en dag i bil

2014-01-30 / 07:36:03

Har brottom att komma iväg men hann ta två bilder iallafall att dela med mig av! En dag i bil väntar och outfiten är enkel och bekväm. 
Nej nu måste jag packa det sista innan det bär av. Ha en fin torsdag så får vi se när jag uppdaterar nästa gång! :) 

Kramar

En helg bland snö och träning

2014-01-29 / 18:45:00

Inför helgens tripp till Långberget så passar jag på att visa er lite bilder från tidigare år. I år är det fjärde eller femte året vi åker dit. En helg en gång om året bestående av en massa träning på längdskidorna i dom otroligt fina spåren och i den såå fina naturen. Vi som åker är min familj - mamma, farfar, hans fru Anita och Anitas två döttrar + barn. Och sen är det även många andra här ifrån Bullaren som kommer samma helg, Så är många bullingar där och alla tränar vi inför något slags vasalopp. För min del mitt andra året med tjejvasan.
Jag ska se om jag kan uppdatera bloggen lite när jag är borta, ska försöka iallafall! Kameran förljer såklart med,

Ikväll ligger jag i soffan hemma i Bullaren med mamma och pappa. Ska packa klart det sista och sen slummra lite inför morgondagens bilfärd. 

one, two and three years ago

2014-01-28 / 22:50:00
 
Kollade igenom lite i massa arkiv på bloggen (även bloggen jag hade före denna). Asså det är både roligt och inte. Jag hatar att gå tillbaka och se hur min kropp förändrats, medans det är kul att se vad man gjorde, alla minnen osv. Men ovan är iallafall 3-2 bilder från Januari månad 2011, 2012 och 2013 :)

Ikväll har jag vart lite dum i huvudet, somnade i soffan vid fyra och har sovit tills nu vid tio... Asså hur trött är jag inte då!? Har vaknat några gånger men bäckat typ direkt. Men när jag vaknade nu sista gången förstod jag att jag inte kan sova längre!
Men det är lite jobbigt att alltid vara såhär dödstrött... Alltid trött! Och inte bara trött som i sömnig utan jag är helt trött i kroppen också. Utmattad typ. Och jag är även trött på allting. Blir inte jätte glad för nånting, men orkar inte bli ledsen för nånting heller. Jag är bara trött på allt! Sjukt jobbigt....

10 st på önskelistan

2014-01-27 / 21:20:00
 1, The Bombshell 2, The Bombshell 3, H&M 4, Din Sko 5, Bik Bok 6, Bik Bok 7, Bik Bok 8, H&M 9, Gina Tricot 10, H&M
 

Godkväll! Sitter framför tven invirad i ett täcke och halvsover. Vart iväg hela dan, efter skolan har jag hängt med Jenny och Matilda och Robin som jag inte hade träffat. Vi har käkat massa pizza, åkt runt med bil och tagit det väldigt lugnt hemma hos Jenny! Hon färgade även mitt hår! Får ta nån bild så ni får se :) Blev mörkare brunt med typ liite rött i. Riktigt nöjd :) 
Ovan samlade jag ihop lite kläder jag gärna hade haft i min garderob! Men pengar finns det inte gott om i mitt studentliv... 

Nej nu tror jag bennemig jag ska gå och lägga mig! Vet inte om jag orkar kolla på Paradise Hotel, så jäkla trött..

många timmar åt ingenting

2014-01-26 / 16:00:00
from different tumblr

Legat under täcket hela dagen och det är så skönt. Bara kollat på filmer och sovit. Men snart är det slut på detta, åker till stan ikväll och imorgon väntar skolan igen. Men bara två dagar denna vecka. På onsdag har jag ju bara en 50 minuters lektion så vet inte om den räknas ;) Men ska bli skönt att skippa två dagar från skolan och åka långt bort bort från allt här hemma. 

Ha en fortsatt bra söndag.

kylan tränger långt in i mig

2014-01-25 / 17:00:34
 

kylan är total just nu. Igår var jag hemskt kall hela dagen, kände mig febrig och stelfrusen! Blev lite bättre efter att jag tog ett rykande hett bad när jag kom hem till bullaren. Feberkänslan har försvunnit också, skönt för vill INTE bli sjuk inför helgen då vi ska på träningsläger som jag nämnde i förra inlägget. 
Nu ikväll blir det mysmiddag och sen spendera hela kvällen djupt invirad i en filt framför tven. 
Ha en bra lördagskväll!
 

otränad

2014-01-23 / 10:44:32
Me by me
 

God förmiddag. Sitter på min natur lektion och skriver på ett arbete om genanalys, lite intressant faktiskt. Är helt slut i kroppen efter morgonens indrotts pass, friskis och svettis. Haha jag måste verkligen börja träna på något sätt nu! Ska ju iallafall på träningsläger inför tjejvasan nästa helg. Får se hur mycket jag orkar då.. ;) 

Vill mest bara önska er en fin torsdag, massa kramar.
 

my little home

2014-01-22 / 21:45:29

Idag fick jag en ledig dag då min enda lektion var inställd. Så jag har vilat hela dagen, bara kollat på film och sovit om vart annat. Men nu ikväll så har jag tagit hand om min lägenhet. Har extrem storstädat haha. Har verkligen städat allting som går att städa! Vart enda litet hörn och var enda liten sak! Sorterat allting jag har på toaletten bland annat, DET var jobbigt! Men guud vad skönt det är nu! Tror aldrig det vart så fint här hemma. Och egentligen så trodde jag att jag skulle tvätta ikväll, men det var tydligen imorgon.. Så jag fick ju göra nånting nyttigt idag iallafall när jag slöat hela dagen.
Och ja när det ändå var så himla fint så passade jag på att fota lite ;) Älskar min drömfångare som jag fick i födelsedags present! som jag inte tror ni har sett? Också hängde jag upp tavlan med ugglor nu, köpte den för att bra tag sen men inte fått upp den. Lite udda och rolig sådär!

Sov gott ♥

besök på postkodmilionären

2014-01-21 / 21:41:21
Me by me
 
Godkväll alla fina. Sitter som vanligt denna tiden på dygnet invirad i ett täcke i soffan ;) Sover inte iallafall, riktigt ovanligt! Kan ju annars inte hålla ögonen öppna efter kl 20-21... Men tro mig, ögonen är trötta nu. 
Har haft en bra och intressant dag idag i göteborg under inspelning av poskodmilionären! Vi var där på studiebesök med film-eleverna. Riktigt kul var det! Det är mycket som händer utanför kameran som man inte får se i rutan ;) Och den där Rickard Sjöberg är ju en riktigt rolig prick!

Nej nu ska jag kolla på gårdagens Paradise Hotel innan dagens sänds ut i rutan, kollar ni eller? Själv vet jag inte varför jag ens gör det... Haha kul att se hur puckade andra är antar jag?... 

moviemaker

2014-01-20 / 09:37:31

Godmorgon måndag. Vill bara krypa ner i sängen igen! Det är alldeles för kallt ute och jag är alldeles för trött för att denna dagen ska blir bra... Sitter just nu ihop sjunken på en stol och försöker ta tag i en redovisning i svenskan som säkert ska vara klar snabbare än vad jag kommer hinna med. Vill bara krypa ner i sängen igen...

Haft en helt okej helg iallafall. Vart och jobbat på bullarerevyn både lördag och sändag. Lördagen spenderades i en kiosk och även massa jobb innan och efter revyn. Och igår var det jag och en kille från klassen som filmade hela revyn. Var spännande faktiskt. Minus att inte minneskorten räckte.. Men,men. Allt kan ju inte gå som man vill hela tiden. 

Ha en bra måndag.

studio

2014-01-18 / 10:28:00
Fotograf: William, Modell: Jag
 
Godmorgon lördag! Blev ingen direkt lång sovmorgon, kan ju ha att göra med att jag typ somna vid 8 igår i soffan.. ;) 
Vart en bra vecka. Hade folk i lägenheten i onsdags, drack öl och lyssnade på musik, var rätt så gött! Men mer än det har väll inte hänt. Blev fotat igår av William i studion också! Blev allt några bra bilder, även fast jag tycker jag blir så dålig på kort.. Jaja, kommer väll upp fler bilder av det.
Är i Bullaren nu iallafall. Ska jobba på Bullarerevyn ikväll och imorgon ska jag dit igen och filma! Så det blir nog bra detta. Men fram tills fem då vi ska bege oss till Bullaregården ska jag göra minsta möjliga. Vilket betyder ligga i sängen och kolla på serier och filmer, just nu håller jag på att plöja igenom Orange Is The New Black, rätt bra serie faktiskt! Så den kan jag rekomendera. 

Ha en bra lördag ♥
 

5 saker ni kanske inte visste om mig

2014-01-14 / 20:02:52
1- jag sover ofta med två täcken på mig, ett tunt och ett tjockt. Det blir exta mysigt och varmt då. Jag kan även sova sjukt mycket. Vill helst sova typ 12 timmar per natt, har svårt att hålla mig vaken efter 10 och somnar såå lätt framför tven!

2- jag ÄLSKAR popcorn, och då menar jag verkligen älskar!! Kan aldrig tröttna! Kanske är för att det inte är det onyttigaste snakset man kan äta, är ju bra luft och majs? ;)

3- Jag har gått upp i vikt sen jag flyttade hemifrån för ett år sedan, jag hatar det verkligen.. Det är många gånger svårt att hejda sig ifrån att äta vad man vill. Det är ett riktigt problem för mig! Jag mår så fruktansvärt dåligt när jag kollar på äldre bilder av mig, ser hur platt magen var och hur mycket smalare dessa lår var. Hatar det! Hemma har vi alltid bara fått en liten skål var med godis på lördag och en liten skål med chips på fredag. Men nu blir det mer av varje hela veckan. 

4- Jag är ingen djur människa. Har aldrig dragits till djur. Har en hund hemma, Tarzan, men jag dras inte till honom. Tycker mest han är jobbig Jag kan liksom inte sätta mig och gosa med ett djur, inte heller typ förställa rösen som andra gör med djur, känner mig så himla löjlig då! Är typ rädd för katter också, deras klor skrämmer mig! Och vilda djur kan jag bli riktigt rädd av. Om dom kommer för nära.. Många av mina mardrömmer handlar om djur som överfaller mig.

5- Jag pratar ofta på lektionerna, kommenterar saker som läraren säger på ett komiskt sätt. För att göra lektionerna roligare. Är ju så himla skoltrött så om lektioner alltid skulle vara tysta och tråkiga skulle jag inte klara av det. Dom flesta skrattar åt mig men andra kanske stör sig, jag vet inte.

måndag

2014-01-13 / 17:45:45
från min tumblr, kolla in den HÄR

En snöig måndag i januari och tröttheten är total. Unnade mig iallafall när jag kom hem från skolan. Gick och handlade massa sallad och en stor semla, årets första. Sen "grillade" jag kyckling till salladen och har nu suttit här och njutit! 
Nu sitter jag invirad i en filt och ska inte lämna soffan på heela kvällen! Hoppas ni har planerat eran på ett lika bra sätt. 

saturday

2014-01-11 / 20:06:18
Bild tagen på nyår 

Godkväll. Ligger hemma i min säng i Bullaren och kollar serier. Känns lite konstigt och obekvämt att komma hem till Bullaren när man vet att man inte är omtyckt... Det är så fruktansvärt jobbigt, tänker inte på något annat.
Hade en bra kväll igår iallafall :) Var först i Ljungkile med Lisa och andra fina människor. Vi kollade film och så. Sen vid halv elva åkte jag tillbaka till stan. Skulle svänga förbi en liten chillfest med folk från skolan, skulle stanna bara en stund men blev så att jag kom hem halv fem i morse haha... Var trevligt iallafall :) och liite awkward haha! 

Idag har jag inte gjort nånting, bara tagit mig från stan och hit. Inte orkat göra nånting annat.

stå upp för er själva

2014-01-10 / 14:30:34
Denna bilden är tagen för två år sedan. Då låg isen på klar på sjön, det var frost och fint. Nu ösregnar det, år över 5 grader varmt och smutsigt trist överallt. Hatar detta väder. Blir så himla deprimerad. 

Nu är det fredag och helgen är välkommen! Johan har sovt hos mig denna veckan och det har vart super kul och mysigt med sällskap i min ensamna lilla lägenhet. Vi har kollat film, ätit massa sallad och såklart popcorn!! Det vi gör bäst typ ;) Skrattat i mängder och larvat oss som vi gör precis hela tiden. Johan får mig alltid på bättre humör! 
Ikväll stannar jag i stan, eller ja jag ska åka till Ljungkile och umgås med Lisa (som även hälsar till er alla) och några andra fina människor. Behöver det just nu. Så man slipper tänka på andra människor som bara trycker ner en och driver med en. Så himla trött och ledsen på vissa.. 

Jag önskar er alla en bra helg, ta hand om varandra och slösa inte tid på folk som bara gör er ledsna. Stå upp för er själva och ta ingen skit är mitt budskap just nu. 

nya rumskamraten

2014-01-08 / 21:34:38

Jag och min nya rumskamrat Johan bjuder på massa underbart fina bilder denna regniga onsdag! Johan sover här några nätter denna vecka :) Myket trevligt med sällskap (ironi...) (hoppas inte johan ser detta) vi har ätit tjockis mat, druckit coola med popcorn. Och vi hade ju en trevlig kväll igår med! Alice och Felli kom hit i några timmar och vi hade det så mysigt så :) 

Hoppas ni har det bra :) Kram

ett år i detta rum

2014-01-07 / 16:36:43
 
Tillbaka till stan och lägenheten efter detta sköna jullov. Känns skönt men ändå inte.. Men ikväll kommer iallafall saknade Johan hit och sover över, och så ska vi träffa Alice också som är saknad! Pratas om vin och ansiktsmasker så kommer nog bli mysigt :) 
Ett år sedan idag som mamma låg inne och var helt ny-opererad. Och även ett år sedan som jag offecielt flyttade in i denna lilla etta på drotninggaten, tiden har bara flygit förbi. Men det är väll så livet paserar en. Men har vart ett fint år här, trivs bra i detta lilla rum som endanst är mitt.

Nej nu ska jag egna mig åt att packa upp alla kläder och lyssna på fin musik. 

lazy day

2014-01-06 / 14:58:57

Idag är det en riktig slapp dag. Sov för det första till halv två (var dock vaken mellan 8-9 i morse efter en dröm, standard..) Sen efter allt sovande så har jag sutit och dreglat över Arn, Joakim Nätterqvist är ju så snygg! Haha ;) 
Nu sitter jag i sängen, lyssnar på Petter och försöka komma igång med alla packning som ska vara klart imorgon. Då är det tillbaka till rutinerna. Vill bara krypa under täcket när jag tänker på det! Men klart har man saknat alla fina människor, skolarbeten kan bara brinna upp men...

Hoppas ni tar det lugnt denna måndag (söndag), Kram ♥
 

familjekväll

2014-01-05 / 23:15:08
bilder från google. 
 
Äntligen fick jag se den! Hundraåringen som klev ut genom sitt fönster och försvann. Och den var ju så bra! Såklart hade dom missat massor av saker från boken och vridit till lite grejer men det är klart man inte får med allt från en så detaljerad bok in i en film. Man jag tyckte dom fick till det väldigt bra ändå faktiskt! Det var ju en fruktansvärt bra film, så jag rekomenderar den till alla! 
Kollade på filmen med familjen så efteråt gick vi och åt god mat ute, så det blev en riktigt fin familjekväll :) Och nu har jag legat i någon slags koma efter all mat i snart tre timmar och kan inte röra mig hahah...

Imorgon händer inte så mycket, hade hoppats på att få åka in till stan imorgon men det blir inte så tror jag. Ser ut som jag åker in på tisdag :) 

Kanske kikar in imorgon igen, massa kramar

snart slut på vilan

2014-01-04 / 17:33:54
tumblr
 

Godkväll. Har precis duschat efter en riktigt skön PW. Inte rört på mig på nästan hela jullovet pga vädret och förkylning. Men idag fick det vara nog och jag gick ut trots regnet i luften och det var såå skönt! 
Ja lovet är snart slut. Kommer åka in till stan på måndag eller tisdag och innan dess ska jag ta det så lugnt som möjligt. Kolla på Hundraåringen på bio imorgon också. Så förväntansfull! :D Jag hörde på boken i sommras och det är den bästa bok jag hört/läst någonsin kan jag ju säga!! Så rolig bok så har skyhöga förväntningar inför filmen nu. 

Nu ryktas det att maten står på bordet så jag ska nog gå och ta för mig. Knappt ätit på hela lovet men börjar få tillbaka matlusten lite nu. Är väll för att jag endast har sovit typ, pus förkylningen. Men nu verkar ju mat gott igen :) Ha en fortsatt bra lördag. Och tänk på citatet oven, det gör iallafall jag! Ligger något i det tror jag...

two selfies

2014-01-02 / 15:08:20
Två bilder från december.
Godmorgon! Eller ja godeftermiddag, klockan är ju tre! Psaar på att sova när jag kan ;) 
Mår iallafall mycket bättre idag! Gårdagen var inte rolig... Haha :( Har inga spaciella planer idag. kanske äta lite frukost? Låter som en plan! 
Ha en jätte fin dag!

2014

2014-01-01 / 23:52:24

Gott nytt år!! Nu tar 2014 över och det känns så bra! Firade riktigt ordenkligt igår (känner ju verkligen det idag haha... har nog aldrig mått såhär dåligt, aldrig mer alkohol?) och gud vad kul det var! Härligt folk och mycket roligt. Riktigt roligt att fira nyår med finaste Jenny med :) Bilderna ovan är på oss två innan vi gav oss iväg till festen. 
Hoppas erat nyårsfirande var lika bra som vårat :) Massor med stora kramar till er alla!! Och så gör vi 2014 till ett toppen år nu! ♥


slide show
RSS 2.0