summer of 2012

2014-02-27 / 13:19:44
 
Sitter i skolan och drömmer mig tillbaka till sommaren 2012. Eller ja sommar överhuvetaget för jag är så jävla trött på detta gråa skitväder.. Vill ha sol, vill ha energi och vill ha det NU! 
Är frutansvärt trött these days.. Sover hela kvällarna och vill bara göra det hela tiden typ haha... Det bästa som har hänt nu i dagrana är att jag fått en frys (!!YES!!) Och att jag köpt en super fin skinn-jacka! Annars suger livet just nu ;) 

Känner att jag inte har någonting vettigt att säga alls, men ni får ha det jätte bra! 

när ingenting räcker till och allting faller isär

2014-02-24 / 21:42:58
 
Var många dager sedan ni hörde från mig nu. Och det för att jag varken kunnat, velat eller haft ork till att varken skriva eller prata med någon dom senaste dagarna. 
Den här helgen har vart fruktansvärt jobbig. Det sista jag skrev här var i onsdags då jag skrev att jag inte ville åka tjejvasan nu i lördags, men att jag skulle åka upp till Mora för att kolla på alla andra. Ja, alla var väldigt på mig innan loppet om att jag skulle åka och jag kände mycket press på mig. Och väl där uppe så började jag ångra mig. Och på fredagen var jag säker på att jag skulle åka och att jag skulle ta mig i mål. Någon höjdar tid skulle jag inte få och det visste jag, men jag ville visa alla att jag kan! 
I lördags så gällde det. Jag hade tre mil framför mig, jag var fruktansvärt nervös men jag hade bestämt mig! Men det gick inte som jag ville i spåret. Redan i dom första backarna, strax efter starten så kände jag att mina skidor hade noll fäste. Jag bara gled runt och kom knappt upp för backarna. Jag ramlade 3 gånger i dom första 5 backarna. Och kände väll redan då att detta funkar inte så jag stannarde och vallade om hos hjälpare utmed spåret. Men det märktes ingen skillnad. Jag vallade sedan på en gång till efter det utan resultat. Det var som att ha på sg skor av is och försöka ta sig upp för en backe av is med ett par stavar i händerna. Jag blev väldigt trött i kroppen mycket snabbt eftersom jag fick spänna mig så mycket och jobba hårt med hela kroppen för att ens komma framåt på plan mark. Det var hemskt att åka! Och efter ca 5-7 km så slog jag även huvudet rätt i staven och höll på att svimma, som pricken på det hela typ..
När jag kom till första kontrollen efter 11 km så klarade jag inte mer och fick avbryta. Det var riktigt jobbigt. Och när jag förstod att jag inte skulle kunna åka vidare så satt jag i bilen och grät väldigt länge och ville bara försvinna bort. Det var fruktansvärt tungt.

Resten av lördagen var verkligen inte rolig. Jag gick mest runt med huvudet mot marken och grinade. Och det var fruktansvärt jobbigt när vi skulle in i Mora för att jag skulle få åka med pappa och lillebror till stugen. Då dom stod vid målet. Det var  väldgit jobbigt att se alla glada tjejer som gick i mål efter deras 3 mil, medans jag bara kunde tänka på hur fruktansvärt världelös jag var som avbröt efter en tredjedel. Det går inte riktigt att beskriva hur misslyckad jag kände mig där.

Jag har mått väldigt dåligt sen i söndags. Inte fått det ur skallen att jag inte klarade detta. Att jag nått botten typ. 
Jag har som ni vet mått väldigt dåligt länge nu, men detta var liksom droppen av alltihop. Och när jag kom hem från Mora så påmindes alla andra krav och all annan ångest från tex skolan. Var svårt att tänka på skolarbeten när jag bara vill lägga mig i sängen, kolla in i väggen och inte flytta mig där ifrån på några veckor. 

Det kändes bättre idag när jag kom tillbaka till skolan och vännerna, även fast jag inte mått så himla bra. Men det är svårt när alla är vana att se en så glad och upp-piggande. 

Detta var en väldigt självutlämnande text om hur jag känner det, mina känslor och tankar som just nu inte är så himla happy. Jag hoppas ni kan respektera detta. Jag behövde verkligen bara skriva av mig någonstans där inte bara jag ser...

snön kommer när vårkänslorna kommer

2014-02-19 / 15:52:59

Ja när man äntligen fått upp hoppet för ljusare tider så begravs vi än en gång i snö.. Sen igår kväll har det bara öst ner massor av kramig snö här. Super fint är det. Men. Jag vill ha vår och värme NU!! Nåväl, mer snö väntar det, då det bär av mot Mora imorgon över hela helgen. Där det brukar vara en del snö såhär års. 
Jag ska ju, egentligen.. Åka tjejvasan på lördag. Jag har vart mycket skeptisk till detta iår, och ja det har hållt i sig. Jag vill verkligen inte. Orkar knappt tänka på det... Som ni vet är jag verkligen inte på topp just nu. Verkligen inte... 
Ja vi får väll se, får jag bestämme så kommer jag inte ställa mig på ett par längdskidor mer iår. Får alla andra bestämma så kommer jag tydligen klara 3 mil, vare sig jag vill eller inte... Vilket jag också VILL! Men nu snackar vi vad jag kommer klara av och inte.

Hoppas att jag har internet när vi är där uppe. Och då kommer det säkert poppa upp massor av uppdatering under helgen.
Nu; Åter till mig totala ångest.

Btw, införskaffade ett par riktigt fina vinter skor idag! Får ta kort på alla fina skor jag blivit rikare på den här veckan så ni får se :) 

äntligen!

2014-02-17 / 15:53:37

ÄNTLIGEN SOL!!! Som sänt från Gud typ!? Vart ute på en riktigt lång och riktigt go promenad och gud vad skönt det känns att känna solen i ögonen igen! Fick plötsligt liter mer energi, så skönt! Längtar som en galning till sommaren nu kan jag ju säga! Men ja, lika fort som mitt humör kan gå upp, lika fort kan det gå ner tyvärr. Lite läskigt hur mycket vädret kan beröra humöret faktiskt, jag är verkligen känslig! Har jag förtått...
Före min goa promenad så var jag och mamma i Strömstad, jag övningskörde med vilket var ett tag sen eftersom det var så himla snöigt och isigt. Men det var mysigt! Införskaffade två par nya vårskor, båda med platå så måste visa er snart! En trevlig tur med mammsen :) 

Nu ska jag luta mig tillbaka och kollar på några avsnitt av Vänner eller a Friends, plöjer igenom den med stormsteg! 


drömmer mig bort

2014-02-16 / 20:50:34

Drömmer mig bort till solsken och varma nätter. Drunknar ju i detta skitväder!! Inte ens någon idé att dra isär gardinerna, det ända man ser är ju massa regn som bara öser ner och det kan jag klara mig utan! 
Ska försöka sänka allt klago-skrivande här på bloggen... Känna som jag bara sitter och klagar på allting. Och ja, det gör jag med... För allt är faktikt bara piss!
Så ska försöka att bara uppdatera när jag har något att komma med. Har ju bloggen för att skriva av mig men ja några glada ord ska man väll kunna dela med sig av också ibland. Och jag har tyvärr inga såna att dela med mig av :/ 
Men ja, vi får väll se hur dte blir med detta! Kommer inte sluta blogga helt iallafall!
 

en lista

2014-02-15 / 22:10:00

Hittade detta illa tidsfördriv på Jennys blogg, så tänkte att jag kan göra den!

 

VEM

 

Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senaste sms av? Anna
Vem tänker du på nu? Att jag vill åka längt bort och se nånting nytt
Vem pratade du senast i telefon med? Farfar
Vems hus var du senast i? Är ju i mitt hus nu, men innan farfars
Vem önskar du var med dig nu? Vill inte vara med någon just nu
Vem är din favoritsläkting? Det kan jag verkligen inte välja, älskar alla i min släkt lika mycket!

 

VAR

 

Var är din mobiltelefon? På min mage
Var handlar du mest? skol-fiket?
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Cubus
Var åkte du senast bil? Från Loftet och hem

 

VAD

 

Vad åt du senast? ris och kött
Vad drack du senast? vet inte vad den hetter, nån läsk?..
Vad är det för färg på dina byxor? Grå mjukis
Vad är den närmaste saken som är blå? min munktröja
Vad har du på fötterna? mina skid-sockar, ända som håller värme!
Vad är din favorit färg? mörk blå och vinröd tror jag
Vilken film såg du senast? oj vet inte... Kollar bara serier just nu
Vad hör du just nu? Ingenting

 

HAR DU NÅGONSIN

 

Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Nej, inte vad jag kan minnas
Hånglat i skogen? ja
Tyckt att din kusin är het? Tänder såklart inte på mina kusiner! Men alla mina äldra kusiner tycker jag har snygga stilar!
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Jadå
Målat om ditt rum? Nä
Dansat framför en spegel? Självklart!
Fått hicka? Ja
Dumpat någon? Nej det tror jag faktiskt inte..
Stulit pengar från en kompis? Nej såklart inte!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Har jag säkert
Varit i slagsmål? Nej det kan jag inte tro, men nått syskon isf!
Smugit ur ditt hus? Nä inte direkt!
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Ja
Hånglat med en främling? Ja säkert haha
Älskar eller saknar någon nu? Ja det gör jag väll


glad alla ♥ dag

2014-02-14 / 18:45:33

Massa kärlek till er alla idag! Hoppas ni är med människor ni älskar :) Själv är jag hemma med min kära familj som den singel jag är :) Har ätit massor av god mat och även riktigt god efterrätt, som ni ser på bilden. Så nu sitter jag i total matkoma och myyser med tanken att jag har en hel veckas lov framför mig! Gud vad jag ska sova :)) 

Det var mest det jag ville få ur mig just nu, pussar, kramar och kärlek till er!

det var bättre förr

2014-02-13 / 22:34:08

Godkväll. Kollade runt här på gamla bilder och hittade denna från julen 2012. Alltså lite mer än ett år sedan, känner knappt igen mig... Men jag skulle gärna gå tillbara till those days! Då var jag inte nöjd med mig själv, hur jag såg ut. Men nu är jag ännu mer onöjd! Jag är mycket större nu, över hela min kropp. När jag ser på detta foto så var jag mindre i kroppen, och finare tycker jag. haha vilka glada meninger jag delar med mig av!!

Just nu sitter jag i soffan och ska strax lägga mig. Sov tre timmar förut men kommer slockna direkt! Helt totalt slut i precis hela kroppen! Brukar ju vara trött men denna veckan har vart helt sjuk! Speciellt idag! Men idag beror det väll på att jag var uppe till typ två inatt och drack vin hos Alice, suuper trevligt var det! Men jag var seg imorse när jag skulle till samhallen... Och sen stå och dansa (detta händer endast på min skola, Sinclair!) mitt på dan framför två killar som hade ett GRYMT gymnasiebarbete!! Svettigt och sjukt fett var det!! Och efter det var jag totalt död kan jag säga! 

Imorgon åker jag hem till Bullaren, firar alla hjärtans dag med familjen :) Som alla andra år... haha. Men det ska bli mysigt! Sen väntar ju att såååå efterlängtat lov nästa vecka ♥♥ Ska sova så mycket jag orkar haha ;)

Jävlar vilket inlägg det blev då... N är ni uppdaterade om mitt liv iallafall :)

så givande dag

2014-02-11 / 17:15:18
 
Godkväll! Haft en väldigt slapp dag, hade först sovmorgon till halv tolv, men lektionen blev inställd så då skulle jag börja kl ett för min enda lektion. Men när jag kom till skolan fick jag reda på att den också var inställd ;) Så givande dag!! Men stannade och kollade på ett gymnasie arbete och hängde runt lite typ. 
Nu degar jag i soffan men ska snart träffa Jenny! Så jag kommer ut lite iallafall istället för att bara gå och lägga mig... 

Hoppas eran tisdag har vart bra!

-

2014-02-10 / 15:08:14
Måndag och tankarna är låga. Vaknade med värk i magen, vet inte varför jag börjat få ont i magen titt och tätt på sistone men hoppas det inte kommer tillbaka! Sov iallafall en timme extre och masade mig sen till skolan. Vill bara hem och dra täcket över huvudet, inte prata med någon eller göra nånting. Bara kolla på tven och sova. När jag är såhär trött hela tiden så blir jag nästan depprimerad också. Fick btw tillbaka svaren från bledproven och dom visade att jag inte hade dålig ämnesomsätting. Allt var tydligen bra. Och jag blev så himla typ arg när jag fick svaret. För nu vet jag inget man kän göra åt detta. Vill bara få min energi på livet tillbaka. För jag vill vilja göra saker, roliga saker, viktiga saker. Vilja göra nånting över-huvvetaget.. Vet inte vad jag ska göra, och orkar ju inte ta tag i det heller. Vill bli glad igen. För just nu finns det inget som gör mig glad, och det som borde göra mig glad blir jag inte glad av. Om ingenting bra händer snart kommer jag gå i ide..

Efter skolan ska jag hänge med Lisa till ett möte och efter det är det raka vägen hem.

Söndag i sängen

2014-02-09 / 16:17:00

Dagen position

Hej söndag och bakis dag! Kom iväg på lite roligheter igår och det satte små spår ;) men har faktisk vart iväg bort till farfar idag för våfflor och os. Vilket gick super eftersom Hellner tog silver! Och tre svenskar bland dom 10 bästa, suveränt Sverige!!
Och ja efter det har jag bara legat i mitt kolsvarta rum men täcket över mig och massa serier, som en söndag ska spenderas ;) 
 
Åker till stan om några timmar så ska börja göra iordning här! Ha en fortsatt bra kväll

så fina favoriter

2014-02-08 / 16:40:38
En instagram bild från min såå fina kväll igår ♥ min instagram: golikemee
 

Hej på er denna lördag! Har nästan precis slagit mig ner i soffan här hemma i Bullaren efter att ha åkt från Uddevalla. Hade ju mina fina tjejer hos mig igår och vi hade SÅ KUL!! Vi hade så mycket att ta igen och det blev en så fin kväll med dom :) Hoppas det sker snart igen!! 
Alla sov över förutom Emma som åkte hem tidigare. Så dom andra åkte hem idag vid tolv :) Så glad att jag har dessa underbara vänner ♥
 

Nu väntar det snart god middag
och efter det hoppas jag att jag kommer iväg på en fest här i bullaren! Blev bjuden av en tjej som jag inte träffat ordenkligt på väldigt länge så blev super glad! Nu hoppas jag bara att pappa kan köra mig... För annars vet jag inte hur jag ska göra och vill så gärna dit :(

Ha en toppen lördag! 

äntligen fredag

2014-02-07 / 10:33:34


Ville bara kika in och önska er en fin fredag! Själv befinner jag mig på lektion 2 av 3 idag. Sitter och längtar efter mina fina tjejer jag ska få träffa sen ♥
Sitter även och väntar på att min läkare ska ringa, var på vårdcentralen i onsdags som jag skrivit. Tog några blodprover och andra prover som EKG och sånt. Men det visade inga fel så jag vänatr nu på svaren från blodproven som kan visa om jag har dålig ämnesomsättning eller något annat fel. Vill verkligen ha ett svar!! 

Ha en fin fredag, kram!

20140206

2014-02-06 / 12:30:43
Nån måndad gamal bild på mig.

Torsdag och trötthet, som vanligt.. Sitter nu på en håltimme och gör minsta möjliga! Började dagen med idrott i simhallen, simmat massa längder och rätt trött nu hehe.. 
Imorgon är det äntligen fredag vilket betyder att mina fina och saknade vänner hit till mig för en tjejkväll delux!! Vi har inte träffats allihopa sen i sommras tror jag, detta är på tiden med andra ord! Ska bli så himla kul och mysigt :) 

Hoppas ni mår bra allihopa. Massa kramar!

Grattis pappa

2014-02-04 / 20:27:38
Två bilder på min fina pappa när han var liten, eller ja på det västra kortet var han 14 år. En riktigt fin pappa jag har! 

Godkväll på er! Ligger i min säng här hemma i Bullaren just nu. Har åkt hem idag för ett fira min pappa som fyller år idag och även min farmor som fyllde i lördags. Vi har ätit en riktigt god middag hos farmor och haft det himla mysigt :)
Och andra anledningen till att jag åkte hem idag är att jag fått en tid hos läkare imorgon på morgonen för att kolla upp detta med min extrema trötthet. Hoppas verkligen att jag får något svar och kan göra nånting för att detta ska sluta! 

Hoppas ni alla har det bra, kramar!


orolig natt

2014-02-03 / 11:38:04
Två instagram bilder från helgen. min instagram: golikemee
 

Då var det måndag och verklighet igen. Stannade hemma första lektionen pga magsmärtor och trötthet. Har sovit jätte oroligt inatt.. Vaknade nedanför sängen och grejer, trodde klockan var sju när den var halv tolv.. Sen har jag vakant hela tiden. Ååååh hatar detta. 

Sitter iallafall nu på en natur lektion som snart är slut. Sen har jag bara en lektion kvar idag, efter det blir det väll hem och sova. 

Ha en bra måndag

tröttheten har hindrat mig

2014-02-02 / 17:30:00

Nu är jag hemma igen! Efter nästan 6 timmar i bil så ligger jag helt slut i sängen. Och det är väll så jag vart hela helgen, helt slut. Som jag alltid är nu för tiden... 
Det har vart en bra helg, men jag har tyvärr inte kunnat åka mycket skidor alls... Detta handlar om att jag är helt slut och trött hela tiden. Som ni kanske har märkt här i bloggen också. Jag har trott att jag bara är skoltrött oh tjee på livet typ. Men jag tror inte det längre. Jag tror det är något fel på mig för såhär trött ska man inte vara. Jag är totalt utmattad hela tiden och det är sjukt jobbigt! 
Har åkt och tränat väldigt lite den här helgen vilket jag tycker är så surt när det är nånting jag verkligen vill göra!! Men orken har inte funnits där och det har bara vart jobbigt när jag vart ute och åkt. 
Vi får se om det blir någon tjejvasa för mig iår.. Jag ska iallafall fixa en tid hos en läkare inom de närmaste veckorna så jag kan ta lite prover och se om det ger något svar. Men dom svaren kommer nog inte hinna komma innan tjejvasan tyvärr. 

Men ja jag har gjort så gott jag kan i spåren, tagit det väldigt lugnt som sagt. Sen fick jag skoskav igår också så då fick det bli lite promenad istället. 

Nu ska jag slappa i sängen innan jag ska resa vidare till Uddevalla för en ny skolvecka,
 

slide show
RSS 2.0