de sista timmarna

2013-12-31 / 10:55:00
 
Me by me.
 

Godmorgon nyårsafton. Har nu sovit mina sista timmar iår, vilket bara har bestått av massa hemska drömmar. Hände massa saker igår, fick reda på massa saker jag inte visste om. En riktigt dålig kväll igår och ett uselt slut på ett år.. 
Men! Jag ska försöka att inte tänka mer på det idag! Ska umgås med folk som inte har någonting emot mig ikväll och jag ska förska le och ha hejdundran kul!! Det är det enda jag kan göra. 

Tänkte gå ut och springa nu, om det int regnar -.- Sen vid tre tiden åker jag till Tanum till Jenny, sen åker vi vidare till nyårsfest :) 

Ha en riktigt bra nyårsafton!! Och jag önskar er all lycka under 2014 ♥
 

avsluta meningen

2013-12-29 / 22:32:42
Ett litet tidsfördriv och i får veta lite mer om mig.
 
Jag har insett att jag aldrig fullföljer något
Jag lyssnar på the xx
Jag pratar mycket
Jag tycker om
 min klass
Jag avskyr när folk
 tror att dom är bäst och inte ger andra utrymme
Min bästa vän är Lisa
Min första vän hette
 Malin
Kärlek är
 säkert jätte fin
När jag borstar tänderna blir jag uttråkad!
När jag lagar mat 
blir det väldigt enkelt
Jag tänder på
 mogenhet
Det
 sexigaste yrket något där man bär en flott kostym
Det är charmigt när
 när någon ger en komplimger utan andledning
Jag är rädd för att follk ska tycka illa om mig
Den värsta känslan är 
att se mamma ha ont
Den bästa känslan är när man är stolt
Jag är bäst på
 att fastna för de värsta killarna
Jag är sämst på att göra det som är bäst för mig
Om jag va ett djur skulle
 jag vara en giraff, dom ta det så lugnt
Om jag va en insekt skulle jag vara 
en fjäril, om det är en insekt?..
Om jag vore ett redskap skulle jag vara en penna
Jag kommer alltid att vara lätt att övertala
Det finaste som finns är naturen
I sommar ska jag jobba och vara med massa kompisar
Sist jag grät var förut till en film
Jag kan cykla enhjuling
Jag kan inte dansa
När jag vill tänka
 så går jag ut i naturen
När jag bakar så bakar jag ingenting haha...
Min mobiltelefon är lite repig..
När jag vaknar på morgonen
 försöker jag minnas mina drömmar
Innan jag går och lägger mig
 grejar jag med mobilen
Just nu tänker jag på 
att jag måste sova
Bebisar är bedårande
Idag har jag sett på tre filmer
Ikväll ska jag
 sova
Jag vill 
verkligen hitta någon som älskar mig för den jag är

last Christmas

2013-12-28 / 21:57:43
 
Godkväll. Bjuder på en bild från förra julafton. Då var vi på Älgemon och snön låg så vit och fin överallt!  Annat än den här julen med översvämningar, haglande, storm och åska, haha...

Jullovet rullar vidare. Tar det lugnt, lite för lugnt kanske haha... Var iallafal ute på en tur idag till Ed idag med mamma, var ju skönt att sträcka på benen ;) Imorgon blir det nog en hemma dag, skulle till Topr men nej... Mamma kanske går med på en tur till Nordby på måndag istället så det blir lite shopping iallafall :) Och på tidag är det ju självaste nyårsafton!! Hur ska ni fira? Själv har jag två riktigt bra allternativ och jag vet inte vilket jag ska välja!! Åh båda allternativen är ju bra på olika sätt :( Jag får helt enkelt tänka vidare på detta... 

Ha det bra

julen 2013

2013-12-27 / 13:28:19

Hej på er. Nu är det tredje gången jag får skriva om detta inlägg eftersom att intrenetet här hemma suger!! Så ja nu orkar jag inte skriva så mycket om hela julen..... 

Vart en riktigt bra och mysig jul iallafall! Träffat släkt alla juldaganra. På julafton var vi hos farfar på dagen med Små kusinerna från Sundsvall, sen på kvällen var vi bara hemma. Tog det lugnt och myste riktigt ordenkligt! Och på juldagen var vi och träffade släkten på mammas sida. Åt massa mat och hade det trevligt, men inte julmat! Vi trotsar den när vi ses på juldagen. Och iår blev det kallskurer, paj och lite annat som inte var julmat haha. Men det var väldigt trevligt.
Igår på annandagen så var vi hos farfar igen med kusinerna. Dock inte alla kusinerna på pappas sida... Bara hälften tyvärr. Samma var det på julafton. Men det var trevligt ändå! Vi åt julmat och myste där hela kvällen. Sen när vi skulle åka så blev det stora bamsekramar! Kommer ju inte få träffa mina fina kusiner förens till sommaren när dom kommer igen. Hoppas tiden går fort! 

Idag gör jag absolut ingenting! Inte lämnat sängen med snart måste jag nog sträcka på benen. Har åkt på en förkylningen också så är så himla trött. Hoppas det blir bättre tills nyår!! 

Hoppas eran jul har vart fantastisk ♥

God jul från mig

2013-12-24 / 18:49:19
 

julfriden sprängdes utanför huset

2013-12-23 / 21:28:00
Vår fina och lilla gran.

Godkväll på er i julstöket. Nu är vi ju faktis mitt i julen. Så himla mysigt! :) Vi hade dopp i grytan till middag och då kände man verkligen julen! 
Jag har jobbar hela dagn från 11-17. Vart rätt mycket folk faktiskt så det har ju vart kul :) 

Men inte kunnat slappna av helt under dagen för igår kväll så sprängdes våran brevlåda precis ute vid vägen här. Vår brevlåda i plåt som flög i delar många meter och kunde ha träffat bilar, hus eller personer om någon vart för nära. Jag fattade först inte alls vad som hände, trodde att någon granne testade raketer för det lät som en raket, riktigt jävla högt!! Men så gick vi ut och titta och långt inne på grusplanen hittade vi locket som hade flugit och sedan restan av lådan som hade vänt sig helt ut och in, en PLÅT låda!! Fattar ni smällen eller... Förstår inte hur någon kan göra såhär. Alla i Familjen blev skit rädda. Och det är vi fortfarande... Detta var tredje brevlådan som folk gör sönder hos oss. Men aldrig har det vart såhär kraftigt! Vad kan hända här näst liksom... 
Jag kommer tycka att det är otrevligt att vara ensam hemma efter detta tror jag... Att någon eller några sprängt precis utanför vårt hus är otrevligt... Och att det måste ju vara någon som känner oss, vem åker till ett hur mitt ute i skogan annars? Blir så fruktansvärt ledsen och arg... 

Men! Ska försöka att inte tänka för mycket på det nu, det är ju trots allt jul. Det känns bättre nu iallafall när man fått smälta det hela. 

Kikar kanske in imorgon. Men ha en underbar jul ♥

julklappar

2013-12-22 / 18:57:00
Bild tagen av mig på Loftet

paket på paket på paket! Har jobbat igår, idag och ska ävan jobba imorgon på Loftet. Då blir det mycket paket inpackningar. Hahah inte min grej... Tycker det är super jobbigt att packa in, och det blir ju inte bättre när kunderna står och tittar på ;) Så det är ju något som ska bli skönt efter jul, slippa packa in paket ;) 
Men det är mysigt och jobba nu på julen! Alla är så trevliga och det säljs så många fina saker :)



tvåusentretton

2013-12-21 / 23:58:00
Det har vart ett rätt bra år tycker jag, 2013. Gjort mycket roliga saker! Vart på roliga fester, träffat mycket vänner, vart i Norska fjällen, sett Håkan Hällström och flyttat hemmifrån! Som jag faktiskt började året med. Jag flyttade hemmifrån in till mitt lilla mysiga rum i stan och färgade håret alldeles för mörkt haha.
 
och i februari så åkte vi, som varje år till Långberget för att träna så mycket på längdskidor som vi bara orkade! och ja visst gör man det när det var så fint väder som när vi var där i vintras, mycket fin åkning blev det innan tjejvasan sen senare i februari, vilket faktiskt gick över förväntan! Bara susade fram i spåren och det var så himla kul!

 
Sen efter all skidåknig så ville jag bara ha vår! Och den kom ju också! Solen gjorde mig glad och kom med energi. Var även på en del galna husvagns fester!


Sen kom ju påsken, vilket var den finaste påsken vi haft tror jag! Vi i familjen var mycket ute i skogen, vandrade, grillade korv och njöt riktigt ordenkligt!

 
Under hel våren så var jag ute och gick väldigt mycket också, vilket jag mådde väldigt bra av.


Sen i maj kom värmen på riktigt! Och första maj åkte jag till Alingsås för en helkväll med mina mest saknade vänner!

 
Sen kom sommaren på riktigt! Med sol, bad, fester både i Uddevalla, Mellerud och på hemmaplan. Började även jobba på Loftet varje dag. Och på helgerna var vi mycket på Älgemon, hade släktträffar, bjöd dit vänner. Riktigt trevligt var det! Sen åkte vi även till Norska fjällen i juli, den finaste resan jag någonsin vart på! Och något annat av det finaste jag sett var ju såklart Håkan Hällströms konsert på Tanumstrand!
Började även sommarlovet med att klippa av mig allt hår! 

 
 
 
 
Sen tog sommaren slut, skolan började igen och jag åkte även till bok mässan i Göteborg för tredje året i rad. Och hösten smög sig på med massor av underbara färger och jag var en galning ute med kameran!

 
Ja och sen har det bara gått utför ner i mörknat. Men som tur är så har jag en så fruktansvärt fin klass som får mig på bra humör varje dag! 
Avslutar detta inlägg om mitt 2013 med en bild på mig och underbart fina Lisa ♥
 
 
I detta inlägg så har jag visat dom glada höjdpunkter med mitt 2013, självklart har det hänt mycket jobbit och inte alltid vart så lätt. Hänt mycket med min mamma också som påverkat. Det är alltid hemskt när någon i familjen är sjuk. Och gud vad jag önskar att allt bara kunde blir bra! Få min friska mamma tillbaka... För hon förtjänar inte detta! Skrivet inte så mycket om detta i bloggen. Och det är för att jag inte vill lämna ut henne på internet. 

Hoppas erat 2013 har vart toppen bra!

90 årskalas

2013-12-20 / 11:41:30
Igår kväll åkte vi till Halden i Norge för att fira min gammelmormor, eller oldemor som vi säger just för att hon alltid bott i Norge. Det blev smörgåstårta och prinsesstårta. Super gott och mysigt var det! Grattis oldemor 90 år  ♥

Godmorgon fredag och JULLOV! Jag åkte hem igår eftermiddag och skippar själva avslutningsdagen i kyrkan idag. Det blir en så kort dag och jag skulle behövt gå upp klockan fem. Så jag får gå nästa år istället :) 
men gårdagen, min sista dag i skolan. Var iallafall bra. Men sorglig :( fick säga hejdå till alla och även till fina Joel som flyttar till Uppsala i Januari :( Så himla sorgligt!! Jag var även sjukt trött igår för i fredags så hade jag några kompisar i lägenheten. Vi drack lite och hade det allmänt trevlig :) men att lägga sig typ tre var väll inte det smartaste draget! Haha ;) 

Idag består dagen endast av, inget ansträngande! Ska kolla film och inte lämna soffatn på hela dagen! Bra start på lovet tycker jag :) 
Och nu i helgen ska jag jobba 1,2 eller 3 dagar så får passa på att njuta hemma nu när det går ;) 

Ha en bra fredag!

Dålig dag

2013-12-17 / 14:07:32

Spenderar min eftermiddag i soffan men en sprängande huvudvärk och en fet mensvärk :( och med gener, proteinet och celler på hjärnan, även fast jag skrev klart provet för mer än en timme sen. Vilket gick hyfsat bra tror jag. Skrev typ 7 sidor men blandade ihop aminosyror och kvävebaser, fan!! Jaja försöker släppa provet nu och konsertera mig på att sova så att kanske den här huvudvärken och mensvärken svalnar lite. 
Ville egentligen gå på en teater på skolan ikväll men får se om jag orkar, känns inte så nu.
Ha en bra eftermiddag!

frozen

2013-12-15 / 15:36:04
En varm bastu i en kall skog. tagen igår på Älgemon.
 

Då var helgen slut, igen. Tur att det bara är en vecka till jullov! 
Haft en helt OK helg,  sov på Älgemon inatt och det var mysigt :) Farfar och Anita kom även och gratulerade mig i efterskott så blev lite tårta och grejer. Och idag åkte jag hem rätt tidigt så har tagit det lugnt i sängen och kollat på Once Opone Time, älskar serien!! Men efter ett antal timmar så fick jag iallafall gå ut på en promenad när himlen sprack upp :) 

Nu ska jag återgå till Once Opone Time tills vi ska åka till Tanum och äta innan jag sätter mig på tågot mot stan och en ny vecka. 

mardrömmar

2013-12-14 / 13:21:04
Tumblr
 

Hade en konstig natt inatt. Vaknade ur en mördröm vid kl ett av att jag skrek på hjälp och upptäcker att jag rikvt ner och dragit sönder en tavla över min säng. Hade en mardröm, såklart. Drömmde att jag blev inspärrad i något svart litet hål eller liknande och att en dörr stängdes, och när jag skulle försöka komma ut så drog jag tydligen sönder en tavla. Typ det jag kommer ihåg. Men uusch vad jag hatar mardrömmar!! Och det var ju inte kul att vara ensam hemma mitt i skogen när man vaknade heller haha... Men jag lyckades somna om iallafall! 
Och appropå drömmar så älskar jag drömfångare. Har två inne i lägenheten, en liten vid sängen och en jätte stor som jag fick i födelsedags present nu av mamma, super fin är den! Måste ta kort :) 
Vet inte riktigtom jag tror på dom, att dom ska fånga drömmar. För jag drömmer väldigt mycket, vanliga drömmar som mardrömmar och vaknar ofta helt svettig i sängen... 
Men! Dom är ju fina iallafall drömfångare :)

Nu ska jag packa en liten väska för snart åker jag med familjen till Älgemon för avkoppling. Det väntar tacos och mys :)

Ha en fortsatt bra helg.

fredag och lucia

2013-12-13 / 14:19:00

Me by me. Samma som här om dagen men med lite redigeringar :)
 

Sitter nu på min sista lektion för denna vecka, skönt! Åker hem om någon timme till Bullaren. I helgen står det åka till Älgemon på schemat. Får se om jag åker dit ikväll eller imorgon. Vill helst sova hemma en natt i min säng. Men ska bli skönt att iallafall åka dit imorgon. Få lite lugn och bara åka ut i skogen, kanske basta, se på vattnet och bara stänga av världen utanför. 

Vart en jobbig vecka. Så så fruktansvärt trött på allting. Verkligen allt. Ska bli skönt med jullov efter nästa vecka. Gud vad jag längar efter julen!! Var så mysigt att se på lucia tåg idag :)

Ha det super! 
 
 

ledig dag

2013-12-11 / 21:12:51

Har haft studiedag denna onsdag vilket har vart skönt. Sov till tio ungifär då det ringde på dörren, var några församlings tanter, blev lite irriterad för jag visste att jag inte skulle kunna somna om :( Men ja jag tog med datorn och kollade på Once Opone Time i några timmar! Sen gick jag och köpte en god fralla till frukos. Sen dess har jag bara legat i soffan och inte gjort ett skit, inte lust att göra nånting heller. 
Jag känner mig så ensam hela tiden, riktigt jävla ensam. Men jag vågar inte låta någon komma för när mig. Jag har inte energi till det. Vill bara sova och fortsätta sova i några år. Jag känner mig ensam men är för trött för att göra någonting åt det. Försöker vänja mig vid ensamheten och jag tror det går överstyr. Men jag orkar inte ta tag i det. Orkar inte ta tag i någonting. 

i want a little love

2013-12-09 / 14:15:17

me by me. 
 
Ber om ursäkt för dåligt uppdaterande under helgen. Har haft fullt upp kan man säga. I fredags somnade jag klockan nio och sov till elva i lördags.. Sen på lördag kväll var vi iväg på ett väldigt fint och lyxigt julbord. Muuumms vad gott det var! Och igår så stressade hela familjen runt hela dagen. Jag jobbade i affären medans alla andra var i kyrkan och förberedde en lucia fest för alla barn. Sen efter allt detta så hade jag släktkalas i affären. OCH EFTER DET, åkte jag hem till mormor och morfar och fick lite middag. Sen skulle jag åka med tåget 20 över 7 men ja det kom ju klockan 8, jävla västtrafik....!!! Jaja... Jag kom fram tillslut iallafall :) 

Idag har vart en lång och jobbig dag, vill bara hem och bara ligga i soffan... Bara en timme kvar nu! 

Uppdaterar snart igen :) 
 
 

Min dag idag

2013-12-05 / 11:22:43

Bilden är tagen av mig och finaste Johan la upp den på hans Instagram idag: kkaarlsson
 

Idag är det min födelsedag och jag är frotfarande tonåring i några år till så jag kan låtsas att hela världen kretsar endast runt mig idag! Älskar födelsedagar, särskillt min, hehe ;) Att alla är så fina mot en och man får känna sig speciell. Blir så himla glad :) Älskar när andra fyller år också och man får vara extra snäll och kärleksfull, så kul när andra uppskattar det :) Älskar födelsedagar helt enkelt! ;)
Mindre roligt var ju att vakna själv på sin födelsedag.. Har aldrig gjort det förr, bor ju själv numera. Så jag låg i sängen och hoppades på att någon skulle komma och väcka mig med sång och presenter, men nej :( Ingen kom och jag fick stå upp själv! buhu :(
Men det är ju tur att jag går på en sån fantastisk fin skola men så många fina vänner som är så fina :) Fått både kramar och sång! Och sen ikväll så kommer familjen hit och bjuder på god middag ute. Ska bli himla mysigt faktisk :)

Hoppas eran torsdag är toppen bra :)
 

Promenad i ljus

2013-12-04 / 15:17:00


Kom äntligen ut på en promenad i dagsljus! Så himla skönt med fina långpromenader, älskar det. Dock hatar jag att gå ut och gå i mörker, vilket resulterar i väldigt få promenader så här års :/ men idag slutade jag tidigt så tog mig tid :) nu ska jag plugga massa engelska som jag inte alls har lust till! Får väll drömma mig bort lite till imorgon då jag är ett litet födelsedags barn på 17 nyblivna år :) 

tired of everything

2013-12-03 / 09:00:25
Min Tumblr. http://beautifullighted.tumblr.com
 

Godmorgon tisdag och total trötthet. Har sovit nära 12 timmar men är ändå helt slut. Somnade i soffan efter jag hade duschat igår vid sju och vaknade halv tio. Då gick jag och la mig igen... Samma sak varje kväll! Det dåligaste är ju att jag oftast har något program vid nio eller tio som jag vill kolla på. Men vankar alltid när halva programet redan gått.. Haha ja vad är det för fel på mig egentligen? 
Idag kommer mamma hit på mitt utvecklingssamtal i eftermiddag. Sen åker jag nog med henne hem till mig och hjälper till att packa upp aaaall mat som hon ska handla till mig! Skrivit värsta listan haha. Massor av behövliga saker som är slut. 
Nu ska jag fortsätta plugga på mitt engelska prov som jag har på fredag. Har inte den blekaste aningen om hur jag ska klara detta... Har fruktansvärd panik. Vet inte hur jag ska få tid till detta. 

nature

2013-12-01 / 15:56:00
  
 
Sprang ut i skymmningen igår och knäppte lite bilder och kände på den kalla luften.

slide show
RSS 2.0