imorgon flyger jag iväg

2014-04-26 / 19:28:36
okej bilden ska väll symbolisera att jag är närvös! Men händerna i ansiktet är även för att jag är osminkad (massa finnar) plus en lite mosigt röd färg från solen haha....

Okej, imorgon flyger jag iväg till Berlin! Är faktiskt nervös, men samtidigt såå peppad på detta! Ska bli så himla kul och spännande! Samtidigt som jag då är nervös för jag vet ju inte hur allt kommer gå, vet ju knappt nånting om Berlin och Tyskland!? Eller jo jag vet ju lite men ändå inte så mycket haha... Jaja det kommer nog bli himla bra detta ändå! Känns nog toppen när vi väl är framme imorgon :) 
Bloggar nog ingenting mer innan jag åker, så ni får höra från mig på torsdag eller fredag nästa gång :D Ha det bra här hemma i Sverige!

Apelsintryffel på en fredag (jag tror jag är gravid)

2014-04-25 / 14:56:04
 
Hej bloggen. 

Dagen idag har varit ganska dålig, fram till nu, då min favoritkille Johan kom nu. Som ni kanske läste i förre inlägget så var jag på ungdomsmottagningen idag. Har inte haft mens på 8 månader, magen har fördubblats 3 gånger i storlek och jag är sjukt sugen på apelsintryffel.

Iaf, resultatet var negativt, alltså var jag inte gravid. Synd, för nu har jag ingen anledning till att äta apelsintryffel.

Puss på er :)
 
 
(inlägget är inte seriöst!)

det börjar dra ihopsig

2014-04-24 / 12:31:07
foto av mig.
 

Det börjar dra ihop sig till Berlin resa nu. På söndag åker vi! Det känns roligt och spännande, men samtidigt lite stressande och osäkert.. Jag vet inte hur jag ska packa, hur mycket pengar jag ska ha med mig eller om det kommer hända nånting oväntat och oplanerat som kommer bli jobbigt... Men självklart ska det bli kul med! Att få se en helt ny stad, i en annan del av världen med massor av historia. Vi kommer göra mycket kul och det kommer alldeles säkert bli ett minna för livet. Men, jag känner mig så osäker på hur allt kommer gå. Antar att det bara är kalla fötter och att det nog kommer släppa när vi väl har landat. Ska gå till banken idag och kolla hur mitt kort funkar utomlands, har inte ens tänkt på det förens idag och fått lite panik över det... Gud jag är ju så okunnig på allt sånthär!!
 
Ja nu fick jag dela med mig av lite tankar om detta! Nu får jag återgå till min lektion. Kram!

just want to sleep all day

2014-04-22 / 10:29:21
Två bilder på mig från påskafton.
 
Godmorgon tisdag och första skoldagen efter lovet. Jag är så fruktansvärt trött så vet verkligen inte vart jag ska ta vägen. Hela jag är som spagetti och hjärnan är köttfärs. Skulle helst bara vilja gå hem och decka i soffan typ. Men nej. 
Vill verkligen ha sommarlov nuuu! Har sånn panik nu för alla akolarbeten och allting. Usch.. 

Jaja, nu ska jag väll sluta klaga och göra nånting vettingt, eller inte ;) Ha en bra tisdag ♥

vackra natur

2014-04-21 / 16:40:00
Ett urval fr¨n helgen på Älgemon, så himla fint det har vart ute! ♥ har verkligen njutit av det.
 

Hej igen efter påsken! Har befunnit mig på Älgemon under hela helgen utan internet, därav noll uppdatering :) 
Men det har vart en riktigt fin helg! Njutit av vädret en hel del, ätit godis och umgåts med släkt och vänner :) I Lördags kom Johan och hans familjen och stannade kvällen lång. Och igår kväll var jag på tjejkväll med mina saknade tjejer! Elin har nyss fyllt 18 så vi firade henne :) Himla mysig helg har det vart! 

Men idag är jag deprimerad! Vill verkligen inte tillbaka till skolan imorgon. Ångest delux! Usch skulle såå gärna bara velat ligga kvar här i min säng resten av mitt liv om jag fick bestämma, Men nej.. Ikväll åker jag in till stan igen. 
Får väll se det possetiva och tänka på att jag ska till Berlin på söndag. Ska bli så kul! :) 

grattis lillebror

2014-04-17 / 15:52:00
Et gamalt kort på mig och Albin :) 
Idag fyller min kära lillebror hela 15 år! Känner mig som en gammal tant men gud vad tiden går asså!? 

Idag regnar det och är tråkigt utanför fönstert. Vi har vart ut mot Uddevalla på ärenden och kom precis hem och nu ska jag inte lämna sängen på läääänge :) 
Hoppas eran skärtorsdag har vart bra!

påsken 2013

2014-04-16 / 20:49:00
Lite bilder från förra påsken, den tillbringades mestadels utomhus i skogen. Då var det fortfarande snö ute även fast påsken var i april. Men det var en fin påsk!

Halva lovet har nu gott och det har vart helt okej än sålänge faktiskt! Jag har inte haft för mycket att göra men ändå inte för lite. Vart iväg en liten tur varje dag men ändå kunnat ta det lugnt.
Idag var jag och mamma ute och övningskörde med farmors bil. På våra bilar har vi bara automat så har ju inte riktigt lärt mig att växla än, detta var tredje gången jag gjorde det! Även första gången med mamma med växlar och ja, hon hade då himla roligt haha! Jag fick till ett par ordenkliga rivstartar som hon garvade gott för... Jaja jag känner mig bättre på växlar nu än i morse iallafall!! ;) 

Annars idag så har jag roat mig med att kolla på klipp med Johan Glans! Skapat en ny kärlek där! Asså jag har skrattat så mycket så magen värkt! Rekomenderat er att kolla på DETTA klipp när han pratar om påsken, kollat på det tre gånger nu och håller på att dö! Kolla gärna på hela World Tour Of Skandinavien showen, riiktigt bra!

 


trött efter en shopping-dag!

2014-04-14 / 19:08:23
 
Drog iväg med mamma och bröderna till Trop för lite shopping idag. Var på jackt efter en sommarklänning att ha på Albins konfirmation och det hittade jag (den hänger i bakrunden på bilden ovan) och även ett par myyys byxor, det gråa linnet (dock lite litet över brösten så får se om jag byter det eller ej ) och sen en vit bh + troser. Så jag är nöjd! :) Och det var dom andra i familjen också.
Så skönt att det är lite sol ute också! Det bästa är ju att det ska bli fint till helgen också :) kommer nog bli en bra påsk! 

Imorgon bär det av till Tandläkaren, hoppas att det ser lika bra ut som det brukar :) Sen ska jag nog ut och ta en låång promenad imorgon också! 

Ha det bra :)

väldigt starka bilder

2014-04-12 / 20:01:01
 
Hittade DENNA sidan med namnet The 60 most powerful photos ever taken. Och ja det kan jag hålla med om, mycket känslor i alla dom bilderna. Ovan visar jag några av dom, väldigt starka och otroligt fina bilder. Detta kalla jag äkta konst! Bilder som rör upp känslor är rktigt bra bilder. 

Hur är det mer er då? Ser helgen bra ut? Själv sitter jag nu hemma i Bullarn. Kom hit vid fyratiden och inte gjort så mycket mer än att kolla film och äta sen dess. Imorgon blir nog sängläge hela dagen framför datorn om jag får bestämma. Kanske blir en liten skogspromenad också, vem vet.

äntligen ledighet!

2014-04-11 / 18:48:32
 
Idag är det fredag och jag är kvar i stan. Stannar här en natt till för jag hann inte göra klart allt igår kväll inför hemfärden för hade fullt upp! Det var teater-rep till klockan sex, sen var jag hos Alice för att planera lite saker och hjälpa henne med lite grejer. sen stack jag hem och panik-pluggade för ett idrottsprov jag hade idag! Och jag tror det gick bra så nu kan jag verkligen slappna av nu på påsklovet som jag så längtat efter! Är så fruuktansvärt trött på skolan nu! Så ska bli så skönt med lite ledighet :) 
 
Ska iallafall ta det lugnt här ikväll tror jag, kolla på lets dece och äta jordgubber! Fyy så gott det är! Min mya drog tror jag ;) 

want to see the light

2014-04-10 / 10:33:51
En rätt så gammal bild tagen av mig på mig.
 

Godmorgon torsdag. Sitter heelt slut med en vattenflaska i handen efter morgonens idrottspass. Vi var i gymmet och det blev mycket armar idag, vilket jag inte brukar träna alls så ja armarna är som spagetti just nu typ.. 

Var på ett möte igår som jag kanske har nämnt, fick prata ut en massa och det kändes väldigt bra, men även väldigt svårt. Jag hoppas verkligen att jag får ut nånting bra av detta i slutendan. För jag är så sjukt jävla trött på att vara trött och nedstämnd hela tiden. Fick väll typ reda på ett jag har någon slags depprision också, inget yeeey på det direkt... Men jag vill verkligen ur detta! Måste bara orka ta mig ur det först. 

Ha en bra torsdag ♥

sovmorgon♥

2014-04-09 / 12:20:32
me by me.
 

Hej på er! Har inte så himla mycket att säga egentligen, precis kommit till skolan efter min monster-sovmorgon. Looove på det! Sov till tio och sen myste jag i sängen till typ halv elva :) Kan man inte börja klockan tov varje dag?! Då skulle mitt liv vara så mycket bättre. 
Nu sitter jag på min enda lektion för dagen, på bara 50 minuter ♥ och sen vid ett ska jag på ett möte och efter det är jag helt ledig. Då väntar plugg inför ett idrottsprov och även försöka stada/diska/packa inför hemfärden nästa vecka då det är påsklov :D

Ha en bra onsdag ♥

Just enjoy it.

2014-04-08 / 21:34:00
 
En outfit från förra veckan då solen sken utanför fönstert. Linne från Bik Bok och kjol från Gina Tricot.
 
Godkväll! Ligger och slappar i soffan medans regnet öser utanför, fy vilket väder vi haft idag här i Uddevalla idag! Och så ser det ju ut att fortsätta tills iallfall på fredag. Trist! 
Haft en rätt så stressig dag med ångest inför första delen av de nationella proven i engelska. Idag var det "prat" delen. Men sitter och pratar i liten grupp. Jag har väldigt svårt för engelska, har alltid haft det. Hamnade efter redan från början när man började med engelskan i skolan. Dom tyckte väll att jag behövde mer hjälp där också eftersom jag hade lite svårigheter att lära mig läsa. Och ja jag har aldrig kommit upp till alla andras nivå i engelskan. All engelska i skolan är väldigt ångest-laddat för mig. Mår fruktansvärt dåligt när jag vet att jag ska ha engelska lektioner, för jag vet att jag inte kan. För det har alla alltid sagt till mig. 
 
Nej nu ska jag fortsätta med mitt tv tittande och snart krypa upp i sängen och läsa lite. Sov gott ♥

måndag igen

2014-04-07 / 13:45:38
Tumblr ♥ - http://beautifullighted.tumblr.com
 
Då var det ny vecka igen! Som bjuder på världens segaste måndag. Grått och trist och sängen var så fruuktansvärt mysig imorse :( Har haft en bra helg iallafall, eller a fredags kvällen/natten var as kul! Sen fick jag sita för det hela lördagen ;) Och igår gick jag en tipspromenad i regnet :) 
Just nu sitter jag på min nest sista lektion för dagen och försöker skriva klart den här jäkla historie brukt uppgiften. Men tog en liten paus för tumblr! Hoppas ni mår bra och att ni får en bra vecka :) Nästa vecka är det påsklov och jag försöker överleva tills dess!! 

Klem, klem! 

fredag!!

2014-04-04 / 13:50:54
me by me
 
Hej på er alla fredags älskare, antar att ni alla är en ;) Precis som jag! 
Har precis kommit hem från skolan, slutade 11.40 så det var skööönt! Tänkte kolla tv nu, slappa och kanske sova lite. Sen ikväll blir det lite fest. Hoppas på en bra kväll :) Och imorgon bär det hemmåt mot Bullaren! 

Ha en fortsatt bra fredag och en fin helg ♥
 

sick of everything

2014-04-02 / 23:58:37
 
 
Godkväll, eller a godnatt. Borde sova men skulle kolla några mail innan. Haft Lucia och Alice här ikväll och Alice drog för en liten stund sen nu. Vi tog det lugnt,pratade och tog några groggar. Är bara så fruntansvärt trött hela tiden så kan inte riktigt umgås med folk längre. Orkar liksom inte vara trevlig eller glad längre, även fast jag alltid är den med ett leende. Som bilden ovan sätter ord på. 
Imorgon är en ny jävla dag och nu behöver jag sova. Sköt om er allihopa!
 
 

sämsta dagen på länge.

2014-04-01 / 23:14:44
From Tumblr.
 

Godkväll på er. Hoppas ni mår bra, bättre än mig iallafall hoppas jag... Haft en jävla skit dag. 
Började med att jag drömmde  mardrömmar hela natten, vaknade flera gånger av att jag satt i ändan av sängen och grät typ.. Vet fan inte vad jag drömmde om men hemskt var det. Sen när jag vaknade i morse så hade jag världens jävla mensvärk! Kunde knappt sätta mig upp plus att jag knappt sovit också då. Fick inte bli sjukanmäld heller så fick pina mig till skolan istället och mått piss hela dan, försökt att bli på bättre humör typ...
Blev lite bättre efter skolan iallafall. Skulle egentligen på en fin middag med några komisar då Moa fyllde år igår. Var inte alls pepp.. Dels för att jag mådde dåligt och dels för att jag inte är sugen på att lägga 200 kr på mat.. Förlåt men jag bor själv och måste prioitera annat för mina pengar..  Men jag och Anja åkte till Torp istället. Åt där och köpte en himla fin tjol jag letat efter så himla länge! Så det var mysigt :) Sen efter det har jag, Anja och Alice suttit hemma hos mig och kollat film i några timmar. Så dom drog nyss. 
Jag ska nog lägga mig för slocknar vilken sekund som helst... Har åtminstone sovmorgon så hoppas jag mår bättre när jag sovit ut. Om jag nu kommer få göra det inatt... Hatar verkligen mardrömmar!! Kan jag inte ens få sova i lugn och ro utan att oroa mig över något? 

Väldens deppigaste inlägg men det är såhär dålig min dag vart. Tur jag fick lite rolig tod nu i eftermiddag iallafall :) Tack Anja ♥
 

slide show
RSS 2.0