jag säger, HEJ!

2012-01-31 / 21:16:15


Haha jag och fina Elin fick bjuda på oss själva lite tycker jag! :D haha undra om hon håller med.....? ;) Haha riktigt snögg är hon iallafall!
Nu har jag precis pratat lite på skype med Amanda samtidigt som jag valt ut kläd-förslag tills imorgon och försökt plugga lite, utan några resultat! Tror jag stannar kvar på läxläsning imorgon efter skolan så jag får plugga lite då! Har historia prov på andra världskriget på fredag nämligen.. Mums på dee!! Tycker faktiskt de är väldigt intresant om just andra världskriget, men att man har pressad tid och ska få betyg på sin kunskap gör att allt blir mycket mer pressat och de blir inte lika intresant längre tyvärr.. :/ Men jag ska göra mitt bästa! 

Nu ska jag päsa lite och sen sova! Puss och godnatt på er alla! :)

Who the hell are you?

2012-01-31 / 19:30:31




Haha jävar typ fyra bilder blev de.. Haha aja! Detta är som jag såg ut idag om men säger så! 
Dagen har vart rätt bra faktiskt! Även fast jag till slutet mot dagen var väldigt trött så var jag faktiskt för ovanlighetens skull pigg på förmiddagen :) Gött!
Just nu sittar jag och chattar med några och väntar på att Amanda ska komma till datan! Fast jag skulle behövt duscha innan hon går in på skype.. Får ta mig ifrän datan på direkten nu! ;) 

Hårband // Indiska. Örhängen, halsband // ?. Halsduk // Gina tricot. Linne // Bik Bok. Bh // H&M. Jeans // Gina Tricot. Klocka // ?. Ringar från höger: Söstrane Grene?, Indiska, Bik Bok.

kort och smaklöst

2012-01-30 / 20:10:27

Och då menar jag inte mina kläder idag utan detta inlägg. För kläderan var inte smaklöst utvalda. 
Men ja! Hej ska man väl börja med om man ska vara saklig, vilket jag inte är just nu. Vill bara bryta alla männskliga regler och skulle velat gå och sova bort hela dagen innan jag ens hade kommit upp ur sömnen i morse. Och den käsnlan avtog heller aldrig. Nu är jag helt slut och tänkte bara lägga upp ett enkelt snabbt inlägg för just nu vill jag in till teven och kolla på familjen annorlunda som redan har börjat. 
Dagen har när jag tänker efter faktiskt inte alls vart som alla andra. Några killar i min klass var nära på att bli polis anmälda för att ha lagt till vekarien på Facebook och frågat henne om hennes bil och om hon var kompis med en i klassens systar. Riktigt skummt var de! Och ja hela klassen blev väldigt förvånade och väldigt emot när de pratades om polis anmälen!? Ja sen kom Angelica och hälsade på, roligt att se den söta tjejen! Och Elin var inte i skolan men hon hörde av sig och sa att hon hade feber! ;) Och efter skolan var jag på möta. Jobbigt och väldigt jobbigt, möte. Men på sikt och framöver och nu, är de väl en possetiv reaktion.  Men svårt och jobbigt är det! Även fast en lättnad just nu sveper in mig. En sak avklarad och jag kan nu slappna av. Och tack, för att ni.. Förstod, tack för att ni log med leénden som ville mig väl. 

Nu ska jag springa in till teven men först vad de är jag bär på bilderna: 
Mössa // Gina Tricot. Halsduk // Bik Bok. Blus // Gina Tricot. Klocka // Ur&Penn. Jeans // Gina Tricot.

jag vill aldrig mera tro, vill aldrig mera luras

2012-01-29 / 21:14:21

Har ni haft en bra helg? Hoppas ni har sovit ut ordenkligt så ni orkar veckan framöver! :) Jag fick mig faktiskt en sov mogon idag och tänkte snart krypa till kojs igen, halv tio ska datorn av! Jag lovar! ;) Imorgon väntar början på veckan och de sista jag behöver imorgon är trötta ögon! Men om de mot förmodan skulle bli så att jag är sömnig första lektionen är de ju en väldig tur att de är en gympa lektion med boll sport. Så man får vakna till lite.. ;) 
Ja mer än att sova och kolla på film har jag inte gjort idag. Riktigt skönt att inte göra nånting! Röra sig i zlowmotion och inte ha den miska brådska och tvång att göra nånting! Det jobbigaste är ju att tankaran har fritt fram att tränga sig på då.. 
Just nu så sitter jag ny-duschad i min fina morgonrock som jag fick av Elin :) Som hon köpt i Kina! Riktigt fin är den! :) Nu ska jag måla naglarna, om ni undrar oerhört mycket! ;) 
Godnatt på er. 

Jag förstår inte? Hur jag efter alla dessa gångar fortfanade kan gå på sådana änkla trick?.. Att jag fortfarande kan låta mig luras gång på gång..?



när sova är de absolut ända rätta

2012-01-29 / 00:30:17
Kollade precis klart på en film, Kyss mig hette den och ja den var väll bra. Handlade om ett par som skulle gifta sig precis, men så blir kvinnan i paret kär i hennes pappas frus dotter, och ja fram och tillbaka med massa andra saker som hände! Den bar rätt bra iallafall! 
Nu ska jag iallafall sova, väldigt trött och jag skriter i om jag vaknar tidigt imorgon och inte har något att göra på hela dan, får väl stå ut med de då helt enklet! 

Hoppas ni har haft en bra lördags kväll! Kram och godnatt på er alla.

Jag vet att jag inte betyder ett skit, man varför kan jag inte bara sluta hoppas på de då?!

-the lion's roar-

2012-01-28 / 21:01:17

Haha ja jag får ju bjuda då på en jätte bra bild.. En sleten fanny med mössa och inget smink! Trött som fasen med! Detta är verkligheten! Jag drar ner mössan för ögonen och gömmer mig från verkligheten. 
Jag har inte lust att göra nånting just nu. Bara rymma långt, långt bort. Men de är en omöjlighet. För det går inte att rymma för hur väl jag än gömmer mig hur mycket sats jag än tar för att springa, så räcker ingenting till. Jag vet inte hur jag ska beskriva, jag vill bara skrika ut allting tills jag är helt tomm.. Även fast jag just nu känner mig helt tomm. Jag vet att man inte ska klaga, men ska snarare ta sig i kragen. 

Sätter på en film och tänker på något annat nu!

vi kunde lika bra ha återgått till att du är här

2012-01-28 / 18:24:52

Blus-Gina Tricot. REA: 50 Kr, före: ?

Jeans shorta-Lindex. 199 kr 

Mössa-Gina Tricot. REA: 30 kr

Blått linne med öppen rypp-Bik Bok. 149 kr

Parfym-Lindex. 99 kr | ringar Bik Bok/Indiska. ?/? (REA på båda och mamma betalade)

Vit tröja-Bik Bok. 199 kr

Plånbok-Lindex. 179 kr

fake percings örhängen tror jag att de är(vette fan varför jag köpte dom!?) - Gina Tricot. 49 kr.

Halsband - Indiska. REA men vet ej priset varken före eller efter...


Hej på er! Haha ja som ni ser så har jag shoppat idag.. Var faktiskt shopping sugen idag! För dom sista gångerna jag faktiskt vart och handalt har jag inte vart shopping sugen. Det blir så svårt att hitta snygga plagg och saker då! Men idag var jag shopping sugen och de är de enklare att hitta såna där godingar då! Jag är nöjd med dagens köp :) Har köpt de mesta själv men mamma köpte några klädes-plagg och jag allt annat ;) Köpte även typ smink saker och hårnålar och sånt tråkigt men de var inte riktigt värt att ta kort på.. ;)
men ja jag hade en bra dag, fikade och hade de mysigt bara jag och mamma :) Visst skulle jag velat åka med Amanda! Men nej så de blev de ju inte :( Får bli nästa gång!!!

Just nu så sitter jag med lite godis och kollar runt på datan och lyssnar på låten som inleds i rubriken. Orden är från låten när du dör med Säkert, riktigt fin låt! Lyssna här. Den vill jag sjunga på en begravning! 
Nu tänkte jag kolla på The vampire diaries och bara pääsa! Höres.

fuck off Δ

2012-01-27 / 23:11:12

Tja, Kom hem för typ en timme sen, har vart på Mackan eller a Crusaders som de ska vara nu i tre veckor. De sög rätt mycket! Vi var typ 5-6 pers, de fanns inget att göra, kolla på Viktors epa och spela kort, efter Viktor och Ante fick åka hem till Anta och hämta en, för dom hade ingen där.... Ja de var väll de.. Sen var de några andra där och typ mekade också för de kan man göra där. Ja de var en väldigt rolig kväll! Jenna var iallafall där så jag var inte ensam tjej :) 
Ja dagen har gått, och är nu över. De är ju förintelsens dag idag. 67 år sen judarna i Auschwitz blev fria. Så vi skulle sen på en film om just koncerntrations lägret idag. Fyfan vilken jobbig film.. De var 6 personer som berättade hur de hade vart för dom att vara där, det var då riktiga "berättelser". Fy den var riktigt jobbig att se! Jag grät faktiskt inte men det var nära många gånger! Så sjukt hemskt.. Ja börjar jag skriva om filmen nu så kommer jag inte kunna sluta! Så jag gör inte de nu... Men ja den var riktigt jobbig och ja jag kan inte släppa den! Obeskrivligt hemskt, och då menar jag obeskrivligt! 

Men till något roligare! Imorgon ska jag till Torp, det som är tråkigt med de är att jag egentligen skulle med Amanda till Överby! Men jag fixade inte så jag kunde komma hem -.- Blev bra sur! Men jaja... Jag kommer iallafall iväg nåntans? 
Nu ska jag sova. Puss 


Jag har väldigt lust att bara säga nånting nästan tasktigt. De är nästan så jag vill skratta över hur jag faktiskt har tänkt. Vad jag nästan fantiserat om. Du är fan ingenting.. Och vill du mig något så är du faktiskt inte värld de du vill ha.
Skratta kan du göra, högt om du så vill. Skratta över vad jag känt, vad jag försökt att tro skulle kunna hända.

Du är som alla andra.

sing sing!

2012-01-26 / 22:12:09

Sitter för ovanlighetens skull och pratar med Amanda, eller vi sjungar.. Och så är de en som heter Albin med också och han tycker nog vi är bra störda! 
Men jag ska strax gå för jag vill sovaaaaaaaaa! Men Amanda tillåter mig inte som vanligt :'( kommer tvångs stänga datan snart jag lovar! För igår blev de ju inte så tidigt... SKA SOVA!! 

Imorgon är de skola och de är förintellsens dag så vi ska kolla på film hela dan, eller efter första lektionen som är gympa. Så jag som slutar klockan 12 imorgon egentligen slutar imorgon 13.20..... Surt men aja ;) Sen ska jag jobba hoppas de händer nånting som gör de liite roligare! Hahaha! Ja och sen på kvällen vet jag inte om de skulle vara Mackan på crusaders, haha har inte riktigt fattat xD 

Ha de så bra! Talas

jag ska dansa fasten hjärtat brister

2012-01-26 / 17:13:23

Hallo hej på er! Idag är de dagen torsdag vilket betyder att de är fredag imorgon och då är veckans skoldagar slut! Fy de är jobbigt i skolan nu. Trött hela tiden sitter bara och väntar på att tiden ska gå liite fortare och att jag ska få komma hem och ta de lugnt. Lektionerna känns längre än nåågonsin! Får glädja mig med att vår-terminen går snabbt, även fast just denna vårterminen är den viktigaste perioden hitills i mitt liv! 

Just nu sitter jag i sängen med datorn och lyssnar på P3 :) Mamma är strax klar med maten tror jag med :) Gott! 

Dagens: Blus // Vero Moda. Jeans // Gina Tricot. Hade även klocka och örhängen men tog bilden innan jag tog på de ;)

är de du som är galen eller världen som är sjuk

2012-01-25 / 21:27:46

Kom precis ut ur duschan, passade på att trimma ner sidorna av fresyren också ;) De växer ju vettniiiiii. Men nu är de 3 mm eller nånting ;) GÖTT! 
Har inte gjort mycket nyttigt sen sist, kollade på Hinsnehäxan på svtplay, sen på Apflickorna (skit skumm film verkligen!) och sen på nyaste avsnittet av The Vampire Diaries på TV6Play och efter de på heela P3 Guld galan på svtplay. Haha ja vad ska jag kolla på här nest!? Haha jag tar de nästan för lugnt..... 

Hoppas ni har de bra GÖTT!

unnar mig

2012-01-25 / 14:31:48

Kom precis hem och sitter och dricker oboy och äter en smörgås och kollar på Jims värld :) Det är inte ofta jag åker hem tidigt onsdag och framför allt fredagar när jag slutar tidigt i skolan. Onsdagar är de nästan alltid något så jag ska stanna kvar i Tanum av någon andledning för att stanna kvar och plugga eller om jag ska träffa någon. Och ja varje fredag så jobbar jag ju ;) Men idag så! Idag unnade jag mig och åkte hem :) Skulle egentligen till Johen man han hade mycket läxor och såå :/ Men ska förmodligen dit nästa vecka :) 

Nu ska jag bara ta de lugnt och kolla film! Ni får ha de så bra :) 

Hade föresten på mig långklänning idag :D bättre bild kommer senare ;) Men de var kul för många kom fram och berömde den!! :) Jätte roligt verkligen :) Och jag tycer den är fantastiskt skön dessutom! 


jag är en bra simmare men drunknar i dina ögon.

2012-01-24 / 22:24:20

Sitter FORTFARANDE och pratar med Amanda och Isack i skype, ska egentligen duscha men Amanda tillåter mig inte :'( Hon ringde mig direkt efter jag kom hem från skid-träningen haha ;) Men skid-träningen blev INTE så bra... Haha först så var min pannlamp så dålig att jag knappt såg mina skidor och absolut inte skid-spåren! Mendans dom andra såg typ hela skogen som i dagsljus...Ja och min stav var sönder så den bara gled iväg när jag skulle ta tag så jag fick diagunala hela tiden och fick ont i benen :'( Sen slockna min lampa så jag fick åka med pappa typ hela tiden.. Inget fel med just de men ;D inte för att jag var världens trevligaste person att prata med just då.. Bra förbannad var jag..... 

Men nej slut skrivet för mig nu! Haha nu SKA jag duscha! varken Amanda tillåter mig eller ej! ;)


Goa raggnings repliker:
-Dina föräldrar måste vara djuphavsdykare när dom har fått en sådan pärla 
-Hur vill du ha ditt morgonkaffe?
-Söt hund, kan man få klappa matte?
-Har du en krona? För jag lovade ringa mamma så fort jag blev kär
-Gullet, kan du flytta på dig för min glass håller på att smälta
-Är de dig jag ska äta frukost med imorgon?
-Känner du lukten av rök? Det är jag som brinner för dig 
-Om du var en tår i mitt öga skulle jag aldrig gråta för då skulle jag förlorat dig 
-Du är en sockertopp och jag är en gottegris
-Jag kan beskriva min smak för tjejer/killar med 2 botstäver, D U!
-Här är jag! Vad är dina två andra önskningar?

hej mitt vinterland

2012-01-24 / 18:38:11



Hej hej på er. Sitter och pratar med Amanda i skype men strax så ska jag byta om till skid-ställ och åka till Tegen och för första gången denna vinter skidor här hemma i Bullaren :D inte sådär jätte taggad eftersom inte ens min träningsvärk från långberget är helt borta än.. Haha men men de kan inte hjälpas! Träna ska jag idag!
Skoldagen har vart rätt så jobbig! Eller ja maffiga lektioner, matten och engelskan var väll de jag syftade på, svenskan slapp jag för jag skulle på ett "möte", värre möte kommer de bli.. jag vill INTE!!! Ja sen när jag kom tillbaka lite smått dyster och så så var de träslöjd och mitt humör vände faktiskt en aning! Haha galna killar kort sagt.. Otroligt att Läraren klarar av oss asså xD men de var skönt med lite trams och så, jag glömde bort för en stund de jag var nere för om man säger så. 

Åh snön är faktiskt lite underbar, iallafall när den var längtad! Fast sommaren lockar ju som alltid.. ;) 

Dagens: Halsduk // Gina Tricot. Kofta // Gina Tricot. Linne // H&M. Jeans // Gina Tricot

välkommen in i skiten

2012-01-23 / 17:15:54
Riktigt happy överskrift, nej.. Fan va allt ska vara så oerhört svårt och hopplöst hela tiden! Fan. 
Skoldagen har vart som många andra. Men engelskan vill jag bara slippa och inte ha nånting med att göra. Paniken när man sitter en haltimma och kollar utan att komma någonstan på ett gamalt nationellt prov är ingen skön och fantastisk känsla. Klarar jag inte engelskan vet jag faktiskt inte vad jag tar mig till, och så som de känndes idag vill jag inte att de ska kännas en gång till! Orkar inte och jag vill inte. 
Ja och de är ju inte bra de som får hela min värld att inte gå ihop alls. Jag vill bara att ni ska förstå, att du ska förstå. Få en kram och några stöttande ord. Inte tystnad och ett par ögon med avsky emot mig. Det är inte ni som gjort något fel. Det är jag som gjort fel och ni vet inte hur ni ska hantera dom felen. Jag vill bara hoppa över allting som väntar, glömma allt som vart och bara leva i nånting annat!! Jag vill inte vara här, nu.
Här tar jag allt mitt mod jag har och föröker förklara nånting som för mig är de absolut svåraste i hela världen. Och möts av avsky och tystnad.. JAG VILL INTE, JAG ORKAR INTE OCH JAG VILL BARA BORTBORTBORT! OCH GLÖMMAGLÖMMAGLÖMMA! 

Detta blev de mest depprimerade inlägget på länge. Jag ber så hemskt mycket som ursäkt... 


bildkälla



säg aldrig aldrig

2012-01-22 / 21:49:29

Ja av väder prognosen att dömma så kommer de ju vara vinter åtminstone en vecka framåt. Den blev sen, men nu är den faktiskt här! Det är massor av snö och faktiskt några minus grader :) 

Nu ska jag strax stnga av datorn för idag, vill inte ens tänta på hur svårt de kommer vara att komma upp ur sängen imorgon.. Haha natten som var nu så hade jag till och med svårt att vända mig i sängen, känner mig som en gamal tant.. Väldigt rolig träningsvärk asså! NOT!

Imorgon är de skola igen, och jag är inte taggad och vill bara ligga hemma. Har dess utom glosor som jag inte ens kollar på alls! Toppen ju!? Nej... 

Nu ska datorn stängas av! Jag orkar inte hålla mig vaken mer asså! 



Jag ville bara.. Få en kram. Få höra, "Men lilla hjärtat, det är ju bra att du får hjälp. Och vi finns alltid och kan stötta dig! Lilla gumman..." Men fick istället ett, "Jaha? Vadå har vi gjort nåt fel? Vad handlar detta om?" Och sen en obehaglig tystand. 
Jag skule kunna berätta för hela världen, hellre än för er. Och det var de värsta jag gjort på länge. Och kännslan av missnöje och fundersamhet mot mig sitter som fast klistrar på nät hinnan precis hela tiden. 
Tystad kan tolkas på olika sett. Men jag såg precis vad du menade.. Och jag vet inte hur jag ska hantera den. 
Jag ville ju bara ha en kram och stöttande ord...

jag skulle kunnat stanna, mycket längre.

2012-01-22 / 18:29:53



Detta är från vänster Anita farfars fru, jag, Albin, David, pappa och farfar. Ja de är vi som bott i samma stuga och helft tillsammans hela helgen. 


En utmattande och stretchande Fanny efter ett kvälls-pass i spåret. 


Branäs i liften. 

Haha ja jag ser grå-hårig ut.. Men det är frost, det var väll -12 grader så inte så farligt men håret froster fort och där säg jag ut som ett troll!



Ja nu är jag hemma, och jag vet att de inte blev någon uppdatering :/Men internetet i stugen funkade inte och sms inlägg gick inte heller eftersom att såklart skulle pengarna på mobilen ta slut.. På mina fria sms kan man tyvärr inte skicka mms :/ och de är mms jag skickar när jag skriver inlägg, soo. Men jag hoppas ni klarat er! :) Vilket ni absolut har. 
Ja jag har haft en bra helg, mycket träning så jag är väldigt trött och musklerna värker i hela kroppen. Har till och med träningsvärk i senorna runt hals-strupen och i hela nackan, och i händerna också! Haha ja och en förfärlig värk i lår och knä-veck, haha träningen känns om man ska utrycka de så.. ;) Sammanlagt har jag kört 5.7 mil ungifär sen i torsdags. Så jag tog en mil i torsdags när vi kom fram, 1.25 mil i fredags efter vi vart i Branäs och åkt slalom jag, pappa och Albin. Och igår körde jag 3 mil och idag 5 km innan vi åkte hem. Jag är nöjd men mer skulle ju inte skadat att vara stolt över ;) Skönt att äntligen få träna i spåren iallafall. Haha ja och när jag kommer hem så är de lika mycket snö här!? De har snöat hela 10 cm så vintern har äntligen kommit här hemma också! Hur länge den stannar vet jag inte.. 

Ja jag borde ju känna mig fräch, smidig och glad nu när jag kommit hem efter en helg mad en massa träning. Men de känns konstigt nog helt tvärt om.. Kroppen känns större och inte alls smidigare, jag känner mig inte alls tränad och bra så sett, kroppen känns om möjligt annu mer fulare i spegeln nu än när jag åkte.. Jag borde inte klaga med jag är inte ett dugg glad. Jag känner mig tvärt om jätte nere och skulle bara vela dra täcket över huvet och bara sova en månad eller två just nu. Helgen skulle ju ändra på de och ja de var ju skänt att få komma längt bort, men att komma hem igen gjorde ingenting mycket bättre. 

Ja bilder bjuder jag ju också på! :) Från både skid-spår och slalom backe. Utsikts bilderna är även fantastiska! Utsigten irl är unnu mer underbar kan jag ju säga! 



Redo

2012-01-19 / 07:31:59

Ja nu har vi här hemma vaknat och ska strax åka, om en halvtimma.. Och jag har inte ens bytat om xD goood! Men de värkar som att min enorma packning är klar nu iallafall -.- Jag skämms när jag säger tre väskor, två påsar + data väska.... Men då är de skor, stora vinterkläder, alla träningskläder och vanliga kläder, yeah jag är en bra packare! MOT! 

Men nu måste jag snabba på! Ni får ha de så underbart! :) Jag uppdaterar från dator om vi får tillgång till internet annars så skriver jag nåt sms :) Och ja de prukar ju publiceras två gånger, har ingen aning om varför! Men så att ni vet att de krånglar.. Och den första meningen jag skriver på smset blir överskriften på inlägget, cp! 

ha de underbart iallafall!! :)

vinterns första vinter

2012-01-18 / 20:55:27



Väskorna är packade till brädden med träningskläder och skidorna är i takbpxen på bilen, jag är redo! Eller jag ska packa lite till men sen så! ;) Det bästa med långberget är ju att de är så fint. Bilderna åven är från förra året, underbart. Sen den andra bilden är på spårkartan, alla banor man kan åka :) jag brukar oftast åka den gröna, den är liksom lagom svår. Ska man köra hela den så är den en mil, sen kan man svänga av och välja om man vill åka 2 km, 5 km eller 7,5 km också :) 
Ja och som ni ser finns de massor med andra banor i olika svårighets-grader. 

Nu ska jag packa de sista, uppdaterar kanske innan jag går och lägger mig, om inte imorgon bitti :) Om om jag inte gör de så uppdaterar jag med ett sms, pöss

tystnaden sa mer än orden

2012-01-18 / 18:52:21

eftermiddagen har gått och jag har fortfarande inte börjat packa, hela familjen är typ redan klara utom jag.. Jag är så otaggad... Åka bil hela dan imorgon och sen åka 5 eller 10 km längdskidor på kvällen, sen kanske till Branäs på fredag och åka slalom, eller på lördag. Om jag inte väljer att stanna på Långberget och bara åka längd. Får se.. 

Nu sitter jag i sängen med datan och har precis kollat på breaking dawn och den var bra! 
Annars har de inte hänt mycket. 

Det jag hade hoppats på ljög. Det som skulle gå fort och smärtfritt var svårare och gjorde ondare än vad jag trodde. Jag trodde att jag skulle mötas av nånting som ville hjälpa mig och som var glad för det stödet jag fixat för mig själv. Men jag möttes av.. Tystnad. 
Jag ser mer än vad du tror! Jag förstår vad du menar och vad du tänker. 
Jag känner mig smuttsigare än på länge. 

Jag ville bara krama dig och höra att du älskar mig. Men du kollade på mig med nån form av avsmak..





bildkälla

Please..

2012-01-18 / 14:47:21

Kom precis hem :) Vart jobbigt trött hela dagen så de var skönt att bara få komma hem och inte stanna kvar i Tanum. Dagen har ändå gått fort, matte genomgång sen ett "möte" både skönt och.. jobbigt. Men jag SKA klara detta!! Jag skulle kunna säga till hela världen, berätta allt! Till alla på hela jorden förutom er.. Men jag ska ändå... 
Sen var de svenska och träning inför nationella och ja sen sista var de SKV då är de bara klassen och mentorerna men kan ha klassråd och sånt :) Men idag så pratade vi om självförtroende och självkännsla, bland annat så skulle vi skriva en bra sak om varje person i klassen :) Gud jag tycker sånt är bra! Sara gör vår klass bättre :) (Sara är vår nya mentor) Nu ska jag baaaara ta de lugnt!! Kolla på tv och bara slappa, eller jag ska packa också men.. ;) Mamma och David åkte precis till Tanum till optikern så jag och Albin är ensamna hemma. Och när dom sen kommer hem har jag nånting jag ska berätta.. Jag hoppas på det bästa... 

Bildkälla

"och ändå fick hon namnet fröken svår"

2012-01-17 / 21:55:52

Trött som ett as och vill bara bort och ifrån, helst ifrån välden bar ett litet tag. Gud de är alldeles för mycket i mitt huvud!! Så mycket jag vill men när jag väl har tid för sånt så är jag så trött att jag bara vill TA DE LUGNT. La mig faktiskt i sängen förut och läste lite, men sen kom jag på att jag måste göra klart ett styrke-program till gympan. Så där tog min lilla frid slut! Sen när jag skulle skriva ut programet så passa jag på att skriva ut lite andra bilder som hamna på min dörr. Japp. 

Jag vill hopp, hopp, hoppa här ifrån. Men nej! Lever man livet lever man med pressen, ur änkelt! 



Du kanske sa nånting som ingen alls förstod
Och som du ångrade men som du ändå sa
Du kanske gick ett steg för långt för dom försoffade
Så att dom inte såg att det var bra

Du ville ändra på dig själv och på din värld
Men fick då ofrivilligt se att den var seg
Livet är en dans på rosor
Men det är en dans med svåra steg




don't fucking tell me what to do

2012-01-17 / 17:01:20



Kom precis hem från skolan, helt död, idag med konstigt nog? Nej men de har vart en små jobbig dag faktiskt.. Läsförståelse på både svenska och engelska, eneglskan var sjukt svår och jag typ satt och grät, fyfan vilket ångest jag har inför nationella.. Om jag inte klarar eneglskan vet jag inte vad jag gör..! Fyfan.. Sen var de ett oförberett prov i matte, det var ett gammal nationellt prov, lite ångest där med när allt bara rörde till sig! Fan. Och i svenskan var de också ett gammalt nationet prov, både läsförståelse och uppsats som vi skulle börja med. Och sen var de träslöjd och de var jag väldigt trött... 
Usch ingen rolig dag. Vill bara till långberget nu och ta en paus från skolan, och vi har vara gått 4 dagar sen jul-lovet!? Herregud.. 

Nu ska jag bara ta de lugnt, har såklart plugg att göra men.. 

Don't fucking tell me what to do - Robyn



vi som blev som vi blev när vi inte blev som vi skulle..

2012-01-16 / 20:58:19
Sitter och snackar men störda Amanda i skype, och hon är mer störd än vanligt! Sjunger och ropar att hon avlider heela tiden!! Haha de är därför jag älskar dig så mycket!! ;D egentligen så skulle jag kolla på film.. Men jag valde att ingå i en liten pratkvarn med Amanda istället ;) Hahaha!

Men ja jag ska typ sova om en timma eller något :) Hade gött!

det här är vad dom säger

2012-01-16 / 17:19:40

Hej på er, nu är måndagen denna veckan avklarad, och jag är helt slut.. Fast de var jag redan efter första lektionen, gud vad ett gympa pass kan vara jobbigt ibland.. Hahah min kondition är EJ på topp... Haha handoboll som inte ens är jobbigt liksom!? Också ska jag till Långberget på torstag på STEN hård träning på längdskidor! Tre mil varje dag helst!? Huuur i H**VETE ska de gå!? Hahaha guuuuud!! 
Resten av dan har gått bra iallfall :) Men jag gillar inte bunten med böcker som fick följa med hem....... Usch på den! :( Jaja får väll slå upp någon av böckerna och kika lite strax! Sen ska jag kolla på saknar dig! Lite belöning får de bli då ;) 

Hoppas ni haft en bra måndag allihoppa! :)

måndag morgon

2012-01-16 / 07:18:09

Ja de är måndag morgon och jag gick faktiskt in på datan! Hahah om ni undrar... Har bara vaknat, ätit, tatt på mig kläder och sminkat över finnar och annat.. Har IDH först lektionen så sminkar mig bättre efter det ;) Men nu ska jag typ pack väskan också :P 
Vi höres! 

Tröja // Vero Moda. jeans hängslebyxor // Gina Tricot.

Bullingen järe't igen!

2012-01-15 / 20:44:18
OM DET MÖJLIGTVIS ÄR NÅGON SOM SKA KOLLA PÅ BULLARREVYN I ÅR SÅ BÖR HAN ELLER HON KANSKE INTE KOLLA PÅ BILDERNA SOM ÄR FRÅN REVYN.










Ja många bilder blev de! Haha dom är dock i väldigt blandad årdning men.. ;) Jag har i alla fall njutit! Jag har gråtit, inte av sorg utan att hela ansiktet är i en ända stor skratt grimars, hahaha ändel grejer är så sjukligt bra!! Hahaha ja heller hud! Och momor skrattade heela pausen åt bilden med tjejen som har en strumpa över huvudet xD det var för att få bort rynkor, hahahaha om ni inte uppfattar de som kul så måste ni se de själva! För de var otroligt kul!!! Hahahahah!! 

Ja som ni förstår så har jag haft en toppen kväll! :) 
Nu ska jag kolla på en film och sen sova :) Godnatt♥

jag vill att smilegroparna ska spricka!

2012-01-15 / 16:20:30

Ja nu har jag ätit, duschat, blåst och plattat håret, sminkat mig och tatt på mig klänningen! Och om ja bara nån minut så åker vi! Gud de ska bli så kul! Hoppar på att skratta så jag får träningsvärk i smilegrupparna! Haha och de kommer jag säkert få.. ;) 

Ni får ha en mysig söndags kväll! :) För er som vill kolla så uppdaterar jag förmodligen när jag kommer hem med nån bild eller så :) Puss

PS. USEL cam bild.. Camen på denna datorn var väldigt dålig.. Aja! ;)

im back

2012-01-15 / 14:55:06
Jag sov på Älgemon inatt, försökte övertala mamma att jag skulle få sova hemma.. Hon gav sig inte men kraven på att jag skulle sova där var att jag skulle få sova på en annan säng, att ingen skulle väcka mig idag och att nästa gång vi ska sova där så ska jag få sova hemma. Så jaja jag fick väll åka med då.. pluset var ju att min dator kom i fredags så pappa hade tagit med den till Älgemon :D så jag har fört över bilder och så :) Men nu så håller jag på att ladda ner massa saker som skypa, spotify och bla,bla,blaa! Nu ska vi strax äta middag, och jag MÅSTE duscha!! Klockan fem så åker vi på Bullar-revyn! :) Åh de är en av dom största höjdpunkterna på hela året!! Ska bli så kul :) Jag ska försöka få med kameran och ta något kort som kan hamna här :) 

Ha de så bra nu!

Bilden är på min igår i de lila skenet av sol-nedgången :) Det är de bästa med Älgemon, att det är så fint ♥

roligt, galet och för oss helt normalt!

2012-01-14 / 01:01:16
Yes jag är hos Amada nu! Den vackre filcken på bilden :) Vi är galna som vanligt.. Haha ingen förvånad! Vi har ätit pizza, kollat på tv och ätit lite godis :) Nu är vi på Amanda rum och sjunger och har oss xD 
Imorgon åker jag hem vid helv ett :) Ska förmodligen till Älgemon.. Vill egentligen sova hemma! Men men :( Kan ju alltid fråga mamma (a) 

Nu ska vi fortsätta med.. Vad vet jag? Kanske tänka på att sova? Vem vet!? :O 

Ha de bäst!!

orden som inte fick sägas, orden jag inte ville höra

2012-01-12 / 21:33:49
Sitter och talkar med Amanda (det ovanligaste som finns....) Jag packar lite för imorgon och ja inte så mycket mer.. 
Och ja just!! Jag fick ett väldigt intressant och fint majl förut! Gud att något som vart ens vardag kan ändra sig med så mycket vilja! Det har vart starkt, det har vart jobbigt! Men ändå om jag kommit ifrån de såhär mycket så vill jag  inte glömma de som vart. Jag vill komma ihåg vad jag tog mig ur och bort ifrån. Nu får jag till och med chansen att hjälpa andra, folk som tror dom är helt ensamna om samma sak, precis som jag trodde. Och de kanske jag var? Jag har aldrig hört eller träffat någon med exakt samma problem som jag hade. Eller vissa saker finns ju fortfarande kvar. 
Förstår att vissa av er inte fattar någonting nu! Men jag har haft många jobbiga år i tystad, utpressningar på internet bland annat, shit fattar inte att jag skrev dedär! Men ja.. vilken typ av utpressning vill inte säga än vad de exakt handlar om. Men när jag är mogen nog så kanske jag lägger upp de här. 
Det har iallafall varit väldigt hemskt och jobbigt. Och nu när jag ser på de nu så var de hemskare än vad jag tycket själv när jag var inne i de. Det var min vardag och jag kände mig dömd till de livet. Och nu lever jag inte så längre!! Det är som ett mirakel, fast jag vet att det var jag som tog steget till en förändring.. 
Jag blev glad för mailet iallafall! :) 



dansa med vapen

2012-01-12 / 19:53:12

Jajjamen! Det är torsdag och klockan är snart åtta! Och jag väntar på att Amanda ska kolla klart på något program så vi kan snacka på skypa ;D haha det är mitt liv! 
Idag har jag haft lektioner bara ;) Hade bild också! Har haft musik i två teminer nu och ja de var höög tid för bild nu!! Jag gillar bild! :) Musik är ju också kul men de var ett bra tag sen bild nu. 
Sen hade jag ju klart showbiz som alla torsdagar :) Vi skrev upp alla förslag till nästa show och de blev typ 30 saker!? Haha guud! Men jag skrav iallafall upp mig på att jag vill sjunga solo :) Ända problemet är låten! Den har inte kommit till mig än.. Eller ja jag vet inte vad jag ska sjunga helt änkelt :( Har ni nåt förslag kanske? Isåfall får ni gärna dela med er :) 

Imorgon ska jag till Amanda efter jobbet, ska sova där :) Tar en buss från Tanum :) Vet inte riktigt vad vi ska göra? Det vi är bäst på? Vara galna!! ;D  haha ni får ha de bäst! 

Donut till håret // Glitter. örhängen // Ur & Penn.  halsduk // Gina Tricot. kofta // Bik Bok. tröja // Vero Moda. jeans // H&M.

för vi dansar med vapen, utgång är framgång
då blir det vållande till annans död på ditt dansgolv

lite gladare!

2012-01-11 / 22:03:43

Pappa beställde just denna till mig! :D eller ja han beställde jag betalar.. ;) Gillar rea när en dator sänks 3000 kr! Mums ♥ Nu ska jag bara vänta tills jag kan hämta den! :) 

Fast nu ska jag krypa ner i sängen och sova så att mogondagen kan bli lite lättare den med :) Godnatt på er alla

insperation: läppar

2012-01-11 / 21:31:43






ilovewildfox
kenzas
improveme
natalylopezz

Du gör min dag!

2012-01-11 / 19:20:30

Halloj! Idag har jag vart i skolan då, de var helt vanliga lektioner från start och vi har fått reda på vilka dagar nationella proven är.. Dom skrämmer mig!! Men jag ska kämpa! 
Efter skolan gick jag med Linnea, Felicia, Matthew och Jacob till pizzerian för jag hade inget att göra innan klockan tre då Amanda anlände till Tanum för att träffa mig! :D är med henne mycket nu och hon är faktiskt en av dom närmaste vännen just nu, vi pratar om ALLT! Och vi skrattar HELA tiden! Haha du gör min dag Amanda! :D Ja vi åt sallad och sen gick vi hem till Kevin och lekte runt xD Amanda var tvungen att kolla hans lossasfiskar! Haha sjukt! Men hon är som hon är och jag gillart! ;) Ja sen så satt vi och fjantade oss och kollade på massa bilder från mobiler typ :p sen åkte jag hem med pappa vid kvart över fem :) 
Och ja nu har jag bara duschat typ :) Ska bara ta de lugnt nu :) Dunka musik bland annat! ;D kanske lägger upp något sen men vet inte :) 

pannband // Indiska. halsband // H&M. shorta // Lindex

det väntar värre

2012-01-10 / 18:55:38
Ja nu kom jag precis hem :) Förlåt för att de inte kom upp något blogginlägg från mobilen och ingenting.. Dålig stil av mig!! Skulle lagt upp ett igår kväll tänkte jag, men när jag skulle börja skriva så hade jag inget T9!?!?! Och jag har fortfarande inte fått tillbaka de!? Vet att man ska trycka in * (stjärna) på sony ericsson men de funkar verkligen inte! Och jag orkar inte skriva utan T9, eller de tar hundra år.. :( 
Nu sitter jag och pratar med Amanda och Kevin på skype, fast jag egentligen borde packa upp min västa.. Haha de får vänta ;) 

Imorgon är de skola och guuuud vad jag är taggad.. Haha de lät inte trovärdigt och de är de inte heller!! :(

Annars har jag haft de bra när jag vart borta! :) Var ju hos Amanda igår och vi var ute och gick en lång-promenad, gjorde traktorspår i snön och pratade en heel del :) Sen åkte jag till Hällevadsholm i det värsta snöandet så bussarna var as försenade :( Men jag kom fram! typ 20 min försent men ändå ;) 
Sen så var jag med Evelina och sara på kvällen :) Och idag har jag inte gjort så mycket, gick med mormor till äffären :) Haha alla i Munkedals komun började ju skolan idag!? Vilket jag inte hade räknat med.. Hahaha sjukt surt!! 

Nej nu ska jag packa upp väskan! ;) Ha de bra! :)

Tidigaste kvällen på länge!

2012-01-08 / 23:09:01
Ska faktisk ta och sova snart :) Mamma väcker mig åtta imorgon för jag ska duscha och så innan vi åker :) 
Sitter och skypar med Amanda och Kevin nu vilket jag gjort i mer än 3 och en halv timma xD gött :D 
Men ja väskan är packad för imorgon och de är de minsta jag packat någonsin tror jag!! Haha jag börjar ju faktiskt lära mig! Efter 15 år -.- 
Men nu är Amanda jätte trött och ska starx lägga sig!! Haha hon är en aning övertrött.. 

Men ni får ha de så bra! :) Jag lägger nog upp nånting innan jag åker imorgon :)

Btw, bilden tycker jag är fantastisk! kommer dock inte ihåg vart jag hittade den.. På en blogg vet jag iallafall!

Tidsfördriv

2012-01-08 / 19:12:03

kopierade ett "test" från Jennys bogg :) Tidsförbriv!
ÄRLIGHET:

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - två kanske?
Vad tycker du om kärlek? - Den är fantastisk när den funkar, Funkar den inte kan den vara torterande hemsk.
När kramade du någon sist? - lördags
Kramade du någon speciell person? - nej.
Har du svårt för att bli kär? - ja jag har svårt att erkänna för mig själv att jag är kär.
När kysste/hånglade du med någon sist? - ska jag vara helt ärlig.. Lördags.
Är du singel?- Ja
När fick du senast en komplimang? Mins inte exakt!

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös- Nej 
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? – jao..
Gjort något riktigt dumt? Ja, mer än en gång!!
Gjort något du verkligen ångrar?- Ja!
Varit nykter på nyårsafton? – Ja de har jag?
Åkt ambulans? – Nej
Gjort nåt olagligt? - haha säkert!
Blivit polisanmäld? – Nej?
Slagit ner någon? – Nej jag har svårt för att slå någon! Även fast jag bra gärna hade velat de!
Skämts över dina föräldrar? - Ja de har jag nog
Skämts över dig själv? - Ja
Tar du droger? – Nej?
Dricker du? – Ja de händer.
Vad har du på dig när du sover? - De beror på, oftast bara troser när jag är hemma, men iblan tröja, natt linne eller lätt pyamas
Vad hatar du verkligen? – förvirrande känslor 
Varit kär? – Ja de har jag..
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? – ja.
Är du ensam nu? – På mitt rum, ja.

SENASTE PERSONEN SOM:
Fick dig att gråta? – Inget namn..
Du delade en cigg med? – Hm, haha mins inte..
Du gick på bio med? – Haha mins inte sist jag var på bio! Sjukt längesen iallafall!

dom senaste 48 timmarna har du..

Gråtit? – Ja
Kramat någon? – Nej
Pussat någon? – Nej
Köpt någonting? – En mössa, eller de var pappa..
Sjungit? – Nej
Saknat någon? – Japp


jag passerade ytter-dörren

2012-01-08 / 19:00:22

Hej på er! Ja jag och familjen åkte till Tanumstrand till sportshoppen förut för att Albin behövde en ny jacka. Ju längre bort vi kom desto bättre kändes de. Fyfan va hemsk att åka förbi där jag aldrig vill vara igen..
Men Albin fick tag på jacka iallafall, och pappa ett helt vinterställ, en jätte mordern jack, trodde jag aldrig om honom! :o Haha jag fick med en vit mössa också :) Sen så åt vi på Rasta också, gott! 
Nu har jag precis packat en väska med lite saker för imorgon då åker jag till Fjällbacka för att träffa Amanda! :) Ska bli jätte kul! :D och sen åker jag och sover i Hällevadsholm :) Så de kommer nog bli en bra dag, kväll! :) Sen åker jag hem från Hällevadsholm på tisdag, förmodligen vid fem :) 

Annars idag innan vi åkte till Tanumstrand så har jag bara kollat på tv, och faktiskt läst lite ur en bok! Duktigt av mig att komma ifrån tven.. ;) 
Nu ska jag, ja jag har ingen aning! Pöss

Bildkälla

och då hälsar jag godnatt

2012-01-08 / 02:15:57
Ja klockan är två och jag har absolut ingen anledning till att vara uppe längre! ;) 
Har haft en bra kväll med skypande med Amanda :) Alltid lika trevligt! ;) Ska föresten träffa henne på måndag! Eller imorgon om vi ska vara petiga.. ;) Ska bli skönt att komma utanför huset :) Och sen ska jag försöka komma till Hällevadsholm samma dag också :) Ja på måndag alltså ;) Ska bara ringa mormor och fråga om dom är hemma på måndag :) Annars går de förmodligen inte :p Men jag vill verkligen dit! :) Hoppas allt funkar med bussar också! När jag kommer med buss till Tanum från Amanda och ska byta till en buss mot Hällevadsholm så har jag en minut på mig att byta, eller den ena kommer 17.29 och den andra går 17.30, tajmat men de gäller att ingen av bussarna är för tidig eller försen! 
De kommer säker gå fint :) 

Haha bjuder även på en bild på tårtan mamma hade med från jobbet idag! Man får en tårta när man fyller år men mamma tog aldrig med en tårta då utan sparade de tills hon skulle sluta, men sista dagen hon jobbar, ja då är ingen annan i familjen hemma för så är vi i Långberget. Och hon ville inte äta en hel tårta själv.. Så hon tog med sig en tårta som ni ser! Idag. Med Hallo Kitty på! Haha vi frågade om hon hade tagit den för att ingen ville ha den eller om hon valt att sätta på Hallo Kitty? Haha hon hade valt de.. Otroligt god var den iallafall!! ♥ Mamma kan hon! :) Sorjligt att vi aldrig får sånna tårtor, bakelser mer :'( jag sörjer även att de inte mamma kommer hem med semlor mer :'''( Sorjligt!!!

Nej nu ger jag er alla en godnatt kram! Ni hör av mig imorgon, förmodligen kväll som vanligt ;) Om ni undrar varför jag inte är inne på datan på dan när jag ändå inte gör något, så är de för att jag inte kan sitta vid datan både hela dagen och hela natten! De är alldeles för mycket som de är att sitta hela natten..! 
Puss på er

det nya lila

2012-01-07 / 22:27:08
Gud jag blev kär!! Så avslappnad? Hon ser ut att drömma typ? Och hårfärgen! Okej skulle jag passat i blont skulle jag klart slängt i en ljuslila nyans DIREKT! 
Blev rätt kär i hela denna bloggen faktiskt! Riktigt fina och inspererande bilder i praktiskt taget alla inlägg! 
jag vill bya liv.. Haha ja lite den känslan ;D

-alla vill till himmelen men få vill ju dö-

2012-01-07 / 18:28:21

Det är lördag, det är kväll, och jag tar de lugnt, framför datorn. 
Ja nu har de gått en vecka och jag har vart utanför ytterdörren två gånger. I onsdags när jag åkte till Nordby med mamma och bröderna och igår när jag tog en liten promenad. Jag orkar ingenting! Egentligen skulle jag nog vela vara hemma hela livet, men! Jag vet ju att de praktiskt taget är omöjligt. Och jag har bestämt mig för att innan lovet är slut vilket de är på onsdag så ska jag försöka träffa Amanda och också komma till Hällevadsholm. Och ja allt skulle kunna hända på Måndag. Ska prata med Amanda på skype så fort jag får ett levande teckan från henne! Haha ;) 
Och ikväll väntar gladiatorerna, mitt favorit program när jag var liten, eller yngre.. ;) När de gick var jag iallafall väldigt liten! ;) Haha jag tog på mig en slags sport topp och boxer troser, jag tog de som träningskläder men jag vet faktiskt inte om de var underkläder?.. Haha iallafall! Jag tog på mig de och och sprang in i tvrummet och kallade mig själv för Manskna Andersson!! Märktigt namn eller hur? ;) Haha vilka minnen! Fast jag kommer ju inte ihåg de sådär jätte väl men ;D haha de finns ju många som brukar påminna mig.. ;) 
Ett kärt återseende ikväll då alltså för min del! :) 

Vad gör ni denna lördags kväll?

alla minnen...

2012-01-06 / 23:56:38
Jag kan inte tänka klart!! Jag tänker och tänker och försöker få allt på plats! Se allting. Men det går inte.. Allt bara rör ihop sig och inte en ända tanke blir väll rätt. 
Det är försent, slut, finito. Paserat och borta.. Men jag kommer aldrig kunna glömma!! Du kommer aldrig att försvinna!! Min syster. Hoppar du så hoppar jag. De är slut, de är borta. 
Du har betytt mer än någon annan någonsin har gjort för mig. Det går inte att komma ifrån!! Fast de gick visst att komma ifrån. För nu är vi två helt olika. Ensamstående ifrån varandra. Men jag gissar öppen för alla andra..
Gud jag kommer sakna dig!! Och saknar dig reden!! Dig, din familj, promenader med fotografering, gå till ica och köpa cola, långa samtal, långa kramar. någon att alltid kunna krama, någon att alltid kunna berätta allt för! Någon som stöttar, någon som tröstar. Någon som man vet alltid finns och alltid vet vart den andre finns. 
Det är slut. Det är borta. Gud detta kommer ta tid. Så många minnen, så många bilder, saker och upplevelser.. Saker överallt som förknippas med dig. 

Du var fantasisk, du ÄR fantistisk. Den personen jag aldrig skulle kunna klara mig utan, ska jag nu inte ha några band med alls? Kommer jag nu inte ha vid min sida. 
Du betydde inte allt, men väldigt, väldigt nära. Du betydde lika mycket som en biologisk familjemedlem. Och de är helt sant!

Och glöm aldrig att du är starkare än vad du tror!! För du är en så sjukt stark människa!! Även fast du aldrig trott de när jag sagt de.. 

Du är guld värld.


jag är så glad för din skull

2012-01-06 / 19:13:54

De finns liksom inget att skriva om.. Haha de händer ingenting! dagen idag var likadan som den igår och den imorgon. Vakna vid tolv, äta, kolla på tv och kolla filmer, äta middag, sätta på datan, kolla på något på teven, sitta vid datan sedan fram tills ett-två, gå och lägga sig, vakna klockan tolv....... Haha inget vidare intressant.. ;) 


Och imorgon jobbar mamma, näst sista dagen! Hon har en lördag kvar att jobba på bageriet hon jobbar på nu som konditor, TVÅ lördagar till! Sen jobbar hon inte där längre. Då ska hon vara hemma i ca en månad och pyssla och så för 1 mars köper hon en affär!! :D här i Bullaren! Affären heter Loftet och de är två tanter som ägt den i 25 år, dom går nu i pansion och behöver någon som tar över :) Mamma som är på Loftet jämt och ständigt, och som inte kan jobba kvar på sitt jobb för hennes kropp klarar de inte. Ja dom tyckte de lät mycket bra att hon skulle kunna ta över! De har gått fram och tillbaka, mamma har väldigt dåligt sjävförtroende och är rädd för de... En massa nytt som hon aldrig gjort förr! Men! Vi har övertalat henne! :D och jag är så stolt över henne! :') 
Och nu har hon bara två dagar till att jobba där hon jobbar nu :) Vilket också är lite sorjligt men.. 

Nu ska jag gå in till teven ;)

sova är det ända rätta

2012-01-06 / 02:05:46

Klockan är 02.05 och jag vet att ingening är vettigt nu så jag ska dra mig tillbaka till sömnens drömmar.
Har kollat på en massa avsnitt av Svensson Svensson, lika bra som alltid! Annars har jag inte gjort så mycket mer sen förra inlägget :) 
Imorgon är en ny dag vilket innebär nya program på teven! Där kände jag mig som Gustav i Svensson Svensson faktiskt.. Och de värsta är ju att de är sant.. Det ända jag vet att jag ska göra imorgon är att kolla på tv. Men jag ska fasen försöka få nånting annat gjort!! Typ städa garderoben, fast de är omöjligt.. -.- Aja nånting annat! 

Nu ska jag ta en frukt eller något för jag är hungrig och sen ska jag sova :) Godnatt på er!

bloglovin

2012-01-05 / 22:58:17

Ja jag gjorde precis så att min blogg nu finns på Bloglovin! :) Det är ju nånting som används av många, men jag har aldrig tänkt på att ta in min blogg där, men nu för en stund sen så kollade jag om min blogg fanns där, hittade bara min gamla med en följare ;D så tänkte att okej jag tar in denna också då! :) 

Så för alla er som är intresserade av att följa mig och min blogg på Bloglovin, så går det alldeles utmärkt! :) 
Klicka HÄR så kommer du snabbast dit :)

säg de så jag hör!

2012-01-05 / 22:37:59
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2799795/fanny-blogg?claim=xavdn7qc93s">Follow my blog with Bloglovin</a>
Ja nu var de roliga slut :) Jag satt i soffan och gap skrattade mellan en snarkande mamma och en pappa med mina wezc hörlurar som ligger med datan i knät och kollar på något annat program på datorn.. 
Jag blev road av teatern iallafall!! ;) 

Nu ska jag inte göra nånting! Kolla in i data skärmen i några timmar skulle jag tro.. Och imorgon ska jag inte göra nånting, och inte på lördag heller.. Haha jag utyttjar tiden totalt detta jullov! De värsta är ju att jag inte kan komma tillbaka till skolan nästa vecka och säga att jag är trött.. Eller jo kan kan jag ju! Men de skulle vart ootroligt konstigt med tanke på hur mycket jag har vilat ut mig detta jullov!! ;) 

Hoppas att ni har de bra! Att ni har fint väder och massor med kul att göra! ;) Pöss

Jag vill att du försvinner ur mina tankar nu!!



Familje mys när de är som bäst

2012-01-05 / 19:27:57
Har precis ätit sjkt mysig middag med familjen! Det blev fisk och skaldjurs soppa med bröd och sen ost och kex, tillsammans med en massa tända ljus och leenden och skratt :) Riktigt familje mys ♥ Mamma ville mysa till de för att de är tretton-dags-afton, inte för att jag vet varför man direkt firar de men! ;) Mys middag var inte fel :) 
Och de kommer bli ännu mer mys med Fredrikdalsteatern klockan åtta :) En riktig höjd punkt som EJ får missas!
Annars idag har jag inte gjort nånting i princip.. Kollat på film vilket är otroligt ovanligt!! -.- 
Haha sköt om er! :)


du kan, du vill, men tänker du?

2012-01-04 / 22:39:57
Om de är du som följer efter mig ber jag dig att sluta. Är det du som förstörde mig, borde jag då förlåta? 
Kommer jag aldrig glömma, eller kommer minnet bara försvinna? Är det bra, eller är det dåligt? 
-Tror du på på förändring? Ja jag trodde på de. Men nu vet jag att den flyttade långt bort. 

Jag ville inte se. Jag ville inte känna. Jag ville inte höra. Jag ville inte uppleva. 
Men vem hindrade? Jag var den ända som skulle kunna. Men jag teg. Jag teg men kunde ändå inte höra mina egna tankar för skriket som bedövade min kropp. Innifrån. 
Men skriket stannade innanför min hud. Där också han har stannat kvar. Och minnet brottar sig fram och jag lyckas inte stänga det ute. 

Jag skämms. Och jag vet. Att de måste vara mitt fel. 
För de är sånn jag är. Skammlig.


shop shop shopping!

2012-01-04 / 19:59:57

Veromoda, 50 % före 459 kr (älskar den!)

H&M 299 kr (stor, snygg, rymlig riiktigt nöjd!)

Lindex rea-199 kr, före rea 299 kr. (den är snyggare i verkligheten!) 

Din sko rea-299, före rea-ingen aning... (dom är snygga, dom är sköna, det är äkte skinn och mamma älskar dom!)

blå bh, rea-75 kr, före rea-179 kr. brun bh, rea-99 kr, före rea-179 kr. t-shirt, rea-50 kr, före rea-99 kr. linne-79.50 kr.

Det var inte allt jag köpt! :) Massa mer små saker. Ringar, örhängen, en donut till håret, nessisär, lite smink saker oxh ja lite sånt ;) 
MEn jag är iallafall riiktigt nöjd med allt! :) Vi åkte hemmifrån nio och kom hem halv fyra.. Och vi var bara på Nodby! Jag hade huvudverk och jäkligt ont i föttrena..! Men med mina nya skor kommer jag absolut inte få de!! :) Super sköna!! Och klänningen, MUMS! Har på mig den nu och guud den är underbart skön! Och otroligt fin :)

Och de var skönt att komma från huset. Även fast jag förstod att jag känner mig trygg hemma, allt kom tillbaka. Jag orkar inte..
Nu ska jag in till teven och kolla på två program :) Bland annat The Voice Sverige, bra nyfiken på de programet!

tjugohundraelva

2012-01-03 / 22:45:46

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja en massa! Det var mycket som var debuter
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade att sluta bita på naglaran, och de går ju i perioder :p
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej ingen jag kan komma på!
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.
5. Vilka länder besökte du?
Englad och ja Norge :)
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Ett förhållande..
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
13/8.. Men jag vill helst glömma.
8. Vad var din största framgång 2011?
Jag tog tag i de allra svåraste och skaffade faktisk en helt ny vardag.
9. Största misstaget?
Jag sårade den person jag allra minst ville såra så jag förlorade honom. Jag betede mig som en klant och fick betala priset dyrt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja sjuk har jag ju varit! Men inget större mer än förkylning, feber och ja borelian! Men jag har inte skadat mig. Mer än sykiskt
11. Bästa köpet?
Det kan jag faktiskt inte komma på..
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Bara onödiga saker! 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Sommaren gjorde mig gald. Och M gjorde mig gald! 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Fest hos Mange!! 
Vill du ligga med mig då
Coconut tree-sjukt störande!
Melissa Horn, alla sånger
We found love 
I'm sexy and i know it
Välkommen in

Bland annat! 
15. Bästa filmen?
Hmm.. Haha gud va pinsamt jag kommer faktiskt inte på xD
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tänk innan jag gjorde.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Sånt som jag vet skadar mig själv.
18. Hur tillbringade du julen?
Jag tillbringade den men släkt och familj! 
19. Blev du kär i år?
Ja.. Fast de kom jag fram till alldeles försent. Och innan de tvekade jag. Konstig och korkad som jag är.
20. Favoritprogram på TV?
Vampire diaries, Bron
21. Bästa boken du läste i år?
Hmm.. Boken jag läser nu är bra! Vinter äpplen, som jag bara börjat på. Vecka 36 också mycket bra!!
22. Största musikaliska upptäckten?
House musiken! Och Melissa Horn :p
23. Nåt du önska dig och fick när du fyllde år?
En guldfärgar klocka!
24. Något du önskade dig men inte fick?
Dator.. ;) Eller mer pengar
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag var i skolan och på kvällen kom farmor och gratulerade :)
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att jag inte skulle vart en sånn idiot.
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Jadu.. Haha kan jag säga Fenny stil bara?.. Väldigt blandat! 
28. Vad fick dig att må bra?
Vänner! Vänner som får mig att skratta och som jag har kul med! :) Sommaren var väligt bra! 
29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ö de borde jag komma ihåg.. Men jag kommer inte på någon ;D  ingen jätte speciell iallafall :)
30. Vem saknade du?
Jag saknade Martin när han försvann. Och gör de fortfarande, han gjorde mig glad! 
31. De bästa nya människorna du träffade?
Kajsa, Martin, Amanda och många i Hällevadsholm och så :)


Det var de! :) Det var de året

Du fanns hela tiden, det är många minnen.


de man har förlorat kan bli svårt att få tillbaka.

2012-01-03 / 19:57:43
Okej rubriken har inget med bilden att göra och inget av dom har med inlägget att göra! ;) Men jag är faktiskt lite stolt över bilden jag tog idag faktiskt! Snacka om att komma nära.. Med ett fönsetr imellan men ändå, väldigt nära! 
Ja de är väll den enda händelsen som hänt idag.. Jag vaknade tolv och har sen dess bara kollat på tv! Och ja dushat också! Gud jag har fått så mycket gjort! Precis som igår och i förr går.. Men imorgon ska jag iallafall kanske till Nordby Shoppingcenter och handla lite, OM de inte är för dåligt väder.. Får hoppas på skapligt iallafall? ;) 

Ja och nu ska jag förtsätta med tv tittandet :D Börjar ju så många bra program nu efter nyår så jag hinner ju knappt med något annat! Eller så har jag absolut ingenting annat att göra..

be strong girl

2012-01-03 / 19:48:20
Överskriften har Kenza intatuerad på sin arm, jag gillar den meningen! Och den passar väldigt bra till detta inlähgget. 

Jag fick syn på en blogg idag. Emelie som hon heter Kommenterade ett inlägg här på min blogg och skrev att hon skulle lotta ut "dagens blogg". Jag började läsa lite på bloggen och de visar sig att Emelie är en tjej som blivigt våldtagen två gånger och även mist sin pappa. Alltså en väldigt djup blogg om man säger så. Och jag tycker att hon är så sjukt stark!! Som går ut med de så. Hon vill hjälpa andra som kanske uppleft samma sak eller mår dåligt. Ja speciellt tjejer då. Och jag bliv träffad! För jag tycker att hon gör så rätt! Jag vet.. Lite om sånt här. Och detta borde jag väll inte skirva för jag kommer ångra de men jag har iallafall inte gått ut med de som hänt mig. Jag kanske gör de snart. När jag är stark nog och känner att de är rätt! Men hon har gjort de! Och hon är sjukt stark!!

Ni hittar hennes blogg HÄR
Be strong girl!

hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen

2012-01-02 / 23:14:05
sitter och skriver på något som liknar början på en bok, jag är så sugen på att skriva men jag har ingen ork till de.. Jag vill ha ork till de för då får jag mer lust till de med också! Nu har jag jullov men kan ändå inte ta de lugnt helt.. Vet inte vad är är :( Har iallafall inte ont i magen längre! Och de är bra gött!! 
Imorgon lär bli en lika händelselös dag som idag kan jag tro. Och de ser inte ut som att de ska vara så fint väder heller så :/ Annars skulle jag ju kunnat gå ut och röra lite på mig. Men nejnej.. Blir väll förmodligen film skulle jag tro! ;) 

Det gör ont. Jag vill inte tänka på de men jag kommer inte ifrån!?


jag skulle ha sprungit.

2012-01-02 / 19:58:41
bildkälla
Hoppas ni haft en bra dag! Min har vart händelselös faktiskt. Haft sovmorgon och sen kollat på film bara :p 
Nu ikväll händer inte så mycket heller, säker tv eller något :) Har faktiskt ingenting planerat på hela veckan! Otroligt skönt :) Ska försöka komma till Hällevadsholm iallafall, saknar alla!! 
Ni får ha en bra kväll allihoppa :) 

Det är förlorat. Jag förlorade dig. Jag förlorade dig och jag förlorade respekt, för honom. Jag förlorade. Din besvikelse är de ända jag kan tänka på. Jag blir galen!! Jag vill inte!! Jag vill att synerna ska försvinna!! Jag vill att de ska försvinna!!.. Jag mår illa, jag mår dåligt. 
Du förstår inte hur det var. Men jag förstår såklart din besvikelse. För ja jag antar väll att alla fel som gjordes är mina. För jag gjorde väll allt bara fel!! Precis som vanligt. 
Jag är sönder. Han gjorde sönder mig. 
Du förstår inte. Kommer du aldrig finnas vid mig mer? Är du borta!?... 
Du är borta pågrund av mig och mina misstag som bara leder till förstörelse för mig själv. Jag gick sönder den stunden.

året känt som 2011

2012-01-02 / 00:50:33
Jag tänkte ta en liten sammanfattning av mitt år 2011 :) Både i text och bilder, (texten till varje bild är över bilden) De blir i någorlunda ordning men de är ju inte precis allting! Bara lite små favoriter och saker jag kommer minnas :) Mitt 2011: 

Mitt 2011 började, liksom mitt 2012 kommer börja. Med en resa till snö och skidträning. Nämligen till Långberget :) Förra gången jag var där fick jag facktisk åkt mycket! Och iår måste jag åka ännu mer eftersom jag inte åkt NÅGONTING denna vintern.. Om de vart vinter ens? -.- Men jag älskar långberget! :) Mycket bra träning och fantastiska spår! Sen är de också en paus från allt annat ett par dagar :) 


Haha tycker inte om att gå tillbaka i bloggen och se vad jag skrev då! Det man skriv då ser så löjligt ut nu.. Jag kommer trycka samma om detta om ett år men ;)
Ja men i början av året, januari, februare, hände de inte så mycket. Jag tränada skirdor så mycket jag kunde, pluggade och ja det var inte så mycket mer än de som de fanns plats för. 
Denna bilden tog jag i Jannuari :) Kläderna ihop såg ju faktiskt bra ut! 


Åh vad vintern va fin förra året! I år tvivlar jag på om de kommer komma någon vidare vinter alls.. Men gud vad vi använde vintern förra året! Vi var på älgemon ofta och åkte skridskor och körde fyrhjuling på isen också såklart tränade jag myycket skidor! 


Och sen var de mitt måls dag! De jag tränat så mycket till! Nämligen kort vasan. Och de gick fakiskt bra! De är jobbigt men kul! Både långberget och kort vasan är roliga resor :) Mycket roligt folk! :) Bara de liksom ;) 
Men jag är nöjd med förra årets lopp! :) Väldigt nervös för de som snart kommer... 
Här är en Fanny som är otroligt slut efter att precis kommit i mål och tillslut fått satt sig på bussen för att åka och hämta överdragnings-kläderna i en påse. Nöjd och trött är hon! Och sen även en bild på målet, men de var på tjejvasan ;)



Det var invnigning av det nya biblioteket i Bullaren! :) Eleverna på Backa Hade lite framträdande :)


Våren kom! :D jag köpte nya vårkläder och leendet stegrade hastigt uppåt! :D haha och nu när all blev så ljust ute, så passade jag på att färga håret svart!? 


Det var mycket i skolan! De var prov hela tiden och jag hann inte med så mycket mer? Vår-terminen i åtten vår maffig! Massa prov och MASSA annat! 
Men ett leende kunde jag visa för kameran iallafall :) 


Påsken! Påsken 2011 var FANTASTISK! Vi var på Älgemon hela påsken och de var så varmt! De var ju som sommar i April! Jag solade och badadde för första gången på hela året, de var väldigt fint väder! :) 




Jag tog konfirmationen i maj :) Konfirmationen var jätte kul! Lägrena, träffarna ja allt! Så kul att konfa gruppen bara var vi från Backa, de var som att vara med den gamla klassen igen :) Saknar de!! 


Jag mins dig Du gjorde en stor del av mitt år. Jag saknar dig varje dag. De som var är och kommer alltid vara förlorat. Men så kul som jag hade med dig så kan jag inte ha med någon annan. Du betydde nånting! Du betydde mycket. 


Jag skrev min bok! :D Den blev tryckt och jag började sälja den :D Jag var otroligt nöjd när den var klar! Detta är orginalet :) Sen gjorde dom den anorlunda när jag skrev kontrakt med dom :)


LONDON! :D de var nog årets absoluta höjdpunkt!! Jag och farmor åkte till London från lördag till onsdag. Vi shoppade och shoppade! Och kollade på den fantastiska staden! De var underbart ♥




Skolan gick mot sitt termin-slut och de blev skolanslutning, men jag gick kvar i sommar skola i två veckor till.. Men de var de värt! För så mycket engelska som jag lärde mig dom dagarna har verkligen hjälp mig faktiskt! Så tvecka inte om du också får förfrågan om sommar-skola! Och de blir ju bättre om man har lite udda vänner med! ;) 


Sommaren var allt rolig!! :) De var bra väder, jag träffade mycket folk och jag hade de kul! :) Jag badade mycket och ja var mycket med kompisar, bland annat Jenny :) Åkte mycket buss gjorde jag med! Så jag var runt lite överallt :) Härlig sommar! 

haha sötaste Jenny! :D









ja de var bara några av alla sommar bilder :) Underbart med sommar!!

Men nu kom hösten och med kläder kom på kroppen :)

plojfoto 2011 :D


Jag och Amanda var på feest! :D (detta dagen efter)


Det är höst terminen i nian för full gång! Det blir kallare och kallare ute, jag går i skolan, de är massa prov och så. Jag har också börjar med moppe kort! Går kurs och så vidare :) 
En bild Jenny tog på mig :)


Jag skriver kontrakt med bokförlaget där jag tryckte min bok! Dom gör om den lite med utsidan och så och sen får jag stå i Göteborg på bok mässa!! :D 

jag och farmor :D


Det blev riktig höst! Den fina hösten med dom fina färgerna :) 



Jag beslöt mig för att göra nånting nytt med fresyren, det blev sidecut på både sidor! Som jag fortfarande har :)


Dagarna rullar på och allt är vardag! många många prov innan jul betygen! Då ör de alltid bra med lite pausför showbiz! :D 


Jag fyllde äntligen 15 år och blev både straff-myndig och byx-myndig ;) Och sen var de julavslutning ich sen självaste stora julen! :) Den firades så mysigt som de går! :) Men hela släkten i omgångar ♥



Och nu är året slut :D de var väll ett bra år, men jag har ju inte visat allt, skrivit allt. För inom mig har de hänt väldigt mycket! Allt har rasat! och jag har byggt upp. Jag har genomgått förändringar jag inte kunnat drömma om!! Väldigt mycket förändringar blev de. 2011 = förändringarnas år

Detta var en mycket liten sammanfattning! Jag skulle kunnat göra hur mycket som helst.. 

GOTT NYTT ÅR PÅ ER NU ALLIHOPPA! ♥

äntligen ett riktigt inlägg!

2012-01-01 / 19:07:32
Ja haha mobil-inläggen dampar ju lite när dom läggs upp två gånger -.- Knas! 

Ja jag hade de bra igår nyårsafton iallafall! :) Åkte hem från Älgemon vid ett, packade lite finkläder och sånt och drog till Jenny :) Sen kom Jenna, Emma och Marcus vid fyra så då gjorde vi oss iordning från topp till tå! :) Ja sen åkte vi bort så vi var hos Jakob vid sju tiden, de var rätt dött i början.. Men sen rullade de in folk och festen började på allvar! :) Alla var taggade och de var dans skratt och allt som hör en riktig fest till! Skoj skoj :D Ja sen blev de lite tråkigt imellanåt så jag gick faktiskt ut och var med epa killarna ett tag, lite tråkigt eftersom dom bara stog och klaga på hur alla andra mådde och betädde sig..! Jaja! Tolvslaget blev bra iallafall och alla kramades och vi sköt lite raketer och så :))  Och en timme efter kom familjen och hämtade mig för då var dom klara hos mina tremäningar där dom vart hela kvällen :) Ja jag kom hem och resten av natten kommenterar jag inte. allt annat skulle vart en bra början på året!
Idag har jag inte gjort så mycket :p Kollade på Jägarna 2 för första gången, tyckte den var mycket bra!! :) 

Nu ska jag ta ett låångt bad! Och sen tänkte jag göra någon form av sammanfattning av mitt år här på bloggen för er! :) 

Hade du en bra nyårskväll och natt?

slide show
RSS 2.0