bort från regn, rusk och blöta vindar

Det är onsdag kväll, ute viner vinden och det visslar i väggarna här i mitt timmrade hem i Bullaren. Och jag längtar till varma tider och bort från regn och rusk. Som tur är så kan jag ju tänka mig framåt till att befinna mig på ett regnfritt ställe redan imorgon. Då kommer jag befinna mig på ett snöfyllt ställe. Det ska bli skönt! Visst längtar jag till värme, men snön går lika bra det med. Allt utom detta regn... 

Väskan är iallafall packad, ljudbok för att kunna bedriva timmarna i bilen är vald och nu fattas bara lite sömn innan vi sätter oss i bilen imorgonbitti. Känns underbart att veta att imorgon kväll kommer jag befinna mig i skidspåren med skidor, stavar och allt på mig och äntligen! Få göra en komback. Första gången jag står på ett par skidor sen februari förra året då jag åkte kortvasan. Och snart är det ny vasa, vilket innebär nya tag. Denna gång på ett mer "kvinnligt sätt" för iår är det tjejvasan som står framför mig. 
Nu gäller det bara att träna skiten ur sig rent ut sagt! 

Kameran är medtagen så ni kommer nog bli uppdaterade om tiden är på min sida och det bil några minuter över mellan alla pass i spåret. 

Vi hörs säkert imorgon. Kram på er.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
slide show
RSS 2.0