de står nu klart

Okej kanske inte helt klart men gud va dagen gav mig mycket!! Sinclair värkar fantastisk! :) Jag VILL gå där! :D Haha de gulligaste var ju skolan regler: Man får inte ligga på bänkarna i koridorerna, men får inte sitta på golvet, men får inte gå barfota och man får inte koka caffe i koridorerna.. ;D haha lite udda men väldigt typiskt Sinclair :) Sinclair har den fördommen att alla på skolan sägs vara emo. Men så är de inte alls!! De är inte fler som är emo där än på andra skolor? Men jag kan ju hålla med om man skolan har en lite anorlunda stil innom elever, men faktiskt också lärare. Om ni tänker er affären monki så är de den stilen dom kör på! Och de är ju faktiskt en väldigt mysig stil! :) Och de stör iallafall inte mig!? 
Och jag skuggade då en i trean på teater programet :) Och jag tror de blir teater också!! För de värkar verkligen som en fantastisk linje! :) Super :D 

Nu är jag dock helt slut. Hoppas verkligen jag får en lägenhet!! Kommer aldrig klara av pendlingen asså.. Upp halv sex, åka halv sju och hemma halv sex sen igen.. De blir liksom elva timmar varje dag som jag är borta!? Sjukt.. 
Men nu ska jag iallafall götta ner mig under täcket och kolla på något missat program :) 

Bilden är tagen på Älgemon av mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
slide show
RSS 2.0