beautiful evening with good friend

2013-05-31 / 21:50:46

Vart ute på en promenad med en vän ikväll. Underbart väder, underbar utsikt.

Hoppas ni har lika bra väder. Sommar kramar från mig.

promenad i världsklass

2013-05-30 / 21:32:48
 
Tog som sagt en powe walk förut. Gick strandpromenaden här i uddevalla nere vid havet bland annat. Så fint det är ute nu. Nu är det verkligen sommar! Helt underbart ♥

Skulle velat åka till Tanum ikväll och se på Tanumskolans Showbiz uppvisning, ni kanske mins vad det är? Var med där under alla mina tre år i högstadiet. Showbiz är en kurs man kan läsa på elevens val där man jobbar med att göra en show i slutet av varje termin. Man är blandade elever från varje årskurs som jobbar ihop med sång, teater, dans och annat showande, det var verkligen det roligaste jag någonsin gjort i skolan! Man var som en liten familj och alla kämpade verkligen för att få så bra shower som möjligt. 
Ikväll hade Tanumskolan uppvisning och jag MISSADE den! ville verkligen gå.. Men i brist på pengar och annat fick jag stanna i Uddevalla. Riktigt tråkigt... Ville verkligen se deras slutresultat. Men, men! Inget att göra något åt. 

Nu ska jag städa här så slipper jag göra det imorgon också kanske jag kommer med tidiga tåget hem. 
Kramar.


light

2013-05-30 / 14:33:53
Gammal bild. 
 
Börjar äntligen se lite ljus. Har nu bara ett prov och en uppsats kvar innan jag lämnar åreskurs två bakom mig. Kan andas bättre nu än i början av den här veckan och det är skönt. Men med slutet av ett läsår kommer slutbetyg. Och dom är inte alltid som man vill.. Blir lite ledsen på lärare som säger under läsårets gång vad man kan tyckas ha för betyg och sen när man äntligen ska få reda på slutbetyget så är det långt under? 
Mest missnöjd är jag med engelskan. Kommit mycket tårar idag och känslan av att vara världelös sitter starkt i mig idag. Starkare än vanligt. Att ett enda delprov, några få ord kan ta en från godkänt till världelöst underkänt på bara ett kick. Hatar det. Och skolan hatar tydligen mig. 

Men! Resten av dagen ska jag inte tänka på skola! Inte för ett tag iallafall, får nog plugga lite i kväll men innan dess ska jag ta det fruktansvärt lugnt. Ska ta en lång promenad som jag inte kunnat göra på flera veckor, laga middag som jag inte hunnit den här veckan och kolla på någon film. 
Det ska jag bannemig göra!

Tisdag

2013-05-28 / 22:30:46
Gammal bild. 
 
Godkväll. Sitter och tar det lugnt framför tven. Pluggade hela eftermiddagen men vid åtta fick det vara nog. Har jobbat som en dåre med min redovisning tills imorgon! Nu står jag med problemet att jag tror det är för lång, haha att allt ska krångla :( Men jag har några timmar på mig imorgon att gå igenom det sista! Första lektionen börjar inte förens 12.20, otroligt skönt! 
Men det har allt var possetiva inslag i den här dagen faktiskt! Första lektionen fick jag reda på att jag får C som slutbetyg i matte!! Alltså samma som VG. Jag blev riktigt nöjd och förvånad. Trodde jag skulle få E eller högs D så C var en förvånande och glad överraskning. 
Sen har det ju vart riktigt fint väder nu på eftermiddagen! Så jag gick faktiskt ut på bakgården här och pluggade under solen i en timme, fick massor av energi! :) 

Ska fortsätta med mitt tv tittande nu och samla krafter inför imorgon. Imorgon ska jag plugga som en dåre inför provet i media på torsdag. Fyyy...

Godnatt!

jävla skola!!

2013-05-27 / 20:07:34
 
Jag orkar fan inte mer. Det är bara måndag. Och jag vill bara åka HEM! skippa dessa två sista veckor i skolan och dra hem!! Det finns inget kul att se fram emot alls det sista i skolan. Jag har 3-4 uppsatser och inlämninar kvar, ett stort prov och en jävl redovisning. Allting ska vara klart INNAN söndag den här veckan. 
JAG ORKAR INTE!!!!   
Min tid räcker inte till, min vakna tid räcker inte till!! Jag skulle egentligen inte ens få hinna göra mat, hinner absolut inte gå ut och se solen eller nånting annat. Och jag sitter fast i allt. Vem fan är peppad på att sitta och skriva 4 uppsatser på minst två A4 på varje!? Orkar inte... Hur fan tänker lärare egentligen!? Asså HUR!? 
 

Jag försöker verkligen ge allt just nu. Verkligen. Men det funkar inte? Det duger inte. Jag bara bryter ihop hela jävla tiden. 
Jag vill fan inte.

godmorgon

2013-05-27 / 09:27:10
 
Godmorgon på er. Hoppas ni har sovit gott och är laddade inför en ny vecka. 
Jag har en go sovmorgon idag, och när jag vaknade fick jag reda på att jag nog inte behöver komma till första lektionen heller? Så jag skulle kunnat sova ytterligare två timmar. Men nej så kul ska vi inte ha! Nu är jag vaken iallafall och får väll börja med plugget innan jag drar till skolan vid tolv. 

Kramar.

mors dag

2013-05-26 / 22:53:21
Bilder från Grebbestad idag där vi tog ett litet stopp för att lägga i farmors & Lasses båt.
 

Godkväll. Hoppas att ni har haft en bra morsdag och att ni kramat om era kära mammor ordenkligt! 

Kvällen igår var helt okej. Tyävrr följde Evelina inte med, sjukt tråkigt!! Och jag hittade heller ingen förfest så lilla jag satt ensam hemma till klockan tio då dom felsta andra hade dragit sig till Crusaders. Var inte ens sugen på att dra dit men har jag betalat 150 kr så ville jag inte kasta det i sjön. Men kvällen blev väll roligare. Var allt kul att träffa alla och få dansa lite. Ångrade ju imorse när jag vaknade att jag hade skrikit så mycket på dansgolvet igår! MIn halv var todalt död och jag lät som en gammal gubbe typ. Men den är som tur är bättre nu. Haha. 
Satt hemma och skrev på uppsatser från jag vaknade tills vi åkte vid tre. Då åkte vi första till Grebbestad och satte i farmor och Lasses båt. Riktigt fint väder också. Blev allt några bilder i väntan. 
Sen åkte vi och åt middag på Rasta innn jag åkte in till stan.

Här är det ensamt som vanligt men det var väll tur det för jag har suttit i två timmar och bara skrivit på dessa jävla uppsatser. Hamnade ju efter så sjukt nu när jag vart krasslig och inte kunnta plugga lika mycket. Åååh låt bara kommande vecka gå FORT!!! 
 

Godnatt. ♥

summer

2013-05-25 / 17:31:00
 
Åh älskar att det är sommar väder!! Jag tror jag kör på klänning och bara ben ikväll faktisk, låter inte det underbart? 
Haft en slapp dag idag, vilket jag inte borde!!! Skulle ha skrivit på uppsatser men det blev inte mycket gjort... Kände mig lite krasslig i morse men nu känns det bättre :) 
Och nu sätts grillen igång här och maten är snart färdig, gud va gott! Sen vid sju kommer Evelina och så får vi se om vi drar på förfest eller inte, kollat runt lite men det är få som vet vart dom ska innan. Men det kanske dyker upp något :) 

Hoppas ni har bra väder ni också! Och att ni mår bra. 

lördagen den 11 augusti 2012

2013-05-25 / 11:59:19
 
Godmorgon lördag. Ikväll är det kvällen då det är majfest här i Bullaren! En av tre eller fyra fester på Crusaders som äger rum varje år. Ser fram emot kvällen. Mejfesten brukar vara en av dom roligaste festerna, man har ju väntat hela vintern! 
Men jag hoppas inte att jag vaknar upp som jag gjorde efter Crusaders festen jag var på efter Bullingrutten förra året, ni ser ju på bilden! Jag snubblade över en trappa där det var järn-galler och slog i ansiktet (speciellt läppen) och knäna ordenkligt! Tyckte väll inte direkt om det jag såg i spegeln dan efter... Hahah!! 

Men ikväll ska det inte gå så villt till ;) Fick nog av det förra helgen tror jag. Men kul, det ska jag ha! :)
 
Återkommer sen, kramar.

fin fredag

2013-05-24 / 20:09:44
Bilder från idag tagna med iphone. 
 

Godkväll. Sitter nu äntligen hemma i Bullaren, i soffan med nästan hela familjen runt mig. Bara lillebror Albin som inte är hemma. Men det känns så oerhört skönt att vara hemma igen. Vilken hem-längtan jag haft! Så detta är underbart. 
Dagen har vart helt okej. Kom till skolan tidigt och fick närvaro på en matte lektion man fick gå ifrån. Så jag, Lisa, Felicia och Jenny stack till Mcdonalds och käka gratis frukost ♥ Sen gick vi bort till bowling-hallen för att ha idrott i form av bowling, inte varje fredag det händer!! Men kul var det! Även om jag förlorade i slutändan :( 
Efter bowlingen så slutade vi för dagen. Så jag gick hem och städade och tog två tåget hem. Kom till Mamma på Loftet runt tre och det var skönt!! Där var det lugnt och fint. Morfar var där också och sen fick jag träffa farmor, roligt! 

Nu ikväll har jag vart ute och kört lite moped! Skulle bort till Frida och hämta biljetter till morgon-kvällens bravader, majfesten! Börjar tagga till nu :) 
Sen åkte jag och lillebror David iväg på en kvälls tur till stranden bara för att få komma ut lite. Riktigt fint var det och mysigt :) 

Hoppas ni har det bra. Jag skriver imorgon igen. Massor av kramar.

en sängliggande sjukling

2013-05-23 / 16:49:05
 
Stannade hemma från skolan idag. Kände mig väldigt febrig igår eftermiddag och hade en fruktansvärt huvudvärk! Så gick några minuter tidigare från skolan och sen sov jag hemma i en timme innan jag åkte till Torp för att träffa familjen och handla en liten sommar klänning. Vilket jag fick tag på plus ett par svarta shorts. 
Efter jag kom hem var jag helt borta!! la mig i bäddsoffan och somnade nästan direkt vid sju tiden och sov nästan hela tiden tills åtta i morse. Sen har jag sovit nån timme här och var. 

Känner mig lite bättre nu iallafall. Jag har inte feber längre men är väldigt förkyld och har väldigt ont i huvet. 
Borde plugga för jag har en inlämning tills idag, vet inte alls hur jag ska göra!! Ska försöka skriva på den nu och se hur det går. Plus uppsatsen om förintelsen.  

Hoppas ni mår bra! Kramar,

trött

2013-05-22 / 13:49:00
 
Hej på er. -Vet att inlägget igår inte var så roligt, bröt bara ihop men det är ju så ibland. Just nu går bara ingenting som jag vill. Och det känns jobbigt just nu. Men jag får bita ihop och klara det sista i skolan nu. Snart är det sommarlov och jag kan få andas. Men fram tills dess kommer det kanske vara lite jobbigt.-
 
Sitter i skolan nu och har precis avslutat en svenska lektion på 1,5 timmar och nu ska jag påbörja en typ lika lång historia lektion. Men jag är så trött! Fått en förkylning på mig nu också eller något. Näsan rinner, huvudet dunkar och bara blä. Vill bara hem och sova! Somande faktiskt här på svenskan nu. Haha. La huvudet i handen och somnade kanske 5-10 min. Ni fattar hur trött jag är? 

Efter skolan ska jag kanske till Torp och träffa familjen. Det står skolavslutnings klädsel på listan till mig och små bröderna. 

Ha en fortsatt bra dag.

förstörd.

2013-05-21 / 18:56:00
 
Allt är helt jävla värdelöst just nu. Ingenting funkar någonstans och jag vill bara skrika!!!! Eller krama någon som verkligen bryr sig om mig! Som mamma, eller farmor, någon som bryr sig.
Jag orkar bara inte mer. Allt bara fallar samman. Jag faller samman just nu. 
På min förfest i lördags bjöd jag mina vänner från Bullaren plus några tjejkompisar. Mina vänner. Sen kom det några få till som åkte snabbt igen. Men jag hade bara folk jag känner väl här. Och ändå förstördes det. Min lampa inne på toaletten går inte att laga, jag har inte ljus alls på toaletten. Mat från min frys är borta. Och nått klädesplagg. Men det västa av allt är att mitt fritidskort är stulet. Som jag laddade på 700 kr på i torsdags. Dom 700 är nu borta. 
JAG ORKAR BARA INTE!!!  Jag vill inte mer.... Jag vet inte vem jag kan lita på, jag vill lita på mina vänner. Men snart kan jag inte lita på någon alls. Ingen. Dom är uppanbarligen inte vänner. det var hemskt efter min fest i vintras. Hemskt!! Men jag gav mina "vänner" en chans till. Då blev min mobil stulen i påskas på en fest med mina vänner från Bullaren. Och jag vet att det är mitt fel att det blev såhär den här efter i lördags!!! Jag kunde räknat ut det. Men jag vill ju så gärna lita på dom. Jag vill så gärna tro att dom är så mycket bättre. När dom inte är det alls. Jag vet att det är mitt fle!!! Men jag vill bara att någon stöttar mig, bara lite. Jag vet att det är mitt fel, men snälla sluta säg det..

Jag orkar ingenting. Jag har massor av plugg. Paniken stiger mig över huvet och jag kolapsar snart. 
Jag vill bara hem, till mitt hem. Mitt hem i Bullaren. Inte min tomma lägenhet här inne i stan. Ingen att prata med, ingen som bryr sig om en, ingen alls. Bara jag och min ångest och panik. Jag vill bara hem. Ta ledigt från skolan, få komma hem till min familj, sova i min säng där jag kan sova lugnt och tugnt om nätterna, bara andas lite och slappna av. 
 
 
Det är tugnt nu, men det är det väll ibland antar jag. Allt skulle bara gå så mycket lättare om nånting gick lätt.

profile Picture

2013-05-20 / 19:07:05
 
Godkväll. Sitter och försöker plugga matte, vilket känns helt meningslöst! Känner att det ändå kommer gå som det går. Hur mycket jag än pluggar så ja... Jag kollar mest på tv just nu. Och snapchatar, och redigerar lite liggande bilder vilket ledde till en ny profilbild på facebook. Ja jag gör allt som inte har med matte att göra! Haha... Dricker energi dricka gör jag med, vet inte hur smart det är i detta läget men jaja! 

Hoppas ni har en bättre kväll än mig! Imorgon väntar en massa av matte o provform och efter det en tur till Tanum och vårdcentralen. Ska kolla upp mitt knä, ta sista Gardasil sprutan och fråga om hjälp för mitt ansikte som är så förstört av finnar. På bilden ovan så försökte jag redigera bort det värsta, tyckte ju bilden var fin liksom... Mitt ansikte förstör varenda bild! Men hoppas jag lyckades på ett diskret sätt. Vill egentligen inte redigera bilder på det viset. Men jag vill heller inte visa upp ett prickigt ansikte med massor av err och finnar. Dom förstör verkligen min vardag och mitt liv, väldigt mycket. Så trött på dom!!!!

Ha de bra.

två morgon bilder

2013-05-20 / 10:51:49
Bjuder på två morgon bilder från Historia-salen.

Godmorgon måndag. Ny vecka, ny ångest. 
Sitter på historia lektionen nu och skriver uppsats om förintelsen. Har skrivit lite grann och läst. Så himla otaggad! Men nu är jag iallafall på rätt bana. 
Har inte kunnat sova bra inatt, var så sjukt jävla varmt!! Jag har ju en loftsäng så jag sover ju uppe i taket, där det är som varmast i hela rummat. MYSIGT! Bilr ju inte bättre av att öppna fönstret heller när det är varmt ute också. Så de var ju inte så gött direkt.

Dagen bjuder bara på lektioner och sen matte plugg. Imorgon är det nationella i matte. I typ 4-5 timmar, hur faan ska det gå!? Fy så nervös jag är... 

Ha en bra dag. Kram

weekend

2013-05-19 / 19:54:19
 
Några bilder från helgen, som snart är slut! Känns som den har gått alldeles för fort! Jag skulle verkligen vilja ha en till dag ledigt känner jag... Skulle faktiskt vilja åka hem, vara med familjen hemma i Bullaren. Känns jätte länge tills jag kommer komma hem igen... 
Men men! Nu väntar ny vecka och nya tag. 
 
Helgen har vart rolig iallafall. I fredags var jag ju hos Jenny, trevligt trevligt! Sen i igår så kom jag in till stan vid två och Alice kom vid tre så då gick vi och handla, var hemma hos mig och softa. Gjorde oss imorgoning och så. Sen kom de lite folk vid sex tiden. Vi hade de trevligt och så. Det ända är väll att när det blir mycket folk i trappuppgången så blir det lite högljutt när alla går upp och ner. Men jag hoppas inte grannarna störde sig på det. Det hörs otroligt tydligt utifrån trappan... Inne i själva lägenheten och så var det ju inte stökigt. Jag tyckte det gick bra!  
Vi drog till till lokalen vid tio tiden. Och när vi kom dit så stod alla utomhus haha, ingen var inne i lokalen. Så gick runt där och träffade massos av saknade vänner, plus nya vänner. Och tillslut började folk gå in får att dansa och guud va kul det var! Dansade mig svettig och hade det riktigt kul. 
Vet inte riktigt när vi drog hem... vid tre kanske? Så sov Alice och Saga här. 
Den här dagen har vart mindre kul... Har mått så dåligt :( vi vakna vid nio och då drog vi till donken. Satt där några timmar och efter de var Matthew, Sune och Alice här ett tag. Jag sov en stund och så, fy vad trött jag vart!! Helt slut... 
Dom drog iallafall allihopa vid två och då städade jag igenom hela lägenheten. Sen gick jag och köpte en kebbabrulle. Kom på att jag inte hade ätit sen frukosten igår vid tio. Och när jag kom på det blev jag väldigt hungrig!! Men har fortfarande inte ätit upp rullen. Efter jag hade ätit lite så har jag sovit typ tre timmar. Fruktansvärt trött!!! 

Nu ska jag nog gå och käpa något att dricka. Ha det bra allihopa! Kramar.
 

wonderful

2013-05-18 / 09:43:14
 
Gud vad allt känns underbart just nu! För EN gångs skull!! Solen skiner, det är ett helt underbart väder ute! Jag har fått min MOBIL!!!! Åh helt överlycklig ♥, alla, inte bara jag är på bra humör, alla är glada! :D, det är en stooor fest ikväll i Uddevalla! Jag ska såklart dit och massvis med andra, taggar så sjukt!! :D 
Sommaren är här och glödjen är här! Hoppas det stannar läänge! 

Är hemma i Bullarn nu en sväng iallafall :) kom igår och åker nu om två timmar igen till Uddevalla för festen ikväll. Träffade familjen typ en timme igår kväll innan jag for bort till Jenny. Och nu kommer jag inte träffa dom förens på fredag :( Nu när jag vaknade var ingen hemma, dom jobbar och är i skogen allihopa. 
Men! Jag får offra familjen för festen ikväll, kommer bli såå grymt kul! Längtat hela veckan! :)

Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera idag och imorgon, men får jag tid så lover jag att kika in. Kramar

looking back a little

2013-05-16 / 23:44:30
Lite tillbaka blicks bilder från London. Var ju evighetersen jag var där men har för tilfället bildbrist och jag älskar London bilder så vad kan gå snett? Hoppas ni gillar dom :)
 
Då var äntligen denna torsdag över. Har känts väldigt bra faktiskt! Muntliga nationella i matte gick nog ganska bra, haha svårt att veta men... Men jag klarade mig nog iallafall :) 
Eftermiddagen och kvällen blev väldigt lyckad iallafall! Var och plugga lite matte på skolan sen vid fem så stack jag ner till donken för att ta en Mcflurry med Frida i solen. Hahah det slutade med att vi gick där ifrån vid nio, fyra timmar senare... Hahaha!! Vi hade väldigt trevligt rättare sagt :) Satt där i solen och hade det så bra. Sen efter en stund kom Kajsa förbi också så det var ett par väldigt mysiga timmar :) 

Nu har jag röjjt och städat här i lägenheten var så himla stökigt överallt! Så nu är jag redo för sängen och några goa timmars sömn. Sov gott allihopa.

bättre känslor. sommar sommar

2013-05-16 / 12:39:57
Bild från i morse. 

Älskar värmen som kommit nu! 20 grader ute idag och jag går med tunna kläder, underbart! Nästa - shorts. 
Och dagen känns ännu bättre nu när engelsk redovisningen är klar och två uppgifter i median, så skööönt!! Nu väntar muntliga nationella i matte också innan jag kan andas ut HELT! 
Nu vill jag bara ha helg! Och jag vill ut i solen! :) Får gå ut och går när jag kommer hem, blir nog sent för ska stanna kvar och plugga efter skolan tror jag.
 Ännu bättre är ju att jag får hem min mobil imorgon!! :D ÄNTLIGEN!! 

Ha en fortsatt bra torsdag.

hoppas ni gillar cam-bilder

2013-05-15 / 20:21:04

För det är tyvärr det enda jag kan erbjuda just nu. Tagit en kort kort paus från pluggandet. Precis blivigt klar med engelska förberedelserna för morgondagen redovisning om McDonald's. Jag ska prata i 3 min och det tror jag har su mycket nu. Ska bara läsa det högt några gånger så jag är säker på det jag ska säga och uttalen. 
Är även klar med uppsatsen om produktplaseringen, braaa Fanny! Den var inte speciellt svår. Det är bara att börja göra den som är jobbigt... Haha. 
Nu ska jag gräva ner mig i matteboken tills jag somnar, hörs imorgon!

kom hjälp mig att dö

2013-05-15 / 13:30:51
Hej på er. Den här dagen vill jag bara ska ta slut. Haft två nationella delar i engelskan nu på morgon. Haft lite lunch och nu sitter jag mellan två lektioner fulla av plugg. I måndags fick vi två stora slut arbeten som ska vara klara innan sommarlovet a inom två veckor typ. I svenskan en redovisning om språk, min ska handla om kläderns språk. Och redovisningen ska innehålla massa saker. 
I histiorian ska vi göra ett arbete om olika folkmord. Jag har valt förintelsen och det ska vara inlämnat senast nästa vecka. 

Detta plus att vi har en stor redovisning i engelsken imorgon som vi knappt börjat med!! Imorgon ska även en inlämning i median vara inne om produktplacering i filmer. Plus att jag har matte nationella och borde plugga sanorlikhet som en dåre just nu!!!! 
Nästa vecka har vi matte nationella, en till uppsats inlämning i media om radio plus historian på fredag eller söndag. 
Och veckan efter det svekska redovisningen plus prov i media på ett kapitel. 


Detta PLUS massa andra grejer i massor av ämnen som inte är inlämnade och klara. Som i historia och svenska, media, engelska, kanske något omprov i matten och fotoinlämingar. 


KOM HEJÄLP MIG ATT DÖ. En hjärtatack känns så smärtsamt. en kula i bröstet skulle vara det bästa just nu. Helt seriöst.
 
 
Förlåt för att ni inte får någon bild, kändes inte som jag hittade någon som passade till inlägget direkt...

hatahatahata

2013-05-15 / 07:31:13
Precis vaknat och käkat frukost och ska snart bege mig till skolan och ha nationella i engelska. Hela förmiddagen. På schemat står läsförståelse, hörförståelse och massor av panik. VILL INTE!!!! Jag vill verkligen inte!!! Detta är något av det värsta jag vet. Det absoluta värsta. 
Bara Gud kan hjälpa mig idag typ. Så, önska mig lycka till, haha...

mamma längtan och trött som hell

2013-05-14 / 21:03:00
Godkväll. 
Avslutade precis ett långt samtal med mamma, saknar faktiskt att bo hemma och träffa henne varje dag! Nu blir det samtal per telefon typ varannan dag eller mer sällan. Men det är även skönt att inte vara så täta hela tiden, det blir ju alltid roligare när vi ses på fredagen och hörs per telefon. Man uppsakattar familjen mer när man är ifrån dom mer. Men visst känns det annorlunda att sitta i en ensam lägenhet hela veckorna när man är van att iallafall ha familjen i samma hus. 

Herregud vad trött jag vart idag!! Först så somnade jag i en soffa på andra lektionen i typ 20 min eller något. Var jätte trött efter det! Och sen när skoldagen äntligen var slut så gick jag till studieverkstan för att plugga, men.. Somnade med huvudet i handen och var tvungen att gå hem. Väl hemma kollade jag lite på tv men somnade efter en stund och sov typ 2-3 timmar. 
Hahah hur fan ska man göra för att bli lite pigg!? Gick iallafall en PW efter min långa tupplur plus mat. Fy så illa jag mådde!! Ville bara lägga mig i diket och kräkas... Men! Jag kom hem tillslut. 

Nu ska jag kolla på tv och kanske somna, inte helt oväntat isåfall! 

tiden hoppar ur mina händer

2013-05-13 / 21:35:00
 
Herregud! Det är snart ett år sen detta fotot togs. VART tog all tid vägen? Och det är lite konstigt. För även om det känns längesen jag stod i det där klassrummet så känns det även som om det var igår. Kusligt. Kusligt med tid som bara går och går. Eller snarare kutar ifrån mig...

Och nu innan kommande sommarlov känns det mest bara som panik, panik, panik att tiden går så fort!! Massor av uppsatser som inte är inne! Några prov, redovisningar och inlämningar på det. Och vad är det? 5 VECKOR kvar av terminen!??!! Hur fan ska jag hinna med allt? När allt jag orkar göra är att kolla på tv!? Åh herre min gud låt mig klara skolåret... 
 
Paniiiiik till tusen!!! Fy fy fy. 

monday morning

2013-05-13 / 08:30:22
Lite snabba bilder från nu denna morgon. 

Godmorgon på er. Hoppas ni är taggade för en ny vecka, DE är iallafall inte jag... Åh kan knappt hålla ögonen öppna.. Kan bero på att jag inte käkat något än heller... Har ingen mat hemma alls :( får bli en mecka på skolan. 

Gårdagen var bra iallafall! Var ju på lite kalas. Firade mormor, lillebror och en kusin :) God mat, god tårta, goda skratt och gott sällskap :) Åkte in med moster och kusin Matilda till stan, dom stannade och kollade in min lägenhet. Sen åkte jag bort till Matilda och stanna där några timmar, mysigt! :) 

Nej nu måste jag nog rusa! Skulle vara på skolan tidigt idag för att jobba med lite arbeten. 

Hörs sen, kramar.

Söndag

2013-05-12 / 14:32:22
Bild från i sommras. 
 
Godag på er. Hoppas ni sovit bra och stratat dagen på ett bra sätt. Själv har jag då blivit störd flera gånger i min sömn... Vid fem i morse fick jag telefon samtal och grejer av nån som ville samtala lite, och sen vid tio kom mamma in och sa att jag skulle vakna men NEJ! Jag skulle bannemig sova! Sen började folk smälla i dörrarna och gapa.. Lika lätt att få en sovmorgon varje gång...! 
Men nu är jag vaken sen några timmar iallafall :) Tatt årets första moppe tur också. Har i uppdarg att vattna farfar och Anitas blommor i deras två hus nu när dom är i USA. Och orkade inte riktigt cykla.. Men! Moppen gick igång och allt gick bra :D Skönt!

Nu sitter jag jag här och funderar på om jag ska ta en PW? Ska på kalas klockan fem och måste duscha Så att håret blir bra innan, åh vad jobbigt!! Tror jag skiter i att gå ut idag, får gå extra långt i Uddevalla imorgon :)
 
Kramar.
 

allting leder bara till något ont ändå.

2013-05-12 / 00:44:53
 
Lite Tumblr citat som säger mycket, på samma plats. 
 

Godkväll, eller godnatt. Ska strax lägga mig för att sova, har vart nära på ett somna i soffan hela kvällen, men hållt mig vaken. Inte haft något att göra så har kollat på The Hunger Games och kanske 3-5 avsnitt av Pretty Litle Liars. Jag har haft lite att göra. Men, så ser nästan varje dag ut tyvärr. Ingen skillnad mellan lördags kväll och onsdags eftermiddag. Samma sak, för lite att göra. Jag är så fruktansvärt uttråkad! Men samtidigt orkar jag inte ta tag i ett skit. Varken läxor, vänner eller livet. Det ända jag orkar göra är att kolla på film och sova. Drömma mig bort... Bort till nånting jag inte ens orkar tro på längre. 
Allt känns så värdelöst hopplöst. Orkar inte kasta bort min tid på sånt som bara vänder sig emot mig i slutändan. Orkar inte få för mig saker som inte är sant. Orkar inte bli lämnad, orkar inte bli sårad. 
 

Orkar ingenting. Vill bara sova, helst hela tiden. Det enda som hindrar mig är att jag börjar blir för pigg. För mycket sömn kan ha den efekten. 


Vi hörs imorgon.

skillnad

2013-05-11 / 15:12:49
 
Såhär satt jag i början av maj förra året. Nu har halva maj passerat iår och jag sitter ute med vinter jacka om jag ska vara ute! Nejdå men det behövs ju mycket kläder. Förra året var det hög sommar vid detta laget. 
Fy ett så deprimerande år! 
 
Nu har även mer än halva helgen passerat. Och snart är det tillbaka till skolan igen och alla prov, inlämningar och all jävla ångest. 
Men, ikväll ska jag ta det lugnt. Äta räkor och mysa med familjen. 

Hoppas ni har det bra.

instagram

2013-05-10 / 19:12:18
 
Den senast upplagda instagram-bilden. En bild från förra sommaren, ser det inte underbart ut? Vill att sommaren snabbar på och kommer NU. 
Eftersom jag inte har någon riktigt telefon (en liten rosa tegelsten går jag runt med. Med andra ord en knapp-mobil utan tillgång till appar.) Så blir det dåligt med bilder... Får sno brorsans ipad när jag är hemma. Vill ha en ny mobil nuu!

Jag har kommit hem nu till rätta iallafall. Jag åkte med mormor och morfar till Loftet, dom ville fika och prata lite och jag ville slippa bussen. Så, så bra blev det. Känns skönt att vara hemma igen. 
Så just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Håkan och kollar ut på det tråkiga regnet. Vill gå ut och gå men är inte sugen på en förkylning just nu. Får vänta tills imorgon. 

Känner mig inte helt på topp faktiskt, fuck känslor och allt som hör till. Tänker låsa in mig här på mitt rum så kanske man kommer bort från det? Känns som att det är det är det enda sättet. 

kristihimmelsfärdsdag

2013-05-10 / 10:13:49
 
Börjar med att bjuda på en bild från gårdagens marknad. Bilden är på mig och snygga Maria. 
HEJ PÅ ER! Hoppas ni hade en bra dag igår! Det hade iallafall jag! Super bra :) På dan gick jag på marknaden med fina människor, köpte lite små saker som en ring, drömfångare och en bh. Riktigt nöjd! 
När jag kom tillbaka hit till mormor och morfar så började jag göra mig iordning och vi åt god mat. Efter de hängde jag med Evelina och Lisa på förfest här i Hällevadsholm. Riktigt roligt blev det verkligen!! Super kul att få träffa nya människor att ha kul med och det hade vi och jag verkligen! :) Lyckad förfest! 
Men, det var ju inte där vi skulle vara hela natten, nej vi alla skulle ju till marknads dansen. Så strax efter tio så åkte vi iväg. Herregud vilken fest! Herregud en sån rolig fest! :) Träffade massor av känt och trevligt folk! Fick många skratt, några danser dessutom och träffade även en vän som visade sig vara otroligt snäll!! :) En riktigt lyckad kväll :) 
Vid ett ungifär så for jag tillbaka hit till mormor och morfar. Åkte faktiskt med min moster bland annat, kul att träffa henne :D 

Dagen och kvällen var jätte lyckad! Har ju tyvärr inga bilder från kvällen och så för att jag inte har någon mobil att ta kort med... 
Men tack för kvällen ni som var där :) Nu taggar vi den 25,te och Majfesten nästa :D

godag

2013-05-08 / 13:21:09
 
Ville bara kika in och säga hej med två bilder jag tod nu!

Hoppas ni har en bra dag. Kram.

the last day

2013-05-08 / 09:30:50
Ett kollage med några uttagna bilder från min ena tumblr som ni hittar HÄR
 

Godmorgon. Vaknade för en liten stunde sen. Börjar inte fören 10.20 idag, vilket är skönt. Så ligger framför tven och ska snart göra frukost och göra mig iordning. 
Dagen kommer nog gå rätt fort tror jag. Och sen åker jag med tåget till mormor och morfar. Så ikväll blir det god mat (mormors mat är alltid god) och roligt sällskap i from av dom. Alltid lika trevligt att komma dit. Dom är alltid glade och man blir själv på bra humör. 
På torsdag blir det den treditionella marknaden, treditionellt med Evelina och kanske fler :) älskar marknad! Och sen på kvällen vankas det marknads dans och maaassor av skoj! Ser verkligen fram emot att ha roligt.

vi hörs.


väldigt tungt

2013-05-07 / 20:21:00
 
Hej. Då var det tisdag igen, som känns som en torsdag eftersom att jag håller på att packa. Imorgon efter skolan åker jag till mormor och morfar för att stanna där två nätter. Ska blir så fruktansvärt skönt att tänka på annat. Speciellt efter den här dagen.
 
Dagen har vart usel. Usel, hemsk, fruktansvärd. Efter att våran klass hade besök av rektorn på mentorstiden kunde inte dagen gå till nånting bra igen. Det var den jobbigaste lektionen i mitt liv tror jag. 
Vi har haft problem med våran svenska lärare, vill inte gå in på själva problemet vi haft med henne direkt men. Vi funkar inte med henne, vi kan inte sammarbete med henne. Hon kan inte sammarbete med oss. 
Och idag när rektorn kom till klassen så skulle alla få säga vad dom tyckte. Men alla blev tysta. Alla förutom jag som vräkte ur mig allt, jag har även stått upp på lektionerna och sagt vad jag tycker, sagt ifrån när jag tycker nånting vart fel. Och det har värkat som om folk hållt med mig. För efter lektioner har vissa kommit fram till mig och sagt att jag är modig och bra som vågar stå upp för vad jag tycker, själva vågar dom inte, dom vågar inte saga avd dom tycker till våran svenska lärare. Är inte nånting fel då?
Men idag när rektorn kom, var det som att alla glömt bort vad dom sagt att dom tycker om problemet när vi pratat med varandra. Helt plötsligt var det som att dom inte tyckte det fanns något problem. 
Jag satt där och vräkte ur mig vad jag tyckte. Men ingen värkade längre hålla med mig. Alla gömde sig och kollade ner, som om dom ens inte var där. Ingen hade längre nånting att säga till om. Och jag satt där och sa allting jag tyckte, och ingen värkade tro mig. Inte heller rekton. Jag kände mig patetisk, så jävla patetisk. Alla lämnade min sida, alla förutom en eller två som försökte stärka det jag sa, men lyckades inte. Jag fick bara sitta där och mala på utan nån som helst förståelse från rektorns sida, eller från klassens sida. 

Det var hemskt. Och jag är så ledsen.. Och inte nog med svenska läraren. När vi har våra grundämnes lektioner så har vi i media dom med samhällarna. Vi brukade vara som en klass. Jag gillar båda, både samhäll och media, jag gillar dom i vår klass, om man kan kalla det så nu. 
Där är som att media och samhäll börjat hata varandra. Jag hatar bara att det är såhär. Men kan inte längre umgås med vilka man vill, dom måste gå rätt linje nu. 
 
Jag hatar detta. Jag trodde aldrig någonsin det skulle bli problem med den här klassen! just nu är det inget annat än problem.
 

middags mys och en humorkväll

2013-05-06 / 21:58:40
 
Godkväll på er. Sitter och skrattar framför tven, måndag = humorkväll på 6an! Massa roliga serier, perfekt en måndagskväll. 
Dagen har vart bra! Hade två lektioner och sen gick Lisa med mig hem, vå köpte pizza, kollae film och pratade. Jätte trevligt! Känns tomt nu när hon gått :( Men tur för mig att jag har tven att umgås med!
Efter Lisa åkte iväg med bussen tog jag en skön promenad, så himla skönt ute! Tror att man kan slänga av sig den stora tröjan snart och bara gå i t-shirt, heelt underbart! 

godmorgon

2013-05-06 / 10:29:10
Godmorgon. Vaknade för en liten stund sen, skönt att vila ut en måndags morgon. 
Första lektionen börjar vid tolv så ska snart göra mig iordning och bege mig. Så skönt att inte behöva stressa till skolan! 
Dagen bjuder nog inte på något extre tror jag. Har en svenska lektion och sen digitalt skapande. Efter lektionerna går jag nog hem och i vanlig ordning tar en promenad. Just nu skiner solen som bara den, åh underbert med sol och värme!! Sommaren är iallafall påväg. 

Ha en underbar måndag!

det är sig inte likt. Inte som det brukade vara.

2013-05-06 / 00:25:47
Bilden tagen får ca ett år sen, första cykelturen på enhjuling! Snart får den nog se dagsljus igen. Bara inte haft tiden.
 

Godkväll, eller godnatt kanske... Är inte speciellt trött och behöver inte heller sova, börjar inte fören klockan tolv morgon. Vilket betyder en lång sovmorgon. Så jag har ingen bråska att ta mig till sängen. 

Kom hit till Uddevalla för tre-fyra timmar sen. Har bara kollat på tv och film, har inte energi till annat. Har inte energi till nånting. Skulle helst bara vilja stanna hemma innanför dessa fyra väggar, när blev jag sånnhär? När blev jag så instängd? Minns inte alls. Pratar ju knappt med någon längre. Tappar kontakten med alla jag brukade umgås med, prata med. Och jag bryr mig knappt, har ingen energi...Hade jag haft det skulle jag nog gjort något åt saken. Jag vet att jag borde! Om man slutar höra av sig, så slutar alla andra också.
Jag bara.. Har ingen energi. Känns som att folk inte vill ha kontakt med mig längre, då håller jag mig borta. Vet inte längre om jag bara får för mig det, eller om det är så.
Jag vill ju få tillbaka det. Men nu vet jag inte hur längre. Vad har hänt? Vem är jag nu? Jag är inte samma... Ingenting är sig likt längre. 

i don't think you ever going to be kind to me.

2013-05-05 / 12:35:00
Bild från sommaren 2011
 
Godmorgon. Tog en fin sovmorgon idag med, det var längesen jag sov såhär länge på helgerna! Det senaste har men liksom vaknat runt tio. Så att kunna sova till tolv känns skönt!
Den här söndagen bjuder nog inte på något speciellt tror jag. Sitter och kollar på film nu med pappa. Senare tar jag nog en lång promenad i det fina vädret tror jag, får passa på. Känns skönt att vara ute och gå, nu varje dag faktiskt. Under snart en månad har jag var ute varenda dag (förutom kanske två-tre dagar då det regnat mycket) Men det känns väldigt skönt! Även om jag inte kan springa för mitt onda knä så kan jag iallafall fortfarande gå hur långt jag vill. 
Så jag ska fortsätta med detta!

Hoppas ni har en söndag allihopa.

livets första övnings körning

2013-05-04 / 22:22:00
Bild tagen i Uddevalla park förra veckan.
 

Godkväll. Då var även denna lördag snart över. Har spenderat den på ett bra sett tycker jag med massor av sömn, lite städning, ett besök hos farfar och Anita med lite fika, ÖVNINGS KÖRNING (!) Första gånge jag satt bakom en ratt i mitt liv & det gick faktiskt rätt bra! Sen en god middag och en lång pwer walk på de! 
Jag tycker att jag spenderat min lördag på ett bra sätt. Och nu sitter jag med mamma och pappa i soffan framför tven med lite godis, så som en lördags kväll ska vara. 

Hoppas ni har det lika bra.

smuts

2013-05-04 / 13:08:00

Ser på bilderna att min spegel är väldigt smutsig! Vilken tur att jag har blivit tvingad att städa rummet då, fint ska det bli.

Godmorgon på er! Eller ja en del av er har säkert vart vakna i evigheter. Själv har jag tagit en ordenklig sovmorgon! Och mår nu bra. Bättre än dom flesta andra här omkring kan jag gissa. Eftersom att alla var på fest igår. Roligt, roligt, för dom som var bjudna iallafall. 
Idag händer nog inte så mycket. Ska åka bort till farfar en sväng snart efter städningen här hemma, senare tar jag nog en lång promenad också. Vädret är inte det bästa men jaja. 
Hoppas ni har det bra denna lördag.

vill bara stanna här

2013-05-03 / 21:48:59
 
Godkväll. Börjar med att bjuda på en bild som är med i min foto-utställning som innehåller bilder från Älgemon. Denna är en av mina absoluta favoriter! Den första morgon-solen en kall morgon med blank is på sjön och frost i vassen. Uderbart.
Där skulle jag vilja befinna mig just nu. Orkar inte med vardagen... Vill bara skita i allt nu. Alla uppsatser, inlämningar, prov, lärare och allting! 
Idag hade jag nationella i Engelska. Idag var det uppsats skrivning på 80 minuter. Den absoluta mardrömmen för mig kan man säga. Satt under hela provtiden med panik och tårar i ögonen, var så fruktansvärt nära att bryta ihop. Känner mig så värdelös. Under första halvtimmen fick jag ner 15 ord, säkert felstavat. Man skulle ha minst 250. Tillslut fick jag ner 250 ord, vet inte ens vad jag skrev.. Hann inte heller läsa igenom. 

Efter provet skulle jag inte börja fören 12.25, mentortid på fem minuter. Nästa lektion 14.10. Så jag gick hem efter provet och städade lite. Bestämde mig för att åka hem till Bullaren med 12 tåget, pallade inte vara kvar och ville bara hem! Fick även träffat några väldigt saknade lärare och vänner på Tanumskolan med, fick upp humört lite. 


Nu ikväll har jag tagit en lång proenad, sovit en stunt och kollat på tv bara. Ska fortsätta med det tills jag lägger mig. Är så trött. 

Vi hörs imorgon. Kramar

nytt till gammalt

2013-05-02 / 14:02:00
Två bilder jag gjort på ett skolarbete. Uppgiften var att gå ut och ta en bild och sen göra den gamal i photoshop. Spännande!

Hej på er. Idag går alla runt och säger ett det känns som måndag eftersom vi var lediga igår. Men jag tycker tvärt om det känns som fredag? Hm, konsigt. Trodde hela kvällen igår att det var torsdag, och fredag idag. Jaja, imorgon fredag ska jag hem till Bullaren iallafall! 
Dagen idag finns det inte så mycket att säga om tror jag. Haft två lektioner och nu har jag slutat. Sitter och väntar på att få skriva ut några bilder till en utställning jag ska ha. Bilderna föreställer fina Älgemon. Roligt roligt! Min första utställning bland annat, min första egna iallafall. 

Ha en bra Torsdag! 

godnatt

2013-05-02 / 00:12:32
Bild tagen uder en lektion igår.

Godkväll där ute. Ni som fortfarande är vakna. Känner mig jätte hängig just nu, som om febern är påväg? Känt mig lite små hängig idag, även nu ikväll. Trodde det skulle bli bättre efter min promenad, vilken blev väldigt lång! Gick nera vid strand promenaden, så fint var det!! Satte mig faktiskt en stund där nere mot berget i solen och njöt. Väldigt mysigt! Och allt som allt gick jag nog runt milen. Tog två rundor i en smäll kan man säga. Hade ju ändå inte så mycket att göra hemma så passade på :) Känns i benen nu! 
Men som sagt! Känner mig fortfarande hängig :( Även efter min kvälls tupplur mellan tio och halv tolv, omöjligt att kolla på film efter klockan nio.. Somnar direkt. 

Nej, nu ska jag snart lägga mig igen. Imorgon har jag sovmorgon. Kanske känner mig mer pigg om jag får sova ut ordenkligt. Hoppas det. 
Sov gott alla där ute. Så hörs vi imorgon. Kramar

tjejkväll i Alingsås

2013-05-01 / 17:12:00
Bilder från går-kvällen
 
Hej på er! Hoppas ni hade en bra Valborg igår :) Det hade iallafall jag! Åkte som sagt till Elin i Alingsås igår efter skolan med Emma och Maria. Kvällen spenderades med massor av prat och skratt! (såklart) God mat och en tur ner till Alingsås stad på kvällen för att kolla runt. Väldigt mysigt och kul hade vi! :) Och idag tänkte vi också gå runt i Alingsås lite, men det mesta ver stängt så vi tog pendeln till Göteborg för shopping där istället :) Blev tillslut bara jag och Elin när både Maria och Emma åkte hem tidigt. Men jag och Elin hade några jätte mysiga timmar! Strosade runt i affärer, åt god fika och pratade. Super mysigt har det vart! Kunde inte spenderat valborg och första maj bättre än såhär :)
 
Men nu är jag tillbaka i lägenheten igen har det tråkigt i vanlig ordning. Ska ta en låång promenad nu tänkte jag. Tänkte gå till strand-promenaden som är en brygga nere vid havet. Mysigt :)

slide show
RSS 2.0