himlen var vacker

2012-04-30 / 22:58:49
Kom precis hem, var mysigt på berget :) Stod och sjöng (eller jag sjöng nästan inte alls) med Johan och Elin! Älskar utsiken!! Och himlen var fantastisk vacker ikväll :) Fick ingen bra bild med min dåliga kamera men...
Cyklade hem vid kanske kvart i tio eller nåt sånt :) 

Och nu sitter jag här, i min ensamhet... Men en tv och dator som enda sällskap! Synd om mig!

30 april 2012

2012-04-30 / 19:33:58

Glad valborg på er alla :) Hoppas ni alla kommer få en bra kväll! Haha min är fortfarande osäker... Först skulle en till en kille utanför Tanum med trevligt folk, men han som skulle ha de ställde in... Tråkigt! Sen nu så skulle jag till en annan kille utanför Tanum, men nu fick jag besked om att de inte heller gick! Också väldigt tråkigt! Så ja nu ska jag cykla till Klagerödsberget i vanlig ordning på valborg och kolla på fyverkerier! Mysigt de med, bara de att de inte kommer vara nästan någon ni min ålder och ja, inte så jätte kul! Men de är alltid något :) 
Hahaha såååå onödig info ni har tagit in nu!! 

Och idag har jag vart i Grebbestad och handlat, sen vart på gymmet och solat och sprungit och lite sånt, duktig jag är! 
Vi hörs :) Ha de underbart!

do you understand? because i don't

2012-04-29 / 22:01:40

En bild från i sommras då man var brun och glad! Var ute en stund förut och skulle sola första gången iår! Men de blåste så mycket så jag fick ha på mig tröjan och dra ner byxorna, min bränna fick inte ens en grund idag!
Var iallafall ute och sprang förut, skulle gått men oj va energi jag fick, från nånstans?

Nu pratar jag lite med Amanda men ska söva nu, otroligt trött. Och hungrig! Hade ingen matlust förut och de ångrar min mage nu... Får ta en frukt och lägga mig! Imorgon blir de gymmet en stund och kanske iväg på kvällen, men vi höres. Puss 


inte bara vi som tyckte om de

2012-04-29 / 18:10:36
Har vart fantatiskt väder hela dagen! Verkligen underbart. Har blåst lite gann men inte överdrivet mycket ändå :) Tipspromenaden gick bra! Jag satt och skrev upp alla som kom och skulle gå, och rättade allas svar när dom kom tillbaka. Och alla var väldigt nöjda med rundan dom gick, gick den aldrig själv men de är otroligt fint i skogarna där. Så förstår dom mycket väl. 
När alla hade åkt hem och allt var klart så la jag mig av nån konstig andledning på altanen, förmodligen för att de var varmt! Och jag somnade... Blev dock inte brun eller fick färg för jag låg med långa jeans och en trocktröja, men de var riktigt varmt och skönt! Har frusit hela dan... Gör de fortfarande! Men ska gå ut och gå en sväng nu så kanske jag får upp någon värme. 

Bilden är från Älgemon idag, älskar att gräset är så grönt efter alla dagar med regn som vart! Underbart.

hej fina dag

2012-04-29 / 09:10:54

Godmorgon godmorgon! Och nu var jag uppe... Sovit sissådär två,tre timmar så lär ju blir väldigt trött idag.... Men nu är jag pigg iallafall! :)
Ska åka bort med moppen till Älgemon nu om bara en liten liten stund. Det är tipspromenad där idag och jag ska hjälpa till, tror jag ska sitta i starten och skriva in alla som kommer. 
Riktigt roligt att de är fint väder också :) Solen skiner och himlen är blå! Underbart.

Nu ska jag gör mig iordning och ge mig iväg :)
Vad gör ni denna söndag?

ingenting är vettigt 03.30 men de struntar jag i !

2012-04-29 / 02:46:24

do you love me, love meeee

2012-04-28 / 22:15:24
Ligger i soffan och degar, kan la passa på att blogga tänker jag då! 
Händer inte mkt och jag gillar de :) Päser på! Älskar att vara ensam hemma!! Om jag inte nämt de ;) 

Haha ha de bra! Meninglöst inlägg i knowe...

boyfriend pants

2012-04-28 / 20:55:28
Linne : Ullared || Byxor : Bik Bok || Ring : Glitter || Klocka : Ur&Penn
Photo: Av mig, på mig. Plats: Älgemon.




Sitter här ensam hemma och njuter! Kom hem från Älgemon vid lite över sju och då har jag duschat och gjort iordning lite här inne på rummet :) 
Amanda åkte vid två och vid tre åkte jag till Älgemon, tog lite kort och så. Sen åkte jag hem för att hämta två saker som mamma glömt, haha fick inte igång moppen när jag skulle hem... PINSAMT! Ännu mer pinsamt när lillebror fick komma med hans moppe och fick igång den på första försöket... Som de kan gå! 
Åt iallafall middag på Älgemon. 

Sitter just nu och pratar med Amanda på skype, men ska bege mig in till tevan snart tror jag :) 
Hoppas eran lördag är toppeeeen!! 



hej världen!

2012-04-28 / 10:51:07

Jag och Amanda har vart vakna här ett tag, Amanda vakna vid typ 6 och har vart vaken sen dess, jag somnade om till typ halv tio :) 
Kvällen igår var väldigt blandad! Började hemma hos en kille mitt i skogen (alla här bor ju i skogen men) vi var där ett tag, prata med dom som var där med de var ingen direkt fart... Tråkigt :/ Sen fixade vi oss till Strömstad och där var de mer liv! Vi var utanför cod med massa bullingar och prata och sååånt! Kolla på alla norskar som ska ta studenten och gör russ hette de ;) 
Sen åkte vi med min kompis storebror som var så snäll och körde hem oss när Amanda TILL SLUT gick med på att åka hem... Haha rörig kväll men kul vare! 
Nu ska vi ta en promenad tänkte vi i de fina vädret vi väntat så på :D

Ha de bra så hörs vi

tierd girl want to have fun right now!

2012-04-27 / 17:54:46

Tja! Det är fredag och jag är som vanligt sjukt trött... Men de glömmer vi nu! För Amanda är här och vi ska iväg. Får se vart kvällen tar oss :) Hoppas att vi kommer hem inte allt för tidigt... Hoppas går! 
Idag var de nationella uppstasskrivning i engelska! Fick skriva på dator för jag är pro! Haha kan ju låssas.. Jag är invalid och dum i huvet så ni vet!! På engelska iallafall....... 
Men nu ska vi gör oss iordning och äta! Ha en super bra kväll allihopa och: Dance like your vaginas on fier!!



I have the whole world in my hands

2012-04-26 / 21:30:00

Resultatet efter bilden! Vi skulle göra handkonst typ. Man skulle måla nånting på händeran, jag ritade världen. Vill ha en sånn tatuering!!

det lönar sig!

2012-04-26 / 20:45:38

detta bervet trillade in i min brevlåda idag :D jag var ju för att tag sen (rätt längesen känns de som) i Udevalla och pratade om hur de var att skriva en bok för några sjuor där. Och idag fick jag "betalt" :D haha hade inte ens räknat med att få de så de var ju super roligt :D 200 kr att handla för på Torp kopcentrum tycker jag är väldigt bra faktiskt! 
Gjorde mig lite glad! 

Annars så sitter jag här på mitt rum halv död efter passet på gymmet idag!! Var med på Bodystep och guuud va svårt de var! Första gången för mig så ni får vara förstående! Massa steg och de skulle gå snabbt,snabbt,snabbt! Haha men trött och svettig blev jag och de var ju liksom meningen :) Gött slutkörd!
Och skolan har gått bra idag :) Lektioner som vanligt och inget konstigt, ni ska få se en sak sen som jag gjorde på bilden som jag gillar! 
Hade bra

be a good person

2012-04-25 / 19:38:17

Halloj på er. Haha så tråkigt att bara skriva hej hela tiden.... ;) Halloj låter roligare! 
Har ni de bra eller!? Vet inte om ni har dåligt väder där ni är men här på västkusten är de piss väder... Regnat större dalen av dan, iallafall eftermiddagen. Tråkigt :/ det är mysigt dock! Tycker de är jätte mysigt med regn! Men alla ser så ledsan ut av regn och man kan inte gå ut i ett underbart väder och typ gå eller nåt... Ingen höjdare i regn... :/ 

Min dag har vart bara iallafall! Fokus på nationella på ALLA lektiner nu! Väldigt utmattande men det är bara att bita ihop! Vafan typ en månad kvar till sommarlov!!!! Otroligt sorgligt men ändå skönt.. 

Efter skolan så var jag med Amanda mellan 3 och typ halv 6! Vi hade de bra :) Roligt att se henne. Sen åkte jag hem med farmor :) 
Nu ska jag bara ta de alldels för lugnt och tumblra heeela kvällen!

Ni får ha de braaaa

Viktigt inlägg! förändringens tid är kommen.

2012-04-24 / 22:13:43

Yes. Jag funderara lite över min blogg.Jag har ju en blogg för att jag själv gillar att ha en blogg! Såklart. Jag gillar och fota och skriva och så :) Men vad vill ni att jag ska blogga om? Vad vill ni att jag ska trycka lite extra på? Vill ni att jag tar mer bilder? Gillar ni ens mina bilder? Tycker ni de är kul eller inte alls intressant med mina insperationsbilder från nätet? Vill ni ha mer eller mindre mode snack och sånt mode jag gillar? Kläder, prylar och sånt. Eller vill ni ha mer känslomässiga inlägg om världen, människor och min syn på världen? Som min blok handlar om för exempel. Eller vill ni att jag skriver om skolan? Som, vad har jag gjort idag? Vissa tycker sånt är tråkigt att läsa om, vad tycker du? Jag går i nian och bor i skogen. Ska jag skriva mer eller mindre om min vardag? Eller vill ni ha något annat som ni tror jag är kapabel till att bjuda på? Jag är pepp på de mästa men just nu känner jag att jag bara irrar runt i min egen lilla värld utan att riktigt tänk på vad folk egentligen gillar! Det är ju trots allt bara ni som kan svara på de.
Jag gillar att blogga! Men att blogga för folk som gillar de är ju en del i de! Och ni som följer mig vet ju vad som jag brukar bjuda på. Men vad skulle ni velat ha mindre/mer av? Vad är ni väldigt trötta på och vad vill ni sermer eller nytt av? 

Släng en kommentar eller skriv till mig på min mail eller facebbok eller vad ni nu kan nå mig. (mail: [email protected])
Förändring ger med sig bra saker.

jag vill de så mycket så jag blir helt till mig

2012-04-24 / 18:51:10
Sitter på mitt rum och päser mer än vad jag borde! Lyssnar på musik och ska strax kolla på karatefylla har jag bestämt! Ska inte göra NÅNTING idag! Baaara ligga i sängen och ta igen mig. Inte för att jag gjort något jobbigt... Men ändå :D 
Dagen har vart bra! Inte mycket att säga så faktiskt. Vnliga lektioner och så. 
Fint väder bjuds de på med! Haha regnat och är soligt om vartannat, kan aldrig betämma sig.... 

Nu ska jag fortsätta med ingenting! 


Jag vill, de vet jag. Men hur jag ska komma dit, vet jag inte... Jag vill de så mycket att jag nästan inte är mig själv för jag vet inte vad jag ska säga... Jag vill de alldeles för mycket. Och jag vågar inte ens försöka tro på de... Det är för långt borta, du är får långt borta.

allt kan gå till överdrift, alla lever på sitt sätt. jag är handikappad pga mitt sätt.

2012-04-23 / 21:43:16
Ja nu var det detta med problem, levnadsvanor och sätt. Jag har precis kommit underfund med att jag lever på ett visst sätt som inte alls är bra! Absolut inte bra mot mig själv och den jag är. Det är inte bra mot någon som lever så. Jag har inte fattat hur myclet de faktiskt drabbar mig! Fören nu.. Och jag måste göra något åt de, även fast jag left såhär i större delen av mitt liv. Väldigt, väldigt länge. Det är inget som jag kan ändra på en natt, inte en vecka, kanske inte på många år. Kanske aldrig? Nej jag ska klara de! Så de sista glömmer vi.. 
Jag är väldigt bra på att säga ja, det är inte ofta jag säger nej! Nästan aldrig. Jag ger mig själv till alla andra som behöver mig, även dom som inte gör de. Dom som bara vill ha någon att jävlas med, någon att skylla på, någon att retas med, någon att köra med, någon man kan göra vad som helst med utan att den personen blir sur eller står på sig och tar illa upp. En sånn är jag. Så har de vart större delan i mitt liv, men de började väll på allvar när jag började i teran och framåt. Då flyttade min bästa kompis, hon som hade vart den ända jag haft, den tajtaste kompisen av alla! Det var vi mot världen och när hon försvann var det bara hälften kvar, och den hälften klarade inte riktigt av den nya verkligheten. Jag klarade inte av de. Jag fick aldrig vara med någon och kastades från den ena tjej gruppen till den andra med ett "nej du får inte vara med" bakom mig när jag gick där ifrån varje gång. Fick jag däremot vara med någon gång så gjorde jag ALLT för att dom skulle ha kvar mig. Jag gjorde precis allt för att dom skulle tycka om mig, dom fick göra vad dom ville med mig bara jag fick vara med!! 
När jag sen gick till killarna, när jag gick i feman-sexan så FICK JAG VARA MED! Jag blev en av dom, alla tog mig som en av dom och jag räknades väll i princip som en kille med tjejkläder och bröst. 
Men kraven var hårda. Jag kanske ställde dom själv de vet jag faktiskt inte. Men jag gjorde som alltid allt för att få vara med! Och dom gjorde precis vad dom ville med mig. Jag skulle bara le och se glad ut och aldrig ta illa upp, stå på mig själv och säga att jag inte ville eller säga nej, absolut aldrig blir sur eller arg. Jag skulle alltid vara glad oavsett! Aldrig blir sur när någon kastade hundra snöbollar, jag skulle bara se glad ut och låta dom göra de om de var de dom ville. Dom gjorde precis vad dom ville med mig, tjejen på 11 år utan en egen vilja. Dett handlade ju inte bara om snöbollar! Utan om allt!! Ville dom att jag skulle gå till någon och säga något, så gjorde jag de. Ville dom att jag skulle ta av mig nåt, så gjorde jag de. Ville dom att jag skulle bli jagad genom skogen, ner puttad någonstans eller ut dissad totalt bara för att dom skulle visa vilka roliga dissar dom kunde för att någon annan skulle känna sig överkörd så körde dom alltid de på mig. Det var ju aldrig någon annan som blev dissad eller något sånt. Det var jag och alltid jag. Jag gjorde vad som bad om för jag hade inget val! Jag jav med dom men fick göra vad som krävdes för att vara med dom, dom ända jag kunde vara med, så fick jag betala det höga priset och leva som "hon man kan göra vad som helst och hon blir aldrig sur! Man kan slå henne, hon slår varken tillbaka eller blir sur för att man ens slog henne." Det var den jag var. Och ja! Om någon slog mig så blev jag varken sur eller slog tillbaka. Jag kunde ju försöka med då började alla skratta och jag vara alltid i underläga och hade inget att säga till om, dom gillade mig dessutom när dom hade någon att skratta åt! Så jaja.. 

Men ja, detta var bara inte då. Detta är nu! Samma killar är fortfarande likadana. Visserligen träffar jag dom inte lika ofta men när jag gör de är jag i precis i samma sits som då. Men dom är ju roliga, ja de är dom! Och jag gillar dom väll förmodligen, annars skulle jag aldrig träffa dom. Men jag gillar inte hur dom är mot mig, dom kör med mig och är på mig, utan att jag ska blir sur eller ta illa upp. Gör jag de så är de som, Oj vad kom de ifrån!? Vadfan hände med dig och när blev du sånn? Dom gillar inte de. Men jag är sur som precis vilken annan tjej eller kille skulle vara! Men när jag blir de så är det en sånn förändring mot den jag alltid är. 
Och detta är ju inte bara DESSA KILLAR. Detta är ALLTID, jag lever såhär. Den som alla kan köra med och som aldrig säger vad hon tycker eller blir sur, tar illa upp osv. Jag är alltid så, mot alla mer eller mindre! Även fast inte alla tänker på de, inte jag heller. Men nu tänker jag på de och ja de är verkligen ALLTID så. Jag har aldrig nåt att säga till om. Och det är så jag lever. 
Det är verkligen så att jag har kommit på de nu. Vem jag är mot alla, vissa säger ju de till mig ibland: ja men du är alltid så snäll och blir aldrig arg eller sur! Och vissa påpeker ju de att jag borde blir sur! För jag aldrig blir de, men det är de jag inte kan. Jag kan inte leva så, jag är som handikappad, jag är verkligen de! Och när jag väl blir sur och verkligen försöker visa att jag vill inte att ni kör med mig eller skämtar om mig så kan dom tycka att de är ännu roligare och försöker jag visa även då, ja då blir dom antingen sura på mig eller kör till med nån diss så jag hamnar i underläga direkt, som jag redan var från början. 
Dessa situationer är varje dag. Och jag vet inte hur jag ska bli av med de.. Dett är så jag lever. Varje dag 365 dagar om året hela tiden. Det är mitt liv. 
Jag har aldrig tänkt på de som ett sånt stort problem. Men detta har lätt till både de ena och de andra som har skadat mig väldigt väldigt mycket. Allt det är från grunden detta!! Att jag inte har något att säga till om. 
Så folk som känner mig kanske tycker att jag är helst dumm i huvet nu. Men de är alla dessa små saker, varända eviga dag som har format mig och gjort att jag gjort massa ndra saker som skadat mig så fråktansvärt. Allt det pga detta. Allt detta!!

Att alltid vara snäll är aldrig snällt mot sig själv. 



För alla er som läst detta: imponernade att ni orkade läsa allt detta, all denna text.

det går bättre.

2012-04-23 / 20:40:04

En riktigt lång dag har de vart!.. Jätte trött.. Först konditionstest på morgonkvisten, mumsigt! Skulle så vart OM jag hade pinat mig upp till ett MVG men nejdå!! Jag skulle tvunget falla ihop när de var tre "poäng" kvar, vafan!?!?! Jag var iallafall den sista tjejen kvar på golvet och sprang och det är jag glad för, det trodde jag inte! Men attans vad de stör mig att jag inte tog MVG.. ÅÅHH! Men vi ska ha ett till test före skolavslutningen och se förändringen, hoppas på bättre då.
Sen så var jag i Strömstad på sjukhuset på möte, hann med alla bussar och tåg den här gången iallafall! 
Och sen gick jag till B-hallen, prata med några, diskuterade tumblers med Felicia och så :) Trevligt! Och vid 5 tiden gick jag till gymmet och var med på ett Bodybalance pass, ootroligt skönt var de! Blandning mellan yoga, tai chi och pilates, ni hör ju själva! underbart. 

Så nu har jag duschat och så, en jääätte varm dusch var mer än rätt kan jag säga. 
Hoppas ni haft en bra måndag. 




och jag älskar er obeskrivligt

2012-04-22 / 20:47:42
Nu har alla åkt hem och jag är jätte trött! Inte för att de vart utmattande men ;) Ska bli skönt att sova nu. 
Vi har haft de trevligt iallafall. Som alltid! Har inte träffat alla på samma gång på hur länge som helst! Dom tre älsta tjej-kusinerna har jag nog inte träffat sen julas, ett tag sen.. 
Jag älskar dom alla så oerhört mycket!! Jag älskar hela min släkt så sjukt mycket! Detta är ju då dom på mammas sida, hennes två systrar och deras bran också mormor och morfar med :) Alla är jätte roliga och verkligen underunderbara! Ja ni fårstår ju att jag gillar dom. Något jag tycker mycket om med dom på mammas sida är att vi alla träffas med gämna mellanrum, varje gång någon fyller år så träffas vi! Och på jul och så med :) Vi kan åka iväg på saker och så allihop. Det tycker jag är riktigt bra! Så man inte liksom aldrig träffar dom.. För på pappas sida är de dåligare med de.. Ja jag var ju i Sundsvall nu och träffa kusinerna där som jag träffar två gånger om året typ och dom andra kusinerna på pappas sida träffar jag i princip aldrig... Tycker de är väldigt väldigt tråkigt!! För jag älskar ju dom också och vill ha kontakt med dom alla!  
Men ja på kalaset nu hade vi trevligt iallafall. Vi åt lite tårta och satt och prata :) Skratta endel också! 


Hoppas eran helg har vart bra! Och att eran vecka blir bra. Vi hörs imorgon eller nåt :) Godnatt

vi hoppas på inget regn

2012-04-22 / 10:04:15
Godmorgon! Klockan är tio och jag är pigg och vaken! Eller a pigg kan ju diskuteras men... Jag är på benen! 
Ska gå tipspromenad nu så vi åker om en kvart (skyna att skriva!) Så jag ska bara sminka mig lite så är jag klar! Och klaga inte över att jag sminkar mig för att gå en tipspromenad!! Jag har finnar och ett rött ansikte, okej? :( 
Ja när vi kommer hem igen ska jag väll... Göra iordning på mitt rum, ser ut som jag vet inte vad! Stökigt iallafall.. Och kommer de gäster är de ju inte de jag vill visa upp... ;) 
Nej ni får ha en bra dag så ska jag skynda skynda nu :) Pöss

Photo: av mig-på mig. På Älgemon

H&M style i like!

2012-04-21 / 22:19:09

Gillar starkt H&Ms nya trend färg!! Sjukt snyggt och vill bara hoppa av sommar känslor! Mums!
Vill få lite lön nu :)

perfekt hemmalördag

2012-04-21 / 21:20:22
sitter med ett ritblock och några pennor, lite godis och en Amanda att prata med i skype, perfekt! 
Inte hänt mycket dessa timmar! Ätit och sutit vid datan bara :) Skulle kanske åkt och träffat en men tror inte de blir något om jag ska vara ärlig.. Lite små tråkigt!! En annan gång :)

Imorgon ska jag kanske hjälpa pappa, gå tipspromenad kanske och sen på kvällen är det kalas för brodern :) Låter ju helt okej! 

Hade "familjeråd" förut också. Det är kaos i min familj just nu.. Alla är irriterade på varandra och sura och aldrig glad, alla är jätta stressade, särskillt pappa.. Och ingen mår bra av detta!! Så vi satte oss ner och pratade om detta. Måste göras något åt de... Familjen mår absolut inte bra.

they're just so it is.

2012-04-21 / 19:05:49

skönt å vara hemma

2012-04-21 / 16:15:33
Hejhej! Hur mår ni denna lördag? Hoppas ni mår toppen! :) 
Kvällen igår var bra!! Massor av skratt, musik och..... massa annat ;D somnade två inatt (tror jag) så var ju inte farligt sent! Och idag har vi inte gjort så mycket, öppnade ögonen vid åtta och var ju inte på topp kan jag ju säga.... Haha och de första jag ser när jag öppnar ögonen är MTV på teven som vart på heeela natten! Bra... Halvsov lite till och sen åkte två av killarna hem vid nio. Sen nån gång där så hade alla vaknat och vi låg i soffan och kolla på tv ett tag. Och ja! Sen åkte två killar till och de var bara jag och Sonja kvar. För mamma kunde bara hämta mig halv tre :) Så vi städa sen åt vi och kolla på tv. 
Och nu är jag hemmaaaa och har duschaaat! De första man fick höra från mamma var: är de du som luktar konstigt!? Så ja jag duschade direkt jag kom hem ;) Skönt som fasen vare!! 
Det var tydligen fest hos Sonja ikväll med, men vet inte om jag ska dit. Fick nog igår.... ;) Så ja!

Nu ska jag röja lite på rummet och sen ta de lugnt. Ha de bra

fort fort i livets nu

2012-04-20 / 07:42:10
Ja som alltid när jag bloggar på morgonen har jag bråttom... Så även idag! Ska ta på mig om fem min men fasen jag hinner! ;) 
Är närvös som fan för provet sen, tur att de är idh före så man för tänka på annat.... Ska plugga på bussen nu också. 
Och ja efter skolan är de jobb,jobb! Och sen hem, göra sig iordning och sen vidare på party :) Super duper! 

Nu ska jag gå, s¨jag inte måste stressa sådär som jag gjort nu några gånger till bussen....... ;) 
Ha en bra fredag!!


Photo, av mig-på mig. På Älgemon.

det är ju bara en stämpel som visar om man är dum i huvet eller inte, inget mer?

2012-04-19 / 21:25:09
halsduk: Gina Tricot || linne: Vero Moda || skorta/lång bluse: Lindex || svart kjol: H&M || ring H: H&M V: Ur&Penn || klocka: Ur&Penn || örhängen: Gina Tricot



Hej på er och ja jag uppdaterar sent idag med. Fyfan vilken dag. Började med att jag ville dö när jag vakna, go morgon ångest!! Sen så genomled jag ju läsförståelsen, inga synliga tårar hoppas jag!! Men jobbigare får man leta efter.. Kan ju bara hoppas på nånting bra resultat, fan. Sen så var de hörförståelse nästan direkt efter, gick bättre än läsförståelse men inget gick ju bra så... Fan. 
Men ja ett betyg är ju som sagt bara en stämpel som visar om man är helt dum i huvet och inte fattar nånting, helt totalt dum i huvet. Inget farligare än de?
Sen mådde jag dåligt och hade huvudvärk! Så sjukanmälde mig och åkte hem med tidiga bussen. Men Maria och Elin muntrade upp mig innan jag åkte, älskar er otroligt!! 
Sen åkte jag bara hem, och började plugga tills imorgon, somnade väl tre gånger med boken för ögonen men ja nu har jag iallafall gått igenom hela Buddhismen och Hinduismen!!!! Äntligen, Nu är de bara att klara provet imorgon då. Nervös som ja, fan! Varför lägger man de största och svårste provet i SO dagen efter de svåraste NATIONELLA provet av alla!?!?!?! Fattar inte... 
Nu ska jag gå och lägga mig och sova, det ända jag tänker på är hur fruktansvät jävla skönt de kommer kännas efter so.n imrogn!! Och de ska jag fira med lite party på kvällen. 

Vi hörs imorgon. 


det var hänget som var roligt! inte de vi var där för..

2012-04-18 / 21:59:01
Kom precis hem och ser väll knappt vad jag skriver för mina ögonlock bränner av trötthet!!! Dessutom har jag inte haft glasögon på hela dan för dom skulle jag ju tvunget glömma hemma, såklart! -.- Så då blir ögonen helt cp och jag får ont i huvte, gött mos! 
Men ja skolan var inget speciellt. Men efter skolan gick jag och Maria till B-hallen en stund jag var med typ 5 min på radio panelens bandning sen stack jag och Maria till stationen och sen vidare till Uddevalla. Var där vid fyra och då kollade vi in Sinclair. Gick runt där med en musik lärare som visade massa klassrum. Sen så kom vi till media platsen och jag vill ju gå de (ändrat mig från teater) berättar allt de en annan gång en annan dag! Iallafall! Vi stod där och lysna på en lärare i film som babblade på i jag vet inte hur länge! År och dar kändes de som.. Vi kom liksom inte där ifrån.. Men tillslut så! Då gick vi och kollade på radio lite och sen pratade vi med en sån där..... Vad de nu heter! Syo eller nåt liknande. Som har koll på allt på gymnasiet iallafall!! Så fick lite klarhet iallafall. Skönt! Men har fortfarande endel oklart.. Men de kommer bli braaa! Jag är possetivare än Maria iallafall.... Hon vill ju heldre ta livet av sig än att börja gymnasiet (överdrivet) tycker synd om henne! Men jag kommer vara med henne. Inte samma linje men samma skola iallafall... Och hon kommer klara de fint!
Sen var vi väl klara vid lite över fem, så vi åt och prata,prata,prata,prata och pratade. gick i några äffärer, gick tillbaka och köpte glass och sen gick vi till stationen efter 7 och åkte tåget hem 8, och pratadeeeeee massor! 
Älskar dig Maria! Det var du som var rolig, och inte gymnasiet ;D även fast det var viktiga saker jag fick reda på, men Maria bara kände ångest.... 

Hahaha skrivit en massa om typ bara några timmar, bra!! 
Nu är jag lite glad för att jag precis fått årskort-gratis-sma av pappa! Vart utan fria sms sen i morse nämligen.. Jobbigt liv.... ;) 

Nu ska jag sova, imorgon är det nationella i Engelska. Mitt liv kommer gå under, jag kommer säkert bryta ihop, få panik, ig på provet och i engelska och sen kommer alla hata mig och främst min enegslak lärare och jag kommer aldrig förlåta mig själv, kommer dö och ni fattar inte att det finns lite allvar i de!! För så hemskt är de och jag skämtar inte. 
Jag somnar med panik, vaknar med självmordstankar och somnar med paniken igen. 

Hoppas ni ska sova gott!

photo: Maria by Matilda.

minnet av från 2009-2012

2012-04-17 / 22:02:38
Ja jag fick skoltröja + byxor idag! Ur sköna båda två! Detta kommer bli minnet av min tid på högstadiet, Tanumskolan. Haha och de blir trycket "sämst på test, bäst på fest" som faktiskt stämmer.... ;D och ett toalock med alla namn i klassen in skrivet, snyggt!!.... ;) Och mjukisbyxorna med texten "älgmos" på rumpan, ännu snyggare... ;) Alla typ kalla mig de i sjuan, av någon väldigt konstig andledning!? 

Ville bara visa detta! Sov gott :)

Grattis tonåring

2012-04-17 / 20:19:35
Hej på er! Har precis ätit tårta och göttat mig alldeles för mycket! Det är ju de bästa när lillebrodern fyller år :)
Dagen har vart seg, fortfarande oerhört trött!! Fy. Så ska försöka lägga mig tidigt, efter jag pluggat som fan. Ska göra de efter detta inlägget. 

Ja albin fyller iallafall idag, tretton år minsan. Så ja Grattis till han. Farmor var precis här så vi har firat nu på kvällen (och i morse) 

Imorgon ska jag till skolan och efter de till Uddevalla med Maria till Öppet hus :) Blir gött! 
Vi hörs

you probably don't think at me today

2012-04-16 / 17:45:18
Nu har jag vaknat. Och ätit. Fortfarande helt slut... Så nu ska jag sätta på filmen igen och se slutet! 
Hoppas ni har de bra, puss 

Bilderna är från olka tumblr. 
Kolla in mig HÄR

aldrig vart piggare...

2012-04-16 / 15:03:20
Haha ser jag inte jätte pigg ut!? Fy... Åkte hem tidigt för jag har ont i huvet och är sjukt jävla pissigt trött!! Orkar inte. Vill verkligen bara försvinna ett tag!! Alldeles för mycket nu. Denna veckan är de jätta mycket. bla engelska nationella som jag inte kan sluta tänka på och sen även de viktigaste provet någonsin i so. Relion om hinduism och budismen. Jag kan inte alls mycket för jag har knappt vart på lektionerna för att det har vart så sjukt mycket annat just dom lektionerna som jag alltid behöft och vart på. Fan. 
Känner att livet är rena motsattsen till uderbart just nu. 
Nu ska jag gå in i soffan, sätta på en film och beräkna att somna fantastiskt skönt ett tag! Medans jag gråter lite för de oerhört depprimerande vädret, vafan!?!?!? Snö i april!?!?! De ballar.

I do not know, but there is something about you! something I can't get enough of

2012-04-15 / 21:34:16

Jag vill bara träffa dig igen och igen! Jag vill vara med dig, se dig, prata med dig, skratta med dig, uppleva saker med dig, jag vill alldeles för mycket med någon jag inte ens vet är värld att tänka på. 
Det kanske ÄR omöjligt. Det kanske aldrig kommer hända, och jag vågar inte ens drömma om de. Besvikelsen blir bara större då.
Men jag kan bara inte släppa dig! Jag har gjort misstad förr.


ja då var de detta med klänning?...

2012-04-15 / 20:17:58

Haha känner mig rätt insnöad på rosa och blå asså... La ju upp ett inlägg med massa klänningar en annan gång, men dom flästa var ju från Topshop och alla klänningar tar så jäkla fort slut där!!! 
Klänningarna ovan är från Asos och Bubbleroom.

Vilken skulle du föredra? Och vilken tycker du att jag ska ha på avslutningsmiddagen om du vill hjälpa mig?

solen i ögonen.

2012-04-15 / 18:49:17
Då var lovet slut! Putts väck... Tur att solen skiner iallafall! Även fast den lyser rakt i mina ögon just nu så jag ser knappt datan! Haha ;) 
Har inte alls gjort mycket idag, kollat på en film och åkt till Älgemon en stund och fotat lite :) Kommer några bilder sen, var inte på foto humör idag så jag blev rätt besviken på dom flästa av korten.. Men några blev de iallafall! 
Och sen när jag kom hem frös jag som fasen! Så tog ett varmt underbart bad :) 

Nu ska vet jag inte vad jag ska göra. BÖR plugga till so provet på fredag.. nåt i stil med FML!!!!!!! 

Hare så länge!

i'm glad you come! :)

2012-04-14 / 22:56:27
jag är sjuuukt trött! Somnar snart i datorn asså -.- Tur jag har som har Amanda som kan prata med mig så jag inte somnar (a) 
Kvällen har vart bra, åkte iväg och prata lite med D, och sen har jag bara snackat med Amanda, och blivigt trött på vägen! Ska nog snart sova faktiskt.. Inte för att dan har vart så jobbig men? Haha
Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske tipspromenad? Kanske inte. Borde plugga iallafall... Helvete. Kan inte skolan bara hålla sig borta!?!?! 

Sov gott
BTW, bilden är från påsken förra året.

i will fly with you

2012-04-14 / 18:47:15

Halloj, då var de inte mycket kvar av den här dan heller. Efter jag hade jobbat åkte jag, mamma och David till Munkedal för mamma skulle köpa en schäslong som hon hade kollat på. Väldigt fin var den! :) Sen åkte vi inom mormor och morfar en snabbit och in på affärn och köpte räkor också :D så har precis ätit de :) Gott!! 
Nu väntar en lung kväll tror jag :) Inget planerat, skulle vara kul om de hände nåt men man kan ju bara hoppas :) 

Ja juste skulle dra kort om igår, sa jag inte de? Aja! Filmningen gick bra! Lite långdraget var de men det gick. Fick även stå och hoppa hopprep i hundra år.. Dom filmar ju varje scen typ tusen gånger.. Många gånger iallafall... ;) Men det gick bra och jag kommer ju garanterat vara med i tv när filmen/serien kommer ut! Hehe
Och ja sen efter vi filmat klart och allt åkte jag hem till Lisa med Sonja också. Gjorde oss iordning en stund sen åkte vi till Elsa och festaaaa! Massor av folk och det var kul! :) Så nänge de vara.. Åkte hem kl tio för pappa kunde inte hämta senare. Tråkigt men sant.. 

Det var dee! Ha de gött

if you want me, be kind to me.

2012-04-14 / 09:28:12

Godmorgon på er! Nu är de så att jag egentligen inte hinner skriva nu.... Ska åka typ, nu.... Ska iväg och jobba en sväng. Men jag har mycket att berätta om gårdagen! Blev en lång, stundtals lite jobbig men avslutades bra med fantastiskt vänner! Berättar när jag kommer hem och har tid :) Hann ju inte skriva igår eftersom jag inte kom hem efter filminspelningen. 
Ni får ha en bra lördag nu och jag uppdaterar snarast jag kommer hem och har tid! :) 

utsliten redan före

2012-04-13 / 07:23:52

Godmorgon. Blev visst ett inlägg nu på morgonen ;) Typ en halvtimme innan jag ska åka och jag är klar, ska bara ta på mig kläder. Så jag hann sätta på datan en snabbis. 
Är helt slut!! Låg och vred mig i sängen i två timmar innan jag tror att jag somnade inatt, men sen vaknade jag precis hela tiden, hela natten! Åh hatar sånt -.- Sjukt jävla trött!! Vill bara somna om, NU! 
Men det är tur att nånting med dagen lockar iallafall! Nästa: Tanumstrand för att göras iordning för dagen. Efter de: Filmningsdax för Fjällbacka Morden! 

Hoppas ni sovit gott.

du skulle bara veta, vad jag inte vågar drömma om

2012-04-12 / 23:17:16
Hej på er, nu ska jag strax lägga mig men tar ett kort inlägg först! 
Inte hänt nånting sen sist, eller a lite kanske men ;) Inte mycket! 
Imorgon ska jag upp tidigt och iväg på filminspelning! Förts till Tanumstrand och ta kläder, smink och hår. Och sen till Tanumskolan där filminspelningen äger rum. Ska bli spännande! 

Men vi hörs imorgon, troligen när jag kommit hem :) 
Sov gott. 

jag gillar din lukt, din smak, du lever kvar.

pannkaksdax!

2012-04-12 / 16:53:49

Nu har jag legat i sängen med nerdragna gardiner ALLDELS för länge!! Har precis tagit en fresh dusch och smörjt in mig med oliv lotion. Så skönt! Vill ut och få frisk luft men nu är de dax för fannys goda pannkakor! Av namnet att dömma får de bli jag som gräddar dom... 
Hejhopp

i need some sleep

2012-04-12 / 14:03:12
godmorgon på er! Vakna vör en stund sen, trött är jag!! Så jag ligger fortfarande i sängen. Tankte kolla på nån film nu strax tänkte jag :)
Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.

fashiolista | tumblr

2012-04-12 / 03:24:12

MIN TUMBLR BLOGG/SIDA
Ja jag ville bara informera om att jag har blivit medlem på dessa två sidor! Den översta, Fashiolista är en sida där man samlar alla snygga plagg man hittar på nätet! Hittar jag en snygg tröja på H&M så kan jag "gilla" den och sen kommer den upp på min fashiolista "sida". Väldigt smart! Och sen kan man ju följa och få insiration från andra som också har sidor med alla deras favorit saker. Och även gilla dom sakerna. 
På fashiolista heter jag ffanny, men kunde tydligen inte länka de... Är ni medlemar eller vill bli kan ni söka på de iallafall

Sen har jag blivigt medlem på Tumblr, fattar typ nada (blev medlem förut nu ikväll) Men jag jobbar på de! Börjar fatta lite saker nu, fått ordning på min tumblr "blogg" eller "sida" nu iallafall :) Tumbler är ett ställe där man kan ha en blogg där man lägger upp foton, filmer. Det är liksom ingen sån här blogg där man kan skriva vad man åt till frukost och vad man gjorde efter de och efter de. Tumblr är bara till för bilder och knappt någon text alls till inläggen! Man kan ju då ha olika fotobloggar, om man bara lägger upp bilder på mat, bara på barn, bara på mode, a ni fattar! Jag tänker lägga upp bilder jag själv tagit och inspirations bilder jag hittar lite här och var! lite blandat alltså. Spännande vaa! 
Här är min tumblr blogg Så nu kan ni ju kika in där och kolla på alla bilder!! Puss.

 


mamma sa, mamma sa lek aldrig med grannens barn! Grannens barns mamma sa alltid, alltid samma sak!

2012-04-11 / 22:33:41

Tjaaa! Hur äre med er då!? Bra hoppas jag!
Kom hem från Mackan för en stund sen, var inte överdrivet många där, några som inte brukar vara där så de var ju kuul! Annars inget speciellt. Fan att de ska vara så jobbigt!! det var längesen nu, okej!? Men jag kan inte glömma..
Imorgon händer absolut ingenting! Ska väll sova länga, dra mig framför teven alldeles för länge och ja.. Ingenting annat. GÖTT! 

Nu ska jag fortsätta lyssna på "mamma sa" med maskinen, rubriken är från den! Hare.



redan som mycket liten föddes jag

2012-04-11 / 17:54:24

Ja då var snart även denna dagen förbi! Inte gjort mer än att vara på gymmet, mamma skulle på ett möte i samma hus som gymmet så de passa bra att jag gymma när hon var där! Tog dock 2 och en halv timme innan hon var klar... 
Nu ska jag äta och sen kanske åka till Meckan och träffa folk :) En stund iallafall! 

Nu sitter jag och snackar lite med Amanda, om allt och ingenting! Glöm inte att gå in på hennes blogg!!

Bilderna ovan är en massa inspriations bilder! Sånt som jag sitter och kollar på hela nätterna! Vill bara skffa ett sånt liiiiv!!! NU! Gud jag älskar det! 

Bilderna är hittade på Tumblr, som jag fattat de som är en "grundsida" till massa bloggar och hemsidor med massa underbara bilder. Så ta en kik där om ni är intresserade.
Pöss

try to hold you there!

2012-04-10 / 21:55:06

jag längtar tillbaka. jag vill ha glädjen tillbaka

2012-04-10 / 19:53:58

Då var man hemma igen! Hemma i samma hus och samma rum. Samma som förut. 
Det har vart så otroligt skönt att vara borta! Längre bort än alla andra, på avstånd från allt! Jag behövde egentligen inte bry mig om nånting alls, jag skulle kunna ta tag i allt när jag kommit hem, ingen som kunde komma till mig där jag var. Så skönt att ha allt på avstånd en stund! Omringad av sådanna människor som får mig glad, männiksor som aldrig, aldrig! Kommer lämna mig, dom kommer alltid älska mig hur jag än är och jag kommer alltid att älska dom lika mycket. 
Jag saknar dom! Jag saknar DET! Nu är jag hemma igen i samma, tråkiga sörja. Längtar redan bort! 
Jag saknar alltiså inte bara dom, jag saknar hela grejen med att vara långt, långt borta!! Det är inte ofta jag är så långt borta. Jag vill inte vara här hemma! Inta ha samma tråkiga vardag som alltid. Jag är inte glad här hemma, där var jag glad varändaste minut. Där vara alla glada med mig. Här hemma har jag ingenting att glädjas för, och det är ingen som ler och är glad med mig heller. 
Jag visste inte hur mycket jag verkligen längtade efter förändring, men nu ville jag inte där ifrån! Jag längtar som fan. Fast nu har jag ingenting att längta efter... Bara glädjs av minnet, tyst för mig själv.

puss och kram tortering!

2012-04-09 / 18:11:27

Hej på er. Herregud morgondagen smyger sig allt närmare med alldeles för snabb fart!! Sutit här i soffan en stund och myst med Linnea, massor av pussar och kramar! Och mycket mer ska de bli! Usch vill inte åka.. Jag är dessutom Linneas bästis nu! Inte vill jag skilljas från henne!! 

Jag märker att jag pratar på ett annorliunda sett nu efter några dagar i Sundsvall. Dom har ju sin egen dialekt och efter ett par dar så får jag in de när jag pratar, känns lite fåningt ibland och jag kommer på mig själv hela tiden! Så om ni undrar varför jag kanske skriver lite konstigt, vet inte om jag gör de men om! Så är de för att jag vart här i några dar ;) 

Idag fick jag låna Gregers kamera, han trodde att jag skulle gilla de! Har ju ingen system kmera själv så jag kan ju i pirncip ingenting alls om systemkamror. Men det är kul att lära sig! Greger har haft en liten kurs med mig om exponering och sånt (tror jag de hette), så bilderna ovanför har jag tatt idag, inga mästerverk men aja :) jag har haft å göra lite iallafall :) 

Nu ska jg umgås lite med en krabat som kom springandes här! Lite mera kramar, snart är de grillad mat också :D 
Hade!

wohoo där gungar en ko!

2012-04-08 / 21:16:47
Tja tja tjena! Sitter nu ensam nere i källaren här i Sundsvall för alla andra gick upp efter att vi kollat klart på shrek 3, haha blev nästan lite pinsamt när nästan ingen skrattade förutom jag och de hörde väll hela huset förmodar jag! Hahaha grym film!! Alla var väll jätte trötta förmodar jag efter den här dan.. Att vara på badhus är utmattande! Men roligt har de vart! :) Åkt massa rutschkana bland annat med grabbsen, super kul! Gjort slut på massor av energi utav att springa upp för som trapporna ett antal gånger... 

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, nu är det iallafall bestämt att vi ska hem på tisdag, pappa ville inte bestämma sig om vi skulle åka imorgon eller på tisdag. Men de är fortfarande oklart hur i herrans namn jag ska kunna säga hejdå.. Särkillt av Linnea... Fy kommer vara hur jobbit som helst! Vill verkligen inte säga hejdå.. Usch på den tanken! Kommer bombardera henne med pussar och kramar imorgon heeela dan! Hon dom kom på min rubrik också ;) Eller hon sa de i morse så de fick bli rubriken! Kon som nämns och även mamma mu.

Nu ska jag gå upp till dom andra. 
SÅG ÄVEN inlägget som Johan skrev igår! Hahah länge han kunde dölja de för mig.. ;)

@wicked game

2012-04-08 / 12:51:00

Bjuder på ännu ett fantastisk verk som jag hittade på wicked games hemsida, 
Fantastisk konst!! Sånna här unika målningar älskar jag verkligen! Hoppas ni njutar av att se dom lite mycket som jag. Önskar att jag också var lika kreativ!

Gästblogninghejfannyälgemonsomärminsysslinghhähäh

2012-04-07 / 22:57:22
Hej hopp i lingonskogen!
Eftersom att Fanny inte är hemma, så tänkte jag överraska henne med att blogga här. Det tråkiga är ju att hon tydligen har tillgång till internet där hon är, och kan se detta så fort... och då tar ju överraskningen slut. 
Idag är det påskafton, och därför sitter jag och äter godis, hähä. 

Nu har jag ingetnting mer att skriva, kan ju säga också att det är jag som har fotat bilderna och det är såklart Fanny som är "modellen".
Ha det bra / Johan.                          (varning för stavfel) :$

glad påsk

2012-04-07 / 21:04:16
Hej på er alla! Hoppas att aran påskafton har vart bra och ni ska inte snåla med godiset! Alla kommer ju rulla fram imorgon så kör på bara!! Jag sitter själv här med ett påskägg brevid mig, dock är de nästan inget godis i.. Ska fylla på snart :) Men jag har något myyycket bättre och sötare än godis bervid mig! En liten gullig underbar kusin! Vi sitter här och kramas och gosar för fullt! Finns de nåt bättre!? ♥
Vi har haft en bra dag också :) Först åkte vi till en stuga och fikade (först bilden). Var där en liten stund och sen åkte vi till havet och gick en liten promenad :) (dom andra bilderna) Härligt!! Och sen så körde dom mig till Birsta City som ligger några minuter utanför Sundsvall, det är Sveriges näst största shopping centrum så dom tänkte att jag ville kolla in de ;) Vilket dom hade heelt rätt om! Så jag gick där i nån timme medans dom andra åkte ham och gjorde mat. 

Imorgon ska vi till ett badhus allihopa :) Kommer bli kul! 
Men nu ska jag fortsätta att umgås med Linnea här :)

Ha de så bra!

for ∞ ever

2012-04-07 / 12:00:00

Foton av mig. Tröja - Cubus // Shorts - Bik Bok // Skor - Skopunkten // Klocka - Ur&Penn

tio timmar i bil, belönas med några underbara dagar med underbara människor!

2012-04-06 / 22:17:39
En riktigt lång dag har de vart! Tio timmar i bil blev de först, men de var värt de!! Haft de underbart dom fem timmarna efter :) Älskar mina underbara små gosiga kusiner! Först så åt vi och sen bara vi tog de lugnt :) Sen vid sju eller nåt bestämde vi oss för att gå en promenad upp på en topp här. Var jätta skönt att vara ute efter alla timmarna i bilen! Och när vi hade kommit upp till toppen så skulle vi leta om en "skatt". Man kan hitta olika sånna platser på internet man kan gå till och hitta en "skatt". Skatten är en burk som de kan finnas saker i. Man tar en av sakerna i burken och sen lägga man i nånting man har med sig. Kul! :) En bra idé tycker jag verkligen! För framförallt för mindre barn, man går en promenad och får en belöning när man kommit fram. 
På vägen hem så diskuterade vi lite saker! Tex:
En kille ringer till 112.
Killen: Hej jag hittar inte min mobil! 
112: Men hur kan du ringa om du inte ha någon telefon då?.. 
Killen: Ja jag håller ju i den ja! Tack. 

Eller: 
En kille ringer till 112.
Killen: Hej jag måste ha hjälp för jag kan inte blåsa ut ett ljus här!! 
112: Varför kan du inte de?
Killen: Har parkerat lungan.. 

Eller:
En kille ringer till 112.
Killen: Hej det är akut!! 
112: Vad är de om? 
Killen: Jag MÅSTE ha ett jobb!! NU!! 

Haha mycket intressanta grejer tycker jag! ;) 

Nu ska jag kolla på Roy Och Rogers Mack med dom andra. Ha de så bra!! 

Bilderna är från bil-resan, på Linnea och paddan, och från promenaden :)

banksy

2012-04-06 / 12:00:00


Blev lite knas i bilderna, lite olika storlekar och så men de får gå!


Igår på Bilden så pratade vi om grafiti, och då bland annat om Banksy! Hört om honom och sätt många av hans verk förr och jag inspireras verkligen! Han skapar ju mer än han förstör är min mening. Och som min bildlärare sa: Han änvänder världen och hans omgivning som sitt galeri. Det är coolt!! Och hela världen får ju ta del av hans verk på ett annorlunda sett som jag gillar starkt!

Kan kolla på hans verk hur länge som helst!


jag kommer alltid vara den som gått från väldigt kär till obeskrivligt ensam

2012-04-05 / 22:13:29
Nu är det strax dax dör läggdax. Duschat och klippt mig så nu är de avklarat iallafall! Lite kvar av packningen med.. Jag är verkligen usel på att packa!! Sjukt.. Kan ju inte bara ta med lite, nejnej hur mycket som helst ska de vara -.- Orkar inte! Men nu ser de väll ut som jag snart har fått ihop de mesta iallafall.
Imorgon åker vi vid sju, så får väckas typ 6, TAGGA!? Haha har 11 timmar på mig att sova ikapp som tur är...

Har gjort nåt tidsinställt inlägg som ni kan ta del av i morgon och på lördag :) Har med mig datan så kanske bloggar när jag kommer fram imorgon kväll om jag orkar. Ska försöka att blogga lite grann iallafall! :) Och om de skulle vara nåt skärskillt så jag inte kan blogga så önskar jag er glad påsk. 

Rubrik ur låten "väldigt kär obeskrivilgt ensam" med Linnea Hennriksson.

du förgyller vårt hem !

2012-04-05 / 20:39:00

Älskar mig mamma för de öga hon har! Älskar allt hon gör, hittar på, hon är sannslöst duktig! Vill att hon ska inreda mitt hem när jag skaffar ett! Det var nån som kom hem till oss en gång och sa att de såg ut som ett dockhus, och jag kan bara hålla med! 
Min mamma har ett öga guld värt! Enligt mig iallafall, vet ju inte vad ni tycker om men. Och i mammas affär som hon köpt som jag nämnt en del om, där är de FULLT av sånt här ögongodis, både saker hon gjort själv och som hon köpt in. 

 


en skär torsdag

2012-04-05 / 17:46:01
Haha typiskt.. Här har man tagit på sig rosa läppstift (det är ju SKÄR torsdagen idag, passande va!) också ska men dela med sig av detta också blir läpparna typ röda på kort? Aja jag har iallafall ROSA läppstift, för det är SKÄR torsdagen! Bra då är vi på de klara med varandra. 

Otroligt gött med påsklov nu!!! Längtat hem till ledighet hela dan! Om nu så är jag äntligen hemma! Borde börja packa nu på direkten (egentligen), men lat och seg som jag är så har jag inte ens tagit fram väskan.. 
Jag ska till Sundsvall imorgon, till mina underbara kusiner! Den älsta är väll 9 tror jag och en yngsta är kanske 5 (haha braa koll jag har...) Dom är iallafall ur gulliga och det ska bli så kul att träffa dom! Längtat länge nog nu! Var 5 år sen vi var där sist... Dom kommer ju hit på jul eller nyår och en gång på sommaren varje år men det är många månader imellan! Tur att facebook finns ibland asså! Deras föräldrar är nämligen bra på att uppdatera där ibland :) 
Men ja de jobbiga i allt är ju att det tar 11 timmar dit och sen elva timmar hem... Rolig dag imorgon med andra ord! Men de är värt de kan jag ju säga. 

Nog om de! Kommer ett inlägg sen med massa ditaljer från mitt hus här jag bor, mammas alla skönheter fick jag mig tid att fota lite :) Så vänta bara! 

Dagens: 
Topp - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot 
Halsduk - Gina Tricot
Jeans - H&M
Skor - Skopunkten
Örhängen -  ?
Klocka - Ur&Penn

mer konst än annat

2012-04-04 / 21:43:52


Jag älskar photot! Det är ren konst och en bild döljer mer än tusen ord, inte sant? Bilden hittade jag på Wicked Game, en blogg som jag suttit och kollat på i säkert en timme utan att knappt blinka för att inte missa en enda underbar och fantastisk bild med en hemlighet man själv för lista ut! Ni bör ju kolla tycker jag. KOLLA NOGA.

Nu ska jag sova! Sleep good

when the world is a little more beautiful

2012-04-04 / 19:53:42
Massa bilder på underbara såpbubblor som jag och Maria gick och köpte idag! Normala? Dom lucktar även ootroligt gott! Luktar precis som en percetf färsk annanas ♥
Har precis redigerat klart alla bilder i mitt nya redigerings-program som jag är fruktansvärt nöjd med!! Ni kan ladda ner de här
Dagen har gått fort, engelska intensiv kursen körde slut-klämmen idag, vilket betyder inte så myclet mer förberedning inför nationella.. Fan. 
Efter skolan så åkte jag till församlingshemmet här i Bullarn och hjälpte till med kåporna till konfirmanderna, tog inte mer än en timme sen åkte jag hem. 

Nu ska jag fråga pappa om vi har tillräkligt med varmvatten för att bada! Såå sugen på de! 
Ha de bra :)

ingenting kommer, ingenting som kan, inget kommer stoppa mig

2012-04-03 / 21:16:54

Rubriken är från "ingenting som kan stoppa mig" med grymma Maskinen! Lever väll med deras nya låtar kan man säga.. Dom och "114" med The Majority Says, som bland annat är med i en reklam på tv4,den försvinner verkligen inte från min hjärna och ja det underlättar ju när låten är grymt skön! ♥

Tetern var jätte bra! :D (för att vara 4-6 klassare) Mina två småbörder skötte sig jätte bra! :D Jätte gulliga var alla och jag skrattade ju ett antal gånger! Haha jätte kul att se verkligen! Alla var super duktiga! :) 
Satt ju också då med Johan och ja haha vi är ju SOM VI ÄR... Viskade väll med varandra närstan precis hela tiden? ;) Haha! 

Nu ska jag sova, trött som aset.. Ursäkta ordvalet där ;) Är väldigt trött iallafall.


@365 days

2012-04-03 / 17:42:49

Hejhejhej! Tänkte skriva välkommen nya veckan men så kom jag på att de faktiskt är tisdag idag ju! Bara två skoldagar kvar och sen påsklov med andra ord :) Gött!! Längtar till Sundsvall! Men mer om den resan kommer :)

Dagen har gått bra, enegelska hela dan och ja de går bra :) Även fast jag är nervösare än någonsing för nationella!! Vill dö 

Nu ska jag äta och duscha, sen åka och kolla på en teater som små bröderna har gjort i ihop :) Men dom ska visa upp den på stora scenen på Bullaregården om jag inte fattat fel,  spännadee! Ska bli roligt! 
Ni hör mer av mig när jag kommer hem förmodligen :) Hade. 

För att komma till 356 days blogg klicka på bilden.

jag vill öppna det ouppklarade jag har med dig

2012-04-02 / 22:03:08



Får jag vara med dig kan vi öppna de tillsammans


jag tycker synd om dom som levde då

2012-04-02 / 20:19:00
Bjuder som ni kanske ser på massa fina bilder från igår :D Johan som fotat och jag som redigerat :) 

Dagen har vart.. Inte som andra måndagar! Var ju på klädprovning på Tanumstrand vid tio typ :) Hahahahahaha kan väll inte annat än att skratta åt allting... Ni skulle bara sett hur fin jag var i en 80-tals outfit, super läcker!!! Nej jag vann faktiskt till och men piset för fulast outfit i den gruppen jag åkte med i... Hahahah jag tycker synd om dom som var tvungna att genomlida denna period då man såg ut så asså!! Hahah shit.. Kläderna var ju hemska många av dom, liksom håret och den fantastiska färgen på ögonlocken och kinderna.. AS LÄCKERT!!! 
Får dock inte publicera en bild på hur jag såg ut fören filmen har kommit på bio, vilket är om typ ett år. Men jag lovar att lägga upp en bild då! Om inte annat kan ni ju kolla på filmen, ni har ju en bra andledning ;) 
Från detta spektakel till vardag! I skolan hade jag engelska i några timmar och sen när engelska dagen avrundades hade jag en vanlig engelska lektion, gött! -.-, och efter skolan gick jag till gymmet med Eskil och Eric :) Gymma lite med farmor, lite med dom. Lite styrketräning och ett tag på springbandet och till sist några tag i stakmaskinen ;) Sen bar de hemmåt! Gött å ha tränat. 

Nu ska jag njuta av lugnet och den ljuva musiken (maskinens nya platta) 
Ha de underbart

tired girl

2012-04-02 / 07:46:25

Godmorgoooon! Bilden är väldigt passande tycker jag.. Åh jag är död... -.- Tja vrekligheten. 
Haha hinnar som vanligt inte skriva egentligen, men gör de ändå ;D måste rusa för bussen kommer STRAX!!! 

Pöss

skin skin som den sol du är!

2012-04-01 / 22:19:46
Ja nu ska jag egentligen gå och borsta tenderna och sen sova, men jag bjuder ändå på ett inlägg :) Vart upptagen hela dan. 
Åkte då till Johan son gick jag tipspromenaden men han och hans familj :) Trevligt! Sen stanna jag hemm hos han till ca 4, vi givk ut och fota ch så men dom bilderna kommer imorgon! :) När jag kom hem var de raka vägen ut och köra in ved med Albin.. Kul! Blev kvar där i några timmar tills vi till slut var klara med det! 
Och nu har jag sutit några timmar med en uppstas som jag precis skrev ut :) Den hanldlade om drogen GHB. Hoppas på bra betyg!

Nu ska jag sova annars är jag död imorgon! 
Ska till klädprovning inför Fjällbacka morden, ska vara statist fredagen den 13 men imorgon är det klädprovnig och annas, spännande. Och när jag kommer tillbaka är det bara engelska som gäller! Har endast egenlska nu i tre dar som förberedelse inför nationella i engelska direkt efter lovet, panik bara jag tänker på de... 

Efter skolan imorgon blir det också gymmet med farmor! Så får se när jag är hemma och kan blogga :) 

Sov så gott så önskar jag er en god måndag imrogon.



you're a ghost?

2012-04-01 / 10:07:22
Hej på er. Nu är jag vaken! Och klockan är typ tio, bravoooo Fanny! Haha men a jag ska på tipspromenad och då får man pina upp sig ur sängen en söndag.. Tragiskt ändå. Men vi ska åka om typ en kvart så jag borde ju gör mig iordning nu egentligen! Kortkort inlägg bara :) 
Somna vid två inatt och a finns väl inte mer att säga om de. Kollade film bara ;) Nån dålig 80-tals film med massa epor, ingen vidare film men a de funka väll! :) 

Nu ska jag skynda mig! Ska bort till Johan först och gå med honom och hans familj och sen hem till han efter kanske :) 
Pusspuss

slide show
RSS 2.0