ibland undrar jag vad som händer i min hjärna..

2011-10-31 / 21:41:31
Haha tänkte jag skulle duscha vid kanske åtta, nu är klockan halv tio! :O shit vad håller jag på med!? -.- Haha! 
Imorgon åker vi i familjen till Østfoldbadet i Norge! Vilket vi har gjort varje höstlov i flera år :) Älskar de badhuset! Och eftersom norskarna inte har lov nu så är de ju inte mycket folk där :) De är ju smockat med folk i badhusen i Sverige! 
Hoppas på en riktigt bra dag imorgon! :) Vilket de garanterat kommer bli!

Nu skaaa jag duscha!! 
Godnatt! :)

beror de på hur man tolkar de, eller är allt bara.. kört

2011-10-31 / 19:19:06
hej på er! 
Har typ inget å göra.. Mår as dåligt, fan va svårt vissa saker ska vara!? De som är gjort är gjort, och man kan väl må bra av de först, men jo de känns som bortblåst just nu! Vad händer sen? Hur är läget nu? Försörde jag allting för evigetens långa period? Den där andra chansen dyker ju faktiskt inte allid upp. Rädd för tystnaden och att de som kallas pinsamt på svenska men som känns torderande just nu! Om jag visst hur du såg på de och vad du tänker, om ja de.. Är de så hemskt som jag förväntar mig eller är de bara, okej? Men de var ju inget? Jag gillar dig, och vill du ha de glömt så okej för mig! Jag tog inte illa upp alls. 
Ja blir bara mer förvirrad av att tänka tanken. Man lever ju inte alltid i en solskens historia. Fast skulle jag göra detta till en solskens historia skulle den utspela sig vid en helt annan tidpunkt, på ett helt annat ställa! Iallafall inte så, iallafall inte där.. 
Tänka kan man, för mycket! Jag orkar inte ens. Blir galen. 

bild

roligare har man haft.

2011-10-31 / 14:40:52

Kom precis in, tycker bilden beskriver mina senaste två timmar väldigt bra! Har bärt in ved... Okej man dör ju inte! Men så vidare kul är de ju inte heller.. Men nu är de iallafall klart och de känns mer än bra! ;)
Nu ska jag sjunka in i månadens nummer av SOLO, som jag hade kommit in i så bra innan ved bärandet drog igång.. 
Sen blir de väl middag här nån gång och sen en tv kväll :) Eller data kväll.. Haha händer inget större med andra ord! 
Pöss

sover i evigheter? och trött är jag

2011-10-30 / 22:48:21

De är helt galet!? Jag är trött hela tiden, sover länge på nättrena, är trött hela dagarna.. Somnar i soffan på kvällarna eller lägger mig i sängen och sover i evigheter, och ÄNDÅ är jag trött som ett as hela tiden!? Orkar inte -.- Bra att jag har lov nu i en vecka iallafall.. Skulle inte funkat annars.. 
Ja vad händer på lovet!? Skulle till ett badhus i Norge imorgon med familjen, men när pappa kolla öppet-tiderna för imorgon var de 15.00 till 21.00.... Så vi ska dit på tisdag istället :) Så imorgon vet jag inte vad som händer.. En lugn dag! 
Sen har jag inte så mycket planerat, ta de som de kommer :) Kanske nattöppet med Jenny på onsdag :) Hoppas på de iallafall :D 

Men nu ska jag päsa vid datan en stund och sen lägga mig :) Nån gång.. Kan jag faktiskt vakna när jag vill imorgon :)

tjaa dålig uppdatering..

2011-10-30 / 13:36:10

Ber så hemskt mycket om ursäkt för denna uppdatering sen i fredags.. Men har haft fullt upp likosm ;) Men livet leker och jag mår bra :) I fredags var jag då på Mackan, var dött när jag kom! Bara jag där i min ålder.. Sen kom Ante och sen Jenny. Sen drog vi några stycken och spela lite bandy och basket :) Var kul! Sen till Mackan igen och kolla på tv och sen en tur till Rasta med Elias och Jonathan innan jag hamna hemma :) 
Igår var de lugnt på dan! Men sen åkte jag, pappa och Albin till pappas jobbar-kompis som fyllde 50 :) Åt smörgås-tårta och sen an anna tårta med chokladmousse med maräng och mörka choklad rutor, blev sjukt mätt bara av att titta på den... Fatta jag blev mätt av att smaka också! Men de var mysigt och vi satt och prata i några timmar :) Sen körde pappa mig till Byggdegården där Rubit kom å hämta mig, lite pinsamt eftersom jag trodde Anton, Jocka och Hugo också skulle vara med i bilen! Mn de var dom ju inte.. Utan dom var hemma hos Jocke och käka och skulle vara klara sex, men dom var typ klara vid sju :S haha men men! Tillslut var dom klara och vi körde typ bara omkring.. Känns som om va gjorde de hele kvällen typ.. Men de var kul :) Roligare än att sitta hemma iallafall! Så körde dom hem mig så jag var hemma vid halv två :) Somnade direkt! Och vaknade halv elva, eller halv tolv som jag trodde klockan var.. Men man har ju ställt tillbaka den så ja de belv ju halv elva ;) 

Nu ska jag snart bort och städa (jobba) Inte lika kul!! Men men, pengar är ju lite roligare ;) 

Hade bra så skriver jag ikväll :) Har ju lov i en vecka nu :D ♥

sova är drömmen just nu

2011-10-28 / 16:42:10

Åh jag är så trött.. De är verkligen jobbigt med prao.. Massa nya intryck, personer och nya saker att lära sig, hela tiden! Helt utmattad.. 
Idag har jag vart med på träningar som tai chi, bänk träning, träning i stol (som jag inte mins vad de hette..) och basäng träning :) De har vart jätte kul! Och idag lärde jag känna personalen mycket bättre också. kommit in i norskan så bra och även fått lära känna patienter mycket bra, och nu ska jag inte dit mer.. Inge kul! De var en patient som tyckte de var så tråkigt! Hon ville att jag skulle stanna minst en månad! Men hon tycket iallafall de var kul att jag kommit :) 
Jag tycker de är väldigt roligt när dom uppskattar ens hjälp så mycket! Bara hjälpa nån över en tröskel med rullstolen för exempel, så blir dom så glada! Och jag tycker ju de är kul att hjälpa till också, med att följa dom till rummen, eller ja köra dom till rummen eller nån annanstans. Och deras träningar! Vissa saker är ju så löjligt enkla, men dom är ändå rätt svåra! Även för mig liksom. Som basäng träningen, bara de att springa eller röra armarna fran och tillbaka, de är jobbigt asså! Men så enkelt ändå.. 
De har verkligen vart jätte kul att få vara där! Kommer sakna de :( 

Och nu är jag så fruktansvärt trött! Skulle vela sova men vet inte om jag ska lägga mig i sängen.. Känns så dumt liksom. Ska iallafall till Mackan sen, och idag är de ju inte stressigt som de brukar vara, skönt! Ska äta också om kanske en timme :) 

Ha de bra! Så skriver jag antagligen sen :) 


förlåt

2011-10-27 / 22:21:13


Jag gör ju bara fel. Överallt hela tiden. Fel, fel, FEL! Gör nåt som jag trodde skulle bli bra, men nej. De tyckte ju inte någon annan.. Sa nånting jag trodde skulle hjälpa. Men nej. Jag klassas som att jag inte bryr mig bara. Försöker och försöker. Gör fel och gör fel. På ALLT! Misslyckas och är misslyckad. På alla fronter. 

Jag orkar inte. Som om någon skulle bry sig? 
Man gör väl bäst i att se glad ut, blir så lite bekymmer då. 
Men de är väl också fel. Antar jag?

halv död men levende

2011-10-27 / 21:29:27

Hej på er, vaknade precis upp ur mig sömn som jag haft sen halv fyra.. Haft så fruuktandvärt ont i huvet hela dagen! Usch de var värsta på länge, och har vart så trött!! Fy.. Vad tror hon jag praoar hos om mig egentligen? Haha.. Sa iallafall att jag har borelia så de är hon ju med på ;) 
Ja så när jag kom hem sa mamma åt mig att ta en huvudvärkstablett och lägga mig och sova, somna direkt! Och vakan inte fören mamma väckte mig och sa att de var middag ;) Sen somna jag om igen i två timmar :s Hur ska jag kunna somna igen nu? -.-


Annars har dagen vart jätte bra! :) Var ju då på ett rehabiliterings center inne i Norge som heter Bakke. På rehabiliterings center så tar man hand om folk som amputerat tex ett ben, folk som gjort en operation eller folk som haft stroke eller salg som de heter på norska ;) Man tar in dom för att dom ska träna upp sig så dom kan komma tillbaka så gott de går tidd sina vanliga liv. De är som en blandning mellen sjukhus och äldreboende typ.. Man behöver ju inte vara gammal för att komma dit, men dom flästa är ju ändå de.. Den älsta var 94 år. Men såklart kan de kommer 20 åringar också. Varje patient har ett eget rum, dom har gemensam matsal, teverum, sällskaps rum, tror dom har bibliotek också men är inte säker! Sen har dom då också gym, eller träningsrum där man tränar upp muskler om man amputerat ett ben tex, och lär sig att gå bra med en ny protes. Om man haft stroke och inte kan göra allt länge, kanske har dålig balans, dåliga muskler i armar eller ben, kanske inte kan stå rakt osv.. Sen har dom bänk-träning som jag var med på idag, då man gör olika övningar liggande på en bänk. Jag var med på en för stroka patienter där som skulle öva på att sträcka sig och så. Vissa kan bättre, andra nästan inte alls. 
Sen har dom ett litet badhus också men bassäng övningar. Och så har dom jätte fin natur utanför runt omkring sjukhuset.

Så idag har jag tatt blodsocker test på två stycken, de är sån man typ skjuter in en nål på fingertoppen så de kommer lite blod ;) Jag har fått testa rullstol, gått ärenden till patienter med olika saker, vart med på bänk-träning, vart med och sett när man plåstrar om nästan ihopläkta orations sår, på ett amporterat knä och där dom satt in knä-protes.
Sen vet jag inte vad jag gjort mer.. ;) Pratat lite norska ;D de är bara två där som pratar Svenska och de är hon jag är med och en till :) Men jag tycker min norska är bra så de är funkat :)

Haha skrivit as mycket! 
Är fortfarande trött -.- Men får se om jag kan sova! Ska äta en frukt innan tror jag :) 

Godnatt på er! :)

du sa: lev! njut av de

2011-10-26 / 20:31:32

Säger du de för att du menar de? Eller kommer de låta annorlunda sen, imorgon? Menar du de eller bara sa de för att jag ville höra de?
Du sa: lev! Njut av de, njut av de som händer nu och njut av leendet på dina läppar. Mina läppar. Du sa lev för de du vill veta, lev för de som gör dig bra. Gör jag dig inte bra, så gå. gör jag dig bra så stanna och jag visar dig mer. Om du ser hur bra jag mår nu, kommer du må lika bra du också. Tänker du bara på imorgon kommer kvällen bli lika tråkig som alla dom andra. Tänker du på dom närmate möjligheterna når du långt.
Du upprepade: Lev! Njut av de


saknar dig fast du står här mitt framför mig

2011-10-26 / 19:21:26

Hej på er! Dagen har vart så bra :) Var som sagt hemma hos Sara på morgonen, sen åkte vi och Sanna tåg vid tio till skolan och fick springa lite i regnet.. :( Min frilla gillar inte de! Elvis frillan ni vet.. 
Men sen var jag iallafall med på Saras och Sannas SO men Sanna gick typ direkt :( Sen åt jag först med Sara och sen med Evelina och Malin ;D sen gick vi typ bara runt och ja hade bra! Efter mat rasten var de matte med Malins och Evelinas klass och sen skulle dom ha gympa, men eftersom jag har borelia och inte för träna så var de ju lite småtråkigt att sitta där och kolla på en hel lektion.. :/ Så jag höll Sara sällskap på hennes sy-slöjd :) 
Efter de var skoldagen slut och jag åkte bussen hem :) 

Och nu mår jag piss! -.- Trött som ett as, ont i huvudet och allmänt deppig.. Vill bara gråta för allt!! För allting.. 
Varför är den tanken som dominerar. 


på gång

2011-10-26 / 08:22:33

Goooodmorgon!Eller a.. Själv har jag ju vart vaken i mer än två timmar men.. Ni kanske vaknar lite senare än jag får jag hoppas ;) Kvart-tio i sex är tufft..Haha de var läängesen jag vakna så tidigt asså!
Men efter att ha åkt buss i över en timma halv sovande och en promenad hem till Sara så sitter jag nu här :) Sara duschar så jag tog mig tid att blogga sålänge :) 
Nu hoppas jag på en bra dag! Vilkat de också kommer att bli :) 
Hare bäst! Pösss

sängen lockar redan!

2011-10-25 / 20:12:34
Håller på att packa väskan tills imorgon :) Eller ja inte just nu.. Datorn som ligger i sängen lockade endel! Åh vill sova!! Ska nog packa klart och sen lägga mig och läsa eller kolla på nåt program :) Får nog läsa tror jag! Var för längesen.. :( 
Men ja jag ska ha gympa en lektion imorgon så packar väskan nu så slipper jag imorgon :) Ska åka härifrån vid halv sju typ..!? Så får stå upp lite innan sex, så vill helst ha så lite som möjligt att göra! Vet inte vad jag ska ha på mig heller?! Funderar på prickigt tunt linne med strumpbyxor och svart bas-kjol, men vet inte om de blir för uppklätt?.. :( Får kolla på detta! 

Haha en bild på mig från idag med ;) I min fina rock ;D


helt knas

2011-10-25 / 17:25:43

Haha kommer hem och får se skolkatalogen på bordet! :D ååh vad jag har längtat efter den!! :D de mest efterlängtade var ju plojfotot!! Hahahah kolla på oss! Kolla på oss!! Hur ser vi ut egentligen xD 
Hahah dagens höjdpunkt var detta! ;) 

Annars idag har de var jätte mysigt :) Har vart jätte många små bebisar på bara några veckor inne på kontroll :) Så himla mysiga sånna små månniskor de är! :) Hihi 
Och imorgon ska jag till Kungsmarks-skolan :D och träffa massa kompisar! :) Kungsmarks-skolan är skolan i Munkedal där alla högstadie elever från Munkedals kommun går bland annat :) Då går även alla från Hällevadsholm där :) Och som ni säkert vet så känner jag ju nästan alla där :) Så de ska bli jätte kul att få komma till skolan! Har vart där en gång innan för lite mer än ett år sen tror jag de var :) Och de var så kul!! Älskar hela skolan och alla som går där! :) Super skön skola är de :) 

Men nu ska jag äta :) Sen bara ta de lugnt vid datorn :) 
Puss å hej

Godnatt

2011-10-24 / 21:20:35
Nu är jag svin trött! varit ute och gått, duschat, kollat på gustavsson tre trappor och nu somnar jag nästan.. Så jag beger mig för att borsta tänderna och sen slumra sött hela natten! Åh va skönt att få sova! 

Ha de bäst

trött på't

2011-10-24 / 17:18:44

Hej snyggingar! Haft en bra måndag? Själv känner jag mig jätte trött, snurrig och ja.. inte på topp, de är denna borelian som håller på.. Men men, inte att göra åt :/ Haft en mysig dag ändå :) Kollat på massa ur gulliga bebisar heela dan! De tråkigaste med denna praon är ju att jag inte ens vill bli nåt inom sjukvård? Aja! De är mysigt som vanligt på farmors jobb iallafall :) 
Var bland annat med på öppna förskolan :) Massa söta mammor och bebisar :) Eller inte bara bebisar men, de var några lite större barn med :) 

Nu ska jag äta, sen blir de en promenad! Solen skiner ju trots allt, inte för att jag får springa.. Men en lugn prmenad ska nog funka :) 
Syns väl förmodligen här om en stund

shopping påsen

2011-10-23 / 21:11:08

boots, skopunkten: 299 kr, 349 kr 

tröja, Gina Tricot: 99 kr, linne, Vero Moda: 199 kr 

Mössa, benvärmare, Gina Tricot: 79 kr, 79 kr. vantar, Cubus: 79 kr 

Trosor, strumpbyxor, H&M: 79.50 kr, 79.50 kr. ringar, Cubus: 49 kr/st. lotion, Rasta: 20 kr 

bästa helgen på länge

2011-10-23 / 20:52:41
Hello folket! Kom precis hem från en urpumpande shoppingtur med Jenny och hennes pappa på nordby! ÅH är så trött.. Men men! Lite nytt i garderoben skadar ju aldrig? 
Är faktiskt riktigt nöjd med denna helgen! Mackan i fredags, riktigt skönt att bara ta de lugnt och ha de allmänt kul så. Igår var de riktigt roligt! Först mysa hemma, sen köpa sportkläder, äta och sen vara med kompisar som man typ aaaldrig ser mer! Riktigt, skoj och mysig dag/kväll :) Och idag, tatt de lugt hemma hos Jenny och sen en shopping-tur :) 
Riktigt bra helg! Hoppas på fler sånna! :) 

Nu ska jag göra ett bild-inlägg på de som hamna i mina påsar ;) Vi hörs om ett fåtal minuter!

söndag

2011-10-23 / 11:25:05
Godmorgon på er! Sovit gott? De bör inte jag har gjort för jag vakna vid åtta och kunde inte somna om -.- Roligt värre! Men men.. Nu är jag hemma hos Jenny iallafall :) Vi ska försöka ta oss till Nordby här snart :) Mysigt! Bränna lönen direkt heter de! ;)

Men ni får ha de så bra :) Så skriver jag ikväll eller nåt :)

roligt med roliga kvällar

2011-10-23 / 00:27:56
Hej! Kom hem för typ en timme sen, blev att jag åkte med Hugo, Joel och Rubit hem till Rubit efter jag och bröderna käkat pizza. Så ja vad har jag gjort hela kvällen? Åkt lite överallt! Suttit hemma hor Rubit och sist var jag hos Anton i Grebbestad, så kom pappa och hämta mig vi typ elva, lite trist men men! Haft en mycket bra kväll ändå! :)

Imorgon kanske de blir Nordby med Jenny :) Eller Älgemon och basta! För se :) 

Here bäst!

de blir trångt..

2011-10-22 / 14:11:25
Mina kläder får inte plats längre?! Idag så vek jag allt och försökte knö in dom så gott de gick i garderoben, såhät blev de resultatet: 

Ja ny garderob ska införskaffas snart! Väntar bara att få komma nånstans där man kan köpa en.. 

Ja annars idag har de inte hänt mycket. Dammtorkat mitt rum för först gången på maaassa veckor! Fy vad de var dammit.. Men nu är de fint! :) 
Och nu ska jag och familjen ta och åka till Tanum för att käka pizza, är inte så sugen men de är ju alltid gott! Så de blir nog bra :) 
Sen får jag se var kvällen tar mig! Ni får ha de bäst! Nu ska jag sminka mig, ta på mig snyggare kläder, ta min andra penselin tabblet för idag och sen åka :) 

Fick nu också veta att min farfars syster Doris dög idag.. Sorgen är stor! Som ni kanske vet har jag mycket kontakt med alla i min släkt. Då också min farfars systrar.. Lite svårt att fatta de än.. Men hon mådde ju inte så bra.. Mycket problem med kroppen, de plus ålder tog kål på henne tydligen...

en dålig dag med ett bra slut

2011-10-22 / 00:12:11


Ja usch vilken dag ändå.. Själva skoldagen var väl bra så. Skulle ha bip test idag på gympan egentligen (bip test är konditions test) men när jag sa att jag var lite trött och slö pga borelia så fick jag inte köra.. Rätt skönt ändå! Körde då lite rodd och efter de belv jag sjukt snurrig och trött.. Fick höra att man kunde få dålig balans när man har borelia? Stämmer nog!
Ja sen hade vi typ bussövning och sen var skoldagen slut! Sen började allt jobbiga.. Skulle ringa till rektorn på Backa om prao. Som jag säkert nämnt så sa Radio Prima nej i onsdags.. Dom kunde väll inte säga de LITE senare nej!?-.- Så ja jag fick ju höra av mig till Backa igen men.. Då ver de någon, de var Elin som tatt min prao plats.. För att dom inte visste om jag skulle praoa där eller inte.. Sen skulle kanske fritids fixa nåt så jag ringde dit, sen ringde dom tillbaka med svaret nej, tror till och med jag börja grina lite i telefon.. Asså jag bröt totalt ihop efter smtalet av panik och trött-helt och alltihopp! Ringde till mamma och grina och visste inte vad jag skulle göra!? Hon sa bara att jag skulle jobba vidare, för ja jag hade då kommit till jobbet. Och att vi skulle ta de när jag kom hem.. 
Så jag jobbade vidare med huvudverk och trött som ett as! Tur att "D" kom förbi med ett leende som muntrade upp mig lite grann! 
Sen när jag kom hem vid typ halv sex fick jag ringa till min mentor som mamma tvingade mig till för att han skulle hjälpa mig med detta med praon.. Så ja jag vet fortfarande inte hur de blir.. Men kanske hos min metors fru som jobbar med folk som ska tillbaka till arbetslivet efter tex en operation. Lite intresant ändå! 
Sen fick jag slänga i mig maten och stressa som fan för att komma till Mackan någorlunda vid sex för att Albin ska vill vara där då.. Själv skulle jag kunna åka dit vid sju.. Men men, fick lita panik där med.. 
Sen väl på Mackan tog jag de bara lugnt heela kvällen, så himla gött. Precis de jag behövde! Kul och lugt.. 

Men nu ska jag sova, är som sagt trött.. Imrgon blir de sovmorgon!!! ♥

tröja: H&M, halsband: Lindex, örhängen: Kappahl, klocka: Ur&Penn, ring: marknad, byxor: JC

snark..

2011-10-20 / 21:54:48
Jag orkar inte kolla på Robin.. Går och lägger mig istället! Somnar snart rakt ner i tangenterna! 
Och imorgon är de fredag.. Vilket betyder jobb.. Heheee vad jag är taggad :) Nä! 
Ska bara skriva klart en "artikel" till tidningen Tanum om Lupp, som Madde bad mig att göra! Sen är de sängen som jag ska falla i sömn i. Åh de låter så skönt! sova...... 

Godnatt ♥

oj vad jag blev trött..

2011-10-20 / 21:05:45
Hej! Har vart seg på att skriva.. Håller just på med musik till mkobilen och tänkte kolla på lite avsnitt av Robin starx, när jag skrivit klart här ;)
Dagen har gått fort! Och de har hänt lite extra lustiga och roliga saker.. ;) 
De första var när jag skulle gå från matsalen, och går rakt förbi där man ska lämna tallrikarna och går bara rakt ut, och upptäcker inte förens jag kommit typ 8 meter att vad fan håller jag på med!? Haha sa de lite högt och när jag vänder mig om för att gå tillbaka står min engelska lärare där och skrattar åt mig och säger högt skrattande "i min ålder kan jag förstå att detta kan hända, MEN I DIN!?" Haha! 
Den andra grejen var att jag fick ett mms från pappa.. Min första reaktion var, "han måste ha skickat fel? Varför skulle han skicka mms till mig!?" Hahah när jag öppnar de ser jag en bild på pappa med jakt kläder och nåt djur liggande framför sig och texten: Hej jag har skjutit en gris. Hahahahhah! Höll på att skratta ihjäl mig xD de var så klockrent! Han är nämligen i hälsingfors men jag hade inte kopplat att han skulle jaga, och defenitift inte gris XD eller a vildsvin.. Haha! 
Sen den sista grejen! När jag och Sonja var i B-hallen och hon hittar en urklippt tidnings artikel med en bild på några killar från skolan. Och under bilden står de allas namn. Men August som han heter, han hette Börje Svensson på bilden? Hahaha vi skratta!!! xD 

Haha ja ni förstår min dag asså!! Dagens nemmer ett, två och tre! 
Sen hade jag No prov också, och de gick aas bra :D eller de kändes så iallafall ;) 

Haha oj lågnt inlägg igen.. Haha pöss!

fullt med saker att göra!

2011-10-19 / 18:01:21
Haha har haft fullt ös hela dan asså! Först basket turnering hela skoldagen, min klass förlorade.. Oväntat! Haha! Vi förlorade aaalla matcher! Och en match balla ur tootalt! tjejer kan fan vara gryma mot varandra asså.. De är inte lätt! Riktig girl fight på plan!
Sen efter skolan skulle jag till farmor för hon är sjuksköterska ;) För hon skulle kolla på mitt fästingbett.. Usch va ont de gör!! Bettet är fasen 10 x 3 cm!? Aja jag har borrelia allafall, så fick gå upp till apoteket och köpa penselin som jag ska äta i tio dagar, och då ska de vara borta, men om de inte är de ska jag tillbaka och kolla upp de ordenkligt! 
Sen gick jag till b-hallen för att prata med Madde, ska vara med i både tidningen och radion :D (kanske) För lupp och detta som jag säkert skrivit om ;) Om inte är de en undersökning som alla ungdommar mellan 13 och 25 år ska göra som jag är ambasadör för ;) 
Ja jag prata lite med Madde om de iallafall! Sen satt jag kvar där lite, sen gick jag till optikern för att hjälpa Jenny att välja glasögon :) Sen gick jag till trafikskolan för att boka körtid, men de var ingen där!? -.- Så ja jag och Jenny gick till pizzerian och käka, så fort har jag aldrig ätit en pizza!? :o var vrååålhungrig!! Haha! 
Sen gick vi till Hedemyrs och nu är vi hemma :) Jenny färgar håret ;) Ovanligt..? 

Nej nu har jag typ skrivit en roman xD Haha ha de bäst! Kanske skriver sen :) Kanske inte!

regn, hagel, åska, blixtrar

2011-10-18 / 21:47:25
Nej de var inte direkt nån solskens historia jag var ute på.. Sprang runt Bullarby och kyrkan, vilket är kanske 9 km? Ingen aning! Men de började ju bra iallafall och jag hade ett jämt och bra tempo hela tiden. MEN! De regnade de, sen spö regnade de! Sen halglade de!? Fatta de är jobbigt att springa i hagel!? Haha.. Sen såg jag blixtrar och hörde åska, men den var lågnt borta. Ingen vidare lyckad tur så sätt, men jag är nöjd med min insats och jag kommer somna skönt nu :) 
Ska bara packa klart och sen söva! Haha jag kanske inte ens har sagt varför jag packar? :S jag ska sova hos Jenny imorgon ;) I Tanum! Blir mysigt :) Vi kör på pizza och annat :) Och på tal om imorgon.. Jag har basket tunering.. USCH! Haha tjejeran i D kommer komma sist, ellr kanske näst sist? Hmm.. Som vi alltd har gjort på både basket och innebandy -.- YEAH! Taggat är de ju..
Ska till vårdcentralen/farmor också, för mitt fästenbett på ryggen.. De är jätte inflamerat och jag har förmodligen en inflammation.. Gör svin ont!! Kan knappt sitta längre :'( Usch.. 

Nej nu ska jag få nåt gjort! Vill sova! :(
Puss och godnatt

pöss

2011-10-18 / 18:42:27
Nu ska jag åka :) Ville bara göra ett inlägg, av någon andledning.. Ha bra uppdatering kanske ;D haha puss och kram! :) 
Kanske skriver när jag kommer hem, ska packa och så också ;)
Hare bäst! 


de ena benet framför de andra. och sen fortare

2011-10-18 / 18:05:57
De har vart en bra dag ändå! Fick reda på resultatet och betyget på mitt matte prov, blev glad när jag såg 20 G poäng och 9 VG poäng! Och rätt på en MVG uppgift av två! :D Dett betyder ett VG för mig! Blev riktigt glad! 
Sen såg vi på älska mig också, en film om bland annat mobbing som nästan hela klassen satt och böla till.. Fyfan va jobbig film.. Men bra var den!! Riktigt bra!
Haha sen hade vi hemkunskap också! Roligaste lektion på länge faktiskt xD hah vi hade vikarie och alla var heeelt galna! Tur att vikarien var bra och vi.. Som vi är? Haha! 

Nu åt jag precis och ska nu göra mig iordning för årets debut av vasalopps-träning! Yeah! Får se om jag springer med gubbarna eller om jag kör en runda på 8 km själv.. Hmm de får bli en senare fråga de! 
Men nu ska snart kläderna på iallafall! ;) 

Ni får ha en super bra kväll :) 

Usch jag kollade mig i spegeln och vad fick jag se? Tre stora sår i ansiktet. Jag hatar mitt ansikte.

de stod still

2011-10-17 / 21:36:50
De blev inget skrivande ;) Men sovande ska de bli! Nu ;) Tänkte läsa också men skippar nog de.. Ikväll igen... Usch på mig! Vill ju läsa :( Boken är så bra!! Vecka 36 :) 
Kunde inte ladda upp någon bild heller :/cpar som fan och jag pallar inte ta upp nytt fönster och logga in igen och bara maaas! Ni får klara er ;) 

Nu ska jag sova sött, puss på er

bara ta de lugnt.

2011-10-17 / 20:07:49
Hejhejhej, haft en bra måndag hoppas jag? Min har vart seg.. Fast ändå inte om jag tänker efter? En rätt bra dag ändå kanske? Haha. 
Just nu tar jag de lugt! Och har gjort de sen jag kom hem. Kollat film och duschat bara ;) Och nu myser jag i min fluffiga morgon-rock! 
Ska nog lägga mig med datan i sängen, eller nej jag får nog sitta upp.. Annars kommer jag bara somna! Tänkte faktiskt skriva lite, kanske början på en bok? Eller kanske mitten av en bok? Eller inget av de och ingentign? 
De får bara bli vad de än blir! 

Ha de så bra skriver snart här igen :)

att alla ska må så fruktansvärt bra

2011-10-16 / 21:01:41
Alla går in i fantastiska förhållanden i höst kylan. Sveper in sig i varma famnar, omtanke och trygghet. Någon att smsa, någon som man kan prata om de mesta med, någon man kan ta sällskap med till olika saker. Någon att dela vänner med, någon att dela de mesta med! Någon man alltid kan ha med sig. Som en bästa kompis som ger en kärlek liksom. En bästa kompis man kan hålla om. Länge. Ge kärlek och få tillbaka kärlek, och värme.. 

Vissa träffar rätt. Vissa har de lätt. Andra är svårt. Vissa söker men hittar de inte ändå. 
Jag vill bara gråta framför någon. Visa sorg så att någon ser. Är jag kräsen? Eller har jag bara inte hittat någon? Varför blir de aldrig bra!? Varför hittar inte jag dedär?.. Dedär magiska... 
De jag får klassas inte som kärlek. De klassas som en beröring i korthet.
Jag vet inte hur jag ska tolka de.. Jag är förvirrad.. Kan man inte bara få.. Leva livet! 
Men jo visst.. En balans med en person skulle göra allt så lätt.. Bara få ha de bra ett tag. Bra i någons famn..
Och så får jag denhär skiten över mig igen.. Ni kan dra åt helvete!! Jag orkar inte med er. Bygger man upp nånting så rasar de igen. Jag pallar inte. Jag orkar inte vara snäll och gå med på allt. Jag orkar inte mer! 
Snart får ni göra vad ni vill med mig. Jag bryr mig inte längre. 
Jag orkar inte..
bild

hoppas ni saknat mig, för jag har saknat er

2011-10-16 / 18:22:29
Lite dålig bild men de får gå!! :) 
Var Som sagt inte inne på datan igår, som ni märkte ;D var barnvakt hela dan åt Ingrid som hon hette :) Super mysigt och kul var de! :D vi var ute och gick, hade lövkrig (bilden), kollade runt på museeumet som dom har där, gosade med hennes kanin luffsen och en massa annat! :) Super mysig tjej verkligen! :) Hon bor i Skåne men hon och hennes pappa kom hit den här helgen för att hennes pappa skulle vara med och jaga. Han är son till Evy som hon heter som bor i huset, iallafall ibland. Och hon och Göran hennes man har ett museeum där :) Och när alla skulle jaga så var de ingen hemma som kunde se efter Ingrid så då ringde dom mig och jag ställde upp :) Roligt! Var där från ca 8 till 4 :) 
Sen när jag kom hem var de räkor på bordet :D lördags mys med mamma och David när pappa och Albin inte var hemma ;) 
Sen somnade jag i soffan vid sju... Var jätte trött! Mamma väkte mig igen vid nio och jag borstade tänderna. Sen gick jag och la mig direkt igen ;D och vaknade typ vid tio idag :) Sååå skönt å sova!! 
Idag har jag vart borta och sett på när dom flådde pappas älg! Som han sköt idag! :D *stolt* Skippar att lägga upp bilderna på de här.. Ni som är lite kännsliga behöver inte få se dom.. ;) Flådda älgar som hänger upp och ner i krokar i taket är ju inte så jätta kul.. Sen älg huven, hjärta, tunga, lever och sånt är ju inte heller så kul.. ;) 
Sen åkte jag en stund till Älgemon också! :) 

En bra helg faktiskt! :D Vart mycket ute :)



Nu sitter jag och njuter av att pappa en gång för alla satt på elementen!! har på mig tre par byxor, tre par sockar + inne tofflor och tre par tröjor.. Men snart hoppas jag på ett varmt och gott rum! :)

Blev såhär iallafall!

2011-10-14 / 19:01:34
Sitter på Mackan utan att veta hundra hur jag kommer hem.. BRA!? Jag kom hit iallafall ;) Får se hur detta slutar..
Imorgon kanske jag ska sitta barnvakt :) Skriver mer om de sen eller imorgon! :)
Nu ska jag se om de kanske kom nån intresant..
Pöss

helg?

2011-10-13 / 21:24:24
Hej! Iadg har jag faktsikt vart duktig och inte gått in på datan förens nu! :) Riktigt duktigt! ;) Nåt som gör mig ännu mer duktig är att jag tror jag fick bra på på B-delen i matte och att jag stack ut och jogga några kilometer direkt när jag kom hem! Sen tacopaj, mamma vet hur hon får de liite bättre! ;) Haha men de fick de att kännas som att de är fredag idag.. Brukar liksom oftatset (den gången i halvåret som vi äter de) he de på helgen, fick riktigt tänka till och insåg att de faktiskt bara är torsdag!? Blev lite sur faktislt.. Blev helt plötsligt väldigt trött och en sovmorgon kändes som nåt som skulle kunna få slå in imorgon! Om de vart lördag imorgon då ja.. Men NÄNÄ!
Ska plugga för de förbannade ekonomi och samhälls provet som jag har imorgon också.. Åhh de är så svårt! :'( 
Ska kolla igenom allt iallafall! 
Helgens planer är att imorgon jobba som vanligt, sen får jag se om jag kommer till Mackan på nåt vis.. Hoppas på att de kanske kan lösa sig. Ser dock lite mörkt ut just nu! Men, men.. Har man en pappa som inte är hemma och en mamma som inte kan sitta i en bil så blir de ju lite jobbigt.. :/ 

Pluggning nu då.. :'( 
Bjuder på bilden också! ;)

Du lär inte svara heller.. Jag har bara förstört. Och förstör bara mer. De gör jag säkert.. 
Saknar dig!! Och av att säga de blir de bara ännu värre.. hejdå. nej de har jag redan sagt..

me and my face

2011-10-12 / 20:24:06

Nu är jag klar! :) Har till och med packt upp väskan! Applåd? Haha ;) 
Snart väntar soffan och kriminal-serien Bron! Men först ska jag klä på mig kläder och försöka kolla lite på matten, har B-delen imrgon!? Den lär vara svår.. :'( 
Aja, hoppas de går bra, iallafall lite bra ;) 

Om jag inte skriver mer så får ni ha de så bra tills jag skriver igen! :) 
Ha de bäst!


höst är underbart!

2011-10-12 / 19:31:19
Kom hem för en stund sen ;) Men sitter ju här.. Tänkte duscha men de blir ju aldrig av!? Typiskt mig eller?...... Skammligt! 
Ska försöka komma till badrummet strax! ;) 
Klockan nio är de "Bron" på SVT1, fååår inte missas!! Åh har längtat i en hel vecka!! 

Skriver förmodligen sen innan jag lägger mig, eller kanske till och med efter jag duschat! Vilket jag ska göra NUUU! 
Puss

Wednesday

2011-10-12 / 17:20:02
Hejsan! Solen skiner!! Detta firas med att jag ska gå ut och ta en promenad efter alla feta pannkakor jag precis smäckte i mig.. ;) Gött!
Dagen har vart bra! Hade matte prov och de gick bra :) Var hos tandläkaren och de gick också bra! Var på kamratstödjarmöte och de gick bra de me! Sen så var jag kvar i B-hallen och pratade med Madde för jag ska ju vara ambasadör för en undersökning som alla ungdommar mellan 13 och 15 ska göra som heter lupp ;) Så fick information om den! :) Sen satt jag och Maria och pluga lite :) 
De är så fiiiint där!! Åh dom har verkligen lyckats!! Dom har gjort Tanum till en bättre plats :) 
Bild fårn facebook (ung i tanum)

Nej nu får jag ta på mig och gå ut och gå! 
Skriver sen :)

paradise

2011-10-11 / 19:50:07
Hej på er! Just nu sitter jag i Jennys källare och lyssnar på hur fint hon spelar gitarr! :D super duktig! :)
Idag har de väl inte hänt nåt speciellt! Skola haha.. Sen vänta jag på Jenny för hon hade utveklingssamtal :) Så gick till Hedemyrs med Tor för han var i Tsnum :P 
Sen handal jag med jenny och hennes pappa :) Och så gav vi oss hemmåt! Nu sitter vi och ska "plugga" haha....... 
Imrgon har jag matte prov -.- Visserligen bara A-delen man a ändå!! De är ju ett prov så! Ska till tandläkaren också ;D spännande.. 
Ska Hoppas på att Jenny hjälper mig med att tona min utvext också ;D haha "hoppas"

Ni får ha de så bra! :) Så skriver jag förmodligen imorgen ;) Pöss

detta är min familj dagtid

2011-10-10 / 22:45:18
Med Sebbe, Emma, oskar, Stefan, Rasmus, Maria, Lucas, Veronoka, Felizia, Patrick, Linnéa, Calle, Elin, Bertil (lärare), Simon, Johan, Jonas, Marie, Dennis och även tre som inte är med, Gustav, Jacob och Annika :)

Det är dom jag träffar varje dag, och har gjort de i mer än två läsår :) Och vi är väl en rätt bra klass. Ibland kan vissa gå över styr, men vilken klass är perfekt? Vi är bra iallafall! :)  


Bullarens-nationaldag

2011-10-10 / 21:44:41

Ibland kan man inte annat än att älska Bullaren! Och alla som gör de så bra :) 


tada!

2011-10-10 / 21:35:38

Haha, ja! Klippte mig som sagt efter skolan!! ;) Blev faktiskt nöjd! :D var ju nervös som fan! Men de blev faktiskt som jag tänkt nästan :) 
Kom precis hem från after älg på bullargården :) För er (ni flesta) som inte vet vad de är så har ju älg-jakten börjat idag! Och här i Bullaren som jag bor så jagar ju dom festa. Då också min pappa och ja min släkt här! Och här i Bullaren så firas denna dag, första dan på älg-jakten med en liten "fest" I våran byggdegård (Bullargården) där man först får grönsakssoppa i en plast kopp med en ost-smörgås till. Sen pratar men med alla som är där och sen är de en bakelse med ett älg-huve på som man får äta :) Sen så sitter man och pratar och barnen, och vuxna också! Kan leka lite med pingisbollar som man ska kasta på en älg av kartong och försöka träffa några hål ;) Sen är de lotteriets tur och alla vinser lottas ut :) 
Detta har jag vart med på så länga jag kan minnas! Bullarens national dag! 

Imorgon åker jag hem till Jenny efter skolan och sover där :) Kanske går på vasalopps träning också ;) Annars är de pluggning som gäller!! Fyfan.. 
På onsdag stannar jag kvar efter skolan på massa saker som måste göras ;) 
Ska packa nuuu ;D 

Som ni ser har Johan vart i faretn! Och ja de blev ju lite mer än bara text-snittet i inläggen som ändrades.. Typ allt annat också ;) Vad tycker ni? Jag är lite osäker faktiskt!

Ha de bäst! :)

Johan!!

2011-10-10 / 21:02:35
Hej!
Jag har inte grejat med Fannys blogg eftersom att jag har för mycket läxor/prov! 
Men nu då när jag ska göra det, så är Fanny såklart inte hemma. Nej hon bara dissar :K Så nu ser den kanske helt mongo ut, hähähähäh :$ 

//DISS JOHAN.

ni får klara er..!

2011-10-09 / 21:04:25
Johan bara dissar och jag tycker de är så fruktansvart störande när texten i inläggen är så stor och i de text-snittet!! -.- Blir galen!! Men men.. Jag får ju ingen hjälp så då för de ju vara såhär -.- 
Nu ska jag sova iallafall! 
Skriver imorgon nån gång (kanske) ska ju klippa min direkt efter skolan, sen hem och äta sen till after älg. Så får se när jag hinner! 
Puss och kram iallafall


och jag blev rädd för livet och värden.

2011-10-09 / 20:48:14

Jag vill bara lägga mig under täcket, och försvinna.. Och inte komma fram förens i 60 års åldern då man kan älska livet.
Jag är rädd. Rädd för människor. Dom människor som kan dölja, som man inte kan lita på. Jag är rädd för att berätta saker, att dela med mig. Skräcken tar över, skräcken för att göra fel och hamna under med 1-0 mot världen. Jag är rädd för att vara på fel plats vid fel tillfälle. Göra fel och göra bort mig. Allt går runt. Snackat går runt, och runt igen. Tills ingen står ute och inte vet.
Jag är rädd för de stora och ensamma. Vara själv och tänka själv. Rädd för världen. Jag blev nu rädd för värden. Och dom som lever i den.
Rädd för att vara med fel person. Rädd för att vara med fel personer. Rädd för att göra fel och inte veta, att felet är gjort. Alla vet allt om mig. Men jag får inget veta.
Jag är rädd för att göra dom felen jag redan gjort.
Kan allt inte bara lugna ner sig? Kan någon inte bara älska mig?.
Jag har tappat allt som har med intresse att göra. Jag är inte intresserad längre.
Jag vill bara bort! Och snart skriker jag. Skriker över att jag inte kan ta mig bort. Jag kan bara vänta och lida. Och hoppas. Hoppas på att dom jag tror är mina vänner faktiskt är de.
Och vara rädd för att ha för få vänner. Jag kanske inte ens har några? Dom kanske alla har lämnat mig utan att riktigt informera mig om de?

Jag blir bara ledsen. Över att allt snurrar så fort att jag inte hinner uppfatta allting.
Jag gör fel och jag är fel. Och jag vill inte mer.
Alla vet så mycket om man dom inte ens jag vet om? Jag tror dom alla hatar mig.
Rädslan över att inte veta vilken sida alla står på. Är dom för eller emot mig? Och jag älskar eller hatad?
Vad vill ni egentligen? Vill ni att jag ska försvinna? Ska jag försvinna? Och hur ska jag försvinna?...


fullbokad vecka kan man säga.

2011-10-09 / 19:30:22
Hej! Har ni haft en bra söndag? De är den dagen man ska sova ut ordenkligt tycker jag! Och de har jag gjort ;) Har sett på Saund of music :) Älskar den filmen! I övrigt ingenting! Snart är de Gustavsson 3trappor men först ska jag göre detta inlägget ;) Som tatt hela kvällen.. Och så skulle jag redigera några bilder jag tog vid middagn och så ville redigerings-programet så klart inte funka!? Jag blir så arg!! Och jag orkar verkligen inte starta om datorn och massa -.- Så ni får nöja er med denna bilden på mig som är tagen för några timmar sen!
Skulle böhöva plugga också.. Har två prov denna veckan tror jag.. Nej jag har två matte prov, so prov och sen vet jag inte om jag kanske har ett no prov också.. Åååh! Vill inte!! Pallar inte..
måndag (imorgon) - på ett "möte". Klippa mig efter skolan sen är de after älg på bullargården. 
tisdag - Hem till Jenny tror jag de blir. 
onsdag - Till tandläkaren halv tio. Kanska kamratstödjarmöte på SKV eller matte prov om jag inte hinner de på morgonen. Efter skolan på ett möte med en tjej på B-hallen om lupp som är en undersökning som alla i skolan ska göra, som jag ska vara ambasadör för. Sen ska jag boka in en kör-lektion på tarfikskolan, plugga för kortet där också. Och föröka söka upp Bianka för hon ska ha en bok av mig. 
tordag - käka pizza med Amanda och Emma. 
fredag - jobba och sen till mackan. 
Detta PLUS skolan med 3 eller 4 prov.. Matte prov A-del på onsdag och B-del på torsdag. Kanske no prov i biologi på tordag och ett stort so prv om ekonomi på fredag. 

De är väl bara att bita ihop antar jag!

arbetet som författare

2011-10-09 / 01:17:47
Go kväll på er! Hoppas ni haft en bra dag i kylan! De är riiktigt kallt, igår kväll var de frost på bilarna när jag gick hem! Då var de riält kallt asså.. Usch, de är mysigt när de är klallt, men nu är de jobbigt kallt.. 
Dagen har iallafall funkat bra! Kom fram till museet vid tio och då började jag, Linda och Marielle att lägga upp böcker och lite så på de pytte lilla bordet vi hade.. Men de funka! De var ju då bara jag, Linda och Marielle där. Jag var den ändå "unga berättaren" Eller berättaren över-huve-taget för Linda och Mariella jobbar ju med detta. Och vad jag vet har dom inte skrivit nånting? Men ja de var jätte mysigt att de bara var vi tre :) Jag fick bra kontakt med dom! Inte samma sak som i Göteborg. Dom båda var med även där :) 
Men ja de var typ bara pensionärer där.. Och dom var inte intreserade på nåt sätt.. De var liksom ingen i min ålder som kan dit bara för att kolla, isåfall så stod dom också i en monter liksom. 
Men jag fick sålt två böcker iallafall :)
Sen var de slut vid två och vi packa ihop och drog. Sen begav jag mig till stan för att kolla i lite effärer, tre par troser, ett täckstift och en foundationm pensel fick följa med hem :) Sen en sväng på donken, och sen körde faktiskt farmor och Lasse hem mig! För dom var av en slump redan i Udevalla :) Snällt av dom att kör hem mig :) 
Sen har de inte hänt mycket! Packade precis upp de sista ur väskan och de tog 3 timmar att pack ur den, jag dras seriöst till datorn! ;D 

Nej nu går ögonlocken igen! Nu kan jag snart inte skriva! ;D 
Godnatt! :) Hoppas ni har en underbar lördags-kväll allihopp!

Ps: inlägget skrevs vid tio men publicerades vid ett för jag somnade med datorn i knät.. Oj oj som de kan gå! Nu ska jag iallafall sova!! Så som jag brukar sova ;)



Godmorgon! Nu sitter jag på bussen påväg t...

2011-10-08 / 09:34:36

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen påväg till torp, där jag ska byta till en annan buss till uddevalla :)Där kommer en tjej hämta mig (hoppas jag) Kvällen igår var iallafall bra! :) gick mest med malin och evelina, men träffa även bland annat sanna, natali, sara, martina och några killar också! ;) gick hem till mormor och morfar vid typ tio och då var de pizza :p Haha jag har så ont i armarna! xD hade ringar i går på gympan. Och jag var den ända tjejen som inte hade ont efteråt. Men.. Jag slapp som sagt inte undan :( nu värker de som fan!! Jag överlever säkert hoppas jag! ;) Nu är de inte långt kvar tills jag ska byta, kanske skriver sen på vägen hem eller nåt :) annars hör ni av mig när jag kommer hem senare ikväll :) Puss!


tidsinställt

2011-10-07 / 20:24:00
Hej på er! Nu är jag förmodligen i Hällevadsolm, kanske ute med massa härliga folk? :) Går runt i samhället, till skolan eller utanför affären? Kanske är hemma hos någon? Hoppas jag är omgiven av vänner. Om inte sitter jag hemma hos mormor och morfar och myser framför teven med antagligen för mycket mat, efterrätter och godis, dricka, chips och bullar.. Antaingen lite av de eller ALLT ;) 
Haha har de iallafall bra! :) 

Hoppas ni också har de bra! Har jag inte gjort ett sms-inlägg ska jag försöka med de imorgonn när jag åker till eller från Uddevalla :) 

PUSS PÅ ER

Ralf Black ASH

2011-10-06 / 21:48:35
Nu ska jag strax bege mig mot sängen! :) En lång dag med bland annat jobb väntar imorgon. Sova behöver jag! 
Älskar att sova? 

Men ja jag har lite att packa klart :P seg som jag är.. 
Tidsinställt ät klart! :) Så ni blir inte helt utan mig lovers! 

Hur snygga var inte dom då?! 
dock blir priset lite väl högt för mig!
2190 kr är inga pengar jag går och bär på..
Puss och kram och godnatt på er ♥

att de skulle vara så svårt!?

2011-10-06 / 20:16:32
Vad ska man ha på sig imrgon!? Haha as svårt ju -.- Aja de hamna en del kläder i väskan iallafall! Nu ska jag packa lite till och sen måste jag plugga för engelska provet imorgon! Finns de nåt värre!? Engelska prov.. Men jag VET att jag kan de!! :'(

Skriver jag inget mer så hörs vi kanske inte på ett tag.. Får nog ingen tillgång till dator imorgon, och inte förens lördag när jag kommer hem, ska försöka göra sms-inlägg!! Hoppas jag kommer ihåg de :) 
Gör ett tidsinställt nu också :P 

Skriver kanske godnatt här sen :) 
hade bäst så länge!

en dag kvar till helg

2011-10-06 / 19:41:19
Helgen är planerad och klar! :) Imorgon går jag i skolan, sen hämtar pappa mig och så åker vi och städar (Anita kunde inte vara med så pappa får hjälpa mig! Gullig han är!) Sen när vi är klara så kör pappa mig till mormor och morfar i Hällevadsholm :) Jag äter med dom, sen duschar jag och så sen går jag förmodloigen ut och träffar en maaassa härliga och saknade människor!! :) Allt för längesen jag träffade dom :'(
Sen på lördag så åker jag med buss 08.43 först till torp och byter där till en buss mot Udevalla :) När jag är där går jag till bohusläns museum. Där de är företags festival från 11-14. Ska stå där med ung berättare och visa upp min bok :) Är där till två och sen går jag lite på stan är tänkt och tar tåg hem vid fyra :) 
På söndag vet jag inte vad som händer! ;D 
Men en bra helg bör de bli! :)

Kom iallafall hem här vid halv sju! :) Åkte med hem till Johan efter skolan :P vi skulle greja med bloggen och massa :) Och som ni ser är de ju förändringar! Allt är dock inte klart än :) Bilden i headern tog vi t.e.x igår ^^ 
Men ja vi gick b.l.a till affären och sen satt vi och grejade med designen! :) 

Nu ska jag packa! :D 
Skriver snart :) Puss

och där orkade jag inte vara vaken mer

2011-10-05 / 22:09:50
Såg precis klart på Bron. Fällde faktiskt lite tårara! Fyfan va världen är grym ibland.. Och usch vad den serien är grå!? Finns ju inga färrjer!? Och finns de de ser dom ändå inte färgglada ut? :s Dessa mord-serier! 
Imorgon väntas nya tag! Och showbiz! Favorit ämnet som slår ALLT! Såklart ;) 

Sov nu så gott! Jag kommer somna direkt!! Haha, godnatt
Var de så enkelt? Knappast.. Jag gjorde säkert fel som vanligt. Men attans.. Jag gillar dig.. På något vis ja..

Hinner inte

2011-10-05 / 20:19:42
Hej på er! Hinner fan ingenting!? Var i församlingshemmet efter skolan med alla konfa barnen :) Var kul! Efter var jag en kortis hos Johan, blev typ bara 25 innan pappa hämta mig -.- Vi hann att ta lite kort typ ;D 
Sen när jag kom hem så kollade jag på Tusen gånger starkare på youtube :) Och när den var klar hojta mamma om jag ville se de inspelade Sveriges historia. Såg precis klart! Och nu ska jag snabbt duscha och kl nio är de Bron på SVT1 går aj att missa de!! 
Så ska hoppa in i de blöta nu ;D pöss! 

Det klär mig inte.. Längre. Om de någonsin gjorde de. Jag har inte glömt dig. Jag är bara rädd för reaktioner och att göra allt lite värre. 
De du gav mig då, klär mig inte nu hur jag är vänder och vrider på de.. Smycket är ju fint. För fint för mig. Men de påminner mig om, dig.

Pluggning med den bästa! fast inte på att plugga då..

2011-10-04 / 22:13:40
Åkte med lille Jenny hem för att PLUGGA! Vi gick först till affären och köpte cola och glass, sen kom vi hit och åt, sen dansa vi som idioter! Sen satte vi oss lite med böckerna, innan vi gav oss på glassen! Men jag har iallafall fått lite gjort ;) 
Sen har vi pääääst som in i! Haha Fanny och Jenny special! ;) 
Nu ska väl pappa snart hämta mig.. Tar sin tid ;D nej men han var på nåt möte som skulle dröja, så han kommer väl snart antar jag! Och när jag kommer hem blir de hopp i säng! Klockan är mycket mina vänner. 
Dagens för idag kan ni kanske få imorgon :) 

PÖSS ♥

tack världen för idag

2011-10-03 / 22:12:57
Nu ska jag krypa ner under täcket och sova! :) Är trött men ändå inte :s igår kväll hade jag as svårt att somna! Vilket infräffar typ tre gånger per år!?  Jag är lyckligt lottad med de faktiskt! Som inte har några problem med att somna :) Tack gud kanske? 
Ni får sova så gott iallafall! Godnatt sweet hearts bjuder på en höst-bild också :)


de var väl inne med de manliga?

2011-10-03 / 17:55:12
Dagens vill ha: lov! 
Dagens klädsel: vit skorta: Gina Tricot, bege tröja över: London, jeans leggingens: Gina Tricot. 
Dagens smink: Glömde mitt smink hemma så efter gympan fick ja lite mousse av Feliza, så de är de ända jag haft.. 
Dagens frisyr: Hängande vågit
Dagens händelse: När jag och maria smsade konstiga sms till Elin som stannade hemm idag! xD
Dagens låt: Säkert - Dansa fasten
Dagens planer: Duscha, kolla på Sveriges Historia 
Dagens saknad: Just den stunden.
Dagens dummaste: Glömma bort att höra om Jenny skulle med bussen.. 
Dagens drog: Fanta! 
Dagens roligaste: Mina och Marias fina sms till Elin! 
Dagens favorit: Han. 
Dagens köp: Glass och fanta! 
Dagens godis: Får väl bli glassen och fantan ;D 
Dagens humör: Upp och ner! Men största dels glad 
Dagens ord: haha, eller nånting ;D haha jag har ingen aning!


Haha ja jag tycks ju haft en bra dag ändå :P Vart lite nere pga av grej! Men inget jag behöver ta här! Killproblem you know! :/
Men annars har dagen vart bra :) Och nu är jag trötter som en gris! Sitter och dunkar musik så mamma blir galen! Hon klagar visst på att hela huset skakar? Nää de är inte möjligt! Eller? :S 

Nu ska jag snart duscha tänkte jag! ;) Sen händer ingenting förutom teven :) Puss!



depend

2011-10-02 / 21:05:04
Nu skajag strax gå och borsta tänderna sen tänkte jag lägga mig i sängen och läsa :) Om de funkar vill säga, brukar ju aldrig komma dit när de var beräknat direkt! ;) 
Imogon är de måndag igen, usch! :( Skulle hellre velat ligga i sängen hela dan! 

Ha de bra lovers!

Höstens alla färger

2011-10-02 / 19:35:16
Som ni kanske ser på bilderna så var jag på Älgemon idag. Åkte dit med moppen efter jag ätit frukost, tog med mig lite böcker för att plugga, och kameran såklart! De är fint med höst. Hösten är nog min favortit årstid, eller den kanske delar plats med sommaren. 
Gillar iallafall hösten mer än våren. På hösten blir de sakta kallare, sommaren försvinner och de är ju tråkigt.. Men de är mycket färjer och man kan krypa ner under dom svarta stora kläderna. 
På våren känner man bara att de aldrig blir varmt! De är massa snö som aldring vill försvinna och de blir aldrig riktigt varmt.. och alla gamla bruna fula löv ligger på marken som kommer fram under snön. 
Hösten är underbar!

Sen när jag skulle åka hem så träffatde jag på Jonathan och Robert :) Haha gjorde bort mig nåt totalt men mopeden -.- Blev typ nervös och hahah åå vad jag är bra -.- Usch!
Haha förvånar de er att jag inte gick och la mig fören tre-halv fyra inatt? :s Nä inte mig heller..! 

Btw, om en halvtimma är de Gustavsson 3 trappor! :D veckans höjdpugnt nu mera!!



02.16 !?

2011-10-02 / 02:26:06
Jag kommer aldrig till sängen för att sova ju!? Haha vafan är detta!? Är ju inte ens trött -.- 
Men har en känsla av att jag kommer vara de imorgon?.. 
Får göra nånting åt detta!
GODNATT
förjävla bild jag fick till också.. ser så tomt ut utan bild så såhär får de vara!

hade man haft 1.600 kronor liggande så..

2011-10-02 / 01:16:24
Jo hade man haft de så skulle nog dessa redan stått i hallen! Men.. Ekonomin för en 15 årig tjej är ju inte så himla enorm som man skulle kuna önska.. 
Men shit vad jag älskar jeffrey-campbell skort nåt fruktansvärt! 

jeffrey-campbell

höstens och vinterns alla skor..

2011-10-01 / 23:44:42
Vilka skor ska man ha!? Vilken variant? De finns ju så många! Här är några utvalda iallafall :) Från Din Sko och Nelly.com
1.                            2.                           3.                               4.
5.                        6.                     7.                       8.


1 till 4 är från Din Sko, 5 till 8 är från nelly.com.

Mina personliga favoriter är nog 2,5 och 6!
vilken/vilka tycker ni är snyggast?
Vad ska man satsa på?

får så mycket gjort!

2011-10-01 / 20:02:27
Har ni haft en bra lördag eller? De är ju bara gött att inte behöva gå till skolan tycker jag. 
Själv vakna jag tolv-halv ett och strax efter satte jag på Kasper i Nudodalen (julkalender) och kolla på den fram tills halv fem typ. Då ville mamma att jag skulle passa på att gå ut och springa eftersom solen sken, så så blev de! Sen åt jag middag med familjen och nu sitter jag konsting nog här! Och kollar på garderober på Jysk, min garderob är för liten.. Mina kläder får inte längre plats! Inge bra!
En rätt okej dag!! Får ju så oerhört mycket gjort.... Eller? 

Nu ska jag faktiskt föröka skriva lite, bara-för-att-skrivande, för att de är kul! Eller a skönt iallafall
Puss

en lång fredag för bli en kort lördag

2011-10-01 / 01:23:10


Hej pår er! Kom precis hem från Martin G, där kvällen sluta! 
Men vi tart från början :) I skolan hade jag tre lektioner var av 2 jag hade föredrag på.. Jippi!!.. Först redovisning på SO.n om Spotify. De gick bra och vi fick MVG :D sen blev de värre.. Föredrag på engelska om Titanic.. Var så nervös! Kunde intte utala massa ord och tappade bort mig, fick ont i magen och tappa bort mig ännu mer.. Men trots detta fick jag enskilt VG på de :) Så jag är väldigt nöjd! 
Sen Jobbade jag, tvätta 15 fönster och fick lön för en timme mer! :D inte dåligt. 
Sen hem, duscha, äta, iväg till farmor fär att signera 6 böcker! Av mina då ;) Som farmmor köpt och ska sälja :) Kuligt!! :D sen prata man en stund med underbara farmor och sen bort till Mackan, där var de bra med folk och de var kul! :) Sen åkte jag till Tanum men Frida, Elias och Martin G :) Dom käka på Cliopatra och sen åkte vi till Rasta och köpte godis :) Sen hem till Martin G och kollade på film, och nu körde Elias precis hem mig :) 

Bra dag! Men inte en ledig stund.. Nu ska jag sova! Godnatt ♥

slide show
RSS 2.0