lite kända ansikten från mässan

2012-09-30 / 19:42:04
Ja här är lite bilder jag fick ner i mobilen efter mina två dagar på mässan, ni ser bland annat Camilla Läckberg, Martina Haag, Anna Jansson, Sofie Sarenbrant och Agneta Sjödin. 
Nu är de bara att vänta ett år tills nästa gång! :) Hoppas ni också kommer.
 

förvånad över att jag ens är uppe, men jaja!

2012-09-30 / 12:28:49
godmorgon på er, väldigt förvånad över att jag inte sov till typ tre eller nåt.. Vaknade nu och kan inte somna om! Så nu är jag bara trött har har en fruktansvärd huvudvärk!! Och nej, jag är inte bakfull, bara helt slut efter alla böcker och människor igår. 
Nu ska jag äta lite frukost, sen kanske gå ut och gå? Behöver röra på mig! Och sen kanske jag ska träffa en vän jag inte träffat på över en månad. Kul! :) 
Men nu: Maat! 

Ha en bra söndag :)

hela huvet är en stor gröt just nu

2012-09-29 / 22:37:35
Haha hela mitt huvud är kaos!! Har stått åtta timmar bland vimlet, röster i mikrofoner från överallt, allt folk, alla nya ansiken, all rörelse, all information man måste konsentrera sig på, att försöka överrösta hela mässans ljud så fort man ska säga nån nånting, försöka få ut så mycket information som möjligt på kort tid, till så många som möjligt, och leendet ständigt på läpparna! Jag är helt slut.. Mitt huvud är en stor gröt och jag orkar inte ens höra nångon prata med mig just nu, klarar inte av att lyssna på en röst just nu! Haha, jag är trött hela jag...mina öron, ögon, min kropp, MINA FÖTTER och mitt huvud klara inte mer ansträngning idag alls!! Så nu säger jag godnatt och tack alla som var på bokmässan, som gjorde bokmässan möjlig iår. Jag säger tack för iår också ses vi om ett år igen! 

Skulle ju lagt upp alla mina bilder nu hade jag tänkt, men de tar så jäkla lång tid just nu så jag orkar verkligen inte de. Men imorgon kommer alla kändis bilder upp! Och bilder från montern. Så kika in imorgon :) Tills dess kan jag ju bjuda på en bild iallafall. Den är på mig strax innan jag åkte vid halv sex-sex. Haha jag är helt totalt slut, kanske syns för boken håller jag upp och ner, och baksidan fram... Haha! NU ska jag sova!

bok och biblioteksmässan, uppdaterar imorgn

2012-09-28 / 22:10:39
Hej på er! Skulle ju egentligen satt mig ner och skrivit massa om dagen i Göteborg, har vart så spännande, roligt och super kul! Och utmattande... Men. Klockan är nu tio, jag kom hem nio nu ikväll och i morse stod jag upp 05.20 och ska upp 07.00 imorgon, och jag har inte sovit nästan nånting när jag pendlat idag. Så sömn är de enda jag tänker på och min hjärna klarar inte av mer idag.. Så ni får helt enkelt vänta fint tills imorgon kväll då jag även kommer hem lite tidigare och kan blogga då!
Nu ska jag bara vila upp mig för en lika hetsig och spännande dag imorgon.

friends

2012-09-27 / 20:38:01
Sitter här och förbereder mig för morgon dagen! Den är nära nu. Och guud va kul de ska bli :D ska ju då på den stora bok och biblioteks mässan i Göteborg imorgon och ställa ut min bok, för andra gången! Åh jag är så glad att jag fick vara med i år med!! :) Så jag är super peppad. Kommer doch att dö på Göteborgs centralen.. Ska nämligen gå från tåg till spårvagn eller buss för att komma till korsvägen där mäss-huset är. Centralen är stoor och jag är liiten, och oerfaren. Kommer gå vilse, få panik anfall eller nåt och ramla ihop livlös på marken mitt bland alla på centralen! Haha nejdå, får ringa Maria så får hon vara vägbeskrivare ;) 

Annars har min dag vart bra. På sista lektionen skulle vi ut och fota fula bilder i Uddevalla som jag skrivit om innan! Fick allt några fula bilder på fula saker ;) Men bilderna ovan är inga av dom!! Såklart :) Första bilden är på William och Joel, och andra på mina närmaste vänner i min klass, så fina är vi :) 
Sen efter vi slutade vid två åkte jag och Alice till Torp en sväng! Köpte ett skärp, ett naglack och ett mobilskal :) Också lite tråkiga saker som smink och så.. Men jag är nöjd! :) 
Nu ska jag göra iordning lite, sen sätta mig framför teven tänkte jag. 

Vi hörs imorgon! 

en grå torsdag i septemper

2012-09-27 / 09:40:31
Hej. Här sitter jag på en engelska lektion och ja de ser ju inte ut som jag kommer jobba nånting... Har vart och tagit skolkort så missat väldigt mycket av första lektionen. Hoppas skolkortet blev bra iallafall! 
Ja idag är de bara grått och trist, inge vidare roligt :( Vill ha ljusa fina höst dagar! Inte gråa och regniga.. 
Annars idag ska jag ha två media lektioner nu här nest och sen slutar jag. Då då far jag till Torp är de tänkt :) Och sen åker jag hem med sena tåget. 
Så ser de ut! Ha en bra dag 

when I see you... no I can't explain what happens in me then..

2012-09-26 / 20:21:00
Dagens outfit: Kofta - Bik Bok || Bluse - H&M || Kjol - H&M || Knästrumpor - Lindex (tror jag) || Väska - H&M || Halsduk - Stickad av mormor || Ring - Indiska || Skor - Converse

Hej på er. Nu har halva veckan gått och nu återstår bara den roliga delen :) Eller morgondagen kanske inte är nåt å se fram emot.. Mer än att jag ska till Torp tror jag! Ska kolla på lite saker och eftersom jag slutar vid två passar de bra. De som händer mer imorgon är att jag ska ta skolfoto, men de är inget att se fram emot.. Har bara ångest över vad jag ska ha på mig.. Mas! 
Annars har dagen vart lite upp och ner, har inte riktigt vart på topp, försökt å få mig glad genom att kolla på typ 4 avsnitt av That 70's Show, blev ju glad för stunden iallafall, tror hela skolan höra mina skrik-skratt.. Haha! 
Men som sagt, de gick bara för stunden. Dålig dag i övrigt. Inge vidare, orkar inte bry mig om ett skit längre! Varför bry och ödlsa tid på nånting som aldrig funkat eller gått, och aldrig kommer göra heller. Orkar inte. 
Saken blir då klart inte mycket bättre av att jag, när jag ska gå på bussen sista biten ser en gamal "bekant" "vän" ,saksam.. Som jag iallafall inte ville se! Inte borde se, som jag såg och de försörde allt. Som de gör varje gång när jag inte borde se den personen. Och vipps! Så står personen tydligt i synhåll. Och jag får börja om från noll, igen. 
Fan va jag hatar detta. 

Okej känner att de var lite onädig information kanske!! Men de är så de är! Så nu vet ni nåt ni inte behöver veta. 

Nu ska jag sova, skönt! Sova och hoppas på morgondagen. 

fan va ketchup

2012-09-25 / 20:23:14
Haha dåligaste rubriken någonsin tror jag!! Men vi har sagt ketchup hela dan idag som betydelsen typ "fan va fett" eller "fan va coolt", så de fick bli rubriken denna kväll! ;D 
Har precis kommit ut ur duschen typ, fryser så jag vet inte vad! Så fick bli en varm, rykande dusch nu innan jag ska lägga mig strax. Så nu har jag fått upp lite värme! 
Sen har de inte hänt mycket, åkte hem med två tåget, kom hem vid halv fem och ja sen har jag bara kollat på The Vampire Diaries typ.. Tänkte faktiskt sätta på ett avsnitt till nu innan jag stänger ögonen och sover tills imorgon, är väldigt trött. 

Vill också säga  att jag är så glad för dom flesta av mina närmaste vänner! Som nu nästan alla är med underbara killar, i eller påväg in i ett förhållande. Så glad att se er så glada och med sån glädje i era ansikten ♥
Ni är så världa de! :)
Själv hoppas jag fortfarande på de omöjliga, att få en glimnt av nåt liknande. Men de där hoppet försvinner mer och mer för varje dag. Men de är nåt för sig. 
IALLAFALL! Jätte glad för mina fina vänners skull ♥

art never comes from happiness.

2012-09-25 / 11:30:09
Sitter på en media produktions lektion. Vi har kollat på lite gamla, fula bilder (meningen med dom var att dom skulle vara fula) och nu ska också vi göra fula bilder. Vi har gjort en reklam affisch som ska välkomna folk till Uddevalla, klippt ihop några fina bilder och skrivit något fint. Och nu ska vi göra tvärt om. Vi ska ta några fula bilder på Uddevalla, du fulaste vi hittar! Och klippa ihop de. 
Kul! Haha ;) 
Men just nu sitter jag och ska skriva ut mig första affisch. Vilket tar ett tag.. 

Ska snart gå och äta med, spagetti och köttfärssås står de på menyn, tredje dan i rad för mig, men de är gott! :D 

Ha de bra. 

Bild från Tumblr.

I don't think anyone understands.

2012-09-24 / 20:45:21
Outfit bilder från idag. Tagna av Lisa. Shorta - Grangården // Linne - H&M // Shorts - H&M // Knä strumpor - H&M // Halsduk - Stickad av mormor // Klocka - Ur&Penn // Ring - Indiska // Skor - Concerse
 
Kom hem för bara en liten stund sen. Åkte till Jenny lite efter jag kom hem från bussen förut, åt lite innan jag drog och så. Men så skulle Jenny för besök nu så då fick jag åka lite oväntat hem igen. Glad för din skull! 
Annars har väl dagen vart bra, eller nej. Tänker jag efter har den faktiskt inte alls vart särskillt bra. I morse var tåget försenat en halvtimme till och börja med, sen hade jag dedär provet första lektionen som jag inte riktigt vet hur de gick på.. Nåt som var bra idag var väl att jag slapp redovisa för jag hann inte för allas tog så lång tid. Så nu kan jag förbereda bättre tills på onsdag. Sen hade vi digitalt skapande med, fick väl inte så mycket gjort kan jag väl erkänna.. Ingen lust alls! Fantasin till att göra två kollage fanns ingenstans idag! 
Hoppas resten av veckan blir bättre. Som de ser ut imorgon blir kanske inte vädret de bästa.. Varning klass 1 i nedebörd är ju inget att se fram emot direkt kanske. Får hoppas på de bästa, åtminstone på att tåget kommer! 
 
Ska gå in till soffan nu strax och kolla på underbart är kort. Sen lägger jag mig direkt efter de är slut. 
Orkar inte med mitt liv just nu. Kort, väldigt kort sagt. 

söndags ångesten

2012-09-23 / 14:45:38
Sitter inne vid teven och myser och känner mig riktigt, riktigt mätt efter alla goda vofflor! Muuuumms :) 
Försöker plugga men de går ju sådär.. Ska göra en redovisning som ska vara klar imorgon om Camilla Läckberg. Har ju kommit en bit iallafall! Går ju lättare när man iallafall är intresserad av de man ska redovisa om, men ändå.. Sen ska jag plugga till ett prov i källkretik som jag också har imorgon, tycker de är svårt faktiskt! Men de tycker ju alla andra också så ja... 
Men jag har verkligen noll motivering till att plugga just nu!! Ingen motivering alls. De suger. 

Men ja ni får ha en fortsatt bra söndag så ska jag fortsätta söka på information om Camilla. 

meningslös dag och kväll, egentligen

2012-09-23 / 01:13:00
De enda jag har gjort idag efter att Lisa åkte vid ett är att jag har sovit (tänkte plugga när Lisa åkt, blev så att jag tog fram de jag skulle plugga men somnade efter en kvart och sov till halv sex.. Undra hur lätta jag kommer somna nu liksom!) sen har jag kollar på serier och nu kollade jag precis på Avatar. Det märks att jag gör allt för att inte plugga!! Hallå!? Jag vill ha lite fritid här!? Får väll plugga skiten ur mig imorgon.. Har lite dåligt samvete nu faktiskt. Har ett prov och en redovisning på måndag, goood! :D....

Men! Jag får väll lägga mig och försöka sova, kan ju runda av kvällen med ett avsnitt av Svensson Svensson kanske? Haha ;) 
Godnatt! 

Bild från Tumblr

de bästa på länge

2012-09-22 / 13:21:11
Godmorgon! Sorry för att jag inte uppdaterade, de var de sista jag tänkte på igår. Men nu så :) Var med fina Lisa igår :D hon hängde med mig efter skolan, vi lagade lite mat och sen satt vi och prata om allt mellan himmel och jord verkligen!! Underbar är hon :) Sen satte vi på en film och tjocka oss med chips och massa gottgott! Mycket behövligt :) Men ja vi hann inte se så mycket på film innan de kom två epor och tvingade med oss ut och iväg! Men de var kul. Åkte runt överallt, en sväng in på ungdommsgården och hälsa på alla små barnen och sånt. Sen stod vi hemma hos mig och köta ett bra tag! Så vi kom väl in vid tolv och sen somna vi vid halv två eller nåt, ingen aning! Hahah sen när jag vaknar på mrgonen får jag höra allt jag gjort i sömnen.. HEMSKT!!! Jag hade pratat med massor av folk, som att jag typ var på fest. Mendan Lisa låg bredvid och gap flabba! Och helt plötsligt hade jag vänt mig om och bara "VEM FAN ÄR DU" och sen "aha Lisa.." innan jag la mig ner igen och sov... HAHAHA JAG ORKAR INTE!!!! Usch!!! :( Men ja Lisa tyckte de var kul iallafall......... 
Och nu idag har vi bara käkat frukost och pratat innan hon åkte hem nu för en liten stund sen. 
Har vart jätte kul och mysigt :D 

Nu ska jag bara ta de väldigt lugnt, kanske kolla på serier eller nåt sånt, standard! 
Så ni får ha de så bra :) 

Bilden är på mig och Lisa igår.

du vill inte se mig i ögonen mer

2012-09-20 / 15:36:03
Kom precis in från en skön springtur/powerwalk, så skönt! Så nu är jag utmattad och de känns bra! lagom bra väder ute också, inte för varmt och inte för kallt :) 
Annars händer inte så mycket just nu, ska duscha och sen tänkte jag sätta mig fråmför teven. Får se om jag pluggar eller sätter på en film... Borde plugga! Speciellt matte. Bara de att jag inte fattar nånting och de är ju inte en själ hemma som kan hjälpa mig heller! Så får väll bli svenska isåfall. 
Men ja, först en dusch och kanske lite att få i magen. 

Lisa hälsar

2012-09-20 / 09:16:14
Godmorgon på er! Eller en kall morgon.. ;) Åkte moped till bussen och de var hela 3,5 grader! Inte okej... Men de piggade ju upp, sen såg jag på Thats 70's Show på tåget så nu är jag på gott humör iallafall! :D Fast engelska som jag nu har är ju inte så uppiggande :( har de i 1 timme och 35 min, segt! Men jag slutar iallafall tidigt idag så får väl vara glad för de :) är hemma redan vid två! 

Ha en fortsatt bra dag.
 

nobody

2012-09-19 / 21:32:00
Photo: Tagen på/av mig. Redigerad av mig.                       Tunika - Cubus 

i know i've said it a million times, but i'll only stay with you one more night

2012-09-19 / 21:06:08
Photos: Tagna på/av mig. Redigerade av mig.
 
Ja nu är de strax lägg-dax. Skulle lagt mig tidigare tänkte jag men så kom jag på för typ 3 kvart sen att jag hade en inlämning tills imorgon på nånting vi skulle göra i media komunikation.. Så de var bara att sätta igång med de! Vet inte hur bra slut resultatet blev men de är ju alltid bättre än ingenting.
Haha tog en joggingtur/powerwalk förut och gud va de känns i benen, haha! Märks att jag inte rört mig på nästan tre veckor..! Men nu är de ändringar på de och tillbaka till hur de var före förkylningen! Kanske tar en tur imorgon med? Går de som jag hoppas är jag hemma vid två imorgon. Har bara två lektioner och slutar halv 12, gött!! 

Hoppas ni gillar bilderna! De var överraskningen jag nämnde igår kväll ;) Tog dom igår men hann inte redigera dom så jag tog mig tid idag. Var ju inte världens bästa ljus och de skulle gå fort och ta. Men jag blev faktiskt nöjd ändå! Har några till också som jag bjuder på nån annan gång :)


Godnatt

ledig dag

2012-09-19 / 13:23:05


Vaknade till liv vid tolv idag, skööönt å sova! När väckarklockan ringde 05.20 i morse njöt jag må ni tro när jag bara kunde luta mimg tillbaka och blunda igen ♥ 
Nu kollar jag på på Harry Potter med mamma, mys! Ska kolla klart och sen tänkte jag gå ut och springa eller nåt, jag är ju trots allt frisk nu!! 
Hoppas ni har en bra dag med fint väder. Puss och kram eller nåt :)

Tuesday evening

2012-09-18 / 19:57:59
Ja GISSA vad jag vart ute och gjort precis!? Ni kan ju gissa på också får ni svaret imorgon eller på torsdag :) Kanske inte är så svårt att gissa men.. Bilden ovan är en ledtråd. 
Nu sitter jag inne i min säng med en mellodi av Håken Hällström i öronen och två datorer framför min nos. Fin kväll! Och de bästa med den är att jag inte behöver gå och lägga mig inom en timme! För imorgon har jag K-dag, vilket är likamed typ studiedag och de betyder ju ledigt! Och med de sovmorgon :D så behövligt!! Har längtat efter den här sovmorgon jag ska ha imorgon hela dan idag! Haha! Så jag sitter här och taggar till ;) Ska sätta på en film tror jag, kanske ta en dusch och sen gå och lägga mig när jag vill! Blir väll inte så sent ändå för jag är super trött, men morgon-ångesten behöver jag ju inte tänka på så de underlättar endel! 

Sov gott alla ni :)

heartbeats

2012-09-18 / 11:32:00




Sitter på en media lektion och är klar med de jag skulle göra så jag passade på att redigera några bilder jag tog i lördags på Älgemon som jag inte hunnit. Var längesen nu jag tog bilder känner jag. Men jag är mycket peppad för att ta fler! Så vänta bara :) 
Nu ska vi packa ihop och käka, mums :) Slutar även ett idag, så jag tar nog två tåget, om jag orkar sitta i tanum i 50 min då! De är frågan. 

Bilder fotade och redigerade av mig. På mig. 

please don't be someone who hurts me

2012-09-17 / 19:12:51


Godkväll. Trött som fan men de hör väll till. Sitter i köket och pluggar, ska förbereda en genomgång så jag håller på med de. Och jag kan inte koncentrera mig om jag sitter på mitt rum för då hittar jag tusen saker som behöver göras! Så köket passar bra för mig. Har lite tända ljus framför mig och i öronen hörs mamma ljudbok vilket lugnar ner mig faktiskt. Och magen är fylld med mat, detta gillar jag.
Dagen har annars vart kaos och helt upp och ner. Började med att jag skulle köra moped till bussen i spöregn, men som tur var så gick mamma upp och körde mig :) Sen när jag kommit till Hällevadsholm, ställt mig i en kall busskur så får vi reda på att tåget är försenat en kvart. Slutar med att de kommer efter en timme och 20 min!!!! Fyfan för västtrafik asså. Hur tänker dom som har hand om allt!?!? Man blir så jävla arg!!! Kan inegnting funka!?!?!? Och ersättnings-bussar, vet dom vad de är för nåt eller!? Verkar ju inte så direkt.... 
Ja jag kom till skolan vid halv tio typ. Missade iallafall ingen lektion för jag började inte fören 10.10. Och då hade jag två feta lektioner, historia och svenska. Och sen var de diggitaltskapande i 2 timmar och 30 min, fett. trött. var. jag. efter. de. Och då! 1 och 1 halv timmes tåg, buss och bil innan jag kom hem. 
Så ikväll ska jag lägga mig vid åtta eller nåt, vad är klockan ens? A tio över sju, så ska snart sova. 

Hoppas resten av veckan blir bättre än den här måndagen! 

Är du som alla andra kan jag bara vända mig och och gå nu direkt. För isåfall är jag inte intreserad och vill inte få något att bli sårad över.



jag kan bara se dig le i mina drömmar.

2012-09-16 / 17:14:00
 Ni kanske vet att jag drömmer väldigt mycket. Har nämnt de här förr. Tycker de är skit jobbigt! Har inte alltid drömt såhär mycket men nu i sommar och nu med så har jag börjat drömma nästan varje natt! Vet inte varför jag gör de nu men ja. De är sjukt jobbigt! För jag brukar drömma om personer jag inte vill ha nånting med att göra längre, personer jag försöker glömma. Speciellt en. Och jag drömmer saker som den och dessam personer som jag så gärna vill ska slå in! Men jag vet ju att de inte kommer göra de såklart. Och detta gör att jag får upp hoppet lite, lite till. Vilket jag inte ska!! 
Som tur är så glömmer man ju frömmar väldigt snabbt, vissa iallafall. Igår drömmde jag en dröm jag forftarande mins i minsta ditalj, en sån dröm jag vill ska vara sann, som verkligen krossade mig när jag vaknade. Har tänkt på den konstant sen jag vaknade. Att man kan må så dåligt av att tänka på omöjligheter.. 

Du fick mig att falla för dig än en gång, du fick mig att bli kär en gång till. Du fick mitt hopp att resa sig, innan jag vaknade och allt var krossat,försstört och de ända jag tänker på är allt som är förlorat, förstört och borta. 
Jag kan bara se dig le mot mig i mina drömmar nu. 
 

 
 

min helg!

2012-09-16 / 14:40:01
 
1: Jag och Simon på veckans sista lektion, estetiskkomunikation. 2: Jag och Maria på tåget hem, de är Elin som tog kortet som varken jag eller Maria hade träffat sen skolstarten typ! As roligt att träffa henne!! 3: Jag som leker lite hemma hos Jenny innan vi skulle till Johanna i Grebbestad för att piffa upp oss inför kvällen! 4: Charmiga Jenny och hennes lika charmiga bror också hemma hos Jenny innan vi åkte till Grebbestad! (ny rad) 5: fest pinglorna Josephine och Saga när festen var i full gång! 6: Jag och fina Ella på toaletten 7: Mina och Angelicas sockar efter att vi vart ute och gått lite, la upp den på fecebook och på nåt vänster blev de skrivet: Vattnet gick... Haha! 8: Min och Jennys frukost vi fick i oss i lördags, huvudvärken bara spruta och värken fanns i hela kroppen! Fyfy för de! (ny rad) 9: När jag äntligen kom hem så skulle vi till Älgemon, mådde inte så jätte bra, huvet dunkade och jag var helt kass! Så la mig ute på alltanen med datorn i knät en stund. Lite jobbigt med solen men de gick ändå. 10: Gick en liten promenad på kvällen i min lilla snigel tackt, men de var skönt! 11: en till bild från promenaden. 12: Satte mig nere på bryggan när de börjde bli mörkt och satt där ett tag med en kofta runt mig och kände den kalla vinden i håret. Jag älskar att sitta där. 

Har inte så mycket mer att tillägga när jag skrivit om alla bilder. Fredagen var kanon! Dansade skiten ur mig och hade super kul verkligen!! Fick sota för de igår dessvärre :/ Men de här ju till ;) Var vart lite nere både idag och igår, så ja jag tar de lugnt. De är så de... är. 

Hoppas ni all haft en fin och bra helg! 

you dont care at all

2012-09-14 / 13:26:52



Sitter i skolan nu och har en låång go rast! Börjar om typ 45 min och har haft rast i två timmar redan. Gött. 
Hade gympa förut, vi var i styrkerummet vilket var jävligt gött! Men nu känner jag bara att jag saknar gymmet ännu mer.. :( Men de var skönt att känna att man har muskler. Och nu sitter jag är trött i hela jäkla kroppen! Go känsla ändå. 
När vi slutat för idag tar jag tåget med Maria och ELIN! Har inte träffat Elin sen före skol-starten så ska bli rikitgt kul att se henne :D Göteborgs tjejen som hon nu är. Sen ska jag åke hem till Jenny och käka och sen vidare till Johanna på för-ferre innan vi tar en buss till Tanum för party party!! Och så går jag och Jenny hem till henne i Tanum nån gång inatt och sover där. Är inte så taggad på party just nu men jag får väll tagga till innan kvällen! 

nu ska jag va social med alla här :) Vet inte hur jag kommer uppdatera här fram tills imorgon, kan komma upp nåt inlägg säkert :) Annars så uppdaterar jag nog instagram under kvällen! Där heter jag golikeme om ni vill förja mig. 
Puss och kram.

autumn

2012-09-13 / 17:26:31

Jacka - H&M // halsduk - gjord av mormor // linne - Vero Moda // kofta - Vero Moda // leggings - Bik Bok // skor - Converse



Här står jag och steker pannkakor och bloggar! Haha typisk torsdag efter skolan ;) Pappa kommer snart hem och då ska maten va klar.
Dagen har vart bra! Slutar ju tidigt på torsdagar så de är ju skönt. Hade iallafall tre lektioner, fyra med en liten kort mentorstid med. Och två av dessa lektioner var madia lektioner så de är ju kul :D Och den tredje var 95 min engelska, inte lika kul ;) 
Man ja som sagt, skönt att sluta tidigt! Kom ju med två tåget istället för fyra tåget. Och haha jag somnade på tåget nästan direkt! Och sov ända tills typ 30 sekunder innan jag hörde "nästan station Tanum, Tanum" rätt maxat tycker jag! 

Ja nu ska jag steka klart dessa pannkakor, lyssna på P3 och ja sen kanske se en film och somna i soffan? Låter ju inte fel direkt! 
 

Du kanske inte skulle vart bra, även fast du skulle sett nåt i mig. Vem vet. Du såg aldrig nåt i mig, och kommer kanske aldrig nånsin se mig alls igen. 
All tid är förbi och borta nu. Jag står på noll och du springer upp mot plus i hög fart här ifrån.

you get to know me better and better every day

2012-09-12 / 19:30:23
Nu är jag äntligen hemma, och har äntligen ätit :) Så ska snart duscha tänkte jag och sen kolla nån film eller nåt sånt, eller bara sova... Haha. 
Dagen har gått bra! Inte så mycket att säga, lite vanliga lektioner sådär, hade datakunskap sista så vi hade ingen svenska. Så nu kan jag lite mer om min mac! :)
Annars då? Ja de är som de brukar :) Jag är mestadels trött, men! Jag har så himla kul under tiden! Gillar verkligen min klass och ja hela jäkla skolan och alla som går där! Helt fantastisk vad de är skönt att gå på Sinclair! Om man gämför Sinclar med tex Angeberg som är grann skolan så är de som svart och vitt typ. På Angeberg måste man klä sig på ett visst sett, helst märkeskläder för att verkligen passa in - på Sinclar går folk i precis vad dom vill! De kan vara typ sky höga platåskor, plagg spridda i hela regnbågens färger! Eller nåt super duper enkelt, vad som helst som man är bekväm i! 
På Angeberg kan man inte prata med vem man vill, vet inte varför riktigt? - På Sinclar pratar ALLA med ALLA, stämningen på skolan är den skönsate som finns! De är glada och upppiggande folk precis överallt, de är bara att haffa tag i nån! Känner man dom inte? Ta kontakt då? Alla är trevliga! 
På Angeberg sitter alla tysta och fokuserade, ordentliga och ordningssamma - På Sinclar går folk runt i teater dräkter, åker longboard i korridorerna, sitter på en bänk och spelar gitarr eller sitter vid flygeln och plinkar. Musik och radio hörs både här och var, de går runt folk med stora filtar om sig eller så ligger dom som slängda trasor på en soffa. Haha!
Ja, jag älskar Sincair!! Och jar har inget ont om Angeberg på de sättet! Jag valde bara en av Uddevallas gymnasieskolor. Folk som går Angeberg trivs ju där och de ska dom verkligen fortsätta med! :) Men jag själv skulle aldrig klara av att gå där tror jag, för mig finns inget annat alternativ än Sinclair! :) 

Nu ska jag duscha! :D

Bilden är på mig och Lisa igår! ♥

Onsdag

2012-09-12 / 08:38:26
Godmorgon! Tro de eller ej! Men jag käner mig faktiskt pigg efter alla timmars sömn jag fick igår! De jobbiga är ju bara att om jag alltid ska få så mycket sömn så har jag typ bara en timmes vaken fritid hemma varje dag.. Men, sova är ju livet! Eller? 
Kom precis till skolan iallafall, har köpt en liten dricka och sitter nu i "chill rummet" som vi kallar de med Maria och Anna, vi har individuellt val nu på morgonen. Och då har man antingen språk eller valfritt till studiepass. Vi kände inte behov av studiepass så vi har håltimme nu till 10.20, go morgon! 
Slutar för övrigt tre idag, så ska ta sena tåget hem. Och ja vem vet, kanske sova när jag kommer hem? Mycket möjligt!! 

Hoppas ni är pigga, glada och poseítiva denna morgon :) Ha en bra dag!

a day at school

2012-09-11 / 21:04:28


Gokväll på er. Haha jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter! Fyy, men jag ska bara skriva några fina rader här sen ska jag sova, igen... Idag sov jag först på bussen till tåget, sen på tåget till skolan, sen var jag helt totalt slut på första lektionen som var en timme å 25 min matte... Och sen piggnade jag till på andra lektionen som var mediaproduktion och då fick vi gå ut och fota Uddevalla stad. Sen slutade vi faktiskt för dagen... För den tredje och sista lektionen blev inställd. 
Så jag åkte två tåget till Tanum och gick ner till skolan och sprang runt där som en idiot med Lisa Hansson för att hinna fråffa så många lärare och saknade kompisar som möjligt var! Riktigt kul! 
Sen kom jag hem, satte på en film, åt lite mat och sen somnade jag vid typ kvart över sex framför filmen.. Haha de var jag som satte på den, men jag var väll den enda i familjen som inte kollade på den typ.. Men jag sov nu till lite över åtta iallafall... Dumma mamma lät mig inte sova mer :( Men jag är fortfarande as trött så jag ska lägga mig igen nu, hatar detta... Alltid trött, alltid helt jävla slut. Jag vill ha en lägenhet, i Uddevalla, NU! Jag blir iallafall körd till bussen imorgon.. Yeey. Kan stå upp hela tio minuter senare och jag slipper frysa ihjäl påvägen till bussen! Possitivt! 

Bilderna är tagna idag, av mig, på Uddevalla, på mig och en bild på Lisa Broberg! Oooch bilderna är även redigerade i photoshop! *hoppas ni är stolta över mig*

Godnatt!

Hos Johan

2012-09-10 / 20:55:08
Hej kära ni!

Sitter nu hos Johan och kolla på xfactor och dricker loka.
vi har även lekt fotomodell, som ni här under. 
Bloggar antagligen sen när jag kommer hem, puss&kram!

jag stannar, där jag väntar, å jag längtar.

2012-09-09 / 21:12:15

Har stått framför garderoben nu i två timmar nu.. Blir galen på kläder ibalnd. Bilr trött påt! Eller jag älskar ju kläder! Men ibland blir man ju bara helt yr i bollen av allt! Får se vad jag tar på mig imorgon, känns som jag bara har "uppklädda" kläder om ni förstår. Jag vill ha på mig nåt bekvämt! Även fast jag trivs jätte bra i fina blusar och massa smyken. Men nu syftar jag på bekvämt som en tröja och kofta bara liksom. 
Haha orkar inte med mig själv... Nånting får jag ju alltid på mig! 

Ska lägga mig snart så jag inte får en hjärtatack när jag vaknar i morgon pga för lite sömn..  Så godnatt på er :) 

Jag är arg på mig själv för att jag inte såg när du blev såhär, för att jag inte backade innan du blev den du visar nu. Förr var du så snäll. Jag kunde sova i dina armar och du höll om mig. Och du kunde visa för alla att du gjorde de. Som om jag betydde nånting för dig. Vilket jag aldrig gjorde.. Den du visar nu att du är e ett svin. Som inte ens kan se på mig längre, som inte ens kan säga till mig att jag inte betyder ett skit för dig, att ingenting vi gjort har betytt ett skit för dig. För nu vill du ha alla andra, alla andra förutom mig. 
För en månad sen kysste du mig och höll om mig. Nu vänder du  dig om och försöker komma bort från mig så fort som möjligt när du får en skymt av mig. Säger jag hej kollar du åt ett annat håll, som jag inte är där. 
Vad fan hände egentligen!? Vart tog du vägen? Eller har jag bara inbillat mig att du ens var där? Har jag bara inbillat mig den bild jag hade av dig förr. För detta är inte de. 
Jag är arg på mig själv att jag inte backade tidigare. För jag gick så långt att jag inte hittade tillbaka.

så spenderar man söndagar hos mig.

2012-09-09 / 14:26:04


Herregud vad jag har börjat kolla på serier! De går i perioder ;) Just nu kollar jag på tre olika. Bland annat The Vamipre Diaries. Älskar de! Får inte nog liksom. Så nu är jag inne på tredje och sista säsongen, sorgligt! Bilden ovan är från ett av avsnitten jag kollade på idag, de är ju så fint sagt att jag nästan börjar gråta. Och DE är inte ovanligt när jag kollar på serien kan jag ju säga!! 
Nu ska jag förflytta mig från sängen, till soffan. Och kolla på Ensam Hemma 2 som jag såg skulle gå nu. Mysigt mysigt. 
Haha tycker ni inte jag lever väldigt intressant om dagarna!?!? 

Vi hörs när vi hörs :)

de var den natten

2012-09-09 / 10:56:00


Godmorgon. Ja jag mår faktiskt bra idag! Känner av huvudvärken men de är väll de man får räkna med. Känner praktiskt taget ingenting. Så de är ju braaaa. 
Ja vad hände igår? Jag åkte bort till Crusaders vid ja kanske halv tio. Var så sjukt lite folk!! Brukar vara proppat med folk men igår vad de jätte lite, så de var ju tråkigt så sätt. Men ja kul var de ju ändå så men. De var ju bara dansbands musik också, vilket de inte brukar vara annars. De brukar ju vara lite dansband med sen brukar de ju komma nån DJ med. Men de var de inte den här gången... Lite tråkigt de med! Fick iallafall buggat lite grann :) 
Sen kom de ju folk och vissa personer som inte borde kommit, speciellt en då! Som inte alls borde kommit. Fan va folk kan vara trevliga... 
Fuck this shit!!!. 
Sen sov Evelina hos mig med, så vi åkte hem lite innan halv två. Och somna typ direkt. 

Så nu har Evelina precis åkt och jag ska nu kolla på film och inte lämna sängen tänkte jag. De är ju fint väder ute men jag kan inte träna för jag är ju fortfarande väldigt förkyld och ja vad ska jag ut och göra då? Kallt är de med... :( 

Ha en bra dag! 

Jag vill bara ha ett ärligt svar på en fråga. Bettyde nånting av allt de vi haft och gjort nånting alls för dig? Nånting över-huve-taget? 
Vet inte ens om jag vill höra svaret längre...
AS.

i love the bed

2012-09-08 / 16:19:11

Har legat i sängen under täcket precis hela dan, fryser så jag vet inte vart jag ska ta vängen! Varför är de så kallt här inne!? Eller är de bara min kropp som fått fnatt? Jaja, jag har åt minståne hunnit se trre avsnitt av Anna Pihl, tre avsnitt av The Vampire diaries och typ två avsnitt av That 70's Show, inte dåligt!!
Tvingade mig iallafall upp för en stund sen för att duscha, men jag blev då inte varmare för de! 
Ska snart äta och sen får jag se vad som händer. Allt är kaos just nu och jag orkar inte... Fan. De ska då alltid bli såhär -.-

in my dreams

2012-09-08 / 11:39:09
Godmorgon på er. Vaknade nu precis upp ur min typ fjärde dröm den här morgonen och nu orkade jag inte somna om. Hatar att drömma!! Ibland har jag ingen aning om jag har upplaft saker eller om jag har drömt dom! Och de händer typ hela tiden nu. Väldigt väldigt irriterande...Nej fy, den här morgonen/ntten har vart kaos med drömmar. Mycket mer än vanligt!! 

Så, vad händer? Jo just nu är jag ensam hemma så de händer ju inte allt för mycket. Funderar på att sätta på en film och bara ta de lugnt och inte lämna sängen. Dock börjar jag bli ite hungrig.. Konstigt!! 
Ja sen ska jag väll inte göra nåt speciellt idag, bara förberede mig för ikväll typ. Ska väll äta middag här hemma och sen får jag se vart jag ska... De är inte bestämt än nämligen. Så ja jag får se helt enkelt. Ska till Crusaders nån gång under kvällen iallafall! Och så vet jag att jag ska stå där och sälja korv mellan tolv och ett, vilket jag fick reda på nu... Jaja. Jag slipper betala inträde till festen iallafall så de är ju positivt. 
Och sen ska Evelina slummra här hos mig också. 

Vad ska ni göra ikväll? nåt kul hoppas jag!! :)

i brist på annat

2012-09-07 / 16:17:32
Står i köket och lagar lite mat, eller ja jag väntar på att de ska bli klart... Också tänkte jag att ja då kan jag blogga! :D haha! Ikväll händer ingenting, sitta hemma i tv-soffan låter ju som en plan! Och så var de ju pluggningen... Ni tror väll inte jag har pluggat idag? Nej ni tror rätt. Jag somnade framför bygglov... Attans!! ;) 
Men ja de straffar mig ju bara ännu mer. Böckerna ligger fortfarande kvar. De är maaaassor av matte! En låt jag ska översätta från svenska till engelska och sen ska jag skriva en uppsats i svenskan. De går bra nu!! ;) 
Men nu får jag fortsätta med den här maten, steka fiskpinnar står näst!

godmorgon

2012-09-07 / 13:54:16
Haha så fin är jag just nu... Sitter framför teven men lite frukost och en rolig facebook konversation men fina vänner som sitter på Sinclair och har rast. Bra morgon! Eller eftermiddag... ;) 
Nu tänkte jag plugga som jag lovade igår.... Yeeey :( 
Ha de bra 

and now there is no you

2012-09-06 / 21:06:34
Ligger i sängen med två  datorer efter att jag blev utslängd från min plats i vardagsrummet där jag legat ända sen jag kom hem vid två. Jag är helt slut... Gillar inte detta ett dugg :( Också har jag massor av läxor jag inte borde vänta med, men jag orkar ju verkligen inte plugga med den här huvuvärken som inte släpper! Får väll ta de imorgon när jag är hemma hela dan. För nu är de bestämt att jag är hemma imorgon. Inte ett dugg värt att gå till skolan och sen bara vilja åka hem för att jag mår dåligt. En repris från idag är inte behövligt känner jag.
Har inget att skriva direkt... På lördag är de fest!! Så jag har bestämt att då är jag fullt frisk! :) Kan ju inte missa en kväll på Crusaders liksom! Har även också bestämt att den ska va lite lugnare än den förre festen på Crusaders... Fläskläppen är fortfarande inte borta!! Känns ju kanon ;)

Nu ska jag sätta på en film, som jag ändå kommer somna till... Pluggandet får vänta tills imorgon. Fyfyfy.. 

Bild tagen av mig.

uppiggande en dag som denna

2012-09-06 / 10:10:56


Godmorgon, eller inte.. Började morgonen med att försova mig, sen åka moped i hela tre grader!! Tyckte inte de var så varmt... Var typ frost mopeden och dessutom glömde jag vantarna och hann inte hämta dom, så jag skrek typ, haha... Men jag har ju överleft, nätt och gämnt.. har feber tror jag, näsan rinner  och halsen är tjock som ett fetto!! Men jag har tagit verktablett, halstablett, nässpray och varma kläder! 
Men jag tror jag tar tidiga tåget hem vid tolv. Så jag kommer hem och får sova. 

Haha fan va rolig information ni får hörrni!! 

Men jag ska avsluta nu för ha media lektion, om vi hittar vart vi ska va....! 

macbook air you know

2012-09-05 / 21:15:10
lite skillnad i storlek tycker jag!
 
HEJ! tvingade mig till skolan idag, dels för att få den nya datorn i mina händer men också för att träffa alla underbara människor såklart :) vill ni se nåt gulligt kan ni ju kolla på den här länken som är till Lisas blogg när hon nämner och visar mig i två inlägg, för gullig är hon ju! :D hihi :D ♥ 
Och nu sitter jag även här, men en sprillans ny och super duper tunn macbook air fraför mig! Känns som den kommer gå av asså... Sjukt va tunn den är! Men jag är faktiskt stolt över mig själv att jag nu fattar lite om hur man använder en mac, som den icke mac människa som jag är! Får väll kurser och sånt inom kort också så jag lär mig ännu mer.  
Annars har dagen vart päs men ändå rätt jobbig pga förkylningen.. men jag fick näsdroppar och huvudvärks tabletter av skolsystern så jag har klarat mig rätt bra ändå, hoppas jag inte är sämre imorgon igen bara.. orkar inte vara förkyld! fyfy
Nu ska jag snart stänga ner mina två datorer här, säga hejdå till Noah och Lisa med som jag snackat med på skype i tre timmar snart, SEN ska jag försöka sova :) 

Hoppas ni alla mår braaa!

how would my world look like if you loved me?

2012-09-04 / 22:28:52

Nu ligger jag i sängen och ska strax avsluta och sova. För de behöver jag. Dessa tidiga mornar tar verkligen kol på mig... Men imorgon behöver jag iallafall inte köra moped till bussen! Mamma var så snäll och erbjöd sig köra eftersom jag är förkyld nu och grejer. Underlättar ju lite faktiskt!!
Imorgon börjar jag inte fören tio heller, skönt! Och då ska jag hämta ut den efterlängtade datorn :D så gött!! Verkligen längtat :) de är väll största anledningen till att jag måste till skolan imorgon! Och såklart för att träffa alla fina människor :) älskar min skola!!
Nu ska jag sova. Så godnatt på er :) ni får en bild också som visar en del av min eftermiddag, skulle ju åkt med familjen och kollat på nån bil men jag sket i de iallafall, så jag stannade hemma och ritade lite :) får se om de blir nåt av de alls! Den är lite kaos för tillfället, men de är bara att jobba på!


jag ber om ursäkt för tiden vi haft.

2012-09-04 / 18:49:00
Du bryr dig lika mycket om mig som du bryr dig om nån du aldrig nånsin träffat. 
Eller du bryr dig nog mer om den personen faktiskt. 

Frågan är om du någonsin brydde dig om mig alls. 
För nu är jag död i dina ögen.

snyggingar

2012-09-04 / 12:41:47

Hej på er. Förlåt för at jag inte har uppdaterat ska jag börja med! Igår var dan halt full-proppad med saker och jag hann inte ta mig tid och skriva, hade lektioner hela dan och sen direkt jag had kommit hem så stack jag till Jenny och hjälpte henne att tona hennes hår. Och när jag kom hem därifrån skulle jag duscha, var så trött så jag somnada i duschen (!?) Så jag gick och la mig efter de ;)
Har även fått världens tätaste näsa!! Tror aldrig min näsa vart såhär katastrofal i hela mitt liv! Vart en as jobbig natt verkligen. Så när klockan ringde 05.20 och jag kände mitt dunkanda huvud, helt igenproppade täta näsa och sandpappers torra mun bestämde jag mig för att stanna hemma idag... Så jag sov vidare till typ elva. Skönt. 
Men hemma kommer jag inte få va hela dan. För vid tre ska vi i familjen åka till Uddevalla och provköra en bil, och jag måste med för vi ska äta ute efter, så jag får nån middag. 
Men fram tills dess ska jag bara ta de lugnt och inte lämna sängen! 


Bilderna är från igår när vi hade digitaltskapande-lektion. Uppgiften vi har där är att intervjua en annan person i klassen och sen ta fem bilder som beskriver den personen. Men de blev lite ojämnt så jag, Jenny och Lisa är tre! Och ovan är några av bilderna jag tog på dom :)

Fy vilken natt.

2012-09-02 / 11:41:00

Skrev jätte långt förut om vad som hänt, men de kom visst inte med i inlägget. Så jag skriver de igen. 
Jag skulle ju sova hos farmor inatt på Östad, så jag satt hemma hos henne igår och kollade på tv tills typ elva då Kerstin ringde till mig och jag gick ner till Daniel där de var lite folk. Hade de kul och bra med dom! Musik, dans, skratt och öl. Och så fortsatte de tills typ fyra då en av killarna sa att han skulle köra hem till Tanum med hans bil. Vilket vi sa att han verkligen inte skulle göra så som han var! (inte nykter) Alla sa att han inte skulle köra. Men, han satte sig ändå i bilen även fast vi alla varnat honom. Men han kom inte så långt, han kom till första korsningen då han typ körde ner i diket och voltade över på taket och snurrade runt på vägen innan han hamnade i diket med bilen upp och ner. En av killarna som var kvar uppe hörde kraschen och att de började tuta konstant, så han kutade ner och fick se bilen och i bilen låg killen, men båda benen ut genom fram-rutan och var hela klämda, och killen skrek. 
Vi andra sprang ner strax efter och får även vi se detta, alla är i lite panik och vet inte riktigt vad vi ska göra. Men vi ringde räddningstjänsten och sen var de några som satt och försökte lugna killen i bilen, och pratade med honom så han inte försvann. Så vi stod och vantade på räddningstjänsten vilket kändes som en evighet! Men när dom väl hade kommit så klippte dom bort båda dörrarna och försökte få ut honom, men de tog ett bra tag för dom stod typ bara och kollade på honom och visste inte hur dom skulle göra för att få ut honom. De var ambulans, brankår och polis på plats. Vi fick också prata med några och svara på frågor rån ploisen osv. 
Jag vet inte hur mycket klockan var när dom tillslut fick ut honom men efter att han kommit ur bilen och in i ambulansen så gick vi tillbaka till Danne, väldigt omskakande allihopa. Men vi gick iallafall och la oss allihopa, gick väll inte så bra att somna men jag lyckades iallafall. Och sov till tio då farmor ringde och ville att jag skulle gå till henne för att mamma och pappa skulle komma och hämta oss. Så jag åkte hem och har sovit tills nu före maten, man jag är fortfarande helt slut och trött i hela kroppen... 
De var den värsta natten eller morgonen jag vart med om på väldigt länge! Och de var de nog för oss alla.

 

 

 

 

 


Godmorgon

2012-09-01 / 09:43:28

Vaknade av att mobilen åkte i golvet med en smäll och nu kan jag ju såklart inte somna om... Kanske försöker en liten stund till för jag äär så trött! Gick å la mig så tidigt som halv tolv igår för jag kunde inte hålla ögonen öppna längre, haha att man ska va så jäkla trött...
Idag väntar ingenting jätte spännande fören jag åker bort till farmor vid typ tre. Ska sova där inatt med bröderna för mamma och pappa ska sova borta i Strömstad. Då tycker ni såklart att jag skulle kunna sova ensam hemma som jag gillar så mycket! Ja de skulle jag ju kunna. Men de händer så mycket mer på östad tycker jag ;) så jag sover där!
Vad ska ni göra idag? Hur utnyttjar ni eran lediga tid? :) de är spännande att veta!
Själv ska jag nu försöka sova nån timme eller två till :) ha en bra lördag!


slide show
RSS 2.0