du är mina tankar

2013-02-28 / 12:49:48
 
Sitter på min sista lektion idag, har media produktion vilket just idag inte är så anstängande. Mitt arbete är klart och sitter nu mest bara och surfar runt och gör inget vettigt alls. Inget att klaga på med andra ord. 
Som sagt är detta min sista lektion, men för min del ska jag sitta kvar här på skolan till fem. Har ett matte prov imorgon som jag knappt kollat på alls och ligger så myclet efter, har ju vart krasslig hela veckan så har inte haft energin till att ta tag i att plugga. Så ja jag får skylla mig själv och sitta i studieverkstan idag i fyra timmar och försöka få ordning på detta tills imorgon! 

Annars har det inte hänt mycket, känner mig inte lika sjuk längre iallafall. Nu är det bara hosta kvar som inte vill släppa. Fy vad jag hostar! Igår var det verkligen brutalt. Fyy! Hoppas även den snart försvinner. 

Imorgon skiter jag att åka hem till Bullarn också, ska stanna i stan tills på lördag då jag ska till Strömstad med Ung Berättare och visa upp mig lite, kul kul! Sen på lördag eftermiddag beger jag mig hem till Bullarn tills på söndag. 

Ja såhär ser det ut! Kanske uppdaterar när jag kommer hem sen. Har balnd annat tagit några bilder på min garderob som blivigt bra snygg!! 

skinny love

2013-02-26 / 10:33:34
 
Hej på er! Ber se hemsk mycket om ursäkt, tänkte skriva i söndags redan men jag har inte hunnit, fören nu. Har nämligen gått och blivigt ordenkligt sjuk sen i lördags... Började känna de i söndags när vi åkte hem från Mora och kände mig inte hundra där på kvällen när jag och Jenny kom in hit till stan. Och igår gick jag hem en timme innan vi slutade i skolan, men sen var det bättre på kvällen så jag var hemma hos en vän hela kvällen. Och i morse bestämde jag mig för att gå till skolan, vilket jag inte skulle gjort... Tog väll en kvart och sen hade jag en huvudvärk som inte liknade någonting! Och den ville inte försvinna, känner mig även febrig.. Så jag begav mig lugnt hem till soffan, så nu ska jag strax lägga mig och sova tror jag. Fy vad kasst det är med sjuka!!! Och just denna vecka FÅR jag inte vara sjuk!! Har massor arbeten som ska in, matte prov och böcker som ska läsas ut, jag orkar knappt skirva ett blogg inlägg just nu... Fy fy. 
Hopps de hjälper med sömn.. 
 
Någonting possetivt är ju att våren verkligen är påväg nu! Så himla underbart! Ser solen skina utanför förnstret och jag njuter verkligen. Än såläng är det lite för kallt för skinnjacka men snart kommer nog även den fram. Underbart. 
Hoppas att ni alla mår bra och att ni inte drabbats av förkylningar och sjukdommar! Och så tycker jag ni ska ut och njuta av solen om den även skiner där ni bor.

i did it, i did it, i did it!

2013-02-23 / 17:21:25
Bilder från gårdagen och idag och det senaste uppdateringarna från instagram.
 

Gud va skönt!! Och gud vilken dag!! Att gå från att inte ens vilja åka alls för känslan av att vara oförberedd och inte redo, till att göra det ändå och känna sig över förväntan väldigt stark, väldigt glad och mycket energi! Det blev en jätte fin dag, léendet fanns där på läpparna nästan hela tiden. Och spåren var ändå väldigt bra faktiskt och med det glidet jag hade under skidorna så stakade jag förbi allt som var! Underbart. Om man då ser tillbaka ett år, när det praktiskt taget inte fanns några spår att åka i, spåren var som en gröt och man fick gå och klampa fram på skidorna i 3 mil, humöret var i båtten, och skoskav, sträckta lår och huvudvärken gjorde inte humöret bättre! Och tiden, ja tiden var inget men gärna sa högt till någon. 
Allt var tvärt om emot idag! En otroligt bra dag! Jag hade till och med energi krav i mål och kunde istället för att ta ut mina aggresioner jag haft i spåret på pappa när jag kom i mål kunde jag bara le och njuta av det istället. Se tillbaka på nånting bra och som har gått bra. 

Ni förstår att min dag har vart bra och jag är nöjd. Nu ska jag göra mig iordning för att sen bege mig till resturangen med ett gäng bullingar och äta gott, det är vi alla världa. Och såklart ska dagens medalj pynta mig. 
 

bort och iväg

2013-02-21 / 21:22:35
Mobil bilder.
 
Nu är vi framme i Mora. Eller rättare sagt 20 min utanför, på en golf camping i en liten röd stuga. Så idag har dagen bestått av bilåkning, stopp för god mat och sen en sväng in till Mora för att hämta start saker till loppet, kolla mässan i tältet som är uppsatt i Mora och sen handlar mat. Så nu sitter vi hör i stugan. Dom andra här i min stuga gör dig iordning för deras stora dag imorgon när dom tar sig an kortvasan. Jag däremot ska åka iväg till en slalom backa med några småttingar som är i grannstugan när dom andra åker loppet. Och imorgon kväll är det jag som gör mig iordning för min stora dag.För ja... Jag kommer ta mig an utmaningen. Jag får helt enkelt ge mig katten på att klara detta!! Det kommer gå, med en possetiv inställning. Får bara låta bli att tänka på nånting negativt alls helt enkelt. För jag ska klara tjejvasan, min första tjejvasa!
Fick iallafall tid att uppdatera, vilket jag inte trodde. Men just nu händer det inte så mycket. Imorgon där emot kommer jag sitta i nervositet och på lördag kväll kommer jag väll förmodligen inte ens orka sätta mig upp och äta middag, haha. 
 

Vill också tacka Johan för den snygga och fräscha designen, riktigt nöjd! Han har lyckats igen. Jag gillar när det är enkelt och stilrent, fastnar för sådana designer. Inte så mycket krusseduller och mycket färger. Utan ljust, enkelt och fint. Vad tycker ni om designer? Vad tycker ni om mina och hur skulle du vilja ha det på din blogg? Dela gärma med er.

Ny design

2013-02-21 / 19:17:00
En bild som jag fotade för ca. 30 år sedan.
 
Hej! 
Nu har jag gjort en ny desig åt Fanny, det gäller ju att passa på när hon är i Mora, hehe. Om ni inte ser designen är det bara att klicka f5. Vi får väl se hur länge designen är uppe, det beror helt på om Fanny gillar den eller inte. 

Jag tror inte Fanny har någon möjlighet att blogga nu när hon är i Mora. Kanske att hon gör ett mobilinlägg, vem vet. Jag är iallafall helt säker på att det kommer grå bra för henne där uppe. Själv hade jag inte klarat av 3 mil. Hade säkert ramlat och brutit benet, när jag tog på skidorna. 

/Johan.

ihopdagningstimmar

2013-02-20 / 19:41:00
Dom flesta bilder från Tumblr.
 
Som ni säkert vet så älskar jag citat, eller ja de gör väll alla, alla har vi våra favorit citat. Själv samlar jag på dom. Vet inte hur många hundra bilder med citat jag har sparat på datorn. Och det är minst lika många bara fina bilder jag hittar på nätet överallt, i försst hand på Tumblr, min inspirations källa till allting. Ovan ser ni några av mina favoriter, såklart inte alla favoriter, listan kan göras lång.
 
Just nu står jag med kläder upp till knäna och försöker packa inför helgen, har precis börjar rota bland alla kläder men är nog strax klar. Även skid-åknings kläderna förjer med ner i packningen. Jag får se hur lördagen tar form, kanske bli mer peppad när vi väl är framme i Mora imorgon, och kanske ännu mer taggad när jag ser pappa och lillebror åka iväg i spåren på kortvasan i övermorgon fredag. Kanske till och med så peppad att jag själv ställer mig på skidorna på lördag förmiddag och tar mig an 3 mil, det återstår bara att se. 

Jag får se när jag dyker upp här igen. Helgen kommer vara speckad och det är inte så mycket längre tid vi är i stugan utanför Mora mer än när vi sover. 
Ha en underbar helg.

i wanted you to stay.

2013-02-19 / 22:12:32
Utsiten jag njöt av på en promenad idag.
 

Tisdag idag, gjort mer idag än jag gjort totalt dom senaste fyra dagarna. Tog en eftermiddags promenad och sträckte på benen efter att ha vart parkerad i soffan konstant sen i lördags. Var skönt att komma ut och få lite frisk luft! Väldigt fin utsikt också var det över Östad på andra sidan sjön. 
Sen nu ikväll har jag vart hos Jenny en stund, var skönt att komma hemmifrån! Även fast vi inte gjorde så mycket haha, mysigt ändå.

Imorgon bli det att packa inför resan på torsdag till Mora och massa vasalopp. Själv är jag antagen till tjejvasan som är på lördag. Men eftersom att jag är i så dålig form som jag är så står det och väger väldigt om jag ska pina mig igenom det eller skita i det.. För mig lutar det mot att skita i det och träna bättre till nästa år, men såklart tycker familjen tvärt om... Får se hur detta slutar. Kläder och grejer får väll följa med ändå så dom iallafall blir lite glada. 
 
 

You leave with a type
And I can't stop you leaving
I can see it in your eyes
Some things that lost their meaning


vi höjde glasen gemensamt med musiken och skratten följde alltid med

2013-02-18 / 17:39:15
Bild från i sommrans, en grym kväll som så många andra!
 

Åh vad jag saknar den sommaren, vill ha den tillbaka. Bilden ovan är tagen på en av alla sjukt grymma nätter med grymma människor! Så roligt vi hade det. Men nu är allting så annorlunda, allting och alla. Ingenting är som det var, ingenting är kul som det var då. Ingen och inget är som det var. Jag sörjer det förgångna, ingenting är givet nu, ingenting är roligt som då, alla har förändrats så sen då. 

Lovet rullar på, händer absolut ingenting. Ligger i soffan och kollar på film hela dagarna, börjar verkligen tröttna! Nånting får gärna hända här, typ nu helst.

this hause is falling apart

2013-02-17 / 20:34:25
Underbar känsla att veta att det är söndag kväll, men att man inte ska upp tidigt imorgon. Underbart. 
Jag har bara vart hemma två dagar och är redan smått uttråkad.. Visst är det skönt att tillbringa en dag i tvsoffan framför film, vilket mitt lov kommer bestå av till fullo. Eller fram tills på torsdag iallafall då vi åker till Mora. Men ja , jag är utvilad iallafall, ingen tvekan om den saken. 
Ikväll tänkte jag faktiskt ta fram ritblocket för första gången på jag vet inte hur länge! Evigheter sen jag rörde dom där pennorna. Men nu är jag riktigt sugen! Ska leta inspiration nu och se vart det leder mig.

just be the song

2013-02-15 / 23:18:00
Bild på mig och mina fina vän Jenny.
 

Nu var den slut! Denna långa och sega vecka! Skönt. Nu väntar en veckas ledighet som inte kunde kommit mer lämpligt. Den här dagen har vart riktigt lång och jag är så trött nu. Ska bli så skönt att vira täcket om sig och bara somna här i min egen säng i Bullaren bland min familj. 
Idag var det FN rollspelet i skolan som jag nämnt. Började med en säkert mer än en timmes lång föreläsning om FN och sen fortsatte dan med vårat rollspel i form av ett FN-möte i frågan om Syrien. Och hela klassen tog det verkligen på blodigt allvar! Vi disskuterade, ifrågasatte och utfrågade varandra brutalt. Det blev riktigt heta disskutioner under dagen och vissa blev man faktiskt lite rädda för! Och jag som hatar när folk är arga på varandra tyckte inte riktigt om just den biten av förhandlingen. Det värsta var ju att förhandlingen och ifrågasättningarna och dom arga minerna även följde med ut på raster och lunch bland annat. Ännu jobbigare! 
Men själva mötet tycker jag att klassen skötta super snyggt och väldigt formellt. 
Men dagen tog på mina krafter! Och efter den långa hemfärden med tåg och buss också på de så var man slut. Så jag åkte hem till Jenny (inte hon på bilden oven) och tog det väldigt lugnt i soffan med Frida och Mathilda med. Bra avslut på en jobbig vecka! 

Nu blir det sängen för min del och imorgon väntar en underbar sovmorgon förljt av, ingenting skulle jag tro. En tom dag helt enkelt, kan ana att lovet kommer ha många såna. 

alla hjärtans dag

2013-02-14 / 16:45:40
 
Torsdag 14 februari, alla hjärtans dag. En dag för alla hjärtan där ute, alla söta och fina par, en dag att visa sin kärlek. Men inte bara till en partner, utan till alla som finns runt om en och som man bryr sig om. Lots of love helt enkelt! 
Min dag har spenderats i skolan med en tema dag full av föreläsningar, konserter, dansuppvisningar och annat med temat mänskliga rättigheter. Det har både vart långtråkigt, väldigt givande, intresant och roligt! Roligare än vanliga lektioner en vanlig torsdag i februari helt enkelt. 
Nu har jag precis surplat i mig lite nudlar innan jag ska fräffa en vän här om en stund! Hoppas eran Alla Hjärtans Dag har vart bra änsålänge och att den fortsätter så :) Massa pussar och kramar och kärlek kastad på er alla! ♥♥♥♥♥♥

that old

2013-02-13 / 20:22:04
Kollade igenom mitt album för webbcameran och hitta bland annat dessa bilder
 
Hej på er. Hoppas ni alla har det bra, vissa kanske har sopertlov? Själv har jag det nästa vecka.Ska bli skönt! Och för er som jobbar och inte har lov, kämpa på! 
Idag är det onsdag och halv veckan har rusat förbi. Själv har jag inte gjort så mycket viktigt. Bara vart i skolan,där vi i princip bara jobbar med FN grejer just nu. För på fredag ska vi ha FN rollspel. Lite svårt att förklara vad det innebär men vi ska försöka spela upp ett FN möte där vi ska försöka komma överens om hur vi ska stoppa inbördeskriget i Syrien. Detta är inte alls mitt ämne men jag känner mig iallafall påläst, den stora dagen är ju snart här..
Annars har inte mycket hänt. Jag hämtade min mobil igår efter att den vart på lagning, gud så skönt med en iphone igen! Lånemobilen var en HTC, den och jag kom inget vidare bra överens... 

Imorgon är det alla hjärtans dag, en jobbig dag om ni frågar mig... Har man ingen att vara med är den väldogt världelös och sorglig.. Men! Jag kommer nog överleva.

2013-02-11 / 13:55:19
By me. 
Sitter på min sista lektion för idag, digitalt skapande. Får egentligen gå hem om jag vill eftersom jag blev klar med foto uppgiften redan förra veckan. Men lika kul att sitta kvär här som hemma :)
Sen idag händer ingenting tror jag, mys framför tven och film förmdar jag. Och försöka sova.. Sov hur dåligt som helst inatt! Och nu har jag gått å blivigt förkyld också.. Till vilken nytta? 

Ha det bra.

that sweater

2013-02-10 / 20:24:49
me by me

Nu är jag inne i lägenheten igen, in i vardagen igen imorgon. Hela familjen åkte ju in ikväll, så att grejerna som stog hemma skulle kunna komma in. En ny hylla på toaletten, två hyllor att ha på väggen, draperi under sängen och några tavlor. Plus några saker vi införskaffade på Torp på vägen in. Lite uppdateringen och jag är nöjd! Grejerna är på plats och nu har jag även städat hela lägenheten från topp till tå. Så nu har jag myst till det med ljus och ska snart göra toast och äta framför en himlans bra serie. Mys mys. Skulle vara lite mysigar om man inte var ensam kanske men... Och i veckan är det alla hjärtans dag också, fy.. 

Tröjan jag har på mig är jätte speiell för mig. Min mormor stickade den till min mamma för 30 år seden! När mamma var ungifär 13 år gammal. Mormor gjorde en till var och en i familjen i olika färger. Mamma hade först en rosa som hon slet ut och fick då denna, men efter att hon blev kallad norsken när hon bar den ville hon inte längre ha den, och där blev den kvar. Enda tills jag fick pröva den och blev förälskad! Nu bär jag den efter 30 år och älskar den! Favoriten :)


Nu ska jag göra toast och mysa ner mig under en film, ha en bra kväll.
 

2013-02-09 / 21:05:28
photo by me

Sitter och kollar på världelösa melodifestivalen... Vi sitter hela familjen med samma tanke i huvudet, det var bättre förr. Mellodifestivalen är inte som det vart och ingen favorit längre, tyvärr. 
Imorgon bär det av in mot stan och lägenheten igen, hela familjen ska följa med så vi får in lite saker som står här hemma nu som ska till lägenheten, hyller, tavlor och annat fint! 
Men innan vi åker till stan ska jag, pappa och lillebror försöka ta oss till skidspåren och träna lite. Man vet ju aldrig, nästa helg när jag kommer hem kanske det är tio plus och gräset är grönt. Så bäst att passa på, även fast jag absolut inte är sugen. Förmodligen för att jag är nervös och vill tänka på allt annat än tjejvasan som är om två veckor idag. Jag vill inte! :( Fyfyfy! Skulle vart en helt annan sak jag hade åkt längdskidor sen i november, tränat på gym eller annat åtminstone några månader tillbaka. Så jag hade vart LITE mer tränad. Men så är inte fallet. Första gången jag åkte skidor efter kortvasan för ett år sen var FÖRRA helgen! Och första gången jag var på ett gym efter våren förra året var för TVÅ VECKOR SEN. Och det är egentligen först nu jag har tid för att kunna träna igen, men nu är det liite sent.
Ja detta kommer bli en upplevelse jag helst skulle kunnat slippa... Men ja det är väll bara att, köra. 

idag är det en dag som är min, som jag delar med alla andra som heter Fanny

2013-02-09 / 15:44:28
Me by me
Nu är det lördag, en lördag som spenteras i sängen och sen övergår till soffan och film. Det enda rätta. Ute är det kallt och nästan 40 cm snö, känns som att åka till fjällen när jag kom hem igår. Snö överallt!? Inne i stan är det ingen snö alls, där har det regnat hela veckan, medans det har bildats ett fint och kalls vinterlandskap här hemma. Men jag har inte tagit mig tid att gå ut, trivs bättre under en filt här inne. 
Ikväll vänta inget särsklit tror jag, god middag och sen tv-tittande med familjen, om inget annat dyker upp. Och vem vet, jag kanske får en namnsdags tårta? För idag är det den 9.de februari och enligt kallender är det Fannys dag. Alltså min, och alla andra med samma namn. Idag är det även 116 år sedan min gamel farmor föddes och 16 år sedan jag döptes, till just Fanny Elin Olsson som jag hette mina första år på jorden, sen uppdaterade jag vid 6 års ålder till Älgemon som efternamn. Unikt och fint. 

Ha en bra dag och 9.de fabruari.

och det gör så ont, så ont att se smärtan.

2013-02-09 / 00:23:41

Min säng, mitt rum, mitt täcke, mitt, mitt! Första natten i min egen säng här hemm i Bullaren sen jullovet. Gud vad skönt det känns. Mamma har haft mitt rum nu sedan hon omererades eftersom att det ligger på underväningen och hon kan inte gå i trappan upp till hennes säng. Men nu går det framåt, och hon klarar faktiskt trappan, med lite kämpar glöd och med lite tid. Min älskade mamma. Detta är jobbigt, allt är så jobbigt här hemma... Som om hela familjen är.. Smärta. Det gör ont, det gör det! I oss alla. Men i mamma gör det ondast, det gör så ont att se henne alltid ha det värst. Att se henne lida såhär. Min mamma har en kämparglöd, en otrolig sådan! Jag tror att hade hon inte haft den, hade det sett väldigt annorluna ut nu, jag vill inte ens tänka på hur det skulle sett ut! Men ibland brister det, för henne, för oss alla. Och det gör så ont. Men vi ska klara detta. Hon ska klara det och det är vi som ska hjälpa henne dit. Vi klarar detta, vi klarar allt! Men det tär, det tär så fruktansvärt på en familj. Min älskade familj och min älskade mamma. 
Men jag är glad att jag kan få sova i min säng inatt. Hoppas på att min sömn ska bli som den var förr inatt. Att jag kommer kunna sova länge imorgon och inte vakna svettig inatt av en mardröm. Jag hoppas. 
För övrigt mer än att ha träffat min familj idag så har jag öven fått träffa en saknad vän här på kvällen, det kändes väldigt bra! Att få skratta lite. 

Nu ska jag stänga ner, bädde ner mig under täcket och släcka mina ögon för idag och se fram emot en god natts sömn. 
Godnatt.

när våra kroppar upprepade det som aldrig mer skulle upprepas.

2013-02-07 / 13:20:00
Photo on me right now

Sitter på min sista lektion för idag, vi slutar om bara några få korta minuter. Skönt! Jag har vart så trött idag. Sov nästan ingenting inatt. Men inatt var det faktiskt inte av att jag vaknade av mig själv, nej för just som natten kommer som jag sover bra, då ska de börja ringa folk och vill att jag ska gå genom halva stan för att komma hem till några. Första gången klockan ett. Sen fortsatte dom ringa och det slutade med att dom skulle komma över till mig, vid två-tre och det gick jag med på, men då vände dom istället ute i kylan och gick hem till sig igen. Det slutade med att jag gick till dom (när jag tänker på det var det en usel idé! Hur tänker jag i vissa fall? Glömmer bort alla mina reglar jag sätt för mig själv. Till vilken nytta skapade jag dom?) och kom hem igen vid fyra-halv fem och då kunde jag såklart inte sova. 
Lagom kul att stå upp sju då! Kom försent till skolan när jag låg i nån slags död i sängen en halvtimme mer än jag möjlighet till. 
Men det finns inte tid atta vara trött nu! Ska möta upp Jenny, Frida och deras kompisa Mathilda nu och så ska vi ner på stan tror jag. Sen blir det myskväll men Jenny on my place! 

Hoppas ni alla mår jätte bra

work out

2013-02-05 / 23:18:00
Photos from We Heart It

God kväll på er. Hoppas ni mår bra i februari vädret. Fy så trist det är! Blir galen. Men idag fick jag iallafall lite possetiv energi, dagen har faktiskt vart riktigt bra om jag får säga det. I skolan gick det bra, jag hade hand om en skugga idag och det verkar som att hon fastnat helt och fast för Media. Roligt! Har fått mycket gjort på lektionerna också (kan vara att alla mina tre knasiga vänner vart sjuka både idag och igår. Hmm konstigt att jag jobbar så bra när ingen av dom är i skolan?) . Sen efter skolan så gick jag hem, slutade vid två så jag satte på tven och degade lite. Sen kom mormor och morfar över en sväng och lämnade en lampa, några grymt coola knivar i färgglada färger som jag får visa er! Och såklart två semlor som om det andra inte var nog ;) Alltid lika kul att träffa mormor och morfar! Efter lite små prat och två stora hejdå kramar så gick jag ner och mötte Ebba vid affären, vi köpte lite käk sen stack vi hem till mig och åt oss stora som hus på mat! Och som om de inte räckte så tryckte vi i oss varsin semla också, guud va gott de var! Och guud va mätta vi var! 
Sen sprang vi raskt till gymmet och körde 30 min spinning med Chatrine och Josephine. Första gångenn för mig, men absolut inte sista! Har ju två prova på veckor på gymmet nu, och jag trivs som fisken i vattnet! Ett jätte bra gym. Och det ligger bara två minuter bort så hur bättre kan de bli? 
Mina två provar veckor tar slut imorgon men jag tror jag fixar medlemskap på söndag så jag kan träna vidare. Guuud vad jag saknat det! Det var längesen jag gymmade, tiden har inte riktigt räckt till... Men nu har jag mera tid och massor av energi! Är så himla kul att få gymma igen. Och idag fick jag även smaka på själva gymmet med utanför pass-rummet. Jag, Ebba och Josephine körde igenom kroppen med styrkeövningar och maskiner efter spinning passet. Riktigt kul, och jag är riktigt taggad för att få gå dit hur många gånger i veckan som jag vill! 

Jag ser fram emot att få börja träna igen och bygga upp en stark och bättre kropp! 
Sov gott!

underbart är kort och långt bort.

2013-02-04 / 23:09:35
Bilder från helgen.
Ja här kommer bilderna jag lovde er att lägga upp som jag tog i helgen. Visst är det fantastisk fint? Utsikten är oslagbar! Heelt underbart! Tråkigt att man inte kan stanna längre. 
Sitter just nu med en ost-macka och ett glas juice framför tven och väntar på Jhon Blund. Vill verkligen kunna sova normalt igen! Just nu lägger jag mig sent för att om jag lögger mig sent så är jag tröttare och då kanske jag kan sova oavbrutet tills jag ska upp imorgon, vet inte om de funkar men jag är inte särklilt trtt på dagarna iallafall så de spelar ju ingen roll. Men jag saknar känslan av att det ska bli SKÖNT att gå och lägga sig, som de var förr. Nu är det inte alls skönt och jag tänker bara på drömmarna jag kommer drömma och hur jag kommer vakna hela tiden och tvinga mig att somna om. 
Nej nu får det räcka för den här måndagen. Om en vecka är den här igen. Dags att borsta tänderna och göra sig redo för natten. 
Sov gott.

sömnlösa nätter fulla av drömmar

2013-02-03 / 23:00:55
Old pic

Nu har jag kommit till Lägenheten. Helgen är över och jag är hemma. Blev tyvärr inte lika mycket träning som jag ville.. Fick jätte skoskav på båda fötterna med sprukna vatten blåsor, onda sår och sånt skönt... Så det blev bara en mil för mig på lördag förmiddagen. Så jag fick sitta hemma i stugan resten. Och den milen blev det sista för mig. Hoppas bara att såren på fötterna läker fort så jag kan träna någonting mer innan tjejvasan som bara är om tre ynka veckor. Fyy på de! 
Men det är skönt att vara hemma. Och att få komma till lägenheten var väldigt skönt fktiskt. Sitter och kollar på film, skrivit lite dagbok och snart ska jag lägga mig och försöka sova. Mina nätter har blivigt jobbiga.. Förr sov jag hur länge som helst och hur bra som helst utan några som helst problem. Nu vaknar jag flera gånger varje natt, oftast helt svettig och nästan alltid av en dröm. Mardrömmar.. Jag bilr galen på dom. Jag hatar dom. Och drömmer jag inte mardrömmar så drömmer jag drömmar som är för bra för att vara sanna och jag vaknar med en besvikelse om att jag lever i en verklighet. 
Det finns absolut ingenting bra med dom och jag börjar bli galen! Jag vill helast inte gå och lägga mig för jag vet inte hur natten kommer se ut.

Jag skriver imorgon igen och då får ni även några bilder får helgen. bland annat på den ootroligt fina utikten man får ta del av! 
Ha det bra..

plockar ut varenda kraft ur min kropp

2013-02-01 / 21:20:46
Photos from where i am right now.

Hej på er. Hann som ni nog sett inte plugga igår. Kom fram hit till stugan vid två tiden och direkt efter packningen var inne så drogs träningskläderna på och det var ut i spåret medans solen gick ner och gjorde det helt magiskt fint! Blev ett pass på 1,5 mil. Mer än jag trodde att jag skulle göra första kvällen, och med den träningsvärken jag redan hade så blev jag nöjd med mitt resultat! Sen somnade jag väldirgt tidigt igår kväll. Kommer nog somna lika tidigt idag. Jag är helt totalt slut i varenda liten del av min kropp!! 
Idag var vi i Branäs någa timmer som ligger en bit här ifrån och testade slalombackarna! Riktigt fint väder med sol och fina backar. Det var dock väldigt kallt tycker jag. Och nästa minus var att jag passade på att få kramp under fötterna och i vaderna efter första timmen. Men efter lite massage så gick det allt bra igen. 
När vi var trötta på slalom skidorna så begav vi oss upp hit till Långberget igen och gav oss ut på längdskidorna direkt. Blev 1,25 mil, även idag fick en underbar solnedgång följa med innan elljusen sattes igång och mörkret kom. Sen efter jag hade åkt det jag skulle så åkte jag hem och åt maat! Fy så hungrig jag var! Och fy så trött jag är nu! Var längesen jag var såhär trött i kroppen! Helt totalt slut. Är väll skönt att känna att man rört på sig ordenkligt men till en gräns. Känns att jag är otränad. Börjar faktiskt bli riktigt nervös inför tjejvasan som bara är om TVÅ veckor! Men tre mil ska jag väll klara! Eller?... 

Imorgon blir det hårda pass i spåret! Enda heldagen man kan spendera helt och fullt på längdskidor. Målet är 3 mil. Ja där var det skrivet! Bara att utföra det också.

Hoppas ni har det bra och att ni latar er ordenkligt! Motsatsen till vad jag håller på med. Skulle stannat hemma och latat mig jag med haha. Haha nejdå, gött å röra på sig.

slide show
RSS 2.0