perfect sense

Hej på er! Kom precis in från en promenad nu, lite små jobbigt när det gjorde ont att ha handen hängende.. Men de gick ändå :)
Tänkte berätta lite kort om filmen Perfect Sense, vet att jag nämnt den förr men jag tycker verkligen den är helt fantastiskt bra! Jag tycker den är riiktigt värld att se.
Filmen handlar först om en forskare som är olyklig, hon hade en kille som var en skitstövel och vill nu hålla sig borta från såna. På hennes jobb så kommer de in en passient som mist sitt luktsinne. Han gjorde de efter att han haft ett väldigt gråt anfall, han började gråta väldigt, väldigt mycket! Sa att han inte hade någon mening med sitt liv, ingen som älskade honom och nåt i form av de. Och sen.. Inget luktsinne, eller smaksinne heller. Men samtidigt under 24 timmar hade massor av människor runt om i världen drabbats av samma sak. Men dom hade ingen koppling med varandra.. Fler och fler drabbas hela tiden! Först ett gråt och sorg anfall, och sen ingen lukt.. Samtidigt får forskaren kontakt med en kock som jobbar på en resturang precis brevid hennes lägenhet. Resturangen har inga gäster längre eftersom att ingen vill gå ut och äta, för ingen känner ju längre någon smak.. Dom två börjar träffas och blir drabbade av sjukdommen även dom två. 
Fler konstiga saker börjar sprida sig bland männiksor i hela världen. Det går så fort att man inte ens hinner ge sjukdommen ett namn eller ta reda på om den smittas bland människor eller vad som är anledningen.. 
Tillslut är hela mänskligheten utan smak och lukt, och sen blir alla även döva efter att ha haft ett agritions anfall.
Och hela världen är liksom.. Förstörd.. 
En väldigt stark film!! Dels om hur mycket våra sinnen betyder för oss, för i filmen förändras hela männskligheten, ingen blir sig lik.. Alla måste börja leva på ett nytt sätt.. Väldigt stark!! Väldigt bra!! Väldigt värld!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
slide show
RSS 2.0