får man.

Man får om man vill, och om man kan. Det.

värme återkommen

2011-08-11 / 21:28:56
Åh va skönt de var med ett bubbelbad! Eller a jag använde ju inte dom "mekaniska" haha kom inte på nåt annat ord! Iallafall dom bubblorna som körs av en motor så de kommer ut bubblor genom hål, ja som ett vanligt bubbelbad på badhuset! Dom väsnas så mycket och så luktar man mycket godare om man använder oljor och sånt i vattnt, vilket man inte kan om man använder dom "mekaniska" för då går allt typ sönder, säger mamma.. 
Men de var skönt! Jag somnade nog lite :$ brukar bli så.. Men varmt, ja de var de! Ett rykande bad när man fryser är aaaldrig fel! 
Nu ska jag luta mig tillbaka (som om jag inte redan gjort de?) och kolla på svaleskär som jag missade medan jag tog mig mitt bad, puss och kram så länge





nu; varmt bubbelbad!

2011-08-11 / 18:42:57


Torsdag

2011-08-11 / 17:50:13
Tjena! Idag väckte mamma mig vid nio, gick bättre att komma upp äv va jag trodde.. ;) Jag åt lite sen åkte vi till Tanum för att först handla mat och sen äta pizza med pappa, ååh va gott de var! Var längesen jag åt pizza! De blev en bullare sp. muums :) 
Sen åkte jag, mamma och pojkarna till  Hestands intigör, köpte lite små fina saker sen åkte vi till mormor och morfar och sa hej! Blev också besämt att jag ska sova hos dom nästa fredag! :) Är marknad på lördag som jag ska gå på ;P 
Ja sen åte vi hem och här är jag nu! Solen sken men gick just nu i moln, inte så sugen på att gå ut och sola nu.. ;) 
PÖSS


skinnjacka- London, bjus- New Yorker, jeanskiol- Kappahl?, converse- London, solglasögen- ?



kyligt

2011-08-11 / 17:23:16
Åh inte höst än! :( Men de blev faktiskt kallt nu.. Fick ta på mig kofta och raggisar (ragg-sockar, stikcade sockar)



H&M


söva!

2011-08-11 / 00:44:56
Nu får de vara nog! Måste sova om jag ska klara av att öppna ögonen tre timmar innan tolv imorgon! ;D haha 

fina ego-cam-kort bjudes på!


a ni ser ju själva.. mitt ansikte är helt rö-prickigt.. sår och bulor.. a kanske inte syns helt klart pga en dålig cam blid meen! smink hjälper ju alltid lite (a)


PUSS OCH KRAM OCH GODNATT

.

2011-08-10 / 23:24:17
idiot/ fanny. 
detta är mitt fel och bara mitt. intre mer än rätt att de blir såhär!! 
världens änklaste sak för vissa. bara jag som är en idiot! 

de skulle kanske vara lättare om man sa som man känner på Engelska?

2011-08-10 / 22:56:36
Hej på er! Förlåt för att jag inte uppdaerat på hela dan/kvällen.. Skulle uppdaerat förut men datan dampa så jag stängde av den, och då var den ooovnligt seg på att stänga av sig, dessa datorer.. 
Men! Nu ser ni äntligen mina fina ny-skrivna ord! 
Idag har jag inte gjort så mycket.. Vakna tolv som blivigt en viss vana.. (mamma väcker mig då) Men ja! Jag kolla först på film, sen gick jag ut och sprang 8 km, tror de är de runt rörane? Aja nåt sånt iallafall! Sprang mesta-dels men den sista biten fick jag så jäkla ont i magen.. De gjorde liksom ont, som om jag var vrålhungrig, fast ändå inte riktisgt så? Men ja jag gick hem sista biten, duscha och sen la jag mig i soffan och kolla på tv. 
Nåt annat har inte hänt.. Jo jag pratde med älskade farmor i telefon! Haha vi pratade jätte länge! Hon har varit på husvagns-semester med sin sambo nästan hela sommaren, ner till Italien (och massa andra länder påvägen dit) Men vi hade så mycket att prata om, och hon hade mycket att berätta om sin resa! Ska också sova hos henne på lördag! Längesen jag såg henne som sagt! ♥

Fick lite smått panik just nu.. :( Haha känner mig faktiskt lite idiotisk och skulle vela skita i hela cyklingen! Eller iallafall festen.. Åh -.-

Ska lägga mig lite tidigare idag, mamma väcker mig klockan nio så ska vi till Tanum, mamma ska handla och jag tänkte gå till trafikskolan och göra nåt syn-test som man skulle göra innan man fick börja övnings-köra. Efter de blir de pizza à la famille!


Puss och kram

Mitt halsband, jag fick de när jag döptes av min gammel-mormor. På baksidan står trosbekännelsen på norska, dock syns inte orden på bilden :/



Vända tillbaka på dygnet? börjar med några timmar tidigare sömn!

2011-08-10 / 01:41:19
Kanske ska satsta på att lägga mig nu? Verkar inte hända så mycket mera.. Vänder tillbacka dygnet genom att lägga mig halv två-två istället för tre-fyra :) Duktig jag är! Men i-och-för-sig så ska de vara dåligt väder imorgon, och inget har jag att göra hellar.. Regnar de inte för mycket kanske de blir en spring-tur? Vem vet?

Ni får ha de så bra, och fortsätt skriva vad ni tycker om skorna! :) Redan fått två kommentarer, tack till er! :) 

Puss&Kram&GodNatt

which Shoes by nelly?

2011-08-09 / 23:29:23
Vet att jag är sjuukt dålig på att bestämma mig -.- men allvarligt nu då, vilken sko skulle du valt? Vilken kan man använda mest? Till skolan och tll finare. 
vilken är rimlig?

sommarens sista dar

2011-08-09 / 23:00:41
Så sjunger Lars Winnerbäck i någon låt tror jag, kom och tänka på de bara sådär, stämmer rätt bra dock :(

Just nu sitter jag här vi datan i morgonrock, orkar inte ta av den och ta på mig kläder, lat frågetecken
Vill också tilägga att jag har en spricka i varje mungipa. A typ ett sår som öppnar sig så FORT jag gapar lite mycket, går ju fasen inte ens att äta uten att de gör sjukt ont!? Åh -.- 

Haha jag har en väldigt bra dag som ni kanske märkt!?

mupp på vägarna!

2011-08-09 / 20:35:52
nu; ut och springa! 



hata ungdom ibland.

2011-08-09 / 18:09:16
Eller hatar finnar rättare sagt. Nu har jag sår i ansiktet. fint. nej.? Jag hatar de! De blöder och jag har ärr och bulor.. Inte så kul! Och ni får absolut ingen bild.. 
Fyfan..

Vad har jag gjort idag då? Vakna tolv, åt med mamma för Albin var hos kusin och David hos Moa, hans tjej :) Sötare finns inte! Dom har vart "ihop" i nästan 7 år eller nåt, sen dom var 3 :') 
Men ja jag såg på film med mamma, sen åkte vi till banken för att ta ut pengar till mig :) Pengar till farmor för London (hon har varit utomlands hela somaren så har inte gett henna dom..) och sen pengar till mig själv också.
Sen på affären träffade jag Jonathan och Joakim :D efterläntade? Ja! :)
Skulle badat med dom, men! De blir inte alltid som man sagt ;) 

Nu satte jag mig vid datan, ska ut och springa när solen har gått ner lite mer, blir så jäkla varmt så de blir bäst så! ;)

Ska fortsätta gråta över mitt ansikte nu.. Puss

Öm

2011-08-09 / 01:11:43
Öm hej, öm ja, öm jo.. öm precis! Öm.... Jag har tråkigt ;D
Pratar i skype med två tysta personer.. Vilket leder till att jag också är tyst! Tråkigt..? 
Funderar på att dra mig mot sängen! Sova är aldrig fel? Nejnej! 

Men jag uppdaterar förmodligen inte mer inatt, så puss och kram och godnatt! :)

Tatueringar

2011-08-08 / 23:29:09
Jag vill så hjärna tatuera mig! Men, min mamma är inte så på.. Men man kan ju alltid drömma..

Fåglar ♥
bilder hittade på googlerodeo.net

Den dan

2011-08-08 / 21:31:49
Vakna tolv, åt frukost, satte på en film och klockan ett somna jag i soffan och vakna tre timmar efter! Finfin dag! Sen åt jag middag och efter de gick jag ut och gick med Palm :) Bra kondis killen hade!! ;)
Nu sitter jag iallafall här vid min dator! Och pratar med lite folk på skype :) 
Ska försöka lägga mig lite tidigare inatt! Blev runt fyra inatt såå.. ;) 

Ska lägga upp ett fint inlägg med tatueringar nu! :) Så sugen på't så jag dör! 

Ska tilägga att kommentarerna på förra inlägget var värmande ♥ De är inte alltid så lätt, och gårdagen/inatt var inte lätt, jag älskar er alla, mina äkta vänner.

säger fel, skriver fel, gör fel, är fel!

2011-08-08 / 01:09:28
De känns som om jag kan säga förlåt till alla! Men med ett nytt ord så de liksom betyder mer.. Jag gör ju bara fel hela tiden! Finns de nånting jag gör rätt? FINNS DE DE!? 
Jag gör bort mig. Tar kontakt och vill inte mista den. De är precis de jag gör. Hela tiden. De är ingen som VILL ha kontakt med mig så varför ens försöka? De blir bara ännu värre om jag försöker igen?! 
Vad har jag att reskera och vad har jag att förlora? 
Jag masar väl bara? Försöker lyckas men lyckas, INTE ALLS!   Jag är så förvirrad så jag vet inte vad jag gör eller ska göra.....!?
'*Ska jag skriva ett hej? Kommer du ens svara? Om du inte gör de, vågar jag då skriva igen?.. 
*ska jag säga nej? ska jag skriva jag vet inte? då kommer du fråga varför, och de kommer antagligen bara sluta med att jag berättat allt, för dig också..och sen tro att du ska bry dig? jag kommer bara känna mig som en dålig människa som kasta de över dig, att jag mår dåligt.. 
*ska jag ringa? de är väl bara kul? men tänk om han är osocial? då får jag väl bara skicka luren till någon annan? men de var ändå jag som ringde.. 
*ska jag säga ja? nu igen? jag vill inte men.. har jag något val? Jag kommer framstå som snäll, någon som inte är fag! Någon man knappt behöver fråga..


Jag får panik och river sönder mina armar. jag hatar panik! Den där klumpen i magen som gör ont, händerna kan inte vara stillaa och man vet inte vad man tänker eller gör. Gråta? Nej de går inte.. Och de gör ont de också.

Förlåt? Förlåt igen. 

Gå och lägga sig i år och dar. Skulle vara en dröm, att drömma om att vara någon annan, någon annanstans.




Sommar

2011-08-07 / 23:15:00

At my place

2011-08-07 / 22:00:24
Hej på er! Har hållt på med detta inlägget lääänge nu! Men jag hade skrivit klart de förut och så hände de nåt me datan så jag bara fick stänga av den -.- då försvann allt va klart! 
Men, men! Jag provar igen nu ;) 

Vakna hemma hos Emma imorse :) Var himla trött! Men tillslut kom vi upp och fick i oss lite frukost, mums var de! 
Sen satt vi bara vi teven innan vi beslöt oss för att packa ihop och gå hem till Jenny... De blev Grillen och mjukglass, inte så oväntat ;) 
Sen kom jag hem vi fem och nu har jag typ bara tatt en dursch. Skulle ut och springa men jag kände att jag inte orkade någon större runda, SÅ jag kom fram till att jag tar en längre runda imorgon isället när jag bara ska vara hemma ändå :) 

Lite bilder från igår kväll! :


i bilen till Fjällbaka! 
haha söta Anna hitta sin man! 
Haha söta vi är! jag, Jenny och Amanda :D
Gullig!?
Jenny är på från start i morse! 


Ska göra ett inlägg med lite bilder från Älgemon som ni inte sett nu! :) 
Puss på er!

jenny jag härmar dig lite för jag har tråkigt just nu...

2011-08-07 / 04:54:08
FÖR ETT ÅR SEDAN:

Hur gammal var du? - 13
Vilken klass gick du i? - skulle börja 8:an
Vad hade du för hårfärg? - brunt
Hur lång var du? - 161 cm
Vem var du kär i?- inegn
Hade du någon pojk/flickvän? nej
Vad brukade du göra på fritiden? - sitta vid datan vara med vännerm a typ de.. ;D
Vilka umgicks du med? - Jenny främst!
Hur såg du ut? - rätt lik mig nu tror jag! lite kortare hår och så men
Var allt bättre då? - de beror vad för något, jag hade de tufft JA! Men de har jag nu också.
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - nja, inte bara ett år isåfall
Har du förändrats? - ja de har jag, de gör man hela tiden

NU:

Hur gammal är du? - 14 snart 15! snart...
Vilken klass går du i? - börjar 9:an
Vad har du för hårfärg? - mörkbrunt
Hur lång är du? - 161 cm
Har du någon pojk/flickvän? - Nej
Vad brukar du göra på fritiden? - vara med kompisar så mycket jag kan! vara ute och springa, och njuta.
Vilka umgås du med? - mest Jenny! sen är de så himla många mer! :)
Hur ser du ut? - som förra året typ..

HAR DU..

Slagit ner någon? - Nej och de skulle jag inte kunna heller!
Ljugit för en bra vän? - ja de har jag nog.. men inget jag mins
Svikit någon? - ja de har jag också
Fuskat på prov/läxförhör? - säger som jenny, vem har inte?
Blivit kallad Bögjävel? - haha säkert! ;D
Kallat någon Bögjävel? - oja! låter som något jag kan kasta ur mig
Druckit alkohol? - ajjamen!

VEM:

Skrev du senast till på msn? TxT!
Kramade du senast? - en kille vi träffa i fjällbacka, jag kramade alla hejdå! Som jag alltid gör?
Är den finaste personen som finns? - måste svara jenny på den!
Vill du vara med just nu? höhö!
Ringde dig senast? - danne T, tror jag? haha ringt så många ikväll ;P
Skickade ett sms till dig senast? - anna :)
Skickade du ett sms till senast? - danne T, men de cpa så de skickades inte, därför jag ringde!

VAD:

Drack du senast? - red-bull får jag säga :)
Köpte du senast? - mjukglass :D
Gjorde du igår? - ja igår var jag ju i fjällbaka, klockan är fan halv fem på morhonen nu!?
Ska du göra imorgon? - ingen aning faktiskt ;)
Vill du göra just nu? - sova! men jag är inte så trött.. 
Åt du senast? - nektarin :D
Är närmast dig som är rosa? - mitt glasögon-fodral ;) 

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN

Du är kär nu - nej de kan jag inte påstå
Du har sårat nån så den börjat gråta - nej de har jag inte, vad jag vet?
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ohja.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - haha njaaa
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - öm..
Du har haft ett förhållande som varade över två år - -.-

ÄRLIGHET

Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja..
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - aa..
Jag har smygit ut utan lov - ne
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - kanske, de har jag säker nångon gång, men inget stort så
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja
Jag har fuskat i ett spel - hehe ja ;)
Jag har struntat i ett prov - nja tror jag inte

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - har jag ju reden svarat på och ja!
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - haha nej xD
Jag kan inte svälja piller - jo
Jag har tagit mediciner mot depression - nej! de har jag inte
Jag har anorexi och/eller bulimi - haha njaaaa
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - jadå ;D
Jag har vaknat gråtande - jo
jag har somnat gråtande - för många gånger..

Home hos Emma

2011-08-07 / 02:26:15
Tjena! Kom hem hit för en stund sen :) Fasen va gött de var att komma in i ett varmt hus! Haha var så kallt ute..! Men ja! Kvällen blev inte som planerat kanske.. Vi skulle träffa massa folk! Men blev de som vi tänkt, njaaa! Vi gick till ett berg, dit de skulle komma folk, vi satt där i typ tre timmar och de kom ingen, eller jo jag fick dit tre killar som kom och sen drog direkt typ, och jag ångrar att de var jag som drog dit dom också.. -.-!
Sen så drog vi ner till centrum och då hände grejer! Vi mötte på först en kille som vi ville skulle fotta oss för han höll i en kamera, sen helt plötsligt så stog vi och prata med personen sen kom de en till kille, som kände Amanda som vi var med. Ja dom tyckte vi var as jobbiga! Haha! Sen hamna vi vid kiosken och vi fortsatte prata med dom, sen satt vi där och folk kom och gick! De var kallt och lite kul, men inte så sjukt kul liksom..  Sen blev du typ kul den sista timmen.. Innan vi skulle dra hem till Emma :/ Inte såå kul! :'(

Men nu orkar jag inte skriva mer! Haha Puss på er så uppdaterarr jag imoron när jag kommer hem, eller tidigare :)

Puss och kram!




Haha snyggiiiiing på bild ikväll!!

Fest ikväll

2011-08-06 / 18:58:19
Heeeeeeeej! Kom kom från Älgemonförut vi tolv, de blev massa bråk och jag vill flika in att jag älskar min mamma, om de kanske inte märks hela tiden..
Men nu är jag här i Fjällbacka! Hos Amanda med Anna, Emma och Jenny! :D vi gör oss iordning för fullt! Vi ska ut snart! De skulle vara grillning ;) träffa folk och ha de gött!

Jag uppdaterar imorgon när jag kommer hem :) Får se när de blir! Ska sova hos Emma :D men finaste Jenny också :))

Ha de bäst! Puss och kram

Älgemon

2011-08-05 / 17:36:42
Blev just tvingad att åka till Älgemon -.- Inget fel på de! Men de är regnigt och bara hur tråkigt som helst då! 
Men måste packa as sabbt nu! Tar med mig kameran också så klart ;) 

Uppdaterar när jag kommer hem imorgon vi ett-två (om jag går in på datorn)

PUSS&KRAM

ÅsaNisse

2011-08-05 / 15:17:31
Mamma räddade min eftermiddag med att överaska med Åsa Nisse filmen som hon köpt och hållt hemlig :D haha bästa filmen på länge! Jag och David låg i soffan och hade ont i magen efter allt skratt! Haha älska filmen!! 



Halva dan kommer blir lång

2011-08-05 / 13:05:41
Godmorgon! Vakna för en timme sen typ, har bara ätit frukost typ ;) Fasen va hungrig jag var när jag vakna! Skulle nog kunna sova ännu längre om jag inte vart så hungrig. 
Ja nu har jag iallafall krypit ner i sägen igen, inte för att sova! Men för att vara social med datan och lite musik ;) Med persienner nerdragna så blir de mörkt och skönt :) Inget intresant utanför fönstret heller.. Bara dåligt väder.. :( 

Nu ska jag se på svtplay och se om de finns nåt mysigt att kolla på! En ny serie kanske? 

Puss och kram

Ett år sedan

2011-08-05 / 00:32:33
Detta kortet är taget för ungifär ett år sedan :)
På mig och syster ♥

Dusch?

2011-08-04 / 23:43:29
Haha de rinner bokstavligen! Men skönt vare! Nu kommer jag somna mycket skönt! 
Blev en joggingtur på 4-5 kilometer :) Nu slänger jag av mig kläderan och hoppar in i duschen! Efter de kanske jag går och lägger mig, eller sitter uppe en stunt till? ;) 

Frisk luft på natten

2011-08-04 / 22:59:22
Cyklade snabbt ner till Tegen för att bada med Frida, Martin och Niklas. Men när jag kommit dit och vi var påväg dit vi skulle bada så kom Ulrik och Sandra på flakmoped och Chalotte och Martin G joggandes och helt plötsligt var alla påväg hemåt. Så jag cykla hem och de blev inget bad ;) 
Men gud va sugen jag blev på att springa! De var så svalt och skönt ute! Så jag tror jag tar och gör de nu ;)

En joggingtur mitt i natten (klockan elva) 

Puss och kram


Vadå? Nu?

2011-08-04 / 21:49:17
Sommarlovet är snart slut!? De är denna helgen, nästa (bullingrutten), helgen därpå (rabaldshede marknaden) och sen så börjar skolan på måndagen efter? De är ju så lite kvar ju? Inegenting.. Och jag är inte peppad för skolan, har mina hemska skäl till de.. att se er i ögonen och vänta på reaktionen
Jag ska njuta av dom två eller tre sista veckorna! Vad som än poppar upp :) Jag har ju som sagt två helger att se fram imot! 

Puss

Torsdag

2011-08-04 / 18:58:59
Hej på er!
Idag vakna jag halv ett... Jag ställde klockan på halv tolv igår för jag jobbade idag och Anita skulle hämta mig klockan ett, så jag tänkte att jag kunde vakna halv tolv och sega lite, MEN jag glömde ställa klockan så den skulle ringa!? Hur dum är man inte då!? Så ja.. Jag vakna halv ett och flög upp ur sängen! Åt frukost as snabbt och klädde på mig, de var egentligen inte mer än så så de var ju inte så farligt men ;) 
Sen så åkte jag då som sagt till jobbet för att städa som jag inte gjort nu på någre veckor (för er som inte vet så jobbar jag med att städa inne på två kontor, ett kök och omklädningsrum på ett stenhuggeri i Rabaldshede). Segade as mycket! Men klar blev jag tillslut. Sen hem och äta sen åkte jag med Martin och badade på Sundshult, var jätte skönt i vattnet! :) Bada inte så länge för han skulle på ett möte ;) 
Och ja.. Nu sitter jag här och kollar igenom papper för syntest för att få övningsköra moped! :D ska gå kurs runt skolstarten, fyller ju inte fören i december så de är ju surt! Men, men! 

Nu ska jag fortsätta med att inte göra nånting ;) Kanske blir tv snart :) Vem vet? 
Puss och kram!

Bilden är från iförrgår hos Anna :)

Men vadå? städa eller vad var de jag sa?

2011-08-04 / 00:09:40
Haha hur viste jag att de skulle bli såhär? xD Sätter mig vi datan och sen två timmar senare, ah juste! Jag har ett berg av kläder i min säng.. Oj? 

Åh så himla typiskt mig.... 

Uppdaterar EFTER jag städat lite.. Jag skulle ju lägga mig tidigt också!? -.-

En ny början, eller bara en fortsättning

2011-08-03 / 23:31:24
Hej på er! Funkar de bra tycker ni? Hur ser de ut liksom? Jag vet faktiskt inte, har inte vant mig om man säger så ;)

Återgår till de normala direkt tycker jag! ;) 
Jag vakna ju hemma hos Anna idag igen :) Och de gick bra igår! Jag och Jenny var kvar hemma hos Anna medans Anna gick på Haaks i några timmar :) Vi kolla film och sånt bara. Sen när Anna ommit hem börjde de inte så länge innan vi vingla in i gäststugen och somnade direkt! Sjukt trötta var vi! 
Och ja idag så gjorde vi inte så mycket! Vi vakna åt frukost, kolla lite på tv och sen åkte jag och Jenny tillbaka till Tanum vid två, fyfan va varmt de var på bussen! Vi åkte buss i nästan en timma... Usch! De var klibbigt varmt! Och de blev ju inte bättre när vi kom till ett Tanum där de regnade? Och var om möjligt ÄNNU varmare? Vi gick och käka mjukglass! Sen kom jag hem vid typ fem, åt, duscha, klädde på mig och sminka mig sen åkte vi till min tremening på lite kalas! Mysigt! 
Nu sitter jag här i mit stökigt rum! Mycket kläder... övarallt! Haha får ta tag i de nu! 
Bilder ska ni få också! :D 

Puss och kram 



jenny anna
Sötnosar!

jenny
Jenny var smuttsig på fötterna, men de var överskattat att använda duschan?

jag
En liten mupp

jag
Ligg märkan efter att ha sovit i soffan ;)
jenny
Haha, päsarn?

Alltid lika söt!

Hej & välkommen!

2011-08-03 / 22:21:04
Hej & välkommen till min skit coola blogg.
Mer info kommer snart, :)

slide show
RSS 2.0